5 cele mai bune alternative GoDaddy pentru găzduire web: găsiți furnizorul dvs. perfect

Poate tu’căutați cel mai bun mod de a vă găzdui site-ul dvs. web sau pur și simplu gândindu-mă să comutați furnizorii de la GoDaddy. Oricum, noi’sunt aici pentru a ajuta.


GoDaddy este cunoscut pentru faptul că este doyenul domeniilor. Ca cel mai mare registrator din lume, dumneavoastră’Voi găsi o mulțime de oameni care achiziționează numele site-ului lor prin GoDaddy.

Constructorul său de site-uri este destul de îngrijit, folosind inteligență artificială pentru a vă proiecta un site. Dar când vine vorba de GoDaddy’planurile de găzduire, ei’re, bine… un pic meh.

alternative godaddy

Funcțiile de găzduire pe care le oferă GoDaddy sunt minunate, dar furnizorul se încadrează în timpul de funcționare, valoare pentru bani și suport în comparație cu concurenții săi. De unde știm asta? Prin cercetarea noastră expertă, desigur!

Noi’Am petrecut nenumărate ore testând furnizorii de gazduire web, cercetând fiecare mic detaliu al serviciilor lor. Aceasta’s mulțumim acestui fapt, avem acum un sistem detaliat de rating pentru companiile de top – iar rezultatele sunt.

Care sunt cele mai bune alternative GoDaddy?

 1. Bluehost – Cel mai bun furnizor general de hosting.
 2. HostGator – Cel mai bun pentru uptime.
 3. In miscare – Cel mai bun pentru găzduire partajată și VPS.
 4. A2 Gazduire – Cel mai bun pentru găzduire cloud.
 5. SiteGround – Cel mai bun pentru fiabilitate.

Bluehost este alegerea noastră 1 pentru alternativele GoDaddy, deoarece impresionează în toate categoriile importante, de la prețuri la asistență pentru clienți. HostGator’s 99,99% uptime este imbatabil, iar InMotion excelează în ambele partajate și Gazduire VPS.

Cercetările noastre au vizat orice tip de găzduire, de la partajat și dedicat VPS și WordPress. Cu toate acestea, în acest ghid, noi’Ne vom concentra mai ales pe ce furnizor este cel mai bun – la urma urmei, acolo’nu are niciun rost să alegeți un furnizor cu o distribuție de hosting foarte bună când aveți nevoie de un plan dedicat!

Deci, dacă GoDaddy nu face asta’nu te atrag, stai pe loc și citește mai departe în timp ce examinăm cele mai bune alternative GoDaddy pentru găzduire web. Noi’Am testat pe fiecare furnizor de găzduire pe noi înșine și, de asemenea, am consolidat note și evaluări de la utilizatori ca tine. Această cercetare extinsă a culminat cu sistemul nostru de rating de cinci stele de mai jos:

Alternative GoDaddy pentru gazduire web

Acum lasa’aruncați o privire mai atentă asupra furnizorilor de hosting de top: pentru ce sunt ei mai bine? Ce tipuri de găzduire oferă? Și, cel mai important, sunt potrivite pentru tine?

Bluehost – Cel mai bun furnizor general de găzduire

Bluehost este ușor de utilizat, are un nivel de funcționare excelent și oferă o valoare excelentă pentru bani. Bluehost’s uptime de 99,98% înseamnă puțin sub două ore de oprire pe an. În plus, pur și simplu se poate’să nu fii bătut dacă tu’lucrezi cu un site web WordPress. De fapt, aceasta’este principalul furnizor de hosting recomandat de WordPress.

Planurile de bază de găzduire WordPress variază între 2,95 și 5,95 USD pe lună, dar dacă site-ul dvs. trebuie să crească, ar trebui să faceți upgrade la un plan de găzduire WordPress Pro care costă între 19,95 USD pe lună și 49,95 USD pe lună..

HostGator – Cel mai bun pentru Uptime

HostGator’s 99,99% optime este ceea ce o diferențiază cu adevărat, dar o gamă largă de funcții și planuri super scalabile sunt, de asemenea, beneficii majore ale acestui furnizor.

HostGator scoate o mușcătură din portofel? În mod relativ, dar tu’plătești pentru cele mai bune afaceri. Gazduirea partajată începe de la 2,75 USD pe lună, VPS variază de la 19,95 USD – 39,95 USD pe lună, în timp ce costurile dedicate sunt de până la 149,99 USD pe lună..

InMotion – Cel mai bun pentru găzduire partajată și VPS

InMotion este unul dintre cei mai buni furnizori de pe piață. Oferă spațiu nelimitat pe disc și SSL gratuit pe planul de bază și securitate în mai multe straturi pe planul său dedicat de găzduire.

In miscare’găzduirea partajată începe de la doar 3,99 USD pe lună, găzduirea WordPress variază între 4,99 $ și 114,99 USD pe lună, în timp ce găzduirea dedicată costă între 105 $ – 519,39 USD pe lună..

A2 Gazduire – Cel mai bun pentru cloud hosting

Cu suport 24/7 365 de zile din an, A2 Gazduire este întotdeauna acolo pentru a vă ridica de la A la B fără a fi supărat. Cei foarte instruiți ‘Guru Crew’ este specializată în asistența individuală pentru clienți, în timp ce aveți acces și la ajutor live de chat, telefon și e-mail.

Prețurile de găzduire A2 încep de la 4 dolari pe lună pentru găzduire partajată, 5 dolari pe lună pentru găzduire VPS neadministrată și 33 dolari pe lună pentru gazduire VPS administrată. Aceasta’nu este cel mai ieftin furnizor de gazdă din jur, dar oferă oricând garanții de returnare a banilor.

Siteground – Cel mai bun pentru fiabilitate

Încercați să găsiți un teren solid pentru site-ul dvs. web? Nu mai căuta. Siteground este cel mai de încredere furnizor de hosting pe care l-am testat.

În timp ce nu face asta’nu furnizați găzduire VPS, care vă poate împiedica site-ul’S creștere, Siteground are o durată de funcționare de 99,98%, oferă asistență strălucită pentru clienți și oferă un panou de control cu ​​adevărat ușor de utilizat.

Prețurile încep de la 3,96 USD pe lună pentru hosting WordPress, 80 USD pe lună pentru hosting cloud și 269 USD pe lună pentru hosting dedicat.

Furnizor deGazduire comunăGazduire VPSGazduire dedicatăGazduire în cloudGazduire WordPressBluehostHostGatorIn miscareA2 GazduireSiteground
&# 10003;&# 10003;&# 10003;&# 10007;&# 10003;
&# 10003;&# 10003;&# 10003;&# 10003;

&# 10003;

(doar partajat)

&# 10003;&# 10003;&# 10003;&# 10003;

&# 10003;

(gestionat doar)

&# 10003;&# 10003;&# 10003;&# 10003;&# 10003;
&# 10003;&# 10007;&# 10003;&# 10003;

&# 10003;

(gestionat doar)

Nu uitați, doar pentru că o gazdă oferă ceva, nu’Nu mă refer’sunt neapărat potrivite pentru tine. Majoritatea furnizorilor oferă cele mai multe tipuri de găzduire, dar unii sunt excelenți pentru unul și săraci pentru altul.

Chiar și atunci, tu’Voi avea propriile cerințe specifice. Este posibil să aveți nevoie de multă lățime de bandă, de exemplu, sau spațiu de stocare amplu, și toată lumea vrea să știe cât de mult poate’revin!

Mai jos, noi’Vă arăt exact ce au de oferit acești șase furnizori. Noi’Vom oferi, de asemenea, link-uri către recenziile noastre complete despre fiecare serviciu, ajutându-vă să luați cea mai informată decizie.

# 1: Bluehost

Cel mai bun furnizor general de găzduire

Aceasta’s estimează în prezent că peste 40% dintre site-urile web active pe internet sunt construite folosind WordPress. daca tu’e unul din lume’s 75 milioane de utilizatori WordPress, apoi Bluehost este furnizorul pentru dumneavoastră.

Puteți opta pentru un plan partajat sau administrat, cu instalări cu un singur clic și actualizări automate de WordPress. Puteți obține, de asemenea, copii de rezervă gratuite, precum și spațiu de stocare și lățime de bandă neschimbate și acolo’nu are nicio limită la cantitatea de site-uri web pe care le puteți găzdui.

Alternative GoDaddy BluehostBluehost este alegerea evidentă pentru găzduirea WordPress.

Pro Bluehost și contra

Pro BluehostBluehost Cons
 • Spațiu de stocare nemodificat și lățime de bandă nelimitată cu găzduire WordPress
 • 99,98% uptime
 • Spațiu de stocare comparativ limitat cu găzduire VPS
 • Fără cloud hosting

# 2: HostGator

Cel mai bun pentru Uptime

HostGator stăpânește cocoșul când vine vorba de găzduire. Oferă ajutor și asistență deosebită la bord, o durată de viață de neegalat de 99,99% și funcții decente.

Noi’d recomand HostGator pentru site-uri personale mari și companii mari. Gazduirea sa dedicată vine cu lățime de bandă neschimbată, până la 1 TB de spațiu pe disc și 16 fire de procesor. Puteți alege chiar să vă găzduiți site-ul pe serverele Windows sau Linux într-una din cele două locații americane.

HostGator’prețurile nu sunt’este ieftin în comparație cu concurenții săi, dar plătiți pentru un serviciu de top.

Alternative GoDaddy HostGatorHostGator este într-adevăr pachetul complet, topul clasamentului nostru de cercetare.

Pro și contra HostGator

Pro HostGatorHostGator Cons
 • 99,99% uptime
 • Planuri ieftine de găzduire partajate
 • Planuri scumpe de găzduire VPS
 • Nu există domenii sau copii de rezervă gratuite

# 3: InMotion

Cel mai bun pentru găzduire partajată și VPS

InMotion va fi o opțiune excelentă pentru majoritatea oamenilor care citesc acest lucru. Majoritatea site-urilor web sunt găzduite pe planuri de găzduire partajate sau VPS, iar pentru aceștia, InMotion este crema culturii.

După cum puteți vedea din InMotion’pro, ofertele sale limitate sunt abundente. Tu’Voi avea acces și la un constructor gratuit de site-uri web dacă’încă am creat un site și o durată de utilizare foarte respectabilă de 99,97%.

InMotion are, de asemenea, câteva oferte promoționale excelente pentru găzduirea partajată pentru clienții noi. Puteți obține atât planurile sale de lansare, cât și de putere (de obicei au un preț de 7,99 USD / lună și 9,99 USD / lună) pentru doar 3,99 USD / lună pentru primii doi ani!

Alternative GoDaddy InMotionInMotion este cel mai bun furnizor de găzduire partajată și VPS.

InMotion pro și contra

Pro InMotionInMotion Cons
 • Site-uri nelimitate, conturi de e-mail și spațiu pe disc cu găzduire partajată
 • Core nelimitate de procesor și acces root cu hosting VPS
 • Planuri costisitoare de găzduire dedicate
 • Nu există un hosting WordPress partajat

# 4: Gazduire A2

Cel mai bun pentru cloud hosting

Dacă găzduirea de site-uri vă este complet străină, A2 Gazduire vă poate ajuta. Personalul A2 este acolo pentru a vă ghida la fiecare pas, cu sprijin receptiv, util și expert. daca tu’nu ești vândut pe serviciu, poți primi banii înapoi pe orice plan, oricând.

În ceea ce privește funcțiile, A2’s VPS hosting este unul dintre cele mai bune servicii ale sale. Obțineți acces root, copii de rezervă gratuite, site-uri nelimitate și conturi de e-mail, până la 8 GB RAM și 150 GB stocare. Tu’Am primit și opțiunea de a utiliza servere Windows sau Linux.

Alternative GoDaddy A2 GazduireA2 Hosting se angajează în fața clienților săi cu sprijin mare și garanții de returnare a banilor.

A2 Gazduire pro și contra

A2 Gazduire proA2 Gazduire contra
 • Asistență prin telefon, chat live, sistem de bilete și centru de ajutor
 • În orice moment, garanție de returnare a banilor
 • Nu există copii de rezervă gratuite cu găzduire dedicată
 • 99,95% uptime

# 5: Siteground

Cel mai bun pentru fiabilitate

Cu Siteground, tu’Voi fi sigur că site-ul dvs. web este în mâini sigure. 99.98% uptime este poate cel mai bun exemplu de fiabilitate, dar nu’nu mă opresc aici.

Siteground utilizează clasicul tablou de bord cPanel, oferă suport solid și are toate caracteristicile de bază pe care le aveți’Aștept de la un furnizor de hosting. Ce site Site’Oferta, totuși, este găzduirea VPS. Asta poate fi un element de întrerupere dacă’încercați să faceți upgrade dintr-un plan comun.

GoDaddy alternative SitegroundSiteground este renumit pentru serviciile sale de găzduire fiabile.

Site-ul pro și contra

Pro sitegroundSiteground Cons
 • 99,98% uptime
 • Gazduire WordPress ieftin (gestionat)
 • Fără gazduire VPS
 • Planuri costisitoare de găzduire în cloud

Există alte alternative alternative GoDaddy?

Există sute de furnizori de hosting acolo, dar noi’Am ales să ne concentrăm pe cei mai buni. Am cercetat alți furnizori, pe lângă cei cinci de mai sus, și au revenit cu rezultate diferite.

iPage este un furnizor care se poate considera nefericit de ratat. Aceasta’este excelent pentru planurile de găzduire ieftine, dar acestea vin în detrimentul vitezei de încărcare.

DreamHost este un alt pretendent puternic. Vine cu tone de spațiu de depozitare, așa că’cu siguranță merită să verificați dacă aveți o mulțime de imagini de înaltă calitate pe site-ul dvs..

HostPapa și WPEngine pot fi, de asemenea, demne de luat în considerare. Problema pe care am găsit-o cu acești doi a fost că Hostpapa’costurile de reînnoire nu au reușit’Nu vin ieftin, în timp ce WPEngine este potrivit doar pentru site-urile WordPress – ceva Bluehost face mai bine.

Alternative GoDaddy pentru gazduire web: concluzie

GoDaddy nu este în niciun caz un serviciu de găzduire groaznic. daca tu’v-ați achiziționat domeniul și chiar ați creat site-ul dvs. pe GoDaddy, s-ar putea să vă fie mai ușor să vă păstrați toate facturile într-un singur loc. Dar în funcție de ce tip de găzduire ai nevoie, există opțiuni mai bune acolo. Aici’este o recapitulare rapidă…

Cele mai bune alternative GoDaddy Gazduire sunt:

 1. HostGator – Cel mai bun furnizor general de hosting.
 2. In miscare – Cel mai bun pentru găzduire partajată și VPS.
 3. Bluehost – Cel mai bun pentru găzduirea specifică WordPress.
 4. A2 Gazduire – Cel mai bun pentru serviciul clienți.
 5. Siteground – Cel mai bun pentru fiabilitate.

Practic, HostGator acoperă toate bazele, în timp ce InMotion și Bluehost excelează fiecare la anumite tipuri de găzduire. A2 Gazduire și Siteground sunt excelente atât când vine vorba de unele dintre acele calități mai moi, care nu sunt mai puțin vitale.

Pentru a simplifica lucrurile, noi’Am reunit un mic tabel pentru a vă arăta cei mai buni furnizori de hosting pentru fiecare tip de hosting, pe baza cercetărilor noastre:

Tipuri de gazduireCel mai bun furnizor
Gazduire comună In miscare
Gazduire VPS In miscare
Gazduire dedicată HostGator
Gazduire WordPress Bluehost
Gazduire în cloud 1&1 IONOS

Acestea se referă în principal la caracteristicile pe care le oferă fiecare furnizor și la costul planurilor sale. Dacă doriți doar o gazdă drăguță, ușor de utilizat, asta’suntem de încredere și vine cu mult sprijin, noi’Aș recomanda să vă uitați la A2 Hosting sau Siteground.

Toți furnizorii vin cu certificate de securitate SSL gratuite și perioade de încercare de returnare a banilor, deci de ce să nu luați unul pentru rotire? Obțineți site-ul dvs. web live astăzi cu oricare dintre aceste servicii de hosting de top.

Alternative GoDaddy pentru gazduire web: întrebări frecvente

Pot găzdui site-ul meu GoDaddy cu un alt furnizor?

Absolut. Doar pentru că tu’Ați cumpărat un nume de domeniu de la GoDaddy și / sau a creat site-ul dvs. folosind constructorul de site-uri web, doesn’nu vreau să spun’sunt legat de utilizarea serviciului său de găzduire. Există o mulțime de alți furnizori de hosting care sunt specializați în diferite tipuri de hosting.

De unde știu ce tip de găzduire am nevoie?

În general, majoritatea site-urilor web de acolo vor fi confortabile pe un plan de gazduire partajat sau VPS. Gazduirea VPS poate gestiona în special mii de vizitatori pe săptămână și vă oferă mai mult control asupra lucrurilor precum limitele de securitate și resurse. Gazduirea WordPress este alegerea evidentă dacă’ți-ai creat site-ul folosind WordPress.

Puteți găzdui un site gratuit?

Nici un furnizor de hosting nu oferă planuri gratuite, dar puteți utiliza un constructor de site-uri gratuit, cum ar fi Wix. În felul acesta, tu’nu plătiți nimic pentru proiectare, domeniu sau găzduire. Cu toate acestea, un cuvânt de avertizare – tu’Voi avea publicitate Wix pe site-ul dvs., și un sub-domeniu Wix.

Care sunt unele alternative de constructor de site-uri GoDaddy?

Wix este cel mai bun constructor de site-uri web. Aceasta’este ușor de utilizat, are asistență excelentă pentru clienți și vă oferă mai mult control creativ decât GoDaddy. Dacă doriți șabloane sublime și piață’Cele mai puternice instrumente de proiectare, Squarespace este o opțiune mai bună decât GoDaddy.

Ar trebui să folosesc software găzduit sau self-hosting?

Depinde de nivelul de abilitate și de câtă libertate creativă îți dorești. Constructori de site-uri self-gazdate precum Wix, Weebly și Squarespace don’nu aveți nevoie de codare și ele ordonează găzduirea și securitatea pentru dvs. Software-ul găzduit precum WooCommerce și Magento necesită cunoștințe puternice de codare, dar aveți personalizare nelimitată.

Unde mai pot cumpăra un nume de domeniu?

Majoritatea furnizorilor de găzduire oferă un nume de domeniu gratuit atunci când vă înscrieți la unul dintre planurile lor de găzduire. Cei mai buni furnizori de găzduire pentru a oferi acest lucru includ Bluehost, 1&1 IONOS și HostGator. În afară de GoDaddy, unele registre populare de nume de domeniu includ Domain.com, Namecheap și BuyDomains.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map