Shopify vs WooCommerce vs BigCommerce: Care este cel mai bun?

imaginea prezentată de shopify vs woocommerce vs bigcommercedaca tu’încercați să construiți un magazin online care să vă poată duce afacerea la nivelul următor, Shopify, WooCommerce și BigCommerce sunt trei dintre cei mai buni producători de site-uri de comerț electronic in joc.


Cu toate acestea, ei spun că trei’este o mulțime – și când vine vorba de ea, alegerea constructorului potrivit este mai ușor spus decât făcut.

Pur și simplu pune, Shopify, WooCommerce și BigCommerce sunt toate platforme grozave. Dar don’nu vă faceți griji – știm lucrurile noastre și noi’Am făcut cercetările pentru a vă ajuta să luați o decizie.

La Website Builder Expert, combinăm cercetarea independentă cu rezultatele testării utilizatorilor noștri, unde rugăm oamenii de zi cu zi să încerce fiecare platformă. Aceasta înseamnă că putem oferi comparații corecte și echilibrate.

Acest articol vă va arăta ce platformă este cea mai potrivită pentru ce tip de utilizator. Noi’Voi trece peste toate aspectele importante care trebuie luate în considerare atunci când utilizați un constructor de magazine online, inclusiv ușurința de utilizare, design, instrumente de vânzare și prețuri.

În fiecare secțiune, noi’Vă aruncați Shopify, WooCommerce și BigCommerce unul față de celălalt, apoi alegeți un câștigător pentru fiecare rundă.

Înțelegem că unii dintre voi puteți’nu aștept până atunci, deci aici’s un spoiler: Shopify este platforma noastră de comerț electronic cel mai bine cotat și, prin urmare, este câștigătorul general. Dar câștigă fiecare rundă? Ei bine, putem’nu dăm totul, putem??

Noi’am așteptat destul de mult – ea’acum este timpul să aruncăm acest trio de platforme unul împotriva celuilalt și să aflăm care sunt acestea’am făcut din!

Shopify vs WooCommerce vs BigCommerce: contra și contra

Shopify ProsShopify Cons
 • Cea mai bună platformă de comerț online
 • Vindeți pe mai multe canale
 • Taxe de tranzacție pentru gateway-uri de plată alternative
 • Trebuie să reformatați dacă comutați teme
WooCommerce ProsWooCommerce Cons
 • Personalizare nelimitată
 • Excelent pentru SEO
 • Asistență slabă pentru clienți
 • Sunt necesare cunoștințe tehnologice avansate
BigCommerce ProsBigCommerce Cons
 • Cele mai multe funcții încorporate
 • Caracteristici fantastice SEO
 • Editarea interfeței este dificil de navigat
 • Fără aplicație mobilă

Ce’este diferența dintre Shopify, WooCommerce și BigCommerce?

Shopify și BigCommerce sunt ceea ce numim soluții de comerț electronic all-in-one. Au tot ce ai nevoie pentru a începe să vinzi online, toate într-un singur loc. Mai bine, tu, don’nu trebuie să știu niciun cod pentru a le putea folosi.

WooCommerce este ușor diferit. Aceasta’este un plugin WordPress, ceea ce înseamnă că îl adăugați pe site-ul dvs. pentru a activa funcționalitatea comerțului electronic. Aceasta’este cunoscut sub numele de ‘Autogăzduit’ software, ceea ce înseamnă că vă oferă personalizare nelimitată de codare, dar necesită multă abilitate tehnică.

Știți acum diferența dintre aceste platforme, dar pentru cine sunt cele mai bune?

 • Shopify este cel mai bun pentru orice magazin online
 • WooCommerce este cel mai bun pentru utilizatorii care doresc mult control creativ
 • BigCommerce este cel mai bine pentru întreprinderile care caută să se extindă

Ușurință în utilizare

In general vorbind, platformele de comerț electronic integral, cum ar fi Shopify și BigCommerce, sunt mult mai ușor de utilizat decât plugin-urile de găzduire independentă precum WooCommerce. Motivul este simplu: toate instrumentele de construcție sunt furnizate pentru dvs., gata de plecare.

Pentru a afla cât de ușor este de utilizat fiecare platformă, am cerut oamenilor de zi cu zi să le testeze. Acești oameni i-au notat apoi pe cei trei constructori la ușurința lor de utilizare.

Rezultatele noastre au descoperit că Shopify era cel mai simplu dintre cele trei. Are o mulțime de indicii vizuale, tipografie consistentă și folosește un limbaj simplu. Face ca amenajarea unui magazin online să se simtă ca o plimbare în parc.

magazin de homepageShopify este platforma noastră de comerț electronic cel mai bine cotat, furnizând tot ceea ce trebuie pentru a avea succes online

BigCommerce este o platformă puternică, dar cu o astfel de putere vine o curbă de învățare. Vă aruncă ușor în capătul profund, folosind un limbaj tehnic și oferă o interfață relativ înghesuită.

Unul dintre testerii noștri a spus asta despre BigCommerce:

Da, asta’nu este prea simplu de utilizat, dar puteți vedea de ce – acesta’pentru că’e practic acolo pentru a-ți conduce afacerea pentru tine. Crearea unui site web nu a fost cea mai ușoară dintre experiențe.

pagina principală pentru bigcommerceBigCommerce are cele mai integrate funcții ale oricărei platforme de comerț electronic, economisindu-ți bani în aplicații

WooCommerce este cel mai greu dintre trio. Aceasta’Sunt concepute pentru experimentatorii care știu să codeze. Asta a spus, dacă tu’ești încrezător cu o tastatură, ar trebui să fii bine – trebuie doar un pic de efort decât Shopify sau BigCommerce.

pagina principală woocommerceWooCommerce este un plugin găzduit de sine stătător, oferindu-vă personalizare nelimitată

Ușor de utilizat: Verdict

Shopify ia prima rundă. A fost a noastră ‘cel mai probabil să fie recomandat’ platformă datorită ajutoarelor sale vizuale, interfeței clare și utilizării unui limbaj simplu. BigCommerce este mai complicat, cu o pagină de editare mai confuză, în timp ce WooCommerce necesită cunoștințele cele mai tehnice dintre toate.

Flexibilitatea proiectării

Vânzarea online nu este’Nu este vorba doar de instrumente, funcții și aplicații – magazinul dvs. trebuie să arate bine. Dacă clienților le place să viziteze site-ul dvs., aceștia’e mai probabil să faci o achiziție și să revin pentru mai multe.

Shopify oferă 10 teme gratuite și peste 50 de opțiuni plătite, care costă între 140 și 180 $. Cu toate acestea, dacă schimbați șabloane’Nu numai că trebuie să plătiți, ci și să reformatați întregul site, care durează ceva timp.

magazin de temeShopify are teme frumoase care să se potrivească cu aproape orice industrie, oferindu-vă o mulțime de flexibilitate

BigCommerce vă permite să alegeți din 7 teme gratuite și peste 50 de șabloane plătite, care costă fie 145 USD, fie 245 USD. Acestea pot părea scumpe, însă odată cu susținerea BigCommerce, afacerea dvs. este mai mult decât probabil să reușească pe termen lung.

teme bigcommerceBigCommerce a stabilit prețurile pentru temele sale plătite, astfel încât să știți exact ce aveți’plătesc pentru

Designul este locul unde strălucește WooCommerce. Are 14 teme care costă doar 39 de dolari și puteți lăsa cu adevărat sucurile creative să curgă cu personalizarea sa nelimitată. Deci, dacă aveți abilitatea de codare, puteți într-adevăr ‘peți’ clienții dvs. cu un site web minunat de a face propria dvs..

woocommerce teme de magazinPuteți personaliza temele WooCommerce atât cât doriți, cu condiția de a ști codul

Un ultim lucru – acesta’merită remarcat faptul că toate cele trei platforme’temele sunt receptive la mobil. Aceasta înseamnă că, indiferent de constructorul pe care îl alegeți, site-ul pe care îl creați va arăta excelent pe ecranul de orice dimensiune.

Flexibilitatea proiectării: Verdict

WooCommerce se îndepărtează cu acesta. Dacă știți să codați, aveți opțiuni de personalizare nelimitate la îndemână. În plus, temele sale sunt considerabil mai ieftine. Shopify și BigCommerce pot fi mai ușor de proiectat în general, dar ele’De asemenea, sunt mai rigid, deci rezultatul este clar.

Construiește timpul

Timpul de construire este una dintre secțiunile cele mai complicate pe care trebuie să le examinăm. De ce? Deoarece timpul necesar pentru a construi un site web cu WooCommerce variază enorm.

Dacă aveți deja un site WordPress, timpul de construire este relativ rapid, la fel’este doar o întrebare de adăugare a pluginului. Dacă nu’t, tu’reintră pentru o călătorie lungă; pentru început, tu’Va trebui să sortați singuri web hosting-ul și asta’s înainte de a vă bloca în unele codări.

În contrast, Shopify și BigCommerce sunt ambele pachete complete. Aceasta înseamnă că, după înscriere, aveți toate componentele de care aveți nevoie pentru a construi un magazin online într-un singur loc.

Cum se compară aceste două platforme all-in-one? Un magazin Shopify poate fi al tău în doar câteva ore datorită urmărilor sale vizuale și limbajului simplu. Întrucât construirea unui magazin BigCommerce durează de obicei în jur de o zi sau două, datorită unei interfețe de editare mai complexe.

O asemenea viteză nu ar trebui’Nu va fi o surpriză, însă, având în vedere rezultatele obținute în runda ușurinței noastre de utilizare.

Timp de construire: Verdict

Shopify are cel mai rapid timp de construire, durează doar câteva ore pentru a crea un magazin online. BigCommerce necesită un pic de gândire, dar nu’nu trebuie să iau prea mult timp pentru a obține o clădire. WooCommerce are de departe cel mai lung timp de construcție, necesitând utilizatorilor să găzduiască și să-și codifice site-ul.

Instrumente și caracteristici de comerț electronic

Aceasta’nu are niciun rost să ai un magazin online frumos dacă nu’nu am instrumente cu care să vând. Gândește-te: tu’nu este probabil să câștigați mulți bani în magazinul tău de cărămidă și mortar dacă’angajați vânzători incompetenți.

Când vine vorba de instrumente de vânzare, Shopify și BigCommerce sunt doi experți în lumea comerțului electronic. Cu ambii constructori, acolo’nu are nicio limită reală la ce sau cât poți face cu stocul tău.

Sistemele lor de inventar sunt superbe, ceea ce vă permite să vindeți un număr nelimitat de produse diferite pe toate planurile de preț, în timp ce puteți imprima și etichete de transport personalizabile.

Cu toate acestea, Shopify are capacități de cupon mai puternice. De exemplu, Shopify vă va permite să afișați o reducere ca produs prezentat pe pagina dvs. de pornire, în timp ce BigCommerce nu poate.

instrumente de vânzare magazinShopify oferă unele dintre cele mai bune instrumente de vânzare gratuite de pe piață

Dar despre WooCommerce? Poate avea mult mai puține caracteristici, dar ele’sunt inca destul de bine. Obțineți rambursări cu un singur clic, instrumente de blog și opțiunea de a încorpora produse în diferite pagini ale magazinului.

Cu toate acestea, WooCommerce nu face asta’nu am atâtea șiruri de arcuire ca celelalte două.

Caracteristici de vânzare: Verdict

Aceasta’este unul apropiat, dar Shopify doar câștigă. Are cea mai cuprinzătoare gamă de instrumente de vânzare de pe piață, deci’este un câștigător demn – cu toate acestea, BigCommerce vine în al doilea rând, oferind și produse nelimitate și opțiuni de transport excelente. WooCommerce isn’Este aproape la fel de puternic, dar totuși își face treaba.

Opțiuni de plată și taxe

Acceptarea mai multor gateway-uri de plată înseamnă că mai multe persoane vă pot cumpăra produsele – aceasta’e atât de simplu. Dar care constructor susține cel mai mult?

Toate cele trei platforme acceptă o gamă largă de gateway-uri de plată, inclusiv PayPal, Stripe și Apple Pay. Cu toate acestea, diferențele cheie dintre cele trei implică cantitatea de opțiune oferită, precum și taxele de tranzacție.

Spre deosebire de celelalte două, Shopify își impune propriile taxe de tranzacție pe toate gateway-urile, în afară de cele proprii, Shopify Payments. În ceea ce privește alegerea, BigCommerce întrucât este destul de limitat, întrucât Shopify și WooCommerce oferă peste 100 de opțiuni în plus.

Opțiuni de gateway de plată woocommerceWooCommerce vă oferă acces la mai mult de 100 de opțiuni de plată, fără a impune niciuna din comisioane proprii de tranzacție

Opțiuni de plată: Verdict

WooCommerce este cel de-al doilea câștig, oferind zeci de opțiuni de plată (spre deosebire de BigCommerce) fără a-și impune propriile taxe de tranzacție (spre deosebire de Shopify). În timp ce toate cele trei platforme au o alegere solidă a gateway-urilor de plată, aceasta’este o chestiune de varietate și costuri care câștigă această rundă pentru WooCommerce.

Instrumente și caracteristici de marketing

Pentru orice afacere, promovarea mărcii dvs. este vitală pentru creștere. În ceea ce privește magazinele de comerț electronic, un instrument de marketing bun aduce mai multe clicuri – și dolari – pe site-ul dvs..

SEO

Optimizarea motoarelor de căutare este procesul care ajută site-ul dvs. să se plaseze mai mult pe motoarele de căutare precum Google. Aceasta’este un aspect important al vânzării online – dacă nimeni nu îți poate găsi site-ul, cum vor cumpăra produsele tale?

Din fericire, toate cele trei mărci oferă instrumente SEO puternice. Fiecare vă permite:

 • Editați meta titluri și descrieri (textul care apare în căutările Google)
 • Actualizați adresele URL (aceasta este adresa paginii web, deci păstrarea ei relevantă facilitează găsirea online a utilizatorilor)
 • Adăugați texte alt imagine (ajută Google să identifice conținutul unei imagini)

Cu toate acestea, acolo unde Shopify se poticnește este lipsa de asistență a cuvintelor cheie. BigCommerce și WooCommerce recomandă ambele cuvinte pe care să le folosești în descrierile de produse care îi vor ajuta să se plaseze mai sus pe motoarele de căutare.

Social Media

O prezență bună pe rețelele de socializare vă menține legătura cu clienții, și oferă o modalitate excelentă de promovare a unor produse sau reduceri noi.

Atât Shopify, cât și WooCommerce se bazează foarte mult pe integrări ale terților. În timp ce acest lucru se poate adăuga la costurile dvs., vă va oferi o flexibilitate prețioasă. Puteți adăuga butoane de partajare, introduce aplicații de marketing pentru rețelele de socializare și conectați-vă postările la site-ul dvs. Shopify sau WooCommerce.

BigCommerce este o platformă autosuficientă – are cea mai mare alegere de funcții integrate, dar nu’nu acceptă multe aplicații. În ceea ce privește social media, spre deosebire de celelalte două, poți’să vă conectați fluxurile live.

Integrare multicanal

Vânzarea pe mai multe canale vă oferă o audiență mai largă, astfel încât să vedeți deja avantajele.

Din păcate pentru WooCommerce, acesta’este lăsat în praf aici, pentru că nu’nu suportă vânzarea multicanal. Atât Shopify, cât și BigCommerce vă permit să vindeți pe mai multe canale, inclusiv Facebook, Instagram, eBay și Amazon.

bigcommerce vinde cu facebookBigCommerce oferă vânzare cu mai multe canale, permițându-vă să vă promovați produsele într-un public imens

Cu toate acestea, Shopify parcurge kilometrul suplimentar, oferindu-vă acces la 10 canale în total, inclusiv BuzzFeed, Kik și Wanelo.

Instrumente de marketing: Verdict

Aceasta’este un apel foarte dur între Shopify și BigCommerce, dar acesta din urmă doar câștigă. Cele două platforme sunt extrem de apropiate în ceea ce privește instrumentele de marketing, însă Shopify se bazează mai mult pe aplicații, în timp ce BigCommerce are cele mai încorporate caracteristici ale oricărei platforme. WooCommerce nu poate concura în acest departament.

Ajutor si sustinere

Când utilizați orice software, dumneavoastră’sunt obligat să aveți întrebări sau să aveți nevoie de ajutor pe parcurs. Cu magazinele de comerț electronic, aceasta’este important să remediați rapid problemele pentru a nu pierde veniturile vitale.

Alertă spoiler: acolo’este un câștigător clar aici.

Shopify oferă 24/7 telefon și asistență chat live, precum și asistență prin e-mail și social media. De asemenea, are un centru de ajutor genial, la pachet cu o mulțime de întrebări și răspunsuri legate de Shopify.

centru de ajutor pentru magazinShopify oferă asistență pentru clienți de talie mondială, deci și dumneavoastră’am primit o mână de ajutor pe tot parcursul procesului

BigCommerce este capabil să se potrivească cu Shopify în ceea ce oferă, în afară de ajutor prin intermediul rețelelor de socializare. În schimb, WooCommerce vă lasă pe propriile dispozitive – are un mic centru de ajutor, dar asta’despre asta.

Ajutor și suport: Verdict

Shopify vă oferă cea mai mare mână de ajutor a lotului. Are cea mai extinsă gamă de asistență pentru clienți, inclusiv prin intermediul rețelelor de socializare – ceea ce BigCommerce nu face’oferta. În cele din urmă, WooCommerce lipsește cu adevărat din acest departament, oferind deloc asistență reală pentru clienți.

Prețul și valoarea pentru bani

Această secțiune este în care lucrurile se complică puțin. În timp ce Shopify și BigCommerce au stabilit planuri de prețuri, astfel încât să știți exact ce aveți’voi plăti, calcularea costurilor WooCommerce durează puțin.

La ce ne referim? Ei bine, WooCommerce este un plugin gratuit, deci acolo’nu costă acolo. Cu toate acestea, tu’Va trebui să plătiți pentru suplimente precum securitatea SSL (9 dolari pe an), o temă care costă 39 USD, și propriul dvs. găzduire web, care ajunge de obicei la aproximativ 10 USD pe an.

Shopify are o probă gratuită de 14 zile, astfel încât să puteți testa toate caracteristicile sale strălucitoare înainte de a cheltui un cent. Pentru a continua să folosești platforma, tu’Va trebui să faceți upgrade la unul dintre cele trei planuri de prețuri, de la 29 USD p / m la 299 USD p / m.

Fiecare plan vă permite să vindeți produse nelimitate și vă oferă toate instrumentele geniale despre care am discutat anterior în articol. Dacă optați pentru planul Advanced, tu’Voi avea acces la caracteristici minunate, cum ar fi calculele de transport ale terților și rate mai mici ale cardurilor de credit. Vezi mai jos.

magazin de planuri de prețShopify are trei planuri de prețuri, dar puteți totuși testa testul platformei cu o probă gratuită de 14 zile

BigCommerce vă permite, de asemenea, să încercați înainte de a cumpăra, cu un proces de 15 zile. Are trei planuri de preț de bază pentru a alege după aceea, începând de la 29 USD pe lună, ajungând până la 249 USD pe lună. Acolo’este, de asemenea, un plan Enterprise, pe care îl’Am nevoie de un citat pentru.

Aveți lățime de bandă nelimitată pe toate planurile și comisioane de tranzacție zero. Cu toate acestea, în planul standard, nu’nu beneficiați de caracteristicile de recuperare a coșurilor abandonate, care este un instrument important pentru orice afacere care dorește să se extindă. Vezi mai jos pentru BigCommerce’s planuri de pret.

planurile de prețuri ale companiilor mariBigCommerce oferă un proces gratuit de 15 zile, unul dintre cele mai lungi de pe piață, așa că aveți timp suficient pentru a decide dacă’este potrivit pentru tine

După cum vedeți, BigCommerce și Shopify vor costa mai mult decât WooCommerce, dar planurile lor lunare sunt ușor de gestionat, deoarece’e doar o sumă forfetară. Cu alte cuvinte, ei’sunt mai scump, dar mai puțin complicat, ceea ce este ceva de gândit.

Preț: Verdict

Aceasta este o legătură. Shopify și BigCommerce au planuri de preț similare, care sunt relativ scumpe, dar ele’sunt două dintre cele mai bune platforme all-in-one din jur. WooCommerce rezultă mult mai ieftin, dar adăugarea costurilor individuale poate fi dificilă pe termen lung.

Shopify vs WooCommerce vs BigCommerce: concluzie

Noi’v-am dus prin toate domeniile cheie pentru construirea unui magazin online de succes, comparând Shopify, WooCommerce și BigCommerce.

Lăsa’recapitulăm rapid modul în care fiecare platformă s-a desfășurat în fiecare rundă, folosind tabelul nostru de mai jos…

CategoryShopifyWooCommerceBigCommerceWinnerUșurință în utilizare

Proiecta

Construiți timpul

Instrumente de comerț electronic

Optiuni de plata

Instrumente de marketing

Ajutor si sustinere

Prețuri

Foarte ușor de utilizat, cu un limbaj simplu și o mulțime de indicii vizualeNecesită cunoștințe avansate de tehnologie datorită găzduirii și codăriiUn pic de o curbă de învățare la început, dar încă destul de simplu după aceeaShopify
Mai mult de 60 de teme gratuite și plătite, toate cu răspuns mobil, dar trebuie să reformatezi site-ul dacă schimbiPersonalizare nelimitată, cu condiția de a ști codul. Libertatea creativă este, de altfel, de neegalatUn pic de o curbă de învățare la început, dar încă destul de simplu după aceeaWooCommerce
Cel mai rapid timp de construire, necesitând doar câteva ore pentru a crea un magazinVa dura câteva zile datorită cerințelor tehnice de codare și auto-găzduire (dacă nu’nu am deja un site WordPress)Preia cel puțin o zi sau două, având în vedere limba complicată și curba de învățare inițialăShopify
Cea mai cuprinzătoare gamă de instrumente de vânzare de pe piațăO cantitate mică de instrumente de vânzare datorită funcționării ca plugin WordPress Potrivește Shopify în instrumentele de vânzare, dar are funcții de cupon mai puțin puterniceShopify
Accepta toate gateway-urile majore, dar impune taxe de tranzacție dacă nu acordați’nu folosiți plăți ShopifyVă oferă acces la peste 100 de opțiuni de plată și nu’nu-și impune propriile taxe de tranzacțiedoesn’nu suportă tot atâtea gateways ca Shopify, dar nu’nu-și aplică nici propriile taxe de tranzacțieWooCommerce
Acoperă toate domeniile pentru marketing de succes, inclusiv acces la mii de aplicațiiSimilar cu instrumentele de vânzare, nu’nu furnizăm mult în ceea ce privește caracteristiciledoesn’nu vă bazați pe aplicații terțe, spre deosebire de Shopify; are cele mai încorporate caracteristici ale oricărei platformeBigCommerce
Suport de telefon și chat live 24/7, plus ajutor de e-mail și social mediaAproape că nu există asistență pentru clienți, în afară de un centru de ajutor24/7 telefon și suport de chat în direct, dar nu’nu oferiți ajutor prin e-mailShopify
Trei planuri de prețuri variind de la 29 USD p / m la 299 USD p / m, plus o probă gratuită de 14 zileCosturile individuale precum certificatele SSL, teme și găzduire web sunt dificil de calculat, dar funcționează destul de ieftinTrei planuri de bază cuprinse între 29 $ p / m și 249 $ p / m, plus un plan Enterprise Enterprise cotabil. De asemenea, oferă un proces gratuit de 15 zileCravată

Până acum, ar trebui să vă faceți o idee care dintre aceste platforme este cea mai bună pentru ambițiile dvs. de afaceri:

 • Shopify este cel mai bun pentru orice magazin online
 • WooCommerce este cel mai bun pentru controlul creativ
 • BigCommerce este cel mai bine pentru întreprinderile care caută să se extindă

După cum vedeți din tabel, totuși, Shopify are cele mai multe puncte. Prin urmare, este astăzi’campion! Are cea mai bună gamă de funcții de vânzare, aceasta’este cel mai ușor de utilizat și oferă cel mai rapid timp de construire pentru a porni.

Acest lucru înseamnă că, după bătălia bine luptată de la Shopify vs WooCommerce vs BigCommerce, Shopify își păstrează coroana de comerț electronic. Don’Nu uitați că fiecare platformă oferă un proces gratuit, așa că testați una astăzi și lăsați afacerea dvs. online să obțină recompensele!

Shopify vs WooCommerce vs BigCommerce: Întrebări frecvente

Cât costă Shopify?

Shopify are trei planuri de prețuri premium: Shopify Basic (29 USD pe lună), Shopify (79 dolari pe lună) și Shopify Advanced (299 USD pe lună). Aveți acces la instrumentele de vânzări de clasă mondială pe fiecare plan, dar cele mai înalte planuri includ funcții precum comisioane mai mici de tranzacție. De asemenea, oferă un proces gratuit de 14 zile.

Ar trebui să folosesc Shopify sau BigCommerce?

Depinde de ceea ce tu’caut. Shopify este platforma noastră de comerț online cel mai bine cotat’este foarte ușor de utilizat și oferă o gamă uriașă de instrumente și aplicații de vânzare. Cu toate acestea, BigCommerce are cele mai încorporate caracteristici ale oricărei platforme și este ideal pentru întreprinderile ambițioase care caută să se extindă masiv.

WooCommerce este gratuit?

În esență, da. Aceasta’este un plugin WordPress gratuit, deci nu este costat să îl instalați efectiv, dar există costuri suplimentare. Dacă nu’nu aveți deja un site WordPress, voi’Va trebui să achiziționați găzduire web, o temă de magazin și un certificat SSL.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me