Revizuire pentru editorul mobil pentru Wix, Weebly, Squarespace și Jimdo

Revista editorilor de telefonie mobilăRevista pentru redactorul mobil pentru Wix, Weebly, Squarespace și Jimdo – Ce’este marele lucru?


Dacă ai refugiu’Nu te-ai ascuns sub o stâncă, probabil știi că smartphone-urile se aruncă în aer.

Oriunde mergem, vedem oameni pe telefoanele lor mobile verificând e-mailurile, navigând pe web – căutând informații.

Heck, Connie și cu mine folosim smartphone-urile noastre pentru a verifica prețurile atunci când vizităm Costco. Acea’cât de interconectați suntem cu toții de informații (și de cât de dependenți suntem de a fi conectați!)

Deci, ce înseamnă asta pentru dvs. și site-ul dvs. web?

Înseamnă că mai bine începeți să înțelegeți cum vă puteți îmbunătăți vizitatorii’ experiențe dacă se conectează la site-ul dvs. web folosind telefoanele mobile.

Înainte de a ajunge la punctul de plecare, consultați cei mai apreciați producători de site-uri web:

Alege un constructor de site-uri și câștigă bani online azi

Ce tip de site vrei să construiești?

construiți un site web construiți un magazin online WEBSITE ONLINE MAGAZIN

Interfață Web optimizată pentru mobil

Datorită ecranului imobiliar mai mic pentru dispozitive mobile, acesta’sunt ineficiente pentru ei să afișeze același aspect al site-ului ca și cel pe care l-ați vedea pe desktop.

Recunoscând tendința în creștere a utilizatorilor de telefonie mobilă, constructorii de site-uri web au început să vă ofere “mobil optimizat” versiuni ale site-ului dvs. web, pentru a vă oferi o experiență de navigare mai bună pentru vizitatorii dvs..

Aceste versiuni optimizate pentru mobil ale site-ului dvs., practic, reorganizează conținutul nostru și comprimă site-ul dvs. într-o categorie înaltă și îngustă de informații, astfel încât’este ușor pentru vizitatorii dvs. să deruleze în sus și în jos pe dispozitivele mobile.

De asemenea, elimină bara de meniu de navigare și comprimă asta într-un buton separat, astfel încât atunci când cineva face clic pe ea, acesta se va extinde și va afișa elementele din meniu. Acesta este un adevărat economizor de spațiu.

Sunt toți producătorii de site-uri web’ Redactorii mobili sunt egali?

Nu. Deși majoritatea constructorilor de site-uri vă oferă un fel de optimizare mobilă, nu toate sunt construite în mod egal.

Unele sunt mai bune decât altele, iar la sfârșitul zilei, depinde cu adevărat de ceea ce tu’caut.

În următoarea revizuire a editorilor de telefonie mobilă, noi’Voi trece în revistă modul în care lucrează fiecare editor mobil:

 1. Wix Mobile Editor
 2. Spațiu mobil
 3. Weebly Mobile
 4. Jimdo Mobile

1.Wix Mobile Editor Review

Wix vă oferă automat o versiune optimizată pentru mobil a șablonului pe care îl utilizați, astfel încât să nu faceți’chiar nu trebuie să faci mult pentru a-ți optimiza site-ul web pe un dispozitiv mobil.

Ceea ce fac unii constructori de site-uri este că îți iau site-ul și îl comprimă și asta’despre asta. Ce vă oferă Wix este o interfață completă, astfel încât să puteți efectua modificări în versiunea mobilă a site-ului dvs. web, cum ar fi schimbarea culorilor, fundalului și a face alte modificări de stil direct în editorul mobil.

Întrucât Wix transferă tot conținutul dvs. direct în versiunea mobilă a site-ului dvs., puteți ascunde, de asemenea, anumite conținuturi, astfel încât să aveți controlul asupra a ceea ce trebuie să afișați și a ceea ce nu arăta pe versiunea mobilă a site-ului dvs..

Deci, nu numai că Wix vă oferă automat o versiune optimizată pentru mobil a site-ului dvs. web, ci aveți și flexibilitatea de a face mici modificări numai versiunii mobile a site-ului dvs., oferindu-vă mai mult control și libertate asupra site-ului dvs. În opinia noastră, nu donăm’nu doriți să pierdeți timpul să vă uitați pe un site web mobil, căutați informațiile potrivite atunci când suntem’sunt afară. Dă-mi doar informațiile cheie și noi’ați terminat – Wix vă permite să faceți acest lucru.

Revista editorilor de telefonie mobilăFaceți clic pe imagine pentru a vedea Wix’editorul mobil & cum funcționează site-ul dvs. web.

O altă caracteristică unică pe care o oferă Wix este că puteți introduce un număr de telefon, astfel încât vizitatorul dvs. poate doar să îl atingă și vă va suna automat – excelent pentru companii (ceilalți constructori de site-uri don’nu am această caracteristică).

Wix și-a construit editorul mobil astfel încât, atunci când un vizitator vine pe site-ul dvs. web, va simți automat dacă se află pe un computer desktop sau utilizează un dispozitiv mobil. În acest fel, Wix va trimite automat vizitatorul dvs. fie la versiunea desktop completă a site-ului dvs. web, fie la versiunea mobilă condensată a site-ului dvs..

Iată un videoclip de la Wix care vă arată cum puteți construi și configura rapid un site mobil gratuit:

(daca tu’ești interesat de Wix, vezi recenzia noastră completă Wix aici)

2. Recenzie pentru redactorul mobil al spațiului mobil

De fapt, Squarespace nu are un editor mobil. De ce? Aceasta’s pentru că toate temele lor elegante răspund.

Ceea ce înseamnă asta este că temele lor sunt construite într-un mod care să reacționeze automat și să se adapteze la orice dimensiune a ecranului pentru a afișa site-ul într-un mod optimizat.

Deci nu face asta’Nu contează dacă utilizați un telefon Andriod sau un iPhone, temele Squarespace se vor adapta automat și nu’nu trebuie să ating nimic.

Editor mobil pentru spații

Acest lucru este sigur. Stilul temelor arată încă foarte bine și profesionist chiar și pe un mic ecran mobil. Acesta este unul din Squarespace’punctele forte ca constructor de site-uri web – modele elegante și lustruite.

În plus, Squarespace acceptă Google’s proiect open AMP (Accelerated Mobile Pages) pentru postările de pe blog. Ce înseamnă asta este că aveți opțiunea de a dezbrăca toate “exces” articole din postările de pe blog, astfel încât blogul dvs. se va încărca rapid de lumină – ceea ce vizitatorii dvs. cu siguranță le va plăcea.

Editor AMP pentru spații mobileCompararea vitezei de încărcare între postările de bloguri non-AMP și AMP

Squarespace are un dezavantaj similar cu Weebly, prin faptul că nu vă oferă opțiunea de a avea un editor mobil dedicat. Dar pe partea flip, don’nu trebuie să-mi petrec timpul pentru a crea un site mobil dedicat.

(daca tu’sunteți interesat de Squarespace, consultați recenzia noastră completă Squarespace aici)

3. Revizuirea editorului mobil mobil

Weebly a creat un nou editor de telefonie mobilă (ca la momentul acestui articol), ceea ce reprezintă un mare pas înainte pentru ei. Nu numai că obțineți previzualizarea site-ului mobil, site-ul optimizat pentru mobil este creat automat pentru dvs..

Deci, spre deosebire de Wix, nu’nu trebuie să creez un site separat. Totuși, dezavantajul este că ai câștigat’nu trebuie să vă personalizați vizitatorii’ experiențe mobile, așa cum face Weebly în prezent’nu oferiți această flexibilitate. Practic, Weebly ia versiunea desktop a site-ului și o comprimă într-un ecran mobil.

Editorul Web Weebly Mobile

O caracteristică îngrijită este că Weebly vă permite, de asemenea, să trageți și să aruncați elemente direct în editorul lor mobil. Aceasta’este o caracteristică îngrijită, dar, în opinia noastră, nu’Nu adăugați prea multă valoare în general, deoarece nu este diferit de elementele de glisare și picătură în principalul constructor de site-uri desktop.

Trebuie să alegeți din câteva șabloane și scheme de culori, adăugați pictograme sociale, un număr de telefon (dar vizitatorii dvs. pot’nu atingeți pentru a vă suna – Wix permite acest lucru) și asta’practic este.

Weebly’s editorul mobil vă oferă instrumentele de bază și se termină. Este la fel de flexibil ca alți constructori de site-uri’ editori de telefonie mobilă? Nu chiar, dar se termină treaba.

Aici’este un scurt videoclip pe care l-am creat împreună, care vă va arăta cât de Weebly’editorul mobil funcționează:

(daca tu’ești interesat de Weebly, vezi recenzia noastră completă Weebly aici)

4. Revizuirea editorului mobil Jim

Similar cu Weebly și Squarespace, Jimdo’șabloanele de proiectare sunt receptive la mobil. Ca atare, don’nu trebuie să editați site-ul dvs. Jimdo, deoarece va arăta automat bine pe dispozitivele mobile.

Editorul mobil Jimdo

Jimdo avea un editor mobil separat și ți-a oferit o selecție largă de șabloane (peste 120). Cu toate acestea, ei’de atunci “abatorizate” această abordare și vă oferă acum o selecție mult mai mică de șabloane (doar 15 în acest moment, dar ne așteptăm ca Jimdo să introducă mai curând).

Rețineți că toate aceste șabloane sunt complet mobile și astfel ați câștigat’nu trebuie să vă faceți griji despre cum va arăta site-ul dvs. pe dispozitivele mobile.

(daca tu’Ești interesat de Jimdo, vezi recenzia noastră completă Jimdo aici)

5.Rezumat și Recomandare

Ca recapitulare, iată un tabel sumar al comparației noastre de mai sus. Noi’Voi avea câteva gânduri finale sub tabel:

Analiză de Web Site BuilderWixSquarespaceWeeblyJimdo
Wix are un editor mobil dedicat separat care vă oferă un control de design separat asupra site-ului dvs. mobil.
Toate șabloanele Squarespace răspund mobil. Paginile de blog sunt optimizate AMP, astfel încât vor încărca fulgerul rapid.
Weebly’șabloanele mai noi răspund mobil. Vă oferă un editor mobil separat pentru șabloane mai vechi, dar puteți’nu editați aspectul site-ului dvs. web mobil, cum ar fi Wix.
Toate șabloanele Jimdo răspund mobil.

În general, nu există într-adevăr’Un editor mobil superior în viziunea noastră. Totul depinde de ceea ce percepeți ca fiind important.

De exemplu, dacă credeți că abilitatea de a face stilul personalizat a site-ului dvs. mobil sau de a oferi o experiență perfectă de cumpărături online, Jimdo va fi o alegere bună.

Dacă simțiți că aveți un site mobil separat, dedicat, unde puteți alege și alege ce să inserați pe site, atunci Wix va fi o alegere bună.

Squarespace are teme complet responsive și Weebly’editorul mobil este, de asemenea, solid.

Știi doar că toți sunt “mobil gata”, și atunci când încercați să alegeți un constructor de site-uri, trebuie să luați în considerare și alți factori importanți – trecem peste ei într-o mulțime de detalii aprofundate în recenziile noastre complete:

Citiți Recenziile experților noștri

Vrei să vezi recenzii aprofundate ale constructorilor de site-uri de mai sus? Click aici:

 • Recenzie Wix
 • Recenzie spațiu
 • Recenzie de Weebly
 • Recenzie Jimdo

Acest Ghid a fost util?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map