Shopify vs Weebly | Care este mai bine pentru tine?

Shopify vs WeeblyShopify vs Weebly este o întrebare importantă pentru oricine construiește un magazin online – noi’Le voi dezamăgi pentru a vă arăta care este mai bine pentru afacerea dvs..


Ce’este diferența dintre Shopify și Weebly?

Shopify este o platformă dedicată de comerț electronic concepută pentru a vă ajuta să vă construiți propriul magazin online. Are tot ce ai nevoie pentru a-ți conduce afacerea. Weebly, pe de altă parte, este un constructor de site-uri web cu funcții de comerț electronic opționale – asta înseamnă’este mai puțin puternic decât Shopify, dar mai simplu de configurat.

Când compară Shopify cu Weebly, adevărul este că se reduce la ceea ce ai nevoie de la magazinul tău.

În acest ghid aruncăm o privire mai atentă la Shopify vs Weebly și ne întrebăm, care este mai bine pentru tine? Comparați platformele pe instrumente, prețuri, aplicații, asistență pentru clienți și ușurință în utilizare. Lucrurile care contează pentru tine și afacerea ta online!

Până la sfârșitul comparației noastre Shopify vs Weebly, te compari’Voi putea alege un câștigător pentru magazinul dvs.! Shopify oferă un proces gratuit și Weebly o garanție de returnare de 30 de zile. Așadar, le puteți lua pentru un test de testare înainte de a cheltui vreun dolar câștigat din greu. daca tu’te grăbește, începe să folosești linkurile de mai jos:

 • Încercați Shopify Free
 • Încercați Weebly Free

Shopify vs Weebly: pro și contra

Înainte de a săpa în Shopify vs Weebly mai detaliat, hai’Privește avantajele și contra de la fiecare platformă.

Cumpărați pro

 • Instrumente puternice de comerț electronic: Shopify oferă tot ce ai nevoie pentru a construi un magazin avansat. Peste 1200 de aplicații vă oferă o flexibilitate deosebită.
 • Suport premium: Obțineți asistență 24/7 ca standard pe LiveChat, e-mail și telefon.
 • Peste 60 de teme gata pentru mobil: Shopify’temele gratuite și plătite acoperă o gamă largă de industrii și funcționează perfect pe mobil și pe desktop.

Shopify Cons

 • Taxe de tranzactie: Spre deosebire de Weebly, Shopify percepe o taxă pentru tranzacții (cu excepția cazului în care utilizați Shopify Payment).
 • Costurile pot fi montate: Costurile aplicațiilor, taxele și plățile lunare pot face ca Shopify să pară scump. Dar dacă magazinul dvs. crește și face vânzări, a câștigat’par o problemă!

Beneficiați de Weebly

 • Foarte ușor de utilizat: Weebly oferă ceea ce aveți nevoie pentru a crea un magazin atractiv și funcțional. Chiar și cel mai puțin utilizator tehnic se poate pune în funcțiune pe Weebly.
 • Șabloane actualizate: Weebly’temele sunt bine concepute și ușor de modificat.
 • Preturi competitive: Puteți vinde produse online pe Weebly de la doar 8 dolari pe lună.

Weebly Cons

 • Gama limitată de instrumente de comerț electronic: Dacă doriți să construiți un magazin de comerț electronic puternic, puteți găsi Weebly’gama de instrumente restrictive. Tinde să introducă instrumente noi mai lent decât rivalii precum Shopify.
 • Personalizare limitată: Efectuarea unor modificări complexe în magazinul dvs. poate fi dificilă în Weebly’editor.

Iată 6 lucruri pe care ar trebui să le luați în considerare atunci când evaluați Shopify vs Weebly:

Shopify

Weebly

Vizitați Shopify Vizitați Weebly Top Choice Top
Choice Shopify Top Choice Shopify logo-ul magazinului

Shopify

Rating general

9.4 din 10

Weebly

Rating general

8.2 din 10

rezumat

Shopify:

Shopify este o platformă dedicată de comerț electronic, adică’este conceput special pentru a vă ajuta să construiți un magazin online. Este livrat cu peste 150 de șabloane de comerț electronic specializate și funcții de vânzări specializate pentru a vă configura magazinul pentru succes. De asemenea, are un magazin extensiv de aplicații care vă permite să adăugați funcționalitate suplimentară magazinului. Magazinul Shopify este destul de ușor de utilizat, dar nu este’Nu sunt chiar atât de simple ca Weebly. Asta a spus, dacă tu’ești serios despre vânzarea online, ai câștigat’nu găsesc mai bine decât Shopify.

Weebly:

Weebly este un constructor de site-uri care vine cu funcționalitate de comerț electronic pe unele dintre planurile sale. Asta înseamnă că nu’nu trebuie să construiți imediat un magazin online – puteți să construiți mai întâi un site web și să adăugați funcții de comerț electronic ori de câte ori doriți’sunt gata sa vand. Acest lucru face ca Weebly să fie o alegere excelentă pentru vânzătorii de primă sau mică anvergură. Deoarece Weebly nu este o platformă dedicată de comerț electronic, cu toate acestea, funcțiile sale de vânzare nu sunt la fel de puternice precum cele ale Shopify, ceea ce o face o alegere slabă pentru întreprinderile mari sau în creștere.

Citeste mai mult

Ușurință în utilizare

Shopify:

Cum Shopify este un e-commerce greu, acolo’e o ușoară curbă de învățare pentru a obține o utilizare. Va trebui să investești un pic de timp stăpânind editorul și obținând la maximum funcționalitatea.

În timp ce Shopify este mai dificil de utilizat decât Weebly, acest lucru nu ar trebui să vină ca o surpriză. Shopify oferă instrumente de comerț electronic mult mai multe.

Nu face asta’Cu toate acestea, nu trebuie să mă ocup de Shopify. De fapt am reușit să construim un magazin în doar câteva ore! Tu’O să o ridicați rapid și în curând să adăugați produse, să gestionați inventarul și să creați o pagină de pornire elegantă.

Chiar daca tu’nu sunt tehnice, acesta’Este foarte posibil să stăpânești Shopify. Și nu uitați, asistența de calitate este doar la un apel telefonic. De asemenea, în editorul magazinului dvs., widget-urile vă ajută să vă construiți pas cu pas magazinul.

Cu toate acestea, dacă ușurința de utilizare este prioritatea dvs. numărul unu, voi’Vreau să dau cel puțin o probă lui Weebly.

Weebly:

Ușor de utilizat este Weebly’este punctul unic de vânzare. Practic, a face efortul pentru a vă pune în funcțiune magazinul este motivul pentru care Weebly este o companie de succes. El pune accesul în fața și centrul activității sale și, în experiența noastră, nici măcar Wix nu este la fel de simplu de ridicat.

Instrumentele drag-and-drop înseamnă că indicați literal mouse-ul către funcția pe care doriți să o adăugați, faceți clic și mutați-o acolo unde doriți.

Aceasta’e atât de simplu!

Weebly este un ‘ceea ce vezi este ceea ce primești’ constructor. Acest lucru înseamnă că puteți vedea magazinul dvs. se conturează pe măsură ce îl construiți. Dacă nu’îmi place ceva’e ușor de tocat și de schimbat culorile, textul, imaginile – întregul lot!

Magazinul pe care îl vedeți pe ecran este cel pe care îl vor vedea cumpărătorii când aterizează pe site-ul dvs. Acest lucru vă scutește că trebuie să mergeți înainte și înapoi între editor și modul de previzualizare pentru a verifica cum arată site-ul dvs..

Weebly este una dintre cele mai importante platforme de comerț electronic atunci când vine vorba de combinarea ușurinței de utilizare cu funcțiile și funcționalitățile adecvate pentru a vă ajuta să vindeți online.

Citeste mai mult

tematică & Proiecta

Shopify:

Shopify este un lider pe piața comerțului electronic, dintr-un motiv: totul urmărește să te ajute să vinzi.

Aceasta include șabloane. Evaluăm Shopify’designul temei 5 stele 5 din cauza cât de profesionist și unic sunt. De la modă la alimente, indiferent de industria în care te afli, Shopify are peste 60 de teme care răspund mobilului, care te vor aborda.

Puteți răsfoi teme după industrie. Unele vin cu planul Shopify, dar altele costă suplimentar, începând de la 140 USD. Acolo’nu are nicio obligație de a utiliza o temă plătită, dar odată ce’faceți vânzări, ar putea fi o investiție bună.

Shopify văd temele din magazinul său, așa că te știu’obțineți un produs de calitate oricare îl utilizați.

Personalizarea temei dvs. este puțin mai complicată cu Shopify decât cu Weebly. Dar, având în vedere cât de puternică este o platformă, aceasta este încă foarte accesibilă. Chiar daca tu’nu ești priceput din punct de vedere tehnic, puteți adăuga o temă elegantă și personaliza.

Lucrul de care trebuie să țineți cont este că Shopify’s teme don’nu arătați minunat, ei vă ajută să vindeți mai mult. Shopify a ajutat companiile din întreaga lume să genereze vânzări de peste 55 miliarde de dolari. Ei sunt într-adevăr experți în ceea ce arată și simțiți funcționează pentru linia de jos.

În Shopify vs Weebly cap cu cap, Shopify îl conturează pe teme și design.

Weebly:

Weebly îi place să mențină lucrurile simple, iar șabloanele sale reflectă asta. Pot fi mai de bază decât Shopify’s, dar ei’sunt crocante și bine proiectate.

În graficul nostru de comparație, Weebly notează un puternic 4 stele pentru designul șabloanelor. În timp ce nu sunt’nu este la fel de bun ca Shopify, Weebly’temele sunt foarte solide și vă pot ajuta cu ușurință să creați un magazin online șlefuit, care să răspundă și de mobil.

Weebly’magazinul tematic are 15 opțiuni de design pentru magazinele online. Ne impresionează cât de bine arătați, dar există o varietate mai mică decât Shopify.

O zonă Weebly poate merge de la cap la cap cu Shopify este cât de ușor de editat temele odată cu tine’am adăugat unul la magazinul tău. Editarea temelor este foarte intuitivă, ceea ce înseamnă că poți construi un magazin cu personalitatea ta. Ne place în mod deosebit cât de ușor este să creăm pagini de produse independente pentru fiecare articol. Cu Weebly’teme, întreaga experiență a utilizatorului este foarte clară.

Pentru varietatea pură și pentru că ei’am vizat vânzarea, Shopify’temele sunt puțin mai bune decât Weebly’s. Dar dacă doriți să începeți un magazin online lin și rapid, Weebly merită cu siguranță să vă uitați.

Citeste mai mult

Instrumente de comerț electronic

Shopify:

Shopify este o mașină de comerț electronic cu caracteristici complete, dotată cu instrumente care vă pot ajuta să vindeți. Gama de instrumente la îndemână este cu adevărat minunată. Chiar daca tu’vânzând 10 produse sau 1000, Shopify are funcționalitatea pentru a răspunde nevoilor tale. Aceasta’De ce Shopify este cea mai bună platformă pentru întreprinderile mari sau magazinele care doresc să crească rapid.

Am castigat’acum nu trebuie să accesați toate (este o comparație rapidă Shopify vs Weebly, nu uitați), dar există câteva instrumente de comerț electronic pe care trebuie să le evidențiem.

Pe Shopify puteți accepta plata din peste 70 de metode de plată, inclusiv PayPal și carduri de credit, în diferite monede. Aceasta suflă Weebly’s patru opțiuni de plată în afara apei!

O zonă pe care Shopify bate mult este analiza. Te poate ajuta să-ți înțelegi clienții mai bine decât oricare altă platformă’am testat. Tu’Voi obține un nivel de detaliu pe care pur și simplu îl puteți’accesul pe o platformă mai de bază precum Weebly. Cu cât îți cunoști mai bine cumpărătorii, cu atât îi poți menține fericiți. Iar un client fericit cheltuiește mai mult – locul dulce pentru orice vânzător, nu?

Cu Shopify poți vinde pe site-urile de socializare precum Facebook și Pinterest. Aceasta’De asemenea, este una dintre cele două platforme care vă permite să vă integrați cu un magazin Instagram!

Alte instrumente vă permit să adăugați mai multe conturi de personal, să trimiteți coduri de reducere, să creați bloguri, să adăugați produse și să le sortați într-un inventar și să trimiteți e-mailuri de căruțe abandonate – toate pot ajuta la îmbunătățirea liniei de jos…

Singurul dezavantaj de la distanță al Shopify este că este posibil să găsiți numărul de instrumente și ceea ce puteți face cu acestea copleșitoare!

Vă puteți sări ochii pe o listă completă de caracteristici pe site-ul Shopify.

Weebly:

Weebly este o platformă care nu-i interesează, care urmărește să ajute întreprinderile mici sau comercianții cu o singură trupă-om să intre online ușor și rapid. Deci’Nu este de mirare că instrumentele sale de comerț electronic nu sunt la fel de cuprinzătoare ca Shopify’s.

Acestea fiind spuse, Weebly îndeplinește foarte bine elementele de bază. Înseamnă Weebly lovește peste greutatea sa și oferă unele dintre cele mai bune instrumente de comerț electronic ale oricărei platforme drag-and-drop.

Coșurile de cumpărături complet integrate (pe anumite planuri Weebly) înseamnă că clienții dvs. vor rămâne pe magazin până la finalizarea comenzii până la finalizarea achiziției.

Alte instrumente Weebly importante includ un calculator de taxe, urmărirea stocurilor, un constructor de cupoane și recuperarea coșului abandonat – un instrument de vânzare cu adevărat eficient, care nu este disponibil în prezent pe Weebly’s concurentul drag-and-drop Wix, de exemplu.

Un punct de vânzare al Weebly este cât de ușor este să migrezi un magazin online’Am fost deja creat pe platformă. Tot ce trebuie să faceți este să încărcați un fișier CSV. Puteți accesa apoi întreaga gamă de instrumente de personalizare din editor, la fel ca orice alt utilizator!

S-ar putea să te gândești Weebly’Instrumentele de comerț electronic sună destul de măturat?

Ei bine, ei sunt. Dar zona pe care Weebly o pierde în meciul de la Shopify vs Weebly este analitica. Puteți integra magazinul dvs. Weebly cu Google Analytics, dar raportarea internă nu este nici pe departe atât de avansată cât este pe Shopify’s tablă de bord.

Aceasta a câștigat’nu va fi o problemă dacă’vindeți un număr mic de produse, dar pe măsură ce magazinul dvs. crește, va deveni mai mult o problemă.

Spre deosebire de Shopify, noi’Aș spune că există limite pentru ceea ce poți face pe Weebly. Dar dacă Shopify’instrumentele sună prea larg pentru nevoile dvs., Weebly merită să vă fotografiați!

Pentru o privire mai detaliată la Weebly’Instrumente de comerț electronic, vizitați Weebly’site-ul web.

Citeste mai mult

Magazin de aplicații

Shopify:

Un bun magazin de aplicații este acum o parte fundamentală a oricărei platforme de comerț electronic. În timp ce este posibil să nu aveți nevoie de aplicații atunci când începeți să vindeți, atunci când doriți să creați un magazin sau să schimbați ceva pentru a îndeplini un obiectiv de afaceri.

Aceasta’cu siguranță ceva de luat în considerare atunci când te uiți la Shopify vs Weebly.

Shopify’s App Store este unul dintre cele mai bune din afaceri. Puteți alege dintre peste 1200 de aplicații, care acoperă integrarea social media până la taxe. Gama de aplicații înseamnă că un magazin Shopify este practic nelimitat.

Aceste aplicații nu’nu vă permit să adăugați funcții noi. Îți eliberează timpul făcând locuri de muncă mundane pentru tine. Puteți apoi să vă întoarceți la ce’este important: îmbunătățirea magazinului și vânzarea produselor.

De exemplu, puteți adăuga un formular de contact profesional pentru a îmbunătăți serviciul pentru clienți sau puteți face echipă cu un convertor și puteți oferi cumpărătorilor șansa de a vizualiza diferite monede.

Unele din Shopify’aplicațiile sunt gratuite, unele costă lunar o taxă. Aveți control deplin asupra utilizării oricărei aplicații și puteți trage mufa în orice moment, dacă este cazul’nu lucrează pentru tine.

App Store este într-adevăr o mină de aur pentru comercianții ca tine.

Weebly:

Weebly’s App Center spune că va fi “aduce lumea pe site-ul tău”. Credem că respectă această promisiune!

Aspectul App Center este mai curat și mai modern decât Shopify. Găsirea serviciului de care aveți nevoie este foarte ușoară.

Chiar dacă Weebly’s se concentreze pe simplitate, App Center înseamnă că vă puteți extinde site-ul destul de ușor. Aplicațiile enumerate în magazin pot fi adăugate printr-un clic pe un buton, deci acolo’nu face nicio încordare în privința rezolvării integrării. Aplicațiile sunt complet integrate – ați câștigat’nu trebuie să atingeți niciun cod pentru a le adăuga pe site-ul dvs..

Aplicațiile sunt împărțite în categorii de genul ‘Comerț electronic’ și ‘comunicații’. Ca Shopify, pentru a obține câteva aplicații’Va trebui să cheltuiți bani, dar sunt disponibile încercări gratuite pentru a putea încerca înainte de a cumpăra! Utilizați perioada de încercare pentru a vă asigura că aplicația este potrivită pentru site-ul dvs..

Weebly’Aplicațiile s acoperă orice, de la adăugarea unui forum pe site-ul dvs. până la oferirea de pagini în mai multe limbi. Având în vedere simplitatea lui Weebly’oferirea, App Center este o ofertă destul de impresionantă.

Citeste mai mult

Prețuri

Shopify:

OK, lasa’vorbesc despre preț.

La urma urmei, cât de mult te va costa fiecare platformă este o mare parte a dezbaterii Shopify vs Weebly.

Shopify’Planurile lunare de prețuri sunt:

 • Shopify de bază – 29 dolari
 • Shopify – 79,99 USD
 • Magazin avansat – 299 USD

Shopify este mai scump decât Weebly, dar asta’pentru că’s o platformă de comerț electronic complet. Obțineți o gamă completă de instrumente și funcții pentru a vă ajuta să vă deplasați produsele de pe rafturile dvs. virtuale.

Puteți renunța la 10 sau 20% din factura dvs. anuală dacă vă înscrieți la un plan de un an sau respectiv doi ani.

Ce’Sunt atât de impresionante despre Shopify este caracteristicile incluse pe toate planurile ca standard: puteți vinde produse nelimitate, puteți trimite coduri de reducere, puteți obține un certificat SSL (ceea ce înseamnă că site-ul dvs. web este marcat ca fiind ‘sigur’ către cumpărători) evaluat la 70 USD și beneficiați de asistență 24/7.

Cu cât planul Shopify este mai bun, cu atât taxele de tranzacție sunt mai mici. Acestea încep de la 2,2% pe Basic, dar sunt renunțate dacă utilizați Shopify’gateway-ul de plată propriu.

Aceasta’Merită să țineți cont de faptul că o comparație a prețurilor Shopify vs Weebly poate fi înșelătoare. Sigur, puteți vinde produse pe Weebly pentru 8 USD / lună, mult mai ieftin decât Shopify. Dar tu’sunt limitat la 10 produse și don’nu aveți propriul dvs. domeniu de checkout. Shopify’Planul cel mai de bază vă oferă propriul dvs. checkout și vă permite să vindeți produse nelimitate, așa că Shopify Basic este cel mai apropiat de Weebly Business – și acolo’s doar 4,99 USD în ea!

În esență, Shopify este o platformă pe termen lung care poate crește odată cu magazinul tău.

În general, noi’ești un mare credincios în fraza pentru care obții ce plătești. Shopify nu este’este cea mai ieftină platformă de pe piață, dar veți obține tot ce aveți nevoie pentru a construi un magazin online puternic.

Trebuie doar să întrebați, pentru a avea beneficii suplimentare, cum ar fi asistența non-stop, justifică să plătiți mai mult pentru platformă?

Utilizați Shopify’Proces gratuit pentru a găsi răspunsul.

Citiți Revizuirea prețurilor Shopify pentru un ghid complet despre planurile de prețuri Shopify.

Weebly:

Weebly este o alternativă mai ieftină la Shopify și oferă o valoare minunată pentru bani.

Aici’este ceea ce fiecare dintre Weebly’planurile costă o lună:

 • Gratuit – 0 USD
 • Starter – 8 dolari
 • Pro – 12 dolari
 • Afaceri – 25 dolari

Rețineți că pentru a vinde produse, trebuie să fiți pe un plan Weebly plătit. Și pentru a vinde peste 25 de produse, trebuie să fiți pe planul de afaceri (cu Shopify puteți vinde produse nelimitate pe orice plan).

Weebly percepe comisioane de tranzacție de 3% pe planurile sale Starter și Pro – mai mari decât comisioanele pentru orice plan Shopify. Cu toate acestea, nu există taxe de tranzacție în planul de afaceri.

Planurile pot fi mai ieftine decât Shopify’s, dar sunt mult mai dezbrăcați înapoi. De exemplu, pentru a obține certificatul SSL ca standard cu Shopify, trebuie să faceți upgrade la planul de afaceri pe Weebly.

Weebly este o alternativă mai ieftină la Shopify. Aceasta’e o opțiune atractivă dacă’ești o întreprindere mică sau un comerciant care dorește să vândă un număr modest de produse.

Totuși, din partea flip, veți avea mai multe șanse de a vă crește magazinul online într-o sursă de venituri serioase cu toate magazinele Shopify’instrumentele și caracteristicile care vă stau la dispoziție.

Atunci când compară Shopify și Weebly la preț, se reduce la ceea ce speri să obții din magazinul tău.

În general, Weebly are un preț foarte echitabil, mai ales dat fiind’este una dintre cele mai prietenoase platforme din jur!

Weebly are o garanție de returnare a banilor de 30 de zile, oferindu-vă o perioadă de încercare lungă. Profitați și vedeți dacă Weebly este potrivit pentru dvs..

Consultați Weebly Pricing Review pentru o privire aprofundată asupra planurilor lui Weebly.

Citeste mai mult

Relații Clienți

Shopify:

Cu Shopify, puteți obține suport prin LiveChat, Twitter, e-mail sau prin telefon. Ajutor 24/7 este disponibil pe fiecare plan de la Basic up.

Dacă beneficiați de un astfel de suport este de neprețuit’abia încep să vinzi online. Aceasta’este ca și cum ai avea un consilier în afaceri, un expert în calculatoare și un proiectant, toate într-unul singur!

Dacă doriți să vă dezvoltați magazinul, experții Shopify sunt la îndemână să vă arate frânghiile.

În experiența noastră folosind Shopify, suportul este de cea mai bună calitate. Ei răspund rapid la problema dvs. și oferă întotdeauna soluții utile.

Weebly:

Weebly’nivelul de asistență pentru clienți este mult mai mic decât în ​​cazul Shopify. Cu Weebly, trebuie să faceți upgrade la un plan Pro sau Business pentru a primi asistență telefonică.

Rețineți că, deoarece Weebly este atât de ușor de utilizat (mai multe despre acest lucru într-o clipă), este posibil să nu aveți nevoie de atât de mult sprijin cu o platformă mai complexă.

Experiența noastră folosind Weebly’sprijinul a fost întotdeauna pozitiv – și asta’este susținut de utilizatori’ părere.

Într-un magazin Shopify vs Weebly cu asistență pentru clienți, Shopify este câștigătorul pentru noi. În timp ce Weebly’Suportul este decent și oferă ghiduri aprofundate și un forum util, Shopify poate într-adevăr’nu fac destul pentru tine. Și spre deosebire de Weebly, Shopify’Suportul este disponibil 24/7. Weebly’s Echipa de Succes Clienți este disponibilă numai de la 6:00 la 21:00 de luni până vineri și de la 8:00 la 17:00 în weekend.

Citeste mai mult

Concluzie

Alegerea unei platforme pentru a vă construi magazinul online este o decizie mare și nu una ușoară. Știm din experiență. Aceasta’de ce noi’Am creat recenzii cot la cot ca acesta pentru a vă ajuta să luați o decizie în cunoștință de cauză.

Acolo’Nu există un răspuns de dimensiuni unice și totul’este dificil să dau un verdict final pe Shopify vs Weebly.

Shopify are toate instrumentele de care aveți nevoie pentru ca magazinul dvs. să aibă succes. Instrumentele sale de vânzare sunt mult mai avansate decât Weebly’s, dar necesită, de asemenea, ceva mai mult timp și bani. Weebly este rapid, ușor și ieftin, în timp ce Shopify este puternic, profesionist și puțin mai scump.

daca tu’căutăm să obținem online rapid și ieftin și să vindem un număr mic de produse, Weebly este cu siguranță o platformă noi’Recomand să ia în considerare. Dar dacă doriți să dezvoltați o afacere online într-un venit cu normă întreagă și să vindeți un volum mai mare, veți avea nevoie de instrumentele puternice de comerț electronic disponibile pe Shopify.

Weebly’Instrumentele s-ar putea să nu fie la fel de cuprinzătoare ca Shopify’s, dar sunt mai mult decât suficiente pentru întreprinderile mici sau comercianții de trupe unice care doresc să-și crească veniturile sau să câștige bani online.

Atât Shopify, cât și Weebly oferă perioade de încercare. Cel mai bun lucru de făcut este să le testați. Evaluează aspectele cheie pe care le avem’Am acoperit această comparație Shopify vs Weebly și am văzut care dintre ele îți bifează casetele!

 • Încercați Shopify gratuit
 • Încercați Weebly gratuit

Citeste mai mult

Prezentare generală

9.4 din 10

Accesați Shopify
Consultați recenzia noastră Shopify

8.2 din 10

Vizitați Weebly
Vedeți recenzia noastră Weebly Rating general Ce este asta?

Evaluările noastre generale se bazează pe scorul mediu al tuturor evaluărilor combinate.

De ce contează asta?

Scorurile noastre vă oferă o imagine de ansamblu a serviciului care vă oferă cele mai bune caracteristici, valoare și multe altele.

Comparație shopify 4.7 / 5 weebly 4.1 / 5 Închide

Întrebări frecvente

Este liber Weebly?

Weebly are un plan gratuit, dar tu poti’nu vând pe ea. Planul gratuit este conceput doar pentru utilizare foarte de bază și nu include instrumente de vânzare sau plăți online. Pentru comerțul electronic, aveți nevoie de planul său de 12 USD pe lună Pro sau mai mare.

Puteți integra Shopify cu Weebly?

Da! Cu butonul de cumpărare Shopify puteți vinde pe site-ul dvs. Weebly pentru 9 dolari pe lună. Pur și simplu introduceți butonul Cumpărați Shopify în blogul sau site-ul dvs. Web Weebly și începeți să vindeți! Acesta este un mod minunat de a începe simplu, înainte de a construi un întreg magazin de comerț electronic.

Ceea ce este mai bun pentru creșterea unei afaceri de comerț electronic?

Shopify este o platformă de comerț electronic mai puternică decât Weebly și are instrumente mai bune pentru a vă sprijini magazinul’s creștere pe termen lung. Dacă doriți să vă extindeți afacerea, veți găsi restricții Weebly în comparație cu Shopify’gama de caracteristici.

Este ușor de utilizat Shopify sau Weebly?

Weebly este o platformă mai puțin puternică decât Shopify, dar asta înseamnă și asta’e mult mai prietenos pentru începători. Puteți configura rapid un magazin, în timp ce Shopify are mai multe curbe de învățare. Ambele sunt potrivite pentru începători, dar Weebly are marginea când vine vorba de simplitate.

Taxele de tranzacție Weebly și Shopify?

Weebly percepe o 3% comision de tranzacție pe planul său de 12 dolari pe lună, dar nu’încărcați-vă pentru planurile sale Business și Business Plus. Shopify percepe taxe de tranzacție pe toate planurile sale, care variază de la 2% până la 0,5% în funcție de planul de preț pe care îl alegeți. in orice caz, tu nu’nu trebuie să plătiți nicio taxă de tranzacție dacă utilizați Shopify Payments, Shopify’este propria poartă de intrare în casă.

Aflați mai multe despre Shopify Payments în detaliu Analiza plăților Shopify.

Aveți nevoie să găsiți găzduire pentru Weebly sau Shopify?

Nu! Puteți ajunge să vă construiți magazinul fără să vă faceți griji pentru găzduire, deoarece atât Weebly, cât și Shopify sunt găzduite complet pentru dvs. Tu nu’nu trebuie să mergeți la un furnizor diferit sau să plătiți orice taxe suplimentare – trebuie doar să stați pe spate și să începeți să vindeți!

Pot integra Square cu Weebly sau Shopify?

Weebly a fost de fapt dobândit de Square, așa că’nu este o surpriză, aceasta oferă o integrare exclusivă cu acest procesor de cărți de credit! Pur și simplu conectați contul dvs. Square la site-ul dvs. Weebly și acceptați plățile online. Shopify nu face’nu susțineți Piața internă – voi’Va trebui să folosesc o aplicație ca Zapier pentru a le integra.

Având în vedere alți producători de site-uri de comerț electronic?

Aruncați o privire la ghidul nostru de pe Cele mai bune platforme de comerț electronic, sau ia un Test gratuit pentru a vedea ce constructor de site-uri de comerț electronic se potrivește cu nevoile dvs..

Nu sunteți sigur ce constructor de site-uri funcționează cel mai bine pentru dvs.? Încercați-ne Quiz de potrivire pentru constructor de site-uri web

De asemenea, vezi nostru Graficul de comparație al producătorilor de site-uri de comerț electronic pentru diferențe mai detaliate

Acest Ghid a fost util?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me