Shopify vs WordPress: Care este mai bine pentru a-ți construi magazinul online?

shopify vs wordpressVânzările cu amănuntul de comerț electronic sunt estimat că va atinge doar timid de 5 trilioane de dolari până în 2021, si el’acum este mai ușor ca niciodată să-ți creezi propriul magazin online datorită platformelor precum Shopify și WordPress.


Shopify este o platformă dedicată de comerț electronic asta vă ajută să vă construiți propriul magazin online. Acesta găzduiește site-ul dvs. pentru dvs. și vă oferă toate instrumentele de care aveți nevoie. În contrast, WordPress este o platformă open-source. Trebuie să găzduiești propriul site și să instalezi pluginuri precum WooCommerce pentru instrumentele de comerț electronic.

Amândoi sunt goliați în spațiul de construcție web, dar răspund nevoilor foarte diferite. Noi’reveniți aici pentru a vă ajuta să decideți care este potrivit pentru dvs.: Shopify sau WordPress.

Noi’Am cercetat independent și am testat tone de platforme, inclusiv aceste două și suntem acum în poziția perfectă pentru a vă împărtăși rezultatele noastre – vedeți cum au obținut aceste platforme în cercetarea noastră de mai jos:

Până la sfârșitul acestui ghid, dumneavoastră’Voi ști care sunt diferențele majore și veți avea clar dacă Shopify sau WordPress sunt cele mai bune pentru dvs..

Contents

Informatii suplimentare

 • Asigurați-vă că alegeți cea mai bună opțiune pentru magazinul dvs. online – citiți recenzia noastră despre Cele 7 cele mai bune platforme de comerț electronic
 • Doriți să comparați constructorii rapizi unul lângă altul? Vezi-ne Diagrama de comparare a producătorilor de site-uri de comerț electronic

Ce’este diferența dintre Shopify și WordPress?

Shopify este ce’este cunoscut sub numele de ‘constructor de site-uri web’. Așadar, pentru a înțelege ce este Shopify, trebuie să știm mai întâi ce este un constructor de site-uri.

Un constructor de site-uri web este un instrument online care ajută persoanele cu cunoștințe tehnice limitate sau fără să își construiască propriul site. Ulterior plătesc o mică taxă în fiecare lună platformei de constructor de site-uri pentru a-și menține site-ul în direct.

Shopify este construit special pentru comerț electronic, deci’Este folosit doar pentru crearea de magazine online (spre deosebire de bloguri sau CV-uri online).

WordPress este puțin diferit. Se prezintă sub două forme – WordPress.com și WordPress.org.

WordPress.com este o platformă de blogging care funcționează în același mod ca un constructor de site-uri, permițându-vă să vă creați cu ușurință propriul site. WordPress.org este un software independent găzduit, și este mult mai avansat din punct de vedere tehnic.

Puteți crea aproape orice tip de site web cu WordPress.org – inclusiv magazine online – așa este’este această versiune a WordPress pe care noi’Voi fi comparat cu Shopify.

zguduitor, WordPress.org este forța din spatele a aproape o treime din toate site-urile de pe internet. Pe de altă parte, ai Shopify – o platformă de comerț electronic de renume mondial acea’sunt folosite de companii majore și celebrități și dețin peste 600.000 de magazine online în total.

Shopify este creat pentru a ajuta oamenii să înceapă propriile lor magazine online, ceea ce înseamnă că are toate instrumentele de care ai putea avea nevoie la îndemână. Spre deosebire de Shopify, WordPress nu’Nu veți fi configurat pentru comerț electronic, dar există câteva plugin-uri grozave pe care le puteți instala pentru a începe să vindeți online vă recomandăm pluginul WooCommerce pentru a transforma site-ul dvs. WordPress într-un magazin online.

Pentru a configura un magazin cu Shopify, tot ce faceți este să vă creați un cont, să alegeți o temă, să adăugați produsele și dumneavoastră’repede. În schimb, WordPress durează puțin mai mult. Mai întâi trebuie să găsiți găzduire (vă recomandăm Bluehost), apoi să instalați teme și pluginuri pentru a începe și personaliza site-ul dvs. web.

Shopify vs WordPress: pro și contra

Shopify vs WordPress: pro și contra

Cumpărați proShopify Cons
 • Tu nu’nu aveți nevoie de codificare sau cunoștințe tehnice pentru a utiliza Shopify
 • Aceasta’este conceput special pentru site-urile de comerț electronic, astfel încât toate instrumentele de vânzare de care aveți nevoie sunt configurate pentru dvs.
 • Tu nu’nu trebuie să plătiți pentru hosting sau securitate extern
 • Trebuie să plătiți taxe de tranzacție suplimentare (0,5% – 2% pe tranzacție), cu excepția cazului în care utilizați Shopify’gateway-ul de plată propriu, Payify Payments
 • Dacă alegeți să vă schimbați tema, va trebui să vă reformatați conținutul
 • Aceasta’încă nu sunt la fel de de bază sau la fel de simplu de folosit ca platformă drag-and-drop, cum ar fi Wix

Pro profesori WordPressWordPress Cons
 • Mai puternic și flexibil decât Shopify, permițând personalizarea totală
 • Noul său editor, ‘Gutenberg’, face ușor ușor de utilizat
 • Există o sumă imensă de resurse utile online, atât de pe forumurile utilizatorilor, cât și de la dezvoltatorii profesioniști
 • Veți avea nevoie de un nivel decent de cunoștințe tehnice pentru a utiliza platforma
 • Poate fi foarte scump, foarte repede
 • Va trebui să vă sursați de lucruri precum găzduire web (vă recomandăm Bluehost), securitate și un nume de domeniu

Cât de ușor sunt de utilizat?

Codificarea este cea mai mare diferență atunci când vine vorba de Shopify vs WordPress. Cu Shopify, puteți crea și personaliza magazinul dvs. online fără a fi nevoie să cunoașteți o singură linie de cod.

Tu’Voi începe să-i spuneți Shopify un pic despre poziția dvs. actuală – dacă vindeți deja online sau personal și, dacă da, care sunt veniturile dvs. curente.

De aici, tu’Voi intra în Shopify’s tablă de bord. Gândiți-vă la asta ca la camera dvs. de control, din care puteți gestiona orice are de-a face cu magazinul dvs. online. Există chiar prompturi și sfaturi care să vă ajute să știți cum și de unde să începeți.

tablou de bord pentru magazinShopify’s table de bord oferă o pantă ușoară în proiectarea propriului site de comerț electronic.

Adăugarea de produse este foarte simplă. Puteți să le adăugați individual – încărcând fotografiile produsului dvs. și adăugând descrieri, prețuri și variante – sau în vrac, importând un fișier CSV existent cu toate informațiile despre produs..

Interfața este similară cu un document word, deci nu ar trebui’nu vă blocați introducând informații. Și chiar dacă o faci, acolo’este întotdeauna sprijin pe mână.

magazin de produseAdăugarea de produse pe Shopify este foarte simplă.

WordPress este ceva mai complex. Pentru început, dumneavoastră’Va trebui să știu cum să codez – chiar dacă’este doar la un nivel de bază – pentru a utiliza platforma.

Aceasta’De asemenea, nu este configurat în mod natural pentru a vinde online, așa că va trebui să instalați un plugin pentru a vă pregăti comerțul web.

Există o mulțime de pluginuri de comerț electronic – cum ar fi WooCommerce, Ecwid și BigCommerce – așa că’este important să petreci ceva timp citind despre ele înainte de a decide care să le folosești.

Ca și Shopify, WordPress are propriul său tablou de bord centralizat, unde îți poți gestiona site-ul. Deoarece WordPress este o platformă atât de vastă, poate obține un pic copleșitor, deoarece există pur și simplu atât de multe instrumente și opțiuni.

tablou de bord wordpressTotul se gestionează prin tabloul de bord WordPress.

Aceasta’este destul de simplu pentru a crea conținut și a adăuga produse, dar când vine vorba de personalizarea site-ului’aspectul poate fi un pic dificil.

Cel mai bun pariu este fie să petreci mult timp învățând toate trucurile comerțului WordPress, fie să plătești un dezvoltator care să te ajute – deși pot percepe taxe pentru udarea ochilor.

Shopify vs WordPress: Ușor de utilizat – Câștigător

Shopify este fără îndoială platforma mai ușoară de utilizat. Spre deosebire de WordPress, tu nu’nu trebuie să înțelegeți codul și nici nu trebuie să instalați software suplimentar care vă permite să vindeți online. Cu Shopify, toate funcțiile necesare de comerț electronic sunt încorporate.

Informatii suplimentare

 • Căutați ceva super rapid și ușor? Revizuirea noastră cu privire la 4 utilizatori de site-uri ADI mai ușor de utilizat merită aruncată o privire!
 • daca tu’ne întrebăm de unde să începeți, citiți ghidul nostru detaliat pe Cum să construiți un magazin online pentru o defalcare pas cu pas

Cum este timpul de construire cu Shopify și WordPress?

Timpul de construire este direct legat de ușurința de utilizare. Desigur, cu cât este mai ușoară utilizarea unei platforme, cu atât va fi mai rapid să vă configurați.

Shopify este fără îndoială opțiunea cea mai rapidă la crearea unui magazin online. Aceasta’este un constructor de site-uri care’Sunt concepute special pentru a vă ajuta să creați un site web de comerț electronic.

Shopify nu este potrivit dacă nu faceți acest lucru’nu vreau să vând online. Deci, dacă aveți nevoie doar de un site personal sau de afaceri obișnuit – și să vă valorificați timpul, atunci ceva de genul Wix sau Squarespace este mult mai potrivit.

WordPress vă oferă șansa de a construi site-uri de comerț electronic și non-comerț. Cu toate acestea, timpul de configurare este mai lung din două motive principale:

În primul rând, WordPress este mult mai tehnic și, prin urmare, mai greu să-ți dai capul. În plus, trebuie să instalați pluginuri de comerț electronic suplimentar dacă doriți să construiți un magazin online.

În al doilea rând, trebuie să configurați lucruri precum găzduirea web și un nume de domeniu separat.

Bine de stiut…

Bluehost este furnizorul nostru de hosting de top. Acesta oferă atât planuri de găzduire WordPress, cât și WooCommerce, prețurile începând de la doar 2,95 USD / lună. În funcție de planul pe care îl alegeți, acesta va veni la pachet cu o mulțime de funcții utile, cum ar fi instalarea WordPress cu un singur clic, un nume de domeniu gratuit și certificat SSL și WooCommerce auto-instalare. Acest lucru face ca procesul de configurare să fie mult mai rapid și mai simplu, economisindu-ți timp pentru a-ți construi și proiecta magazinul WordPress.

Shopify vs WordPress: timp construit – câștigător

Deoarece ușurința de utilizare are un impact direct asupra timpului de construire, Shopify este opțiunea cea mai rapidă. Din nou, tot ce ai nevoie este încorporat, ceea ce îți economisește timp liber petrecut pentru a decide ce plugin de comerț electronic să folosești pe WordPress – ca să nu mai vorbim de sortarea de hosting și securitate.

Șabloane și temă

Șabloanele (denumite adesea teme), sunt aspectul de bază al site-ului dvs. web. Gândiți-vă la ele ca la un design PowerPoint, unde alegeți cum vor arăta diapozitivele dvs. înainte de a adăuga în conținut.

Shopify are peste 70 de teme din care să alegi.

10 dintre aceste teme sunt gratuite, în timp ce celelalte 60+ încep de la 140 USD. Sună abrupt, dar’este o investiție unică care vă ajută să aduceți viața site-ului.

Foarte important, acestea sunt toate responsive pentru mobil, adică site-ul dvs.’Aspectul s se va adapta automat pentru a se potrivi diferitelor dimensiuni ale ecranului atunci când oamenii navighează pe mobil sau tabletă.

magazin de temeShopify’magazinul de teme vă permite să răsfoiți, să previzualizați și chiar să le sortați pe categorii.

Când vine vorba de alegere, WordPress îl aruncă pe Shopify din apă. WordPress oferă peste 1.000 de teme – și asta’e doar pentru comerț electronic!

Există, de asemenea, o mulțime de teme pe care pluginurile le furnizează singure, sau realizate de dezvoltatori terți.

teme wordpressÎn timp ce WordPress în sine are peste 200 de teme, există peste 5.000 proiectate de terți disponibile pe WordPress.org

Inevitabil, cu o gamă atât de mare din care să alegeți, unele teme WordPress sunt mai bune decât altele. Nu toate au un telefon mobil, iar cele care nu sunt proiectate de WordPress în sine se pot ciocni cu platforma atunci când actualizările se derulează.

Din acest motiv, noi’v-aș recomanda să folosiți unul dintre WordPress’ teme proprii de comerț electronic. Tu’Voi de asemenea să le pot personaliza la inima ta’conținut. Dacă aveți cunoștințe solide de codificare, controlul asupra site-ului dvs.’s estetica este destul de nelimitată.

Shopify vs WordPress: șabloane și teme – câștigător

În cele din urmă, temele Shopify vs WordPress se referă la faptul că doriți simplitatea sau personalizarea. Shopify’temele sunt responsive și nu sunt disponibile, dar există’este o alegere limitată și pot fi editate doar atât de mult. Temele WordPress variază ca calitate, dar puteți personaliza totul. Pentru noi, aceasta’s o cravată.

Informatii suplimentare

 • La fel de bine sunt Shopify’teme? Aflați mai multe în pagina noastră Revizuirea temelor Shopify
 • Căutați inspirație? Nu căutați mai departe de această listă de exemple 48 de șabloane profesionale de comerț electronic gratuit de încercat

Instrumente și caracteristici de comerț electronic

Instrumentele și caracteristicile sunt carnea și oasele unui site web de comerț electronic. ei’re ce vă ajută să comercializați și să vă vindeți produsele.

Shopify are propriile instrumente de comerț online pentru care le puteți folosi, în timp ce WordPress se bazează pe funcțiile de comerț electronic furnizate de pluginurile terților.

Funcții Shopify

Shopify vă permite să vindeți o cantitate nelimitată de produse pe orice plan de preț. De asemenea, puteți vinde atât produse fizice, cât și descărcări digitale.

Toate principalele instrumente de marketing, transport, inventar și analitice sunt încorporate, cu versiuni alternative sau mai avansate ale fiecăruia oferite în Shopify’magazin de aplicații la o taxă suplimentară.

Shopify are sute de funcții de comerț electronic. Noi’Voi intra în cele de sus și de ce’sunt atât de important:

 • Recuperarea coșului abandonat – Configurați-vă site-ul pentru a trimite mementouri de e-mail clienților care părăsesc site-ul dvs. web cu articole în coșul lor înainte de a verifica.
 • Coduri de reducere – Creați coduri unice pe care clienții le pot utiliza la finalizarea plății pentru a primi bani. Acestea sunt, de asemenea, minunate pentru a utiliza în e-mail marketing.
 • Integrare multicanal – Don’nu vă limitați doar la site-ul dvs. web, vindeți direct pe platformele de socializare importante și pe piețele globale, cum ar fi Facebook și Amazon.

statisticile magazinelor de comerț electronicCaracteristicile de vânzare ale Shopify sunt dovedite că stimulează performanța comerțului online.

Funcții WordPress

Pentru a clarifica, WordPress nu are nicio funcție de comerț electronic pentru a începe. Acestea trebuie adăugate prin intermediul unor pluginuri terțe.

Deoarece fiecare plugin oferă tone de funcții de comerț electronic diferite, acesta’este imposibil să spun ce poate avea site-ul dvs. web specific. Pentru a vă oferi o aromă a ceea ce vă puteți aștepta, totuși, aici’sunt două dintre cele mai populare plugin-uri – WooCommerce și Ecwid – care oferă:

Caracteristici WooCommerce

caracteristicile woocommerceWooCommerce este construit de aceeași companie care a creat WordPress.

 • Vindeți produse nelimitate, atât fizice cât și digitale
 • Opțiune de blog încorporată
 • Recenzii și evaluări ale produselor
 • Sortarea și filtrarea produselor

Caracteristici Ecwid

caracteristici ecwidEcwid se integrează perfect cu WordPress sau Wix și poate fi folosit gratuit.

 • Verificări pentru oaspeți
 • Salvați produsele preferate
 • Calculator de expediere
 • Traducere multilingvă

Shopify vs WordPress: Instrumente și caracteristici pentru comerț electronic – Câștigător

WordPress doar bate Shopify pentru instrumente și funcții. Puteți căuta în jur un plugin care bifează toate casetele pe care le bifați’îl cauți și îl instalați. Asta a spus, tu’Voi lupta să găsești mult ce poți’A face cu Shopify – aproape tot ce este imaginabil este acoperit de un instrument sau o aplicație.

Opțiuni de plată și taxe de tranzacție

Modul în care acceptați plățile ar putea fi diferența dintre efectuarea unei vânzări sau nu. Aceasta’este important să prezentați clienților dvs. cele mai populare opțiuni.

Shopify acceptă peste 100 de gateway-uri de plată diferite, inclusiv toate cele mai importante accesorii: PayPal, Stripe, Square, Amazon Pay și Apple Pay.

De asemenea, are propriul său gateway de plată – Shopify Payments – care poate procesa comenzile în majoritatea monedelor majore.

Avantajul de a opta pentru Payify Payments este că ai câștigat’nu se va percepe o taxă suplimentară de tranzacție.

Cu celelalte gateway-uri de plată, vă puteți aștepta cheltuieli cuprinse între 0,5% și 2% pe tranzacție, în funcție de planul de prețuri Shopify la care vă înscrieți.

comisioane pentru tranzacțiiDiferența dintre taxele de tranzacție de la Shopify’planurile premium.

Similar cu funcțiile sale de comerț electronic, WordPress’ opțiunile de plată sunt furnizate prin intermediul pluginurilor sale. WooCommerce, Ecwid și WP eCommerce acoperă majoritatea gateway-urilor majore și ați câștigat’nu trebuie să fie taxat mai mult pe fiecare’taxa de tranzacție proprie.

Mai jos, puteți vedea ce gateway-uri de plată majore sunt acceptate de fiecare platformă / plugin:

Platforme / plugin-uriCarduri de credit / debitPayPalDungaPătratAmazon PayApple PayGateway propriu de platăShopify

WooCommerce

Ecwid

WP eCommerce

&# 10004;&# 10004;&# 10004;&# 10004;&# 10004;&# 10004;&# 10004;
&# 10004;&# 10004;&# 10004;&# 10004;&# 10004;&# 10004;X
&# 10004;&# 10004;&# 10004;&# 10004;X&# 10004;X
&# 10004;&# 10004;&# 10004;&# 10004;XXX

Shopify vs WordPress: Opțiuni de plată și taxe de tranzacție – Câștigător

Aceasta’este o altă legătură, de data aceasta pentru opțiuni de plată și taxe de tranzacție. În timp ce Shopify este cel mai bine rotunjit în ceea ce privește opțiunile de plată, veți suporta taxe suplimentare dacă utilizați altceva decât Payify Payments. Niciunul dintre WordPress’ pluginurile se pot potrivi cu Shopify pentru opțiunile de plată, dar nu există taxe suplimentare.

Ceea ce este mai bun pentru SEO?

Optimizarea motoarelor de căutare (SEO pe scurt) este procesul de creștere a site-ului dvs. web’vizibilitatea pe motoarele de căutare, precum Google și Bing, prin modificarea anumitor aspecte.

Shopify vă permite să faceți acest lucru în mai multe moduri, inclusiv adăugarea de titluri și descrieri specifice care apar în rezultatele căutării pentru fiecare pagină web (metadate) și personalizarea adreselor URL și a structurii site-ului, astfel încât’e mai ușor pentru motoarele de căutare să înțeleagă sau ‘crawl’.

Există și o mulțime de alte funcții SEO îngrijite, dar noi’nu mă voi împiedica aici. În schimb, îndreptați-vă pentru a revizui SEO Shopify pentru o defalcare completă a ceea ce puteți și puteți’nu fac pentru a-ți optimiza site-ul.

WordPress SEO, ai câștigat’să nu fii surprins să înveți, se face prin pluginuri externe. Cel mai popular plugin SEO WordPress este Yoast, care poate fi utilizat gratuit sau 69 USD pentru a obține funcțiile sale avansate.

Shopify vs WordPress: SEO – Câștigător

O altă zonă, încă un câștig pentru Shopify, cu instrumentele sale SEO. Nu numai că majoritatea capabilităților sale SEO sunt încorporate, puteți instala și aplicații specifice SEO dacă există’e ceva mai avansat pe care vrei să-l faci. Există o credință comună că constructorii de site-uri web sunt proaste pentru SEO, dar Shopify risipește cu empatie acest mit.

Informatii suplimentare

 • Ești încă îngrijorat dacă magazinul tău va fi clasat cu Shopify? Citiți-ne Revizuire SEO Shopify pentru o defalcare mai detaliată.
 • Crezi că ar trebui să alegi WordPress pur și simplu pentru SEO? Înainte de a face asta, consultați articolul nostru pe Site Builder SEO vs WordPress SEO!

Există vreo întreținere în curs?

Atât Shopify, cât și WordPress vor efectua propriile actualizări de rutină.

În timp ce utilizați Shopify, acest lucru se va întâmpla automat și va fi câștigat’nu te afectează în cea mai mică măsură. Cu toate acestea’s-ar putea să fiți cu ochii pe WordPress.

WordPress’ software-ul principal, temele și plugin-urile pot fi actualizate la diferite momente și dacă’nu utilizați o temă sau un plugin care este construit chiar de WordPress, este posibil să pierdeți evidența lucrurilor.

Gândiți-vă la asta ca la plata facturilor. Dacă locuiți în spații de cazare închiriate și aveți facturile incluse, nu’nu trebuie să vă faceți griji pentru costul individual al fiecărei utilități. Cu toate acestea, facturile pot deveni mai greu de gestionat dacă trebuie să sortați apa, încălzirea și energia electrică separat.

Pentru a evita dificultățile, vă recomandăm să folosiți un furnizor de găzduire care să aibă grijă de actualizări pentru dvs. Bluehost a venit în topul cercetărilor noastre de găzduire pentru site-urile WordPress, oferind instalări cu un singur clic și actualizări automate zilnice.

Același lucru este valabil și pentru site-ul dvs. web’securitatea. Cu Shopify, veți obține un certificat SSL inclus în fiecare plan care vă protejează pe dvs. și site-ul dvs.’datele vizitatorilor. Acesta este încă un lucru pe care va trebui să îl cercetați și să îl plătiți individual cu WordPress.

Shopify vs WordPress: întreținere continuă & Securitate – câștigător

Shopify își menține dominanța asupra WordPress, câștigând runda de întreținere continuă. Shopify și WordPress se străduiesc ambele să facă platforma lor perfectă, astfel încât actualizările sunt inevitabile – diferența este că trebuie să păstrați partea de sus a WordPress’ actualizări, în timp ce Shopify’e don’nu necesită un al doilea gând.

Asistență și asistență pentru clienți

Shopify’Serviciul de asistență pentru clienți nu este egal. Puteți primi ajutor 24/7 într-o varietate de moduri, inclusiv prin telefon, e-mail, chat în direct și prin Shopify’s Centru de ajutor.

În plus, clienții din planul Shopify Plus vor avea acces la propriul lor manager de succes al comercianților, care este responsabil să vă ofere îndrumări constante.

centru de ajutor pentru magazinShopify are un suport excelent pentru a vă ajuta, indiferent dacă’ghiduri, telefon, forumuri sau videoclipuri

WordPress este diferit prin faptul că nu există ajutor direct. Există doar resurse, cum ar fi forumurile, care oferă sprijin.

După cum știm, WordPress este o platformă mult mai tehnică și, ca atare, nu o face’nu anticipează că utilizatorii săi vor avea nevoie de mână. Aceasta’De asemenea, ești gratuit, deci tu’nu plătesc pentru a obține un serviciu de calitate.

forumuri de wordpressWordPress are doar un forum plin de informații tehnice.

Există o mulțime de informații online despre WordPress, dar tu’Va trebui să mănânc prin unele ‘fake news’ pentru a găsi lucrurile cu adevărat utile.

Shopify vs WordPress: ajutor pentru clienți & Suport – Câștigător

Shopify preia categoria de ajutor și suport. Este posibil să nu existe nivelul de informații online pe care există despre WordPress, dar există’nu este un substitut pentru ajutor personal, dedicat. Numărul mare de modalități prin care poți contacta Shopify pentru asistență îl face câștigătorul evident.

Cat costa?

Costul este unul dintre cei mai importanți factori atunci când decizi să investești în orice, și să decizi între Shopify și WordPress nu este diferit.

Ofertele Shopify a Proces gratuit de 14 zile și trei planuri principale, împreună cu Shopify Lite (care vă permite să configurați un magazin Facebook), și Shopify Plus (un plan la nivel de întreprindere vândut pe baza ofertei).

99% dintre voi va fi cel mai bine cu unul dintre cele trei planuri principale, astfel încât’e ceea ce noi’voi discuta. Mai jos, puteți vedea o defalcare a prețurilor, precum și economiile pe care le puteți face pentru fiecare dacă vă angajați pentru un termen mai lung:

Planuri de prețuri ShopifyShopify BasicShopifyAdvanced ShopifyLunar

1 an
$ / Luna

Economii (%)

2 ani
$ / Luna

Economii (%)

$ 29.00$ 79.00$ 299.00
$ 26.10$ 71,10$ 269.10
10%10%10%
$ 23.20$ 63.20$ 239,20
20%20%20%

10% sau 20% s-ar putea să nu pară mult, dar aceste economii se pot adăuga foarte repede. De exemplu, dacă vă înscrieți la planul Advanced Shopify, dumneavoastră’economisiți 358,80 USD prin înscrierea cu un an în avans și 1.435,20 USD pentru înscrierea cu doi ani înainte. Aceasta este o economie ușoară pentru întreprinderi dacă se descurcă bine cu Shopify și au o afacere constantă. O mică planificare anticipată poate însemna o economie uriașă.

Cei mai mulți comercianți mici vor găsi Shopify Basic perfect adecvat. Tu’Voi primi acces la toate temele, vom utiliza același editor, veți primi suport 24/7 și veți avea majoritatea funcțiilor de comerț electronic.

Avantajul actualizării la planul Shopify este că, pe deasupra, toate acestea’Voi avea un instrument de raportare detaliat și recuperarea coșului abandonat. Două bonusuri masive pentru orice afacere.

Planul Advanced Shopify merge din nou cu un pas mai departe, permițându-vă să înregistrați raportări avansate și transport în timp real.

Pentru noi, Planul Shopify la 79 USD / lună este cea mai bună valoare pentru bani. Recuperarea coșului abandonat în sine te poate ajuta cu ușurință să recuperiți diferența de 50 USD în costul actualizării în fiecare lună.

Pe de altă parte, WordPress este complet liber de utilizat. Don’Nu te lăsa păcălit’e departe de a fi liber odată ce te ridici și alergi.

Aici puteți vedea exact cât de mult vă va costa să configurați și cum ‘liber’ poate deveni rapid câteva sute de dolari.

Costuri de gazduire a site-ului WordPress

Tutoriale WordPress & Costurile cursurilor

Costuri cu tema WordPress

Costuri pentru plugin-uri WordPress

Costuri lunare: oriunde între 5 $ – 100 $

 • Găzduire comună comună: 5 $ – 20 $
 • Gazduire completă: 30 USD – 100 USD
Costuri lunare: gratuit la 50 USD+

 • Noțiuni de bază pentru a învăța: Cateva ore
 • Timpul de a învăța WordPress: săptămâni
Cost unic: gratuit la 5.000 $+

 • Șabloane de bază: 35 USD – 50 USD
 • Șabloane Premium: 80 USD – 200 USD
 • Modificări ale șabloanelor: 300 $ – 1.000 $
 • Design personalizat: 5.000 – 10.000 USD+
Cost unic: 50 $ – 500 $
și / sau
Costuri lunare: 5 $ – 150 $

 • Software de plată:
 • 100 USD – 500 $ (cost unic)
 • 30 $ – 80 $ (cost lunar)
 • Software Gateway pentru membru:
 • 100 USD – 300 USD (cost unic)
 • 50 $ – 150 $ (cost lunar)
 • Software de e-mail marketing:
 • 5 $ – 99 $ (cost lunar)

Pe deasupra, WordPress’ Pluginul WooCommerce este gratuit de utilizat. Ecwid are și un plan gratuit, dar puteți vinde produse nelimitate doar cu Ecwid Unlimited, care costă 99 USD / lună.

Un mod bun de a gândi despre Shopify vs WordPress în ceea ce privește costurile este prin hoteluri.

Shopify este pachetul all-inclusive care pare mai scump la început, dar odată la tine’sunt acolo, tot ce ai nevoie este inclus. WordPress este inițial opțiunea mai favorabilă bugetului, până când îți dai seama că trebuie să plătești pentru toate, de la mâncare și băutură, până la sezlonguri pe plajă.

Shopify vs WordPress: Cost – Câștigător

În ciuda faptului că WordPress este gratuit din punct de vedere tehnic, Shopify este în general mult mai ieftin. Planurile variază de la 29 USD / lună – 299 USD / lună și includ tot ce ai nevoie. WordPress este liber de utilizat, dar tu’Va trebui să eliminați pentru găzduire, teme și plugin-uri toate separat.

Shopify vs WordPress: Gânduri finale

Shopify este un cunoscut constructor de comerț electronic care’Sunt concepute exclusiv pentru a ajuta oamenii să-și creeze propriile magazine online. Pe de altă parte este WordPress, care are nevoie de un plugin precum WooCommerce pentru a vinde online, dar îți oferă o flexibilitate totală în magazinul tău. Aceasta’este o platformă puternică, mai ales dacă aveți cunoștințe tehnice.

Shopify vs WordPress este o mare luptă între două greutăți de construcție web.

Shopify este un constructor de site-uri de comerț electronic care vă permite să creați un magazin online fără a fi un maestru al codului.

Acest lucru face ca Shopify să fie perfect pentru începători și startup-uri presate de timp, întrucât WordPress necesită ceva mai mult timp și efort pentru a fi configurat. Să știi cum să codifici este un beneficiu care deblochează un nivel mai bun de personalizare, ceea ce face WordPress ideal pentru vânzătorii experimentați ambițioși și tehnici.

WordPress este gratuit, dar tu’Va trebui să plătiți pentru găzduire, plus orice teme premium sau plugin-uri pe care doriți să le utilizați pentru magazin.

Acest lucru face ca WordPress să fie destul de greu de bugetat, așa cum există’nu are prețuri stabilite, dar înseamnă că vă puteți controla propriile costuri. Între timp, Shopify are trei planuri principale de preț din care puteți alege, începând cu 29 de dolari pe lună.

Pentru a recapata toate zonele pe care le avem’M-am uitat aici’este un tabel sumar rapid:

AreaShopifyWordPressUșurință în utilizare

Construiți timpul

tematică

Caracteristici de comerț electronic

Plată și tranzacții

SEO

întreținere

Ajutor si sustinere

Cost

Mai ușor de utilizat, necesită puține cunoștințe de codificare.Mai tehnic, dar vă oferă o personalizare aproape nelimitată.
Rapid pentru a vă pune în funcțiune magazinul cu încărcări de produse în vrac și un tablou de bord intuitiv.Proces ușor de lungă, dacă nu’revin un hohot de codificare. Tu’va trebui să alegeți și să instalați un plugin de comerț electronic.
Peste 70 de teme pentru a alege dintre care sunt mobile și proiectate în interior.Mii de teme pe care trebuie să le analizezi, dar variază ca calitate.
Vine cu toate funcțiile de comerț electronic de care aveți nevoie pentru a vinde online și pentru a vă extinde compania.Majoritatea pluginurilor principale au funcții decente de comerț electronic, dar poate fi necesar să căutați instrumente separate pentru lucruri precum analitice.
Peste 100 de opțiuni de plată diferite și propriul gateway. Cu toate acestea, vă percepe propriile taxe de tranzacție.Depinde de pluginul pe care îl utilizați, dar majoritatea acceptă gateway-urile de plată majore, fără taxe de tranzacție proprii.
Funcțiile SEO încorporate vă permit să vă optimizați site-ul și să vă îmbunătățiți pagina web’s clasament.Tu’Voi avea nevoie de un plugin SEO și va trebui să plătească suplimentar pentru a accesa funcțiile premium, care sunt standard în Shopify.
Actualizări câștigate’nu va avea impact asupra site-ului dvs., deoarece totul este îngrijit în interior.În funcție de temă, de găzduire și de securitatea pentru care doriți, actualizările pot afecta site-ul dvs..
Ajutor 24/7 disponibil prin telefon, e-mail și chat live. Acolo’s, de asemenea, un centru de ajutor și asistență avansată pentru utilizatorii Shopify Plus.Nici o formă de sprijin personal, dar acolo’sunt multe informații tehnice în WordPress’ Forum.
O încercare gratuită de 14 zile și trei planuri principale de prețuri care variază de la 29 USD / lună la 299 USD / lună.Gratuit de utilizat, dar poate escalada rapid la câteva sute de dolari atunci când plătiți pentru teme, hosting, pluginuri și tutoriale.

Vă recomandăm Shopify dacă

Aveți cunoștințe tehnice limitate și doriți să vă creați propriul magazin online. Aceasta’e ușor să păstrezi o evidență a bugetului, deoarece totul, de la găzduire și securitate, la funcții suplimentare, este inclus într-un cost lunar.

Vă recomandăm WordPress dacă

Aveți o anumită formă de cunoaștere a codificării sau bugetul de plătit pentru un dezvoltator’ajutor. Tu’Voi obține controlul total asupra site-ului dvs.’s personalizare și au un număr aproape infinit de opțiuni atunci când vine vorba de teme și plugin-uri. Cu toate acestea, va trebui să fiți pregătit să plătiți mult pentru un site de comerț electronic de top.

Pe care alegeți, în cele din urmă, se reduce la bugetul și nivelul de abilități. Pentru noi, Shopify este cea mai bună platformă generală pentru site-urile de comerț electronic. Aveți tot ce aveți nevoie pentru a avea succes și a crește, toate ambalate într-un singur tablou de bord ușor de utilizat.

Don’Totuși, nu sar doar într-o decizie grăbită. Încercați atât Shopify cât și WordPress gratuit astăzi și creați-vă propria minte. Propriul dvs. magazin online este la doar câteva clicuri.

Shopify vs WordPress: Întrebări frecvente

Care este cel mai bun plugin de comerț electronic WordPress?

În general, depinde de ceea ce aveți nevoie de la magazinul dvs. online. Cel mai bun plugin general’Am întâlnit este WooCommerce. Aceasta’este construit de aceeași companie care a creat WordPress, are tone de funcții utile, nu’nu își percepe propriile taxe de tranzacție și poate fi folosit gratuit.

Trebuie să plătiți pentru găzduire cu Shopify?

Nu! Cu Shopify, găzduirea este îngrijită pentru dvs. și este oferită ca parte a taxei lunare pe care o plătiți pentru a utiliza platforma. Acest lucru este identic pentru orice constructor de site-uri. Este vorba doar de platforme găzduite de sine stătătoare, precum WordPress, unde trebuie să vă faceți sursa de găzduire separat.

Care este cel mai bun furnizor de hosting pentru WordPress?

Mulți furnizori de găzduire web au găzduire special concepute pentru site-urile WordPress. Din cercetările noastre, Bluehost are cel mai bun serviciu de găzduire WordPress, cu funcții precum instalări cu un singur clic și actualizări automate. De ce să nu citiți mai multe despre toți cei mai buni furnizori de găzduire WordPress.

Shopify și WordPress pot fi utilizate împreună?

Da! WordPress are de fapt un plugin Shopify. Acest lucru vă permite să utilizați o temă Shopify pe site-ul dvs. WordPress și vă oferă funcționalitate de comerț electronic. Vă permite, de asemenea, să conectați site-ul dvs. WordPress la Facebook și să primiți suport 24/7, totul pentru doar 9 dolari / lună.

Ce’este cel mai bun constructor de site-uri non-e-commerce?

daca tu’nu sunteți interesat să vindeți online sau doriți doar să schimbați produsul ciudat sau două – Wix este platforma pentru dvs. Aceasta’este incredibil de ușor de utilizat, cu un editor intuitiv de drag-and-drop și vine la pachet cu funcții de calitate. Citiți mai multe în Wix Review dedicat.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me