Cloud Hosting vs WordPress Gazduire

Ai capul în nori? Apăsat greu în căutarea unui răspuns? Permiteți-ne să ajutăm.


Gazduirea web poate fi un subiect confuz. Există atât de mulți factori de luat în considerare și atât de multe tipuri de găzduire acolo – și asta’înainte de a lua în considerare diferite planuri de prețuri!

Din fericire, noi’revin aici pentru a simplifica toate acestea pentru tine. daca tu’încă ne uităm la tabloul de desen când vine vorba de găzduire’merită să ne uităm mai întâi la ghidul nostru de web hosting.

Cloud Hosting vs WordPress Gazduire

În acest articol, noi’Voi pune accent pe diferențele cheie între două tipuri de hosting specifice: cloud și WordPress. Și pentru a vă ajuta să luați decizia dvs., noi’Am făcut toate lucrările pentru tine.

La Website Builder Expert, noi’re, bine… experți când vine vorba de găzduire. Noi’Am petrecut ore întregi cercetând toate tipurile diferite de găzduire, ne-am uitat la fiecare’punctele forte și punctele slabe, și au descoperit care furnizorii oferă cel mai bun serviciu în afaceri.

Dar înapoi la cloud hosting vs WordPress hosting, aici’e ceea ce noi’Vom acoperi:

 • Ce sunt hostingul cloud și hostingul WordPress
 • Principalele argumente pro și contra ambelor
 • Diferențele lor de performanță, securitate, management și scalabilitate
 • Cât costă și nivelurile diferite ale planurilor oferite
 • Furnizorii de top pe care trebuie să îi luați în considerare pentru hostingul cloud sau hostingul WordPress

Acea’este suficient de o previzualizare – let’am dreptul la ea!

1

Ce este Cloud Gazduire?

Gazduirea în cloud este locul unde se află site-ul dvs. web ‘practic’ găzduit pe mai multe servere.

Spre deosebire de partajat, VPS sau hosting dedicat, Dvs.’nu sunteți legat de o singură locație fizică, ceea ce înseamnă că puteți trage resurse (lățime de bandă, stocare etc.) de pe o mulțime de servere diferite. daca tu’reîncărcați lățimea de bandă pe un server, de exemplu, dvs.’Voi putea atinge altul’resurse.

Găzduirea în cloud este excelentă pentru creșterea site-urilor web și a companiilor ambițioase. În primul rând, funcționează într-un mod similar cu un contract mobil de plată, prin faptul că plătiți doar pentru resursele pe care le utilizați. În al doilea rând, aceste resurse sunt aproape nelimitate, așa că dacă site-ul dvs. web experimentează o creștere bruscă a traficului, nu’nu trebuie să vă faceți griji pentru prăbușirea site-ului dvs..

Gazduirea în cloud este cel mai nou tip de găzduire disponibil, dar seamănă mai mult cu un iPhone’s iCloud, acesta’de abia s-a înțeles. Principala acțiune este că hostingul cloud este o opțiune fantastică dacă aveți nevoie de o opțiune de găzduire scalabilă, la un preț accesibil.

2

Ce este WordPress Gazduire?

Gazduirea WordPress, așa cum ați ghicit, este exclusiv pentru site-urile WordPress.

Aceasta’este foarte asemănătoare cu tipurile de găzduire mai utilizate în mod obișnuit (partajat, VPS și dedicat), dar se concentrează pe a face ca un site WordPress să fie cât mai ușor posibil. Lucruri precum instalările cu un singur clic și actualizările automate ale WordPress sunt obișnuite.

Găzduirea WordPress este, în mod surprinzător, cea mai bună pentru site-urile WordPress. Înainte de a sări în secțiunea noastră de furnizori WordPress de hosting, totuși’este important să înțelegem că există două tipuri diferite: găzduire WordPress partajată și găzduire WordPress gestionată.

WordPress partajat găzduirea este tipul dvs. mai de bază. Aceasta’este mai ieftin, oferă instalări cu un singur clic și este, în general, cea mai bună opțiune pentru site-urile personale sau statice.

WordPress gestionat găzduirea este pachetul complet. Toate nevoile dvs. de bază sunt îndeplinite, în plus veți primi actualizări automate garantate, o mai bună securitate și viteze de încărcare mai rapide.

Desigur, găzduirea WordPress gestionată este mai costisitoare, dar vă poate economisi o cantitate de nevăzut de menținere a site-ului. Aceasta face opțiunea perfectă pentru întreprinderile și site-urile care caută să se extindă.

3

Argumente pro şi contra

Pro gazdă cloud pro și contra

Pro gazdă cloudContra gazduire cloud
 • Plătești doar pentru resursele pe care le folosești
 • Foarte scalabil
 • Trebuie să aveți o conexiune la internet pentru a vă accesa datele
 • Este dificil să îți bugetăm taxele lunare

WordPress Gazduire pro și contra

Pro gazduire WordPressConturi de gazduire WordPress
 • Adaptat site-urilor WordPress
 • Viteze rapide de încărcare și securitate la nivel înalt
 • Nu este potrivit pentru site-urile care nu sunt WordPress
 • De obicei mai scump decât cloud hosting

4

Performanţă

Performanța reduce cu adevărat cât de bine funcționează site-ul dvs. web pentru vizitatorii săi. Dacă doriți să le oferiți cea mai bună experiență posibilă, atunci viteza de încărcare rapidă și timpul de funcționare puternic sunt obligatorii.

Gazduirea în cloud vă permite să vă ajustați resursele în funcție de volumul de trafic pe care îl obține site-ul dvs. Dacă aveți o creștere bruscă a traficului – de exemplu, în spatele prezentării în știri – puteți obține mai multă lățime de bandă, astfel încât site-ul dvs. să funcționeze fără probleme.

Gazduirea WordPress este mai standard. Ați stabilit limite de resurse care pot’nu trebuie depășit. Aceste limite vor varia de la un plan la altul, dar atât timp cât dumneavoastră’sunt sigur că ai suficient, performanță nu ar trebui’nu va fi o problemă.

5

Securitate

Securitatea ar trebui să fie întotdeauna una dintre principalele priorități atunci când găzduiești site-ul tău. Acest lucru este valabil mai ales dacă’re-afacere și deține informații personale despre clienți.

Gazduirea în cloud este similară cu cea a hosting-ului partajat: sigur, dar nu impenetabil. Site-ul dvs. poate fi răspândit pe mai multe servere, dar le împărtășiți în continuare cu alte site-uri web – asta înseamnă că, dacă un alt site de pe unul dintre serverele dvs. este compromis,’puteți risca, de asemenea,.

Gazduirea WordPress este divizată. În timp ce găzduirea WordPress partajată este similară cu cea de cloud hosting, găzduirea WordPress administrată este ca o provocare a unui hacker de a invada un castel care se află în vârful unui deal, pe jos, pe cont propriu.

Obțineți securitate specifică WordPress (cum ar fi scanările și firewall-urile malware), iar site-ul dvs. este automat creat. Așadar, din orice șansă, orice nu merge bine, aveți totul gata de restaurare.

6

administrare

După cum spune vechea zicală, ‘timpul inseamna bani’. Nimeni nu vrea să stea în jurul său încercând să actualizeze software-ul de găzduire sau să remedieze o încălcare a securității. Dacă nu’sunt o adevărată problemă a calculatorului, chestiile astea’e mai bine lăsat în fața experților!

Gazduirea în cloud este un serviciu complet gestionat. Furnizorul dvs. va sorta totul pentru dvs. – de la configurare la remedieri de erori. Acest lucru este excelent pentru oricine în timp scurt sau pentru cunoștințe tehnice.

Găzduirea WordPress oferă atât găzduire WordPress neadministrată, cât și administrată. Gazduirea WordPress partajată este mai ieftină din motive evidente, dar majoritatea vor opta pentru serviciul complet gestionat.

7

scalabilitate

Scalabilitatea este doar un cuvânt fantezist pentru a avea loc să crească. Noi’sunt ambițioși și având în vedere că schimbarea planurilor de găzduire poate fi un pic faff’este corect să căutați un tip de hosting care poate crește cu site-ul dvs. web.

Gazduirea cloud, prin natura sa, este extrem de scalabilă. Site-ul tău’Resursele s provin de pe mai multe servere diferite, astfel încât să puteți extrage maxim unul și să ridicați resurse de la altul. De asemenea, plătești doar pentru ceea ce folosești, adică pentru tine’nu te înscrii la un plan scump pentru lucrurile pe care le-ai câștigat’nu am nevoie până mai departe.

Găzduirea WordPress este scalabilă în sensul că odată’ați depășit găzduirea WordPress partajată, puteți face upgrade la un plan de găzduire WordPress gestionat. Dincolo de asta, totuși, tu’Voi setați limite de resurse pe care le puteți’nu depășesc.

8

Prețuri

Prețurile pot fi puțin complicate. Deoarece găzduirea în cloud funcționează pe bază de plată’este imposibil să vă spun exact cât costă. Tu’revin în cele din urmă la taxa finală lunară.

Acestea fiind spuse, există unele rate de bază oferite de furnizori pentru a vă oferi o indicație a costurilor de bază implicate. Mai jos, noi’am ales câțiva dintre furnizorii de top (cine suntem noi)’Voi vorbi despre secțiunea următoare) pentru a vă arăta taxele lunare:

Furnizor deNorWordPress partajatWordPress gestionatBluehost

A2 Gazduire

HostGator

1&1 IONOS

n / A*3,95 USD – 5,95 USD29,99 USD – 59,95 USD
5 $ – 371 $7,99 USD – 24,46 USD24,46 USD – 75,48 USD
12,95 USD – 19,95 USD14,95 USD – 27,95 USDn / A*
10 $ – 350 $n / A*9 USD – 15 USD

* n / a este indicat acolo unde furnizorul nu face acest lucru’nu oferiți acest tip de găzduire.

Începând cu hostingul WordPress, după cum puteți vedea, prețurile sunt destul de similare de la furnizor la furnizor. Dacă tarifele ieftine sunt importante pentru dvs., Bluehost oferă cea mai ieftină găzduire partajată WordPress, în timp ce 1&1 IONOS poate’Nu pot fi potrivite pentru ofertele de hosting WordPress gestionate.

Gazduirea în cloud variază în funcție de preț, în funcție de cantitatea de resurse pe care o utilizați. Cu toate că rata de pornire lunară merge, cu toate acestea, A2 Gazduire este greu de învins. Gazduirea în cloud variază, de asemenea, masiv ca preț, deoarece îl poți personaliza după bunul plac. În general vorbind’costă în jur de 5 $ – 15 $ / lună. Doar întreprinderile la nivel de întreprindere vor avea nevoie de un plan de 100 USD / lună plus.

Aceasta’De asemenea, este important să menționăm că prețurile afișate în tabelul nostru don’nu ține cont de promoții. Aproape fiecare furnizor de găzduire va oferi tarife actualizate pentru o perioadă inițială, dar, deoarece durata acestei perioade se schimbă, noi’am rămas cu prețul standard.

9

Cloud Hosting vs WordPress Gazduire: furnizori de top

Amintiți-vă la începutul acestui articol unde am vorbit despre cercetările pe care le avem’ai terminat? Ei bine, acum veți vedea rezultatele!

După ce am examinat mai mulți furnizori de hosting decât puteți scutura un stick la noi, noi’sunt într-o poziție destul de bună pentru a spune care sunt cele mai bune. Puteți consulta chiar și 11 furnizorii noștri de top aici pentru serviciile lor de găzduire.

Aici noi’Voi discuta despre primii trei furnizori de cloud hosting și primii trei furnizori de hosting WordPress. Fiecare are caracteristici ușor diferite, performanță și prețuri, așa că noi’Vă ofer un mic detaliu care vă poate ajuta.

Top 3 furnizori de gazduire cloud

1&1 IONOS

Conducerea pachetului pentru hostingul cloud este 1&1 IONOS. Alături de o durată de utilizare 99,98% și rate de pornire ieftine de 10 USD / lună, voi’Vă bucurați, de asemenea, de până la 128 GB RAM, 16 nuclee de procesor, lățime de bandă neschimbată și 500 GB de stocare. Acolo’s chiar ajutor și suport 24/7 și o garanție de înapoiere de 30 de zile dacă vă răzgândiți.

A2 Gazduire

A2 Gazduire este o alternativă ceva mai ieftină la 1&1 IONOS. Dacă nu’nu aveți nevoie de același nivel de performanță sau resursă, A2 este o alegere inteligentă. De la doar 5 USD / lună, puteți obține 99,95% uptime și până la 32 GB RAM, 12 nuclee CPU, 9 TB lățime de bandă și 250 GB stocare. Cu toate acestea, va trebui să plătiți suplimentar pentru un certificat de securitate SSL.

SiteGround

În toată cinstea, SiteGround chiar nu este’t la același nivel cu 1&1 IONOS sau A2 când vine vorba de cloud hosting. Pentru început, planurile sunt mult mai scumpe (începând de la 80 USD / lună), iar resursele limitează doar don’se stivă. Obțineți un uptime solid de 99,98% și copii de rezervă gratuite, dar, într-adevăr, este’este un mare pas în jos de la 1&1 IONOS și A2 Gazduire.

Top 3 furnizori de gazduire WordPress

Bluehost

Bluehost este regele găzduirii WordPress. Oferă găzduire WordPress distribuită și administrată atât la tarife accesibile, cât și o durată de utilizare generală de 99,98%. Tu’De asemenea, vor fi furnizate cu un singur clic de instalare, actualizări automate de software WordPress și asistență 24/7. Ca și cum asta nu ar fi fost’destul, acolo’s, de asemenea, spațiu de stocare și lățime de bandă, un domeniu gratuit, copii de rezervă gratuite și o garanție de returnare de 30 de zile.

A2 Gazduire

A2 Gazduire oferă din nou planuri WordPress partajate și gestionate. Gazduirea sa administrată de WordPress este deosebit de impresionantă, cu backup-uri gratuite și actualizări automate atât pentru software-ul WordPress cât și pentru plugin-uri. Tu’Vom obține, de asemenea, lățime de bandă și stocare nemodificată, dar timpul de utilizare nu este la fel de impresionant ca Bluehost, ajungând la 99.95%.

HostGator

HostGator este ușor diferit prin faptul că oferă doar găzduire WordPress partajată. Acestea fiind spuse, are cel mai bun timp de funcționare al oricărui furnizor, la 99,99%. În plus, obțineți backup-uri gratuite și actualizări automate de WordPress atât pentru software, cât și pentru pluginuri. Și cu suport 24/7 și lățime de bandă / stocare neschimbată, ați putea face mult mai rău.

10

Cloud Hosting vs WordPress Hosting: Concluzie

Până acum, ar trebui să aveți o idee destul de clară despre următoarele:

 • Ce sunt hostingul cloud și hostingul WordPress
 • Ce tip de găzduire vi se potrivește
 • Cât costă hostingul cloud și hostingul WordPress
 • Primii trei furnizori de cloud hosting și WordPress hosting

Pentru a recapitula și a vă ajuta să luați această decizie finală, permiteți’rezumă gazduirea în cloud față de gazduirea WordPress ultima dată.

Când ar trebui să alegeți cloud hosting pentru WordPress hosting

Dacă aveți nevoie de găzduire flexibilă, asta’este capabil să se adapteze pe măsură ce site-ul dvs. web crește, apoi hostingul cloud este pentru dvs.. Amintiți-vă – găzduirea WordPress este doar pentru site-urile WordPress. daca tu’Ați folosit orice altă platformă de găzduire de sine stătătoare pentru a vă construi site-ul, alegerea este făcută pentru dvs..

Când ar trebui să alegeți WordPress Gazduire peste cloud hosting

Dacă aveți un site WordPress, și don’Nu vreau să vă confruntați cu o configurație complicată sau o întreținere continuă, apoi hostingul WordPress este pentru dvs..

Datorită instalărilor cu un singur clic și a actualizărilor automate, aveți acea mână de ajutor pentru a vă asigura că site-ul dvs. este mereu verificat. Găzduirea WordPress administrată ar trebui să fie alegerea dvs. dintre cele două dacă prelucrați cantități mari de date sensibile.

daca tu’Am decis că hostingul cloud este calea de urmat, noi’d recomand să folosești fie 1&1 IONOS sau A2 Hosting. Pe de altă parte, utilizatorii WordPress au câștigat’nu găsesc un furnizor mai bun decât Bluehost.

11

Cloud Hosting vs WordPress Hosting: Întrebări frecvente

Trebuie să utilizați WordPress hosting pentru a găzdui un site web WordPress?

Găzduirea WordPress este, în mod evident, recomandată – instalările cu un singur clic și actualizările automate reprezintă economii de timp masive – dar există’nimic nu te împiedică să folosești un alt tip de hosting. daca tu’sunteți fericiți să fiți cu ochii pe actualizări, puteți folosi orice, de la VPS hosting la cloud hosting.

De unde știi când’sunteți gata să treceți de la hostingul WordPress partajat la găzduirea WordPress gestionată?

Modul general de a spune este să te uiți la limitele resurselor tale. daca tu’reînvățați un plan de găzduire WordPress partajat cu nivel superior și dumneavoastră’vă atingeți limitele în fiecare lună, actualizarea are sens. În egală măsură, dacă dețineți informații personale, ar trebui să utilizați găzduirea WordPress gestionată pentru o securitate sporită.

Găzduirea în cloud este mai bună decât găzduirea partajată?

Este posibil să nu fie mai ieftin decât hostingul partajat, dar’cu siguranță este mai scalabil. Problema cu hostingul comun este că’e ușor depășit. Apoi, ai dificultatea de a încerca să schimbi planurile sau furnizorii. Gazduirea în cloud va crește odată cu dvs. și este o opțiune mult mai bună pe termen lung.

Puteți găzdui gratuit?

Nu dacă tu’reutilizați o platformă găzduită de sine. Cu toate acestea, dacă utilizați o platformă găzduită, precum un constructor de site-uri, găzduirea este inclusă ca parte a taxei dvs. lunare. Pentru a afla mai multe despre constructorii de site-uri web, de ce nu vă îndreptați la graficul nostru de comparație sau consultați platformele de top aici.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me