Bluehost vs GoDaddy Hosting: Care este mai bine?

Bluehost vs GoDaddyBluehost vs Hai tăticu, unul dintre marile concursuri ale vremii noastre. Din toate timpurile. Ali / Frazier, Kennedy / Nixon, Bluehost / GoDaddy. Acest lucru poate părea hiperbolic (pentru că este), dar cei doi furnizori de hosting sunt adevărate forțe online. Găzduiesc milioane de site-uri web care servesc milioane de vizitatori în întreaga lume.


Având în vedere că’revin ambele forțe atât de mari pe piață, tu’probabil că te întrebi, ‘Ce’este diferența? Fiecare va oferi mai mult sau mai puțin același serviciu ca celălalt, corect?’ Ceva de genul. Bluehost și GoDaddy sunt adesea foarte asemănătoare, dar există diferențe cheie care trebuie luate în considerare atunci când alegi cu care să te înscrii.

În general, Bluehost este mai ridicat decât GoDaddy în cercetările noastre. Deși ambele sunt bogate în caracteristici, cu performanțe excelente, Bluehost oferă un suport și o valoare ușor mai bună pentru bani. Hai tăticu’Accesul la înregistrarea domeniilor și construirea site-urilor web îl face o opțiune mai bună all-in-one.

Faceți clic mai jos pentru recenziile noastre detaliate despre fiecare furnizor.

  • Bluehost
  • Hai tăticu

Sau, pentru un bun modă veche din cap, citiți mai departe. Noi’Vă descompun punctele tari și punctele slabe ale celor doi și vă vor ajuta să decideți care este cea mai potrivită pentru site-ul dvs..

Caracteristici, Performanță, & Ușurință în utilizare

Bluehost și GoDaddy sunt ambele excelente în ceea ce privește caracteristicile. Ca lideri pe piață, ei pot’nu-mi permit să nu fiu. În consecință, acolo’este foarte puțin să le despart.

BluehostGoDaddy GazduireDomeniu gratuit

Panou de control

Copii de rezervă gratuite

Spatiu pe disc

Uptime

dada
cPanelcPanel
daNu
100GBNelimitat
99,98%99,97%

Durata de utilizare a ambelor este excelentă – 99,98% pentru Bluehost și 99,97% pentru GoDaddy. Acea’este mai mică de trei zile de oprire pe an. Uptime perfectă pur și simplu nu este’este posibil, dar acestea două se apropie cât se poate de rezonabil.

Ambele folosesc panoul de control cPanel, standardul industriei pentru administrarea găzduirii dvs. Interfețele sunt curate și ușor de utilizat, deși credem că Bluehost are un pic de lustruire în plus.

GoDaddy oferă spațiu nelimitat pe disc, în timp ce Bluehost îl captează la 100 GB, dar site-urile mai mici rareori se apropie de această limită. Important, Bluehost oferă copii de rezervă gratuite, ceea ce este o securitate bună pentru ca nu cumva să se întâmple ceva îngrozitor pe site-ul dvs..

În mod ironic, diferența majoră dintre Bluehost și GoDaddy este sprijinul pe care îl primiți pentru a construi un site web după ce v-ați înscris la un plan de găzduire. GoDaddy are propriul său constructor de site-uri de drag and drop intern, în timp ce Bluehost se integrează cu Weebly și WordPress.org.

Aceasta este una dintre diferențele cheie dintre Bluehost și GoDaddy. Dacă doriți să vă construiți propriul site, dar nu sunt’este tehnic priceput, GoDaddy oferă experiența structurată și intuitivă de care ai nevoie probabil. Pentru un site construit în WordPress noi’Aș recomanda Bluehost deasupra altcuiva. Mai multe despre asta mai jos.

Bluehost vs GoDaddy – Caracteristici și ușurință de utilizare: Verdict

GoDaddy oferă funcții ușor mai bune și ușurință de utilizare decât Bluehost. Hai tăticu’s constructorul de site-uri de drag-and-drop intern menține procesul de configurare simplu și oferă o comoditate integrală. Hai tăticu’S spațiul de disc nelimitat este, de asemenea, un plus major – deși probabil că majoritatea site-urilor web au câștigat’nu este nici măcar Bluehost’s limita de 100 GB!

Care are o mai bună integrare WordPress?

Ar fi bine să nu acordăm WordPress.org propria secțiune atunci când comparăm furnizorii de hosting. O treime solidă a internetului este construită pe WordPress, iar dacă’încercați să vă aranjați cazarea acolo’e o șansă decentă pentru tine’Voi fi alături de aceste rânduri.

Bluehost este cea mai bună platformă pentru integrarea WordPress. Acea’nici nu este părerea noastră. WordPress înșiși recomandă Bluehost (împreună cu Dreamhost și SiteGround) ca “cel mai bun și mai strălucitor din lumea gazdelor.” Ei ar ști.

Instalarea WordPress.org pe Bluehost este literalmente un proces cu un singur clic. Puteți avea un site web funcțional în câteva minute de la confirmarea planului dvs. de găzduire, dacă vă simțiți atât de înclinat. Bluehost înțelege că WordPress este pâinea și untul lor, astfel încât puterea lor în această zonă este puțin probabil să scadă în curând.

Săracii GoDaddy au de fapt un joc WordPress puternic, dar tu’Revin aici pentru o comparație și Bluehost este în față în acest moment confortabil.

Bluehost vs GoDaddy – Integrare WordPress: Verdict

Când vine vorba de integrarea WordPress, Bluehost este câștigătorul clar. Acest furnizor a fost recomandat chiar de WordPress încă din 2005 și din motive întemeiate. Bluehost bate GoDaddy pentru integrarea WordPress, deoarece Bluehost este pur și simplu mai ușor, mai rapid și mai simplu de utilizat.

Suport Bluehost vs Suport GoDaddy

Un bun ajutor și suport este de neprețuit în ceea ce privește găzduirea. Lucruri don’nu greșesc adesea, dar când vor, te rog, tehnologiile din colțul tău.

Ambii Bluehost și GoDaddy bifează cele mai multe casete, oferind centre de cunoștințe, chat live și asistență telefonică 24/7. Pentru problemele obișnuite, toate acestea sunt voi’probabil că aveți nevoie. Bluehost’Centrul de cunoștințe este ceva mai amănunțit decât GoDaddy’dar acolo’nu e foarte mult să-i separi. Ambii furnizori sunt atât de utilizați pe scară largă încât cineva, undeva, s-ar fi confruntat cu aceeași problemă ca și dumneavoastră și a distribuit soluția online.

Marea diferență este că Bluehost oferă bilete de asistență în timp ce GoDaddy nu face asta’T. Uneori, doar o atenție personalizată va face, și cel puțin’e bine să ai opțiunea. Totuși, în mare măsură, există lucruri mai bune de examinat decât sprijinul atunci când căutați diferențele cheie între Bluehost și GoDaddy.

Bluehost vs GoDaddy – Asistență: Verdict

Bluehost are asistență pentru clienți mai bună decât GoDaddy. Bluehost oferă bilete de asistență în timp ce GoDaddy nu face asta’t, iar biletele sunt o modalitate ușoară de a rezolva multe probleme ale site-ului web. Bluehost’baza de cunoștințe este, de asemenea, mai cuprinzătoare decât GoDaddy’s și puteți învăța multe accesând articolele postate acolo.

Prețuri & Valoare pentru bani

Adevăratul motiv pentru care mulți dintre voi sunteți aici este să aflați care dintre ele’e mai ieftin, și destul de corect. Bluehost și GoDaddy sunt opțiuni de găzduire sigure și fiabile. Dacă nu’Nu vreau să mă gândesc la ele mai mult decât atunci, apoi mergeți pentru Bluehost. Oferă o valoare mai bună pentru bani.

BluehostGoDaddy GazduireGazduire comună

Gazduire WordPress

Gazduire VPS

Gazduire dedicată

2,95 USD – 14,99 USD2,99 USD – 12,99 USD
19,99 USD – 49,99 USD4,99 USD – 24,99 USD
19,99 USD – 59,99 USD19,99 USD – 74,99 USD
79,99 USD – 209,99 USD89,99 USD – 179,99 USD

Aceasta’este un truc vechi al tuturor furnizorilor de site-uri web A) au întotdeauna un ‘vânzare’ pe, și b) aveți o mulțime de suplimente pe care le’Va trebui să plătesc pentru a depăși rata lunară de bază. Un Lamborghini de vânzare pentru 50 de dolari sună excelent până când veți afla că trebuie să cumpărați roțile și motorul separat.

Nici Bluehost sau GoDaddy nu sunt prea obraznici cu asta. Nu ar trebui’Nu mă aștept să plătești mai mult de câțiva dolari pe lună pentru a obține un site web din pământ, indiferent de cel ales. În general, credem că Bluehost oferă această valoare puțin mai mare – mai ales având în vedere faptul că GoDaddy’rata de gazdă partajată în curând va crește până la 7,99 USD pe lună.

Ambele oferă garanții de 30 de zile înapoi, ceea ce este o opțiune strălucitoare pe care o ai dacă vrei să testezi apele.

Bluehost vs GoDaddy – Prețuri: Verdict

Bluehost oferă o valoare mai bună pentru bani decât GoDaddy. Niciun furnizor nu va arde o gaură în buzunar, ci Bluehost’Asistența excelentă a clienților și prețurile competitive de reînnoire îl fac ca furnizorul să fie câștigător aici.

Bluehost vs GoDaddy Hosting: Concluzie

Bluehost și GoDaddy sunt astfel de platforme de găzduire de încredere, stabilite și fiabile, care vor merge fie cu mâna sigură. ei’Amândoi am fost în jur de o vârstă în termeni de internet și știu ce sunt ei’fac.

Dacă mergi cu Bluehost sau GoDaddy depinde de nevoile tale. Dacă doriți o valoare excelentă pentru bani și / sau pentru a găzdui un site WordPress.org, Bluehost este mai potrivit. Dacă doriți toate elementele site-ului dvs. într-un singur loc, Hai tăticu îl mărginește. Amândoi oferă garanții de înapoiere de 30 de zile, deci acolo’riscul minim de a da unul dintre ei un spin.

Întrebări frecvente

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me