Cel mai ieftin web hosting: Comparați peste 50 de planuri ieftine de găzduire web

Cele mai bune furnizori ieftine de găzduire webGazduirea web este fundamentul nevăzut al internetului. Fiecare site, indiferent de dimensiunea acestuia, trebuie să fie găzduit undeva.


Gazduirea web este locul în care sunt stocate fișierele care alcătuiesc un site web. Gândiți-vă la el ca la un teren de internet. O găzduire web bună permite oricui, oriunde să acceseze site-ul dvs. în orice moment – puteți consulta ghidul nostru complet de web hosting pentru o explicație aprofundată, dar asta’este punctul cel mai important.

Ca tine’Îmi imaginați, este o afacere destul de profitabilă. Există sute de milioane de site-uri web, ceea ce înseamnă sute de milioane de clienți potențiali.

Desigur, doriți să obțineți cea mai bună ofertă posibilă – ceva de încredere pentru un site simplu pe care vi-l puteți permite pe un buget. Planurile ieftine de găzduire vă oferă doar asta – iar unele le fac mult mai bine decât altele.

Acea’în locul în care intrăm. Noi’am cercetat cele mai bune servicii de găzduire din jur pentru a vă oferi cele mai ieftine prețuri de la cei mai buni furnizori. Vrem să conectăm oamenii cu cele mai bune servicii pentru nevoile lor specifice, motiv pentru care ne uităm la toate, de la stabilirea prețurilor până la asistența clienților până la uptime.

Am refuzat’tocmai am ales cea mai ieftină dintre cele ieftine; diferite tipuri de site-uri web au nevoie de diferite tipuri de găzduire, așa că noi’Am analizat cele mai ieftine planuri pentru fiecare în mod izolat.

Contents

Cele mai ieftine planuri de găzduire web

 • Gazduire comună: Hostinger (0,80 $ / lună)
 • Gazduire VPS: Hostinger (3,95 $ / luna)
 • Gazduire server dedicat: 1&1 IONOS (50 $ / luna)
 • Gazduire în cloud: DreamHost (4.50 $ / luna)
 • Gazduire WordPress partajată: Bluehost (2,95 $ / luna)
 • Gazduire WordPress administrată: In miscare (4,99 $ / luna)

Am refuzat’Am clasat cele mai ieftine gazde web – noi’Am clasat cele mai bune gazde web ieftine, echilibrând prețul cu valoarea pentru bani. Acest articol va descompune cei mai ieftini furnizori pentru fiecare tip de găzduire, acoperind caracteristicile pe care le oferă – și, desigur, prețurile.

Până la sfârșit, ar trebui să ai un sens clar care planuri sunt potrivite pentru tine.

Lăsa’ajung la ea.

11 cele mai ieftine gazde web partajate

Gazduirea în comun este cel mai ieftin și cel mai popular tip de găzduire. Acesta este locul în care site-ul dvs. web împărtășește un server cu alte site-uri și este cel mai bun pentru site-urile cu o pagină sau pentru paginile statice, cum ar fi blogurile.

Tu nu’nu permiteți decât să partajați un server – împărtășiți, de asemenea, resurse, cum ar fi lățimea de bandă, ceea ce ajută la menținerea costurilor scăzute, dar poate provoca probleme dacă dvs. sau vecinii dvs. începeți să utilizați prea mult din alocația comună.

daca tu’nu ești tipul de partajare sau aștepți mult trafic, acesta’merită să mergi direct pentru hosting VPS în schimb.

Cu toate acestea, dacă găzduirea partajată sună ca opțiunea perfectă pentru dvs., avem vești bune – oferă unele dintre cele mai ieftine prețuri de pornire în jur!

Cele mai ieftine 11 furnizori de găzduire partajată sunt:

 1. Hostinger: $ 0.80 / luna
 2. iPage: $ 1,99 / lună
 3. DreamHost: $ 2,59 / lună
 4. HostGator: $ 2,75 / lună
 5. In miscare: $ 2,95 / lună
 6. Bluehost: $ 2,95 / lună
 7. A2 Gazduire: $ 3,92 / lună
 8. SiteGround: $ 3,95 / lună
 9. HostPapa: 3,95 USD / lună
 10. 1&1 IONOS: $ 4.00 / luna
 11. Hai tăticu: $ 5,99 / lună

# 1. Hostinger

Cel mai mic plan de preț – Plan unic comun: 00,80 USD pe lună

Hostinger’s Planul unic partajat începe de la un uimitor scăzut de 80 de cenți pe lună și, în cele din urmă, se reînnoiește la prețul complet de 7,99 USD / lună. Pentru o astfel de afacere, obțineți un clic de instalare, un constructor de site-uri gratuit și copii de rezervă săptămânale.

Hostinger oferă, de asemenea, o garanție de returnare de 30 de zile pentru testarea fără riscuri și o reducere de 15% pentru studenți.

# 2. iPage

Planul cel mai mic preț – Planul de găzduire web iPage: 1,99 USD pe lună

iPage are un singur plan de găzduire comun, oferind un ‘marime universala’ soluție pentru toate nevoile dvs. de găzduire. Doar 1,99 USD pe lună, obțineți spațiu nelimitat pe disc, nume de domeniu nelimitate, securitate SSL gratuită (Secure Sockets Layer) și un domeniu gratuit pentru un an. Acea’este o afacere destul de bună, nu?

Și când promoția dvs. se reînnoiește la prețul obișnuit, tu’Voi plăti doar 7,99 USD pe lună.

# 3. DreamHost

Cel mai mic plan de preț – Planul de pornire partajat: 2,59 USD pe lună

DreamHost’cel mai ieftin serviciu partajat este planul său Starter, care costă 2,59 USD pe lună când vă înscrieți la un plan de trei ani. Acest lucru vă oferă elementele de bază necesare pentru a rula un singur site web, oferind un domeniu gratuit, trafic nelimitat, WordPress preinstalat, un certificat SSL gratuit și 50 GB spațiu pe disc.

DreamHost oferă cea mai bună valoare pentru bani, și vine cu o garanție de înapoiere de 97 de zile. Prețul regulat pentru planul Starter se reînnoiește la 4,95 USD pe lună.

# 4. HostGator

Planul cel mai mic preț – Planul Hatchling: 2,75 USD pe lună

HostGator’s Planul Hatchling costă doar 2,75 USD pe lună și oferă un singur domeniu, instalează un singur clic, lățime de bandă neschimbată și un certificat SSL gratuit. De asemenea, veți primi adrese de e-mail nelimitate, spațiu nelimitat pe disc și transfer gratuit de site-uri web.

HostGator vine cu un scor impresionant de utilizare 99,99%, ceea ce înseamnă că vă puteți baza pe acest furnizor pentru a vă menține site-ul web și să funcționeze online!

HostGator oferă o garanție de returnare de 45 de zile, iar prețul promoțional se reînnoiește în rata regulată de 6,95 USD odată încheiat primul mandat.

# 5. In miscare

Cel mai mic plan de preț – Plan de lansare: 2,95 USD pe lună

Cercetările noastre au considerat că InMotion este cel mai bun furnizor de hosting pentru găzduire partajată. Planul său cel mai ieftin este 2,95 USD lunar Planul de lansare, care include copii de rezervă gratuite, un domeniu gratuit, două site-uri web și conturi de e-mail nelimitate.

De asemenea, obțineți spațiu și lățime de bandă nelimitată, precum și securitatea SSL, importantă, plus asigurarea unei 90 zile garanție înapoi. Pe scurt, primești ceea ce plătești și multe altele!

După încheierea perioadei promoționale, planul de lansare se reînnoiește la rata sa obișnuită 6,99 USD pe lună.

# 6. Bluehost

Cel mai mic plan de preț – Plan de bază: 2,95 USD pe lună

Alături de HostGator este Bluehost, rivalul de top 2,95 USD pe lună Planul de bază. Cu planul Bluehost Basic veți obține un singur site web, stocare SSD de 50 GB, lățime de bandă neschimbată, securitate SSL gratuită, un domeniu gratuit și copii de rezervă gratuite.

Bluehost este gazda numărul unu recomandată pentru WordPress, și oferă o garanție de returnare de 30 de zile.

Odată ce promoția ta este terminată’Voi plăti rata regulată pentru planul de bază de găzduire partajat, care este 7,99 USD pe lună.

# 7. A2 Gazduire

Cel mai mic plan de preț – Planul de planificare: 3,92 USD pe lună

Pentru gazduire A2’S planuri, puteți alege fie Linux sau Windows hosting. Gazduirea Linux este mai rapidă și mai ieftină, deci aceasta este opțiunea pe care o recomandăm. Și la 3,92 USD pe lună, aceasta’este un preț excelent pentru unele caracteristici excelente, inclusiv stocare nelimitată, securitate SSL gratuită și spațiu nelimitat pe disc.

A2 Gazduire vine, de asemenea, cu un foarte generos oricând garanție de returnare a banilor! Iar când vine timpul de reînnoire, voi’sunt încă bine sub nota 10 buck, cu un 7,99 USD taxa lunară.

# 8. SiteGround

Cel mai mic plan de preț – Planul StartUp: 3,95 USD pe lună

La doar câțiva cenți mai mult decât A2 Gazduire este SiteGround, cu acesta 3,95 USD pe lună Planul StartUp. Acest furnizor de găzduire partajat de încredere oferă spațiu de stocare de 10 GB, backupuri zilnice gratuite, securitate SSL gratuită, conturi de e-mail gratuite și trafic neschimbat. Aceasta vine cu un singur site web și este potrivită pentru aproximativ 10.000 de vizite lunare.

SiteGround’rata de reînnoire este de 11,95 USD pe lună.

# 9. HostPapa

Cel mai mic plan de preț – Plan inițial: 3,95 USD pe lună

HostPapa’s Costurile planului de pornire 3,95 USD pe lună și este dotat cu funcții pentru a acoperi nevoile dvs. de găzduire partajată de bază, inclusiv un domeniu gratuit, două site-uri web, securitate SSL și spațiu pe disc de 100 GB. Are caracteristici bune și timp de funcționare mediu, dar se încadrează în opțiunile sale de ajutor și suport.

Unul dintre HostPapa’principalele dezavantaje sunt costurile sale costisitoare de reînnoire. Din fericire, planul Starter nu este’e prea rău – se reînnoiește cu un modest 7,99 USD pe lună.

# 10. 1&1 IONOS

Cel mai mic plan de preț – Plan esențial: 4 dolari pe lună

Planul esențial rămâne la acest preț de doar 4 dolari pe lună atâta timp cât rămâneți pe el.

Acest plan vă oferă 10 GB stocare, 10 conturi de e-mail, un domeniu gratuit și 1 GB stocare SSD. SSD reprezintă Solid State Drive și este cel mai actualizat – și, mai important, cel mai rapid – tip de stocare disponibil. Acest plan poate gestiona 100 de vizite pe site-ul dvs. pe minut și este potrivit doar pentru un singur site web.

Aceasta’Merită să știți că puteți anula acest plan comun în orice moment, fără riscuri.

# 11. Hai tăticu

Planul cel mai mic preț – Planul economic: 4,99 USD pe lună

GoDaddy este excelent pentru oricine are nevoie mai mult decât doar de găzduire – dar dacă ai nevoie doar de resurse de bază pentru planul tău comun,’Te voi seta doar înapoi 4,99 USD pe lună. Pentru aceasta, veți obține o serie de caracteristici, inclusiv un site web, stocare de 100 GB, lățime de bandă nemodificată și un domeniu gratuit.

Hai tăticu’Prețul regulat pentru planul Economic este de 7,99 USD pe lună.

8 cele mai ieftine gazde web VPS

Gazduirea VPS (Virtual Private Server) este tipul de gazduire de care au nevoie majoritatea site-urilor web. Site-ul dvs. web este încă găzduit pe un server comun, deci are în continuare vecini și limitează resurse precum lățimea de bandă și stocare. Spre deosebire de hostingul comun, VPS vă oferă propriul dvs. spațiu dedicat și resurse setate.

Gândiți-vă la găzduirea VPS ca să locuiești într-un apartament dintr-un bloc, mai degrabă decât să ai o cameră într-o casă comună. Aceasta’ești mai sigur, tu’aveți mai mult spațiu și voi’recurgeți la resurse proprii, în loc să împărtășiți cu toți ceilalți.

Aceasta’este mai scalabil decât hostingul partajat și este perfect pentru site-urile web de afaceri – sau orice site web care și-a depășit planul comun și are nevoie de spațiu pentru a se dezvolta!

Nu toți furnizorii oferă hosting VPS, dar am găsit cei mai buni nouă cu cele mai bune prețuri.

Cele mai ieftine 9 furnizori de găzduire VPS sunt:

 1. Hostinger: $ 3,95 / lună
 2. DreamHost: 10,00 USD / lună
 3. Bluehost: 18,99 USD / lună
 4. iPage: $ 19.99 / luna
 5. HostPapa: $ 19.99 / luna
 6. Hai tăticu: $ 19.99 / luna
 7. A2 Gazduire: $ 25.00 / luna
 8. In miscare: $ 22.99 / luna
 9. HostGator: $ 29.95 / luna

# 1. Hostinger

Cel mai mic plan VPS – 1 vCPU: 3,95 USD pe lună

Hostinger iese din nou în top, de această dată cu un plan VPS care începe de la 3,95 USD / lună și reînnoiește la 9,95 USD / lună. Fiecare plan include o adresă IP dedicată, acces complet la rădăcină și backup-uri de date la nivelul întreprinderii.

Cel mai ieftin plan VPS vine, de asemenea, cu 1 GB memorie, 20 GB spațiu de stocare și 1.000 GB lățime de bandă, care oferă o mulțime de suport pentru a-ți scoate site-ul de pe sol. Planurile Hostinger vin, de asemenea, cu o garanție de returnare a banilor înapoi la 30 de zile, precum și o reducere de 15% pentru studenți.

# 2. DreamHost

Cel mai mic plan VPS – VPS Basic: 10,00 USD pe lună

DreamHost nu face’nu străluciți cel mai strălucitor când vine vorba de găzduire VPS – nu’nu aveți acces root, de exemplu, dar oferă prețuri excelente, alături de caracteristici de bază bune.

Planul său VPS Basic costă un aspect foarte atrăgător 10,00 USD pe lună, și include 1 GB RAM, trafic nelimitat, lățime de bandă nelimitată și stocare SSD de 30 GB. Puteți găzdui un număr nelimitat de domenii și site-uri web pe serverul dvs. VPS și puteți crea un număr nelimitat de conturi de e-mail.

Cu Garanție de înapoiere de 97 de zile, backupuri gratuite și securitate SSL gratuită inclus în planul dvs., vă puteți simți în siguranță și în siguranță cu DreamHost!

# 3. Bluehost

Cel mai mic plan VPS – Plan standard: 19,99 USD pe lună

Bluehost’s Planul standard costă 18,99 USD pe lună. Aceasta include caracteristici solide rock, precum securitate SSL gratuită, 2 GB RAM, acces la rădăcină, copii de rezervă gratuite și spațiu de stocare de 30 GB.

Un lucru de remarcat despre Bluehost este primiți și un domeniu gratuit. Acest lucru este oferit doar de o serie de furnizori, așa că’merită să profitați la maxim dacă aveți nevoie de un domeniu cu găzduirea dvs. VPS.

De asemenea, Bluehost oferă un 30 de zile garanție înapoi. Odată încheiată perioada promoțională, dumneavoastră’voi plăti $ 29.99 pentru planul Standard.

# 4. iPage

Cel mai mic plan VPS – Planul de bază: 19,99 USD pe lună

iPage se potrivește cu Bluehost’prețul de 19,99 USD pe lună pentru planul său de bază de găzduire VPS. Aceasta este o altă alegere solidă, cu caracteristici incluzând 1 GB RAM, copii de rezervă gratuite, conturi de e-mail nelimitate și securitate SSL.

iPage oferă un domeniu gratuit timp de un an, o garanție de înapoiere de 30 de zile și acces root. Planul de bază se reînnoiește la 24,99 USD pe lună.

# 5. HostPapa

Cel mai mic plan VPS – Plus plan: 19,99 USD pe lună

HostPapa este al treilea furnizor care oferă cel mai ieftin plan la 19,99 USD pe lună. În comparație cu Bluehost și iPage, oferă cea mai mică valoare pentru bani, dar planul său Plus oferă încă o gamă bună de caracteristici. Acest plan include stocare de 50 GB, acces root, securitate SSL și 1,5 GB RAM.

Cu toate acestea, după terminarea promoției, HostPapa nu’Nu arăt destul de prietenoasă cu buzunarul, reînnoindu-se la ritmul obișnuit 49,99 USD pe lună.

# 6. Hai tăticu

Cel mai scăzut plan VPS – Plan de lansare: 19,99 USD pe lună

Hai tăticu’s Planul de lansare costă 19,99 USD pe lună, și se reînnoiește la 29,99 USD în fiecare lună când vă înscrieți la un plan anual. Include 2 GB RAM, spațiu de stocare de 40 GB, lățime de bandă neschimbată, acces root și un certificat SSL gratuit pentru un an (care se reînnoiește la 74,99 USD anual).

Fără garanție de returnare a banilor sau prețuri promoționale, GoDaddy isn’este foarte impresionant când vine vorba de valoare pentru bani – dar oferă un serviciu decent în toată regula.

# 7. A2 Gazduire

Cel mai mic plan VPS – Power + plan: 25,00 USD pe lună

A2 Gazduire vine pe locul șapte cu cele ale sale 25,00 USD pe lună Power + plan, dar asta nu face’Nu mă refer’nu este furnizorul VPS potrivit pentru dvs. Planul Power + vă oferă 4 GB RAM, stocare 75 GB, securitate SSL gratuită, acces root, backupuri gratuite și transfer gratuit de site.

A2 Gazduire vă oferă, de asemenea, un foarte generos oricând garanție de returnare a banilor!

Planul Power + se reînnoiește la 49,99 USD după ce promoția dvs. a fost încheiată.

# 8. In miscare

Cel mai mic plan VPS – VPS-1000HA-S plan: 22,99 USD pe lună

InMotion a obținut note de top pentru găzduirea VPS în cercetarea noastră. Are cele mai bune caracteristici VPS ale oricărui furnizor, deci obțineți un avantaj extraordinar pentru planul dvs. cu planul său captiv VPS-1000HA-S!

Pentru un preț promoțional de 22,99 USD pe lună, acest plan include 4 GB RAM, 75 GB stocare, lățime de bandă 4TB, securitate SSL gratuită, acces root și backup-uri gratuite. De asemenea, obțineți un domeniu gratuit cu toate planurile de șase și 12 luni, și acolo’este o garanție de restituire a banilor pentru 30 de zile pentru liniște sufletească.

Prețul promoțional se aplică unui plan de doi ani – după încheierea termenului dvs. promoțional, dumneavoastră’Voi plăti 64,99 USD pe lună.

# 9. HostGator

Cel mai mic plan VPS – plan Snappy 2000: 29,95 USD pe lună

Planul Snappy 2000 costă 29,95 USD pe lună și include câteva caracteristici destul de rapide, inclusiv 2 GB RAM, lățime de bandă de 1,5 TB, backup-uri gratuite, securitate SSL, site-uri web nelimitate și acces root. Și asta’nu sunt toate – pregătește-te pentru un depozit monumental de 120 GB. Acea’s mai mult decât orice alt furnizor!

HostGator este o alegere solidă și fiabilă pentru găzduirea dvs. VPS, dar aveți grijă – planul Snappy 2000 poate reveni pentru a vă mușca în jurul perioadei de reînnoire, deoarece prețul obișnuit este de 89,95 USD pe lună..

8 cele mai ieftine gazde web server dedicate

Dacă site-ul dvs. primește mult trafic și are nevoie de o viteză sau o securitate mai bună a site-ului, atunci’este timpul pentru a plan dedicat de găzduire. Acesta este locul în care plătiți pentru un server întreg (sau chiar un grup de servere) pentru site-ul dvs., în loc să partajați.

Acest lucru este cel mai bun pentru site-urile mari! Dacă site-ul dvs. primește câteva mii de vizite pe săptămână sau este un magazin de comerț electronic care conține peste 30 de produse, dumneavoastră’cu siguranță voi avea nevoie de un plan dedicat de găzduire.

Gazduirea dedicată necesită mai multă abilitate tehnică și este mai scumpă decât VPS și găzduire partajată, dar oferă și avantaje mari -’este mult mai sigur, poate trata mai mulți vizitatori ai site-ului și va ajuta site-urile mari să funcționeze fără probleme și rapid.

Aceasta’este mai avansat decât hostingul VPS partajat și acest lucru este prezentat în planurile sale de preț – dar faptul că site-ul dvs. web este în creștere nu trebuie’Nu înseamnă că soldul dvs. bancar trebuie să se micșoreze. Există câteva planuri minunate dedicate de găzduire acolo pentru care să profitați la maxim.

Cele mai ieftine 8 furnizori de gazduire server dedicate sunt:

 1. 1&1 IONOS: $ 50.00 / luna
 2. Bluehost: $ De 79.99 / luna
 3. Hai tăticu: $ De 89.99 / luna
 4. In miscare: $ 115.69 / luna
 5. HostGator: $ 118.99 / luna
 6. iPage: $ 119,99 / luna
 7. A2 Gazduire: $ 141.09 / luna
 8. DreamHost: $ 169.00 / luna

# 1. 1&1 IONOS

Cel mai scăzut plan – Planul HDD A8i: 50 USD pe lună

1&1 IONOS este din nou pe primul loc pentru cel mai ieftin furnizor, de data aceasta pentru găzduire dedicată. De fapt, acesta are cele mai ieftine două planuri dedicate de găzduire: HDD A8i, care costă 50 USD pe lună, și A8i SSD, care costă 55 USD pe lună.

Ambele planuri sunt dotate cu 8 GB RAM, trafic nelimitat, un domeniu gratuit, backupuri zilnice, 10.000 de conturi de e-mail și o garanție de returnare a banilor de 30 de zile..

Singura diferență între planurile HDD și SSD este tipul de stocare. Stocarea SSD (Solid State Drives) este mai rapidă, în timp ce stocarea HDD (Hard Disk Drive) poate păstra o cantitate mai mare.

Planul SSD de 55 USD pe lună este livrat cu stocare SSD Intel de 240 GB. Planul HDD de 50 de dolari pe lună vine cu stocare de 1.000 GB.

# 2. Bluehost

Cel mai mic plan – Planul standard: 79,99 USD pe lună

Bluehost este un furnizor dedicat excelent, iar planul său Standard este un exemplu excelent al punctelor sale forte. Pentru prețul promoțional din 79,99 USD pe lună obțineți 4 GB RAM, lățime de bandă de 5 TB, copii de rezervă gratuite, securitate SSL și 500 GB spațiu pe disc.

Planul Standard se reînnoiește la prețul obișnuit de 119,99 USD pe lună.

# 3. Hai tăticu

Cel mai mic plan – Planul economic: 89,99 USD pe lună

Hai tăticu’s Planul economic vă oferă 4 GB RAM, spațiu de stocare de 1 TB, lățime de bandă nemodificată și un certificat SSL gratuit pentru un an. Există șapte opțiuni de locație, care acoperă SUA, Europa și Asia-Pacific o alegere excelentă pentru site-urile web cu audiență internațională.

Planul Economic costă 89,99 USD pe lună pentru perioada promoțională; după aceea, ea’Vă va costa 169,99 USD pe lună.

# 4. In miscare

Cel mai mic plan – Plan esențial: 115,69 USD pe lună

In miscare’s 115,69 USD pe lună Planul esențial vă oferă, de asemenea, toate caracteristicile esențiale pentru a vă alimenta site-ul. Acest plan include 4 GB RAM, lățime de bandă de 6 TB, două opțiuni de locație în SUA și securitate SSL.

La fel ca 1&1 IONOS, puteți alege între 500 GB de stocare SSD sau 1 TB de stocare HDD. Aceasta nu face asta’nu afectează prețul, deci nu ezitați să vă gândiți la ce opțiune de stocare vi s-ar potrivi cel mai bine.

Prețurile promoționale înseamnă că plătiți doar 115,69 USD pe lună pentru primul mandat – după aceea, tu’voi plăti prețul obișnuit de 169,99 USD pe lună.

# 5. HostGator

Planul cel mai scăzut – Planul serverului valoric: 118,99 USD pe lună

HostGator promite valoare și oferă cu caracteristicile sale deosebite de găzduire. Costurile planului Server Value 118,99 USD pe lună, și include 8 GB RAM, lățimea de bandă nemodificată, stocare de 1 TB și acces complet la rădăcină.

Obțineți ceea ce plătiți cu HostGator – aceasta’este cel mai bun furnizor de hosting dedicat, dar chiar și prețul său promoțional este de peste 100 USD pe lună. Planul de Valori se reînnoiește cu o rată obișnuită de 189 USD pe lună.

# 6. iPage

Cel mai mic plan – Plan de pornire: 119,99 USD pe lună

iPage’cel mai ieftin plan dedicat de găzduire este planul său de pornire, la 199,99 USD pe lună. Acest plan vă oferă 4 GB RAM, înregistrare gratuită a domeniului pentru un an, lățime de bandă de 5 TB, copii de rezervă gratuite și spațiu pe disc de 500 GB.

iPage oferă perioade promoționale de 12, 24 sau 36 de luni. După terminarea acestui prim termen, planul Startup se reînnoiește la 149,99 USD pe lună.

# 7. A2 Gazduire

Cel mai mic plan – Planul Sprint: 141,09 USD pe lună

A2 Hosting este un furnizor solid de hosting dedicat, care oferă o valoare excelentă pentru bani cu ajutorul acestuia 141,09 USD pe lună Planul Sprint. Acest plan include 8 GB RAM, securitate SSL gratuită, lățime de bandă de 10 TB și patru opțiuni de locație în SUA, Europa și Asia-Pacific.

Nu numai asta, A2 Gazduire vă oferă securitatea garanției sale înapoi în orice moment!

După încheierea perioadei promoționale, planul Sprint costă 169,99 USD pe lună.

# 8. DreamHost

Cel mai mic plan – DreamHost Dedicated Hosting Plan: 169 USD pe lună

DreamHost nu face’nu oferă de fapt niciun fel de promoții, dar’nu se află în partea de jos a listei – pentru 169 USD pe lună, obțineți lățime de bandă nemodificată, două opțiuni de locație în SUA, securitate SSL gratuită și acces complet la rădăcină.

Pentru ca tu’nu plătiți prețuri promoționale pentru DreamHost, tu nu’nu trebuie să vă faceți griji cu privire la costurile de reînnoire. Dezavantajul este că DreamHost nu face asta’nu oferiți o garanție de returnare a banilor.

6 cele mai ieftine gazde web cloud

Gazduirea în cloud este singurul tip de plan de găzduire care este complet personalizabil. Aceasta’este similar tehnic cu găzduirea VPS în care’este încă un server partajat, dar puteți adapta cantitatea de resurse de care aveți nevoie.

Acest lucru este perfect pentru magazinele online care trebuie să facă față creșterilor bruște ale traficului – atunci când Black Friday se derulează, de exemplu. Pur și simplu creșteți lățimea de bandă atunci când aveți nevoie, economisindu-vă tot stresul prăbușirii bruște a site-ului.

Cei mai buni furnizori de cloud hosting (spoilers: it’s A2 Gazduire și 1&1 IONOS) don’nu vă plătesc un cost fix pe lună. În schimb, vă gestionează costurile pe mai mult de un an “plătiți cum mergeți” sistem, adică plătiți pentru ceea ce utilizați.

Dar care sunt cei mai buni furnizori de cloud hosting și care sunt cele mai bune prețuri?

Cei mai ieftini furnizori de cloud hosting sunt:

 1. DreamHost: $ 4.50 / luna
 2. HostGator: $ 4,95 / lună
 3. A2 Gazduire: $ 5.00 / luna
 4. In miscare: 5,00 USD / lună
 5. 1&1 IONOS: $ Ora 10.00 / luna
 6. SiteGround: $ 80.00 / luna

# 1. DreamHost

Cel mai mic plan – 512 MB RAM Server server: 4,50 USD pe lună

DreamHost’e cel mai ieftin plan de găzduire în cloud costă maximum 4,50 USD pe lună. Aceasta’s taxat pe oră (la 0,0075 USD pe oră), până la maximum 600 de ore în fiecare lună. Asta înseamnă că de fapt plătiți doar 25 de zile pe lună!

Deci ce obții pentru banii tăi? DreamHost’cel mai ieftin plan vă oferă 100 GB stocare bloc, lățime de bandă gratuită și 80 GB stocare SSD. După cum sugerează și numele planului, acesta vine cu un server RAM de 512 MB. DreamHost sugerează acest plan de hosting pentru cloud “meșterire”.

# 2. HostGator

Cel mai scăzut plan – Hatchling Cloud plan: 12,95 USD pe lună

HostGator este o alegere standard pentru hostingul cloud – it’nu este cel mai puternic atunci când vine vorba de caracteristici, dar planul său Hatchling Cloud vă oferă elementele de bază. Pentru 4,95 USD pe lună, obțineți spațiu de stocare de 2 GB, securitate și domeniu SSL gratuită și 2 CPU core.

HostGator vine cu un 45 de zile garanție înapoi, și de multe ori are promoții care rulează pentru clienții pentru prima dată.

# 3. A2 Gazduire

Cel mai mic plan – Plan de intrare: 5 dolari pe lună

A2 Gazduire este un furnizor de hosting de top cloud, și cu planul său de intrare, prețurile sale încep de la doar 5 dolari pe lună. Aceasta include stocare de 20 GB, 512 MB RAM, acces la rădăcină, copii de rezervă gratuite și SSD gratuit. Puteți personaliza planul în funcție de nevoie, cum ar fi alegând câtă memorie RAM și spațiu de stocare obțineți.

Puteți alege să oferiți site-ului dvs. un impuls cu opțiunea Turbo Server, care promite viteze de încărcare cu până la 20 de ori mai repede decât serviciile de găzduire a concurenților.

A2 Gazduire vă oferă, de asemenea, un oricând garanție de returnare a banilor, astfel încât să vă puteți înscrie fără riscuri.

# 4. In miscare

Cel mai scăzut plan – planul cVPS-1: 5,00 USD pe lună

InMotion este o alegere solidă pentru găzduirea în cloud și oferă o valoare destul de bună pentru bani cu planul său numit cVPS-1 în mod minunat. Pentru 5,00 USD pe lună, acest plan include un domeniu gratuit, stocare SSD de 25 GB, copii de rezervă gratuite, 1 GB RAM, acces root și transfer de 1TB.

InMotion vă oferă caracteristici de gazduire cloud standard destul de standard – nu’nu ies în evidență printre concurenții săi, dar este o alegere sigură.

# 5. 1&1 IONOS

Cel mai mic plan – planul gestionat de Cloud S: 10 USD pe lună

1&1 IONOS este cel mai bun furnizor de cloud hosting, dar prețurile sale sunt doar puțin mai mari, începând de la 10 USD pe lună. La fel ca DreamHost, aceasta este de fapt percepută la o rată orară de 0,014 USD.

Pentru aceasta veți primi tone de funcții, inclusiv 512 MB RAM, un domeniu gratuit, copii de rezervă gratuite, acces root și stocare SSD de 30 GB. La fel ca în cazul A2 Hosting, puteți de asemenea personalizați limitele planului dvs. pentru a se potrivi nevoilor tale.

# 6. SiteGround

Cel mai mic plan – Plan de intrare: 80 USD pe lună

SiteGround este unul dintre primele trei servicii de hosting de cloud pe piață! Este doar ultima în această listă, deoarece planul său de intrare cel mai ieftin costă o udare a ochilor 80 USD pe lună.

Pentru asta, obții găzduire fiabilă și o serie de caracteristici, inclusiv 4 GB RAM, copii de rezervă gratuite, lățime de bandă de 5 TB, securitate SSL gratuită și stocare SSD de 40 GB. Îți poți personaliza planul pentru a se potrivi nevoilor tale, sau chiar să-ți creezi propriul!

5 cele mai ieftine gazde web WordPress (partajate)

Site-urile WordPress alcătuiesc peste 30% din internet – deci este logic că ar exista planuri de găzduire adaptate acelei piețe imense! Există două tipuri principale de găzduire WordPress: distribuite și gestionate.

Gazduirea WordPress partajată funcționează în același mod ca găzduirea comună partajată – adică mai mulți utilizatori împărtășesc același server – dar vine cu caracteristici concepute pentru a sprijini site-urile WordPress. Acest lucru îl face cel mai potrivit pentru site-uri web mici, pentru prima dată, care nu sunt’nu vă așteptați la un nivel ridicat de trafic.

Desigur, puteți găzdui site-ul dvs. WordPress pe orice plan vă place, dar Gazduirea WordPress este acolo pentru a vă face viața mai ușoară și pentru a vă ajuta site-ul dvs. să aibă succes.

Doar pentru că ai un site WordPress, asta înseamnă că trebuie să plătești mai mult pentru găzduire? Nu neaparat! Adesea, planurile de găzduire partajate și WordPress partajate se vor suprapune, dar există unele diferențe. Deci, noi’Am reunit tot ce este mai bun la cele mai bune prețuri.

Cele mai ieftine 5 furnizori WordPress de hosting sunt:

 1. Bluehost: $ 2,95 / lună
 2. DreamHost: 4,95 USD / lună
 3. iPage: $ 7.49 / luna
 4. A2 Gazduire: $ 7,99 / lună
 5. HostPapa: $ 8.99 / luna

# 1. Bluehost

Cel mai mic plan – Planul de bază: 2,95 USD pe lună

Bluehost este incontestabil cel mai bun furnizor de hosting WordPress din jur – și din fericire, asta’este, de asemenea, cel mai ieftin! 2,95 USD pe lună Planul de bază vă oferă toate caracteristicile standard de care aveți nevoie, cum ar fi securitatea SSL, un domeniu gratuit, stocare SSD de 50 GB și lățime de bandă neschimbată.

Mai important, gestionează automat actualizările WordPress, oferă instalarea automată a WordPress și oferă experților WordPress care să vă sprijine.

WordPress în sine recomandă Bluehost din 2005 – combinați acest lucru cu Bluehost’sunt prețuri grozave și aveți o combinație care’e greu de rezistat!

# 2. DreamHost

Cel mai scăzut plan – Planul de pornire partajat: 4,95 USD pe lună

DreamHost este un alt WordPress recomandat. Doar 4,95 USD pe lună, vă puteți alătura planului său de partajare comună. Acest plan include securitate SSL, copii de rezervă gratuite și stocare nelimitată. WordPress este preinstalat pentru dvs. și sunt incluse și actualizări automate.

DreamHost vine cu un Garanție înapoi de 97 de zile, și oferă, de asemenea, găzduire WordPress gestionată.

# 3. iPage

Cel mai scăzut plan – WP Starter plan: 7,49 USD pe lună

iPage este o alegere solidă pentru hostingul WordPress partajat. Costul său cel mai ieftin WP Starter costă 7,49 USD pe lună și include un domeniu gratuit, spațiu de stocare și lățime de bandă nelimitată și securitate SSL. De asemenea, vă actualizează software-ul și pluginurile WordPress, pentru a vă păstra site-ul securizat și fără erori.

Tu’Va trebui să faceți upgrade pentru a debloca asistența experților și eliminarea automată a malware-ului, în timp ce toate planurile vin cu un 30 de zile garanție înapoi.

# 4. A2 Gazduire

Planul cel mai scăzut – Planul de avans: 7,99 USD pe lună

A2 Gazduire nu face’Nu prea am aceleași caracteristici ca și concurenții săi, dar pentru mai puțin de 10 dolari pe lună’încă mai avem multe de oferit!

Planul Lite de 7,99 USD pe lună include toate serviciile de găzduire A2’caracteristicile obișnuite de găzduire partajată, cum ar fi securitatea SSL, backup-uri gratuite și stocare nelimitată. Oferă servere rapide și are WordPress preinstalat pentru tine, dar nu’nu oferi actualizări automate – pentru asta, aveți nevoie de un plan WordPress gestionat de A2 Hosting.

# 5. HostPapa

Cel mai scăzut plan – WP Starter plan: 8,99 USD pe lună

HostPapa’cel mai ieftin plan este planul WP Starter pentru 8,99 USD pe lună. Aceasta vă oferă caracteristici destul de standard, inclusiv un domeniu gratuit, securitate SSL și stocare de 100 GB. Obțineți WordPress automat instalate, actualizări automate de WordPress și peste 100 de teme gratuite WordPress.

HostPapa nu face’nu am o opțiune gestionată de WordPress – doar cele trei planuri WordPress partajate.

9 cele mai ieftine gazde web WordPress (gestionate)

daca tu’după ceva ceva mai avansat decât hostingul WordPress partajat, apoi aruncați o privire asupra găzduirii WordPress gestionate în schimb.

Găzduirea WordPress gestionată este concepută pentru a sprijini site-ul dvs. WordPress pe termen lung și pentru a vă facilita viața. Oferă asistență la nivel înalt, servicii automatizate precum backup-uri și actualizări și performanțe mai bune.

Găzduirea WordPress administrată este cea mai bună pentru companii sau site-uri cu trafic mare. Aceasta’este conceput pentru a vă economisi timp și efort, pentru a îmbunătăți viteza site-ului dvs. și pentru a vă ajuta site-ul’creșterea s.

Aceasta’este o opțiune mai scumpă decât hostingul WordPress partajat – așa cum spune vechea afirmație, veți obține ceea ce plătiți. Găzduirea WordPress administrată este oferită de mai mulți furnizori, astfel încât aveți o gamă mai mare de alegeri, precum și o gamă mai mare de funcții.

Adesea, furnizorii vor oferi oferte și vânzări pentru clienții de prima dată, deci acolo’este o șansă bună să găsiți prețuri chiar mai ieftine decât noi’am enumerat aici!

Cele mai ieftine 9 furnizori WordPress de găzduire sunt:

 1. In miscare: $ 4,99 / lună
 2. HostGator: $ 5,95 / lună
 3. Gazduire GoDaddy: $ 6,99 / lună
 4. 1&1 IONOS: $ 9.00 / luna
 5. SiteGround: $ 11.95 / luna
 6. Bluehost: $ 19.95 / luna
 7. DreamHost: $ 19.95 / luna
 8. A2 Gazduire: $ 24.46 / luna
 9. WPEngine: $ 35 / luna

# 1. In miscare

Cel mai mic plan – WP-1000S: 4,99 USD pe lună

Conceput pentru bloguri mici cu până la 20.000 de vizitatori lunari, In miscare’s plan WP-1000S vă oferă o gamă bună de caracteristici pentru 4,99 USD pe lună. Acest plan include un domeniu gratuit, stocare SSD de 40 GB și lățime de bandă nelimitată.

WordPress este preinstalat, cu software automat, plugin și actualizări de temă, de asemenea, incluse ca opțiuni. Puteți utiliza BoldGrid pentru a vă construi cu ușurință primul site WordPress, sau transferați gratuit site-ul existent.

# 2. HostGator

Cel mai mic plan – Plan inițial: 5,95 USD pe lună

HostGator are o gamă largă de funcții de prim rang pentru a vă menține site-ul WordPress fără probleme. Daca ai $ 5,95 să cheltuieți în fiecare lună pentru planul său Starter, apoi spuneți un salut la un domeniu gratuit, securitate SSL gratuită, backup-uri gratuite, spațiu de stocare neschimbat, eliminare automată de malware și migrare gratuită.

Nu numai asta, aveți și voi Actualizări automate de software și plugin-uri WordPress, astfel încât să puteți merge mai departe și să vă bucurați de site-ul dvs. WordPress – HostGator face totul fără stres!

# 3. Gazduire GoDaddy

Cel mai mic plan – Planul de bază: 9,99 USD pe lună

GoDaddy are patru planuri de găzduire WordPress gestionate, dintre care cel mai ieftin este planul de bază la 9,99 USD pe lună. Aceasta are tot ce ai nevoie pentru a începe, inclusiv stocare SSD de 10 GB, un domeniu gratuit, copii de rezervă gratuite și migrare cu un singur clic.

De asemenea, veți avea acces la mii de teme și pluginuri gratuite, software automat și actualizări de securitate WordPress și un editor de pagini drag-and-drop pentru începători.

# 4. 1&1 IONOS

Cel mai mic plan – Plan esențial: 9 dolari pe lună

Cu al ei; cu al lui 9 dolari pe lună Plan esențial, 1&1 IONOS oferă funcțiile de care aveți nevoie “o pagină WordPress fără probleme”. Acest plan vă oferă caracteristicile obișnuite, cum ar fi un domeniu gratuit, stocare SSD de 25 GB, copii de rezervă gratuite și securitate SSL.

1&1 IONOS își actualizează automat site-ul de fiecare dată când este lansată o nouă versiune a WordPress și veți primi un asistent de asistență WordPress care vă va ajuta să vă configurați.

# 5. SiteGround

Cel mai mic plan – StartUp: 11,95 USD pe lună

SiteGround este recomandat chiar de WordPress – da, da’E chiar atât de bun. Iar prețurile sale nu sunt’nici rău! Pentru 11,95 USD pe lună, planul său StartUp oferă site-ului dvs. instrumentele pentru a gestiona până la 10.000 de vizitatori lunari, cu stocare de 10 GB, copii de rezervă gratuite și lățime de bandă neschimbată.

De asemenea, beneficiați de instalare și migrare WordPress gratuite, actualizări automate pentru software și pluginuri și asistență WordPress 24/7. Deci, nu’nu trebuie să vă faceți griji pentru securitate, costuri suplimentare sau dureri de cap tehnice.

# 6. Bluehost

Cel mai mic plan – Plan de construire: 19,95 USD pe lună

Aceasta’este cel mai bun dintre cei mai buni – Bluehost este furnizorul numarul unu pentru gazduire WordPress. Cu siguranță veți obține ceea ce plătiți – și primiți destul de multe! Costul Planului costă 19,95 USD pe lună, dar vine la pachet cu funcții pentru a ajuta site-ul dvs. să aibă succes.

Bună ziua analizei site-ului Jetpack, un centru de marketing all-in-one, 100 de teme gratuite WordPress gratuite, backupuri zilnice gratuite, eliminare de malware, actualizări automate de WordPress și instalare instantanee a WordPress. Cu și mai multe oferte, acesta’e sigur să spun că Bluehost merită mulți bani.

# 7. DreamHost

Cel mai mic plan – Planul DreamPress: 19,95 USD pe lună

DreamHost se poate lăuda și cu asta’este recomandat oficial de WordPress și oferă un serviciu pentru sub $ 20!

Planul DreamPress de 19,95 USD pe lună este construit pentru aproximativ 100.000 de vizitatori lunari pe un site WordPress. Include stocare SSD de 30 GB, lățime de bandă neschimbată, copii de rezervă gratuite zilnice și un domeniu gratuit.

Cel mai ieftin plan oferă, de asemenea, migrație gratuită (în valoare de 99 USD), WordPress preinstalat, actualizări automate de bază și securitate și asistență WordPress specializată.

# 8. A2 Gazduire

Cel mai scăzut plan – 1-Site plan: 24,46 USD pe lună

În cercetarea noastră, A2 Hosting este unul dintre cei mai buni furnizori de notare pentru găzduirea WordPress administrată. Pentru ceea ce primiți, 24,46 USD pe lună nu este cu adevărat’este atât de rău!

Planul 1-Site acceptă un site Web WordPress, cu stocare de 10 GB, securitate SSL gratuită și backupuri automate gratuite.

Și asta’nu toate: pregătește-te pentru actualizarea automată a software-ului și pluginului WordPress, a serverelor Turbo rapide și a stadiului site-ului, unde poți testa actualizări înainte de a le publica.

# 9. WPEngine

Cel mai mic plan – Startup: 35 USD pe lună

Nu în ultimul rând este WPEngine, cu planul său de pornire la 35 USD pe lună. Acest plan vine cu funcții pentru a susține un site web sau blog de bază, inclusiv stocare de 10 GB, lățime de bandă de 50 GB și securitate SSL gratuită.

Actualizările principale ale WordPress sunt gestionate automat de WPEngine și obțineți peste 35 de teme StudioPress incluse în planul său de pornire.

rezumat

Noi’Am defalat cele mai ieftine planuri oferite de la cei mai buni furnizori de hosting ieftin, acoperind toate principalele tipuri de hosting. De la găzduire partajată și cloud la WordPress și nu numai, noi’n-ai lăsat nicio piatră neîntreruptă și niciun dolar nu s-a devalorizat.

Am refuzat’Tocmai am găsit prețuri ieftine de murdărie, le-a luat la valoarea nominală și le-a aruncat la întâmplare – noi’am ales furnizorii de cea mai bună calitate pentru această listă, folosind cercetări aprofundate. Lăsa’ne reîmprospătați amintirile…

Cele mai ieftine planuri de găzduire web: Recapitulare

 • Gazduire comună: Hostinger (0,80 $ / lună)
 • Gazduire VPS: Hostinger (3,95 $ / luna)
 • Gazduire dedicată: 1&1 IONOS (50.00 $ / luna)
 • Gazduire în cloud: DreamHost (4.50 $ / luna)
 • Gazduire WordPress partajată: Bluehost (2,95 $ / luna)
 • Gazduire WordPress administrată: In miscare (4,99 $ / luna)

Așadar, acolo îl aveți – cele mai bune opțiuni de găzduire ieftine în acest moment.

Amintiți-vă că furnizorii de găzduire oferă aproape întotdeauna vânzări și oferte pentru clienții noi, așa că asigurați-vă că pentru a parcurge mai întâi planurile lor. După încheierea perioadei promoționale, planul dvs. se va reînnoi la prețul obișnuit, deci asigurați-vă că’sunt conștienți de cei pentru a evita orice surprize neplăcute!

Întrebări frecvente

Are nevoie de un site web găzduire web?

Da. Gazduirea este modul în care un site’datele pot fi accesate pe web. Fără găzduire, fără site web.

În timp ce lumea’cele mai mari site-uri tind să-și creeze și să folosească propriile servere, restul dintre noi folosim furnizori de găzduire web ca și noi’am menționat mai sus.

Gazduirea web ieftină poate fi bună?

Absolut. Gazduirea web este un serviciu scalabil – dacă nevoile dvs. sunt modeste, de ce nu ar trebui’Prețul nu este de asemenea?

Există costuri ascunse pentru găzduirea web ieftină?

Poate exista, deși atunci când le adăugați toate împreună, planul dvs.’Prețurile s-ar putea schimba doar de la ‘super ieftin’ la ‘ieftin’. Suntem de acord’e cam obraznic, dar asta’marketing. Puteți achiziționa găzduire fără taxe suplimentare, dar nu am’nu o recomand – pentru una, alegerile dvs. ar fi extrem de limitate!

Ce’este cel mai bun tip de găzduire?

Aceasta’este ceva de cliseu, dar, deoarece fiecare site web este diferit, există’nu este un singur tip de găzduire’este obiectiv mai bun decât altul – depinde total de site-ul dvs.’nevoile s!

Acestea fiind spuse, recomandăm găzduirea VPS pentru majoritatea site-urilor web de mici și mijlocii. Aceasta’este mai scalabil și mai sigur decât găzduirea partajată, fără prețul planurilor dedicate de găzduire.

Cum ar trebui să aleg un plan de găzduire și un furnizor?

Desigur, aceasta este o alegere foarte personală, care depinde de site-ul dvs. individual’nevoile s. Dar, în general, vă recomandăm să alegeți pe baza funcțiilor, mai degrabă decât pe preț. Desigur, ar trebui să aveți un buget, dar pentru cele mai bune rezultate, ar trebui să alegeți un plan care să aibă instrumentele de care aveți nevoie pentru a face site-ul dvs. să reușească pe termen lung.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me