Cele mai bune 8 furnizori de cloud hosting

Cele mai bune furnizori de cloud hosting


Doriți să aflați mai multe despre hostingul cloud și să citiți recenziile celor mai buni furnizori? Tu’am venit la locul potrivit.

Gazduirea web este fundamentul nevăzut al internetului.

Fiecare site pe care îl vizitați este găzduit undeva. Site-ul dvs. va avea nevoie de găzduire și una dintre cele mai bune opțiuni disponibile pentru dvs. este cloud hosting.

În loc să fie legat la un singur server, hostingul cloud își trage resursele dintr-o varietate de surse pentru a crea un server virtual.

Cu găzduire partajată, dacă serverul tău se prăbușește, site-ul tău se stinge. Dacă un server cloud coboară, alte servere din rețea preiau slăbiciunea. Gazduirea în cloud vă oferă un echilibru excelent între accesibilitate și putere.

Ce este Cloud Gazduire?

Gazduirea în cloud este locul în care site-ul dvs. este stocat pe mai multe servere, ceea ce vă permite să atrageți resurse dintr-o varietate de locuri diferite. Acest lucru face ca hostingul cloud să fie un tip de hosting foarte scalabil, fiabil și flexibil, perfect pentru site-urile care experimentează drumeții și scufundări în lucruri precum traficul.

Gazduirea cloud este excelentă pentru oricine are nevoie de flexibilitate. Gândiți-vă la planul dvs. ca la un telefon mobil cu plata: vă decideți propriile limite de resurse în fiecare lună și plătiți în consecință.

Dacă aveți o campanie de marketing mare, de exemplu, hostingul cloud vă permite să vă pregătiți pentru o lună unică.

Există zeci – dacă nu sute – de furnizori de găzduire din care să alegeți, iar găsirea unuia potrivit poate fi o perspectivă descurajantă. Acea’de ce noi’Am întreprins ore de cercetare pentru a găsi cele mai bune gazde cloud din afaceri.

Cele mai bune servicii de gazduire cloud

Noi’am analizat totul, de la caracteristici și fiabilitate până la suport și valoare pentru bani. Deci, fără nicio întârziere, iată cei mai buni opt furnizori de hosting cloud:

 1. Gazduire A2: Cel mai bun în general pentru cloud hosting.
 2. Cloudways: Un Runner-up apropiat.
 3. Kamatera: Cel mai bun pentru personalizare.
 4. SiteGround: Cele mai bune caracteristici.
 5. Hostwinds: Cel mai bun pentru cei cu buget.
 6. In miscare: Cel mai bun ajutor & A sustine.
 7. HostGator: Depozitare nemodificată.
 8. DreamHost: Cel mai ieftin cloud hosting.

Lăsa’aruncați o privire rapidă către primele trei din lista noastră. A2 Hosting ocupă primul loc, cu caracteristici impresionante și o garanție de returnare a banilor oricând. Cloudways câștigă al doilea loc pentru opțiunile sale flexibile pentru centrul de date, în timp ce Kamatera ocupă locul al treilea cu opțiuni excelente de personalizare.

Puteți arunca o privire mai atentă la acești trei furnizori de top, comparând clasamentele lor de mai jos.

Citiți mai departe pentru o defalcare completă a evaluărilor noastre. Noi’Voi acoperi furnizorii care se potrivesc nevoilor, să analizeze prețurile și să arunce și câteva mențiuni onorabile. Acum lasa’plec!

Comparație de găzduire cloud de la un loc la altul

Furnizor de gazduireRAM maximProcesoare maxLățime maximă de bandăAcces la rădăcinăSpațiu maxim de stocareUptimeCel mai ieftin prețRating WBE (/ 5)A2 Gazduire

Cloudways

Kamatera

SiteGround

Hostwinds

In miscare

HostGator

DreamHost

32GB129TB&# 10003;250GB99,95%$ 5 / mo4.2
384GB9620TB&# 10007;3840GB99,99%$ 10 / mo4
524GB104V40GB&# 10003;1000GB99,95%$ 4 / mo3.8
10GB85TB&# 10007;120GB99,98%$ 80 / mo3.7
96GB169TB&# 10003;750GB99,97%$ 4,99 / mo3.6
8GBnecontorizat86TB&# 10003;260GB99,97%$ 34.99 / mo3.2
6GB6necontorizat&# 10007;necontorizat99,99%$ 12.95 / mo3
16 GB8necontorizat&# 10003;100GB99,95%$ 4.50 / mo3

Dacă unii dintre acești termeni sună ca o încărcătură de jargon techie pentru tine, don’nu vă faceți griji. Mai jos, noi’Voi parcurge ce înseamnă și de ce ei’e important:

Memorie cu acces aleatoriu (RAM) este un fel de putere cerebrală digitală. Oferă stocarea de date necesară pentru calculatoare pentru finalizarea sarcinilor. Cu cât mai mult RAM are site-ul dvs., cu atât mai multă muncă se poate ocupa. Pentru majoritatea site-urilor web, un gigabyte (GB) sau două ar trebui să vă acopere.

Unități de procesare computer (CPU) sunt nucleele serverului tău. Ei acționează ca creierul, procesând informațiile. Desigur, cu cât aveți mai multe, cu atât site-ul dvs. devine mai eficient.

Lățime de bandă este cantitatea de date care poate curge între servere (adică site-ul dvs.), internet și utilizatori. Lățimea de bandă dictează cât de multe informații pot călători de-a lungul conexiunilor sale, precum și cât de rapid. Găzduirea cu o lățime de bandă bună permite site-ului dvs. să facă față traficului ridicat.

Acces la rădăcină vă oferă posibilitatea de a vă personaliza serverul’s mediu. Puteți instala software specializat, cum ar fi securitate suplimentară și puteți face modificări la setările hardware. Acest lucru adaugă un strat suplimentar de flexibilitate la găzduire și vă oferă un control mai mare.

Uptime literal se referă la perioada de timp pe care site-ul dvs. web este online. Aceasta’este imposibil de obținut o durată de funcționare de 100%, dar obiectivul este să ne apropiem cât mai mult posibil. Până la urmă, dacă site-ul tău coboară, nimeni nu îl poate accesa.

1. Gazduire A2

Cel mai bun în general pentru cloud hosting

Prețuri

Lățime de bandă

Depozitare

Copii de rezervă gratuite?

Numele de domeniu gratuit?

Acces rădăcină?

Banii inapoi garantat?

5 $ – 371 $
2TB – 9TB
20 GB – 250 GB
da
Nu
da
Da – oricând

Ce ne place despre A2 Hosting

Când vine vorba de cloud hosting, A2 Hosting poate’nu va fi batut. A venit în topul cercetării noastre pentru caracteristici și are, de asemenea, o garanție de returnare a banilor în orice moment – ceva care nu este oferit de niciun alt furnizor.

Aceasta’nici nu este prea scump, planurile cloud începând de la 5 USD pe lună; în timp ce uptime-ul nu este’este cel mai bun la 99,95%, obțineți o mulțime de caracteristici excelente.

Aceste caracteristici includ până la 250 GB spațiu de stocare, 12 nuclee de procesor și 32 GB RAM. O, și puteți găzdui un număr nelimitat de site-uri web – lucru pe care nu îl oferă alți furnizori de hosting cloud’oferta.

Ce s-ar putea îmbunătăți

Trebuie să plătiți pentru un certificat SSL ca supliment este puțin enervant – așa cum nu este obținerea unui domeniu gratuit – dar pentru un preț de pornire de 5 USD, puteți’nu merg prost.

2. Cloudways

Un Runner-up apropiat

Prețuri

Lățime de bandă

Depozitare

Copii de rezervă gratuite?

Numele de domeniu gratuit?

Acces rădăcină?

Banii inapoi garantat?

10 USD – 1290,04 USD
1TB – 10TB
25 GB – 3840 GB
Nu
Nu
Nu
Nu

Ce ne place la Cloudways

Cloudways este o opțiune puternică pe locul doi și ar putea fi numărul unu în funcție de ceea ce tu’caut. Această platformă vă permite să implementați serverele cloud dintr-una din peste 25 de locații globale și puteți alege singuri regiunea și orașul.

Asta înseamnă că tu’Nu voi fi niciodată prea departe de serverele dvs., ceea ce este excelent pentru viteza site-ului. Înseamnă, de asemenea, că Cloudways’ planurile sunt mai flexibile decât cele ale concurenților săi. Prețurile depind de centrul de date ales, dar trebuie să alegeți și pachetele de prețuri lunare sau orare, în funcție de ceea ce se potrivește cel mai bine site-ului dvs..

De exemplu, puteți plăti 10 USD / lună pentru planul de bază cu un centru de date Digital Ocean din New York, San Francisco, Londra și alte câteva orașe. Sau, dacă apreciați multă flexibilitate, puteți obține același plan și centru de date pentru o rată de plată în avans de 0,0139 USD / oră.

Ce s-ar putea îmbunătăți

Cloudways oferă asistență clienților foarte impresionant la toate planurile sale, inclusiv chat-ul în direct 24 de ore din 24 și un sistem ușor de ticketing. Cu toate acestea, tu’Va trebui să vă înscrieți la unul dintre cele două planuri de asistență plătite dacă’mi-ar plăcea mai mult decât acele caracteristici de bază. Pentru 100 USD / lună, Planul de asistență avansat include monitorizare proactivă a site-ului și investigații, plus ajutor pentru personalizare. Dacă doriți asistență telefonică 24/7, totuși’Va trebui să măresc la planul de asistență Premium, care este de 500 USD / lună.

3. Kamatera

Cel mai bun pentru personalizare

Prețuri

Lățime de bandă

Depozitare

Copii de rezervă gratuite?

Numele de domeniu gratuit?

Acces rădăcină?

Banii inapoi garantat?

4 $ – 3700 $
1 GB – 40 GB
20 GB – 1000 GB
Nu
Nu
da
Nu

Ce ne place la Kamatera

Kamatera este singura soluție de găzduire care vă oferă un control complet asupra hostingului dvs. cloud, indiferent dacă sarcina este să decideți cine primește acces root la serverele dvs. sau să alegeți alocarea dvs. IP.

Kamatera oferă, de asemenea, multă flexibilitate când vine vorba de scalarea resurselor în sus sau în jos. Capacitatea serverului poate fi crescută sau scăzută în câteva minute, iar elemente precum CPU, RAM, spațiu de stocare și chiar firewall pot fi adăugate sau eliminate cu un singur clic pe capătul dvs..

Pe scurt, Kamatera este excelent dacă doriți un plan de gazduire complet personalizat.

Ce s-ar putea îmbunătăți

Dacă apreciați uptime-ul în funcție de personalizare, rețineți că Kamatera poate garanta doar 99,95%. În general, acesta este încă un procent puternic și se ridică la aproximativ 4,5 ore de oprire pe an. În comparație cu garanțiile de 99,99% ale HostGator și Cloudways, Kamatera’timpul de funcționare nu scade puțin.

4. Siteground

Cele mai bune caracteristici

Prețuri

Lățime de bandă

Depozitare

Copii de rezervă gratuite?

Numele de domeniu gratuit?

Acces rădăcină?

Banii inapoi garantat?

80 $ – 240 $
5TB
40 GB – 120 GB
da
Nu
Nu
Da – oferit timp de 15 zile

Ce ne place despre SiteGround

Cu ajutorul și asistența excelentă oferită (prin telefon, chat în direct și e-mail), precum și o garanție foarte puternică de funcționare de 99,98% și funcții excelente, puteți’nu greșesc prea mult cu SiteGround. Cercetările noastre de găzduire s-au dovedit a fi un furnizor extrem de fiabil, cu un scor general de 3,7 / 5.

Ce s-ar putea îmbunătăți

Există câteva locuri în care SiteGround a pierdut puncte. În primul rând, nu face asta’nu oferiți un nume de domeniu gratuit cu planurile sale. Dacă nu’nu aveți încă un nume de domeniu, obținerea unuia gratuit este un bonus la îndemână și este un lucru pe care îl oferă mulți alți furnizori. În al doilea rând, prețul de pornire de 80 USD este mult mai mare decât în ​​cazul altor furnizori – dacă ești’venind dintr-un plan comun, acest lucru se va simți ca un pas destul de mare.

Acestea fiind spuse, SiteGround înregistrează, în general, rezultate bune peste tot, iar combinația sa de uptime excelentă, suport deosebit și lățime de bandă de 5 TB o fac un punct de plecare pentru funcții..

5. Hostwinds

Cel mai bun pentru cei cu buget

Prețuri

Lățime de bandă

Depozitare

Copii de rezervă gratuite?

Numele de domeniu gratuit?

Acces rădăcină?

Banii inapoi garantat?

4,99 USD – 328,99 USD
1TB – 9TB
30 GB – 750 GB
Nu
Nu
da
Da – 60 de zile

Ce ne place la Hostwinds

Hostwinds oferă o cantitate decentă de stocare, lățime de bandă și RAM pe planurile sale de cloud, plus opțiuni de instalare cu un singur clic pentru majoritatea aplicațiilor.

Cea mai bună parte a unui plan Hostwinds este defalcarea prețurilor pe oră. De exemplu, cel mai de bază plan de găzduire a norului se ridică la 0,006931 USD / oră, în timp ce cel mai avansat plan de cloud costă 0,456931 USD / oră. Aceasta se ridică la 4,99 USD și, respectiv, 328,99 USD / lună și fiecare plan Hostwind între ele este ieftin în comparație cu concurenții (deși’Voi economisi mai mulți bani cu DreamHost). Cel mai bun dintre toate, acest furnizor’s garanția de restituire de 60 de zile durează mai mult decât majoritatea.

Ce s-ar putea îmbunătăți

Hostwinds este ieftin, iar dumneavoastră’Vei primi o valoare decentă pentru banii tăi. Acestea fiind spuse, ai câștigat’nu aveți acces la aceeași profunzime și lărgime de caracteristici pe care le aveți’Aș lua cu un furnizor mai scump. Copii de rezervă gratuite, domenii gratuite și personalizare a serverului nu sunt’nu este inclus la acest furnizor.

6. InMotion

Cel mai bun ajutor & A sustine

Prețuri

Lățime de bandă

Depozitare

Copii de rezervă gratuite?

Numele de domeniu gratuit?

Acces rădăcină?

Banii inapoi garantat?

34,99 USD – 114,99 USD
4TB – 86TB
75 GB – 260 GB
da
Da – pentru toate planurile de 6 și 12 luni
da
Da – 30 de zile (dar numai pentru planuri de peste 6 luni)

Ce ne place la InMotion

InMotion este mai cunoscut pentru găzduirea sa partajată și VPS, dar asta nu’Nu mă refer’nu am nimic de oferit aici. Principalul său punct de vânzare este serviciul pentru clienți – oferind chat-ul live și asistență telefonică 24/7, bilete de ajutor și un centru de cunoștințe cuprinzător, dacă aveți probleme.

Este foarte bun pentru funcții. Domenii și copii de rezervă gratuite, conturi de e-mail și site-uri web nelimitate, nuclee de procesor nemodificate și acces la root sunt doar câteva dintre caracteristicile pe care le puteți aștepta. Ajutorul oferit este destul de puternic în experiența noastră, care ajută întotdeauna.

Ce s-ar putea îmbunătăți

În comparație cu alți furnizori din această listă, InMotion’s RAM este destul de scăzut, plafonat la 8 GB. Lățimea de bandă este, de asemenea, un pic limitată, ceea ce vă poate lăsa scurt dacă site-ul dvs. înregistrează creșteri bruște ale traficului.

7. HostGator

Depozitare nemodificată

Prețuri

Lățime de bandă

Depozitare

Copii de rezervă gratuite?

Numele de domeniu gratuit?

Acces rădăcină?

Banii inapoi garantat?

12,95 USD – 19,95 USD
necontorizat
necontorizat
da
Nu
Nu
Da – 45 de zile

Ce ne place la HostGator

HostGator a fost cel mai bun furnizor global de hosting. Deși mai cunoscut pentru pachetele dedicate de găzduire, HostGator’s 99,99% uptime transportă pe toate tipurile de găzduire pe care le oferă. Dacă aveți un site mare – fie din punct de vedere al cantității de pagini web, fie al conținutului de înaltă calitate, cum ar fi imaginile – HostGator’Depozitarea nemodificată vă va sta în loc. Lățimea de bandă nemodificată vă va ajuta, de asemenea, să serviți traficului fluctuant.

HostGator are trei planuri de găzduire în cloud, toate situându-se între o categorie de preț foarte rezonabilă de 12,95 USD și 19,95 USD / lună. Tu’Voi primi și conturi de e-mail nelimitate și o garanție generoasă de returnare a sumelor de 45 de zile.

Ce s-ar putea îmbunătăți

Din cauza costurilor reduse, resursele dvs. sunt oarecum limitate. Acolo’nu are un domeniu gratuit, nu există copii de rezervă gratuite și nici un acces root, așa că gândiți-vă dacă aceste funcții vor fi o soluție de tranzacție pentru dvs..

8. DreamHost

Cel mai ieftin cloud hosting

Prețuri

Lățime de bandă

Depozitare

Copii de rezervă gratuite?

Numele de domeniu gratuit?

Acces rădăcină?

Banii inapoi garantat?

4,50 USD – 96 USD
necontorizat
100GB
Da (pentru site-urile WordPress)
Nu
da
Nu

Ce ne place la DreamHost

Un furnizor poate avea cele mai bune funcții de găzduire din lume, dar dacă prețul său este în afara bugetului dvs., a câștigat’nu te pot ajuta. Din fericire, DreamHost face ca hostingul cloud să fie accesibil oricui. Planurile încep de la doar 4,50 USD și chiar cel mai scump este în valoare de sub 100 USD. Tu’Voi fi, de asemenea, cu o rată pe oră, mai degrabă decât una fixă. Acolo’s, de asemenea, lățime de bandă neschimbată, până la 16 GB RAM, 4 nuclee de procesor și un certificat de securitate SSL gratuit.

Ce s-ar putea îmbunătăți

Însă există unele dezavantaje destul de importante: nici un domeniu gratuit, nici un chat live și asistență telefonică și nici o garanție de returnare a banilor (bine dacă’reînchideți planul cel mai ieftin, dar vă faceți griji dacă vă înscrieți la planul său de 96 USD / lună!). Tu’re-ați placut și la 100 GB spațiu de stocare, limitând potențialul dvs. de a vă dezvolta site-ul într-adevăr într-un plan de hosting de cloud DreamHost.

Cum alegi furnizorul potrivit de găzduire?

Există mai mulți factori-cheie de luat în considerare atunci când alegeți un furnizor de hosting de cloud. Noi’Am încercat să-i ocup de ele aici. Doar tu poți ști exact ce ai nevoie; tot ce putem face este să vă orientăm în direcția corectă.

Câteva aspecte cheie pe care recomandăm să le acordăm prioritate sunt:

bugetul tău este unul mare. Cât de mult sunteți dispus să cheltuiți pentru găzduire?

Relații Clienți poate fi un zeu dacă tu’sunteți nou pentru acest întreg site de găzduire web malarkey. Nu numai că te va sprijini prin orice sughiță de găzduire, ci și tu’Voi învăța despre cum funcționează.

Garanții de înapoiere asigurați-vă că nu’să nu fiți prins într-un contract de 18 luni pentru un serviciu pe care nu îl acordați’nu vreau sau nu ai nevoie. Îți oferă timp să vezi un furnizor în acțiune.

Uptime este una dintre cele mai importante caracteristici de luat în considerare. Dacă site-ul dvs. web se reduce în mod regulat, devine un coșmar pentru toți cei implicați, așa că găsirea unui furnizor care oferă un timp de funcționare aproape perfect este un avantaj major.

Acces rădăcină poate fi de asemenea util pentru cei mai techie oameni de acolo. Având mai mult control asupra serverului’S mediu înseamnă că puteți instala software suplimentar care va beneficia în mod special site-ul dvs..

Cei mai buni furnizori de cloud hosting: concluzie

Găzduirea în cloud este o formă modernă și fiabilă de găzduire – ea’nu e de mirare’sunt interesat de asta!

Din cercetările noastre, există opt furnizori de hosting de cloud excepționali. Fiecare aduce ceva ușor diferit de masă, așa că’e important să știi ce’caut.

Pentru recapitulare, lasă’trec prin furnizorii de top și în ce se specializează.

Cele mai bune 8 furnizori de cloud hosting: Roundup

 1. Gazduire A2: Cel mai bun în general pentru cloud hosting.
 2. Cloudways: Un Runner-up apropiat.
 3. Kamatera: Cel mai bun pentru personalizare.
 4. SiteGround: Cele mai bune caracteristici.
 5. Hostwinds: Cel mai bun pentru cei cu buget.
 6. In miscare: Cel mai bun ajutor & A sustine.
 7. HostGator: Depozitare nemodificată.
 8. DreamHost: Cel mai ieftin cloud hosting.

daca tu’sunteți în căutarea cremei de la cremă de cloud hosting, A2 Hosting este calea de urmat. Are caracteristici mai bune decât oricare dintre concurenții săi și a câștigat’nu te costă un braț și un picior.

daca tu’ești scurt în numerar, furnizorul de gazdă noi’Recomand este DreamHost. Acesta oferă cea mai bună valoare pentru bani, hostingul cloud costând de la doar 4,50 USD pe lună.

Dincolo de preț, caracteristicile sunt principalul lucru pe care ar trebui să îl analizați. Identificați ce’e cel mai important pentru tine – stocare, memorie RAM, funcționare, etc. – și lucrează de acolo. Dacă aveți nevoie de o comparație mai detaliată, cot la cot, consultați graficul nostru de comparație a furnizorilor de găzduire web.

Cei mai buni furnizori de cloud hosting: întrebări frecvente

Ce’este diferența dintre găzduirea partajată și hostingul cloud?

Gazduirea partajată implică mai multe site-uri care partajează același server. Gazduirea în cloud implică mai multe site-uri care partajează resursele mai multor servere. Găzduirea în cloud nu este’este legat de o singură locație și, prin urmare, este mai puțin predispus la întreruperi – dacă un server coboară, altul poate ridica slăbirea.

Cât costă gazduirea în cloud?

Gazduirea în cloud este foarte flexibilă, astfel încât prețul pe care îl plătiți depinde de cantitatea de resurse pe care o utilizați. În general, hostingul cloud începe de la aproximativ 5 dolari și poate ajunge până la sute (sau uneori chiar mii). Totuși, cele mai multe site-uri vor trebui să plătească doar între 5 și 50 USD.

Pot schimba între furnizorii de hosting?

Da. Aceasta’cum ar fi mutarea casei online – vă înscrieți la un nou furnizor, mutați obiectele digitale în noua casă, apoi anulați acordul cu vechiul furnizor. Acest lucru poate suna trist, dar tu’Aș fi surprins cât de simplu este. Unii furnizori – cum ar fi HostGator – chiar oferă să facă pasul pentru tine.

Pot găzdui singur un site web?

Aceasta’e posibil, dar nu’nu-l recomand. În centrul său, o bună găzduire este despre accesibilitate – oricine, oriunde ar trebui să poată accesa un site web în orice moment. Configurarea propriului server necesită multă cunoaștere tehnică și șanse sunt mari’Voi sfârși cheltuind mai mult pentru un server mai puțin fiabil.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me