HostGator vs GoDaddy: Care este mai bine?

HostGator vs GoDaddyGazduire GoDaddy și HostGator sunt două dintre cele mai mari platforme de găzduire din jur. ei’am mers puternic de ceva vreme în anii de pe internet și oferim servicii fiabile, accesibile și fiabile. Reputația lor este stelară și bine câștigată.


Poate fi dificil să separe uneori furnizorii de top, dar asta’este locul în care intrăm. Noi’Am aprofundat ambele caracteristici pentru a oferi recomandări bazate pe cercetare (și avertismente).

Am considerat HostGator cel de-al doilea cel mai bun furnizor de hosting de pe piață (chiar în spatele Bluehost), în timp ce GoDaddy Hosting se află pe locul 7 în clasamentul nostru. ei’sunt ambii furnizori excelenți, doar pentru lucruri diferite. HostGator se remarcă pentru planurile sale ieftine, dar scalabile, în timp ce GoDaddy Gazduire este excelent pentru o experiență all-in-one.

Pro HostGator

  • Planuri ieftine, scalabile
  • Marketing prin e-mail
  • 99,9% timp de funcționare

HostGator Cons

  • Fără domeniu gratuit la înregistrare

Profesioniști GoDaddy Gazduire

  • Comoditate integrală în ceea ce privește găzduirea, construirea site-urilor web și înregistrarea domeniilor
  • Caracteristică bogate
  • Timp de 99,98% în creștere

Conturi de gazduire GoDaddy

  • Prețuri mai rapide decât majoritatea concurenților săi

daca tu’căutați mai multe detalii, citiți mai departe pentru o comparație caracteristică-după-caracteristică a celor două. Până la sfârșit tu’Voi ști care se va potrivi mai bine nevoilor tale.

Caracteristici, Performanță, & Ușurință în utilizare

Deoarece câinii mari (și crocii) din sfera de găzduire, GoDaddy și HostGator bifează toate casetele. Ei pot’nu-mi permit să nu. Gazduirea convenabilă, cu întreținere redusă este o găzduire bună și ambele oferă acest lucru.

GoDaddy HostingHostGatorDomeniu gratuit

Panou de control

Copii de rezervă gratuite

Spatiu pe disc

Uptime

daNu
cPanelcPanel
dada
NelimitatNelimitat
99,97%99,99%

Ambele au un nivel de funcționare superb, GoDaddy se laudă cu 99,97% și HostGator, cu 99,99%. Timpul de funcționare perfect este imposibil, astfel încât acestea două se apropie cât se poate de rezonabil. Ambele folosesc cPanel, dar odată ce ai configurat site-ul cu un sistem de gestionare a conținutului, tu’nu o voi folosi atât de mult.

GoDaddy poate avea de fapt avantajul anumitor începători. Gestionarea domeniului, găzduirea web și construirea de site-uri web într-un singur loc este o opțiune foarte convenabilă pentru a avea dacă’nu doriți să le jonglați separat.

Hai tăticu’constructorul de site-uri web nu este cel mai lucios, dar nu este nimic funcțional. Site-urile de bază sunt pe mâini bune. HostGator are, de asemenea, propriul său constructor de site-uri web, numit Gator.

Un desen major al GoDaddy este schema de e-mail gratuit. Pe un plan de bază de găzduire partajat, GoDaddy trimite un abonament pe un e-mail de afaceri Microsoft Office 365, care costă de obicei 60 USD.

HostGator vs GoDaddy – Caracteristici, performanță și ușurință de utilizare: Verdictul

În timp ce GoDaddy are multe de oferit, HostGator este mai bun pentru funcții și ușurință în utilizare. HostGator este mai simplu de navigat decât GoDaddy și are o autonomie ușor mai bună de 99,99% în comparație cu GoDaddy’s 99,97%. Cu toate acestea, GoDaddy oferă mai multe funcții care nu sunt gazdă decât HostGator, inclusiv abonamentul Microsoft Word gratuit în Planul de bază.

Care are o mai bună integrare WordPress?

Acolo’nu este foarte mult să le separați pe cele două în ceea ce privește WordPress. Configurarea este super simplă pe GoDaddy, deși în prezent durează până la 24 de ore să intre în vigoare.

HostGator, pe de altă parte, poate avea un site WordPress gata să funcționeze în câteva minute. Aceasta a câștigat’nu faci mare diferență pentru tine decât dacă tu’Vă aflați în mijlocul unei curse de viață sau de moarte împotriva timpului care implică WordPress. Vă asumăm’nu sunt. Totuși, această diferență vorbește de netezirea integrării, care este locul în care HostGator are o margine.

integrare hostgator vs godaddy wordpressGoDaddy vă permite să vă integrați cu WordPress rapid și ușor

Lucrul despre WordPress este odată tu’ți-am instalat site-ul acolo’nu este nevoie să interacționezi deloc cu găzduirea ta. Aceasta’este suficient ca temeliile unei case să fie acolo; tu nu’nu trebuie să mă uit la ele în fiecare zi. Tu’Voi ști dacă ceva’este gresit.

HostGator vs GoDaddy – Integrare WordPress: Verdictul

HostGator este mai bun pentru integrarea WordPress, în ciuda GoDaddy’s-a arătat puternic. HostGator are un timp de instalare mai rapid decât GoDaddy. De asemenea, HostGator are un panou de control WordPress mult mai simplu, ceea ce face întregul proces de integrare mult mai ușor de la început până la sfârșit.

Asistență HostGator vs Suport GoDaddy

Hai tăticu’Centrul de cunoștințe este clar prezentat și ușor de navigat. Platforma este atât de larg utilizată încât, dacă poți’Nu găsești documentația oficială pentru o problemă, probabil că există’a fost discutat și soluționat în altă parte.

GoDaddy HostingHostGatorChat 24/7

Telefon 24/7

Centru de cunoaștere

Bilete

dada
dada
dada
Nuda

Ambele oferă toate căile standard: asistență telefonică și chat 24/7 și conturi dedicate de asistență social media. HostGator oferă, de asemenea, bilete tehnologice, care este o opțiune cu adevărat utilă pentru a avea atunci când găzduirea dvs. are nevoie de sprijin practic.

HostGator vs GoDaddy – Asistență pentru clienți: Verdictul

Aceasta’este un alt apropiat, dar HostGator bate în continuare GoDaddy pentru asistență pentru clienți. Ambele platforme oferă toate funcțiile principale de asistență pe care le aveți’Aș fi nevoie, cum ar fi sistemele de telefonie 24/7 și conturile de asistență pentru social media. Cu toate acestea, HostGator parcurge kilometrul suplimentar oferind bilete tehnologice.

Prețuri & Valoare pentru bani

Pentru mulți oameni, prețul este tot ceea ce contează cu adevărat. Hosting isn’Nu este exact cel mai sexy lucru pe care să te concentrezi atunci când creezi un site web. Dacă un serviciu este fiabil, excelent – cât de mult?

Așa cum se întâmplă în cazul majorității platformelor de găzduire, GoDaddy și HostGator oferă o varietate de planuri care se extind în costuri și capacități în funcție de nevoia dvs. Planurile de intrare pentru ambele se ridică la puțin mai mult decât o cafea pe lună.

Tarifele lunare

GoDaddy HostingHostGatorGazduire comună

Gazduire WordPress

Gazduire VPS

Gazduire dedicată

Gazduire în cloud

2,99 USD – 12,99 USD2,75 USD – 5,95 USD
4,99 USD – 24,99 USD5,95 USD – 9,95 USD
19,99 USD – 74,99 USD19,95 USD – 39,95 USD
89,99 USD – 179,99 USD119,99 USD – 149,99 USD
4,95 USD – 9,95 USD

Aceasta’merită menționat faptul că aceste numere exclud orice suplimente, unele dintre ele limitând esențial (cum ar fi copiile de rezervă și protecția împotriva hackerilor). ‘real’ costul tinde să fie cu câțiva dolari mai mult decât ceea ce vezi. Acea’este totuși un lucru de găzduire. Aceasta’nu sunt exclusiv GoDaddy și HostGator.

Cand tu’abia încep, ea’nu are rost să mergi pentru un plan mai scump. Începeți cu elementele de bază și extindeți-vă planurile pe măsură ce site-ul dvs. crește. Ambii furnizori oferă tarife de bază accesibile, dar după cum vedeți mai sus, HostGator’s sunt în general puțin mai ieftine.

HostGator vs GoDaddy – Valoare pentru bani: Verdictul

HostGator are o valoare ușor mai bună pentru bani decât GoDaddy. În primul rând, HostGator are în general planuri de prețuri mai ieftine decât GoDaddy și, în al doilea rând, oferă un plan Cloud Hosting, care nu este GoDaddy. Așadar, puteți vedea că veți obține mai mult pentru banii dvs. cu HostGator.

HostGator vs GoDaddy Hosting: Concluzie

HostGator vine pe locul doi în clasamentul nostru pentru un motiv. Dimensiunea sa îmbunătățește fiecare aspect al serviciului său, de la asistența utilizatorului la valoare pentru bani. Timpul său de funcționare este de neegalat, iar biletele tehnice fac din sistemul său de asistență clienți un standout. În termeni pur de hosting, HostGator este mai puternic decât GoDaddy și îl recomandăm din toată inima.

Între timp, GoDaddy’apelul este comoditatea. În timp ce HostGator este doar o companie de găzduire web, GoDaddy își desfășoară comerțul cu servicii de găzduire, înregistrare de domenii și software de construire de site-uri web. Aduceți aceste servicii în ecuație, iar pentru unii GoDaddy oferă o valoare mai bună.

HostGator vs GoDaddy: Întrebări frecvente

Care gazdă este o valoare mai bună pentru bani, HostGator sau GoDaddy?

HostGator reprezintă o valoare mai bună pentru bani decât GoDaddy, dar doar ușor. HostGator nu numai că are planuri de preț mai ieftine decât GoDaddy în general, dar oferă și un plan de cloud hosting, pe care GoDaddy nu îl face’suport, astfel încât să obții mai mult pentru banii tăi cu HostGator.

Care are o găzduire mai bine dedicată?

GoDaddy este gazda noastră recomandată pentru găzduire dedicată. Reprezintă o valoare mai bună pentru bani în acest departament, planurile de găzduire dedicate începând de la doar 69,99 USD comparativ cu prețul de pornire de 119,99 USD pe HostGator.

Care are cea mai bună găzduire VPS?

HostGator are o mai bună găzduire VPS decât GoDaddy. Cu toate acestea’Merită să încercați și InMotion, care, în testarea utilizatorilor, am găsit să oferim cel mai bun hosting VPS special.

Care are cel mai bun hosting cloud?

HostGator are cel mai bun hosting de cloud, câștigând 100% în general în cadrul nostru ‘tipuri de găzduire’ cercetare care a investigat puterea și profunzimea fiecărui furnizor’s opțiuni de găzduire. osting.

Ceea ce este mai bun pentru întreprinderile mici?

HostGator a bătut GoDaddy în clasamentul nostru dintre cei mai buni furnizori de hosting pentru întreprinderile mici. Aceasta’este mai ușor de utilizat și are cel mai bun timp de utilizare de 99,99%, astfel încât afacerea dvs. să poată obține mai ușor online și să rămână online mai mult timp. Puteți vedea de ce’este furnizorul ales pentru 8 milioane de domenii astăzi.

Există mai mulți furnizori de găzduire acolo?

Alegerea celui mai bun furnizor de hosting depinde de nevoile dvs. De exemplu, Bluehost este cel mai bine furnizat furnizor de gazduire în general și cel mai bun gazdă pentru găzduire WordPress, în timp ce InMotion este cel mai bun pentru găzduire partajată și VPS. Găsirea celui mai ieftin furnizor de hosting este, de asemenea, importantă, în special pentru întreprinderile mici care doresc să rămână într-un buget restrâns.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me