SiteGround vs InMotion 2020: Top Pick-ul tău

imagini prezentate siteground vs inmotionCăutați un furnizor de hosting și ați auzit de SiteGround și InMotion? Încercați între ei sau doriți doar să aflați mai multe? Tu’am venit la locul potrivit!


Noi’Am făcut cercetările noastre prin strângerea și compararea datelor de pe furnizorii de hosting de site-uri web pentru a reduce confuzia și a vă ajuta să luați cea mai bună decizie pentru site-ul dvs..

Aici’este o comparație bitesize a SiteGround și InMotion pentru a începe.

Înainte în față: In miscare bate SiteGround în clasamentul nostru de cercetare, devenind câștigătorul acestei comparații.

Deși acești doi concurenți sunt destul de bine pregătiți, InMotion este cel mai bun furnizor. Acesta a bătut SiteGround în ceea ce privește tipul de găzduire și caracteristicile pe care le oferă (inclusiv spațiul pe disc), precum și valoare pentru bani.

SiteGround a avut performanțe puternice atunci când vine vorba de uptime și suport, ceea ce o face o alegere de încredere pentru găzduirea dvs. Pe de altă parte, InMotion a excelat peste tot, cu funcții de găzduire cu adevărat deosebite.

Atât SiteGround cât și InMotion sunt platforme de găzduire puternice și bine rotunjite, care vin fiecare cu propriile sale puncte forte. De exemplu, InMotion este cea mai bună alegere atât pentru găzduire partajată cât și pentru VPS, în timp ce SiteGround este cel mai de încredere furnizor.

Furnizorul de găzduire cu care mergeți va depinde de site-ul dvs. și de nevoile individuale. Citiți mai multe despre oricare dintre furnizori – urmați linkurile de mai jos pentru recenziile noastre detaliate despre fiecare:

 • SiteGround
 • In miscare

Sau, dacă tu’sunteți dornici să continuați, apoi citiți în timp ce vom sări în pro și contra acestor furnizori. E timpul să afli care este cel mai potrivit pentru tine!

Pro-uri & Contra de SiteGround și InMotion

Aici’este o rundown de argumente pro și contra SiteGround și InMotion.

Pro SiteGround# 1# 2# 3# 4# 5
Asistență 24/7 pentru clienți pentru a vă ajuta să continuați să funcționați fără probleme
Excelent pentru utilizatorii WordPress – unul dintre primii 3 furnizori recomandați de WordPress
Copiile de rezervă gratuite zilnice vă oferă securitate și liniște sufletească
Prețuri în avans – fără taxe ascunse sau surprize urâte la finalizare
99.98% uptime înseamnă că site-ul dvs. va fi în funcțiune majoritatea timpului
SiteGround Cons# 1# 2
Spațiul limitat pe disc poate restricționa cantitatea de date pe care le puteți stoca pe site-ul dvs.
Prețurile ar putea fi mai ieftine – SiteGround oferă o valoare mai mică pentru bani decât InMotion
Pro InMotion# 1# 2# 3# 4# 5
Asistența pentru clienți puternic instruită înseamnă că nu ești donat’nu trebuie să abordez singure probleme
Spațiul pe disc nelimitat vă oferă o mulțime de spațiu pentru a vă alimenta site-ul’creșterea s
Spațiu gratuit de stocare SSD înseamnă că site-ul dvs. va rula mai repede decât cei care utilizează spațiu de stocare tradițional
Domeniu gratuit – puteți economisi bani obținând domeniul dvs. gratuit
Garanția de returnare de 90 de zile înseamnă că o puteți încerca fără riscuri
InMotion Cons# 1# 2
Uptime puțin mai scăzut decât SiteGround, dar numai cu o cantitate minusculă
Nu există servere Windows, adică’nu se potrivesc pentru găzduirea specifică Windows – deși majoritatea oamenilor au câștigat’nu am nevoie de această opțiune

Ambii furnizori au o durată de utilizare aproape 100% – InMotion are 99.97%, iar SiteGround doar avansează cu 99.98%. Timpul de funcționare este cât timp funcționează și funcționează online un server. Aceasta’este întotdeauna un factor important de analizat, deoarece doriți ca site-ul dvs. să fie vizibil pe web cât mai mult posibil.

La fel ca majoritatea furnizorilor, există avantaje aruncate pentru a îndulci afacerea! SiteGround creează copii de rezervă gratuite zilnice ale site-ului, astfel încât dumneavoastră’re-acoperit în cazul în care ceva nu merge bine (cum ar fi ștergerea accidentală a paginii de pornire)!

In miscare’s stocarea SSD gratuită și domeniul liber pentru totdeauna atrăgătoare sunt, de asemenea, completări minunate. SSD înseamnă Unitate de stare solidă și este un hard disk mai rapid, mai fiabil decât cele tradiționale, deoarece acesta’s 100% electronice! Puteți citi mai multe despre acest lucru în secțiunea caracteristici.

InMotion oferă o valoare mult mai bună pentru bani decât SiteGround, combinând prețuri accesibile cu caracteristici de cea mai bună calitate. Puteți compara detaliile în ceea ce privește prețul și valoarea pentru bani mai târziu.

SiteGround vs InMotion: pro și contra – verdict

InMotion este mai bun decât SiteGround în general. Aceasta’totuși e destul de aproape! Ambele oferă copii de rezervă gratuite, ajutor și asistență de cea mai bună calitate și timp de funcționare rapid. SiteGround are o garanție de funcționare mai mare, dar InMotion’Domeniul gratuit și spațiul de disc nelimitat tocmai l-au dat pe primul loc.

Informatii suplimentare

 • Comparați cei mai buni furnizori unul lângă altul în cadrul nostru Grafic de comparare de gazduire web

Caracteristici, Performanță, & Ușurință în utilizare

Cand tu’alegi un furnizor pe care vrei să-l știi exact despre ce este vorba’trebuie să ofer.

Aceasta’nu merită să fii atras de un domeniu gratuit dacă timpul de funcționare este îngrozitor sau să te înscrii cu entuziasm pentru un spațiu pe disc nelimitat, doar pentru a descoperi interfața este confuză și stângace!

Din fericire, nu’Nu trebuie să vă faceți griji pentru acest lucru cu acești furnizori. De fapt, InMotion a marcat 5 stele din 5 pentru caracteristicile sale, fiind o alegere excelentă dacă doriți o gazdă puternică pentru site-ul dvs. web. Aruncați o privire mai jos pentru a compara caracteristicile cheie oferite de SiteGround și InMotion:

SiteGroundInMotionDomeniu gratuitPanou de controlCopii de rezervă gratuiteTransfer neschimbatSpatiu pe discUptime
NuDa (pe plan de 12 luni)
cPanelcPanel
dada
dada
Până la 30BNelimitat
99,98%99,97%

Atât InMotion cât și SiteGround sunt furnizori independenți de găzduire. Deși acest lucru înseamnă că sunt mai mici decât găzduirea giganților precum Bluehost sau HostGator, conduce cu adevărat calitatea serviciilor lor și importanța experienței clienților. Ceea ce este o veste grozavă pentru tine!

Domeniul gratuit este, de obicei, caracteristicile la care oamenii sunt atrași în primul rând. De ce nu! Aceasta’este un avantaj avantajos și atractiv.

InMotion oferă un domeniu gratuit (sau transfer gratuit de domeniu, dacă ai deja unul), pentru planurile sale de 12 și 24 de luni. Ține minte asta’s doar pentru clienți noi și nu este disponibil pe planul de găzduire dedicat.

caracteristicile de hosting de afaceri partajate de inmotionIn miscare’s Gazduirea partajată vine cu o gamă largă de funcții. Caracteristicile cheie sunt prezentate aici și includ stocarea SSD gratuită, un domeniu gratuit și o garanție de returnare a banilor de 90 de zile.

Ambele oferă transferuri nemodificate și copii de rezervă gratuite și utilizare cPanel pentru interfața lor. cPanel este popular în rândul furnizorilor de hosting, deoarece’este de încredere și ușor de utilizat.

SiteGround și-a îmbunătățit cPanel-ul, adăugând funcții suplimentare pentru creșterea funcționalității și integrarea acesteia în zona utilizatorului pentru a-l face cât mai ușor de utilizat pentru dvs..

InMotion se mândrește cu faptul că sunt experți cPanel – l-au personalizat, de asemenea, pentru a îmbunătăți performanța și ușurința de utilizare și o includ gratuit în toate pachetele de găzduire.

Care preferi depinde în totalitate de gustul personal – credem că SiteGround’s este puțin mai bună datorită concentrării sale pe experiența mare a utilizatorului. Ambele sunt clare și simple de navigat, cu toate acestea, în orice mod poți fi sigur de o interfață de înaltă calitate și ușor de utilizat – win win!

Desigur că noi’l-am lăudat deja pe amândoi pentru scorurile uptime ridicate. 100% uptime isn’este posibil, dar atât SiteGround cât și InMotion sunt chiar acolo când vine vorba de fiabilitatea serverului.

SiteGround afirmă că timpul de funcționare este de 99,9%, ceea ce este incredibil de impresionant. Noi’cu siguranță nu spun asta’Este exact, doar că la momentul testării, am înregistrat 99,98%, ceea ce este încă destul de rapid!

site site-ul caracteristicile planului comunSiteGround’Caracteristicile esențiale de găzduire sunt incluse chiar și în planul de găzduire partajat, cel mai mic nivel de preț și includ un constructor gratuit de site-uri web, copii de rezervă automate zilnice și suport 24/7.

În afară de domeniul liber, spațiul pe disc este diferența majoră în tabelul nostru de comparație. Spațiul pe disc este cât de multe date puteți stoca pe serverul dvs. Web.

SiteGround oferă utilizatorilor 10 GB pe planul StartUp, care este cel mai de bază nivel de preț. Spațiul pe disc se ridică la 20GB pe planul de mijloc GrowBig și ajunge 30GB în planul GoGeek.

daca tu’nu sunteți sigur cât de mult aveți nevoie, SiteGround vă sfătuiește pentru ce tip de site web este potrivit pentru fiecare plan. Dacă nu’Nu vreau să vă faceți griji pentru a avea suficient spațiu pe disc, atunci InMotion oferă o mulțime de spații – spațiu pe disc nelimitat, de fapt.

InMotion oferă de asemenea stocare SSD gratuită pentru toate planurile lor. Ce este asta? Bine, SSD înseamnă Solid State Drive. Stocarea SSD este mai rapidă și mai fiabilă decât hard disk-urile tradiționale, deoarece este 100% electronică.

Aceasta înseamnă că site-ul dvs. web va performa mult mai rapid, ceea ce înseamnă că vizitatorii dvs. au câștigat’nu pot fi lăsați să-și răsucească degetele mari în așteptarea încărcării site-ului.

SiteGround are stocare SSD inclusă în toate pachetele sale plătite partajate și cloud. Acesta este sistemul obișnuit pentru furnizorii de găzduire. InMotion, însă, oferă stocare SSD gratuit!

Un alt acronim grozav de aruncat este SSL. Acest lucru înseamnă Strat securizat pentru prize și practic înseamnă că orice informație pe care vizitatorii o introduc pe site-ul dvs. este criptată. Acest lucru arată vizitatorilor și motoarelor de căutare precum Google că site-ul dvs. este sigur și că pot fi de încredere. Atât SiteGround cât și InMotion oferă acest lucru gratuit, așa că’E un alt câștig de câștig aici!

Deoarece ambii furnizori sunt în concurență cu giganții care găzduiesc acolo, este logic că aceștia oferă beneficii atât de grozave pentru clienții lor.

Noi’am ales unele dintre cele mai importante și populare caracteristici, dar există multe altele pe ofertă! Urmați linkurile pentru a vedea întreaga gamă de funcții oferite de fiecare furnizor.

SiteGroud vs InMotion: Caracteristici – Verdict

InMotion bate SiteGround pentru caracteristici. SiteGround creează o luptă minunată cu garanția de funcționare și stocarea SSD – cu toate acestea, InMotion fură câștigul cu numele său de domeniu gratuit, spațiu nelimitat pe disc și multe altele. Acesta a marcat 5 stele pentru caracteristicile sale – puteți’nu ajung mult mai bine decât atât!

Informatii suplimentare

 • Descoperă 10 cei mai buni furnizori SSL de găzduire gratuită în revizuirea noastră amănunțită
 • Este important pentru cPanel? Comparați 7 cei mai buni furnizori de găzduire cPanel pentru a-ți găsi potrivirea perfectă
 • Întreprinderile mici au nevoie de caracteristici specifice – aflați despre Cel mai bun gazduire web pentru afaceri mici în recenzia noastră

Care are o mai bună integrare WordPress?

Te gândești să folosești WordPress pentru a-ți face site-ul? Poate ai deja? Atunci tu’Voi ști ce jucător important este – peste 30% din internet este alimentat de WordPress!

Deci’merită să mă gândesc. Ai nevoie de un furnizor de găzduire care să-ți campioneze site-ul WordPress. În caz contrar’Aș fi ca și cum ai cumpăra o cutie de scule, doar pentru a o deschide și pentru a afla că niciuna dintre șurubelnițe nu se potrivește!

Așadar, doriți un furnizor de găzduire cu caracteristicile și asistența potrivite, care să vă ajute cu adevărat site-ul să crească. Dar de unde să începi? Cum știți ce face un bun furnizor de hosting WordPress? Ei bine, de ce nu mergeți direct la sursă?

WordPress în sine au creat o listă cu primii trei furnizori de hosting pentru, bine, site-uri WordPress! Îl poți vedea singur aici, dar în caz că poți’nu suporta suspansul, iată: SiteGround s-a clasat pe locul trei ca unul dintre “cel mai bun și mai strălucitor din lumea gazdelor”.

Si el’nu este o surpriză SiteGround a câștigat acest loc în centrul atenției WordPress.

instrumente wordpress pentru siteSiteGround’gama largă de funcții WordPress include instalarea cu un singur clic, actualizările automate și un transfer gratuit al site-ului, ceea ce vă permite să vă gestionați ușor site-ul.

Cu un singur clic de instalare, actualizări gestionate și asistență expertă 24/7, precum și o serie de alte funcții specializate, gestionarea site-ului dvs. WordPress cu SiteGround este foarte ușoară. În plus, Siteground este serios în ceea ce privește securitatea și protejează site-ul dvs. WordPress de la hacks.

InMotion are, de asemenea, un pachet de gazduire WordPress foarte bine rotunjit, incluzând protecția împotriva hackurilor și actualizări automate WordPress opționale. daca tu’refaceți site-ul dvs. WordPress, există o opțiune utilă de pre-instalare, ceea ce înseamnă că site-ul dvs. va fi instalat pentru dvs. și gata de utilizare.

InMotion are șase planuri de preț dintre care puteți alege pentru găzduirea WordPress, în timp ce SiteGround are cele trei niveluri obișnuite de preț.

SiteGround vs InMotion: Integrare WordPress – Verdict

SiteGround câștigă runda de integrare WordPress. În timp ce InMotion are un suport excelent pentru a oferi WordPress, acesta poate’nu lovi SiteGround de pe podium. WordPress înșiși recomandă SiteGround să vă găzduiască site-ul dvs. WordPress și ar trebui să știe cel mai bine.

Vrei să afli mai multe?

 • Vedeți recenzia noastră de WordPress pentru mai multe informații despre această platformă puternică de blogging.
 • Care este cel mai bun furnizor de hosting WordPress?
 • Găzduirea nu este potrivită pentru tine? Citiți-ne Recenzie WordPress.com pentru mai mult.

SiteGround & InMotion: Asistență pentru clienți

Cu toții putem face cu puțin sprijin din când în când. Chiar și când don’n-are nevoie, nu’e drăguț să o știu’sunt acolo. SiteGround și InMotion se mândresc să ofere clienților lor cel mai bun serviciu posibil. Deci, cum fac acestea?

SiteGroundInMotionCentru de cunoaștereChat liveChat live 24/7TelefonTelefon 24/7BileteSkype
dada
dada
dada
dada
dada
dada
Nuda

InMotion are un centru de asistență clar, ușor de utilizat și extins, cu legături utile la întrebări frecvente (întrebări frecvente) și ghiduri și tutoriale pentru utilizatori..

De exemplu, există ghiduri de produse, tutoriale de e-mail și site-uri web, canale de educație, asistență comunitară și chiar un canal YouTube cu “cum să” ghiduri video.

Dacă puteți’Nu găsiți răspunsul pe baza de asistență, puteți ajunge și la InMotion’personalul de asistență prin chat live, telefon și Skype. Fiecare membru al echipei de sprijin trebuie să aibă cel puțin 160 de ore de pregătire internă pe subiecți specialiști pentru a răspunde la întrebările dvs., astfel încât ei’Vă rugăm să vă ajut!

centru de sprijin pentru detențieIn miscare’s Centru de asistență include link-uri utile, întrebări frecvente, modalități de ghidare și tutoriale – și asta’este doar începutul!

SiteGround are o gamă similară de caracteristici de asistență ca InMotion, și o cuplă cu o abordare similară pentru îngrijirea clientului excelentă. Baza de cunoștințe SiteGround este curată, simplă și ușor de găsit.

Cu o bară de căutare în partea de sus a paginii puteți pur și simplu să căutați un răspuns la întrebarea dvs. sau să navigați prin linkurile din categoriile de sub aceasta. Fiecare secțiune are o gamă largă de articole de ajutor, astfel încât este sigur că va fi ceva care să vă ajute să vă rezolvați problema.

Dar dacă nu, don’nu vă faceți griji! Poți vorbi cu o persoană reală și ai câștigat’nici nu trebuie să aștept ore întregi pentru asta. Pe SiteGround’pagina de asistență există un timp de răspuns pentru fiecare canal de asistență.

Suportul pentru bilete 24/7 are un timp de răspuns de doar zece minute, în timp ce tu’Voi primi o replică instantanee prin intermediul chat-ului live și al serviciului telefonic 24/7. SiteGround’Centrul de contact este suprasolicitat în mod deliberat, astfel încât dumneavoastră’nu am mai așteptat.

baza de cunoștințe a site-uluiSiteGround’baza de cunoștințe include o bară de căutare și o listă cu diverse categorii, dintre care unele sunt găzduirea de articole conexe, întrebări frecvente cPanel și o serie de interogări de aplicații, plus.

Pentru mai multe informații puteți consulta SiteGround’s tutoriale și webinarii, sau chiar să folosească Expertul de configurare pentru a vă ghida în primii pași în lumea de găzduire.

Dacă nu’nu aveți nevoie de ajutor urgent, dar doriți doar să fiți atenți la ultimele noutăți, puteți urma SiteGround’s blog pentru tot felul de actualizări!

SiteGround vs InMotion: ajutor și asistență – Verdict

SiteGround și InMotion se atrag când vine vorba de ajutor și asistență. Ambele oferă o gamă completă de canale de asistență pentru care poți folosi dacă rămâi blocat. ei’sunt egali în ceea ce privește nivelul de sprijin al calității pe care îl oferă; le puteți accesa 24 de ore din 24, și ambele oferă experți interni.

Prețuri & Valoare pentru bani

Lucrurile bune vin în pachete mici (preț)! Deci, cât de bine trăiesc SiteGround și InMotion? Lăsa’arunc o privire.

Tarife lunare *

SiteGroundInMotionGazduire partajată / de afaceriGazduire WordPressGazduire VPSGazduire dedicatăGazduire în cloudGazduire pentru distribuitori
3,95 USD – 11,95 USD6,39 USD – 14,71 USD
3,95 USD – 11,95 USD6,99 USD – 105,69 USD
29,19 USD – 69,34 USD
269 ​​USD – 729 USD105,69 USD – 519,49 USD
80 $ – 240 $5 $ – 160 $
42 USD – 49 USD (pe credit)15,39 USD – 89,94 USD

* Tarifele lunare afișate sunt furnizorii’ prețuri de reducere inițiale pentru clienții noi. Aceste prețuri durează doar pentru primul dvs. termen, apoi reînnoiește-l în mod regulat – it’merită întotdeauna să verificați aceste prețuri de reînnoire înainte de înscriere.

Deși niciunul dintre acestea nu este cel mai ieftin de pe piață, ambele oferă în continuare o valoare bună pentru bani, în special cu cantitatea de funcții gratuite pe care ambii furnizori o includ.

InMotion oferă o valoare mai bună pentru bani decât SiteGround, punctând 3,8 stele din 5. SiteGround a marcat doar 2,4 stele pentru prețul său – a pierdut note din cauza prețurilor ridicate de reînnoire. InMotion funcționează mai ieftin pe termen lung, în special pentru planurile sale de găzduire partajate.

În timp ce majoritatea furnizorilor de găzduire au o mulțime de suplimente la checkout, care pot crește masiv costul total, atât SiteGround cât și InMotion sunt revigorant în avans cu prețul lor.

De exemplu, SiteGround adaugă o taxă de înregistrare de domeniu standard de 17,95 USD în planul dvs., apoi vă oferă doar opțiunea de a dezactiva opțiunea SG Site Scanner (care este de 19,80 USD pe an).

InMotion are diferite suplimente pe care le puteți alege la finalizare, dar ele’sunt automat neselectate, așa că au câștigat’nu te adaugi la totalul tău decât dacă le alegi singur.

SiteGround’Planul cel mai de bază este pachetul său de găzduire partajată. Aveți trei opțiuni de preț: planul StartUp de 3,95 USD pe lună, planul GrowBig de 5,95 USD lunar sau planul GoGeek de 11,95 USD lunar. Planul StartUp se adresează unui blog de dimensiuni medii, site-ului personal sau site-ului de afaceri și are caracteristici pentru a susține acest lucru.

site-ul site-urilor comune de planuri de prețuri de găzduireSiteGround are trei planuri de preț pentru pachetul său de găzduire partajată, cu o serie de funcții care înseamnă acolo’e ceva pentru toată lumea.

Aceste planuri sunt aceleași și pentru găzduirea WordPress și ușurează trecerea prin diferite niveluri.

In miscare’Planul de bază este găzduirea de afaceri partajate. La fel ca SiteGround, are trei planuri de prețuri de la Launch, cel mai ieftin la 6,39 USD pe lună pentru un plan de doi ani, până la planul de top Pro, la 14,71 USD pe lună pentru un plan de doi ani. Planul de mijloc, Power, are un preț de 8,49 USD pe lună pentru un plan de doi ani și este considerat cel mai bun pentru întreprinderile mici.

La fel ca majoritatea furnizorilor de găzduire, SiteGround și InMotion au vânzări pe toată perioada anului. Acesta este un bonus minunat pentru clienții noi și înseamnă că puteți obține câteva reduceri grozave atunci când vă înscrieți cu ei!

Doar aminteste-ti prețurile de vânzare se aplică numai pentru primul termen. Vei începe să plătiți prețul complet atunci când timpul de reînnoire va trece, așa că asigurați-vă că vă uitați și la prețul obișnuit pentru a evita orice surprize..

Când vine vorba de costuri pe termen lung și prețuri de reînnoire, InMotion funcționează mai ieftin decât SiteGround. De exemplu, InMotion’găzduirea partajată se reînnoiește la 7,99 USD pe lună, în timp ce SiteGround se reînnoiește la 11,99 USD pe lună!

Aceasta’Merită menționat și gazduirea revânzătorului aici. Acesta este un tip de găzduire în care plătiți unui furnizor de găzduire pentru spațiu pe serverul lor și apoi, practic, închiriați acest spațiu către terți. Aceasta’e cam ca să închiriezi un magazin – tu’plătiți un proprietar pentru spațiu, dar alți oameni vă plătesc pentru serviciile dvs., astfel încât să obțineți un profit.

După cum ați văzut în tabelul de comparație, cei doi furnizori își structurează diferit planurile. SiteGround oferă gazduire pentru Reseller, dar spre deosebire de InMotion, dvs.’sunt acuzat pe credit mai degrabă decât pe lună. (Un credit pentru revânzători este egal cu un an de găzduire.) Trebuie să cumpărați cel puțin cinci credite pentru înscriere, la 42 USD pe credit.

Comparați acest lucru cu InMotion’cel mai de bază plan de revânzători, captivantul R-1000S. Planul de un an vine la 15,39 USD lunar, dar plătiți suma anuală în avans. În funcție de nevoile dvs., puteți alege suplimente și suplimente, iar acest lucru va afecta costul total.

Unele pachete de găzduire, cum ar fi SiteGround’s Cloud hosting sau InMotion’s Gazduire dedicată, au mai mult decât cele trei planuri de bază ale prețurilor. Acest lucru înseamnă că aveți o mulțime de opțiuni și puteți alege cea mai bună pentru dvs.!

SiteGround oferă un 30 zile garanție înapoi, astfel încât să puteți încerca fără nici o teamă financiară. InMotion oferă un uluitor 90 zile garanție înapoi – acea’e cât de încrezători sunt că tu’Îmi place serviciul lor!

SiteGround vs InMotion: prețuri și valoare pentru bani – Verdict

InMotion câștigă runda de prețuri, cu gama sa de planuri de găzduire scalabile și accesibile, care vin la pachet cu funcții. SiteGround’costurile de reînnoire tind să fie mai scumpe decât InMotion’s, plus că nu face’nu oferiți niciun plan VPS. In miscare’garanția de returnare a banilor de 90 de zile este doar cireșa de pe tort.

Află mai multe

 • Descoperă Cele mai ieftine furnizori de găzduire web în revizuirea noastră aprofundată
 • Căutați să economisiți bani în timp ce începeți? Comparați 6 cei mai buni furnizori de găzduire partajată ieftin și vedeți unde se află InMotion în lista noastră!

Concluzie: InMotion este mai bun decât SiteGround

InMotion este câștigătorul general pe SiteGround. Și-a depășit competitorul în toate domeniile care contează – de la funcțiile de găzduire până la valoare pentru bani, InMotion oferă un serviciu mai puternic. in orice caz, SiteGround s-a dovedit o alegere de încredere, cu un accent deosebit pe viteză, suport și securitate.

SiteGround și InMotion au creat o luptă destul de aprigă și’este clar că ambii furnizori independenți merită reputația lor ca companii de gazduire populare.

SiteGround se concentrează puternic pe furnizarea de găzduire sigură și constantă pentru utilizatorii săi, ceea ce arată în ajutorul său de înaltă calitate pentru clienți și standardele tehnice. InMotion oferă beneficii gratuite tuturor clienților săi și are o gamă impresionantă de funcții pentru a oferi site-ului dvs. impulsul de care are nevoie.

Dar trebuie să existe un campion și În general, InMotion a fost clasat mai sus decât SiteGround în cercetarea noastră. Acesta a marcat 93% în total, oferindu-i o strălucire 4,6 stele din cinci, promovând în valoare pentru bani, caracteristici și tipurile de găzduire pe care le oferă utilizatorilor săi.

SiteGround a marcat uniform pe tipuri de găzduire și funcții și a fost aproape în spatele lui InMotion 4 stele.

InMotion a strălucit cu adevărat când a fost vorba de caracteristici, primirea notelor de vârf în testarea noastră. De asemenea, oferă o valoare mult mai bună pentru bani decât SiteGround, dovedindu-vă că nu’nu trebuie să plătesc un preț ridicat pentru servicii de calitate.

Ca oricând, ce furnizor alegeți va depinde de preferințele personale și de ce are nevoie site-ul dvs. Dacă doriți un furnizor recomandat oficial pentru site-ul dvs. WordPress, o gamă largă de ajutor și opțiuni de asistență de înaltă calitate sau sunt după cel mai mare scor de utilizare, atunci SiteGround este prima ta alegere.

Dacă doriți cel mai bun gazduire partajată sau VPS de pe piață, o tonă de avantaje gratuite și funcții de cea mai bună calitate sau o valoare reală pentru bani, atunci In miscare e cel mai bine. Cu planurile sale de preț scalabile și o gamă extinsă de opțiuni de găzduire, site-ul dvs. va fi pe mâinile bune.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map