BigCommerce vs WooCommerce | Ce platformă este potrivită pentru dvs.?

BigCommerce vs WooCommerce este o luptă a două platforme de comerț cu greutate mare.


Construirea propriului dvs. magazin online nu’Nu sună ușor, dar, în realitate, poate fi un proces cu adevărat simplu. Există o mulțime de platforme acolo destinate să vă ajute să creați un site web de comerț electronic. BigCommerce și WooCommerce sunt două dintre aceste produse, dar ambele sunt foarte diferite.

BigCommerce este un constructor de site-uri de comerț electronic care’s-au ajutat aproape 100.000 de oameni să-și construiască propriul magazin online.

BigCommerce vs WooCommerce

WooCommerce este un plugin WordPress cu sursă deschisă care oferă site-urilor web existente posibilitatea de a vinde online.

Dar care’s mai bine? Și de unde știi care este potrivit tu?

La Website Builder Expert, acesta’este treaba noastră să răspundem la aceste tipuri de întrebări. Cercetăm și testăm platformele online pentru a vă oferi informații precise și detaliate. Citiți mai departe în timp ce discutăm despre ce sunt BigCommerce și WooCommerce și care dintre acestea se potrivesc cel mai bine nevoilor dvs..

Pssst! Am vrut doar să vă anunțăm că BigCommerce oferă în prezent până la trei luni gratuite când vă înscrieți la un nou plan. Mergeți pe site-ul BigCommerce pentru a vedea această ofertă în direct! 1

BigCommerce vs WooCommerce: Pro & Contra

BigCommerce pro și contra

PROS BIGCOMMERCE# 1

# 2

Funcții mai încorporate decât orice concurent
Vă permite să vindeți pe mai multe canale precum Facebook, Amazon și Instagram
BIGCOMMERCE CONS# 1

# 2

Nici o aplicație mobilă care să-ți ruleze magazinul din mers
Editarea interfeței este greu de navigat

WooCommerce pro și contra

PROS WOOCOMMERCE# 1

# 2

Personalizare nelimitată
SEO puternic
WOOCOMMERCE CONS# 1

# 2

Lipsa de asistență pentru clienți
Sunt necesare cunoștințe tehnice avansate

2

Ce’este diferența dintre BigCommerce și WooCommerce?

BigCommerce este un constructor de site-uri de comerț electronic. Nu sunteți sigur ce înseamnă asta? Permiteți-ne să explicăm:

Un constructor de site-uri de comerț electronic este un program care vă ajută să vă creați propriul magazin online. Nu numai că, vă oferă, de asemenea, suport pentru a vă gestiona site-ul, pentru a vă stimula vânzările și pentru a avea succes online.

Gândiți-vă la asta ca la punerea unui set de rafturi. BigCommerce vă oferă toate instrumentele de care aveți nevoie, plus un manual de instrucțiuni la îndemână.

WooCommerce este diferit. Aceasta’este proiectat pentru site-urile WordPress ca un plugin. Aceasta înseamnă că’este un supliment pe care îl integrezi în site-ul tău normal pentru a-l transforma într-un magazin online.

WooCommerce a fost construit de Automattic – compania de dezvoltare web care a fondat și WordPress. Aceasta’este descris ca fiind “cea mai populară și personalizabilă platformă de comerț electronic de pe web”.

daca tu’ești o afacere în devenire care are nevoie de un magazin online, BigCommerce este o alegere inteligentă. Aceasta’are tone de funcții încorporate și o mulțime de instrumente care vă pot ajuta la scară. De fapt, BigCommerce spun că își ajută comercianții să crească 28% de la an la an.

WooCommerce este destinat celor care au deja un site WordPress, dar au nevoie de funcționalitate de comerț electronic. Aceasta’este complet personalizabil și se integrează perfect. Fiți avertizat, totuși – acolo’puțin ajutor sau susținere acolo unde trebuie.

3

Ușurință în utilizare

În general, producătorii de site-uri precum BigCommerce sunt mult mai ușor de utilizat decât plugin-uri precum WooCommerce. Acestea vă oferă o bază pentru a vă baza și sunt întotdeauna la îndemână pentru a oferi sprijin.

Pentru a testa cât de ușor este utilizarea BigCommerce, am obținut o selecție de oameni de zi cu zi pentru a-și construi propriul magazin online. Li s-a cerut apoi să noteze cât de ușor (sau dificil) au găsit anumite sarcini.

BigCommerce’rezultatele au fost un sac mixt. Oamenii au considerat că procesul de bord a fost clar și clar și a plăcut cum o mulțime de caracteristici erau deja încorporate în teme. Unii s-au luptat însă cu terminologia. Iată câteva dintre gândurile lor:

La bord a fost grozav – te-a dus într-un mic turneu unde să găsești anumite caracteristici și unde poți personaliza lucrurile. Chiar a lămurit că nu ar trebui’nu-mi este teamă să pun întrebări în secțiunea de ajutor, ceea ce mi-a plăcut foarte mult.

Terminologia wasn’nu este grozav. Dacă ai fi nou în toată această zonă, ar fi foarte descurajant.

tablou de bord bigcommerceBigCommerce este un puternic constructor de magazine online cu tone de instrumente încorporate

Pe scurt, BigCommerce vă stabilește pentru a reuși. Acolo’este un pic de o curbă de învățare implicată, dar odată’vă familiarizați cu termenii pe care îi folosesc’Voi avea toată puterea de care aveți nevoie pentru a construi un magazin de comerț electronic de top. Și, cel mai bun dintre toate, nu ești’nu aveți nevoie de cunoștințe de codare!

WooCommerce poate fi ceva mai confuz. Aceasta’este o platformă mai tehnică, și acolo’trebuie să vă faceți o mulțime de lucrări înainte de a vă pune în funcțiune magazinul online. Tu nu’nu trebuie să fie un geniu al calculatorului pentru a utiliza WooCommerce, dar anumite abilități IT bune nu vor fi cu siguranță’nu merg bine.

tablou de bord woocommerceDeoarece WooCommerce este un plugin, tu’Voi lucra pe WordPress’ tablou de bord

În cazul în care BigCommerce vă oferă un domeniu, hosting și certificate de securitate, WooCommerce’Ofertele s sunt limitate la funcționalitatea de comerț electronic pur.

4

Flexibilitatea proiectării

Primele impresii contează. Aceasta’este important ca atunci când clienții să aterizeze pe site-ul dvs. web, ei’am fost întâmpinat cu un magazin cu aspect bine, bine conceput’este ușor de navigat.

BigCommerce oferă 7 teme gratuite, cu peste 50 de costuri disponibile la un cost unic între 145 $ și 245 $. Scump cum sună, ceea ce tu’faceți este să arătați clienților dvs. cine sunteți ca brand.

Studiile arată că clienții repetiți cheltuiesc cu până la 300% mai mult decât cei noi. Ai o singură șansă să faci acea primă impresie, deci fă-o să conteze.

WooCommerce are 14 teme de magazin, care toate costă un cost suplimentar de 39 USD.Tu’Va trebui, de asemenea, să adăugați extensii de magazin pentru a proteja site-ul dvs., care variază de la gratuit la 59 USD.

magazin de magazin onlineTemele WooCommerce sunt simple, clare și se extind în mai multe industrii

Nu numai că magazinele WooCommerce sunt mai ieftine decât temele premium BigCommerce, acestea sunt’sunt, de asemenea, mai personalizabile. Aceasta’este important să adăugați, totuși, că aici vă aflați’voi avea nevoie de expertiză tehnică.

Tu nu’nu trebuie să fii un om de informatică pentru a personaliza temele WooCommerce, dar la fel ca și WordPress în sine, cu cât știi mai mult, cu atât poți edita.

BigCommerce’temele, pe de altă parte, sunt mai rigide, dar personalizarea este mult mai simplă. BigCommerce are o interfață de editare care vă permite să ajustați lucruri precum dimensiunea și fontul textului, machete de pagini și plasare de navigare și bannere promoționale.

redactor bigcommerceBigCommerce’editorul nu face’nu aveți nevoie de cunoștințe de codare și vă oferă acces hands-on pentru a vă personaliza magazinul online

Atât temele BigCommerce, cât și WooCommerce răspund mobil. Cu BigCommerce, puteți previzualiza cum va arăta site-ul dvs. pe dimensiunile ecranului pentru mobil și tablete din partea de sus a editorului.

5

Construiți timpul

Când vine vorba de BigCommerce vs WooCommerce, timpul necesar pentru a construi un magazin online poate varia masiv.

În primul rând, depinde dacă aveți deja un site WordPress. Deoarece WooCommerce este un plugin WordPress, adăugarea acestuia pe un site existent poate fi un proces relativ rapid.

Timpul dvs. este investit în WooCommerce’s personalizare, cu toate acestea. Editarea după bunul plac poate necesita foarte mult timp și dacă nu’nu aveți deja un site WordPress, timpul de construcție va crește.

În schimb, BigCommerce este un magazin unic. Tot ceea ce ai nevoie pentru a construi un magazin online este deja încorporat și pentru că totul’este într-un singur loc’e mult mai repede cu care să mă prind. Dacă vă gândiți la asta, puteți obține magazinul online într-o zi sau două.

produse de mare comerțCu BigCommerce, puteți crea, personaliza și gestiona întregul site într-un singur loc

Cu WooCommerce, dumneavoastră’Va trebui să construiți un site WordPress și să rezolvați lucruri de genul hosting separat. Cu BigCommerce, acesta’Sunt toate acolo pregătite pentru a începe să proiectați propriul site de comerț electronic.

Ca și noi’am spus, acolo’este un element tehnic pentru WooCommerce. Acest lucru este perfect dacă aveți nevoie total control, dar’este cu siguranță mai complexă și mai puțin eficientă în timp decât BigCommerce.

După cum știm, BigCommerce este platforma mai ușor de utilizat și acolo’Nu scapă faptul că ușurința de utilizare și timpul de construire sunt legate direct.

6

Instrumente de comerț electronic & Caracteristici

Caracteristicile este unde BigCommerce intră în cont propriu. Există o mulțime de funcții vitale, încorporate, pe care le vei găsi folosind timp și din nou. Câteva dintre cele cheie includ:

 • Securitate SSL – vă asigură magazinul online securizat prin protejarea plăților, oferindu-vă un mic simbol al lacătului de lângă adresa URL, astfel încât clienții să fie conștienți când fac check-out.
 • Integrare multicanal – vă permite să vindeți de pe site-ul dvs. direct pe piețe precum Amazon și pe social media precum Facebook.
 • Recuperarea coșului abandonat – trimite clienților dvs. memento-uri automate de e-mail atunci când lasă articole în coș, fără să verifice.
 • Instrumente de urmărire analitică și raportare – monitorizați-vă site-ul’performanța prin sesiuni, vânzări, campanii de e-mail și multe altele.
 • Creați coduri promoționale și reduceri – vă permite să faceți reclamă vânzărilor și a ofertelor la produse, furnizând clienților un cod pe care să îl utilizați la finalizare.

Cele de mai sus sunt importante atunci când funcționați și creșteți magazinul dvs. de comerț electronic. Funcția de coș abandonată este deosebit de utilă cu BigCommerce afirmând vă poate ajuta să recuperați 25% din vânzările pierdute altfel.

Caracteristicile comerțului online de tip bigcommerceAceasta’este puțin de mirare că oamenii aleg să utilizeze BigCommerce atunci când începi să privești toate funcțiile pe care le oferă

Și asta’sunt doar niste BigCommerce’caracteristicile s. Am refuzat’chiar nu a atins opțiunile sale de transport și comercializare. Pentru toate astea și multe altele, citiți recenzia noastră detaliată despre BigCommerce aici.

Aceasta nu este’să spun că nu face WooCommerce’Am și câteva caracteristici destul de îngrijite. Deși există o ofertă mult mai mică, WooCommerce oferă în continuare:

 • Blogging – capacitatea integrată de a scrie, publica și partaja articole.
 • Personalizare nelimitată – dacă știți să codați’e complet nelimitat. Puteți edita totul de la magazin și până la pagina de checkout.
 • Restituiri cu un singur clic – permiteți clienților dvs. să obțină bani înapoi pentru returnări instantaneu.

Caracteristici de comerț electronic de woocommerceWooCommerce are o varietate frumoasă de funcții de comerț electronic pe care le puteți folosi

De asemenea, puteți încorpora produse și plăți într-o gamă mai largă de pagini din magazin. WooCommerce are în mod clar câteva caracteristici utile, dar acesta’nu este pachetul complet ca BigCommerce.

Gândiți-vă la asta ca la jocul de golf. Atat BigCommerce cat si WooCommerce iti ofera cluburi, dar unul iti ofera mult mai multa varietate. WooCommerce are un șofer și un putter, dar BigCommerce include și un fier, lemn și pană. Puteți juca 18 găuri cu oricare, dar BigCommerce vă oferă un avantaj clar.

7

Opțiuni și taxe de plată

Posibilitatea de a accepta mai multe opțiuni de plată este excelent atunci când vindeți către o gamă largă de clienți. Atât BigCommerce, cât și WooCommerce acceptă carduri de credit și debit, împreună cu unele dintre cele mai mari gateway-uri de plată din jur. Aceasta include:

 • Dunga
 • PayPal
 • Apple Pay
 • Pătrat

Un lucru care’important de știut este că fiecare gateway de plată are propriile taxe de tranzacție. Deci, ea’Merită să le căutați în sus înainte de a sări într-o singură dreaptă.

Nici BigCommerce și nici WooCommerce nu își aplică propriile taxe de tranzacție. Aceasta înseamnă că orice cost suplimentar suportat la procesarea plăților va fi direct de la gateway-uri sau companii de carduri.

Pe deasupra celor enumerate, WooCommerce acceptă, de asemenea, peste 100 de alte gateway-uri de plată diferite, cum ar fi Authorize.Net. BigCommerce este puțin mai limitată, oferind doar câteva alte opțiuni, alături de anumite portofele digitale precum Chase Pay și Venmo.

plăți woocommerceWooCommerce vă oferă o mulțime de opțiuni de plată pentru a alege dintre 8

SEO

SEO (optimizarea motorului de căutare) este crucial pentru performanța oricărui magazin online. Stabilește cât de mare este listat magazinul dvs. pe motoarele de căutare precum Google și va avea un impact direct asupra volumului de trafic pe care îl obține site-ul dvs..

Ai putea avea cele mai bune produse din lume, dar dacă nimeni nu le poate găsi, ce’este punctul?

Privind BigCommerce vs WooCommerce, it’e un apel strâns. Ambele vă oferă posibilitatea de a vă îmbunătăți site-ul’s SEO, oferindu-vă cele mai bune șanse posibile de a vă clasa pe Google. Pe BigCommerce, puteți:

 • Modificați titlurile și descrierile meta – modificați atât linkul, cât și textul de dedesubt în rezultatele căutării Google.
 • Personalizați lamele URL – pentru a vă asigura’este relevant pentru pagina dvs.’reîncercați de ex. “/ Mens / topuri / alb-shirt-uri /”.
 • Adăugați text text suplimentar – atașați text la o imagine pentru ca Google să știe care este imaginea.
 • Obțineți asistență pentru cuvinte cheie – recomandări cu privire la ce cuvinte să includeți în descrierile produselor pentru a vă ajuta magazinul online să se încadreze bine pentru acești termeni.

bigcommerce seoBigCommerce simplifică editarea slug-urilor URL, astfel încât acestea să reflecte cu exactitate pagina

WooCommerce vă permite, de asemenea, să editați meta titluri / descrieri, să personalizați lamele URL și să adăugați text alt text. Totuși, acolo unde se încadrează, nu reușește să furnizeze suplimente încorporate, cum ar fi securitatea SSL.

Dacă aveți un certificat SSL, Google știe că site-ul dvs. este sigur pentru utilizatori. Acest certificat este standard cu BigCommerce, dar cu WooCommerce, dumneavoastră’va trebui să plătesc suplimentar.

9

Ajutor si sustinere

Toată lumea are nevoie de ajutor din când în când, iar în această categorie, acolo’este un câștigător clar.

BigCommerce oferă asistență 24/7 prin telefon, e-mail și chat live. De asemenea, are propriul forum pentru utilizatori și un centru de ajutor exploziv cu ghiduri utile.

centru de ajutor pentru companiile mariBigCommerce are mai multe modalități prin care puteți obține suport, iar centrul de ajutor vă învață cum să faceți totul, de la sarcini de bază până la activități avansate

Dacă vă înscrieți la BigCommerce’Planul de întreprindere, primiți, de asemenea, propriul dvs. consultant personal de bord și manager de cont. Aceștia sunt experți BigCommerce, care vă vor ajuta cu orice probleme aveți atunci când utilizați platforma.

În schimb, suportul oferit de WooCommerce este în cel mai bun caz. Are documente WooCommerce – care este în esență un centru de ajutor – dar dincolo de asta, există’e puțină resursă prețioasă.

woocommerce centre de ajutorWooCommerce Docs este o bibliotecă plină de resurse în care puteți găsi informații utile despre platformă

Utilizatorii WooCommerce tind să fie mai experimentați, ceea ce explică parțial lipsa de suport a ofertei. În orice caz, însă, dacă vă blocați, voi’sunt în mare parte pe cont propriu.

10

Prețuri

În ceea ce privește prețul, BigCommerce vs WooCommerce este unul dificil.

BigCommerce are trei planuri de prețuri principale: Standard (29,95 USD / lună), Plus (79,95 USD / lună) și Pro (249,95 USD / lună). De asemenea, are un plan Enterprise, dar tu’Va trebui să contactați BigCommerce direct pentru o ofertă.

BigCommerce oferă și un Proces gratuit de 15 zile, ceea ce înseamnă că puteți încerca platformei fără să introduceți detalii despre card. Acesta este un mod minunat de a vedea dacă este’este cea mai potrivită pentru tine înainte de a investi.

prețuri de afaceri mari

Toate planurile BigCommerce vin cu lățime de bandă nelimitată și conturi de personal și fără taxe de tranzacție. O diferență-cheie cu planul Standard este, totuși, că nu’nu obțineți funcția de căruță abandonată – ceva care’este vital pentru orice comerciant serios.

WooCommerce este, ca de obicei, un pic mai complex. Platforma în sine este un plugin gratuit WordPress, deci acolo’nu costă în acest sens. Dar tu’Va trebui să achiziționați o temă (39 USD), securitate SSL (9 dolari / an) și găzduire (10 USD / an) toate separat.

Aceasta înseamnă că factura dvs. lunară poate fi puțin penibilă de calculat. Cu BigCommerce, totul’s incluse sub o taxă. Gândiți-vă la asta ca la plata chirii și a facturilor – în unele proprietăți, trebuie să plătiți pentru gaz, energie electrică și apă totul separat. Cu alții, aceasta’s incluse în chirie.

11

BigCommerce sau WooCommerce: concluzie

După cum puteți vedea, BigCommerce și WooCommerce sunt două platforme foarte diferite, care ar trebui folosite de seturi de persoane foarte diferite.

Pentru recapitulare, lasă’vă uităm la ce platformă a câștigat fiecare categorie:

BigCommerce vs WooCommerceBigCommerceWooCommerceUșurință în utilizare

Proiecta

Construiți timpul

Caracteristici de comerț electronic

Opțiuni și taxe de plată

SEO

Ajutor si sustinere

Prețuri

Simplu odată ce ai ajuns să te apuci de el, dar la început poate fi puțin copleșitor.Dificil pentru oricine nu este’este avansat din punct de vedere tehnic sau este familiar cu WordPress.
O mare alegere de teme care sunt simplu de personalizat.Personalizare nelimitată și vitrine premium ieftine.
Totul poate fi creat din tabloul de bord, ceea ce face destul de rapid să obțineți live un site de comerț electronic.Îți cere să creezi mai întâi un site WordPress și să ai abilitățile de calculator pentru a edita WooCommerce după bunul tău plac.
O mulțime de caracteristici și instrumente de talie mondială, încorporate și gata de utilizare.Sunt disponibile câteva funcții decente, dar trebuie să adăugați lucruri pentru a obține o platformă de comerț electronic mai completă.
Susține o parte din lume’cele mai mari gateway-uri de plată și doesn’nu-și aplică propriile taxe de tranzacție.Exact la fel ca BigCommerce, dar vine cu peste 100 de alte opțiuni de plată.
Personalizați meta-titluri, descrieri și slug-uri URL, împreună cu text alt text și suport pentru cuvinte cheie.Foarte asemănător cu BigCommerce, dar nu’Nu vin cu securitate SSL încorporată, care ajută cu SEO.
Asistență 24/7 prin telefon, e-mail și chat live, cu un forum și un centru de ajutor.Doar un centru de ajutor cu documente. Nu există suport personal disponibil.
BigCommerce are trei planuri de prețuri principale: Standard (29,95 USD / lună), Plus (79,95 USD / lună) și Pro (249,95 USD / lună). Acolo’s. a Proces gratuit de 15 zile în ofertă cu toate planurile.WooCommerce este un plugin gratuit, dar va fi un cost pentru construirea site-ului WordPress de care aveți nevoie pentru a-l activa. Acest cost va varia de la un site la altul, dar va include probabil: o temă (39 USD), securitate SSL (9 dolari / an) și găzduire (10 USD / an) toate separat ca minim.

BigCommerce este pentru cei care trebuie să construiască un magazin online. Aceasta’este ușor de utilizat, bine proiectat și are toate caracteristicile de care aveți nevoie pentru a avea succes și a crește. Aceasta’este perfect pentru începători cu cunoștințe de codificare puțin-fără-a-cele.

WooCommerce este destinat persoanelor care au deja un site WordPress și sunt puțin mai competente din punct de vedere tehnic. Aceasta’s un plugin care oferă site-urilor WordPress funcționalitate de comerț electronic.

daca tu’sunteți interesat să vă construiți propriul site WordPress și să utilizați WooCommerce, citiți aici recenzia noastră completă a WordPress.

În general, noi’Ați recomanda BigCommerce dacă’sunt încă încă să te trezești și să rulezi online. Aceasta’este o soluție integrală care te parcurge prin procesul de construire a propriului tău magazin online. Caracteristicile și suportul său de talie mondială sunt acolo, gata și așteaptă pentru a vă ajuta să transformați visul dvs. de comerț electronic într-o realitate.

12

BigCommerce vs WooCommerce: Întrebări frecvente

BigCommerce sau WooCommerce este mai bun pentru întreprinderile mici?

Acest lucru revine din nou la cât de confortabil sunteți pe un computer. BigCommerce este opțiunea mai ușoară, deoarece tot ceea ce ai nevoie este de sine stătător și există’sunt multe ajutor disponibile. Dacă afacerea dvs. are deja un site web WordPress, are sens să adăugați WooCommerce și să începeți să vindeți.

Ce’este diferența dintre WooCommerce și WordPress?

WordPress este un sistem open-source de gestionare a conținutului în care îți poți construi propriul site de la zero. WooCommerce este un plugin WordPress care oferă site-ului dvs. funcționalitate de comerț electronic. Ambele sunt dezvoltate de aceeași companie și se integrează perfect între ele.

Ce alte soluții de comerț electronic puteți utiliza?

Shopify este un alt constructor de site-uri de comerț electronic de top, și funcționează într-un mod foarte similar cu BigCommerce. Puteți citi recenzia noastră despre Shopify aici. Pentru utilizatorii sau întreprinderile care doresc doar să vândă câteva produse pe lateral, producătorii de site-uri precum Wix, Weebly și Squarespace pot fi mai potriviți.

S-a găsit utilă comparația noastră?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me