Un ghid pentru cei mai ieftini producători de site-uri: compararea celor mai buni constructori pentru bugete mai mici

cei mai ieftini producători de site-uri web


Aceasta’e mai ieftin și mai ușor ca niciodată să obții online cu un constructor de site-uri web. Dar care dintre voi vă va economisi cei mai mulți bani? Mai jos, noi’Voi parcurge cele mai ieftine planuri premium oferite de 13 construitori de site-uri diferite – toate ajung sub 15 USD / lună (facturate anual).

Noi’Îți voi spune și ce’sunt incluse cu fiecare plan și dacă îl recomandăm.

Contents

Cele mai ieftine 13 platforme de constructor de site-uri web:

 1. WordPress.com – cel mai ieftin constructor general de site-uri (3 USD / lună).
 2. Weebly – cel mai bun pentru întreprinderile mici (6 USD / lună).
 3. Hai tăticu – cel mai bun pentru construirea rapidă (6 USD / lună).
 4. Impresionant – cea mai bună valoare pentru bani (8 USD / lună).
 5. Creator IM – cel mai bun pentru comerț electronic orientat spre design (8 USD / lună).
 6. Jimdo Creator – cel mai bun degeaba, dar bine pentru tot (9 dolari / lună).
 7. Gator – cea mai bună introducere în web hosting (9,22 USD / lună).
 8. Ucraft – cea mai bună alternativă ieftină în spațiu (10 USD / lună).
 9. SITE123 – cel mai bun pentru suport pentru chat live (10,80 USD / lună).
 10. SimpleSite – cel mai bun pentru minimul net (11,25 USD / lună).
 11. Squarespace – cel mai bun pentru reclame (12 USD / lună).
 12. Wix – cel mai bun constructor de site-uri (13 USD / lună).
 13. Duda – cel mai bun pentru cei care au nevoie de o mână de ajutor creativă (14 USD / lună).

Acolo’este o adevărată răspândire a calității și profunzimii în aceste planuri ieftine de constructor de site-uri web. WordPress.com’cel mai ieftin plan (3 USD / lună), de exemplu, vă permite doar să adăugați un domeniu personalizat. La celălalt capăt al spectrului, tu’Voi primi un site complet, elegant, cu Squarespace’cel mai ieftin plan (12 USD / lună).

Informatii suplimentare

10 cei mai buni producători de site-uri web – vezi care platformă este cea mai bună de pe piață

Graficul de comparare a constructorilor de site-uri web – aruncați o privire cot la cot cu platformele de top

Cele mai bune platforme de comerț electronic gratuit – sperând să vândă online gratis? Uitați-vă la cele mai bune platforme pentru a vă construi magazinul online gratuit.

Cele mai bune 10 platforme Blogger – constructorii de top pentru bloggeri să fie

Cum să construiți un site web – ghidul pas cu pas pentru o configurare ușoară

Cele 6 cele mai bine proiectate site-uri din 2019 – parcurgeți site-urile noastre preferate pentru inspirație înainte de a vă crea propriul dvs.

1

WordPress.com (3 USD / lună)

Cel mai ieftin constructor de site-uri web cu funcții excelente de blog.

Caracteristici cheie

 • Șabloane ideale pentru blogging
 • Analiza performanței încorporate
 • Integrare ușoară în social media

WordPress este cea mai populară platformă pentru a construi un site web – it’De fapt, este atât de popular, încât alimentează astăzi o treime din site-urile online! Cu toate acestea, majoritatea acestor site-uri sunt construite pe WordPress.org, un sistem open-source de gestionare a conținutului.

WordPress.com este un constructor de site-uri care’este mult mai ușor de utilizat și vine cu planuri de preț stabilite. daca tu’sunteți interesat să citiți mai multe despre diferențe, consultați ghidul nostru WordPress.com vs. WordPress.org.

Pe lângă planul său gratuit, WordPress.com poate fi utilizat cât mai puțin 3 USD / lună la data de ‘Blogger’ plan. După cum puteți ghici din nume, acest plan este conceput special pentru a ajuta oamenii să construiască un site de blogging.

Mai jos puteți vedea cum a evoluat WordPress.com când l-am testat. Este posibil să lipsească personalizarea pe care o obțineți cu alți constructori de web, dar puteți’nu greșește valoarea sa pentru bani:

Tu’va trebui să pun la punct cu un “.blogul” subdomeniu, dar priviți dincolo de asta și primiți asistență prin e-mail, 6 GB spațiu de stocare, zeci de teme gratuite și personalizare de bază a designului. De asemenea, puteți elimina anunțurile WordPress de pe site-ul dvs..

Recomandăm WordPress.com’s Planul cel mai ieftin?

În esență, planul Blogger este potrivit numai pentru site-urile web de bloguri de bază. Aveți o mulțime de spațiu de stocare și suficientă putere de editare pentru a vă face propria dvs., dar vă veți lupta să creați ceva special.

Aflați mai multe cu ajutorul nostru Revizuire WordPress.com

Descoperi Cum să creezi un site WordPress în opt trepte

2

Weebly (6 USD / lună)

Se potriveste unei afaceri mici care trebuie sa isi faca reclama serviciului.

Caracteristici cheie

 • Șabloane de drag-and-drop ușoare
 • Ghiduri SEO utile disponibile la fața locului
 • App Center oferă instrumente sofisticate cu instalare rapidă

Weebly este un constructor de site-uri clasice. Oferă cinci planuri de prețuri diferite, permițându-vă să creați orice, de la un simplu blog la un magazin online complet suflat.

Weebly este specializată în site-urile de afaceri mici – în special cele care nu sunt comerț electronic – deși planurile magazinelor sale online se îmbunătățesc constant. Mai jos, puteți vedea cum s-a comportat atunci când a fost trecut prin testarea noastră de cercetare:

Similar cu WordPress.com, Weebly are și propriul plan gratuit. in orice caz, ‘Personal’ planul la 6 dolari / lună vă permite să accesați câteva funcții îngrijite.

Cel mai evident beneficiu este că obțineți propriul dvs. domeniu, ceea ce face instantaneu site-ul dvs. să pară 10x mai profesionist. Acolo’De asemenea, oferă securitate SSL gratuită pentru a vă proteja site-ul, 500 MB de stocare și, desigur, utilizarea Weebly’șabloane și editor drag-and-drop.

Editorul nu este’nu este la fel de simplu sau de creativ creativ ca Wix’s, dar este destul de ușor să te descurci. Oricine are cunoștințe de lucru despre PowerPoint nu ar trebui’nu am probleme prea mari să înveți cum să îl folosești.

Recomandăm Weebly’s Planul cel mai ieftin?

După cum am menționat, Weebly funcționează cel mai bine pentru site-urile web de mici afaceri bazate pe servicii. daca tu’reîncercați un antrenor personal, un mers pentru câini, un comerciant sau oricine este între ei, atunci tu’Voi putea construi un site cu aspect profesionist pe Weebly’s Plan de conectare.

Obțineți mai multe informații de la site-ul nostru Weebly Review

Sunteți gata de angajament? Vezi-ne Cum se folosește Weebly ghid

3

GoDaddy (6 USD / lună)

Perfect pentru cei care au timp.

Caracteristici cheie

 • Instrumentul de asistență SEO sugerează cuvinte cheie care vă ajută să vă optimizați site-ul
 • Proces de simplificare a site-ului
 • Funcția de salvare automată menține site-ul dvs. de rezervă

Probabil că recunoști GoDaddy din anunțurile sale TV corny, dar în spatele acestui exterior se află un constructor de site-uri solid, oferind cel mai rapid mod de a crea un site web pe care noi’am întâlnit.

Acea’pentru că în loc să folosească un editor drag-and-drop, GoDaddy folosește asistență pentru proiectare pentru a vă ajuta să vă creați un site web. “Ce’asistență în proiectare?” auzim că vă întrebați – permiteți-ne să ne explicăm!

Asistența de proiectare este aceea în care un constructor de site-uri vă va pune câteva întrebări – cum ar fi scopul site-ului dvs. – înainte de fapt generarea unui site web pentru tine. Destul de îngrijit, nu?

Dacă doriți informații suplimentare cu privire la constructorii de site-uri asistate de proiectare, consultați comparația noastră dintre cele mai ușor de utilizat patru site-uri de construire de site-uri.

Noi’Am testat GoDaddy pe larg și aici puteți vedea clar unde se află punctele sale forte și punctele slabe:

GoDaddy oferă o probă gratuită de o lună, cu prețuri începând de la 6 USD / lună pentru planul său personal. Și în timp ce acest plan nu face asta’nu acoperiți totul, obțineți o parte corectă a funcțiilor.

Puteți utiliza asistența de proiectare pentru a crea site-ul dvs. web inițial, înainte de a efectua modificări ulterioare. Acolo’De asemenea, securitate SSL gratuită și asistență 24/7, dacă ar trebui să vă blocați cu ceva.

Majoritatea funcțiilor oferite de GoDaddy sunt disponibile ca parte a planului personal, dar dacă doriți să creați un site web de comerț electronic, va trebui să faceți upgrade.

Recomandăm GoDaddy’s Planul cel mai ieftin?

GoDaddy poate fi un fel de bază, dar’sunt perfecte pentru site-uri simple, fie ele personale sau pentru afaceri. Aceasta’este deosebit de grozav dacă’te grăbești și ai nevoie de un site web cât mai repede. Datorită asistenței de proiectare oferite, oricine poate construi un site și să-l poată trăi în clip.

Aflați mai multe de la noi Recenzie GoDaddy

Nu constructorul pentru tine? Consultați 6 cele mai bune alternative GoDaddy in schimb

4

Ciudat (8 USD / lună)

Excelent pentru a obține valoare reală.

Caracteristici cheie

 • Opțiuni de comerț electronic pentru toate planurile plătite
 • Lista de verificare SEO pentru îndrumare
 • Șabloane ușor de reformatat

Ciudat poate fi gândit ca a ‘cel mai bun din rest’ un fel de constructor de site-uri web. Aceasta’e bun la majoritatea lucrurilor, dar nu este grozav la nimic.

Testele noastre de cercetare au susținut gândurile noastre inițiale, cu scoruri marcante între trei și patru stele pentru majoritatea domeniilor cheie. Planurile sale sunt însă o valoare excelentă pentru bani, așa că cei interesați de o afacere trebuie să asculte:

Ca multe alte platforme din această listă, Strikingly oferă un plan gratuit. Cu toate acestea, următorul pas este planul său limitat, care costă 8 USD / lună – și spre deosebire de cum sugerează numele său, de fapt obții o sumă decentă pentru banii tăi.

Pentru început, puteți construi și publica două site-uri web la prețul unuia – o veste grozavă dacă aveți nevoie de un al doilea site. În al doilea rând, puteți vinde de fapt produse online! (OK, deci puteți vinde doar cinci tipuri diferite de produse – dar totuși, pentru 8 dolari? Nu este rău.)

Acolo’De asemenea, este un domeniu gratuit, plus suport 24/7, deși există un dezavantaj – puteți crea doar site-uri web cu o singură pagină. Aceasta nu este’nu este o problemă masivă – există o mulțime de site-uri grozave de o singură pagină – dar nu se întâmplă’nu se împrumută site-urilor cu o mulțime de informații de distribuit.

Recomandăm cu fermitate’s Planul cel mai ieftin?

Acolo’Nu contestă faptul că Strikingly oferă o valoare excelentă pentru bani, atingând acel echilibru perfect între cost și calitate. Noi’l-aș recomanda pentru site-uri personale sau de afaceri simple și chiar și celor care doresc opțiunea de a vinde online ieftin.

Citiți integral Recenzie frapantă pentru mai multe informatii

Consultați 10 cei mai buni producători de site-uri gratuite pentru a salva și mai mult

5

Creator IM (8 USD / lună)

Construiți pentru site-uri de comerț electronic orientate spre design.

Caracteristici cheie

 • Design de șabloane axat pe imagine
 • Opțiuni ieftine de comerț electronic

IM Creator este un alt constructor de site-uri care pune viteza în centrul experienței sale de utilizator. Dacă aveți nevoie de un site bogat în imagini, dar don’Nu vreau să vă împiedicați în aspectul designului, IM Creator este cu siguranță unul de luat în considerare.

Există un plan gratuit, dar prețurile încep de la 8 USD / lună pentru un Cont Premium.

Premium vă permite să vindeți online, să eliminați anunțurile de pe site-ul dvs. web și să accesați toate IM Creator’teme. Acolo’nu are niciun domeniu gratuit și, mai important, nici o securitate SSL – un mare steag roșu. Tu’Va trebui să cumpărați ambele separat, așa că ceea ce credeți inițial este de 8 USD / lună poate deveni rapid mult mai mult.

Editorul este un alt strigăt al nostru, în aceea că’e mai puțin intuitiv decât aprecierile lui Wix și Weebly. Acolo’nu e draging and drop, deci tu’Va trebui să petrec puțin timp pentru a ști cum funcționează totul.

Recomandăm IM Creator’s Planul cel mai ieftin?

Ca și în cazul Strikingly, IM Creator este excelent dacă doriți să vindeți online, în timp ce plătiți cât mai puțin. Având în vedere că există costuri suplimentare implicate, totuși (domenii, SSL etc.), acesta’Nu este exact la fel de ieftin cum credeți. O platformă drăguță, rapidă, dar despre care să scrii acasă.

Citiți-ne IM Creator Review pentru mai multe informații 6

Jimdo Creator (9 USD / lună)

O platformă foarte mijlocie.

Caracteristici cheie:

 • Planuri ieftine fără anunțuri
 • Interfață simplă de editare
 • 5 GB spațiu de stocare la cel mai ieftin plan

Jimdo poate fi gândit ca un puzzle frumos, dar frustrant. Toate piesele – sau caracteristicile – sunt acolo pentru a crea un site web strălucitor, dar punând totul laolaltă și făcându-l să arate cum vă’Așa cum se înfuria.

Din cercetarea și testarea lui Jimdo, noi’am aflat că are puteri și puncte slabe clare. Puteți vedea singur cum s-a desfășurat aici:

În prezent, Jimdo oferă cinci planuri de prețuri diferite primul plan premium, ‘start’, vânzare cu amănuntul la 9 dolari / lună.

La fel ca în majoritatea planurilor de constructor de site-uri, Start vă oferă acces la unele avantaje comune: un domeniu gratuit, securitate SSL, eliminarea reclamelor și acces la toate Jimdo’s ajutor și sprijin.

Alte câteva puncte de interes sunt 5 GB spațiu de stocare, 10 GB lățime de bandă, funcții SEO avansate și analize de site-uri web.

Aceasta’e important să știi, totuși, că poți’nu creați un magazin online – iar site-ul dvs. web nu poate fi mai mult de 10 pagini. ‘Nicio opțiune de comerț electronic’ este destul de standard pentru planurile ieftine, dar limitarea cât de multe pagini poate avea site-ul dvs. poate fi un distribuitor.

Îi recomandăm Jimdo’s Planul cel mai ieftin?

Pe scurt, nu. Jimdo este blocat în acel teren neplăcut de mijloc, unde există planuri mai ieftine care oferă doar o calitate puțin mai mică (dacă nu aceeași), și puteți face upgrade la o platformă mult mai bună pentru doar un buck sau două în plus pe lună..

Aflați mai multe cu ajutorul nostru complet Jimdo Review 7

Gator (9,22 USD / lună)

Micuța soră a unei companii uriașe de găzduire web.

Caracteristici cheie

 • Lățime de bandă și lățime de bandă neschimbată
 • Certificatul de securitate SSL inclus
 • Editor ușor de utilizat

În timp ce HostGator este unul dintre lumi’furnizorii de servicii de găzduire web, Gator este producătorul său suplimentar de site-uri web. Și deși poate Gator nu este principala atracție, acesta este’este încă o platformă destul de obraznică.

Are un editor drag-and-drop ușor de utilizat, o serie de șabloane de bază și câteva caracteristici strălucitoare. Este posibil să nu fie pentru toată lumea, dar Gator este cu siguranță potrivit pentru cei cu o experiență tehnică limitată.

Nu există nici un plan Gator gratuit, ci ‘Incepator’ pachetul este de doar 9,22 USD / lună. Acest lucru poate fi redus și mai mult dacă vă înscrieți pentru o perioadă de 2 ani, cu oferte pe termen lung de la 3,84 USD / lună!

Gator’s atrag este că’Sunt concepute în linie cu găzduirea web, ceea ce înseamnă că veți obține spațiu de stocare și lățime de bandă neschimbată pe toate planurile. Acolo’De asemenea, este un domeniu gratuit, securitate SSL, plus suport pentru chat / e-mail / telefon în direct.

Recomandăm Gator’s Planul cel mai ieftin?

Gator este mult mai de bază decât să spunem, Wix sau Squarespace, dar dacă nu’nu aveți nevoie de toate clopotele și de fluiere, puteți face mult mai rău. Limitele resurselor nedesfășurate sunt un plus uriaș’e drăguț să te cunosc’cu o platformă care apreciază gazduirea web de calitate.

Obțineți mai multe informații din completul nostru Revista Gator

Ca Gator? Aflați despre omologul său de găzduire web cu ajutorul nostru Revizuire HostGator

8

Ucraft (10 USD / lună)

O alternativă Squarespace mai ieftină.

Caracteristici cheie

 • Șabloane creative
 • Opțiuni ieftine de comerț electronic
 • Funcții gratuite de analiză

Ucraft este un constructor de site elegant, elegant și simplu, care pune mult accent pe imagini. Aceasta’Sunt concepute pentru reclame – graficieni, fotografi etc. – care doresc să facă munca lor să sară de pe pagină.

Editorul său vine cu un pic de o curbă de învățare, dar’e destul de simplu o dată’Am rămas cu el. Aceasta’De asemenea, nu este binecuvântat cu o mulțime de caracteristici, dar cele pe care le are sunt orientate spre estetica ta.

În ceea ce privește prețul, dumneavoastră’ne uităm la patru planuri, de la gratuit la 39 USD / lună. Aceasta’s Ucraft’s ‘Site-ul Pro’ plan, care noi’Mă concentrez asupra, vine la 10 USD / lună.

Vestea cea mare aici este că puteți vinde până la 50 de produse, făcând din Ucraft unul dintre cei mai ieftine producători de site-uri web pentru comerț electronic! Puteți, de asemenea, să eliminați brandul Ucraft, să obțineți acces la toate funcțiile sale, să încorporați codul, să primiți asistență 24/7 și multe altele.

Recomandăm Ucraft’s Planul cel mai ieftin?

În timp ce Ucraft nu este’Este conceput pentru site-uri complexe, cu siguranță își păstrează propriile soluții pentru a oferi o alternativă fantastică ieftină la Squarespace. Ambele platforme sunt proiectate cu reclame în minte și, dacă doriți, de asemenea, să vindeți produse ieftin, atunci Ucraft este pentru dvs..

Obțineți mai multe informații din completul nostru Revista Ucraft

Consultați 5 cei mai buni producători de portofoliu diagramă de comparație

9

SITE123 (10,80 USD / lună)

Suport excelent pentru clienți și valoare fantastică.

Caracteristici cheie

 • Asistență utilă pentru proiectare
 • 10 GB stocare
 • Instrumente de bază SEO incluse

SITE123 se mândrește cu viteza și simplitatea sa. Editorul său, la fel ca GoDaddy, folosește asistența de proiectare pentru a vă ajuta să creați un site pentru dvs. Acest lucru, împreună cu un chat live incredibil de receptiv și de ajutor, îl face ideal pentru începătorii tehnologici.

Din păcate, această comoditate vine cu costul unui control real. Puteți face modificări și modificări de bază pe site-ul dvs., dar după aceea, voi’Voi lupta pentru a face orice cu adevărat unic sau personal. Caracteristicile sunt, de asemenea, puțin limitante, dar au tot ce ai nevoie.

Mai jos, puteți vedea cum SITE123 s-a stivuit când l-am testat:

SITE123 are doar două planuri de prețuri: gratuit și 10,80 USD / lună. daca tu’sunteți dispus să faceți o parte cu mai puțin de a lua o lună în termeni de cheltuieli, apoi voi’Voi putea accesa tot ceea ce SITE123 are de oferit.

Un domeniu gratuit, spațiu de stocare de 10 GB, lățime de bandă de 5 GB și niciun fel de reclame / branding sunt toate standard. La fel și comerțul electronic. Puteți urmări comenzile, crea cupoane, gestiona inventarul dvs., puteți accepta mai multe gateway-uri de plată și valute și puteți stabili propriile taxe de impozitare și rate de transport.

Recomandăm SITE123’s Planul cel mai ieftin?

Noi facem! Ei bine, ajută SITE123’singurul plan premium este cel mai ieftin implicit, dar asta înseamnă că veți obține tot ce are de oferit. Aceasta’este excelent pentru site-uri web simple și magazine online și poate fi pus la dispoziție în câteva minute de oameni de toate nivelurile de îndemânare.

Citiți-ne SITE123 Recenzie pentru informații mai complete 10

SimpleSite (11,25 USD / lună)

Simplitatea până la extrem.

Caracteristici cheie

 • Ușor de folosit
 • Bun pentru optimizarea mobilului
 • Incepator prietenos

SimpleSite este exact pentru asta – site-uri web simple. Aceasta’este incredibil de simplu de utilizat, dar asta costă designul complex și funcțiile avansate. Simplu? Absolut. Bun? Nu chiar.

Defectul major este că orice SEO (optimizarea motorului de căutare) pe care doriți să îl efectuați este lăsat aproape în totalitate la latitudinea dvs. Numai din acest motiv, SimpleSite trebuie privit ca o platformă pentru a construi mici site-uri personale, mai degrabă decât site-uri de afaceri sau orice altceva care necesită marketing.

SimpleSite are trei planuri, cea mai ieftină opțiune premium costând 11,25 USD / lună. Nu există reclame și pagini, imagini și videoclipuri nelimitate. De asemenea, puteți vinde până la cinci produse și puteți conecta cinci adrese de e-mail la site-ul dvs..

Recomandăm SimpleSite’s Planul cel mai ieftin?

Nu chiar. SimpleSite este în regulă dacă’Ați căuta un constructor gratuit de bază de site-uri, dar să participe cu 11,25 USD / lună – având în vedere opțiunile alternative de acolo – ar fi o prostie. Noi’Ați vedea SimpleSite ca pe o platformă cu care testați și obișnuiți să construiți site-uri, mai degrabă decât alegerea finală.

Aflați mai multe de la noi Recenzie SimpleSite 11

Spațiu (12 $ / lună)

Un creator’s vis.

Caracteristici cheie

 • Șabloane cel mai bine concepute pe piață
 • Lățime de bandă și stocare nelimitată
 • Capacități SEO puternice

Squarespace face o treabă excelentă de a combina designul contemporan cu un editor intuitiv. Este renumit pentru șabloanele sale uimitoare și stabilește foarte mult standardul pentru alte platforme atunci când vine vorba de estetică.

Pe scurt, Squarespace este un creator’s vis. Faceți designul centrat pe imagine al Ucraft, îmbinat cu caracteristicile de calitate ale Weebly și începeți să pictați o imagine mentală a ceea ce oferă Squarespace.

Pentru a vedea cum s-a descurcat Squarespace în testarea noastră de proiectare, printre altele, vedeți mai jos:

Spre deosebire de multe alte platforme, Squarespace nu are un plan gratuit – doar o probă gratuită de două săptămâni. Prețurile încep de la 12 USD / lună pentru ‘Personal’ plan, unde veți avea acces la majoritatea funcțiilor care nu sunt comerț electronic.

Acolo’este un domeniu personalizat gratuit, lățime de bandă și stocare nelimitată, funcții SEO avansate, fără reclame și multe alte oferte. Ceea ce tu’plătește cu adevărat, însă, este capacitatea de a crea un site elegant și elegant, care arată ca și cum ar fi fost realizat de un dezvoltator web profesionist.

Recomandăm spațiul’s Planul cel mai ieftin?

daca tu’sunt un freelancer creativ, Squarespace’s Planul personal este ideal. Este posibil ca întreprinderile mai mari să dorească să treacă la planul de afaceri (18 $ / lună), în timp ce cei care doresc să vândă online vor avea nevoie fie de planul de bază sau de comerț avansat (26 $ / lună sau 40 $ / lună).

Vezi-ne Revizuirea spațiului pentru mai multe informatii

Învăța Cum se utilizează spațiul în 9 pași simpli

12

Wix (13 $ / lună)

Cel mai bun constructor de site-uri de pe piață.

Caracteristici cheie

 • 2 GB lățime de bandă și 3 GB stocare la cel mai ieftin plan
 • Sute de șabloane elegante pentru a alege
 • Cea mai înaltă recomandare publică a oricărui constructor de site-uri web

Wix a ieșit din cercetarea noastră ca cel mai bun constructor de site-uri de pe piață. Există opțiuni mai ieftine – ca și noi’Am discutat – dar niciunul care rivalizează Wix în ceea ce privește calitatea generală.

Cu Wix, aveți posibilitatea să alegeți fie să folosiți editorul drag-and-drop, fie să alegeți asistența în proiectare. Pentru a înțelege mai multe despre cum diferă acestea, consultați comparația noastră Wix ADI și Wix Editor.

Aici, puteți vedea cât de puternic a marcat Wix în domeniile noastre principale de cercetare:

Wix are în total șapte planuri de prețuri, inclusiv un plan gratuit, cu costurile prime începând de la 13 USD / lună pentru ‘combo’ plan.

Pe Combo, puteți folosi toate Wix’s 510 șabloane proiectate profesional, primesc personalizare aproape nelimitată și se bucură de un domeniu gratuit.

De asemenea, obțineți 2 GB lățime de bandă, 3 GB spațiu de stocare, 30 de minute de videoclipuri și eliminarea publicității Wix. Ceea ce face ca Wix să fie atât de special, este calitatea caracteristicilor sale. Wix se adresează tuturor tipurilor de site-uri web imaginabile și oferă o serie de caracteristici și aplicații specifice fiecărei industrii.

Vă recomandăm Wix’s Planul cel mai ieftin?

Wix este cel mai bun constructor de site-uri web disponibil astăzi. Am spune că planul său nelimitat (17 USD / lună) este o valoare mai bună pentru bani decât planul Combo, dar chiar puteți’nu bate Wix pentru controlul creativ, ușurința de utilizare sau calitatea caracteristicilor.

Citiți detaliile noastre Wix Review

Sunteți gata de angajament? Vezi-ne Cum se utilizează Wix ghid

13

Duda (14 $ / lună)

Te ajută cu design creativ… contra cost.

Caracteristici cheie

 • Proiectarea site-ului creativ
 • Certificatul de securitate SSL inclus
 • Acces la o bibliotecă de conținut (limitată)

Duda este cunoscut pentru că vă oferă o mână de ajutor. Dacă doriți un site cu aspect fantezist, dar nu aveți creativitate pentru a-l proiecta, Duda vă poate ajuta să puneți piesele la un loc.

Editorul său rigid nu ar trebui’Nu va fi văzut ca un lucru rău, așa cum este’sunt acolo pentru a te asigura că site-ul tău este corect și oferă un UX bun (experiență utilizator). Ce poate’Cu toate acestea, nu este trecut cu vederea.

La 14 $ / lună, Duda’Planul cel mai ieftin – ‘De bază’ – cu greu este târgul secolului. Acestea fiind spuse, există o probă gratuită de 30 de zile, așa că poți ‘încercați înainte de a cumpăra’.

Planul de bază vine cu suport de e-mail, capacitatea de a construi un site web și de a vinde până la 10 produse. Locuind la numele ei, acolo’nu este foarte mult în spatele ei, și cu celelalte planuri care costă 22 $ / lună și, respectiv, 74 $ / lună’e corect să o spun’nu este cea mai ieftină platformă.

Vă recomandăm Duda’s Planul cel mai ieftin?

Valoarea pentru bani nu este Duda’costum puternic. Aceasta’este destul de similar cu Jimdo în ceea ce privește ușurința de utilizare, dar te ajută să ieși mai creativ. Noi’Trebuie să spun, totuși, că pentru 14 dolari / lună, tu’mai bine căutați în altă parte.

Citiți-ne Duda Review

Planuri gratuite vs Planuri ieftine: Ce obții pentru banii tăi?

Obținerea de valoare pentru bani ar trebui să fie una dintre problemele cele mai importante atunci când faceți cumpărături pentru un constructor de site-uri web ieftin.

Tu’Vreau să vă întindeți banii câștigați cât de mult poate, deci’cu siguranță merită să știți ce vă puteți aștepta să obțineți pentru banii dvs..

Plata unui plan de constructor de site web premium – chiar unul mai ieftin, mai accesibil – vă va oferi următoarele avantaje cheie:

Un editor ușor de utilizat, cu mai multe funcții

Având un editor ușor de utilizat, vă ajută să vă construiți site-ul rapid, astfel încât să îl puteți publica online mai devreme decât mai târziu.

Sigur, puteți utiliza majoritatea constructorilor de site-uri gratuit și aveți acces la o gamă decentă de instrumente – dar multe platforme limitează de fapt câți puteți accesa pe planul gratuit.

Este posibil să găsiți restricții la adăugarea de galerii de imagini și formulare de contact sau chiar o limită la numărul de pagini pe care site-ul dvs. Web le poate avea!

Plata unei taxe lunare mici va elimina aceste restricții, eliberându-vă pentru a crea site-ul web’am visat.

wix template constructor de site-uri ieftine Nou pentru constructorii de site-uri web? De ce nu citiți:

Cum se construiește un site web – Ghidul nostru expert vă arată cât de ușor este să vă construiți propriul site. Tu’Voi fi un Expert Builder de site-uri în cel mai scurt timp!

Îți poți folosi propriul domeniu

Un nume de domeniu este site-ul dvs. web’adresa personală. Utilizarea propriului nume de domeniu face ca site-ul dvs. să iasă în evidență, precum și să pară mai credibil pentru utilizatori.

Lăsa’vorbesc despre pantofi. Dacă ai vrea să cumperi niște pantofi noi, tu’Probabil că m-aș duce la Google, de tip ‘cumpar pantofi’, apoi faceți clic pe Căutare.

În rezultatele căutării, vedeți trei site-uri web:

 • www.shoesbytom.com
 • www.shoesbytom.wixsite.com
 • www.shoesbytom.weebly.com

Tu’cel mai probabil este să faceți clic pe primul, nu? Dar de ce?

Aceasta’deoarece numele propriu de domeniu vă ajută să faceți site-ul dvs. web să pară de încredere și credibil pentru persoanele online. Nu uitați doar la numele nostru de domeniu…

beneficiul planului de constructor de site-uri web de domeniu personal

Probabil nu ai vrea’Nu aveți încredere în review-urile noastre la fel de mult dacă am fi www.websitebuilderexpert.wixsite.com – ați vrea?

Dacă optați pentru un plan gratuit, domeniul dvs. va avea întotdeauna numele constructorului în el, la fel ca și bătrânul www.shoesbytom.weebly.com!

Investiția într-un plan de constructor de site-uri ieftin, astfel încât să vă puteți folosi propriul dvs. domeniu personal este o alegere inteligentă doar din acest motiv.

Eliminați publicitatea de marcă de pe site-ul dvs. web

Planurile de constructor de site-uri ieftine elimină reclame de marcă de pe paginile dvs. web. Până la urmă, tu’plătești pentru privilegiul de a avea propriul site.

În aproape toate cazurile, constructorii de site-uri web vor plasa reclame de marcă pe paginile dvs. web dacă utilizați un plan gratuit.

Poate fi frustrant, dar poți’nu te plângi cu adevărat pentru că tu’folosiți serviciul gratuit!

Și, din păcate, nimic nu vine gratuit.

Fără un plan plătit, site-ul dvs. web va face parte din dvs. și o reclamă mobilă.

wix reclame plan gratuitPe un plan gratuit, Wix va plasa aceste reclame în partea de sus și de jos a fiecărei pagini pe care o publicați. Pentru puțin peste 10 dolari pe lună, puteți menține anunțul site-ului gratuit!

Aceasta nu face asta’nu arăți grozav – mai ales dacă doriți să vă transformați site-ul în ceva mai legitim.

Pe lângă faptul că ai propriul domeniu, eliminarea reclamelor este unul dintre cele mai mari avantaje ale unei investiții chiar mici într-un plan plătit.

Spațiu de depozitare mai mare

Să ai mai mult spațiu de stocare înseamnă că poți încărca mai multe imagini, videoclipuri, gif-uri și alte fișiere pe care să le folosești pe site-ul tău. La fel ca o bibliotecă mai mare poate ține mai multe cărți!

Dacă aveți un conținut media pe site-ul dvs. web este esențial dacă doriți să atrageți atenția vizitatorilor și să-i păstrați interesați – heck, nimeni nu vrea să citească un site web care arată ca un eseu!

Aceasta’cu siguranță merită să ne amintim că oamenii absorb informația în moduri diferite. Site-urile de știri fac acest lucru în mod eficient.

De exemplu, s-ar putea să vă doriți să vizionați conținut video scurt care să rezume rapid poveștile din titlu, în timp ce prietenul dvs. ar putea prefera să citească întregul articol text. Între timp, altcineva va absorbi cel mai bine conținutul făcând clic pe imagini și citind legendele de dedesubt.

spațiu de stocare pentru constructor de site-uri webPe pagina de start a New York Times puteți găsi conținut video, conținut audio, articole scurte și povești mai lungi. Aceasta oferă o experiență excelentă a utilizatorului, dar toate aceste fișiere necesită mai mult spațiu de stocare.

Gândește-te la alte site-uri web pe care le vizitezi în mod regulat și la modul în care le navighezi – transmit informații într-un singur mod static?

Nu, desigur că nu!

Mai mult spațiu de stocare înseamnă mai mult media pentru site-ul dvs. web. Investiția într-un plan de constructor de site-uri la prețuri accesibile este o modalitate excelentă de a oferi vizitatorilor dvs. o experiență mult mai captivantă – păstrarea lor pe site-ul dvs. pentru mai mult timp.

Mai multă lățime de bandă

Creșterea lățimii de bandă este ca și cum ai instala un rezervor de combustibil mai mare pe o mașină. Aceasta’Voi menține site-ul dvs. bifând mai mult timp fără a rămâne fără suc.

Lățimea de bandă este combustibilul care menține site-ul dvs. web funcțional și acesta’s-au folosit atunci când oamenii accesează oricare dintre paginile dvs. web. Cu cât aveți mai multe imagini, videoclipuri și bucăți de media pe paginile dvs., cu atât lățimea de bandă va fi mai rapidă.

La fel ca un motor mai mare mărește mai mult combustibil într-o perioadă mai scurtă de timp, la fel și paginile web foarte grele.

Planurile site-ului gratuit vă oferă cantități foarte limitate de lățime de bandă în fiecare lună. Odata ce tu’l-ați folosit, nimeni nu vă poate accesa site-ul web până când nu se reumple alocația de bandă luna viitoare.

Aceasta’este același principiu ca pachetul de date de pe telefon.

limita de lățime de bandă a depășit wbeCu siguranta nu donati’Nu vreau ca oamenii să vadă acest mesaj atunci când încearcă să acceseze site-ul dvs. web! Planurile de constructor de site-uri ieftine vă oferă mai multă lățime de bandă, astfel încât site-ul dvs. a fost câștigat’se prăbușește.

Dacă optați pentru un plan de constructor de site-uri web ieftin, vă va crește alocația lunară de bandă, ceea ce înseamnă că vă puteți relaxa, știind că paginile dvs. vor continua să se încarce pentru oricine vizitează..

Toate cele de mai sus sunt esențiale dacă doriți să construiți un site web cu aspect deosebit care să atragă și să angajeze vizitatorii. Paginile dvs. fără anunțuri și domeniul personalizat asigură un aspect profesional al site-ului dvs., în timp ce spațiul de stocare și lățimea de bandă nelimitată vă permite să creați conținut fără conținut fără a risca să se prăbușească. Și pe deasupra, editorul ușor de utilizat vă va ajuta să obțineți online ASAP.

Cele mai ieftine site-uri Builders: Rezumat

În acest moment, ar trebui să aveți o idee destul de clară despre cei mai ieftini construitori de site-uri de pe piață. Știi ce te poți aștepta pentru banii tăi și cât de mult pentru tine’Voi plăti pe parcursul a 12 luni pentru un plan premium.

De recapitulat, aici’este din nou lista noastră:

13 cel mai ieftin producător de site-uri web

 1. WordPress.com (3 USD / lună).
 2. Weebly (6 USD / lună).
 3. GoDaddy (6 USD / lună).
 4. Jimdo Creator (7,50 USD / lună).
 5. Ciudat (8 USD / lună).
 6. Creator IM (8 USD / lună).
 7. Gator (9,22 USD / lună).
 8. Ucraft (10 USD / lună).
 9. SITE123 (10,80 USD / lună).
 10. SimpleSite (11,25 USD / lună).
 11. Spațiu (12 $ / lună).
 12. Wix (13 $ / lună).
 13. Duda (14 $ / lună).

Wix, Squarespace și Weebly sunt primele noastre trei recomandări, si ei’sunt cele mai mari nume de pe piață dintr-un motiv. Deși nu sunt’cele mai ieftine trei, acestea oferă cea mai bună valoare pentru bani, ceea ce este la fel de important. Ieftin nu este la fel ca valoarea bună, până la urmă.

Toate trei oferă o selecție impresionantă de șabloane, instrumente și caracteristici, împreună cu curbe minime de învățare. Aceste platforme sunt ușor de ridicat și de comandat, astfel încât să puteți avea un site online online în cel mai scurt timp.

Pentru un preț lunar foarte rezonabil, constructorii de site-uri vor:

 • Vă permite să utilizați propriul nume de domeniu
 • Eliminați toate anunțurile de marcă
 • Oferiți mai multă lățime de bandă
 • Oferiți mai mult spațiu de stocare pentru fișiere
 • Oferiți rezolvarea mai rapidă a problemelor cu suport premium

Ca gând final, aceasta’merită întotdeauna să ții cont de propria situație. Doriți cel mai ieftin plan lunar sau vă puteți permite să faceți cea mai ieftină investiție pe termen lung? Heck, vrei chiar să rămâi cu un plan gratuit? Ar putea fi mai limitat, dar a câștigat’nu te costă un cent.

Noi’Ați sugera să vă înscrieți la un plan sau proces gratuit și să vedeți cum mergeți mai departe. Aceasta’este singura modalitate de a spune dacă ceva este cu adevărat platforma potrivită pentru tine. După aceea, vă puteți înscrie la un plan premium premium înainte de a trimite site-ul dvs. în lumea online!

Cele mai ieftine site-uri Builders: Întrebări frecvente

Pot folosi gratuit un constructor de site-uri web?

O mână de constructori oferă planuri gratuite, dar ei’sunt în mod esențial demonstrații glorificate. Wix are un plan gratuit, de exemplu, dar site-ul dvs. va avea reclame și ați câștigat’nu pot fi capabil să-i atașeze un domeniu – nu foarte profesional. Planurile gratuite sunt minunate pentru testarea apelor, dar asta’despre asta.

Care este cel mai ieftin constructor de site-uri pentru întreprinderile mici?

Weebly este cel mai bun constructor de site-uri pentru întreprinderile mici, deoarece are cele mai bune funcții pentru a ajuta la scalarea site-ului dvs. web, precum și cel mai mare număr de aplicații. De asemenea, ea’este cel mai bun constructor pentru SEO (optimizarea motorului de căutare), ceea ce este crucial pentru a ajuta oamenii să-și găsească mai ușor afacerea online.

Wix este mai ieftin decât Weebly?

Ambele platforme oferă planuri gratuite, dar Weebly funcționează mai ieftin decât Wix, deoarece oferă un plan de preț mai mic. Cu toate acestea, Wix este de fapt o valoare mai bună pentru bani decât Weebly în general – are caracteristici și asistență pentru clienți mai bune’e mai ușor de utilizat.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me