SiteGround vs HostGator: Care este cel mai potrivit pentru tine?

SiteGround vs HostGator


Nu toți furnizorii de găzduire web sunt creați egali. Deși la suprafață poate părea acolo’nu este mare lucru pentru a le separa, micile detalii se pot adăuga la mari diferențe.

Această piesă va descompune diferențele cheie dintre HostGator și SiteGround, două forțe majore pe piață.

Dacă nu’Nu am timp să citesc aici’ne este pe scurt opinia noastră asupra acestei chestiuni: HostGator este cel mai bun serviciu de găzduire complet. De fapt, potrivit cercetărilor noastre, aceasta’este al doilea cel mai bun furnizor de hosting de pe piață (chiar în spatele Bluehost).

HostGator ocupă locul doi în clasamentul general cu un scor de 93%, în timp ce SiteGround ocupă locul cinci, cu un 80% foarte respectabil.

daca tu’Reîncepeți și doriți o găzduire ieftină și fiabilă, HostGator este cea mai potrivită. HostGator’cel mai ieftin plan începe de la 2,75 USD pe lună, în timp ce pentru SiteGround este’s 3,95 USD.

Dacă, totuși, tu’reproșăm să găzduim un site web WordPress, se menționează că SiteGround este unul dintre cei trei furnizori pe care WordPress.org îi recomandă în acest scop – ceilalți doi fiind Bluehost și Dreamhost.

Pro HostGator

 • Planuri ieftine, scalabile
 • Marketing prin e-mail
 • 99,9% timp de funcționare

HostGator Cons

 • Fără domeniu gratuit la înregistrare

Pro SiteGround

 • Recomandat de WordPress pentru găzduire WordPress. Întotdeauna un semn bun
 • Suport super client

SiteGround Cons

 • Unul dintre cei mai scumpi furnizori de acolo

Acestea sunt nevoia de a ști. Dacă doriți o defalcare mai detaliată a modului în care se compară HostGator și SiteGround, citiți mai departe. Noi’Voi acoperi diferențele cheie.

Caracteristici, Performanță, & Ușurință în utilizare

Acolo’credeți că este mai mult pentru găzduire web decât hosting, Sub capotă acolo’este o mulțime de funcții pe care trebuie să le verificați înainte de a preda (probabil) banii câștigați cu greu.

HostGator și SiteGround sunt furnizori buni de funcții, dar ei’am fost direcționat către audiențe ușor diferite. HostGator oferă un serviciu acoperit de toate bazele pentru cei care au nevoie de o găzduire simplă și fiabilă la scară moderată. Între timp, SiteGround este orientat mai mult pe site-urile cu resurse care au nevoie de suport tehnic superb și de planuri personalizate.

Planurile HostGator vin cu conturi de e-mail nelimitate, subdomenii și spațiu nelimitat pe disc. Aceasta’timpul de funcționare este excelent de 99,99%, ceea ce înseamnă mai puțin de o zi de oprire pe an. SiteGround’s uptime de 99,98% este încă grozav, deși spațiul său pe disc este de doar 10 gigabytes.

Surprinzător, nici nu include domenii gratuite cu planurile lor, și asta’nu este nici un cost pe care să-l poți evita. Ține minte atunci că tu’Probabil că veți cheltui încă 10 dolari pentru a obține un nume de domeniu.

SiteGround are o pagină utilă în care puteți vedea ce caracteristici sunt incluse în ce plan (noi’Le afișez aici, dar acolo’sunt prea mulți dintre ei!).

SiteGroundHostGatorDomeniu gratuit

Panou de control

Copii de rezervă gratuite

Spatiu pe disc

Uptime

NuNu
cPanelcPanel
dada
10GBNelimitat
99,98%99,97%

HostGator’Interfața este surprinzător de grea, având în vedere statura sa pe piață, dar ea’este perfect funcțional. SiteGround are o integrare mai sofisticată cu sisteme non-WordPress de gestionare a conținutului, oferind suport pentru site-urile Drupal, Joomla și Magento..

SiteGround are o prezență de top mai impresionantă decât o face HostGator, oferind la comandă ‘Afacere’ planuri pentru clienții care doresc un serviciu construit în jurul nevoilor lor. Bugetele lunare pentru aceste tipuri de planuri încep cu peste 2000 de dolari, la fel’nu sunt foarte utile pentru majoritatea clienților.

Care are o mai bună integrare WordPress?

Ambele au o integrare excelentă a WordPress cu instalarea cu un singur clic, iar prețurile de pornire pentru planurile lor WordPress sunt mult mai mici decât unii dintre concurenții lor.

SiteGround este unul dintre cei trei furnizori recomandați de WordPress înșiși, ceilalți doi fiind Bluehost și Dreamhost. Ei știu ce’fac. Chiar și cel mai ieftin plan vine cu al lor ‘Caracteristici esențiale WordPress’, unele dintre ele au o valoare grozavă pentru a fi incluse.

Caracteristici esențiale WordPress SiteGround

SiteGround a lansat recent un transfer de site gratuit cu planurile lor. Aceasta’în mod evident, sunt în interesul lor de a face trecerea la ele ușor, dar este’este totuși o caracteristică excelentă.

Și doar ca să fie clar: tu nu’nu aveți nevoie de un plan de găzduire WordPress pentru a găzdui un site web WordPress. daca tu’abia acum începeți, un plan comun cu oricare dintre furnizori va face bine. Aceasta’s când un site WordPress crește că are nevoie de un serviciu mai specializat, moment în care puteți schimba doar planurile.

SiteGround Support vs HostGator Support

HostGator’Centrul de cunoștințe este extins și destul de ușor de navigat. daca tu’sunt mai confortabil vorbind cu o persoană de asistență prietenoasă (sau un chatbot care imită o persoană prietenoasă de asistență), au telefon și 24 de ore și suport pentru chat.

SiteGroundHostGatorChat 24/7

Telefon 24/7

Centru de cunoaștere

Bilete

dada
dada
dada
dada

Ambele oferă bilete tehnologice (o modalitate de a obține asistență tehnică personalizată), SiteGround garantând un timp impresionant de răspuns de 10 minute. Având viteza de schimbare a vitezei este extrem de util pentru problemele de găzduire web.

Prețuri & Valoare pentru bani

Nu face ieftin’înseamnă întotdeauna o valoare bună, în special în ceea ce privește găzduirea web. Aceasta’este practica obișnuită pentru serviciile de găzduire web pentru a scăpa de prețuri spectaculos scăzute, apoi puneți la punct funcțiile esențiale ca suplimente.

Nici HostGator sau SiteGround nu sunt prea obraznici cu asta, dar asta’merită să țineți cont de faptul că cele mai mici prețuri pe care le vedeți se bazează pe presupunerea pe care o blocați ani de zile și nu utilizați suplimente.

Tarifele lunare

SiteGroundHostGatorGazduire comună

Gazduire WordPress

Gazduire VPS

Gazduire dedicată

Gazduire în cloud

3,95 USD – 11,95 USD2,75 USD – 5,95 USD
3,95 USD – 11,95 USD5,95 USD – 9,95 USD
19,95 USD – 39,95 USD
269 ​​USD – 729 USD119 USD – 149 USD
80 $ – 240 $4,95 USD – 9,95 USD

Cert este că SiteGround are de fapt planuri la nivel de intrare la prețuri accesibile, dar nu’s se concentreze clar pe planuri mai profitabile mai sus în sus. Nu face asta’Scalați treptat la fel de mult ca și HostGator, dar dacă vă’este puțin probabil să depășească planurile de bază acolo’e puțin să separe cei doi furnizori.

SiteGround vs HostGator: Concluzie

Într-o măsură, a-i pune pe acești doi unul împotriva celuilalt este ca și cum ai compara mere și portocale. Deși ei’ambii furnizori de hosting, serviciile lor sunt în multe privințe foarte diferite. În general, HostGator vs oricine tinde să fie un câștig pentru HostGator, dar este’merită să fie clar ce aveți nevoie de găzduire.

Pentru găzduire completă, asta’este accesibil și de încredere, HostGator câștigă. Aceasta’Echipa s a făcut o treabă grozavă de a face un serviciu tehnic ușor de utilizat, chiar și pentru cei fără cunoștințe tehnice. În mod crucial, HostGator este confortabil și mai ieftin decât SiteGround.

SiteGround este vizat mai clar către site-urile mari și clienții care au nevoie de soluții personalizate. Pentru asta ei’sunt de fapt unul dintre cei mai buni din jur. SiteGround’suportul tehnic este o reducere de mai sus’s HostGator’s. Cu toate acestea, pentru site-ul începător HostGator este probabil să fie cea mai potrivită.

Întrebări frecvente

Care din HostGator și SiteGround este mai ieftin?

HostGator este cel mai ieftin furnizor. Aceasta’Planul de început începe de la 2,75 USD pe lună, în timp ce pentru SiteGround aceasta’s 3,95 USD. Dacă vrei ceva cu adevărat ieftin iPage‘Planul de o singură dimensiune se potrivește cu doar 1,99 USD pe lună.

Cum se compară HostGator și SiteGround cu alți furnizori de hosting?

Noi’ma bucur ca ai intrebat! Vedeți mai jos detaliile noastre complete din cap.

 • SiteGround vs InMotion
 • SiteGround vs GoDaddy
 • SiteGround vs Bluehost
 • HostGator vs Bluehost
 • HostGator vs GoDaddy

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me