Windows Gazduire: Cele mai bune 5 furnizori

Care este cel mai bun gazdă pentru tine pentru tine?

Gazduirea Windows este – ați ghicit – web hosting care folosește un sistem de operare Windows. Dar ce înseamnă asta cu adevărat?


Practic, găzduirea Windows este cea mai compatibilă soluție de găzduire pentru oricine are un site web care folosește și alte instrumente și limbi Windows, cum ar fi Microsoft Exchange sau ASP.NET. Cu toate acestea, acolo’este o diferență între utilizarea Windows unelte și pur și simplu având un Windows calculator – tu nu’nu trebuie să folosiți găzduirea Windows doar pentru că aveți un computer Windows!

Un număr destul de mic de furnizori oferă găzduire Windows – se pare că este ‘tipul ideal de găzduire pentru tehnologiile Microsoft’ este un pic de superlativ de nișă. Dar cei care o oferă fiecare au propriile forțe și slăbiciuni, iar noi’le-am detaliat în acest ghid pentru a vă ajuta să alegeți cel mai bun furnizor de găzduire Windows pentru site-ul dvs..

Cele mai bune furnizori de găzduire Windows Server

 1. HostGator: cea mai bună valoare pentru bani
 2. Gazduire A2: cel mai bun pentru securitate
 3. Hai tăticu: cel mai bun pentru funcții
 4. Hostinger: cel mai bun pentru găzduirea Windows VPS
 5. DreamHost: cel mai bun pentru flexibilitate

1

HostGator

Cea mai bună valoare pentru bani

Caracteristici cheie:

Uptime99,9%
Gama de prețuri$ 4.76- $ 148.98 / luna
Lățime de bandănecontorizat
Depozitarenecontorizat
Relații CliențiTelefon și chat live disponibile 24/7
Panoul de control Pleskda

Prețuri

Cu planuri competitive și accesibile, HostGator câștigă “cea mai bună valoare pentru bani” titlu pentru gazduire Windows. Are cel de-al doilea preț de pornire cel mai mic din această listă și încă nu’nu puteți să priviți la caracteristici.

Aproape orice furnizor de hosting de pe piață oferă prețuri introductive vizibil scăzute, care apoi sunt majorate atunci când vă reînnoiți planul. HostGator nu face excepție – beneficiați de 20% din plata inițială, care poate acoperi 1-36 luni înainte.

Gama de prețuri pentru planurile partajate este de 4,76 USD – 15,96 USD / lună. Consultați graficul complet pentru a vedea HostGator’Opțiunile de salvare Windows partajate:

hostgator a distribuit planurile Windows

HostGator oferă, de asemenea, Windows-ul de găzduire pe planurile sale dedicate, care reprezintă cel mai înalt final al gamei de prețuri. Planurile dedicate variază între 118,99 USD și 289 USD / lună.

hostgator planuri dedicate Windows

Aceste prețuri ar putea părea o majorare mare din prețurile partajate, dar HostGator’Prețurile dedicate sunt la fel cu restul industriei. Motivul pentru care’ești mult mai scump, pentru că pe un plan comun, literalmente acțiune un server și resursele sale cu alte site-uri web, în ​​timp ce pe un plan dedicat serverul este în întregime dedicat către site-ul dvs. web și fișierele acestuia.

Securitate

HostGator oferă o certificare SSL gratuită cu toate planurile sale de găzduire Windows, care vă asigură că site-ul dvs. web este marcat în siguranță. Echipa de asistență HostGator efectuează, de asemenea, monitorizare a serverului 24/7 pe planurile Windows partajate, pentru a aloca în mod corespunzător resursele serverului și backup-uri automate săptămânale pentru a vă păstra fișierele în siguranță. HostGator folosește chiar filtrul SpamAssassin pentru a proteja e-mailurile pentru site-ul dvs. Windows.

Alte caracteristici

HostGator’Caracteristicile de e-mail nu sunt’nu este doar sigur, dar și robust: obțineți conturi nelimitate, înainte și răspunsuri automate, împreună cu 25 de liste de distribuție. Toate acestea vor fi utile dacă implicarea clienților este importantă pentru site-ul dvs.’succes.

HostGator’s Planurile Windows se integrează foarte bine și cu alte aplicații. daca tu’Aș vrea, ție’Voi putea găzdui un blog BlogEngine, un blog WordPress sau chiar un site Wiki. Tu’De asemenea, voi avea dreptul la HostGator’s constructor gratuit de site-uri web și 4.500 de modele de site-uri gratuite.

HostGator’S-a oferit un suport major pentru telefon și chat în direct 24/7 și un plus major. De fapt, chat-ul live a primit cele mai multe voturi (32%) atunci când am întrebat utilizatorii cum le-ar dori cel mai mult să primească asistență, bătând email și tutoriale online. În experiența noastră, chat-ul live HostGator a avut timp de răspuns rapid și ne-a furnizat informații utile.

Obțineți mai multe informații de la site-ul nostru Revizuire HostGator

Consultați clasamentul nostru Cele mai bune furnizori ieftine de găzduire

Noi’am clasat, de asemenea, Cele mai bune furnizori partajați ieftini și Cele mai bune furnizori de gazduire dedicate ieftine

2

A2 Gazduire

Cel mai bun pentru securitate

Caracteristici cheie:

Uptime99,9%
Gama de prețuri$ 4.90- $ 104,99 / luna
Depozitarenecontorizat
Relații CliențiTelefon și chat live disponibile 24/7
Panoul de control Pleskda

Prețuri

A2 Gazduirea nu diferă de alți furnizori, deoarece oferă prețuri introductive mult mai mici – cu acest furnizor, dumneavoastră’Voi primi 51% reducere în primul an. Trebuie doar să vă asigurați că veți urmări inevitabilul salt al prețurilor atunci când va veni momentul să vă reînnoiți planul.

Este posibil să fi observat, de asemenea, gama largă de prețuri în A2 Hosting’planurile, așa cum sunt enumerate în tabelul de mai sus. Acea’s deoarece A2 Gazduire oferă atât planuri de gazduire Windows partajate cât și VPS.

Noi’ai scris o comparație de gazduire partajată VPS, dar pentru a-ți oferi atenția, găzduirea partajată este mai ieftină, deoarece găzduirea VPS alocă mult mai multe resurse de server special site-ului tău. Tu’Vreau un plan comun dacă’reîncepeți și un plan VPS dacă’re-găzduiești un site mai mare, cum ar fi o pagină de afaceri sau un magazin online. Planurile dedicate, despre care am menționat mai devreme, sunt următorul pas după VPS.

Saltul de prețuri între planurile partajate și VPS este destul de notabil. Mai jos găsiți informațiile despre prețuri pentru A2 Hosting’Planurile Windows partajate:

a2 care găzduiește planuri comune de ferestre

…și mai jos sunt prețurile pentru planurile VPS Windows:

a2 găzduirea planurilor vps

A2 Gazduire oferă, de asemenea, o garanție de returnare a banilor oricând, ceea ce facilitează încercarea oricărui furnizor’planuri de găzduire.

Securitate

Ca majoritatea furnizorilor, A2 Gazduire oferă un certificat SSL gratuit cu toate planurile sale Windows. Dar A2 Gazduire merge, de asemenea, dincolo de dincolo cu inițiativa sa unică de securitate perpetuă, pe care o descrie ca fiind “protecție constantă și constantă de găzduire, stârnind amenințări înainte ca acestea să se transforme în ceva mai mare.”

A2 Gazduire’s Caracteristicile de securitate perpetuă includ:

 • Firewall dublu de găzduire web
 • Protecție DDoS consolidată (împotriva inundațiilor de trafic dăunător)
 • Întărirea serverului
 • Scanarea virusurilor
 • Apărarea forței brute (împotriva strategiilor tipice de hacking)

Alte caracteristici

A2 Gazduire’cel mai ieftin plan Windows include un site web și cinci baze de date, în timp ce restul planurilor sale Windows oferă site-uri web și baze de date nelimitate. De asemenea, oferă migrare gratuită a site-ului, ceea ce vă va ușura viața dacă decideți să treceți la A2 Hosting de la un alt furnizor.

Vezi-ne Examinare gazduire A2 pentru mai multe informații 3

Hai tăticu

Cel mai bun pentru funcții

Caracteristici cheie:

Uptime99,9%
Gama de prețuri$ 5.99- $ 16.99 / luna
Lățime de bandănecontorizat
Depozitarenecontorizat
Relații CliențiTelefon 24/7, plus chat live toată ziua de luni-vineri
Panoul de control Pleskda

Prețuri

Hai tăticu’Prețurile introductive pentru Windows vă permit să economisiți maxim 33% în primul an și variază de la 5,99-12,99 USD / lună. Planul Economic este cel mai ieftin și oferă un site web, 100 GB spațiu de stocare și o lățime de bandă neschimbată. Ambele planuri Deluxe și Ultimate oferă lățime de bandă neschimbată, spațiu de stocare nemodificat și site-uri web nelimitate. Planul Ultimate merge cu un pas mai departe prin includerea bazelor de date nelimitate MySQL și MSSQL, precum și a utilizatorilor FTP nelimitați.

planuri de prețuri pentru ferestrele godaddy

5,99 USD / lună, 7,99 USD / lună și 12,99 USD / lună sunt toate prețurile bune la intrare. Totuși, uitați-vă la tipărirea fină: Economy se reînnoiește la 8,99 USD / lună, Deluxe se reînnoiește la 11,99 USD / lună, iar Ultimate se reînnoiește la 16,99 USD / lună..

Securitate

Toată GoDaddy’s Planurile Windows includ monitorizarea securității 24/7 și protecția DDoS pentru a vă păstra serverul în siguranță, iar măsurile sale de securitate sunt la curent cu standardele industriei.

În plus, puteți alege să achiziționați Backup Website pentru 2,99 USD / lună pe orice plan anual. Copia de rezervă a site-ului web face automat o copie de siguranță a datelor, pe care le puteți restaura cu un singur clic. Aceasta este o caracteristică excelentă, dar dacă este’e prioritatea ta, apoi tu’reveniți mai bine cu un furnizor precum HostGator, care efectuează backup-uri gratuit (deși numai săptămânal).

Alte caracteristici

GoDaddy câștigă suma “cel mai bun pentru funcții” titlu atunci când vine vorba de furnizorii de găzduire Windows. Acea’nu este nicio mică probă, de vreme ce “caracteristici” a fost votat cel mai important factor în alegerea unui furnizor de găzduire, cu 32% din voturile persoanelor intervievate.

Multe funcții GoDaddy vă permit să integrați diferite programe și aplicații cu site-ul dvs. Toată GoDaddy’s Planurile Windows includ instalarea cu 1 clic a aplicațiilor populare precum WordPress, Joomla și Drupal, precum și configurare cu 1 clic pentru domeniile înregistrate GoDaddy. De asemenea, primești e-mail Office 365 gratuit pentru primul an, cu 5 GB spațiu de stocare dedicat. Amintiți-vă doar să anulați reînnoirea automată dacă nu dați’Nu vreau să plătesc pentru e-mail după primul an!

Află mai multe de la noi Revizuirea constructorului de site-uri GoDaddy 4

Hostinger

Cel mai bun pentru găzduirea Windows VPS

Caracteristici cheie:

Uptime99,9%
Gama de prețuri$ 26- 300 $ / luna
Lățime de bandă4.000-7.000 GB
Depozitare50-400 GB
Relații CliențiDisponibil 24/7
Panoul de control PleskNu (folosește panoul personalizat)

Prețuri

Hostinger’Prețurile introductive vă economisesc 17-28% la planurile VPS Windows din primul an. După aceea, gama de prețuri este încă destul de largă – cel mai ieftin plan Windows costă 36 USD / lună, în timp ce cel mai scump plan vine la 300 USD / lună.

planuri ferestre hostinger

S-ar putea să vă întrebați de ce Hostinger’Planurile Windows costă mult mai mult decât cele ale GoDaddy sau HostGator. Acest lucru se datorează faptului că GoDaddy și HostGator oferă impartit Gazduire Windows, în timp ce Hostinger oferă VPS Gazduire Windows. Noi’ai scris o comparație între hostingul VPS partajat și VPS, dar pentru a rezuma, găzduirea VPS are mai multe resurse pentru a dedica site-urilor mai mari și magazinelor online.

Practic, în timp ce plătiți mai mult pentru gazduire VPS, primiți și banii’merită caracteristici și resurse. Hostinger oferă, de asemenea, o garanție de returnare de 30 de zile, astfel încât să puteți încerca un plan Windows VPS și să vedeți dacă este’este cea mai potrivită pentru site-ul dvs..

Al nostru VPS vs Comparatie Gazduire Dedicata pune cap la cap cele două tipuri avansate de găzduire

Securitate

Hostinger folosește copii de rezervă de date la nivel înalt ale companiei care vă permit să vă restabiliți fișierele cu ușurință, astfel încât liniștea sufletească nu este mai mult decât câteva clicuri. Cu toate acestea, Hostinger’Echipa de suport ne-a explicat că “Planurile VPS au acces rădăcină, așa că în mare parte problemele de securitate trebuie să fie îngrijite din partea ta.”

Accesul Root este o autorizație la nivel de administrator care vă oferă acces complet la serverul dvs. Pentru a parcurge kilometrul suplimentar și a pune în aplicare propriile măsuri de securitate, recomandă Hostinger “configurarea parolelor puternice și instalarea sistemelor de detecție sau de prevenire a intruziunilor, cum ar fi Snort.”

Alte caracteristici

Hostinger nu face’nu folosiți popularul panou de control Plesk pentru planurile sale Windows. În schimb, Hostinger și-a dezvoltat propriul panou de control personalizat, la fel de intuitiv și ușor de utilizat:

captură de ecran a panoului de control

Aici puteți gestiona totul, de la domenii și conturi de e-mail la informații de facturare. Când vă înscrieți la un plan Windows VPS, dumneavoastră’Voi avea acces la Panoul de control VPS mai specific.

Hostinger’Cele patru planuri Windows VPS diferite oferă 50, 100, 200 și 400 GB stocare și, respectiv, 4.000, 5.000, 6.000 și 7.000 GB lățime de bandă. Acest lucru este în comparație cu majoritatea altor furnizori, care oferă stocare și / sau lățime de bandă nelimitată. În plus, Hostinger oferă adrese IP dedicate pentru toate planurile VPS, ceea ce înseamnă un acces mai direct la site-ul dvs. web.

5

DreamHost

Cel mai bun pentru flexibilitate

DreamHost se descrie ca fiind “complet un mediu Linux” – deci daca tu’căutați furnizorul cu cele mai multe resurse sau suport pentru planurile Windows, dvs.’Vreau să mă uit în altă parte. Acestea fiind spuse, în timp ce DreamHost’s cloud service (numit DreamCompute) este singurul plan DreamHost care acceptă Windows, acesta’nu e nimic de scris încă!

Vedeți unde se află DreamHost pe lista noastră de Cele mai bune furnizori de cloud hosting

Caracteristici cheie:

Uptime99,9%
Gama de prețuri$ 4.50- $ 96.00 / luna
Lățime de bandănecontorizat
Depozitare100 GB inclus
Relații CliențiChat live între orele 5:30 – 21:30 PST, șapte zile pe săptămână
Panoul de control PleskNu (folosește panoul personalizat)

Prețuri

Preturile DreamCompute sunt diferite de cele mai multe planuri de prețuri, prin faptul că plătiți doar pentru resursele pe care le ajungeți să utilizați în fiecare lună. Cu alte cuvinte, ai câștigat’nu veți fi taxat la înregistrare, dar voi’Vă va fi facturat lunar pentru ceea ce utilizați.

DreamHost oferă șase opțiuni diferite în cadrul planului său de găzduire DreamCompute:

planurile dreamhost dreamcompute

Gama de prețuri din acest tabel (4,50 USD – 96,00 USD / lună) este un interval maxim. Aici’cum funcționează asta: tu’Vă va fi facturat pentru fiecare oră de utilizare până când ajungeți la limita lunară, iar apoi ore suplimentare pentru ciclul de facturare sunt gratuite.

În momentul de față, lățimea de bandă este de asemenea gratuită pe toate cele șase planuri DreamCompute, dar continuă: DreamHost a decis că lățimea de bandă gratuită va fi disponibilă doar pentru o perioadă limitată de timp. Acolo’nu are încă o dată pentru care se va încheia lățimea de bandă gratuită, dar DreamHost spune că, odată ce oferta specială va fi încheiată, “o notificare va fi trimisă clienților cu mult timp înainte de modificarea facturii.”

Securitate

DreamCompute folosește un sistem de memorare cu auto-vindecare numit Ceph, care creează și gestionează replici ale datelor dvs. și poate detecta automat corupția potențială a datelor. Cu toate acestea, cu DreamCompute, dumneavoastră’Voi fi în continuare responsabil pentru propriile copii de rezervă.

Alte caracteristici

Ceea ce DreamHost lipsește de lățime pentru clienții Windows, compensează prețurile flexibile. Dar planurile DreamCompute au mai multe de oferit decât doar modelul de plată pe oră, inclusiv accesul complet la rădăcină și viteza mare a serverului.

pagina principală dreamcompute

Serverele DreamCompute sunt de asemenea foarte scalabile, prin natura computerelor cloud. Dreamhost promite să vă ajute să vă migrați munca în propriul nor privat dacă / când va veni momentul. Acest lucru este posibil deoarece DreamHost este alimentat de OpenStack, o populară platformă de cloud computing open source’sunt utilizate de ambele companii de găzduire publică (de exemplu, DreamHost) și nori interni particulari.

Obțineți mai multe informații cu ajutorul nostru Recenzie DreamHost

Cel mai bun Windows Gazduire: Recapitulare

După cum puteți vedea, Windows hostingul isn’este cel mai comun tip de găzduire acolo. Dar dacă rulați site-ul dvs. cu orice aplicații Microsoft, atunci’este tipul potrivit pentru tine, iar cele mai bune cinci opțiuni ale tale sunt următoarele:

Cele mai bune furnizori de găzduire Windows

 1. HostGator: cea mai bună valoare pentru bani
 2. Gazduire A2: cel mai bun pentru securitate
 3. Hai tăticu: cel mai bun pentru funcții
 4. Hostinger: cel mai bun pentru găzduirea Windows VPS
 5. DreamHost: cel mai bun pentru flexibilitate

daca tu’Suntem încântat de scalabilitatea oferită de cloud, apoi Dreamhost’s Opțiunea DreamCompute ar putea fi cea mai bună. Dacă site-ul dvs. a depășit deja serverele partajate, apoi Hostinger’s planurile VPS merită analizate.

Vestea bună este, dacă tu’te uiți la Windows hosting, apoi ai câștigat’nu simt exact copleşit cu alegeri. Mulți furnizori, inclusiv A2 Hosting și Hostinger, au, de asemenea, politici generoase de rambursare de care puteți profita pentru a testa apele!

Întrebări frecvente

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me