Cele mai bune 8 furnizori de găzduire WordPress: le puteți gestiona fără ele?

cea mai bine administrată wordpress care oferă o imagine caracterizatăAcest articol vă va oferi toate detaliile despre cei mai bine gestionați furnizori de găzduire WordPress.


Dacă aveți un site WordPress, dumneavoastră’Va trebui să găsesc găzduire pentru asta. Găzduirea WordPress administrată este o alegere populară, deoarece vine cu servicii specializate pentru site-uri WordPress.

Găzduirea WordPress gestionată este special concepută pentru a sprijini site-urile WordPress și vine la pachet cu funcții pentru a ajuta site-ul dvs. să aibă succes. De la actualizări automate la instalarea WordPress cu un singur clic, aceasta este găzduirea finală pentru utilizatorii WordPress.

Acest lucru face ca găzduirea WordPress administrată să fie perfectă pentru site-urile de afaceri sau orice site-uri cu trafic ridicat. Funcțiile incluse, de la asistență de nivel superior la copii de rezervă zilnice, sunt concepute pentru a face rularea site-ului dvs. cât mai ușor posibil.

Desigur, dacă nu’nu am un site WordPress, acest tip de găzduire a fost câștigat’nu pot fi pentru tine! Dacă acesta este cazul, aruncați o privire către VPS sau hosting dedicat.

Vestea bună este că găzduirea WordPress administrată este o opțiune foarte populară oferită de mulți furnizori. Dezavantajul este că, găsirea celui mai bun plan pentru site-ul dvs. web se poate simți ca o sarcină imposibilă!

Acea’de ce noi’Am făcut cercetări aprofundate pentru a găsi cei mai buni furnizori, examinând totul, de la prețuri și caracteristici până la asistența clienților și nu numai.

Contents

Cele 8 cele mai bine administrate WordPress Gazduire sunt:

 1. Bluehost – Cel mai bun pentru găzduirea WordPress.
 2. A2 Gazduire – Cel mai bun pentru servicii pentru clienți.
 3. In miscare – Cel mai bun pentru funcții.
 4. Motor WP – Cel mai bun pentru ajutor și suport.
 5. SiteGround – Cel mai bun pentru fiabilitate.
 6. 1&1 IONOS – Cea mai bună valoare pentru bani.
 7. DreamHost – Cel mai bun pentru păstrarea lucrurilor simple.
 8. Hai tăticu – Cel mai bun pentru funcții suplimentare.

Cel mai bun dintre cele mai bune este, fără îndoială, Bluehost – WordPress îl recomandă și puteți vedea de ce! Am constatat că A2 Hosting a fost următorul cel mai bun, cu accent pe viteză și servicii pentru clienți, în timp ce InMotion’caracteristicile impresionante o plasează ferm pe locul trei. Indiferent ce ești tu’căutați, acești opt furnizori de top ar trebui să aibă ceva pentru toată lumea.

Acest articol va descompune fiecare dintre cei mai buni opt furnizori de găzduire WordPress gestionați, oferindu-vă reducerea prețurilor, avantajelor și contra și la ce este cel mai bun pentru fiecare furnizor. Până la sfârșitul comparației noastre, voi’Voi ști ce furnizor de hosting este cea mai bună alegere pentru site-ul dvs. WordPress.

Cel mai bine gestionat WordPress Gazduire

Cei mai buni furnizori WordPress de găzduire WordPress au toate atuurile și caracteristicile diferite de oferit. Chiar daca tu’Cauti preturi ieftine, stocare nelimitata sau gazduire fiabila acolo’e un furnizor perfect care te așteaptă.

Totuși, poate fi greu să urmărim piulițele și șuruburile oferite de fiecare, așa că noi’Am pregătit un tabel pentru a compara caracteristicile cheie ale primilor opt cot la cot.

Comparație de gazduire WordPress administrată cot la cot

ProviderStorageUptime% Cantitate de site-uri Actualizări softwarePrezentare preț / lunăBluehost

A2 Gazduire

In miscare

Motor WP

SiteGround

1&1 IONOS

DreamHost

Hai tăticu

Nelimitat99.98Nelimitatda$ 29.99
necontorizat

99,95

1 – nelimitat

da$ 24.46
40 GB – 240 GB99.971 – 20da$ 8.99
10 GB – 1 TB99,951 – 25da$ de 35
10 GB – 30 GB99.981 – nelimitatda$ 11.95
25 GB – 200 GB99.981 – 5da$ 9
30 GB – 120 GB99,951da$ 19.95
10 GB – 50 GB99.971 – 5da$ 10.99

Tabelul de mai sus prezintă câteva dintre caracteristicile cheie oferite de fiecare furnizor. Prețul de pornire prezentat aici este cel mai mic preț standard pentru fiecare plan, dar veți găsi adesea diverse reduceri și promoții pentru utilizatorii noi – acesta’merită să fac cumpărături în jur!

De fapt, majoritatea furnizorilor de găzduire oferă reduceri pentru utilizatorii noi, care cu siguranță merită să le profitați. Dar amintește-ți, după încheierea promoției, prețurile se vor reînnoi la cursul obișnuit. Asigurați-vă că faceți întotdeauna buget pentru costuri pe termen lung, mai degrabă decât pentru vânzări flash. Acestea fiind spuse, prețurile promoționale sunt adesea valabile pentru un an sau chiar mai mult.

Caracteristici de găzduire explicate

Cercetarea furnizorului dvs. de găzduire poate fi o durere de cap din cauza întregului jargon tehnic care începe să apară. Pentru a elimina orice confuzie, permiteți’defalc rapid caracteristicile menționate în tabelul nostru.

Depozitare (sau spațiu pe disc) este cât spațiu de stocare aveți pentru site-ul dvs. web pe server. Aici se află tot site-ul dvs.’conținutul este stocat, inclusiv imagini, pagini web și fișiere. Aceasta’este foarte important să vă asigurați că planul dvs. vă oferă suficient spațiu de depozitare, astfel încât să nu faceți’nu fug de cameră!

Uptime se referă la cât timp se garantează că un server este în funcțiune. Aceasta’s sunt de obicei prezentate ca procent – de exemplu, 99,98% este un scor uptime mare. Doriți ca această cifră să fie cât mai aproape de 100%, deoarece asta înseamnă că site-ul dvs. web va fi online aproape tot timpul.

Valoarea site-urilor cam vorbesc de la sine – acesta este numărul de site-uri web acceptate de planul dvs. de găzduire. Planurile de bază vă vor acorda de obicei un singur site și vă vor permite să deblocați mai multe pe măsură ce faceți upgrade.

Actualizări software este o caracteristică specifică găzduirii WordPress. WordPress lansează adesea actualizări ale platformei sale, de care trebuie să fiți la curent și să vă instalați – dacă nu’t, software-ul tău devine învechit și vulnerabil la erori, hackeri și alte stricăciuni. Din fericire, cu actualizări automate de software, furnizorul dvs. actualizează site-ul dvs. pentru dvs.!

# 1: Bluehost

Cel mai bun pentru WordPress Gazduire

Pro Bluehost și contra

Avantaje dezavantaje
 • Recomandat de WordPress ca cel mai bun furnizor de hosting WordPress
 • Spațiu pe disc nelimitat
 • Planuri destul de scumpe în comparație cu concurenții
 • Pluginurile nu sunt’nu este actualizat automat

Bluehost este cel mai bun dintre grămadă atunci când vine vorba de găzduire WordPress. Aceasta’este furnizorul numărul 1 recomandat chiar de WordPress, și are trei planuri de găzduire WordPress gestionate din care să alegeți.

Toate planurile includ:

 • Depozitare nelimitată
 • Domenii și subdomenii nelimitate
 • Fără limite de trafic
 • SSL gratuit (strat de prize sigure) Securitate
 • Mediul de organizare (pentru testarea modificărilor)
 • Instalare instantanee WordPress
 • Actualizări automate WordPress
 • Protectie spam
 • Copii de rezervă gratuite
 • Domeniu gratuit (pe planurile anuale)

Bluehost folosește spațiu de stocare SSD (Solid State Drive), ceea ce înseamnă că site-ul dvs. web se va încărca mult mai repede decât dacă ar folosi spațiu HDD (Hard Disk Drive). Toate planurile – chiar și cele mai ieftine – acceptă un număr nelimitat de site-uri web.

Deci, ce plătești pentru toate aceste caracteristici strălucitoare? Cel mai ieftin plan este 29,99 USD lunar Plan de construire, care vă oferă toate elementele de bază de care aveți nevoie pentru a rula un site web profesionist. Aceasta’este excelent pentru a începe și include un centru de marketing, 100 de teme de calitate gratuită și confidențialitatea domeniului pe toate funcțiile obișnuite.

Costurile recomandate pentru Planul de creștere 39,99 USD lunar și, după cum sugerează și numele, este destinat construirii site-ului și publicului său. Obțineți totul din planul Build, plus instrumente de revizuire a afacerilor, instrumente SEO, JetPack Premium și multe altele.

Planul de top este de 59,99 USD pe lună, care vine cu funcții avansate, inclusiv JetPack Pro, backup-uri și restaurări nelimitate și integrare PayPal, plus tot din planul Grow.

Dacă doriți securitate, viteză și performanță WordPress stelară, Bluehost este alegerea ta de top.

bluehost cel mai bun wordpress hostingBluehost promite viteză și excelență pentru găzduirea sa WordPress gestionată și este furnizorul numărul 1 recomandat de WordPress

# 2: A2 Gazduire

Cel mai bun pentru serviciul clienți

A2 Gazduire pro și contra

Avantaje dezavantaje
 • Actualizări automate atât pentru software cât și pentru pluginuri
 • Oricând garanție de returnare a banilor
 • Scor uptime 99,95%
 • Fără domeniu gratuit

A2 Gazduire este o altă alegere de top pentru site-ul dvs. WordPress. Acesta ține pasul cu Bluehost în ceea ce privește caracteristicile și chiar oferă valoare mai bună pentru bani! Dezavantajul? Un scor uptime relativ scăzut de 99,95%.

A2 Gazduire actualizează automat software-ul și plugin-urile, astfel încât dumneavoastră’Voi fi mereu la curent cu 100% cu cele mai recente versiuni. Securitatea SSL este oferită în toate planurile, la fel ca backup-urile gratuite și transferul gratuit al site-ului.

Există trei planuri de găzduire, începând cu 1-Plan de site la 24,46 USD pe lună. Acest plan acceptă un singur site web și include stocare de 10 GB, securitate SSL gratuită, copii de rezervă automatizate și organizarea site-ului (astfel încât să puteți testa modificările site-ului dvs. înainte de a le pune în direct).

Planul cu 3 site-uri costă 38,75 USD pe lună, și vă crește limitele la trei site-uri web și stocare de 25 GB. Acestea sunt principalele diferențe, deși deblochează alte funcții, cum ar fi un alt nucleu, 1 GB memorie fizică suplimentară și două domenii suplimentare.

Cel mai avansat plan este 75,48 USD Plan nelimitat, care acceptă un număr nelimitat de site-uri web și vă oferă stocare de 40 GB. Obțineți patru nuclee și 4 GB memorie fizică, plus domenii suplimentare nelimitate.

Toate planurile vin cu o garanție generoasă de returnare a banilor oricând.

a2 care găzduiește wordpress gestionatA2 Gazduire se concentrează pe viteză și performanțe ridicate pentru a vă oferi cea mai bună soluție pentru site-ul dvs. WordPress.

# 3: InMotion

Cel mai bun pentru funcții

InMotion pro și contra

Avantaje dezavantaje
 • Cea mai bună gamă de funcții de pe piață
 • Obțineți site-ul dvs. preinstalat de către un expert
 • Oferă mai puțin spațiu pe disc decât concurenții de top ai acesteia
 • Planurile avansate devin scumpe

Bluehost poate fi cel mai bun furnizor pentru hosting WordPress, dar când vine vorba de funcții, InMotion îi aruncă pe toți ceilalți din apă. În cercetarea noastră, a obținut un scor aproape perfect pentru funcțiile sale de găzduire WordPress gestionate. Lăsa’arunc o privire de ce a mers atât de bine:

Aveți șase planuri pentru a alege, toate includ:

 • Un domeniu gratuit
 • Lățime de bandă nelimitată
 • Actualizări automate atât pentru software cât și pentru pluginuri
 • Securitate SSL
 • Conturi de e-mail nelimitate
 • Copii de rezervă gratuite

Ai chiar site-ul tău preinstalat de către un expert, deci’Sunt gata să plece în câteva minute!

Cel mai ieftin plan este planul WP-1000S, care începe de la doar 8,99 USD pe lună. Acest lucru este potrivit pentru aproximativ 20.000 de vizitatori lunari și vă oferă 40 GB stocare SSD.

Planul de cea mai bună valoare este 12,99 USD pe lună Planul WP-2000S, care acceptă două site-uri web, 50.000 de vizitatori lunari și 80 GB stocare SSD și un cont personal gratuit Jetpack. Acest plan include, de asemenea, un abonament premium pentru teme și plugin-uri WordPress, oferindu-vă tone de instrumente pentru ca site-ul dvs. WordPress să funcționeze la maxim..

Funcțiile continuă să devină mai avansate pe măsură ce avansați prin InMotion’s-a gestionat planurile de găzduire WordPress. Aveți mult loc pentru alegere și creștere, ceea ce înseamnă că puteți găsi cel mai bun plan pentru nevoile dvs..

InMotion oferă o garanție de returnare de 90 de zile.

caracteristicile de wordpress cele mai bine administrate de inmotionInMotion are tone de funcții de înaltă calitate pentru a oferi utilizatorilor WordPress, de la pre-instalare la actualizări automate și copii de rezervă gratuite.

# 4: WPEngine

Cel mai bun pentru ajutor și asistență

WP Engine pro și contra

Avantaje dezavantaje
 • O gamă largă de opțiuni de ajutor și asistență
 • Mult spațiu pe disc
 • Planuri scumpe de preț – valoare scăzută pentru bani
 • Lipsa funcțiilor în comparație cu concurenții săi

WP Engine este o alegere solidă pentru orice site web WordPress. S-a desfășurat bine în testarea noastră, dar a fost eliminat de valoarea sa proastă pentru bani și scorul scăzut al uptime-ului. Totuși, unde a strălucit, a fost opțiuni de ajutor și asistență, care acoperă totul, de la chat în direct la asistență telefonică 24/7.

Planul Startup costă 35 USD pe lună, și este proiectat pentru un site web sau blog mic, cu până la 25.000 de vizitatori lunari. Acest plan vă oferă spațiu de stocare de 10 GB, lățime de bandă de 50 GB și o gamă bună de funcții gratuite, inclusiv un certificat SSL gratuit și peste 35 de teme StudioPress.

Planul de creștere costă 115 dolari pe lună, și sprijină 100.000 de vizite pe lună. Acest plan este conceput, fără surprindere, pentru a vă dezvolta afacerea – vă oferă funcțiile suplimentare de care aveți nevoie pentru asta, inclusiv stocare de 20 GB, cinci site-uri web și lățime de bandă de 200 GB..

290 USD pe lună Plan de scară este de fapt destul de similar cu planul de creștere, deoarece vine cu exact aceleași caracteristici gratuite. Principala diferență este creșterea limitelor – obțineți spațiu de stocare de 30 GB, 15 site-uri web și lățime de bandă de 400 GB. Acest lucru înseamnă că site-ul dvs. se poate ocupa 400.000 de vizite pe lună!

WP Engine oferă și un plan personalizat, pe care trebuie să-l analizezi doar dacă site-ul dvs. generează milioane de vizite lunare – caz în care, bine făcut!

planurile de wordpress gestionate de wpengineWPEngine are patru planuri de prețuri, oferind loc pentru scalare și creștere pe măsură ce site-ul dvs. WordPress se dezvoltă.

# 5: SiteGround

Cel mai bun pentru fiabilitate

SiteGround pro și contra

Avantaje dezavantaje
 • O gamă largă de funcții de găzduire WordPress pentru a vă susține site-ul
 • Raport calitate / preț excelent
 • Spațiu mic pe disc
 • Fără domeniu gratuit

SiteGround se află alături de Bluehost în WordPress’cărți bune. De ce? Răspunsul constă în SiteGround’Caracteristici s – salut la instalări cu un singur clic, actualizări automate la software și pluginuri, asistență expert și migrare gratuită.

Toate SiteGround’planurile sale includ “Caracteristici esențiale WordPress”, cum ar fi backup-uri zilnice gratuite, actualizări automate și securitate SSL gratuită.

SiteGround îl păstrează simplu cu trei planuri de găzduire WordPress gestionate, începând cu 11,95 USD pe lună Planul StartUp. Aceasta vine cu toate caracteristicile esențiale WordPress, plus 10 GB stocare și un site web, ceea ce îl face cel mai potrivit pentru site-urile cu 10.000 de vizite lunare.

Planul GrowBig costă 19,95 USD pe lună și îți crește masiv resursele. Alături de caracteristicile esențiale ale WordPress, beneficiați de asistență tehnică prioritară și transfer gratuit și profesional de WordPress. Aruncați site-uri de stocare de 20 GB și site-uri web nelimitate, iar site-ul dvs. va crește cu adevărat în timp mare!

Dacă site-ul dvs. WordPress primește în jur de 100.000 de vizite lunare, atunci voi’Am nevoie de planul GoGeek pentru 34,95 USD pe lună. Acesta vine cu totul din planul GrowBig, dar crește stocarea la 30 GB și adaugă o gamă de “Caracteristici geeky WordPress” pentru a face site-ul dvs. să funcționeze fără probleme.

găzduire de wordpress cu administrare fiabilă a site-uluiSiteGround este o gazdă WordPress recomandată oficial. Clienții noi obțin oferte mai ieftine și are o gamă largă de funcții cu care vă puteți dezvolta site-ul.

# 6: 1&1 IONOS

Cea mai bună valoare pentru bani

1&1 IONOS pro și contra

Avantaje dezavantaje
 • Raport calitate / preț excelent, cu prețuri scalabile
 • Domeniu gratuit pe planuri anuale
 • Lipsa de ajutor și asistență – fără chat live
 • Nu face spațiu pe disc’nu se potrivesc concurenților de top precum Bluehost

1&1 IONOS este o alegere standard și sigură pentru nevoile dvs. de găzduire WordPress. Nu a făcut-o’nu ies în evidență în majoritatea domeniilor testate, în afară de valoarea raportată pentru bani, unde ne-a scos șosetele cu prețurile accesibile.

Toate 1&1 planurile IONOS WordPress includ un domeniu gratuit, actualizări automate de software, securitate SSL gratuită și copii de rezervă gratuite.

9 dolari pe lună Plan esențial include stocare SSD de 25 GB, 10 conturi de e-mail și un site web. Planul de afaceri costă 11 dolari pe lună și include stocare SSD de 100 GB, 100 de conturi de e-mail și două site-uri.

Planul Pro este cel mai mare la 15 dolari pe lună, și crește stocarea la 200 GB. De asemenea, vă oferă 500 de conturi de e-mail, cinci site-uri, protecție împotriva site-ului SiteLock și acces la rețeaua de livrare a conținutului RailGun. Acest plan este conceput pentru a spori atât securitatea, cât și performanța.

1&1 IONOS nu a făcut’nu obține prea mult scor în testarea noastră pentru ajutorul și sprijinul său, dar cu o gamă solidă de caracteristici – și planul său cel mai înalt doar 15 dolari pe lună – acesta’este încă o alegere atractivă.

1 & 1 ionos a gestionat planurile de wordpress1&1 IONOS este cunoscut pentru ofertele sale super ieftine pentru clienții noi – dar chiar și fără prețurile sale promoționale, oferă o valoare excelentă pentru bani.

# 7: DreamHost

Cel mai bun pentru a-l păstra simplu

Pro și contra DreamHost

Avantaje dezavantaje
 • Recomandat de WordPress – o gamă decentă de funcții
 • Planuri de preț rezonabile și scalabile
 • Lipsa de ajutor și opțiuni de asistență
 • Scor uptime scăzut (99.95%)

DreamHost este spre sfârșitul listei noastre, dar ea’nu este unul care trebuie trecut cu vederea – aceasta este a treia și ultima gazdă din lista noastră recomandat oficial de WordPress.

Are funcțiile de găzduire strălucitoare pentru a vă sprijini site-ul și oferă o valoare decentă pentru bani. Cu toate acestea’se lasă prin spațiul discului, timpul de funcționare și gama de opțiuni de ajutor și asistență.

Aveți trei planuri de a alege dintre care toate includ lățimea de bandă neschimbată, suport 24/7, securitate SSL, backupuri zilnice, un domeniu gratuit și actualizări automate de software. Toate planurile acceptă doar un singur site web.

19,95 USD pe lună Planul DreamPress vă oferă toate cele de mai sus, plus 30 GB stocare SSD și Jetpack Free preinstalate. DreamPress Plus costă 29,95 USD și vă oferă stocare SSD de 60 GB, CDN nelimitat și un upgrade la Jetpack Professional.

Planul DreamPress Pro este cel mai mare la 79,95 USD pe lună. Include totul din planul DreamPress Plus și crește stocarea SSD la 120 GB. De asemenea, deblochezi asistența prioritară!

Este posibil ca DreamHost să nu aibă puterea de a-ți duce site-ul la stele, dar dacă ai nevoie de o camperă confortabilă în locul unei rachete, aceasta a câștigat’nu te las jos.

wordpress a reușit wordpressDreamHost este recomandat oficial de către WordPress și are instrumente pentru a simplifica rularea site-ului.

# 8: GoDaddy

Cel mai bun pentru funcții suplimentare

Pro și contra GoDaddy

Avantaje dezavantaje
 • Oferă o mulțime de servicii suplimentare pe lângă găzduire
 • Domeniu gratuit cu planuri anuale
 • Nu există certificat SSL gratuit pe două planuri cele mai mici
 • Lipsa funcțiilor avansate

GoDaddy este încă unul dintre cei mai bine gestionați furnizori de găzduire WordPress, dar poate’Nu concurează cu like-urile lui Bluehost, motiv pentru care’este pe locul opt. Hai tăticu este cel mai bun dacă aveți nevoie de servicii suplimentare împreună cu găzduirea.

Aveți patru planuri din care puteți alege, toate includ un domeniu gratuit (pe planuri anuale), actualizări software WordPress, lățime de bandă neschimbată, migrare cu un clic și copii de rezervă gratuite.

Planul de bază de 9,99 USD pe lună vă oferă 10 GB stocare SSD și acceptă un site web. Planul Deluxe costă 14,99 USD pe lună, și include stocare SSD de 15 GB, un site web și un site de înregistrare cu un clic, care vă permite să testați noi modificări înainte de a le publica pe site-ul dvs. live.

19,99 USD pe lună Plan final acceptă două site-uri web, cu stocare SSD de 30 GB, certificat SSL gratuit pentru un an și scanare și reparare malware. De asemenea, vine cu totul din planul Deluxe.

Planul Pro 5+ este proiectat pentru cinci până la 50 de site-uri web și costă 34,99 USD pe lună. Aceasta include stocare SSD de 50 GB până la 200 GB, backup-uri automate, certificate SSL gratuite și instrumente gratuite de întreținere a site-ului.

Dacă aveți nevoie de domenii, conturi de e-mail, marketing online sau mai multe, GoDaddy poate acoperi și asta pentru dvs. Oferă mult mai mult decât doar găzduire, deci daca tu’reîncepeți după un serviciu all-in-one, Hai tăticu ar putea fi pentru tine!

godaddy wordpress hostingGoDaddy oferă găzduire simplă WordPress administrată, beneficiind de serviciile sale suplimentare chiar la îndemână.

Cum alegeți un furnizor de găzduire WordPress gestionat?

Cu atât de mulți furnizori de găzduire care se potrivesc pentru atenția dvs. și se mândresc cu caracteristici impresionante, cum doriți să știți care să alegeți? Ai nevoie de toate aceste instrumente? Ce înseamnă chiar ei?

Aceasta’e ușor de pierdut printre toate acronimele și prețurile promoționale. Aici’este o listă rapidă de sfaturi de top pentru a vă menține pe calea cea bună:

 • Reveniți la elementele de bază
 • Faceți timp pentru timpul de funcționare
 • Valoare pentru bani
 • Ajutor si sustinere
 • Don’nu te împiedici!

Reveniți la noțiuni de bază

Faceți o listă cu caracteristicile de bază site-ul dvs. web are nevoie și asigurați-vă că furnizorul pe care îl alegeți este inclus în planurile sale. Caracteristicile de bază pentru care trebuie să aveți grijă sunt actualizări automate, securitate SSL, stocare, lățime de bandă și copii de rezervă gratuite. Aruncați și într-un domeniu gratuit dacă donați’nu am deja unul!

Faceți timp pentru timp liber

Este într-adevăr atât de important! Nimeni nu va putea vizita site-ul dvs. web dacă gazda dvs.’serverele s-au stins tot timpul. Timpul de funcționare ridicat este o necesitate absolută – altfel, tu’doar plătești pentru un site pe care nimeni nu îl poate vedea.

Valoare pentru bani

Asigură-te că’obțineți un serviciu de înaltă calitate, fără să vă sufocați întregul buget. Categoric faceți cumpărături pentru un preț excelent de vânzare – ne concentrăm pe prețurile obișnuite din acest articol, dar mulți furnizori oferă reduceri pentru clienții noi.

Don’Cu toate acestea, nu vă atrageți doar prin preț! Uită-te la ce’Voi plăti odată ce perioada de promovare va fi încheiată și la ceea ce faceți’obții pentru banii tăi.

Ajutor si sustinere

Ai grijă de tine, precum și de site-ul tău! Aruncați o privire la gama de opțiuni de asistență oferite și consultați dacă au răspunsurile de care aveți nevoie. in primul rand, este sprijinul expert al WordPress, sau doar general?

În continuare, dă-i drumul! Încercați chatul live, citiți articolele de ajutor și aflați dacă asistența este disponibilă 24/7 sau doar de luni până vineri.

Don’nu te îmbolnăvi

daca tu’ești nou pentru el, apoi găzduirea poate fi confuză. Acolo’sunt multe scrisori și vorbe tehnice și se oferă oferte nelimitate.

Faceți-vă cercetările, dar don’panică. Adevărul este că site-ul dvs. web a câștigat probabil’nu aveți nevoie de spațiu nelimitat pe disc – deci don’nu simt că trebuie să plătești pentru asta!

Cel mai important este să găsiți un furnizor care să vă sprijine site-ul WordPress și să îl păstrați rapid și sigur. Oricare dintre furnizorii din lista noastră va face această treabă, deci’îți vine să alegi cel mai bun pentru tine!

Cel mai bine gestionat WordPress Gazduire: rezumat

Acest articol v-a oferit cei opt cei mai bine gestionați furnizori WordPress în jur și a analizat fiecare dintre ei pentru a vă oferi o idee despre care este cea mai bună alegere pentru site-ul dvs. WordPress. Noi’Am analizat caracteristicile, prețurile și modul în care s-au comportat în cercetarea noastră.

Până acum, cunoașteți cei mai buni furnizori din jur și cum să alegeți între ei. Aici’o recapitulare rapidă:

8 furnizori de gazduire WordPress cel mai bine gestionați: Rundown

 1. Bluehost – Cel mai bun pentru găzduirea WordPress.
 2. A2 Gazduire – Cel mai bun pentru servicii pentru clienți.
 3. In miscare – Cel mai bun pentru funcții.
 4. WPEngine – Cel mai bun pentru ajutor și suport.
 5. SiteGround – Cel mai bun pentru fiabilitate.
 6. 1&1 IONOS – Cea mai bună valoare pentru bani.
 7. DreamHost – Cel mai bun pentru păstrarea lucrurilor simple.
 8. Hai tăticu – Cel mai bun pentru funcții suplimentare.

Uitați ore de derulare, sute de file și nenumărate dureri de cap – aceștia sunt cei mai buni opt furnizori de găzduire WordPress gestionată. Am făcut derularea, testarea și compararea pentru dvs., așa că acum tot ce trebuie să faceți este să alegeți unul!

Gândește-te ce tip de site ai și ce caracteristici esențiale are nevoie. Atenție la cele cu adevărat importante – uptime, spațiu pe disc, lățime de bandă și valoare pentru bani. Asigurați-vă că furnizorul dvs. se potrivește nevoilor dvs. și dvs.’O să fiu bine să plec.

Gazduire WordPress cel mai bine administrată: Întrebări frecvente

Este gestionat WordPress găzduit numai potrivit pentru site-uri mari WordPress?

Vă recomandăm găzduirea WordPress administrată pentru site-uri mai mari, doar pentru a vă asigura’revin bună valoare pentru bani și folosind toate acele caracteristici care vin cu aceste planuri puternice! Dar, găzduirea WordPress administrată este potrivită pentru orice site WordPress de orice dimensiune – aceasta’stă la tine!

Aruncați o privire la recenzia noastră despre Cel mai bun Web Gazduire pentru Întreprinderile Mici pentru a vă gândi care dintre ele este cea mai potrivită pentru site-ul dvs. web.

Trebuie să alegeți hostingul WordPress pentru un site web WordPress?

Deloc! Puteți alege orice tip de găzduire vi se potrivește cel mai bine, indiferent dacă’s partajat, VPS, cloud sau hosting dedicat! Avantajele găzduirii specifice WordPress sunt că furnizorul dvs. își adaptează serviciile la nevoile dvs., cum ar fi rularea automată a actualizărilor.

Numai ce am inceput? Citiți Revista noastră pentru cele mai bune servicii de gazduire comună pentru a afla mai multe despre cel mai ieftin tip de gazduire Sau consultați recenzia noastră asupra celor mai bune furnizori de găzduire VPS pentru a vedea ce este’e tot.

Ceea ce este mai bine găzduit WordPress, gestionat sau găzduire WordPress partajată?

Gazduirea WordPress partajată este mai limitată decât găzduirea WordPress administrată. Aceasta’este mai ieftin, dar mai de bază în resursele sale. Obțineți mai multe beneficii și funcții avansate – cum ar fi Bluehost’s-un centru de marketing all-in-one – cu găzduire WordPress gestionată, deși aceasta vine cu un preț mai ridicat. Dacă doriți să vă dezvoltați site-ul, găzduirea WordPress administrată este alegerea mai bună.

Citiți recenzia noastră despre cel mai bun furnizor de hosting WordPress pentru a vedea care este cel mai bun în general.

Ce’este cel mai ieftin furnizor de hosting WordPress gestionat?

Cel mai ieftin furnizor pentru găzduirea WordPress administrată este InMotion, cu prețul de pornire de 8,99 USD pe lună pe planul său WP-1000S. Considerând că, de asemenea, a rezultat ca fiind cel mai bun pentru funcțiile din cercetarea noastră și se află pe locul trei în lista noastră de cei mai buni furnizori,’nu este o valoare proastă pentru bani!

Citiți recenzia noastră InMotion pentru a afla dacă este cazul’este cel mai bun furnizor pentru tine. Sau vizitați revizuirile noastre despre cele mai bune furnizori de gazduire web ieftine pentru oferte, furturi și prețuri mai mici.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me