Bluehost vs HostGator: Care este cel mai potrivit pentru tine?

Bluehost vs hostgator recenziedaca tu’ești nou în lumea construirii și găzduirii site-urilor web, sau chiar dacă’ești o tehnică experimentată care caută doar să schimbe furnizori, căutarea pentru a găsi cele mai bune servicii de găzduire poate părea descurajantă. Cu atât de multe opțiuni disponibile, poate fi greu să vă decideți asupra uneia.


Vrei cel mai bun pentru site-ul tău, la fel și noi! Acea’de ce am luat doi dintre cei mai mari furnizori de hosting, Bluehost și HostGator și am făcut unele cercetări aprofundate pentru a vedea care este de fapt opțiunea mai bună..

La prima vedere, acești doi furnizori par foarte similari în ceea ce privește ceea ce oferă. În general, Bluehost a câștigat câștigătorul peste HostGator, cu caracteristici mai puternice și o valoare mai bună pentru bani.

Totuși, ambele sunt extrem de puternice, găzduind milioane de site-uri web pe tot globul, deci tu’Voi fi în mâini bune indiferent de cea pe care o alegeți. daca tu’Aș dori să știu mai multe și să iau cu adevărat legătură cu acești doi furnizori, consultați recenziile noastre aprofundate:

  • Bluehost
  • HostGator

daca tu’te grăbește, compară cele două de mai jos. Puteți face clic pe linkul pentru a vă înscrie, sau puteți citi pentru o defalcare a ambilor furnizori, pentru a vă ajuta să decideți serviciul perfect de găzduire pentru site-ul dvs. Va fi HostGator sau Bluehost? Lăsa’aflu.

Pro și contra Bluehost și HostGator

În primul rând, hai’aruncați o privire la pro și contra de fiecare furnizor cot la cot, pentru a elimina orice dureri de cap care s-au produs până acum. Amândoi au puncte forte și puncte slabe care vă vor afecta decizia în funcție de nevoile dvs..

Pro Bluehost și contra

Pro Bluehost# 1

# 2

# 3

# 4

Mare valoare pentru bani
Incepator prietenos, foarte usor de utilizat
Cel mai bun furnizor de gazdă pentru integrare WordPress
Domeniu gratuit
Bluehost Cons# 1

# 2

Sub cantitatea medie de stocare pe planul comun de bază
O mulțime de opțiuni suplimentare la checkout pot duce la creșterea planului dvs. de preț dacă nu este deselectată

Pro și contra HostGator

Pro HostGator# 1

# 2

# 3

Incepator prietenos, foarte usor de utilizat
Asistență completă pentru clienți
Uptime excelent – 99.99%
HostGator Cons# 1

# 2

Fără domeniu gratuit
Interfața ar putea fi mai simplă și mai modernă

După cum puteți vedea, ei’sunteți echilibrat în mod egal, iar alegerea dvs. va depinde cu adevărat de ceea ce doriți să ieșiți de la furnizorul dvs. de găzduire și de ceea ce este important pentru site-ul sau afacerea dvs..

Hostgator vs Bluehost: pro și contra – verdictul

Deși aici se află pe o poziție destul de egală, Bluehost fură câștigul, ajungând să fie cel mai bun furnizor mondial peste HostGator.

Caracteristici, Performanță, & Ușurință în utilizare

Caracteristicile sunt diferența cheie între cele două, iar Bluehost a marcat mai mult decât HostGator în clasamentul nostru. Așa cum v-ați aștepta cu acești furnizori populari, ambii oferă funcții excelente și, în general, sunt destul de bine potrivite.

BluehostHostGatorDomeniu gratuit

Panou de control

Copii de rezervă gratuite

Transfer neschimbat

Spatiu pe disc

Uptime

daNu
cPanelcPanel
NuNu
dada
NelimitatNelimitat
99,98%99,99%

Principala diferență este că Bluehost oferă un nume de domeniu gratuit. Încă trebuie să plătiți taxa de înregistrare, dar de la aceasta obțineți propriul dvs. nume de domeniu, care durează un an și este al vostru de gestionat sau de transferat. Aveți proprietatea până la expirarea acestuia, moment în care puteți să o reînnoiți sau să o extindeți la prețul obișnuit (aceasta variază în funcție de tipul de domeniu pe care îl aveți, de exemplu .com, .org, .blog etc).

Ambii furnizori folosesc cPanel, care este un panou de control popular, fiabil și standard pentru furnizorii de găzduire. Interfețele sunt ușor de utilizat și simple, în special pe Bluehost – it’este mai puțin aglomerat și mai modern decât HostGator’s.

HostGator vs Bluehost: Uptime

Timpul de funcționare este excelent pentru ambele, HostGator doar preluând conducerea cu 99,99%, urmată îndeaproape de Bluehost’s 99,98%. Luând în considerare timpul de funcționare 100% doar isn’este posibil, ambii furnizori lucrează foarte mult pentru ca site-ul dvs. să fie cât mai disponibil pentru utilizatorii dvs..

Acest lucru este foarte important pentru site-ul dvs. web, mai ales dacă încercați să conduceți o afacere. Poti’să nu ajungi la clienți sau să-ți crești reputația dacă site-ul tău este întotdeauna în scădere. Aceasta’Aș fi ca și cum ai trimite pliante goale pentru a-ți face reclama afacerii tale: acolo’nu mai are rost!

Hostgator vs Bluehost: caracteristici, performanță și ușurință de utilizare – verdictul

Deși ambele sunt destul de egal, Bluehost’Interfața mai curată și oferta unui nume de domeniu gratuit doar o recomandă înainte de HostGator în ceea ce privește funcțiile. O strigare specială se îndreaptă către HostGator pentru scorul său uptime impresionant, de ultimă generație, de 99,99%.

Integrare WordPress

WordPress este foarte popular pentru bloggeri și dezvoltatori (și pentru toți ceilalți!). Aproximativ 30% din internet este construit pe WordPress, deci’merită inclus ca factor aici.

Câștigătorul este clar, așa și noi’Voi ajunge direct la ea: Bluehost este cel mai bun pentru integrarea WordPress.

WordPress înșiși au ales Bluehost drept cel mai recomandat furnizor de gazdă. În propriile lor cuvinte, “Bluehost oferă platforma finală WordPress”, ceea ce sună destul de bine pentru noi! Această relație puternică vă va avantaja cu siguranță dacă’reîncercați să utilizați WordPress, iar prin procesul lor de configurare cu un singur clic și experti în suport intern din WordPress, acesta’nu a fost niciodată mai ușor.

bluehost este recomandat de wordpressBluehost are multe de oferit pentru utilizatorii WordPress

HostGator oferă, de asemenea, găzduire WordPress, desigur. Cu trei niveluri de planuri de preț (eclozionare, bebeluș și afaceri) și oferta de transfer a site-ului dvs. WordPress existent gratuit la înregistrare, acestea’cu siguranță nu își neglijează utilizatorii WordPress prin niciun mijloc.

Hostgator vs Bluehost: Integrare WordPress – Verdictul

Bluehost, cu siguranță și incontestabil. Bluehost și WordPress sunt echipa de vis, nu am încerca niciodată să le dărâmăm. Cu o instalare cu un singur clic, actualizări automate și o serie de caracteristici uimitoare, Bluehost este alegerea clară pentru oricine dorește să își găzduiască site-ul WordPress.

Relații Clienți

Găzduirea este ușoară. Și lucrurile se întâmplă rar, dar dacă sau când se întâmplă, nu’Nu vreau stresul de a simți ca tine’te ocupi de el de unul singur, în special pentru aceia dintre noi care sunt noi în lumea gazdelor.

Amândouă HostGator și Bluehost au acoperit majoritatea domeniilor de asistență, astfel încât puteți dormi ușor noaptea știind că echipa lor de experți în tehnologie este la doar un clic sau un apel telefonic. Cu atât de mulți utilizatori care se bazează pe aceștia, nici nu își pot permite să își neglijeze asistența pentru clienți – uitați-vă doar la acest tabel!

BluehostHostGatorCentru de cunoaștere

Chat live

Chat live 24/7

Telefon

Telefon 24/7

Bilete

dada
dada
Nuda
dada
dada
dada

Cu toate acestea, în orice fel de seriozitate, asistența clienților este atât de importantă pentru a vă oferi cea mai bună experiență posibilă de găzduire a site-ului dvs. – nu doriți’nu cumpărați o mașină fără centuri de siguranță sau airbag, iar acesta este echivalentul tehnologic!

Deci, ce oferă fiecare furnizor? Cele mai multe dintre ele, cum ar fi serviciile de chat și telefon în direct 24/7 sunt destul de explicative, dar este posibil ca centrul de cunoștințe și funcțiile biletelor să nu fie imediat evidente.

Practic, HostGator’Centrul de cunoștințe este un portal de asistență care oferă suport și documentare în direct 24 de ore din 24. Aceasta include un forum (care acoperă subiecte precum recenzii ale clienților, sugestii, întrebări pre-vânzare, anunțuri generale și multe altele), tutoriale video, precum și opțiuni de chat live și asistență telefonică. Este posibil să descoperiți asta’s găsiți mai rapid răspunsul dvs. în centrul de cunoștințe decât prin telefon; dar măcar tu’Am opțiunea!

centru de cunoștințe hostgatorPortalul centrului de cunoștințe HostGator are o gamă completă de asistență pentru clienți

Baza de cunoștințe Bluehost arată ceva mai curat și mai profesionist decât site-ul HostGator, deși este nevoie de un pic de navigare. Are o funcție de căutare ca principală caracteristică, precum și resurse educaționale, cum ar fi articole și “cum să” ghiduri pentru diferite secțiuni ale site-ului (cum ar fi e-mail-uri, WordPress, domenii, etc.) Există, de asemenea, secțiunea esențială de întrebări frecvente (întrebări frecvente) și un link către pagina lor de contact cu informații despre cum să contactați departamentul potrivit pentru întrebarea dvs..

Dacă aveți o problemă mai complexă care nu este acoperită de sfaturile generale online, puteți trimite un bilet. Acest lucru este primit de o echipă care va încerca să rezolve problema, oferind o soluție mai personalizată. Este de remarcat faptul că Bluehost nu mai acceptă bilete pentru suport tehnic, deoarece acum se concentrează pe alte canale de asistență.

Hostgator vs Bluehost: Asistență pentru clienți – Verdictul

Atât HostGator, cât și Bluehost oferă asistență 24/7 prin telefon, chat în direct, un sistem de ticketing și un centru de ajutor. HostGator acceptă doar suportul, deoarece centrul de ajutor este mai ușor de utilizat și a fost mai intuitiv atunci când l-am testat. Tu’Totuși, voi primi mare ajutor de la oricare dintre furnizori.

Prețuri & Valoare pentru bani

HostGator’Planurile încep de la 2,75 USD / lună și sunt, în general, mai ieftine peste tot decât Bluehost’s – dar cu Bluehost’planuri, primești pentru ce plătești. Anume, caracteristici excelente.

Unul dintre cele mai importante lucruri pe care le privim ca clienți atunci când suntem’luarea deciziilor este prețul. Acest lucru este destul de sensibil atunci când’reîncepeți propria afacere sau lucrați la un buget!

Crearea propriului site web ar trebui să fie interesantă, nu să rupi banca. Atât Bluehost, cât și HostGator vă oferă o valoare excelentă pentru bani, astfel încât oricare dintre voi îl alegeți’este un câștig câștig din punct de vedere al prețului.

Bluehost și Hostgator Prețuri de la cap la cap

BluehostHostGatorGazduire comună

Gazduire în cloud

Gazduire WordPress

Gazduire VPS

Gazduire dedicată

2,95 USD – 14,99 USD2,75 USD – 5,95 USD
6,95 USD – 25,99 USD4,95 USD – 9,95 USD
19,99 USD – 49,99 USD5,95 USD – 9,95 USD
19,99 USD – 59,99 USD19,95 USD – 24,95 USD
79,99 USD – 209,99 USD119 USD – 149 USD

Atât Bluehost cât și HostGator au o garanție de returnare a banilor. Cu Bluehost, acest lucru se întâmplă dacă anulați în primele 30 de zile și HostGator în primele 45 de zile de la cumpărare (acest lucru este doar pentru pachetele lor de distribuire partajate, VPS și revânzători). Acesta este un mod minunat de a-ți încerca furnizorul, fără teama de a comite imediat pe termen lung.

Ofertele mai ieftine pe care le găsiți sunt de obicei pentru contracte pe termen mai lung. De exemplu, HostGator oferă în prezent până la 75% reducere la unele contracte de 36 de luni. De asemenea, Bluehost oferă tarife mai ieftine pentru plata în avans pentru un contract de 36 de luni și are reduceri promoționale și pentru clienții noi. În momentul de față, alegerea lor, plus planul de găzduire partajată, este de 5,99 USD pe lună, mai degrabă decât obișnuitul 14,99 USD sau puteți merge Pro pentru 13,95 USD în loc de 23,99 dolari standard..

Este demn de remarcat faptul că nici o garanție de returnare a banilor nu se aplică suplimentelor sau achizițiilor suplimentare (de exemplu, domenii). De asemenea, merită să fiți conștienți de faptul că, de multe ori, atunci când sunt oferite reduceri promoționale, acesta este de obicei doar pentru primul dvs. termen și când se reînnoiește, acesta va fi la prețul nedescontat. Acest lucru este într-adevăr normal, dar ceva care trebuie să fie atent atunci când se apropie timpul de reînnoire!

Bluehost vs HostGator: prețuri și valoare pentru bani – Verdictul

În timp ce HostGator vă poate oferi prețuri mai ieftine, în plus vă oferă un plus’Voi cheltui pe Bluehost va merge către funcții mai bune, ușurința de utilizare și integrarea WordPress. Acea’de ce noi’Am decis că Bluehost oferă o valoare mai bună pentru bani decât HostGator.

Ce zici de gazdele web, altele decât Bluehost și Hostgator?

Găsirea celui mai bun furnizor de găzduire pentru dvs. are nevoie de multe ori se reduce la tipul de găzduire de care aveți nevoie. HostGator este cel mai bun furnizor de găzduire generală, în timp ce Bluehost are cel mai bun serviciu WordPress – dar dacă faci’căutați altceva în întregime? Ei, norocos pentru tine, noi’Am pregătit o listă de alternative.

In miscare

Dacă aveți nevoie de găzduire partajată sau VPS, InMotion vă acoperă. Oferă funcții mai bune decât oricare alt furnizor de hosting VPS partajat și are o durată de utilizare foarte respectabilă de 99,97%. InMotion a ocupat, de asemenea, locul doi în clasamentul nostru general, chiar în spatele HostGator, și poate foarte bine să fie furnizorul ideal pentru dumneavoastră.

A2 Gazduire

Serviciul clienți este în fruntea a tot ceea ce face A2 Hosting. Are cel mai bun ajutor și asistență al oricărui furnizor, cu telefon 24/7 și ajutor de chat live, un sistem complet de bilete și cel mai intuitiv centru de ajutor. De asemenea, A2 oferă clienților o garanție de restituire a banilor – singura gazdă fără restricții de timp pentru rambursări. Perfect pentru găzduirea începătorilor.

SiteGround

daca tu’căutați o gazdă web stabilă pe care vă puteți baza, apoi SiteGround este o alegere excelentă. Backupurile sale automate zilnice și baza excelentă de cunoștințe îl fac cel mai bun furnizor de găzduire pentru fiabilitate, astfel încât să vă puteți simți încrezător cu acest furnizor care alimentează site-ul dvs..

Încă nu ați găsit potrivirea potrivită pentru site-ul dvs.? Nu vă faceți griji, vă puteți orienta spre graficul nostru de comparare de găzduire web și puteți compara toți acești furnizori și mai multe cot la cot. În caz contrar, scufundați-vă direct în furnizorii de hosting de top, și să-i faceți cu ochii pe cei mai buni din afaceri.

Concluzie

Atât Bluehost cât și HostGator sunt furnizori de găzduire consacrați și fiabili, care merită reputația lor excelentă. Ambele sunt potrivite atât pentru începători, cât și pentru profesioniști și oferă planuri de prețuri accesibile și competitive. Oricum, tu’reveniți într-un loc minunat pentru a vă începe călătoria în web hosting.

Acestea fiind spuse, Bluehost ia tortul în această competiție. Reputația sa stabilită atât în ​​ușurința de utilizare pentru începători, cât și în relația cu WordPress o fac o alegere mai bună, iar planurile sale accesibile o fac o opțiune realistă indiferent de nivelul la care se află site-ul dvs..

HostGator se află pe locul doi puternic, stimulat de excelentul său nivel de funcționare 99,99% și un sistem aprofundat de asistență pentru clienți.

Cea mai bună opțiune pentru dvs. va depinde de nevoile dvs. – dacă valoarea pentru bani, ușurința de utilizare sau integrarea WordPress este prioritatea dvs., atunci Bluehost este răspunsul clar. Dacă timpul de funcționare este cel mai important pentru tine, atunci tu’Vreau să mă gândesc la HostGator.

Bluehost vs HostGator: Întrebări frecvente

Bluehost și HostGator sunt sigure?

Absolut. Ambele companii oferă securitate SSL, care este pictograma lacatului pe care o văd utilizatorii lângă adresa URL. Acest lucru le spune vizitatorilor că site-ul dvs. este sigur de navigat De asemenea, aveți acces root cu anumite tipuri de hosting și puteți instala software de securitate suplimentară dacă doriți.

Folosiți Bluehost și HostGator folosind cPanel?

Da – atât Bluehost cât și HostGator folosesc cPanel. cPanel este tabloul de bord standard al industriei pe care majoritatea furnizorilor de găzduire îți oferă să lucrezi. Aceasta’e ușor să te descurci, dar arată puțin datat (nu că cineva îl va vedea altfel decât tine!)

Cine deține HostGator și Bluehost?

HostGator și Bluehost sunt deținute de fapt de aceeași companie – Endurance International Group (EIG). EIG sunt un pic de putere când vine vorba de găzduire și, de asemenea, dețin mai mulți alți furnizori. Ca tine’Am descoperit în acest articol, totuși, HostGator și Bluehost’serviciile s sunt încă foarte diferite.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me