3dcart vs Shopify: nepotrivire sau joc corect?

Imaginea 3dcart vs shopifyCele mai bune platforme de comerț electronic fac mai mult decât să vă vândă produsele – acestea fac ca construcția magazinului dvs. online să fie ușoară, plăcută și accesibilă. Iar când vine vorba de 3dcart vs Shopify, unul dintre ei o face mult mai bine.


Shopify este cel mai bine construit site de comerț electronic. De ce? Deoarece, ca toate platformele bune, oferă mai mult decât să ofere instrumente excelente de vânzare.

Oferă asistență strălucită pentru clienți, acces la o mulțime de aplicații, teme nemaipomenite și reprezintă o valoare excelentă pentru bani.

Cu toate acestea, știm că fiecare magazin online este diferit. În timp ce Shopify se potrivește aproape tuturor afacerilor, acesta este’nu este pentru toată lumea. Deci, noi’L-am aruncat cu 3dcart pentru a vedea cum se compară.

3dcart are un sistem de inventar foarte puternic, unele caracteristici de vânzare utile și’s relativ ieftine. Cu toate acestea, are o capcană principală: ea’este destul de greu de folosit.

În general, credem 3dcart este pentru utilizatorii care caută un backend puternic, puternic, care nu’Țineți cont de provocări tehnice ocazionale.

Acestea fiind spuse, o știm’este o provocare pentru a decide cu privire la constructorul de site-uri web potrivit pentru afacerea dvs. online. Acea’de ce noi’Nu numai că am testat fiecare platformă singură, dar am cerut oamenilor ca și tine să le încerci.

Combinând rezultatele cercetărilor noastre de specialitate și testarea utilizatorilor, obținem cele mai corecte și corecte rezultate. Iar rezultatele sunt aici…

3dcart și Shopify: pro și contra

3dcart pro:

 • Inventar fantastic
 • Solicitări SEO
 • 1.000+ aplicații disponibile

3dcart contra:

 • Greu de folosit
 • Fără aplicație mobilă
 • Cel mai puțin probabil să fie recomandat

Pro Shopify:

 • Platforma de comerț electronic cel mai bine cotat
 • 24/7 de îngrijire a clienților
 • Vindeți pe mai multe canale

Contra magazinelor:

 • Costurile se adaugă cu aplicațiile
 • Taxe de tranzacție pe metode de plată externe
 • Trebuie să reformatați temele dacă treceți

3dcart sau Shopify: care este cel mai ușor de utilizat?

Platformele de comerț electronic sunt acolo pentru a vă ajuta să vindeți online în primul rând. O fac totuși mai ușor? Cu alte cuvinte, UX (experiența utilizatorului) s-a pierdut în cutia mare de instrumente de vânzare?

3dcart nu ușurează construirea unui magazin. Acesta a marcat 3/5 în testarea noastră, plasând al șaptelea pentru ușurința în utilizare. Da, oferă un inventar frumos, mare, dar’e prea complicat pentru a-l folosi efectiv.

De ce atât de greu, atunci? Participanții noștri nu au făcut acest lucru’le place fonturile inconsistente și schema de culori’nu ‘Anula’ buton și nu merge’nu furnizați comenzi rapide de la tastatură. Pe scurt, acesta’nu este eficient.

Un utilizator a spus acest lucru despre experiența sa 3dcart:

Nu as vrea’spun că acest constructor a fost uimitor și nu a fost’fie simplu de utilizat fie.

Pe de altă parte, Shopify s-a descurcat foarte bine în cercetarea noastră, a punctat 4.1 / 5 și a doua pentru ‘ușurință în utilizare’. La urma urmei, pentru a fi cel mai bun constructor de comerț electronic, oamenii trebuie să se bucure de utilizarea acestuia, corect?

Spre deosebire de 3dcart, Shopify păstrează toate tipografiile la fel, oferă un an ‘Anula’ buton și are o mulțime de comenzi rapide de la tastatură. De asemenea, are icoane ușor de identificat pentru toate ofertele sale. Mai bine, niciun participant nu i-a dat mai puțin de 4/5 pentru ‘probabil să vă recomand’.

Unul dintre utilizatorii noștri testați a găsit Shopify deosebit de ușor de utilizat, comentând:

Am fost plăcut surprins. Cu siguranță pot vedea de ce oamenii optează pentru acest constructor.

3dcart vs Shopify – Ușor de utilizat: Verdictul

Shopify este mult mai ușor de utilizat decât 3dcart. Acesta oferă o gamă uriașă de funcții excelente de comerț electronic și oricine le poate folosi. Spre deosebire de 3dcart, Shopify folosește o schemă de culori și tipografie consecventă, are un ‘Anula’ buton și oferă comenzi rapide de la tastatură pentru a face lucrurile și mai ușoare.

Care are cele mai bune caracteristici de vânzare?

Desigur, pentru orice platformă de comerț electronic, instrumentele de vânzare sunt importante. Noi’Am discutat despre modul în care sunt simple 3dcart și Shopify, dar ce platformă face mai ușor să câștigi bani efectiv?

În timp ce 3dcart este dificil de navigat, are câteva caracteristici de vânzare puternice. Backend-ul este extins în ansamblu, cu spațiu pentru 100 de produse nelimitate și preintegrare cu mari companii de transport maritim precum UPS și FedEx.

De asemenea, spre deosebire de alte platforme, 3dcart are funcții SEO (optimizarea motorului de căutare) vizibile pe întregul site, oferind în același timp indicații care să ajute site-ul dvs. să se ridice mai mult pe motoarele de căutare. Cu toate acestea, nu are o aplicație mobilă, restricționând utilizatorii care sunt mereu în mișcare.

Shopify nu oferă limitări reale atunci când vine vorba de vânzarea stocului. Este livrat cu produse nelimitate pe toate planurile, recuperarea coșurilor abandonate încorporate, o aplicație mobilă și accesul la o gamă uriașă de integrări de la terți pentru a ajuta vânzarea pe Shopify să fie și mai transparentă.

3dcart vs Shopify – Caracteristici de vânzări: Verdictul

Shopify este cea mai cuprinzătoare platformă de comerț online, oferind cele mai bune instrumente de vânzare de pe piață. În ciuda 3dcart’Caracteristici puternice, care includ prompturi SEO și un backend extins, Shopify oferă încă mai multe – în special atunci când iei în considerare magazinul său de aplicații uriaș, care îți permite să eficientizezi transportul, contabilitatea, marketingul și multe altele.

Care are un design mai bun?

Pentru ca orice magazin să aibă succes – online sau nu – clienții dvs. trebuie să se bucure că îl vizitează efectiv. Pare curat și profesionist? Și este ușor să găsești ce ai nevoie? Ei bine, pentru constructorii de site-uri web, întrebări ca acestea se referă la modelele de șabloane.

3dcart oferă 91 de șabloane gratuite – mai mult decât oricare altă platformă de comerț electronic – cu opțiuni premium care costă între 99 și 199 $. Deși cele mai multe modele sunt simple și pe brand, unele au caracteristici de bază, cum ar fi meniurile de navigare care defilează în jos. De asemenea, nu există niciun editor de telefonie mobilă, așa că puteți’nu devin creativ din mers.

Teme 3dcart3dcart oferă cele mai multe șabloane ale oricărei platforme de comerț electronic, oferindu-vă multă flexibilitate

Shopify are o alegere mai mică decât 3dcart, cu doar 10 teme gratuite și 50+ opțiuni premium, care costă 140 $ până la 180 $, dar au un design mai elegant. De asemenea, sunt dotate cu caracteristici specifice industriei, economisindu-vă și mai mult timp și efort pe designul magazinului dvs..

șabloane pentru magazin

Totuși, unde Shopify câștigă, este cu aplicația sa mobilă. Puteți edita site-ul dvs. în mișcare de pe smartphone-ul dvs., care este ideal pentru proprietarul modern al afacerii.

3dcart vs Shopify – Design: The Verdict

În ciuda faptului că oferă mai puține teme, Shopify oferă în continuare design-uri mai bune decât 3dcart. Acest lucru se datorează caracteristicilor sale specifice industriei și designului mai elegant. De asemenea, unele din 3dcart’șabloanele nu au funcții de bază și nu oferă un editor mobil, în timp ce Shopify oferă teme solide.

Care are un sprijin mai bun pentru clienți?

Să ai un nivel bun de asistență pentru clienți este important pentru orice platformă de comerț electronic. Vă ajută să remediați rapid și ușor problemele, reducând la minimum orice sumă de bani pe care o puteți pierde.

Shopify are un ajutor complet pentru clienți pentru a se potrivi cu instrumentele sale de vânzare impresionante. Oferă asistență pentru chat-uri live și telefonice 24/7, un centru de cunoștințe personalizat și un agent de asistență dedicat în ceea ce privește planurile sale de preț.

3dcart se mândrește cu faptul că are suport 24/7. Cu toate acestea, în testarea noastră, am constatat că au existat momente în care funcția de chat live era limitată. Ei pot’Nu vă puteți contacta prin e-mail, prin urmare, vă recomandăm să le contactați direct.

3dcart vs Shopify – Asistență pentru clienți: Verdictul

Shopify oferă asistență clienților mult mai completă decât 3dcart. Nu numai că oferă suport de e-mail și de social media, ci are telefon 24/7 și ajutor de chat live. Comparați acest lucru cu 3dcart’este o funcție limitată de chat live, și ea’este clar care platformă poate rezolva problemele mai ușor.

3dcart vs Shopify: Planuri de prețuri

3dcart are patru planuri lunare de prețuri:

 • Magazin de pornire (19 USD p / m)
 • Magazin de bază (29 USD p / m
 • Magazin Plus (79 USD p / m)
 • Magazin Pro (229 USD p / m)

Dacă doriți să stocați și să vindeți peste 100 de produse, dumneavoastră’Va trebui să alegeți cel puțin Magazinul de bază, ceea ce vă va permite să vindeți un număr nelimitat de articole.

Cum se compară cei doi constructori? 3dcart este, în medie, mai ieftin decât Shopify. Aceasta o face o opțiune bună pentru utilizatorii care doresc funcții de vânzare puternice la un cost relativ redus.

Shopify poate fi mai scump, dar caracteristicile sale sunt excelente și reprezintă o valoare bună pentru bani.

Planurile de preț Shopify sunt:

 • Shopify de bază (29 USD p / m)
 • Shopify (79 USD p / m)
 • Magazin avansat (299 USD p / m)

Don’Nu uitați, Shopify are o asistență mai bună pentru clienți, mai multe integrări de aplicații și instrumente de comerț electronic mai puternice. Deci, dacă aveți spațiu în bugetul dvs., Shopify merită cu siguranță câțiva dolari în plus. De asemenea, oferă o probă gratuită de 14 zile, pentru a putea încerca înainte de a cumpăra.

3dcart vs Shopify – Planuri de prețuri: Verdictul

În timp ce Shopify costă mai mult decât 3dcart, în medie’merită banii în plus. Shopify reprezintă o valoare excelentă cu instrumentele sale de vânzări puternice, serviciul de asistență 24/7 și aplicația mobilă. Pentru orice proprietar de afaceri online ambițios, care caută la scară, Shopify este cea mai bună alegere.

Concluzie: Ce este mai bun, 3dcart sau Shopify?

Atât 3dcart, cât și Shopify oferă funcții extinse în backend, deci decizia dintre ele se reduce efectiv la tot ce se află în afara casetei de instrumente. Noi’vorbim despre modele de șabloane, îngrijire pentru clienți, prețuri și ușurință în utilizare.

Shopify este cel mai bine construit site web de comerț electronic. Prin urmare, aceasta’este perfect pentru orice proprietar de afaceri care caută să se extindă cu ușurință. Gama sa uriașă de instrumente utile, cum ar fi mai multe canale de vânzare și recuperarea coșurilor abandonate, îl fac potrivit pentru orice magazin online.

Dar’s în celelalte departamente în care Shopify depășește cu adevărat 3dcart. Are asistență pentru clienți mai cuprinzătoare, teme mai bine concepute și cel mai semnificativ’s mult mai ușor de utilizat.

În celălalt colț, 3dcart este în general ok. În ciuda clasării sale scăzute din testarea noastră, acesta are un inventar extins’este relativ ieftin și vă oferă acces la peste 1.000 de aplicații pentru a vă îmbunătăți site-ul’s performanță. Per total, aceasta’s pentru utilizatorii care doresc o platformă puternică, dar don’nu mă deranjează niște chestii complicate și tehnice.

Cu toate acestea, am descoperit că 3dcart-ul era prea dificil de utilizat și că a fost evaluat ‘cel mai puțin probabil să fie recomandat’ constructor dintr-un motiv.

Toate acestea se arată: puteți avea toate instrumentele de vânzare din lume, dar dacă clienții pot’nu le folosesc, probabil că au câștigat’nu vă folosiți platforma.

Verdict: Shopify

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map