Cei mai buni producători de site-uri de nuntă

Ceea ce este potrivit pentru ziua ta specială?

cei mai buni producători de nunțiTarticolul său va trece în revistă cei șase cei mai buni producători de site-uri pentru crearea unor site-uri de nunți frumoase și fără stres.


Lăsa’s face it – organizarea unei nunți este stresantă!

Tu’Aveți deja destule pe farfuria dvs. gestionând oaspeții, alegeți cadouri în registru și organizați muzică pentru petrecerea de primire…dracu, chiar și alegerea modului potrivit de a-ți construi site-ul de nunta de vis poate fi de asemenea stresant!

A avea un site de nunta este o modalitate fantastică de a vă prezenta ziua cea mare, de a comunica informații și de a vă asigura că întregul eveniment se desfășoară fără probleme – dar cu atât de mulți construitori de site-uri din care să alegeți, înțelegem că poate fi greu de știut de unde să începeți.

Un constructor de site-uri web este o platformă online care face ușor să creezi singur un site web. Tu nu’nu aveți nevoie de abilități de proiectare sau de cunoștințe de codare – aveți nevoie doar de acces la internet și de posibilitatea de a puncta și de a face clic!

Există sute de producători de site-uri, deci cum să faci alegerea corectă și să alegi cel mai bun constructor de nunți pentru ziua ta cea mare?

Pentru a vă ușura viața, noi’am analizat ceea ce considerăm a fi cei mai buni producători de site-uri de nuntă de pe piață.

Cei mai buni șase constructori de site-uri de nuntă sunt:

 1. Wix
 2. Squarespace
 3. Weebly
 4. Nodul
 5. Cuplul Appy
 6. Bucurie

Wix este cel mai bun constructor de site-uri de nuntă, pentru că’este super ușor de utilizat, fără a sacrifica stilul sau puterea. Squarespace are cele mai frumoase modele de pe piață și este perfect pentru afișarea fotografiilor și videoclipurilor. Weebly’magazinul de aplicații uriaș vă ajută să vă gândiți în afara casetei atunci când personalizați site-ul.

Nu numai că aceste platforme vă vor ajuta să creați un site frumos și profesionist, dar vă pot economisi timp, bani și efort.

Consultați tabelul de rezumare de mai jos pentru a obține o idee pentru constructorii noștri cei mai apreciați’Vă voi ajuta să creați site-ul web de nuntă uimitor’visez la!

În această rundown, noi’Voi analiza cum să alegeți cel mai bun constructor de site-uri de nunți și apoi să selectați primele cinci platforme pe care ar trebui să le luați în considerare pentru un site web cu aspect incredibil.

Cel mai bun producător de site-uri de nuntă

Există două tipuri de construitori de site-uri de nuntă, pe care trebuie să le luați în considerare: constructorii de site-uri web complete și constructorii de site-uri specifice nunții. Lista noastră conține ambele tipuri, astfel încât să puteți alege cea mai bună opțiune pentru dvs..

Constructorii de site-uri specifice nunții sunt platforme care vă ajută să creați un singur tip de site web – site-uri de nuntă.

Acest lucru poate fi util pentru cuplurile care au nevoie de o mână de ghidare, deoarece aceste platforme oferă ingredientele de bază de care ai putea avea nevoie, cum ar fi șabloane specifice nunții, integrări de registru și aplicații care te pot ajuta să gestionezi oaspeții, logistica și multe altele.

Cu toate acestea, tu’Voi găsi adesea că procesul real de construire a site-urilor web pe aceste platforme este mult mai limitat decât dragul ‘n’ renunță la libertatea ta’Aș lua cu un constructor de site-uri web.

Constructorii de site-uri web sunt o alegere excelentă dacă’după o experiență de editare mai puternică și mai versatilă.

Tu’Voi afla că au o selecție mai mică de șabloane și aplicații specifice nunții, dar oferă în schimb o varietate uriașă de șabloane, teme și aplicații complet modificabile, care oferă o piață mai variată și vă permit să creați un site web de nuntă uimitor.

Acest lucru înseamnă că de nouă ori din zece puteți găsi caracteristica – sau un echivalent – disponibil (de exemplu, la momentul scrierii Wix App Market are 7 aplicații RSVP disponibile pentru a preocupa problema managementului oaspeților!).

Deci, pentru ce tip de constructor de site-uri de nuntă ar trebui să optați?

Pentru a vă economisi mult timp și eforturi cercetând și cântărind diferite platforme, utilizați lista noastră de mai jos cu cei mai buni producători de site-uri pentru a vă orienta în direcția corectă.

# 1. Wix

Cel mai bun pentru începători care creează un site de nunți profesionist

Avantaje dezavantaje
 • Extrem de ușor de utilizat
 • 26 de șabloane de nunta personalizabile din care să alegi
 • Tonuri de aplicații pentru a adăuga funcții suplimentare pe site-ul dvs. de nuntă
 • Planul gratuit câștigat’nu vă permit să conectați o adresă personală a site-ului web
 • Nivelul de libertate creativă poate fi copleșitor
 • Poti’T schimbă șabloane

Wix este un constructor de site-uri ușor de utilizat și versatil. Îl recomandăm ca constructor de site-uri de nunți numărul unu, deoarece este cel mai ușor de ridicat și utilizat. Tu nu’nu trebuie să-mi petrec timp pentru a intra în contact cu Wix, pentru că’s trage intuitiv & drop editor înseamnă că atunci când proiectați site-ul dvs., ceea ce vedeți este ceea ce veți obține!

Adăugați la acesta un editor de telefonie mobilă pentru ca lucrurile să arate clar pentru oaspeții tăi’ smartphone-uri și Wix poate fi un economizor de timp real pentru cuplurile ocupate care au lucruri mai mari de care să vă faceți griji înainte de ziua cea mare.

wix cel mai bun constructor de site-uri de nuntăWix vă poate ajuta să proiectați un site web frumos, care arată excelent acasă și pe telefon – ideal pentru detalii cu oaspeții care călătoresc de departe!

Wix face ușor să creezi un site web de nuntă frumos, care să-i ofere oaspeților în cel mai scurt timp.

Unul dintre cele mai bune lucruri despre Wix este varietatea uriașă de șabloane concepute profesional disponibile. Există peste 500 de șabloane din care puteți alege, toate pe care le puteți utiliza ca punct de bază, apoi puteți modifica și modifica în inimă’conținut.

Și dacă vă descurcați să alegeți șablonul potrivit, Wix are peste 20 de șabloane specifice nunții care sunt punctele ideale pentru propriul site de nunta.

Adăugarea de funcții suplimentare pe site-ul dvs. nu a putut’nu va fi mai ușor, deoarece există sute de aplicații și plugin-uri disponibile în Wix App Market. Fie că doriți să adăugați albume foto pentru a împărtăși amintirile zilei fericite, adăugați o numărătoare inversă la nuptiale sau chiar țineți oaspeții la curent cu prognoza meteo pentru ziua respectivă – Wix are totul.

Puteți chiar să trimiteți e-invitări și să primiți RSVP-uri direct de pe site-ul nunții dvs. cu Wix – imaginați-vă cât timp, bani și efort care v-ar putea economisi! Poate face chiar organizarea mult mai simplă, deoarece totul va fi stocat în partea din spate a contului dvs. Wix.

Planurile Wix încep de la gratuit, dar vă recomandăm să luați în considerare un plan premium plătit pentru site-ul dvs. de nuntă. Aceasta nu numai că vă va permite să utilizați propria adresă personalizată a site-ului (de exemplu, www.johnandemilywedding.com), dar vă va oferi acces la o mulțime mult mai largă de șabloane, aplicații și plugin-uri pentru a face cu adevărat site-ul dvs. să iasă în evidență.

# 2. Squarespace

Cel mai bun pentru design-uri uimitoare și prezentare de fotografii

Avantaje dezavantaje
 • Modele de șabloane de cea mai bună calitate pe piață
 • Accent pe fotografie și videoclipuri în șabloane
 • Integrați cu ușurință aplicația de registru pe site-ul dvs. de nuntă
 • Nici un plan gratuit
 • Nu este la fel de prietenoasă pentru începători ca alți constructori
 • O gamă mai mică de șabloane decât Wix

Squarespace este un constructor de site-uri web axat pe design, cunoscut pentru crearea de site-uri web uimitoare. Suntem mari fani ai Squarespace aici la WBE, deoarece niciun alt constructor de site-uri nu vă poate ajuta să creați un site de nunta care să fie la fel de șlefuit și profesionist – fără a fi nevoie să știți cum să codați!

Deși alegerea și varietatea de șabloane nu sunt la fel de largi ca Wix’s, Squarespace se concentrează foarte mult pe a vă ajuta să creați cel mai frumos site pe care îl puteți. Fiecare șablon este curat și crocant, atrăgător, dar ușor de navigat și, de asemenea, receptiv la mobil – perfect pentru un site de nuntă pe care oaspeții ar putea avea nevoie să îl verifice în timpul călătoriei.

ss cel mai bun constructor de site-uri de nuntăModelele curate + simple nu numai că arată inteligente și profesionale, ci ele’sunt, de asemenea, foarte economisesc timp pentru proiectare!

Squarespace oferă o selecție de 8 șabloane frumoase specifice nunții care variază între modele rare, modele minime și șabloane pline de imagini. Fiecare din aceste șabloane poate fi modificat în editor, astfel încât să puteți crea site-ul de nunta al viselor voastre.

Se pune accentul pe prezentarea de fotografii și videoclipuri, ceea ce face o alegere excelentă a constructorului să spună vizual povestea modului în care tu și partenerul dvs. s-au întâlnit și să vă prezentați fotografiile din ziua specială în sine.

Una dintre părțile mai stresante ale oricărei nunți este să vă sortați registrul. Poate fi un adevărat coșmar de organizat, corect?

Din fericire, Squarespace te-a acoperit, făcând ușoară integrarea unui registru direct pe site-ul tău, datorită aplicației de nuntă-registru ‘Zola’ (care evidențiază în mod util ideile de cadouri de pe site-ul dvs. web).

Acest lucru face ușor pentru oaspeții dvs. să răsfoiți lista dvs. de dorințe fără a părăsi site-ul. Și dacă tu’ai optat pentru un sistem de donare a lunii de miere? Aceasta’De asemenea, este ușor de acceptat și donațiile!

Tu’Voi avea nevoie de un plan premium pentru a accesa aceste caracteristici axate pe nuntă, dar cred că voi’Voi fi de acord că Squarespace’integrările de nuntă pot (și vor) ridica o greutate imensă de pe umeri, eliberându-vă pentru a vă concentra pe probleme mai importante, făcând viața cât mai ușoară pentru oaspeții dvs..

# 3. Weebly

Cel mai bun pentru adăugarea aplicațiilor pentru a oferi funcții suplimentare site-ului tău de nuntă

Avantaje dezavantaje
 • Număr mare de aplicații pentru a oferi informații suplimentare pentru oaspeți
 • Foarte ușor de utilizat
 • Plan gratuit și opțiuni de prețuri ieftine
 • Design-uri nu la fel de atractive ca Wix sau Squarespace
 • Planul gratuit poate fi limitativ
 • Șabloanele structurate pot restricționa libertatea creativului

Weebly este foarte user-friendly și minimalist, ceea ce o face o platformă extrem de economisitoare de timp pe care să vă creați site-ul dvs. de nuntă uimitor.

Funcționalitatea drag and drop a editorului Weebly vă oferă posibilitatea de a lua unul dintre Weebly’s multe șabloane și într-adevăr face propriul tău. Sincer, nu s-a putut’nu va fi mai ușor să adăugați și să aranjați text și imagini sau chiar să adăugați un formular RSVP pentru ca oaspeții să le completeze și să vă anunțe că vor veni.

Weebly’ușurința de utilizare și o interfață simplă de utilizator înseamnă că poate fi un economisitor de timp real și de bani pentru cuplurile ocupate care doresc un site cu aspect profesionist, fără prețul profesional!

Weebly cel mai bun constructor de nunțiWeebly este un constructor de site-uri de nuntă de încredere al cărui editor ușor de utilizat vă va ajuta să aveți un site online în cel mai scurt timp!

În timp ce Weebly ar putea să nu-și prezinte șabloanele de nuntă la fel de bine ca Wix și Squarespace, asta’să nu spun că nu’nu aveți la dispoziție o selecție decentă – inclusiv modele responsive pentru mobil, care sunt întotdeauna la îndemână.

Grupați sub ‘Eveniment’mai degrabă decât o secțiune specifică nunții, Weebly’șabloanele centrate pe căsătorie sunt modele curate de o singură pagină, care despart pagina în mai multe secțiuni.

Acest lucru poate fi util pentru includerea informațiilor diferite – dar esențiale – pentru oaspeți, cum ar fi un ‘cazare în apropiere’ sau a ‘cum să ajungi la locul de desfășurare’ secțiune, ambele ușor de adăugat cu aplicațiile Weebly.

La urma urmei, site-ul tău de nuntă este la fel de mult pentru oaspeții tăi, cât pentru tine! Cu cât poți acoperi mai mult ziua’s logistică și planuri într-un singur loc, cu atât mai ușor va fi pentru oaspeții dvs. să se bucure de ziua ta alături de tine.

Centrul de aplicații Weebly este un loc minunat pentru a face un poke în jurul și a găsi unele plugin-uri interesante – și utile pentru site-ul dvs. de nuntă. Fie că doriți să includeți o hartă pentru a afișa indicații, adăugați o carte de vizită pe care oaspeții dvs. o pot comenta sau chiar integra site-ul cu conturile de social media și face pe toată lumea să se simtă implicată, Weebly te-a acoperit.

Alegerea este destul de mare, așa că’merită cu siguranță să vă uitați pentru a afla cât de multe funcții de economisire a timpului puteți adăuga pe site-ul dvs..

Weebly oferă un plan gratuit, dar acest lucru vă va împiedica să utilizați o adresă web personalizată și vă va restricționa accesul la anumite aplicații, așa că’merită să vă uitați în opțiuni de prețuri premium.

Ca bonus suplimentar, pentru prețul unei cani săptămânale de cafea pentru a lua, site-ul dvs. va fi găzduit timp de cel puțin un an, pentru ca dvs., partenerul, prietenii, familia și oaspeții să vă puteți revizui și să vă bucurați de amintiri din timpul dvs. special din zi și din nou!

# 4. Nodul

Cel mai bun pentru planificarea ghidată a nunții și pentru crearea site-urilor web

Avantaje dezavantaje
 • Foarte ușor de utilizat, cu mare bord
 • Gratuit de utilizat
 • Se dublează ca un planificator de nunți online
 • Editorul restrictiv înseamnă că poți’T ‘gandeste in afara cutiei’
 • Lipsa libertății creative
 • Nu există aplicații sau instrumente suplimentare cu care să vă condimentați site-ul

Nodul este Statele Unite’ numărul unu de apel pentru știri și inspirație legate de nuntă, deci’nu este surprinzător faptul că site-ul oferă și propriul său constructor dedicat site-urilor de nunți, de asemenea.

Da, aia’este corect – gratuit! Și fără planuri premium despre care să vorbim, acest lucru înseamnă că veți avea acces complet la tot ceea ce The Knot are de oferit din start, care poate fi foarte util pentru cei cu buget.

Poate plăti să fii atent la platformele gratuite uneori și The Knot’platforma de construire a site-urilor web ar putea declanșa câteva clopote de alarmă ca atare’e mult mai mult ‘vopseste dupa numere’ decât Wix, Weebly, etc. În timp ce redactorii generali vă oferă un grad imens de libertate creativă, The Knot’editorul este mai mult ca un tablou de bord îmbinat cu un editor.

cel mai bun constructor de site-uri de nuntăNodul este o platformă utilă dacă aveți nevoie de îndrumări suplimentare atunci când creați site-ul dvs. de nuntă

Deși acest editor în stil de bord este curat și foarte ușor de folosit, efectul este că trebuie să păstrați previzualizarea site-ului dvs. web pentru a vedea cum arată! Deci, în timp ce tu’Voi putea să vă parcurgeți drumul și să începeți să vă construiți site-ul nunții suficient de ușor, aceasta’nu sunt la fel de simple precum ‘ceea ce vezi este ceea ce primești’ proces de editare a constructorilor de toate dimensiunile.

În ciuda acestui fapt, consider în continuare The Knot ca fiind unul dintre cei mai buni producători de site-uri de nunți din jur.

Acest lucru se datorează în parte modului în care site-ul vă ține mâna, vă focalizează și apoi vă ghidează cu ajutor pe întregul proces de construire a site-urilor web.

De fapt, acesta este un domeniu în care The Knot îți arată valoarea reală pentru tine – expertiza de la bord. Resursele sunt bogate: o selecție uriașă de teme de nuntă din care să aleagă, integrarea registrului cu peste 25 de retaileri majori, crearea ușoară de albume foto, secțiuni logistice de zi cu zi. Aceasta’Am totul.

Acest lucru poate fi foarte util, deoarece înseamnă că Nodul acționează aproape ca o listă de verificare pentru site-ul dvs. de nuntă!

În mod ironic, acest laser-focus poate lăsa The Knot să se simtă puțin restrictiv uneori, deoarece pur și simplu nu face asta’nu vă oferă posibilitatea de a gândi în afara cutiei – nu există nici un magazin de aplicații; nu există modele drastic diferite de șabloane și nu există nicio tracțiune ‘n’ funcție drop în editor. Dar, în ciuda acestui fapt, el’Te voi ajuta în continuare să creezi un site de nunta foarte bun.

Marele lucru despre The Knot este că se dublează ca site de planificator de nunți. Deci, dacă vă place conținutul site-ului, dar nu editorul, acolo’nu este un motiv pentru care poți’Nu-l folosiți alături sau ca inspirație pentru unul dintre cei mai puternici construitori de site-uri web.

# 5. Cuplul Appy

Cel mai bun pentru a organiza totul într-un singur loc

Avantaje dezavantaje
 • Toate elementele esențiale ale nunții sunt acoperite
 • Este posibil să organizăm nuntă întreagă dintr-un singur loc
 • Vine cu o aplicație de nuntă personalizată
 • Plată în avans, fără plan sau proces gratuit
 • Nu la fel de multă libertate creativă ca Wix
 • Timp de configurare mai lung decât alți constructori datorită numărului de funcții

Appy Couple este un constructor de site-uri de nunți care se concentrează pe a face site-ul dvs. să pară cât mai mare. Una dintre platforme’Caracteristici mai inovatoare este că vă oferă și o aplicație de nuntă personalizată pe care prietenii și familia o pot descărca și utiliza pentru indicații, informații și documentarea zilei în sine – o modalitate excelentă de a salva la un fotograf!

Această platformă nu face asta’Oferiți planuri gratuite și unul dintre dezavantajele pentru Appy Couple este faptul că trebuie să vă înscrieți imediat pentru un cont plătit, chiar înaintea ta’v-am proiectat site-ul, l-am văzut pe editor sau chiar mi-am dat seama ce’vă sunt disponibile.

Acest lucru s-ar putea dovedi un pic dezactivat, deoarece se poate simți ca tine’nu sunt prea sigur ce’plătiți, în timp ce constructorii de toate dimensiunile precum Wix și Squarespace vă oferă cel puțin o perioadă de încercare gratuită pentru a testa lucrurile.

Totuși, dacă tu’sunt dispus să plonjezi – și ea’merită menționat că este doar o plată unică, fără costuri lunare aici – dumneavoastră’Vei avea acces la mai mult de 500 de modele pe teme de nuntă pentru site-ul tău, aplicația și staționarul digital (de exemplu, invitații), un set de instrumente care te vor ajuta să gestionezi oaspeții, fotografiile și ziua în sine și un editor funcțional..

cuplu appy cel mai bun constructor de site-uri de nuntăEditorul Appy Couple vă asigură că nu vă lipsesc niciun element esențial de pe site-ul nunții dvs.!

Editorul Appy Couple este suficient de simplu și, la fel ca The Knot, vine semi-populat cu conținut tematic pentru nunta pe care îl puteți activa sau dezactiva în funcție de nevoile dvs.. În timp ce acest lucru nu face asta’nu vă oferă libertate totală de a face așa cum doriți, structura poate fi de ajutor și de economisire a timpului, deoarece vă menține concentrat pe sarcina la îndemână.

Toate elementele esențiale sunt acoperite de Appy Couple – și apoi de unele. Puteți economisi timp serios organizând întreaga nuntă prin intermediul platformei, inclusiv gestionarea RSVP-urilor oaspeților, ajutând la aranjarea călătoriilor și a cazării prin parteneriate țintite, precum și conectarea oaspeților la registrul dvs. pentru a alege mai ușor cadourile!

Datorită bogăției de caracteristici, dumneavoastră’o să sfârșesc să cheltuiți un pic mai mult timp configurarea site-ului dvs. Appy Couple decât s-ar putea pe alte platforme. Aceasta nu este’este ideal, dar faptul că poți gestiona logistica pentru o mare parte din nunta ta dintr-un singur loc face ca Appy Couple să fie un instrument potențial vital în arsenalul tău de nuntă.

Așadar, deși nu este cea mai ieftină și nici cea mai primitoare căldură dintre platforme, Appy Couple este încă o alegere puternică a constructorului de site-uri de nunți, datorită cunoștințelor sale aprofundate în materie de planificare a nunților (puteți salva chiar și toast-urile în aplicație!), Design de înaltă calitate și produsul final de calitate.

# 6. Bucurie

Cel mai bun pentru construirea unui site web de nunta simplu, eficient

Avantaje dezavantaje
 • Gratuit de utilizat
 • Utilizare simplă și prietenoasă pentru începători
 • Instrumentele la îndemână acoperă toate elementele esențiale ale nunții tale
 • Opțiuni de dispunere foarte limitate – un singur șablon
 • Lipsa libertății creative
 • Este dificil să folosești propria adresă personală de site

Joy este un constructor gratuit de site-uri de nunta care a fost inițial conceput pentru fondator’sora mea!

În ciuda faptului că este gratuit, Joy este bine echipată pentru a vă ajuta să creați un site web de nuntă minunat. Vă oferă chiar și o aplicație de telefon pe care oaspeții o pot folosi pentru a împărtăși fotografii, a primi indicații despre locații sau pentru a apela Uber după recepție!

Bucuria este un constructor de site-uri de nunți foarte ușor de utilizat.

Are toate elementele de design de care aveți nevoie pentru a crea un site de nunta atractiv și practic. Procesul de editare este foarte simplu, deci tu’Voi găsi Joy un salvator de timp real!

Bucuria nu este la fel de versatilă ca Wix – dar este o alegere solidă dacă doriți ca procesul de construire a site-ului dvs. de nuntă să fie cât mai simplu..

cea mai bună bucurie de constructor de nunțiBucuria păstrează lucrurile simple și eficiente, așa că îți poți pune energiile în ziua cea mare!

Ca platformă gratuită, Joy este cu siguranță mai accesibilă decât alți construitori de site-uri de nunți din această listă – dar ce’s prinderea?

Ei bine, principalul dezavantaj este opțiunile de aspect limitat – acolo’în prezent sunt doar două. Deci, dacă nu’Asemenea designului ecranului divizat – jumătate de imagine fixă ​​/ jumătate conținut defilare – apoi tu’sunt din noroc.

Cu toate acestea, puteți regla stilul tematic, culorile, fonturile și afișarea fotografiilor – nu doar structura site-ului în sine.

Cu toate acestea, Joy acoperă elementele esențiale astfel încât ai câștigat’nu va fi prins. Site-ul dvs. de nuntă va fi mobil și este echipat cu numărătoare inversă + RSVP, spațiu pentru povestea dvs., a ‘romantic’ Q&Despre tine și partenerul tău, programul și un memento care ai o aplicație!

Aceasta’De asemenea, este posibil să adăugați un registru pe site-ul dvs. web adăugând link-uri către magazinele preferate.

Bucuria este cu siguranță o platformă la îndemână, dar are dezavantaje.

Obțineți doar un șablon și modificările de stil nu sunt’Este diferit de ceea ce noi’am văzut în altă parte (gândește-te floral, gândește tipare etc.). De asemenea, vă lipsește libertatea creativă pe care o obțineți pe platforme precum Squarespace și Wix.

Aceasta’este de asemenea complicat inutil să folosești un domeniu personal (sau o adresă web personală). Dacă vrei să folosești unul, tu’Va trebui să redirecționeze site-ul dvs. către Joy. Opțiunile pe care le aveți sunt: ​​să mascați adresa URL (și să pierdeți prietenia mobilă) sau să nu mascați adresa URL și să faceți legătura cu un ‘withjoy.com’ stors în adresa URL. Nu este ideal în niciun fel.

În opinia noastră, Joy este un bun backup pentru a încerca dacă nu’nu aveți bugetul pentru a vă angaja într-un constructor de site-uri de nuntă mai puternic și mai inclusiv.

Cum să alegeți cel mai bun producător de site-uri de nuntă

Pentru multe cupluri, construirea propriului site de nuntă devine din ce în ce mai populară – dar cum te știi’obțineți cea mai mare bătaie pentru buck?

În afară de faptul că este o minunată reînnoire pentru tine și partenerul tău, cei mai buni producători de site-uri de nuntă sunt platformele care:

 • Economisiți timp
 • Economisiți bani
 • Reduceți efortul inutil + efortul
 • Vă ajută să gestionați totul dintr-o singură locație online
 • Facilități planificarea și logistica nunților

Ne uităm la fiecare dintre aceste beneficii și de ce ele’e important mai jos. Dar dacă doriți să sari direct la un anumit punct, trebuie doar să faceți clic pe linkul relevant din lista de bulete de mai sus.

wix cel mai bun constructor de site-uri de nuntăConstructorii de site-uri de nuntă sunt o modalitate excelentă de a crea un site web cu aspect frumos + profesionist la buget

1. Veți economisi timp

Dacă ați angaja un designer de site-uri profesionale, nu numai că ar fi costisitor, ci ar trebui să dureze mult timp, deoarece procesul presupune multă planificare și reglare pentru alinierea la obiectivul final..

Cu toate acestea, constructorii de site-uri vă împuternicesc să preluați controlul și să vă creați propriul site de nunta de vis – chiar dacă nu’nu știu cum să codez.

Nu trebuie decât câteva ore din timpul tău, să spui o seară după muncă și înainte să te culci’Ți-ai făcut propriul site de nuntă – nu aștepți în jur, nu găsești un designer și nicio factură scumpă atunci când’s-a terminat.

Gândește-te doar la ce ai putea face cu tot ce ai timp și bani pe care i-ai făcut’tocmai am salvat!

2. Veți economisi bani

Noi’Am discutat în altă parte cât de costisitoare poate fi angajarea unui designer profesionist (până la zeci de mii de dolari în unele cazuri!).

Ca nunta’Sunt deja lucruri scumpe, utilizarea unui constructor de site-uri este o modalitate fantastică pentru persoanele care nu sunt tehnice (ca și mine) de a construi propriile site-uri de nuntă, evitând în același timp nevoia de a pune o problemă serioasă în bugetul nostru.

În zilele noastre, majoritatea constructorilor de site-uri oferă un plan gratuit de care puteți profita, ceea ce este o veste bună dacă bugetul dvs. se simte puțin strâns.

Cu toate acestea’De asemenea, merită să luăm în considerare planurile premium oferite, care variază între 5 și 25 USD + pe lună.

Planurile plătite sunt o investiție demnă dacă:

 • Doriți să eliminați reclamele + bannerele de pe site-ul dvs. web
 • Tu’Aș dori să vă folosiți propria adresă personalizată a site-ului (de exemplu, www.johnandemilywedding.com)
 • Tu nu’Nu vreau să vă faceți griji cu privire la dificultatea de a configura hosting și domenii
 • Doriți accesul la un grup mai mare de șabloane, aplicații și pluginuri specializate pe care le puteți utiliza pentru a adăuga mai multe funcționalități pe site-ul dvs. de nuntă (de exemplu, cartea de oaspeți, hărți, încărcare foto, trimiteți invitații digitale etc.)

O taxă lunară poate părea o investiție abruptă, dar în comparație cu costul angajării unui designer pentru a construi un site web de la zero, a plăti pentru găzduire și un domeniu, apoi să angajezi un dezvoltator pentru a crea funcții personalizate.’spun doar că bugetul vă va mulțumi pentru utilizarea unui constructor de site-uri web.

Heck, banii economisiți prin faptul că nu angajezi un profesionist ar putea plăti la fel de ușor pentru alte câteva sticle de bule la recepție!

3. Veți economisi efortul

Acolo’nu are rost să-ți construiești site-ul nunții de vis dacă ai nevoie să înveți o grămadă de noi abilități pentru a merge mai departe, nu?

Din fericire, constructorii de site-uri web sunt din ce în ce mai ușor și mai ușor de utilizat. Acest lucru nu numai că vă economisește timp pe termen lung, dar înseamnă, de asemenea, că nu’nu trebuie să dedici cât mai mult timp și eforturi pentru a descoperi ce fac toate butoanele sau pentru a învăța noi abilități, cum ar fi codarea.

Cei mai buni constructori de site-uri de nuntă vă fac viața cât mai ușoară pentru dvs., având un “trage & cădere brusca” editor care vă permite să trageți literalmente elemente de pe pagini precum text și imagini oriunde doriți pe site-ul dvs. web.

wix cel mai bun constructor de site-uri de nuntăEditorii de glisare și fixare sunt ușor de utilizat și vă pot ajuta să economisiți mult timp mai bine cheltuit pentru sarcini mai importante!

Lăsa’Nu uitați că angajarea unui designer pentru a vă construi site-ul dvs. poate dura mult timp și răbdare pentru a obține corect – Deci, cred că tu’Voi fi de acord că a avea ceva la fel de ușor și convenabil de utilizat ca constructor de site-uri este un salvator de viață real pentru orice cuplu care dorește un site de nuntă.

4.You’Îmi place mult comoditatea (și a câștigat’nu trebuie să te uiți oriunde altundeva!)

Utilizarea unui constructor de site-uri este ca și cum ai merge la un singur ghișeu sau la un mall, unde tot ce ai nevoie este chiar acolo, fără a fi nevoie să mergi oriunde altundeva. Aceasta’este cel mai convenabil mod de a economisi timp, efort și bani atunci când creați propriul dvs. site de nuntă uimitor.

Înseamnă, de asemenea, că nu’nu trebuie să vă faceți griji pentru lucruri precum găzduirea și domeniile (în esență spațiul digital unde locuiește site-ul dvs. și adresa modului de găsire a acestuia), deoarece platforma va avea grijă de acest lucru pentru dvs. Aceasta’este o parte a serviciului.

Când timpul și banii sunt la un nivel premium, nu are sens deloc să te încalci cu costurile și angajamentele suplimentare asociate angajării cuiva pentru a construi un site web pentru tine – deci de ce să nu-l construiești singur?

daca tu’încă nu sunteți sigur că folosiți un constructor de site-uri pentru nunta dvs., acesta’merită să vă întrebați:

“De ce să merg oriunde altundeva când pot proiecta, publica, găzdui și gestiona site-ul meu web dintr-un singur loc?”

5. Tu’le voi găsi repede’Am o aplicație pentru asta

Doriți să trimiteți e-invitații? Poate doriți să vă afișați lista de dorințe din registru? Sau poate tu’mi-ar plăcea comoditatea de a gestiona RSVP-urile oaspeților într-o singură platformă?

Ei bine, din fericire, constructorii de site-uri moderne au de obicei magazine de aplicații sau piețe – la fel cum face smartphone-ul dvs. – unde puteți găsi pluginuri utile pentru site-ul dvs. web.

Puteți adăuga aceste aplicații doar cu câteva clicuri simple, așa că dacă oaspeții dvs. au nevoie de îndrumări, atunci adăugați o aplicație pentru hartă! Dacă doriți să alegeți opțiunile de meniu prin intermediul site-ului dvs. web, adăugați o aplicație formular pentru a înregistra răspunsurile.

Utilizarea inteligentă a aplicațiilor vă poate economisi cantități uriașe de timp și de efort’Altfel cheltuiți gestionând logistica nunții.

Cele mai bune site-uri de cununie de casatorie: rezumat

Nuntile sunt suficient de stresante pentru a se organiza, fără a fi nevoie să vă faceți griji cu privire la construirea de la zero a unui întreg site de evenimente – să nu mai vorbim de a trimite invitații, de a gestiona RSVP-urile, de a furniza informații pentru oaspeți, de a sorta un registru, etc..

Aceasta’nu este o sarcină invidioasă! Mai ales când tot ce vrei să faci este să te asiguri că ziua va trece fără nicio dificultate.

Acea’de ce construirea unui site de nuntă ar trebui să fie cât mai lipsită de stres. Pentru a face acel vis realitate, noi’v-am oferit reducerea pe cei mai buni producători de site-uri de nunți din jur:

6 cei mai buni producători de site-uri de nuntă

 1. Wix – Cel mai bun pentru începători și crearea unui site web profesional pentru nunți.
 2. Squarespace – Cel mai bun pentru design-uri uimitoare și prezentare de fotografii.
 3. Weebly – Cel mai bun pentru adăugarea aplicațiilor pentru a oferi funcții suplimentare site-ului dvs. web.
 4. Nodul – Cel mai bun pentru planificarea ghidată a nunții și crearea site-urilor web.
 5. Cuplul Appy – Cel mai bun pentru a organiza totul într-un singur loc.
 6. Bucurie – Cel mai bun pentru construirea unui site de nunta simplu, eficient.

Platformele noi’Ne-am uitat mai sus sunt construitori de site-uri de nunți ușor de utilizat, care vă pot ajuta să faceți un site uimitor pentru o fracțiune din efortul și costul pe care s-ar putea să așteptați să îl investiți dacă angajați un profesionist.

Nu uitați, site-ul dvs. de nuntă nu este’pur și simplu o vitrină a zilei dvs. speciale, poate fi un instrument la îndemână și practic pentru gestionarea oaspeților, organizarea zilei în sine și comunicarea lucrurilor precum opțiuni de călătorie și cazare pentru cei care călătoresc de departe..

Cei mai buni constructori de site-uri de nuntă nu numai că te ajută să creezi un site memorabil, ci fac viața simplă și pentru tine.

Dacă sunteți în căutarea de a construi un site de nunta care arată minunat, dar asta nu’nu va sparge banca, este frumoasă și practic și va fi o amintire pentru anii următori, atunci ar trebui să luați în considerare unul dintre constructorii de site-uri de mai sus.

Totul se rezumă la ceea ce crezi că ai nevoie de cel mai mult:

Versatilitatea puternică, care economisește timp și aspectele profesionale ale unui constructor de site-uri web complet?

sau

Ghidarea blândă a mâinii a unui constructor de site-uri specifice nunții?

Amândoi au pro și contra, dar pentru noi’este mai important să avem libertate creativă și, de asemenea, noi’suntem fani ai unui constructor de site-uri mai complet, pe care îl preferăm pentru experiența creativă mai limitată de a lucra pe o platformă adaptată unui obiectiv final.

daca tu’Nu sunteți sigur, recomandarea noastră de top este Wix. Aceasta’este cea mai bună variantă, combinând ușurința cu libertatea creativă și unele caracteristici destul de îngrijite. Squarespace este cea mai bună alegere pentru a afișa fotografii din ziua ta specială, în timp ce Weebly îți oferă tone de suplimente pentru a adăuga o latură mai practică site-ului tău de nuntă.

Întrebări frecvente

Ce constructor de site-uri de nuntă este cel mai bun pentru afișarea fotografiilor?

Squarespace, fara indoiala! Are cele mai bune modele ale oricărui constructor de site-uri de pe piață – dacă aveți fotografii de nuntă de înaltă calitate, care să fie afișate, aceasta este cea mai bună alegere. Șabloanele sale sunt foarte vizuale și atractive, puteți adăuga galerii de imagini și chiar videoclipuri!

De ce ar trebui să mă înscriu la un plan premium dacă există planuri gratuite?

Vă recomandăm să vă înscrieți la un plan plătit pentru a vă construi site-ul de nuntă, deoarece vă permite să creați un site cu aspect mult mai profesionist. De exemplu, puteți utiliza propria adresă personală a site-ului web, puteți elimina reclame și debloca aplicații mai bune!

Ce constructor de site-uri de nuntă este cel mai bun pentru începători?

Wix este cel mai ușor de utilizat constructor de site-uri de nuntă – îl recomandăm cel mai mult pentru că’este ușor de utilizat fără a sacrifica controlul creativ. Toți constructorii de site-uri de nuntă de pe această listă sunt potriviți pentru începători – cu siguranță nu donați’nu trebuie să vă faceți griji în ceea ce privește codificarea, dar Wix oferă cele mai bune rezultate pentru cea mai mică muncă.

Acest articol a fost util?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map