Cele mai bune alternative WPEngine

Top 7 alternative WPEngine dezvăluite

alternative wpengineWPEngine este un furnizor de hosting care este specializat în hostingul specific WordPress. Acesta se adresează site-urilor de toate dimensiunile, de la bloguri în voga până la afaceri la nivel de întreprindere.


Acest lucru îl face popular cu tot felul de utilizatori WordPress – totuși’nu este potrivit pentru toată lumea.

În cercetarea noastră, WPEngine s-a descurcat destul de bine pentru serviciile sale de găzduire WordPress, dar în general a fost unul dintre cei mai scurători furnizori de hosting pe care i-am testat, primind numai 3,5 stele din 5. Principalele domenii în care a scăzut au fost valoare pentru bani și timp liber.

daca tu’încercați să treceți de la WPEngine sau pur și simplu aflați ce furnizori vă recomandăm să utilizați în schimb, voi’re la locul potrivit. Noi’Am creat o listă cu cele mai bune alternative WPEngine, pe baza cât de bune sunt serviciile lor WordPress gestionate.

Cele mai bune alternative WPEngine

 1. Bluehost
 2. A2 Gazduire
 3. In miscare
 4. SiteGround
 5. 1&1 IONOS
 6. DreamHost
 7. Gazduire GoDaddy

Aruncați o privire mai atentă asupra modului în care am evaluat primele trei alternative WPEngine de mai jos:

Bluehost este cel mai bun furnizor WordPress de pe piață și este cea mai bună alternativă la WPEngine – oferă servicii specifice și de prim rang de găzduire WordPress. Urmează A2 Hosting, care se concentrează puternic pe viteza serverului și serviciul pentru clienți, urmat de InMotion, care a primit note complete pentru funcțiile din testarea noastră.

Acum tu’Am văzut o privire de ansamblu rapidă a recomandărilor noastre de top, acest articol se va cufunda în detaliile fiecărui furnizor alternativ pentru a găsi cea care’e cel mai bun pentru tine. Lăsa’începe cu o comparație utilă cot la cot a furnizorilor de top.

Informatii suplimentare

 • Asigurați-vă că alegeți cel mai bun dintre cele mai bune – aruncați o privire la recenzia noastră despre 11 Cele mai bune furnizori de găzduire web
 • Doriți să comparați furnizorii cot la cot? Al nostru Grafic de comparare de găzduire vă oferă o defalcare detaliată
 • Vrei să știi Cele mai bune furnizori de găzduire WordPress? Recenzia noastră aprofundată dezvăluie cele mai bune mărci din jur

Comparație cot la cot

Aici, puteți compara caracteristicile cheie și prețurile de pornire ale fiecărei alternative WPEngine’s a gestionat planurile de găzduire WordPress. Noi’Am comparat planurile de găzduire WordPress gestionate, deoarece acesta este tipul de găzduire pe care WPEngine le oferă utilizatorilor săi.

Bine de stiut… Prețurile de pornire reflectă prețul de reducere pentru utilizatorii noi, motiv pentru care unele dintre prețurile din tabelul de mai jos arată prea bine pentru a fi adevărate. Aceste oferte merită să profitați la maxim, dar prețurile de reînnoire sunt de obicei mai mari, așa că verificați întotdeauna înainte de înscriere.

Preț de pornire / lună Garanție de returnare a banilor Domeniu gratuit? Uptime Max nr. de site-uri web Bluehost A2 Gazduire In miscare SiteGround 1&1 IONOS DreamHost Gazduire GoDaddy
$ 19.95 30 de zile &# 10004;&# 65039; 99,98% Nelimitat
$ = 9,78 Oricând &# 10060; 99,95% Nelimitat
$ 3,99 90 de zile &# 10004;&# 65039; 99,97% 20
$ 3,95 30 de zile &# 10060; 99,98% Nelimitat
$ de 1 30 de zile &# 10004;&# 65039; 99,98% 5
$ putînd 16.95 97 zile &# 10004;&# 65039; 99,95% 1
$ 6,99 &# 10060; &# 10004;&# 65039; 99,97% 5

În cazul în care v-ați întrebat, timpul de funcționare este perioada de timp a gazdei’serverele s (și, prin urmare, site-ul dvs. web) este în funcțiune. Doriți ca numărul să fie cât mai aproape de 100%, deși este realist’e puțin probabil ca tine’Voi găsi un furnizor care poate obține acel scor perfect.

# 1. Bluehost

Cea mai bună alternativă WPEngine

Caracteristici

Bluehost este, fără îndoială, cel mai bun furnizor de hosting pentru WordPress și este cea mai puternică alternativă WPEngine din lista noastră. Aceasta’s-a recomandat oficial de către WordPress din 2005 și vine cu o gamă impresionantă de funcții pentru a vă face viața cât mai ușoară.

Aceste caracteristici includ:

 • Numele de domeniu gratuit
 • Copii de rezervă zilnice
 • Instalare automată WordPress
 • Actualizări automate WordPress
 • Centru de marketing încorporat
 • Detectarea și eliminarea programelor malware
 • 100+ teme gratuite pentru WordPress

Una dintre cele mai bune caracteristici este instalarea automată a WordPress, ceea ce te salvează că trebuie să obții tehnic și să instalezi totul singur. În schimb, puteți lăsa pur și simplu Bluehost să facă toată munca grea pentru tine!

Bluehost cea mai bună alternativă wpengineBluehost este cel mai bun furnizor de găzduire WordPress, iar alternativa noastră de top WPEngine recomandată.

Prețuri

Bluehost’găzduirea WordPress administrată are trei planuri de a alege. Cel mai ieftin începe de la 19,95 USD și se reînnoiește la 29,99 USD pe lună, ceea ce înseamnă că veți primi o găzduire de mai bună calitate pentru mai puțini bani decât WPEngine. Reducerile durează pentru primul termen, apoi se reînnoiesc la prețul obișnuit.

Aici’este o defalcare rapidă a listei sale complete de prețuri:

 • Plan de construire: 19,95 USD pe lună, reînnoiește la 29,99 USD pe lună
 • Plan de creștere: 29,95 USD pe lună, reînnoiește la 39,99 USD pe lună
 • Plan de scară: 49,95 USD pe lună, reînnoiește la 59,99 USD pe lună

Acestea sunt cele mai ieftine prețuri atunci când vă înscrieți la un contract de 36 de luni – abonamente mai scurte sunt disponibile, dar vă vor costa mai mult. Puteți selecta durata abonamentului și orice extra plătit la finalizare.

Toate planurile Bluehost vin cu un 30 de zile garanție înapoi, pentru a putea încerca totul fără riscuri.

Ajutor si sustinere

Bluehost oferă asistență 24/7 și suport pentru utilizatorii săi, astfel încât să puteți cere ajutor oricând aveți nevoie. Are experți interni la îndemână pentru a vă ajuta, plus o serie de alte modalități prin care puteți căuta răspunsuri. Acestea includ:

 • Centru de cunoaștere
 • Chat live 24/7
 • Asistență telefonică 24/7
 • Bilete

De asemenea, aveți opțiunea de a primi un apel de bord de 1 oră cu suport Bluehost pentru a vă ajuta să funcționați site-ul dvs. WordPress – o alegere deosebit de atrăgătoare pentru începători!

Informatii suplimentare

 • Citiți în profunzime Bluehost Review pentru a afla mai multe despre caracteristicile sale, planurile de găzduire și multe altele
 • Aflați mai multe despre Bluehost’costurile noastre Evaluarea prețurilor Bluehost

# 2. A2 Gazduire

Cel mai bun pentru serviciul clienți

Caracteristici

A2 Hosting se concentrează puternic pe viteză – de fapt, promite până la 20x viteze de încărcare mai rapide în comparație cu concurenții săi, mulțumită Turbo Servers. Dar ce mai oferă? Iată doar câteva dintre funcțiile sale WordPress gestionate:

 • Migrație gratuită și simplă a site-ului
 • Copii de rezervă automatizate
 • Servere optimizate Turbo
 • Actualizări automate WordPress
 • WordPress preinstalat

Citind între liniile acestor funcții, puteți vedea că A2 Gazduire apreciază cu adevărat experiența clienților. Promite rapiditate și ușurință, cel mai mult, cu serviciile sale automatizate, migrația gratuită și backup-uri automate.

Principalul dezavantaj al A2 Hosting’Caracteristicile este că, la fel ca WPEngine, nu’nu oferiți un domeniu gratuit. Scorul său uptime este, de asemenea, mai mic decât furnizorii precum Bluehost, la 99,95% – totuși’s în jur de patru ore de oprire pe an.

Cu toate acestea, A2 Gazduire oferă actualizări automate atât pentru software-ul WordPress cât și pentru plugin-uri, ceea ce va face site-ul dvs. mai sigur – și viața dvs. va fi și mai ușoară!

a2 care găzduiește alternativa wpengineA2 Gazduire este în legătură cu viteza și serviciul superior pentru clienți și menține site-ul dvs. funcționează fără probleme.

Prețuri

A2 Gazduire are trei planuri WordPress gestionate, variind de la 9,78 USD până la 30,19 USD pe lună. Aici’este o defalcare a planurilor sale, inclusiv prețurile de reînnoire:

 • 1-Planul site-ului: 9,78 USD pe lună, reînnoiește la 24,46 USD pe lună
 • 3-Planuri de site-uri: 15,50 USD pe lună, reînnoiește la 38,75 USD pe lună
 • Plan nelimitat: 30,19 USD pe lună, reînnoiește la 75,48 USD pe lună

A2 Gazduire’Planul cel mai popular este planul său pe 3 site-uri, ceea ce are sens – vă oferă spațiu pentru a crește, fără a vă cere să plătiți excesiv pentru funcțiile pe care le oferiți’nu am nevoie Principala diferență între planuri este cantitatea de stocare pe care o obțineți și numărul de site-uri pe care le puteți găzdui – ar trebui să permiteți acestor factori să decidă planul dvs. pentru dvs.!

Aceste planuri vin cu un generos oricând garanție de returnare a banilor, astfel încât să vă bucurați să încercați A2 Hosting, fără să vă faceți griji.

Ajutor si sustinere

Când am testat A2 Hosting, am fost încurajați de serviciul său pentru clienți. Găzduire A2 rapidă, fiabilă și întotdeauna utilă’Echipa de servicii pentru clienți se ocupă destul de mult când vine vorba de a vă ține în pas.

Cu o atenție specială pe suportul unu la unu, A2 Gazduire oferă o gamă completă de opțiuni de ajutor și asistență:

 • Centru de cunoaștere
 • Chat live 24/7
 • Asistență telefonică 24/7
 • Bilete

Pe lângă acest lucru, A2 Hosting oferă cu mândrie managementul expert al WordPress prin echipa sa de asistență a echipei Guru 24/7/365.

Acest lucru face ca A2 Hosting să fie o alternativă excelentă la WPEngine’s suport clienți de prim rang – dacă apreciați un serviciu puternic, această gazdă este o alegere de top.

Informatii suplimentare

 • Vezi-ne Examinare gazduire A2 pentru o privire completă asupra performanței în cercetarea noastră

# 3. In miscare

Cele mai bune caracteristici

Caracteristici

InMotion isn’Nu este la fel de bun ca și Bluehost, dar numai pe baza funcțiilor’s imbatabil. A bifat aproape toate casetele din cercetarea noastră, punctând 5 stele din 5 pentru caracteristicile sale. De ce s-a descurcat atât de bine? Lăsa’arunc o privire rapidă la ceea ce oferă:

 • Domeniu gratuit
 • WordPress preinstalat
 • Transfer gratuit de site
 • Actualizări automate WordPress
 • Actualizări automate de plugin și temă
 • Copii de rezervă gratuite

Combinând un domeniu gratuit cu actualizări la pluginuri și teme, InMotion se remarcă printre concurenții săi – a suflat WPEngine’prezintă apa!

InMotion oferă, de asemenea, o serie de alte funcții, inclusiv conturi de e-mail nelimitate, protecție împotriva hack-urilor și malware, și peste 200 de teme gratuite WordPress.

alternativă la închisoareInMotion oferă o gamă impresionantă de funcții pentru a alimenta site-ul dvs. WordPress.

Prețuri

In miscare’s trei planuri WordPress gestionate variază în preț de la 4,99 USD la 10,99 USD pe lună. Ca majoritatea furnizorilor de găzduire, InMotion oferă reduceri pentru utilizatorii noi. Aruncați o privire mai atentă asupra prețurilor sale de mai jos:

 • Planul WP-1000S: 4,99 USD pe lună, reînnoiește la 7,99 USD pe lună
 • Planul WP-2000S: 7,99 USD pe lună, reînnoiește la 10,99 USD pe lună
 • Planul WP-3000S: 10,99 USD pe lună, reînnoiește la 13,99 USD pe lună

Toate planurile vin cu o imensitate Garanție de returnare de 90 de zile, astfel încât să puteți oferi InMotion o încercare complet lipsită de riscuri.

Planul WP-1000S vine la pachet cu caracteristici, ceea ce îl face un bun punct de plecare. Tu nu’nu obțineți backup-uri automate în afara locului sau o adresă IP dedicată pe acest plan și acceptă doar un site web. În afară de asta, aceasta’este un plan inițial destul de generos!

Ajutor si sustinere

InMotion este o altă gazdă care oferă o gamă completă de canale de ajutor pentru a sprijini utilizatorii săi. Pe lângă centrul obișnuit de cunoștințe, e-mail și asistență de chat și telefon live 24/7, platforma dvs. WordPress este, de asemenea, preinstalată de un expert tehnic.

Informatii suplimentare

 • Descoperiți dacă InMotion este furnizorul dvs. perfect în integralitatea noastră Revizuire InMotion Hosting
 • Între furnizori? Citiți-ne InMotion vs Bluehost comparație pentru a afla care este cel mai potrivit pentru tine

# 4. SiteGround

Cel mai bun pentru fiabilitate

Caracteristici

SiteGround a primit scoruri similare cu A2 Hosting și Bluehost pentru funcțiile sale gestionate de WordPress, ceea ce o face o altă alegere puternică. Iată principalele sale elemente principale:

 • Copii de rezervă gratuite
 • Actualizări automate atât pentru software cât și pentru pluginuri
 • Instalare gratuită și automatizată a WordPress
 • Plugin gratuit pentru migrator WordPress
 • WordPress securitate avansată

Toate acestea sunt disponibile pe cel mai ieftin plan – obțineți funcții mai avansate pe măsură ce faceți upgrade, inclusiv transferuri profesionale gratuite efectuate de un expert.

Aceasta’Merită menționat că SiteGround este o altă gazdă care’s recomandat oficial de WordPress în sine, ceea ce face o alegere sigură pentru site-ul dvs. web.

site de alternative wpengineSiteGround este o altă gazdă recomandată oficial de WordPress și este o alegere de încredere.

Prețuri

SiteGround’s planuri de pret variază de la doar 3,95 USD pe lună la 11,95 USD pe lună. În testarea noastră, a obținut o impresionantă 4,2 stele din 5 pentru raportul calitate / preț, punându-l înaintea WPEngine în ceea ce privește valoarea. Aici’aruncă o privire mai atentă asupra planurilor sale:

 • Planul StartUp: 3,95 USD pe lună, reînnoiește la 11,95 USD pe lună
 • Planul GrowBig: 5,95 USD pe lună, reînnoiește la 19,95 USD pe lună
 • Planul GoGeek: 11,95 USD pe lună, reînnoiește la 34,95 USD pe lună

Așa cum am’Ați menționat deja, veți primi o mulțime de caracteristici utile pe cel mai ieftin plan StartUp, deci’este un bun punct de plecare dacă trebuie doar să găzduiești un singur site web. Planul GrowBig este următorul pas dacă trebuie să-ți crești site-ul, în timp ce planul GoGeek vine cu funcții mult mai tehnice și specializate – poate suporta chiar până la 100.000 de vizite lunare.

Planurile SiteGround vin cu un standard Garanție de returnare de 30 de zile, astfel încât să puteți încerca singur, fără riscuri.

Ajutor si sustinere

SiteGround oferă cu mândrie o echipă de suport de găzduire WordPress 24/7, care a fost apreciată pentru satisfacția clienților. Se ridică foarte bine lângă concurenții săi, oferind o gamă similară de asistență telefonică, chat, bilet și e-mail.

Informatii suplimentare

 • Aflați mai multe despre SiteGround în detaliile noastre SiteGround Review
 • Citi cu voce tare SiteGround vs InMotion comarison dacă doriți o privire mai atentă la aceste două gazde

# 5. 1&1 IONOS

Cea mai bună valoare pentru bani

Caracteristici

1&1 IONOS a marcat puțin mai puțin pentru caracteristicile sale decât Bluehost, A2 Hosting și SiteGround, dar nu a fost’nu prea în urmă. Motivul principal pentru care nu’La fel de bine a fost și faptul nu face’nu oferă actualizări de pluginuri. De asemenea, are un număr limitat de site-uri web pe care le puteți găzdui, chiar și pe cel mai avansat plan.

Aici’aruncați o privire rapidă asupra caracteristicilor pe care le oferă:

 • Până la 5 domenii gratuite
 • Actualizări automate WordPress
 • Protecție DDoS (împotriva atacurilor cibernetice)
 • 99,98% uptime
 • Copii de rezervă gratuite

1&1 IONOS se potrivește atât cu Bluehost, cât și cu SiteGround’s uptime garantează, cu un scor impresionant de 99,98%. din pacate, puteți găzdui doar cinci site-uri WordPress pe 1&1 IONOS’ planul cel mai scump. Acest lucru este mai puțin decât ideal pentru cei care doresc să-și crească prezența online dincolo de o mână de site-uri.

Prețuri

1&1 IONOS este renumit pentru că oferă reduceri uriașe și puteți obține oricare dintre cele trei planuri WordPress gestionate pentru doar 1 dolar! Acest preț scăzut durează un an – după aceea, se reînnoiește în mod regulat:

 • Planul esențial: 1 dolar pe lună, reînnoiește la 9 dolari pe lună
 • Plan de afaceri: 1 dolar pe lună, reînnoiește la 11 dolari pe lună
 • Plan profesional: 1 dolar pe lună, reînnoiește la 15 dolari pe lună

wpengine alternative 1 & 1 ionos1&1 IONOS oferă prețuri accesibile și este cea mai bună alternativă WPEngine pentru raportul calitate / preț.

Planul esențial vă permite să găzduiți un site web, în ​​timp ce planul Pro crește această limită la cinci site-uri. Din fericire, prețurile de reînnoire nu sunt’este prea mare, iar aceste planuri oferă valoare excelentă pentru bani datorită tuturor celorlalte funcții incluse – obțineți două domenii gratuite pe planul de afaceri și cinci pe planul Pro.

Pe lângă faptul că oferă cea mai bună valoare pentru bani, 1&1 IONOS vine cu un Garanție de returnare de 30 de zile.

Ajutor si sustinere

1&1 IONOS este primul furnizor din lista noastră care nu funcționează’nu obțineți note complete pentru funcțiile sale de ajutor și asistență. Oferă un centru de ajutor, bilete și asistență telefonică 24/7 și face reclamă unei funcții de chat live pe site-ul său web.

Cu toate acestea, acolo’rareori sunt agenți de asistență disponibili pe chat-ul live și, de regulă, ajungeți în schimb la asistența telefonică.

Având în vedere că WPEngine oferă un suport excelent pentru clienți, acesta este un mare dezavantaj pentru 1&1 IONOS ca alternativă!

Informatii suplimentare

 • Mă întreb dacă 1&1 IONOS este furnizorul potrivit pentru dvs.? Aflați în nostru 1&1 IONOS Hosting Review
 • daca tu’căutați o găzduire ieftină, nu căutați mai departe decât recenzia noastră despre Cele mai bune gazde web ieftine pentru a compara peste 50 dintre cele mai mici planuri!

# 6. DreamHost

Cel mai bun pentru site-uri WordPress unice

Caracteristici

DreamHost nu este’este cea mai strălucitoare alternativă WPEngine, dar vine cu o gamă solidă de funcții. Dezavantajul său principal este faptul puteți găzdui un singur site web în toate planurile sale. De asemenea, are o garanție uptime ușor mai mică decât unii dintre concurenții săi, la 99,95%.

Asta a spus’este al treilea furnizor de hosting din lista noastră care’s recomandat oficial de WordPress, deci daca tu’Am un singur site și vreau să păstrezi lucrurile simple, nu’este o alegere excelentă!

Iată câteva dintre caracteristicile care fac din DreamHost un favorit WordPress:

 • Domeniu gratuit
 • Actualizări automate WordPress
 • Copii de rezervă zilnice
 • Migrație profesională gratuită a site-ului
 • 200+ teme
 • WordPress preinstalat
 • Confidențialitate gratuită a domeniului

alternative wpengine dreamhost DreamHost este o gazdă WordPress specializată care’este perfect pentru păstrarea lucrurilor simple.

Prețuri

DreamHost este diferit de concurenții săi, deoarece nu face’nu oferim reduceri pentru utilizatorii noi. Acest preț avansat este revigorant, dar înseamnă că trebuie să plătiți un cost de pornire mai mare – cele trei planuri ale acestuia sunt de la 19,95 USD până la 79,95 USD la facturarea lunară.

Puteți economisi bani alegând un plan anual, după cum puteți vedea mai jos:

 • Planul DreamPress: 19,95 USD pe lună (16,95 USD pe lună la facturarea anuală)
 • Planul DreamPress Plus: 29,95 USD pe lună (24,95 USD pe lună la facturarea anuală)
 • Planul DreamPress Pro: 79,95 USD pe lună (71,95 USD pe lună, facturate anual)

Aceste planuri oferă o valoare destul de bună pentru bani – și arată chiar mai atrăgător atunci când luați în considerare faptul că DreamHost vine cu un uriaș Garanție de returnare de 97 de zile!

Ajutor si sustinere

DreamHost nu a făcut-o’nu ne ajută cu ajutorul și asistența sa, precum Bluehost și A2 Hosting, dar oferă totuși o gamă destul de bună de canale din care să alegeți dacă vă blocați. Oferă toate serviciile obișnuite de telefon, e-mail și bilet, plus suport pentru chat – deși chat-ul live este o opțiune mai puțin fiabilă.

Puteți beneficia de suport WordPress specializat 24/7 cu planurile WordPress gestionate și puteți alege să aveți DreamHost’Experții s-au migrat gratuit site-ul dvs. existent.

Informatii suplimentare

 • Aveți nevoie de mai multe detalii înainte de a decide dacă DreamHost este potrivit pentru dvs.? O înțelegem – citiți-ne Recenzie DreamHost pentru a obține imaginea completă
 • Aflați detaliile despre DreamHost’Sunt diverse planuri de prețuri în detaliu Evaluarea prețurilor DreamHost

# 7. Gazduire GoDaddy

Cel mai bun pentru servicii suplimentare

Caracteristici

GoDaddy a primit cel mai mic punctaj de caracteristică din toți furnizorii de pe această listă, deci dacă’după funcții uimitoare WordPress, GoDaddy shouldn’nu va fi alegerea ta de top. Punctele sale forte reale constau în cantitatea de suplimente pe care le puteți achiziționa, cum ar fi domenii, conturi de e-mail sau marketing online.

Aici’aruncă o privire rapidă către GoDaddy’Caracteristicile principale ale WordPress:

 • Domeniu gratuit
 • Actualizări automate WordPress
 • Copii de rezervă gratuite
 • Scanări automate malware zilnice
 • Instrument de migrare cu un singur clic

Principalul lucru de care trebuie să conștientizați GoDaddy este că nu face’nu furnizați certificate SSL gratuite pe toate planurile sale.

Certificatele SSL (Secure Sockets Layer) criptează informațiile care trec între utilizator și site-ul dvs. web și arată vizitatorilor că site-ul dvs. este în siguranță. Aceasta’este o caracteristică esențială de a avea, și toți ceilalți furnizori de pe lista noastră o includ gratuit cu toate planurile lor.

in orice caz, GoDaddy include doar SSL gratuit cu 12,99 USD pe lună – pe planuri mai ieftine, tu’ar trebui să-l achiziționez separat. Puteți obține o Let gratuit de bază’s Criptați SSL pentru a instala sau cumpăra SSL de la GoDaddy, prețurile începând de la 63,99 USD pe an.

alternative wpengine godaddyGoDaddy vine cu funcții mai puțin integrate decât rivalii săi, dar compensează acest lucru cu numărul de servicii suplimentare pe care le oferă.

Prețuri

GoDaddy are patru planuri, variind de la 6,99 USD la 15,99 USD pe lună:

 • Planul de bază: 6,99 USD pe lună, reînnoiește la 9,99 USD pe lună
 • Plan de lux: 9,99 USD pe lună, reînnoiește la 14,99 USD pe lună
 • Planul final: 12,99 USD pe lună, reînnoiește la 19,99 USD pe lună
 • Planul de comerț electronic: 15,99 USD pe lună, reînnoiește la 24,99 USD pe lună

Aceste prețuri sunt foarte rezonabile în comparație cu alți furnizori de pe piață, făcând GoDaddy o alegere accesibilă, dacă nu chiar super puternică. Planul Ultimate vă permite să găzduiți unul sau două site-uri, în timp ce toate celelalte vă permit să găzduiți un singur site pe plan.

Un lucru important de știut înainte de a vă înscrie este faptul că GoDaddy nu face asta’nu oferiți o garanție de returnare a banilor.

Aceasta înseamnă că trebuie să fiți sigur că GoDaddy este potrivit pentru dvs. înainte de înregistrare, deoarece în timp ce GoDaddy acordă rambursări în termen de 30 de zile, este posibil să nu fie o opțiune garantată.

Ajutor si sustinere

GoDaddy are o caracteristică utilă de chat live (disponibilă de luni până vineri), plus suport telefonic și e-mail 24/7, bilete și un centru de ajutor. Acolo, puteți găsi articole, ghiduri, forumuri comunitare, cursuri online și un tracker de stare a sistemului.

Informatii suplimentare

 • Citiți mai multe despre GoDaddy, punctele sale forte și punctele slabe, prețurile, caracteristicile și multe altele GoDaddy Hosting Review
 • Vezi cine câștigă la noi Comparatie Bluehost vs GoDaddy și învață care dintre ele este mai bine pentru tine

Alternative WPEngine: rezumat

Acest articol v-a îndrumat prin cele mai bune alternative WPEngine pe care le puteți înscrie pentru a găzdui site-ul dvs. WordPress. Am bazat această listă pe rezultatele cercetărilor noastre interne – am testat fiecare furnizor și le-am ales pe cele care se potrivesc cel mai bine cu nevoile utilizatorilor tipici WPEngine..

Aici’este o recapitulare rapidă a fiecărei alternative WPEngine, în ordine de cel mai rău la cel mai rău:

Top 7 alternative WPEngine

 1. Bluehost
 2. A2 Gazduire
 3. In miscare
 4. SiteGround
 5. 1&1 IONOS
 6. DreamHost
 7. Hai tăticu

În general, recomandarea noastră de top este Bluehost – aceasta’este un furnizor puternic și cel mai bun gazdă WordPress. Aceasta a depășit toți concurenții săi în testarea noastră, inclusiv WPEngine, și este un loc minunat pentru a începe dacă’Nu sunteți sigur care furnizor este cel mai potrivit pentru dvs..

A2 Gazduire este o alegere inteligentă dacă prețuiți rapiditate și servicii pentru clienți, oferind un bun înlocuitor pentru WPEngine’s suport stelar. Și dacă tu’Caut un furnizor cu instrumente mai bune decât WPEngine, In miscare este o putere totală care merită scorul său de 5 stele pentru caracteristici.

Orice furnizor alegeți, ar trebui să răspundă nevoilor dvs. individuale, oferind site-ului dvs. serviciul superior pe care îl merită!

Alternative WPEngine: Întrebări frecvente

Mi-a plăcut WPEngine, dar don’Nu cred că am nevoie de găzduire WordPress gestionată – ce trebuie să fac?

daca tu’după o alternativă WPEngine pentru un site WordPress mic, ar trebui să căutați în schimb gazduire WordPress partajată. Din fericire, câțiva dintre furnizorii de pe lista noastră oferă, de asemenea, găzduire partajată WordPress. Acestea sunt:

 • Bluehost
 • A2 Gazduire
 • DreamHost

Gazduirea WordPress partajată este mai de bază decât găzduirea WordPress administrată, dar vine în continuare cu funcții special adaptate pentru a vă face viața mai ușoară. Puteți citi despre cele mai bune gazde WordPress în revizuirea noastră aprofundată.

eu’Caut o opțiune mai ieftină decât WPEngine – ce gazdă ar trebui să aleg?

Fiecare furnizor de noi’veți enumera un preț de pornire mai ieftin decât WPEngine – chiar și atunci când analizați prețurile de reînnoire!

1&1 IONOS oferă cele mai ieftine planuri cu prețul său redus de 1 dolar, deci dacă’Caut să economisesc bani, apoi’merită verificat. Cu toate acestea, Bluehost este cel mai bun furnizor de calitate și vine cu un preț inițial de 19,95 USD pe lună.

Aruncați o privire la recenzia noastră despre Cele mai ieftine furnizori de gazduire pentru a compara peste 50 de planuri.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map