6 alternative Bluehost: Care sunt cele mai bune pentru site-ul dvs.?

Știi ce don’T vrei. Știm ce-ai putea dori în schimb.

Bluehost este un furnizor de gazduire prietenoasă pentru începători, cunoscut pentru integrarea WordPress și pentru planurile accesibile de găzduire partajată. Dar daca tu’căutați alternative Bluehost, voi’probabil că sunt mai preocupat de ceea ce Bluehost doesn’T fă așa bine. Dacă prioritatea dvs. este valoarea pentru bani, caracteristicile site-ului cool sau timpul de funcționare impresionant, atunci’merită să vă cântăriți opțiunile înainte de a vă angaja la Bluehost pe termen lung.


Noi’Am testat noi cele mai bune alternative Bluehost și le-am acoperit în detaliu aici, astfel încât să puteți lua o decizie în cunoștință de cauză.

Acestea sunt cele mai bune alternative Bluehost pentru site-ul dvs..

 1. HostGator (de la 2,75 USD / lună) – cea mai bună alternativă Bluehost.
 2. InMotion (de la 3,99 USD / lună) – cel mai bun pentru găzduire partajată și VPS.
 3. A2 Gazduire (de la 3,92 USD / lună) – cel mai bun pentru serviciul clienți.
 4. Siteground (de la 3,95 USD / lună) – cel mai bun pentru fiabilitate.
 5. GoDaddy Hosting (de la 2,99 USD / lună) – cel mai bun pentru funcții suplimentare.
 6. Hostinger (de la 0,99 USD / lună) – cel mai bun pentru prețuri reduse.

Top 3 alternative Bluehost sunt HostGator, InMotion și A2 Hosting. Dintre acestea, cea mai bună alegere depinde de ceea ce tu’căutați: HostGator are un timp de funcționare imbatabil, InMotion are cele mai bune caracteristici, iar A2 Hosting oferă o valoare excelentă pentru bani.

Acum pentru o privire mai atentă.

Încă cântăriți opțiunile? Aflați mai multe cu recenzia noastră completă Bluehost

Vezi-ne clasament complet dintre cei mai buni furnizori de găzduire web

1

HostGator

Cea mai bună alternativă Bluehost

În ceea ce privește alternativele Bluehost, nu’nu obțineți mai bine decât HostGator, care este suprem în cercetările noastre ca fiind cel mai bun furnizor global de găzduire. Spre deosebire de majoritatea furnizorilor, HostGator este tot forța, nu are slăbiciune, planurile potrivite pentru portofolii personale și pentru întreprinderile mari deopotrivă.

HostGator Uptime

Nu numai că este cel mai bine clasat în general, dar HostGator ocupă și locul 1 în cercetările noastre pentru uptime, cu un scor impresionant de 4,5 / 5. Uptime este probabil cel mai important factor în evaluarea unui furnizor de hosting, deoarece se referă la perioada de timp pe care site-ul dvs. va fi live pe web. Majoritatea dintre noi putem literalmente’nu vă permiteți un furnizor de găzduire cu timp de funcționare necorespunzător, întrucât timpul de oprire costă companiile până la 100 milioane USD pe an.

Diferența de funcționare între HostGator și Bluehost arată marginal – oferă 99,99% și respectiv 99,98% uptime. Dar pe o piață în care cei mai renumiți furnizori de hosting oferă o creștere de peste 99,90%, fiecare pic contează.

Prețuri HostGator

HostGator’planurile sale încep de la 2,75 USD / lună, dar chiar și planurile sale mai scumpe sunt rezonabile pentru ceea ce vă oferă. Atenție, totuși: atât Bluehost cât și HostGator (și permiteți-vă’fi sincer, toate furnizori de găzduire) vă vor atrage cu prețuri ieftine din primul an care se reînnoiesc pentru mult mai mari.

Prezentare generală a prețurilor de la hostgator

Dacă doriți să aruncați o privire mai atentă asupra opțiunilor dvs., puteți citi Revizuirea prețurilor pentru HostGator și recenzia noastră pentru prețuri Bluehost.

Caracteristici HostGator

Bluehost și HostGator sunt destul de bine adaptate pentru funcții – ambele au oferte puternice. Cu toate acestea, o caracteristică Bluehost pe care o aveți’O să ratez cu HostGator este numele de domeniu gratuit. Când plătiți taxa de înregistrare Bluehost, primiți propriul nume de domeniu inclus pentru un an (deși dumneavoastră’Dacă trebuie să plătească o taxă de reînnoire’Aș dori să o păstrez o dată pe an’se ridică).

Ajutor HostGator & A sustine

HostGator și Bluehost primesc ambele 5/5 de la noi pentru asistență pentru clienți, așa că vă asigurăm’Voi fi îngrijit cu oricare dintre furnizori. Însă un punct în favoarea HostGator este chat-ul live 24/7, de care Bluehost îi lipsește. Bluehost vă poate oferi în continuare suport telefonic 24/7 și chat live niste din timp, dar cu HostGator, acesta’e drăguț să te cunosc’sunt complet acoperit.

Citiți comparația HostGator și Bluehost pentru mai multe informații

Citiți Revizuirea noastră completă HostGator pentru a afla mai multe despre HostGator

2

In miscare

Cel mai bun pentru găzduire partajată și VPS

InMotion ocupă locul doi în clasamentul furnizorilor de hosting, în mare parte datorită asistenței sale pentru clienți și a diferitelor tipuri de hosting. Ea bate în mod special Bluehost oferind o mai bună găzduire în cloud, care Mai să fie relevante pentru dvs., și backup-uri de stocare gratuite, care sunt categoric relevant pentru tine. InMotion este mai scump decât Bluehost, dar ambele oferă o valoare bună pentru bani – aceasta’este doar că InMotion este orientat mai mult către companii, în timp ce Bluehost se ocupă de site-ul personal / mulțimea de bloguri.

InMotion Uptime

daca tu’dezbatem între Bluehost și InMotion, există o mulțime de motive întemeiate pentru a te orienta către InMotion – dar, din păcate, uptime isn’unul dintre ei. In miscare face oferă un timp de funcționare excelent de 99,97%, dar așa cum am spus, într-o lume în care fiecare sută contează, pierde în Bluehost’s 99,98%.

Prețuri InMotion

InMotion oferă o mulțime de opțiuni de prețuri diferite de-a lungul planurilor sale, cu cele mai mici prețuri din primul an, venind la 3,99 USD / lună. Cu toate acestea, prețul este disponibil numai atunci când vă angajați cu un plan de doi ani în avans – dacă aveți’nu sunteți gata să vă asumați un astfel de angajament, cel mai ieftin plan devine 7,99 USD / lună. Bluehost are prețuri de reînnoire în mod similar, dar, în general, InMotion este încă mai scump.

Caracteristici InMotion

InMotion primește un 5/5 perfect pentru caracteristici, depășind Bluehost în ceea ce privește caracteristici de stocare în special. Oferte InMotion liber Stocare SSD, care este mai rapidă și mai fiabilă decât stocarea pe hard disk. InMotion oferă, de asemenea, mai multe funcții gratuite și incluse în planurile sale partajate decât Bluehost.

caracteristicile de bază ale imobilizării

Ajutor InMotion & A sustine

Atât Bluehost cât și InMotion au scor 100% în concluziile noastre pentru ajutor & a sustine. InMotion este însă o companie mai mică decât Bluehost și puteți vedea cu adevărat asta în modul în care își apreciază clienții. Pe lângă toate funcțiile așteptate de asistență pentru clienți, InMotion depășește și nu numai, cu un canal YouTube dedicat și un forum al centrului de asistență care’este de ajutor.

Acest lucru este bine și bine, dar nici InMotion și nici Bluehost nu au suport pentru chat live 24/7. În afara șansei că’este un distribuitor pentru dvs., apoi puteți opri citirea: HostGator’este calea de urmat.

Citiți comparația noastră InMotion vs Bluehost pentru mai multe informații

Citiți revizuirea noastră completă InMotion pentru a afla mai multe despre InMotion

3

A2 Gazduire

Cel mai bun pentru serviciul clienți

A2 Hosting vine pe locul patru în clasamentul nostru general, corect in spate Bluehost – dar cu scoruri care se apropie (4.1 față de 4.4, ca să fie exact), acesta’este în mare măsură o preferință personală. Dacă serviciul pentru clienți este prioritatea dvs., atunci A2 Gazduire ar putea fi alternativul dvs. Bluehost’am căutat.

A2 Gazduire Uptime

Lăsa’fac clar un lucru – dacă timpul de funcționare este prioritatea ta, atunci poți dori să te uiți în altă parte. A2 Gazduire oferă o rată a uptime-ului de 99,90% – ceea ce poate fi un scor uimitor pentru unele lucruri, cum ar fi un test de algebră de liceu, dar lumea uptime este, din păcate, mai gât. Și în această lume, 99,90% pot’nu concurezi cu like-uri de 99,98% și 99,99%.

Preț gazduire A2

Ceea ce Găzduiește A2 îi lipsește timpul de funcționare, compensează prețul. Cu un scor de 4,0 / 5, chiar depășește HostGator.

Acolo’nu există prea multe diferențe în ceea ce privește reînnoirea sau chiar prețurile introductive atunci când compari A2 Hosting cu ceilalți furnizori de hosting de top. Ceea ce face ca A2 Hosting să iasă în evidență din pachet este orice garanție de returnare a timpului, ceea ce vă permite să încercați platforma fără riscuri.

Caracteristici de găzduire A2

A2 Gazduire alege cu siguranță puncte din categoria caracteristici. Singurul său plan de bază oferă stocare nelimitată, transfer de date nelimitat, certificat SSL gratuit și stocare SSD.

A2 Hosting se situează cu mult peste Bluehost pentru caracteristici – cei doi au ajuns șase și, respectiv, al nouălea -, dar InMotion și GoDaddy Hosting încă i-au bătut cu scoruri 5/5 perfecte.

Ajutor de găzduire A2 & A sustine

a2 care găzduiește echipajul de guru

A2 Hosting primește un 5/5 perfect (la fel ca Bluehost) pentru ajutor & a sustine. “Guru Crew,” ca A2 Gazduire’Echipa de asistență este apelată, este disponibilă 24/7 prin telefon, chat live și / sau e-mail. Acolo’s, de asemenea, un sistem de depunere a biletelor pentru organizarea procesului de servicii pentru clienți.

Citiți recenzia noastră de găzduire A2 pentru mai multe informații despre gazduirea A2

Obțineți cea mai bună valoare pentru banii dvs. cu ghidul nostru pentru furnizorii de gazduire ieftine

4

Siteground

Cel mai bun pentru fiabilitate

Dacă te-ai gândit 1&1 IONOS a fost de încredere, așteptați ‘până la tine’am citit despre un furnizor care’este de încredere și are un serviciu bun pentru clienți. De fapt, Siteground vine pe locul doi doar la Bluehost pentru ajutor & suport și are o prezentare puternică în unele dintre Bluehost’s și zone mai slabe (cum ar fi caracteristici).

Siteground Uptime

Pentru uptime, Siteground obține un loc 4.0 / 5 și al treilea loc în clasamentul nostru. Siteground spune că timpul său de funcționare este de 99,99%, dar cercetările noastre au acel număr la 99,98% – acest lucru este încă foarte competitiv și pune SiteGround la egalitate cu Bluehost.

Prețul site-ului

Siteground’Prețurile sunt în general în urmă față de cele mai importante competiții sale, inclusiv A2 Hosting, HostGator și InMotion. De exemplu, Siteground’Cele mai populare trei planuri variază de la 3,95 USD / lună la 34,95 USD / lună. Planurile echivalente cu HostGator variază de la 2,75 USD / lună la 16,95 USD / lună.

Cu toate acestea, un lucru este revigorant în ceea ce privește Siteground’s prețuri: costurile suplimentare sunt foarte transparente în timpul procesului de efectuare a plății, care este mai mult decât oricare dintre ceilalți furnizori pe care noi’am acoperit pot spune. Bluehost, în special, adaugă o tonă de costuri suplimentare la coș în timpul efectuării plății’Va trebui să debifez manual, ceea ce este frustrant.

Caracteristici ale site-ului

site-ul site-ului prezintă caracteristică generală

Siteground ocupă locul patru în clasamentul nostru pentru funcții – cu mult peste Bluehost’s-a ocupat locul șase. Siteground’Caracteristicile WordPress în special înseamnă că poate concura cu InMotion și GoDaddy Hosting din această categorie – A2 Hosting și HostGator pot’spun același lucru.

Ajutor pe site & A sustine

Siteground are un suport excelent pentru clienți – a obținut 5/5 perfecte în cercetarea noastră. Acesta ține față de concurenții săi cei mai buni, oferind telefon 24/7 și suport pentru chat în direct, dar Siteground merge, de asemenea, în plus. Baza de cunoștințe a site-ului site-ului este un tezaur de căutare a articolelor utile scrise de compania, așa că ai câștigat’nu trebuie să mă descurc cu oricare dintre acele presupuneri ale forumului public – poți doar să primești răspunsul.

Citiți site-ul nostru și comparația Bluehost pentru mai multe informații

Citiți Recenzia siteground-ului nostru pentru a afla mai multe despre Siteground

5

Gazduire GoDaddy

Cel mai bun pentru funcții suplimentare

GoDaddy este poate cel mai cunoscut nume din jocul online, iar platforma sa de găzduire nu merită mai puțin această reputație. Se remarcă pentru tipul de caracteristici uimitoare care ar putea proveni doar dintr-o sursă atât de consacrată. Dar GoDaddy Hosting nu este’Fără slăbiciunile sale…

GoDaddy Gazduire Uptime

GoDaddy Hosting vine pe locul cinci cu un scor de 3,5 / 5 pentru uptime – acesta’este destul de mijlocul pachetului aici, cu o garanție de uptime de 99,97%. HostGator, Siteground și 1&1 IONOS are toate ritmurile GoDaddy Hosting, dar asta nu’Adică GoDaddy’s uptime este rău. Aceasta’nu este doar unul dintre acest furnizor’punctele forte.

Prețuri de gazduire GoDaddy

Pregătește-te: GoDaddy Hosting vine ultimul din cei 11 furnizori de hosting, am testat costurile, cu un scor de 1,5 din 5. Acest lucru nu se datorează faptului că’e sălbatic scump – ea’De fapt, deoarece GoDaddy Hosting oferă o mulțime de suplimente și funcții care îl fac excelent pentru configurarea unui site web atractiv, dar înseamnă, de asemenea, că’Nu voi fi niciodată cel mai ieftin furnizor de pe piață (deși oferă prețuri introductive competitive).

daca tu’nu sunteți sigur că GoDaddy Hosting este o investiție demnă, puteți citi defalcarea noastră completă a GoDaddy Hosting’valoare pentru bani pentru a vă face o idee mai bună.

Caracteristici de găzduire GoDaddy

Cum am spus, GoDaddy’prețurile mai abrupte înseamnă caracteristici mai bune. Acea’De ce GoDaddy Hosting ocupă primul loc pentru caracteristicile cu un scor perfect de 5/5. Cel mai bun dintre toate, GoDaddy oferă o instalare cu un singur clic de peste 125 liber aplicații, inclusiv WordPress, Joomla și Drupal.

Ajutor de găzduire GoDaddy & A sustine

GoDaddy Gazduire are un număr de asistență 24/7 și chat live, precum și “Comunitatea GoDaddy,” ceea ce este un ajutor & forum de suport. Comunitatea GoDaddy diferă de baza de cunoștințe a siteground-ului despre care am vorbit mai devreme, deoarece în timp ce Siteground’s forum este scris de angajați, Hai tăticu’s forum este scris de alții Clienți.

forul de sprijin al lui godaddy

Vârful comunității GoDaddy este că ai câștigat’nu primiți articole părtinitoare de la GoDaddy în sine și conținutul va fi relevant – dacă ceva v-a frustrat, șansele sunt’îi frustrează și pe ceilalți clienți GoDaddy.

Citiți comparația noastră pentru GoDaddy Hosting și Bluehost pentru mai multe informații

Citiți revizuirea noastră aprofundată GoDaddy Hosting pentru a afla mai multe despre GoDaddy Hosting

6

Hostinger

Cel mai bun pentru prețuri reduse

Hostinger este cunoscut mai ales pentru accesibilitatea sa, dar acest furnizor de găzduire european are, de asemenea, câteva caracteristici impresionante de care să te laude.

Hostinger Uptime

Hostinger oferă o garanție de uptime de 99,90%. În timp ce acest lucru nu este’este un procent rău de funcționare, poate’Nu concuram cu restul alternativelor noastre Bluehost. Dacă timpul de funcționare este prioritatea ta, atunci tu’mai bine căutați în altă parte. Dar dacă apreciați prețurile și funcțiile în funcție de timpul de funcționare, atunci citiți mai departe, deoarece Hostinger impresionează cu siguranță în aceste domenii.

Prețuri Hostinger

Nu, ochii tăi nu sunt’Te amăgesc: Hostinger’planurile sunt chiar încep de la 99 de centi pe lună. Cu un discount ca acesta, acesta’e imposibil să nu obții o valoare excelentă pentru bani. Cu toate acestea, Hostinger’Prețurile s cresc vizibil după perioada introductivă, cel mai ieftin plan de reînnoire începând de la 7,99 USD / lună.

Hostinger oferă, de asemenea, o garanție de returnare de 30 de zile pentru toate planurile sale, precum și o reducere de 15% a studenților, astfel încât există o mulțime de modalități de a salva dacă’sunteți interesat de acest furnizor!

Caracteristici Hostinger

Hostinger’Cel mai de bază plan partajat include un cont de e-mail, lățimea de bandă de 100 GB și copii de rezervă săptămânale. Noi’d spun că aceasta este o afacere destul de bună pentru prețul de introducere scăzut pe care îl aveți’voi plăti!

Hostinger’Planurile partajate mai avansate includ, de asemenea, un domeniu gratuit și acces Secure Shell, în timp ce planurile sale VPS sunt dotate cu un panou de control personalizat și 128 GB RAM. Hostinger’s comune și planurile VPS don’nu te uiți la funcții, dar dacă ești’planifică să-ți crești site-ul în timp, acesta’nu valorează nimic ce nu face Hostinger’nu oferă planuri dedicate.

Ajutor Hostinger & A sustine

Baza de cunoștințe Hostinger

Hostinger oferă 24/7 chat live, plus asistență prin e-mail, bilete și un centru de cunoștințe care poate fi căutat. Dar Hostinger’Funcția de asistență pentru clienți de excepție este biblioteca sa de articole practice, pe care le puteți căuta și citi oricând.

Acestea fiind spuse, Hostinger nu are un serviciu de telefonie de asistență pentru clienți. Dacă preferați să obțineți informații prin chat-ul live, atunci Hostinger’Echipa s este o resursă excelentă. Dar dacă asistența telefonică este un distribuitor, atunci Hostinger este posibil să nu fie pentru tine.

Citiți Review-ul nostru Hostinger pentru mai multe informații

Gânduri finale

Noi’Am ales acești șase furnizori pe baza cercetării noastre și testării utilizatorilor. Dacă știți că Bluehost nu este’Este nevoie de site-ul dvs., iar acestea sunt principalele alternative Bluehost:

 1. HostGator – oferă uptime și scalabilitate de neegalat.
 2. InMotion – oferă o bună variantă de planuri și tipuri de găzduire.
 3. A2 Gazduire – oferă un serviciu excelent pentru clienți.
 4. Siteground – un furnizor de încredere cu un serviciu bun pentru clienți.
 5. GoDaddy Hosting – oferă o selecție largă de funcții.
 6. Hostinger – oferă cele mai bune prețuri la reducere.

daca tu’încă nu sunteți sigur de unde să începeți, vă recomandăm HostGator ca cea mai bună alternativă Bluehost. Timpul său de utilizare 99,99% este excelent și oferă o gamă largă de tipuri de găzduire, deci’Voi putea găsi un plan care se potrivește tu. Dacă apreciați caracteristicile în timpul uptime-ului, puteți’nu greșesc cu InMotion’oferte incredibile de stocare – iar asistența sa pentru clienți nu este’nici prea stânjenit.

Totul se reduce la prioritatea ta. Odata ce tu’ați identificat acest lucru, puteți merge cu furnizorul de hosting decât se clasează cel mai bine în acea categorie. Lasă-ne un comentariu și mai jos – noi’mi-ar plăcea să știu ce valorezi cel mai mult într-o gazdă web!

Întrebări frecvente

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me