5 cei mai buni producători de magazine online de comerț online – Grafic de comparație


Toate rezultatele pe care le vedeți mai jos se bazează pe propriile noastre cercetări aprofundate și testări ale utilizatorilor:


Shopify Wix BigCommerce Squarespace Pătrat

 • Shopify 4.7 / 5
 • Mix 4.3 / 5
 • BigCommerce 4.2 / 5
 • Spațiu 4,2 / 5
 • Pătrat 4.2 / 5

Actualizați Builderi logo shopify mic constructor de site-uri web Shopify logo-ul wix Wix logo-ul bigcommerce BigCommerce logo-ul spatiului patrat Squarespace logo pătrat Pătrat Ratingul general principal

4.7 din 5

4.3 din 5

4,2 din 5

4,2 din 5

4,2 din 5

Cel mai bun pentru premiu Cea mai bună platformă de comerț electronic în general Cel mai bun constructor de site-uri web cu funcționalitate de comerț Cel mai scalabil Șabloane cele mai bine proiectate Cea mai bună valoare pentru bani Ușor de utilizat 4/5 3,6 / 5 3,3 / 5 3,4 / 5 4.2 / 5 magazine alimentate 500.000 388.000 95.000 N / A N / A Scorul clienților 4.7 / 5 4.5 / 5 3.2 / 5 4/5 2.5 / 5 Funcționalități de vânzare Scor general 4.7 / 5 2.6 / 5 4.5 / 5 3.5 / 5 3.9 / 5 Inventar 5/5 2/5 5/5 5/5 5/5 Integrare multicanal Recuperarea coșului abandonat Fără comisioane de tranzacție Opțiuni de plată PayPal Pătrat Dunga Apple Pay Amazon Numărul de planuri pentru stabilirea prețurilor 3 3 3 2 3 Plan de intrare (lunar)

 • Shopify de bază: 29 USD (348 USD / an)
 • Afaceri de bază: 23 USD (276 USD / an)
 • Standard: 29,95 USD (359,4 USD / an)
 • De bază: 26 USD (312 USD / an)
 • Profesionist: 12 $ (144 $ / an)

Plan gratuit Caracteristici Scor general 4.1 / 5 4/5 4.1 / 5 3.6 / 5 3.2 / 5 Control SEO 4/5 5/5 5/5 3/5 2/5 App Market Domeniu personalizat gratuit Instrumente de marketing încorporate Logare client Zona membrilor Protecție cu parolă Scor general de proiectare 3.7 / 5 4/5 3.2 / 5 4.2 / 5 3.1 / 5 Design flexibil Suport bază de cunoștințe Telefon Chat live E-mail forum Rating general

4.7 din 5

4.3 din 5

4,2 din 5

4,2 din 5

4,2 din 5

Vizita
Vizită Shopify
Vizită Wix
Vizită BigCommerce
Vizită spațiu
Square Vrei să afli mai multe? Vedeți recenzia noastră Shopify Vedeți recenzia noastră Wix Vedeți recenzia noastră BigCommerce Consultați recenzia Squarespace Vezi recenzia noastră Square Adăugați Evaluarea generală a constructorului Ce este asta?

Evaluările noastre generale se bazează pe scorul mediu al tuturor evaluărilor combinate.

De ce contează asta?

Scorurile noastre vă oferă o imagine de ansamblu a serviciului care vă oferă cele mai bune caracteristici, valoare și multe altele.

Comparație face un magazin de 4,7 / 5 wix 4,3 / 5 bigcommerce 4,2 / 5 pătrat 4,2 / 5 pătrat-magazin online 4,2 / 5 Închideți cel mai bun pentru premiu Ce este asta?

Aflați pentru ce domenii de creare a site-urilor se potrivesc constructorii noștri recomandati

De ce contează asta?

Premiile noastre „Cel mai bun pentru” evidențiază constructorii care excelează în domeniile care contează cel mai mult pentru cititorii noștri. Dacă nu știți de unde să începeți, aceste premii ar trebui să vă ajute să identificați rapid constructorul care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs..

Comparație shopify Cea mai bună platformă de comerț electronic global wix Cel mai bun constructor de site-uri web cu comerț electronic Funcționalitate bigcommerce Cel mai scăzut pătrat de spații Cele mai bine proiectate șabloane pătrat-online-magazin Cea mai bună valoare pentru bani Închidere Ușor de utilizat Ce este asta?

Vă spune cât de ușor și intuitiv este de utilizat fiecare constructor.

De ce contează asta?

Nu te simți încrezător în ceea ce privește tehnologia nu ar trebui să te împiedice să ai un site web! Am evaluat fiecare constructor cu privire la cât de ușor este de ridicat și de utilizat, astfel încât să știți cât de mult are curba de învățare. De ce să petreci ore întregi descoperind care constructor se potrivește abilităților tale atunci când te-am salvat?

Comparație shopify 4/5 wix 3,6 / 5 bigcommerce 3,3 / 5 pătrat 3,4 / 5 pătrat-magazin online 4,2 / 5 Închide magazine Powered Ce este asta?

Câte magazine online sunt găzduite pe fiecare platformă.

De ce contează asta?

Popularitatea nu se traduce întotdeauna la calitate, dar poate fi util să știm cât de mulți alții au încredere în platformă cu activitatea lor de comerț electronic..

Comparație cumpără 500.000 wix 388.000 bigcommerce 95.000 spațiu pătrat N / A pătrat-magazin online N / A Închideți scorul clienților Ce este asta?

Cât de probabile ar fi persoanele care au testat platforma să-l recomande unui prieten.

De ce contează asta?

Cuvântul gură este un factor important în luarea oricărei decizii, iar testarea non-experților a fiecărei platforme este o modalitate sigură de a rezolva care sunt cele mai prietenoase pentru începători. Această testare este un lucru în care credem cu adevărat – este ceea ce ne diferențiază de concurența noastră.

Comparație shopify 4.7 / 5 wix 4.5 / 5 bigcommerce 3.2 / 5 pătrat spațiu 4/5 pătrat-magazin online 2.5 / 5 Închideți scor general Ce este asta?

Taxe pentru tranzacții, indiferent dacă puteți crea coduri promoționale și recuperarea coșului abandonat. Acestea sunt doar câteva dintre caracteristicile de vânzare pe care le-am luat în considerare pentru a vă oferi un scor combinat de cât de bune sunt caracteristicile de vânzare ale fiecărei platforme..

Comparație shopify 4.7 / 5 wix 2.6 / 5 bigcommerce 4.5 / 5 pătrat 3.5 / 5 pătrat-magazin online 3.9 / 5 Închiriere inventar Ce este asta?

Modul în care evaluăm calitatea inventarului fiecărei platforme de comerț electronic se bazează pe cantitatea de produse pe care le puteți vinde, pe capacitatea de a crea mai multe variante, dacă puteți importa produse în vrac, gestionarea stocurilor disponibile, indiferent dacă primiți rapoarte de venituri și dacă puteți vedea numără vizitatorii.

Comparație shopify 5/5 wix 2/5 bigcommerce 5/5 squares 5/5 square-online store 5/5 Închidere Multi Channel Integration Ce este asta?

Vă puteți vinde pe rețelele de socializare și pe alte piețe?

Comparație magazin Wix bigcommerce Squarespace pătrat-on-magazin Închideți recuperarea coșului abandonat Ce este asta?

Când un e-mail automat este trimis unui client, trebuie să părăsească site-ul dvs. cu articole în coșul său, dar fără a verifica.

De ce contează asta?

E-mailurile de recuperare a coșurilor abandonate vă pot ajuta să recuperați până la 15% din vânzările pierdute altfel. Este o modalitate excelentă de a retargeta clienții și de a-i determina să revină la magazin.

Comparație magazin Wix bigcommerce Squarespace pătrat-on-magazin Închide Fără comisioane de tranzacție Ce este asta?

Platforma în sine aplică taxe suplimentare atunci când prelucrați plata unui client?

De ce contează asta?

Dacă platforma ia o reducere de fiecare dată când procesați o plată, veți pierde bani inutili pentru fiecare tranzacție.

Comparație magazin Wix bigcommerce Squarespace pătrat-on-magazin Închideți PayPal Ce este asta?

Acceptă PayPal ca opțiune de plată?

Comparație magazin Wix bigcommerce Squarespace pătrat-on-magazin Pătrat aproape Ce este asta?

Acceptă Square ca opțiune de plată?

Comparație magazin Wix bigcommerce Squarespace pătrat-on-magazin Fereastra închisă Ce este asta?

Acceptă Stripe ca opțiune de plată?

Comparație magazin Wix bigcommerce Squarespace pătrat-on-magazin Închideți Apple Pay Ce este asta?

Acceptă Apple Pay ca opțiune de plată?

Comparație magazin Wix bigcommerce Squarespace pătrat-on-magazin Închideți Amazon Ce este asta?

Acceptă Amazon ca opțiune de plată?

Comparație magazin Wix bigcommerce Squarespace pătrat-on-magazin Numărul apropiat de planuri Ce este asta?

Numărul diferitelor planuri de abonament plătite oferite de fiecare constructor.

De ce contează asta?

Cu cât este mai mare alegerea planurilor pe care le aveți, cu atât vă puteți adapta abonamentul la nevoile dvs..

Comparație shopify 3 wix 3 bigcommerce 3 pătrat 2 pătrat-magazin online 3 Închidere plan de intrare (lunar) Ce este asta?

Costul celui mai ieftin plan de prețuri al fiecărui serviciu. Vă rugăm să rețineți că acestea sunt prețurile obișnuite – majoritatea furnizorilor vor oferi tarife actualizate pentru clienții noi, dar acestea se vor aplica numai pentru termenul dvs. inițial de înregistrare. Consultați site-ul fiecărui gazdă pentru detalii suplimentare.   

Comparație magazin

 • Shopify de bază: 29 USD (348 USD / an)

Wix

 • Afaceri de bază: 23 USD (276 USD / an)

bigcommerce

 • Standard: 29,95 USD (359,4 USD / an)

Squarespace

 • De bază: 26 USD (312 USD / an)

pătrat-on-magazin

 • Profesionist: 12 $ (144 $ / an)

Închideți planul gratuit Ce este asta?

Un plan de abonament fără costuri.

De ce contează asta?

Dacă aveți acces la un plan gratuit, vă permiteți să construiți site-ul web pentru o unitate de testare înainte de a decide dacă este potrivit pentru dvs. Este cel mai bun mod de a cunoaște un constructor de site-uri înainte de a-ți dedica timpul, energia și banii.

Comparație magazin Wix bigcommerce Squarespace pătrat-on-magazin Închide scorul general Ce este asta?

În această categorie de anchetă sunt incluse domenii precum funcțiile încorporate, spațiul de stocare, calitatea magazinului de aplicații și dacă platforma are capacitatea de a susține un blog.

Comparație faceți cumpărături 4.1 / 5 wix 4/5 bigcommerce 4.1 / 5 pătrat 3.6 / 5 pătrat-magazin online 3.2 / 5 Închideți SEO Control Ce este asta?

Posibilitatea de a controla SEO-ul site-ului dvs. (Optimizarea motoarelor de căutare) vă ajută să vă perfecționați site-ul, pentru a-i îmbunătăți vizibilitatea online și în clasamentul motorului de căutare.

De ce contează asta?

Să ai mai mult control asupra SEO-ului site-ului tău este o modalitate excelentă de a-ți îmbunătăți clasamentul motorului de căutare, de a crește vizitatorii site-ului tău, de a stimula vânzările și de a crește reputația online a site-ului tău. Este o piesă vitală a puzzle-ului de succes online.

Comparație shopify 4/5 wix 5/5 bigcommerce 5/5 squares 3/5 square-online store 2/5 Închideți piața de aplicații Comparație magazin Wix bigcommerce Squarespace pătrat-on-magazin Închideți domeniul personalizat gratuit Ce este asta?

Posibilitatea unui domeniu personalizat vă permite să personalizați adresa URL sau adresa site-ului dvs. web (de exemplu, www.mycustomdomain.com).

De ce contează asta?

Unii construitori de site-uri vă oferă un domeniu personalizat gratuit atunci când vă înscrieți la unul dintre planurile lor premium. Dacă aveți un domeniu personalizat (și mai personalizat), nu numai că face ca site-ul dvs. să pară legitim, dar vă poate ajuta și să ieșiți în evidență și să deveniți mai memorabili și pentru utilizatori! Heck, este mult mai probabil să dai clic pe www.mycoolsite.com decât www.mycoolsite.weebly.com – nu? Dacă doriți să aflați mai multe despre numele de domeniu, consultați ghidul nostru pentru nume de domeniu (Ghid pentru nume de domeniu).

Comparație magazin Wix bigcommerce Squarespace pătrat-on-magazin Închideți Instrumente de marketing încorporate Ce este asta?

Caracteristici care nu au nevoie de instalare care vă ajută să faceți publicitate și să comercializați magazinul / produsele dvs..

De ce contează asta?

A avea la îndemână instrumente de marketing pentru dvs. înseamnă că nu pierdeți timpul căutându-le în preajmă sau plătiți suplimentar pentru a le instala. De asemenea, vă permite să știți că platforma vă ia în serios marketingul.

Comparație magazin Wix bigcommerce Squarespace pătrat-on-magazin Închideți Login client Ce este asta?

Au acces la client ca opțiune de securitate?

Comparație magazin Wix bigcommerce Squarespace pătrat-on-magazin Închideți zona de membri Ce este asta?

Au o zonă de membri ca opțiune de securitate?

Comparație magazin Wix bigcommerce Squarespace pătrat-on-magazin Închideți Protecția prin parolă Ce este asta?

Au o protecție de parolă ca opțiune de securitate?

Comparație magazin Wix bigcommerce Squarespace pătrat-on-magazin Închide scorul general Ce este asta?

Proiectarea este una dintre principalele categorii pe care le-am cercetat. Analizează lucrurile precum numărul de teme oferite, câte tipuri de industrie se potrivesc temelor, în ce măsură puteți personaliza fiecare temă și ce au crezut profesioniștii din industria de branding la acestea.

De ce contează asta?

Designul site-ului dvs. web este modul în care îl faceți propriul dvs. Cu cât designul este mai bun pe o platformă, cu atât ai mai multă libertate și cu atât poți fi mai creativ.

Comparație faceți cumpărături 3,7 / 5 wix 4/5 bigcommerce 3,2 / 5 pătrate 4,2 / 5 pătrate-magazin online 3,1 / 5 Închidere design flexibil Ce este asta?

Dacă puteți schimba tema magazinului dvs. cu una diferită după ce ați publicat site-ul online – fără a fi nevoie să vă reproiectați site-ul.

De ce contează asta?

Vremurile se schimbă. Tema pentru care optezi astăzi poate să nu fie cea dorită de un an. Dacă decideți că este necesară o schimbare, este bine să știți că nu trebuie să începeți din nou de la zero.

Comparație magazin Wix bigcommerce Squarespace pătrat-on-magazin Închideți baza de cunoștințe Ce este asta?

Asistență la fața locului care oferă articole utile și ghiduri „Cum să”.

De ce contează asta?

Să știi ce asistență ai la dispoziție când întâmpini probleme te poate economisi mult timp. Și îndrumarea profesională vă poate ajuta să vă construiți site-ul așa cum doriți.

Comparație magazin Wix bigcommerce Squarespace pătrat-on-magazin Închideți telefonul Ce este asta?

Serviciu profesional și asistență pentru platformă prin telefon.

Comparație magazin Wix bigcommerce Squarespace pătrat-on-magazin Închideți Live Chat Ce este asta?

Serviciul profesional și asistența platformei prin chat live la fața locului.

De ce contează asta?

Să știi ce asistență ai la dispoziție când întâmpini probleme te poate economisi mult timp. Și îndrumarea profesională vă poate ajuta să vă construiți site-ul așa cum doriți.

Comparație magazin Wix bigcommerce Squarespace pătrat-on-magazin Închideți e-mail Ce este asta?

Serviciul profesional și asistența platformei prin e-mail

De ce contează asta?

Să știi ce asistență ai la dispoziție când întâmpini probleme te poate economisi mult timp. Și îndrumarea profesională vă poate ajuta să vă construiți site-ul așa cum doriți.

Comparație magazin Wix bigcommerce Squarespace pătrat-on-magazin Închideți forumul Ce este asta?

Vă permite să obțineți servicii și suport de platformă de la alți utilizatori de pe forumuri oficiale.

De ce contează asta?

Să știi ce asistență ai la dispoziție când întâmpini probleme te poate economisi mult timp. Și îndrumarea profesională vă poate ajuta să vă construiți site-ul așa cum doriți.

Comparație magazin Wix bigcommerce Squarespace pătrat-on-magazin Închide

Selectați până la constructori pentru a compara

Vedeți mai jos constructorii selectați

Anulați comparație

Glisați pentru a compara

Vrei recomandările noastre? Faceți clic pentru a lua un test scurt

Cei mai buni producători de magazine online: Roundup

Aceasta este o mulțime de informații de luat în considerare. Alegerea celui mai bun producător de magazine online nu este întotdeauna ușor – mai ales când cea mai bună opțiune pentru dvs. nu poate fi de fapt cel mai bine clasat constructor de site-uri de comerț electronic..

Pentru a vă ajuta, iată un scurt și detaliat rezumat al celor mai buni producători de site-uri ale magazinelor noastre online și la ce sunt cele mai bune pentru:

Care este cel mai bun producător de magazine online?

 1. Shopify – cea mai bună platformă de comerț online integral.
 2. Wix – Cel mai bun constructor de site-uri web cu funcționalitate de comerț electronic.
 3. BigCommerce – Cele mai bune funcții încorporate.
 4. Squarespace – Cele mai bine proiectate șabloane.
 5. Pătrat – Cea mai bună valoare pentru bani.

Doriți să aflați mai multe despre oricare dintre acești producători de site-uri de comerț electronic? Pur și simplu faceți clic pe nume și veți fi trimis direct către expertul nostru, revizuire aprofundată a acelei platforme. Pentru cele mai recente recenzii de e-commerce, comparații și ghiduri, consultați articolele de mai jos.

Am găsit acest grafic util?

Întrebare – Acest grafic v-a avantajat? Lasă un comentariu mai jos.

Cunoașteți pe cineva care poate beneficia de acest grafic? Trimiteți-le această pagină sau faceți clic pe butoanele de partajare din stânga.

Ne veți ajuta răspândind cuvântul despre site-ul nostru web și îi veți ajuta!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map