Cele mai bune furnizori de servicii de comerț electronic: Top 6

cele mai bune imagini prezentate de furnizorii de servicii de comerț electronic


Dacă doriți să vindeți online, lista noastră definitivă a celor mai buni furnizori de servicii de comerț electronic va ajuta la supraîncărcarea magazinului dvs..

Cand tu’sunteți în căutarea furnizorului perfect de comerț electronic, acesta’este cel mai bine să alegeți pe baza factorilor pe care îi prețuiți cel mai mult. Noi’am efectuat cercetări ample privind caracteristicile, timpul de funcționare, suportul și prețurile furnizorilor de top și le-am acordat fiecăruia un punctaj separat pentru fiecare factor.

Noi’Am identificat timpul de funcționare, viteza, asistența clienților și prețurile ca fiind cei mai importanți factori în găzduirea comerțului online și le-am acordat acestor factori o pondere suplimentară în timpul cercetării noastre. Până la urmă, noi’i-am acordat fiecărui furnizor un scor din cinci pentru fiecare categorie individuală, pe care tu’Voi vedea în acest ghid!

Există sute de gazde web, dar doar o mână merită să îți alimentezi magazinul online. Noi’Am fost în ore pentru a găsi cei mai buni furnizori de servicii de comerț electronic, iar rezultatul este această listă de elită:

Contents

6 cei mai buni furnizori de servicii de comerț electronic

 1. A2 Gazduire – cel mai bun furnizor de hosting online pentru comerț electronic.
 2. SiteGround – cel mai bun pentru funcțiile de comerț electronic.
 3. In miscare – cel mai bun pentru scalabilitatea comerțului electronic.
 4. Bluehost – cel mai bun pentru uptime.
 5. HostGator – cel mai bun pentru ajutor și suport.
 6. DreamHost – cel mai bun pentru începători.

A2 Gazduire este cel mai bun furnizor de comerț electronic în toată lumea și oferă găzduire de comerț electronic în fiecare dintre planurile sale. Siteground și InMotion devin al doilea și al treilea pentru funcționalitățile lor puternice de comerț electronic, în timp ce Bluehost’s uptime impresionantă îi câștigă un loc respectabil al patrulea. Între timp, HostGator strălucește pentru ajutor și asistență, în timp ce DreamHost’ușurința de utilizare face, bine, un vis pentru oricine abia începe.

Folosind cercetările noastre atent realizate, acest articol vă va spune exact ce trebuie să știți despre fiecare dintre acești furnizori, de la funcții la prețuri și nu numai.

1

A2 Gazduire

Cel mai bun furnizor de servicii de comerț online integral

Caracteristici cheie de găzduire A2

Caracteristici de comerț electronicInstalații cu un singur clic pentru platformele de comerț electronic principal, serverele Turbo pentru încărcări mai rapide de pagină, mai multe certificate SSL din care să alegeți (inclusiv gratuit Let’s criptați)
Prețuri$ 3.92-18.99 / luna
Plan de pornire recomandatPlanul turbo partajat – 9,31 USD / lună
Pro-uriMăsuri gratuite de securitate, asistență 24/7 pentru clienți, opțiuni excelente de viteză a site-ului
ContraGaranție de uptime Mediocre

Caracteristici

A2 Gazduire’s Serverele Turbo permit viteze de încărcare a paginii cu până la 20 de ori mai repede decât serverele obișnuite și alte funcții, cum ar fi stocarea SSD și spațiul discului nemodificat contribuie, de asemenea, la o experiență rapidă a utilizatorului. Și viteza este importantă, deoarece chiar și o secundă de întârziere poate reduce conversiile cu 7%.

A2 Gazduire oferă, de asemenea, planuri specifice comerțului electronic pentru toate tipurile sale de găzduire – deci dacă alegeți un plan comun, VPS sau un program dedicat,’Voi avea o opțiune adaptată nevoilor unui magazin online.

Uptime este singurul loc în care A2 Hosting nu face acest lucru’nu se ridică deasupra concurenței. La 99,95%, timpul său de funcționare este respectabil, dar nu atât de mare. Totuși, 99,95% este doar garanția minimă, ceea ce înseamnă că puteți experimenta un timp de funcționare mult mai bun decât acesta. Și ceea ce A2 Hosting îi lipsește timpul de funcționare, compensează viteza și serviciul pentru clienți, deci’este doar o întrebare a factorilor pe care îi prețuiți cel mai mult.

A sustine & Securitate

A2 Gazduire’asistența clienților este una dintre caracteristicile sale deosebite. Echipa Guru, ca A2’Echipa de asistență pentru clienți dorește să fie apelată, este disponibilă 24/7 prin telefon și chat live. Pe lângă echipajul Guru, acolo’este, de asemenea, o bază de cunoștințe căutabilă, plină de articole utile la care puteți accesa oricând.

În ceea ce privește securitatea, certificatul SSL gratuit inclus în fiecare plan asigură că site-ul dvs. și clienții dvs. vor fi în siguranță. Dar A2 Gazduire depășește elementele de bază cu propria sa inițiativă de securitate perpetuă, care include protecție HackScan gratuită pentru a preveni atacurile, protecția consolidată de refuz de serviciu (DDoS) și un firewall dublu de găzduire pentru a bloca utilizatorii neautorizați..

Prețuri

furnizor de comerț electronic a2A2 Gazduire promite soluții rapide pentru găzduirea dvs. de comerț electronic. Oferă o serie de planuri pentru a satisface o varietate de nevoi, indiferent dacă’abia începi sau conduci o afacere mare.

Cu A2, puteți alege dintre serviciile de hosting distribuite, VPS și dedicate pentru magazinul dvs. online și puteți beneficia de găzduire în comerț electronic pentru prețuri de până la 3,92 USD pe lună pe planurile de găzduire comune. Pentru opțiunea rapidă de Turbo Server, trebuie să fiți pe cel puțin 9,31 USD pe lună pentru planul de găzduire partajat Turbo. Pentru magazinele online foarte mici sau foarte noi, planul comun Turbo este o opțiune bună și poți oricând să te adaptezi la un plan VPS pe măsură ce site-ul tău crește.

2

SiteGround

Cel mai bun pentru funcțiile de comerț electronic

Caracteristici cheie SiteGround

Caracteristici de comerț electronicInstalarea automată a aplicațiilor de comerț electronic, serverele compatibile PCI (pe anumite planuri), tehnologia Cloudflare CDN și SuperCacher pentru încărcare mai rapidă
Prețuri$ 3.95-34.95
Plan de pornire recomandatPlanul comun de distribuție GrowBig – 5,95 USD / lună
Pro-uriCopii de rezervă gratuite zilnice, actualizări automate WordPress, bază de cunoștințe căutabile pentru ajutor & a sustine
ContraSpațiu de stocare scăzut pe planurile de bază, fără configurare automată a site-ului

Caracteristici

Instalarea automată este un salvator care face procesul de configurare mult mai ușor tu, în timp ce CDN-urile (rețele de descoperire a conținutului), cum ar fi Cloudflare, îmbunătățesc viteza site-ului vizitatorii dvs. fericit.

SiteGround’Planurile de comerț electronic includ, de asemenea, coșuri de cumpărături gratuite cu instalare, transfer gratuit eShop și un server optimizat de comerț electronic. Mai multe locații de server pe trei continente înseamnă o viteză mai bună a site-ului pentru vizitatorii din întreaga lume, în timp ce transferul de date nesimetric asigură scalabilitatea pe măsură ce site-ul dvs. crește. Am acordat site-ului SiteGround titlul de cel mai bun pentru funcțiile de comerț electronic și am fost noi’glumă – varietatea de funcții care pur și simplu sunt incluse în majoritatea planurilor nu este cu siguranță norma!

SiteGround’s garanția uptime este în jur de 99,98% – nu este la fel de mare ca HostGator, ceea ce garantează uptime de 99,99%, dar este încă foarte impresionant. 99.98% timpul de funcționare se transformă în aproximativ o oră și 45 de minute de oprire pe an. Pentru un site de comerț electronic, dumneavoastră’Vreau să păstrez acea fereastră cât mai mică și sub două ore nu este rău.

A sustine & Securitate

SiteGround’baza de cunoștințe și asistența pentru chat-ul live și telefonul 24/7 o pun la egalitate cu A2 Hosting în ceea ce privește serviciul pentru clienți. Dar despre securitate?

SiteGround furnizează Letul obișnuit gratuit’s Criptați certificatul SSL, dar are, de asemenea, un sistem de monitorizare creat în interior care verifică starea serverului la fiecare jumătate de secundă, care detectează și rezolvă automat multe probleme în curs de desfășurare și ajută la prevenirea potențialelor probleme viitoare. SiteGround oferă, de asemenea, protecție avansată împotriva spam-ului, fără costuri suplimentare, ceea ce oferă un filtru pentru mesajele de e-mail primite și care ies. Pe scurt, SiteGround’Oferta uriașă de funcții se extinde chiar și la ofertele sale de securitate.

Prețuri

găzduire fiabilă de comerț electronic pentru site-uriSiteGround are o serie de planuri de găzduire fiabile, inclusiv unul special conceput pentru magazinele online construite cu WooCommerce.

Siteground este o opțiune excelentă de luat în considerare dacă’ți-ai construit magazinul folosind WordPress’ Pluginul WooCommerce, deoarece prețurile încep de la 3,95 USD pe lună și există trei planuri de preț din care să alegeți.

Planul comun al StartUp este SiteGround’cel mai ieftin plan cu capacități de comerț electronic. Planul StartUp este potrivit numai pentru magazinele foarte mici care nu sunt’încă nu mergeți (sau vindeți), așa că vă recomandăm să treceți direct la planul GrowBig de 5,95 USD pe lună sau la planul GoGeek de 11,95 USD pe lună. Deși ușor mai scumpe, ambele planuri oferă funcții mai scalabile, cum ar fi serverele compatibile PCI și SuperCacher pentru o viteză mai bună a site-ului..

Când vă înscrieți la orice plan SiteGround, dumneavoastră’am dreptul la garanția sa de restituire de 30 de zile. Acest lucru face ca încercarea SiteGround să fie o opțiune cu risc scăzut – și o recompensă potențial ridicată!

3

In miscare

Cel mai bun pentru scalarea comerțului electronic

Caracteristici cheie InMotion

Caracteristici de comerț electronicMai multe metode de plată, instalare cu un singur clic pentru aplicații de comerț electronic, VPS conform PCI și planuri dedicate
Prețuri$ 6.39-149.99 / luna
Plan de pornire recomandatPlan comun de putere – 8,49 USD / lună
Pro-uriPuternic împărtășit și Planuri VPS, personal de asistență pentru clienți extrem de instruit
ContraMai ieftin decât majoritatea concurenților, nicio adresă IP dedicată pe planurile partajate

Caracteristici

InMotion nu face’Nu uitați la instrumentele utile, chiar și pe cele mai de bază planuri partajate – vin în continuare cu spațiu nelimitat pe disc și domenii libere.

InMotion este o opțiune excelentă atât pentru găzduirea partajată cât și pentru VPS. daca tu’e un magazin foarte mic sau nou, apoi InMotion’planurile partajate sunt un loc minunat pentru a începe, deoarece puteți face mai ușor o scară mai mare până la un plan VPS mai târziu. Vine planul comun de putere “E-commerce gata,” cu instalații de coșuri de cumpărături cu un singur clic și mai multe aplicații de comerț electronic din care să alegeți, inclusiv PrestaShop, WooCommerce, Magento și OpenCart.

Toate planurile InMotion sunt livrate și cu SSD gratuit (unități de stare solidă), care oferă site-ului dvs. livrare mai rapidă de conținut decât unitățile de disc, și oferă o viteză suficientă pentru a menține mulți clienți cei mai nerăbdători mulțumiți. Fiecare plan InMotion are în valoare de 150 USD credite de publicitate gratuite, pentru a vă oferi un picior când vine vorba de promovarea afacerii dvs. pe motoarele de căutare populare.

A sustine & Securitate

In miscare’personalul se angajează 160 de ore de pregătire pentru asistența clienților înainte de a începe slujba, astfel încât să poți avea încredere în tine’obțineți răspunsuri informative ori de câte ori decideți să profitați de chat-ul live și suportul telefonic 24/7.

In miscare’Măsurile de securitate de bază includ un certificat SSL gratuit, copii de rezervă automate programate pentru securizarea datelor dvs. și protecția împotriva malware-ului obișnuit. In miscare’caracteristicile de securitate nu sunt’nu sunt la fel de robuste ca cele ale concurenților săi, dar tu’Voi fi încă configurat în mod adecvat pentru a vă proteja magazinul.

Prețuri

inmotion best hosting vps ecommerceIn miscare’s Gazduirea VPS este optimizată pentru comerțul electronic, cu o gamă largă de caracteristici de înaltă calitate și instrumente utile pentru a ajuta afacerea dvs. să aibă succes.

In miscare’Prețurile planului partajat variază între 6,39-14,71 USD / lună, în timp ce prețurile planului VPS variază între 34,19-74,34 USD / lună. Chiar la capătul scăzut, InMotion’prețurile sunt mai scumpe decât majoritatea concurenților săi’ prețurile, dar acest lucru este ușor compensat de Garanție de returnare de 90 de zile oferit pe fiecare plan.

Vă recomandăm să începeți cu InMotion’s Plan comun de putere (8,49 USD / lună). Desi’este mai scump decât planul de lansare de 6,39 USD / lună, vine planul Power “E-commerce gata,” cu instalări de coș de cumpărături cu un singur clic.

4

Bluehost

Cel mai bun pentru Uptime

Caracteristici cheie Bluehost

Caracteristici de comerț electronicPlanul de găzduire dedicat WooCommerce, confidențialitatea domeniului inclus (pe planuri selectate), backup-uri automate obișnuite
Prețuri$ 6.95-31.99 / luna
Plan de pornire recomandatStarter WooCommerce – 6,95 USD / lună
Pro-uriGaranție excelentă, integrare WordPress perfectă, prețuri accesibile
ContraCantitate mică de stocare pe planurile de bază în comparație cu alți furnizori de top

Caracteristici

Bluehost’s 99,98% timpul de funcționare este de aproximativ o oră și 45 de minute de oprire pe an, ceea ce este destul de aproape de perfect. Timpul de funcționare bun este vital pentru magazinele online, în special, deoarece timpul este literalmente bani – cu cât site-ul tău este mai scăzut, cu atât vei câștiga mai mult’nu va face vânzări.

În plus față de timpul de funcționare excelent, Bluehost oferă funcții excelente pe planurile sale intermediare, care sunt ideale pentru magazinele online mai noi. Bluehost’s Plus planul partajat (5,45 USD / lună) vine cu stocare SSD nelimitată, lățime de bandă nemodificată și domenii nelimitate.

Bluehost iese cu adevărat în evidență din mulțime când vine vorba de realizarea de site-uri WordPress.

De fapt, aceasta’este furnizor numărul unu recomandat chiar de WordPress, iar instalațiile cu un singur clic înseamnă că nu ar putea’nu va fi mai ușor să configurați un site WordPress prin Bluehost. WordPress’ Pluginul WooCommerce vă permite să vă personalizați complet magazinul online și Bluehost’s Planul Starter WooCommerce (6,95 USD / lună) include o pre-instalată Storefront Theme, 100 GB stocare SSD și un apel gratuit de configurare de două ore cu un expert WooCommerce – deci’Voi avea tot sprijinul de care ai nevoie pentru ca magazinul să arate profesional.

A sustine & Securitate

Bluehost’Opțiunile de servicii pentru clienți variază de la bilete de e-mail la telefon 24/7 și asistență chat live. Am testat Bluehost’s-au discutat live cu noi înșine și am constatat că răspunsurile au fost rapide și adaptate la întrebările noastre specifice.

În ceea ce privește securitatea, Bluehost oferă un certificat SSL gratuit, protecție Spam Assassin, protecție hot-link și acces Secure Shell (SSH). Prin înscrierea la un plan Bluehost, dumneavoastră’Vă asigur că site-ul dvs. dispune de toate măsurile de protecție standard.

De cand tu’Voi derula un site de comerț electronic unde vizitatorii vor împărtăși informații personale, s-ar putea să vă gândiți să luați măsuri de securitate în trecere. Cu Bluehost, puteți face acest lucru achiziționând un certificat SSL premium la 49,99 USD / an. De asemenea, puteți achiziționa SiteLock Find, care scanează site-ul dvs. pentru a descărca malware, la 23,88 USD / an.

Prețuri

Bluehost cel mai bun hosting de wordpress e-commerceBluehost este ideal pentru site-urile construite folosind WordPress și are un pachet special de comerț electronic conceput pentru magazinele care folosesc WooCommerce.

daca tu’reîncepeți un magazin online cu Bluehost, vă recomandăm să folosiți planurile eCommerce WordPress, deoarece acestea oferă o integrare perfectă cu pluginul WooCommerce. Există trei planuri WordPress eCommerce pentru a alege, care variază între 6,95-12,95 USD / lună. Dintre acestea, vă recomandăm să începeți cu… bine, planul Starter, la 6,95 USD / lună.

În timp ce planul Starter oferă doar stocare SSD de 100 GB, spre deosebire de stocarea SSD nemodificată a planurilor Plus și Pro WooCommerce, 100 GB vor fi în continuare mai mult decât suficiente pentru a obține un nou magazin și să funcționeze fără probleme. Dacă decideți să faceți upgrade din planul Starter, atunci vă recomandăm să săriți complet planul de la mijlocul solului Plus și să mergeți direct pentru planul Pro (12,95 USD / lună), care include un set de instrumente SEO pentru a vă ajuta să promovați site-ul dvs..

Bluehost oferă, de asemenea, garanție de restituire a banilor înapoi la 30 de zile din industrie, deci indiferent de planul pe care îl planificați’te apleci spre, îl poți testa fără stres.

5

HostGator

Cel mai bun pentru ajutor și asistență

Caracteristici cheie HostGator

Caracteristici de comerț electronicCoșuri de cumpărături și gateway-uri de plată pe toate planurile de găzduire, instalare cu un singur clic pentru magazinele de comerț electronic
Prețuri$ 2.75-19.95 / luna
Plan de pornire recomandatPlan comun de afaceri – 5,95 USD / lună
Pro-uri99,99% uptime, ajutor și asistență 24/7 robust, bază de cunoștințe căutabile
ContraMai scump decât concurenții de top, fără planuri de găzduire specifice WooCommerce

Caracteristici

Planurile HostGator vin cu conturi de protocol de transfer de fișiere nelimitate (FTP), care vă permit să transferați fișiere de la un computer la o rețea. Fiecare plan vine, de asemenea, cu lățime de bandă nelimitată și conturi de e-mail nelimitate, în plus veți obține un domeniu gratuit pentru primul an – deși’Va trebui să plătesc pentru a reînnoi numele de domeniu după aceea.

Uptime este o caracteristică deosebit de impresionantă pentru acest furnizor. La 99,99%, HostGator’s garanția de funcționare depășește standardul industriei și se ridică la puțin sub o oră de oprire pe an. Având în vedere că timpul de funcționare 100% este imposibil de garantat, acest lucru este la fel de bun pe cât îl obține.

A sustine & Securitate

HostGator’Serviciile de asistență și asistență sunt excelente – oferă servicii de chat și telefon în direct 24 de ore și 24 de ore și are, de asemenea, o bază de cunoștințe extinsă și căutabilă, care oferă asistență aprofundată pentru toate lucrurile legate de găzduire. Un beneficiu al bazei de cunoștințe este că îl poți accesa la momentul tău; în plus, nu numai că veți primi un răspuns la întrebarea inițială, dar puteți doar să cădeți o gaură de iepure și să aflați mai multe decât ați câștigat pentru că vă mulțumesc numeroaselor articole utile postate acolo.

În afară de certificatul SSL standard, HostGator oferă, de asemenea, monitorizare a serverului 24 de ore și 7 și permite protecția împotriva inundațiilor pentru a preveni atacurile DDoS. Planul de afaceri, la 5,95 USD / lună, include și SSL privat pentru a îmbunătăți securitatea site-ului.

Prețuri

cel mai bun furnizor de hosting de e-commerceHostGator are o serie de servicii pentru a beneficia de întreprinderile de comerț electronic, de la simplu constructor de site-uri web la o varietate de planuri puternice de găzduire.

HostGator oferă planuri de hosting, WordPress, VPS, dedicate și cloud. Puteți porni un magazin de comerț electronic pe orice plan HostGator, dar vă recomandăm planul comun Business (5,95 USD / lună), deoarece include un dedicat SSL și adresa IP dedicată și permite căruțele de cumpărături și gateway-urile de plată.

HostGator’s garanție de returnare a sumei de 45 de zile, deși este mai lungă decât standardul pentru 30 de zile, nu’nu se aplică planurilor dedicate sau planuri plătite prin cec, ordine de bani sau transfer bancar. Aceasta’e aproape garantat că ai câștigat’Nu trebuie să începeți cu un plan dedicat, dar’merită să ții cont de aceste condiții înainte de a alege o metodă de plată!

6

DreamHost

Cel mai bun pentru începători

Caracteristici cheie DreamHost

Caracteristici de comerț electronicE-mail care găzduiește domeniul dvs., spațiu de stocare SSD rapid
Prețuri$ 2.59-79.95 / luna
Plan de pornire recomandatPlanul nelimitat partajat – 4,95 USD / lună
Pro-uriCopii de rezervă gratuite zilnice, opțiuni excelente de stocare
ContraFără asistență telefonică directă, funcționare mediocră, planuri dedicate slabe

Caracteristici

DreamHost oferă “trafic nelimitat” pe fiecare plan. Aceasta înseamnă că DreamHost nu face asta’nu urmăriți lățimea de bandă sau traficul – adică ați câștigat’nu poate fi taxat pentru depășirea unei anumite cantități de lățime de bandă. Aceasta nu este’este atât de diferită de cea “lățime de bandă neschimbată” că tu’Voi vedea de la mulți alți furnizori și înseamnă că site-ul dvs. a câștigat’nu pot fi pedepsiți pentru creștere!

DreamHost oferă, de asemenea, copii de rezervă gratuite zilnice pe toate planurile sale, care pot fi salvatoare dacă’începi doar pentru că ai câștigat’nu trebuie să vă faceți griji despre pierderea tuturor progreselor dvs. dintr-o greșeală. Numele de domeniu vin gratuit pentru primul an când înregistrați un domeniu .com, .org, .club, .net sau .info, iar e-mailul nelimitat este inclus pe fiecare plan. cu exceptia planul Partajat Starter – dar îl puteți adăuga pentru 1,67 USD / lună.

DreamHost’Planurile VPS partajate și VPS sunt mai mult decât în ​​sarcina de a alimenta un nou magazin de comerț electronic – cantitatea mare de funcții incluse în planurile sale partajate sunt ceea ce face DreamHost atât de grozav pentru începători. Dar’merită remarcat faptul că DreamHost’planurile dedicate sunt neimpresive. Acest lucru nu ar trebui’nu vă afectează prea mult decizia, deoarece foarte puține magazine online vor avea nevoie de capacitatea masivă a unui plan dedicat.

A sustine & Securitate

DreamHost’asistența clienților are un dezavantaj major: poți’Contactați asistența direct la telefon. Echipa de asistență vă poate suna înapoi ca răspuns la o întrebare, dar puteți’nu ajunge mai întâi, ceea ce se poate dovedi enervant. În schimb, DreamHost’Funcția de chat live este disponibilă între 5:30 am și 21:30 PST, șapte zile pe săptămână, deși poate trebuie să așteptați puțin la orele de vârf.

DreamHost’măsurile de securitate sunt mai impresionante decât asistența clienților săi. Fiecare plan DreamHost vine cu standardul industrial al unui certificat SSL gratuit. De asemenea, veți avea acces la DreamHost’este un program de eliminare a malware-ului (și destul de auto-explicativ), care găsește și remediază malware-ul pe site-ul tău.

Prețuri

Captura de ecran a prețurilor partajate de dreamhostDreamHost are două planuri de găzduire partajate diferite din care să aleagă și ambele sunt o valoare excelentă pentru bani.

DreamHost’s planurile partajate variază între 2,59 și 4,95 USD / lună. Vă recomandăm să începeți pe planul nelimitat partajat de 4,95 USD / lună, pentru că are tot ce aveți’veți avea nevoie de: trafic nelimitat, WordPress preinstalat, stocare rapidă SSD și e-mail nelimitat @ domeniul dvs. Planul de partajare partajat mai ieftin are majoritatea acestor funcții, dar tu’Va trebui să plătiți un plus de 1,67 USD / lună pentru găzduire prin e-mail – și costul Shared Starter la care se adauga 1,67 USD / lună înseamnă pentru tine’Voi plăti doar 8,28 USD mai puțin pe an decât prețul complet al planului Partajat Unlimited.

DreamHost oferă o garanție de returnare a banilor de 97 de zile, dar rețineți că acest lucru se aplică numai la plățile cu cardul de credit și debit efectuate pentru planurile de găzduire partajate – care, dacă’reîncepi doar cu DreamHost, probabil te va include!

Platforme găzduite de comerț electronic

Dacă ai refugiu’Nu ți-am construit încă magazinul online, sperăm că lista noastră cu primii șase furnizori de servicii de comerț electronic a oferit unele inspirații. Cu toate acestea, găsirea de găzduire nu face asta’nu trebuie să fac parte din înființarea afacerii dvs. de comerț electronic.

Intrigat? Ei bine, ar trebui să fii! Dacă gândul de a găsi un furnizor de găzduire și de a alege pachetul potrivit de găzduire îți face rău capul, există o soluție mai simplă – găzduit platforme de comerț electronic. Acesta este locul în care, în loc să găsiți un furnizor, platforma de construcție găzduiește magazinul dvs. pentru dvs..

Gândiți-vă la acesta ca la un constructor de site-uri și la platforma de găzduire rulată într-unul singur!

Platformele găzduite de comerț electronic sunt cele mai bune pentru începători, pentru că nu’nu trebuie să economisesc un singur gând pentru găzduire. Chiar daca tu’ești un pro hosting, aceste platforme te pot salva timp și chiar bani.

Sunt ușor de bugetat, ușor de utilizat și ușor de executat odată configurați, ei’sunt ideal pentru proprietarul afacerii ocupate.

Sigur, ei’nu sunt pentru toată lumea – dar dacă sună ca și cum ar putea fi pentru tine, atunci aici’e o privire rapidă către primii trei. La fel ca furnizorii de găzduire de mai sus, am avut timp să cercetăm și să îi testăm pe noi înșine. Nu numai că, am primit oameni la fel ca tine să le testeze pentru noi și să ne dea feedback-ul lor.

Shopify

Shopify este cea mai bună platformă de comerț electronic de pe piață. Alegeți un șablon care să se potrivească cu industria dvs., să vă proiectați magazinul, să adăugați setările dvs., să adăugați produse în magazinul dvs. și chiar să adăugați aplicații suplimentare pentru mai multă putere. Prețurile variază de la 29 – 299 USD pe lună. Shopify este ușor de utilizat, dar are funcții puternice pentru a face magazinul dvs. un succes.

Wix eCommerce

Tu’Probabil că am auzit de Wix din cauza funcțiilor sale de constructor de site-uri, dar puteți construi și un magazin online frumos folosind unul dintre planurile sale de comerț electronic, care încep de la 20 USD pe lună (facturat anual.) Acesta’nu este cea mai puternică platformă de comerț electronic de pe piață, dar ea’este perfect pentru a vă construi brandul în timp ce vă creșteți vânzările.

BigCommerce

Pssst! Am vrut doar să vă anunțăm că BigCommerce oferă în prezent până la trei luni gratuite când vă înscrieți la un nou plan. Accesați site-ul web BigCommerce pentru a vedea această ofertă în direct!

BigCommerce este cea mai scalabilă platformă de comerț electronic găzduită în jur – dacă tu’Aveți obiective mari pentru magazinul dvs., atunci BigCommerce vă poate duce acolo! Aceasta’nu este la fel de ușor de utilizat ca Shopify sau Wix, dar are cele mai încorporate caracteristici dintre toate. Asta înseamnă că nu’nu trebuie să vă bazați pe aplicații pentru a adăuga energie la magazin. Prețurile sale variază de la 29,95 USD până la 224,95 USD pe lună (facturat anual.)

Cele mai bune furnizori de servicii de comerț electronic: rezumat

Acest articol a descompus cei mai buni furnizori de servicii de comerț electronic, cu detalii care vă vor ajuta să decideți care este cel mai potrivit pentru magazinul dvs. online. Alegerea pot fi găzduirea potrivită de comerț electronic’nu va fi mai important – aveți nevoie de un furnizor rapid și de încredere, cu suport și caracteristici bune pentru a vă ajuta magazinul să aibă succes.

Din păcate, clienții dvs. nu vă vor complimenta niciodată cu privire la găzduirea dvs., dar aceasta’este forța invizibilă încurajându-i să cumpere de la site-ul dvs. mai degrabă decât de concurenții dvs.’. Încărcarea lentă a paginilor sau blocarea site-urilor vă va pierde vânzările, însă un furnizor de găzduire solid va face ca clienții dvs. să se întoarcă din nou și din nou.

6 cei mai buni furnizori de servicii de comerț electronic: Recapitulare

 1. A2 Gazduire – cel mai bun furnizor de hosting online pentru comerț electronic.
 2. SiteGround – cel mai bun pentru funcțiile de comerț electronic.
 3. In miscare – cel mai bun pentru scalabilitatea comerțului electronic.
 4. Bluehost – cel mai bun pentru uptime.
 5. HostGator – cel mai bun pentru ajutor și suport.
 6. DreamHost – cel mai bun pentru începători.

Poti’nu mergeți greșit cu A2 Hosting, în special datorită serviciului său de clienți și a securității sale stelare. Dacă funcțiile sunt prioritatea ta – și asta’este o prioritate perfect logică – atunci Bluehost va fi o potrivire excelentă. Și dacă tu’sunteți cel mai preocupat de creșterea site-ului dvs., atunci InMotion are resurse pentru a-l duce la nivelul următor.

Pe de altă parte, unii oameni nu donează’nu aveți timp, bani sau cunoștințe tehnice pentru a alege un furnizor de servicii de comerț electronic și să construiți de la zero un magazin – și asta’sunt bine! Există și alte opțiuni, în care magazinul dvs. este găzduit pentru dvs. Puteți construi, gestiona și dezvolta magazinul dvs. într-un singur loc, la un singur preț, păstrându-l simplu, dar nu mai puțin eficient. Cea mai bună dintre aceste platforme este Shopify, care combină puterea cu ușurința de utilizare.

Oferă magazinului tău o bază solidă cu unul dintre acești furnizori de hosting de comerț electronic și spune salut la viteze rapide ale site-ului și creștere a vânzărilor.!

Cele mai bune furnizori de servicii de comerț electronic: întrebări frecvente

Furnizorii de găzduire au planuri specifice de comerț electronic?

Unii o fac, da! Cateodata tu’Voi găsi planuri etichetate ca “Comerț electronic”, dar în realitate aceasta’este la fel ca pachetul de găzduire normal partajat sau VPS. Aceasta înseamnă că acele planuri sunt deja optimizate pentru comerțul electronic. Alți furnizori au pachete reale dedicate comerțului electronic, cum ar fi Bluehost’s planuri WooCommerce, care vin cu funcții și mai specializate.

Puteți utiliza Shopify, dar folosiți în continuare propriul dvs. furnizor de hosting?

Nu – Shopify’s platforma își integrează găzduirea cu producătorul său de magazine, astfel încât să puteți’nu am unul fără celălalt. Shopify oferă găzduire de comerț electronic compatibil PCI cu lățime de bandă nelimitată pentru magazinul dvs. online, fără costuri suplimentare.

Aflați mai multe în întregul nostru Review Shopify.

Puteți să vă construiți magazinul online cu furnizorul dvs. de găzduire?

Depinde! Unii furnizori de găzduire au construitori de site-uri web, cum ar fi HostGator’s constructor, Gator. În general, totuși’Nu recomand să folosiți acești constructori pentru magazinul dvs., ca și ei’de obicei sunt platforme destul de simple. În schimb, uitați-vă la servicii precum Magento sau WordPress pentru mai multă putere, sau Shopify sau BigCommerce pentru comoditate all-in-one.

Nu sunteți sigur care este potrivit pentru dvs.? Citiți-ne WooCommerce vs Shopify comparație pentru a afla!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map