Squarespace vs WordPress | Care este mai bun în general?

Contents

Două dintre cele mai mari platforme de construire a site-urilor web au o mulțime de setări

revizuire squarespace vs wordpressCauti sa creezi un site uimitor? Atunci acesta’nu te surprinde’re alegerea între Squarespace și WordPress.


Squarespace este un constructor de site-uri web cu șabloane de designer de cea mai înaltă calitate de pe piață. Aceasta’sunt găzduite pentru tine, deci nu’nu trebuie să vă faceți griji cu privire la gestionarea actualizărilor sau la găsirea unui furnizor de hosting. Tu nu’chiar nu trebuie să știți codul, deși opțiunea există acolo dacă doriți.

WordPress vă permite, de asemenea, să vă construiți propriul site web, dar acesta’nu este un constructor de site-uri web. Noi’revizuiți WordPress.org, care este o platformă open source și la care se referă majoritatea oamenilor atunci când spun “WordPress”. WordPress.org este diferit de WordPress.com, care este găzduit pentru dvs. și conceput mai mult ca un constructor de site-uri. Tu’Va trebui să-ți găsești propriul hosting pentru site-ul tău WordPress.org (îți recomandăm Bluehost). Și spre deosebire de Squarespace, tu’De asemenea, cu siguranță va trebui să știu cum să codez. Un aspect negativ este că vă oferă nivelul de personalizare final.

Chiar nu există nicio limită la ceea ce poți construi cu WordPress, ceea ce îl face extrem de popular. De fapt, 32% din întregul internet este alimentat de WordPress!

WordPress este un sistem de gestionare a conținutului (CMS), în timp ce Squarespace este constructorul dvs. tipic de site-uri drag-and-drop. În general, un CMS are mai multe funcții aprofundate decât un constructor de site-uri, ceea ce înseamnă că puteți scalda și personaliza site-ul dvs. WordPress la un nivel mai tehnologic..

Pe de altă parte, Squarespace are grijă de funcționalități complexe de proiectare pentru tine, astfel încât să te poți concentra pe aspectele mai artistice ale construirii unui site web.

Rezumat rapid…

Squarespace își propune să le permită oamenilor cu idei creative să aibă succes fără a avea nevoie de abilități de codare. WordPress își propune să le ofere oamenilor libertate totală de a gândi în afara cutiei și de a-și atinge obiectivele, răsplătind creatorii cu o funcționalitate mai mare.

În acest articol, noi’Voi compara acești doi constructori eleganți și puternici unul lângă altul. Dărâmându-le punctele forte, punctele slabe și diferențele, îți putem oferi cea mai bună idee despre care constructor este cel mai bun pentru tine.

Cine sunt spațiul și WordPress vizate?

Spațiul spațial și WordPress sunt platforme foarte diferite, astfel încât are sens că ele apelează la persoane diferite și sunt potrivite pentru construirea de tipuri diferite de site-uri web.

Așa cum am menționat mai devreme, Squarespace este un constructor de site-uri web, cu toate șabloanele, funcțiile, măsurile de securitate, instrumentele SEO și multe altele gata și așteaptă. În contrast, WordPress este un sistem CMS (Content Management System), unde tu’sunteți responsabil pentru fiecare aspect al site-ului dvs. web.

Squarespace are o taxă lunară stabilită și oferă funcții interne – totul vine inclus, așa că știi exact ce ești’revin, fără surprize urâte. Opțiunile dvs. sunt puțin mai limitate decât cu WordPress, dar compromisul este că’e mai ușor de gestionat. Cu WordPress, aveți control complet, de la găsirea unei teme până la instalarea de pluginuri, rularea actualizărilor și gestionarea site-ului’securitatea. Aceasta’este mai multă muncă, dar vine cu avantajul personalizării totale!

Deci pentru cine sunt cei mai bine?

Squarespace este cea mai bună alegere pentru oricine dorește un site web profesional, creativ, fără să-și dedice tot timpul, efortul și abilitățile tehnice pentru a învăța un software complicat. Squarespace’Scopul este de a ajuta creativii să aibă succes, indiferent dacă’re un cod de cod sau nu!

clienți spațiu pătratSquarespace’Scopul este de a ajuta pe oricine are idei creative să aibă succes, indiferent de abilitatea lor tehnică

Squarespace’s platforma all-in-one este ușor de gestionat, oferindu-ți timp să te concentrezi pe obiectivele tale. Dacă doriți o serie de instrumente de înaltă calitate chiar la îndemână, și don’Nu vreau să mă gândesc la găzduire, securitate sau codare, atunci Squarespace este ideal!

Squarespace este cel mai bun dacă doriți un site care arată ca a fost realizat de un dezvoltator, fără să ai nevoie de abilități tehnologice avansate. in orice caz, WordPress este alegerea finală dacă’reveniți după o personalizare completă, un control total și o abordare reală a site-ului dvs.. Aceasta’e perfect dacă vrei o provocare – indiferent dacă’s codificare, actualizare, instalare sau pur și simplu învățați drumul.

valorile wordpressWordPress vă oferă libertatea de a crea ceea ce doriți, de a adăuga abilitățile dvs. pe platformă și de a construi pe ceea ce găsiți.

Puteți construi orice site vă place pe WordPress, puteți alege orice temă sau plugin pentru a-l face unic 100% și chiar folosi codificarea pentru a-l personaliza cu adevărat. Aveți o proprietate totală asupra site-ului dvs. WordPress – și în schimbul muncii grele, obții toată puterea și resursele nesfârșite care vin cu această populară platformă CMS.

WordPress este cel mai bun pentru site-uri web complexe și poate sa’nu va fi bătut pentru blogging. Cu toate acestea’s nu este ideal pentru începători sau site-uri web de construire rapidă.

Codul ofertei spațiului spațialUtilizați codul ofertei "WBE" la checkout pentru 10% reducere Economisiți 10% din orice plan de spațiu cu Cod: WBE

Avem un cod de ofertă exclusiv Squarespace pentru cititorii noștri economisiți 10% contra costului oricărui plan Squarespace! Pentru a răscumpăra această reducere, trebuie doar să introduceți codul ofertei: WBE la checkout și bucurați-vă!

Ușor de utilizat: Care opțiune este cea mai simplă?

Ușurința de utilizareProsConsSquarespaceWordPress
 • Nu sunt necesare abilități de codare
 • Instrumentele de editare glisare și fixare ușor de utilizat
 • WYSIWYG: modificările de previzualizare pe măsură ce le creezi
 • Mai dificil de utilizat decât alți constructori de site-uri, cum ar fi Wix
 • Pentru codificatori, nu există limite
 • Poate fi adaptat la propriile abilități
 • Codarea necesară pentru a obține la maxim
 • Efectuați modificări “orb” apoi previzualizați separat

Primul lucru de spus este, Spațiul spațial este mai ușor de utilizat decât WordPress. Aceasta’nu este cel mai prietenos constructor de site-uri de pe piață, dar dacă tu’nu sunt încrezător cu codificarea, acesta’este încă alegerea mai ușoară.

Spațiu Ușor de utilizare

Deoarece Squarespace este un constructor de site-uri web, puteți alege, comuta și personaliza șabloanele folosind drag-and-drop. Pur și simplu alegeți un element precum o casetă de text, trageți-l în locul în care doriți și lăsați-l – și asta’este exact cum va arăta odată ce pagina dvs. este publicată.

editor pătratCând creezi un site web cu Squarespace, vezi pagina ta exact așa cum apare ea odată’sunt vii Vedeți că textul dvs. apare pe ecran în locul exact, stil și font-l’Voi fi publicat în.

Aceasta se numește “Ceea ce vezi este ceea ce primești,” sau editarea WYSIWYG. Este foarte ușor să faci schimbări pentru că tu’veți vedea totul chiar în fața dvs., exact cum vor vedea vizitatorii site-ului dvs. odată ce’sunt vii.

Ușor de utilizat WordPress

WordPress este ușor diferit. Pentru ca’e o platformă CMS open source, Dvs. utilizați coduri și pluginuri terțe pentru a vă personaliza paginile. Acest lucru vă oferă mult mai mult control creativ, dar face întregul proces mult mai dificil, mai ales dacă aveți’nu sunt tehnolog experimentat.

Tu nu’nu văd modificările pe măsură ce le faceți ca și în cazul Squarespace. În schimb, faceți modificări în backend. Acest lucru este ca și cum întrerupătoarele flipping în culise. Puteți merge pe jos în față pentru a vedea care vă luminează’Am pornit, apoi întoarceți-vă în spatele cortinei pentru a schimba setările.

Cu toate acestea, WordPress oferă și o caracteristică asemănătoare constructorului: “Redactor Gutenburg” vă ajută să compuneți textul și media pe fiecare pagină web individuală. În loc să tastați cod personalizat sau pluginuri, voi’voi folosi “blocuri” care vă permit să adăugați rapid elemente precum un paragraf, o ofertă, o imagine sau o imagine de antet.

Tu’Probabil că mai aveți nevoie de pluginuri suplimentare, dar acest editor vă ajută să aducem WordPress ceva mai mult în concordanță cu ușurința de utilizare pe care o oferă Squarespace.

squares vs wordpress -nu drag dropVă editați conținutul în backendul WordPress, așa că nu’nu văd cum arată de fapt pe pagină până când previzualizați sau publicați site-ul.

WordPress este foarte personalizabil. Aceasta’este o platformă puternică și flexibilă, ceea ce este grozav dacă’sunt încrezător cu codul. daca tu’Ai bani mai degrabă decât abilități de codare, poți angaja un dezvoltator care să te ajute la aproximativ 100 USD pe oră. Acest lucru va crește costul site-ului dvs. web, dar va reduce cantitatea de tehnologie de care aveți nevoie pentru a face față.

Clădire pentru începători și bugetare

Dacă nu’Nu vreau să angajezi un dezvoltator sau un don’Nu aveți timp pentru curba de învățare abruptă care vine cu WordPress, Squarespace oferă o experiență mult mai prietenoasă pentru începători.

Deși are mai puțină libertate în personalizarea sa, Squarespace oferă încă modele super flexibile și elegante. Mai important, vă oferă mult control creativ, indiferent dacă’ești un guru tehnologic sau un cod-fob total.

Design: Cine oferă aspectul cel mai profesionist?

ProiectaPro-uriContraSquarespaceWordPress
 • Comutați șabloane oricând
 • Proiecte de cea mai bună calitate a oricărui constructor de site-uri web
 • Nivel ridicat de personalizare
 • Mai restrictiv decât WordPress
 • Codificarea oferă un control creativ final
 • Mii de teme din care să alegeți
 • Se bazează pe coduri și pluginuri pentru personalizare

Dacă doriți un constructor de site-uri, dar nu’Nu vreau să fac compromisuri în ceea ce privește proiectarea, don’nu vă faceți griji: Squarespace are cele mai bune calități ale oricărui constructor de site-uri de pe piață. Șabloanele sale de design sunt curate, moderne și profesionale. Tu’am primit peste 60 de ani din care să alegeți, acoperind o varietate de categorii, de la magazine online până la bloguri și podcast-uri.

piață ecommerce alternative etsySquarespace are cele mai bune modele de calitate de pe piață, oferindu-vă un magazin uimitor pentru produsele dvs.

daca tu’reîncepeți pentru partea de codare a lucrurilor, WordPress are și mai mult pentru a vă gâdilă fantezia. Mii de teme înseamnă că nu ai de ce să te temi în afară de a alege una! Și asta’nu toate. Puteți răsfoi teme comerciale sau chiar încărcați propria temă pentru a fi găzduită pe WordPress și puteți fi descărcate de alții.

Marele lucru despre WordPress este oricine și toată lumea poate crea, partaja și adăuga noi teme pe platformă. Dar asta poate fi și riscant! Acolo’este șansa de a descărca codul rău intenționat conținut în teme, care apoi îți deschide site-ul pentru încălcări de securitate.

Așa că urmăriți temele WordPress defectuoase și asigurați-vă că vreți’descărcarea din nou este sigură, sigură și fiabilă.

Personalizare

Odata ce tu’ți-ai ales tema, vrei să te distrezi cu ea! Creează-l al tău și schimbă lucrurile adăugând imagini și videoclipuri sau modificând fonturile și fundalurile.

Cu Squarespace, vă puteți personaliza pentru inima voastră’conținut. Vedeți toate modificările chiar în fața dvs. și adăugați cu ușurință galerii, prezentări de diapozitive, fundaluri video și multe altele cu doar câteva clicuri. Dacă doriți să mergeți și mai departe și să deveniți cu adevărat creativi și tehnici – puteți utiliza editorul CSS personalizat încorporat. Acest lucru vă permite să aplicați cod personalizat la șablonul dvs..

Desigur, WordPress și-a făcut destul de corect un nume pentru sine în acest domeniu, oferindu-vă controlul final pe site-ul dvs. Este posibil să nu fie la fel de ușor ca drag-and-drop, dar nu există limite cu privire la ceea ce puteți modifica în șablonul dvs..

site-uri web wordpress uniceWordPress vă permite să creați un site complet unic prin personalizare finală și modele flexibile.

Mobil responsive

Una dintre cele mai importante părți ale alegerii unui șablon este să te asiguri că arată excelent pe toate dispozitivele. Cand tu’Am depus atâta muncă grea pentru a-i da acel factor wow, don’Nu vreau ca site-ul tău să fie urâțelul urât al lumii mobile. Șabloane mobile cu răspuns asigurați-vă că site-ul dvs. web pare încă uimitor pe dispozitivele mobile.

Tot spațiul’șabloanele sunt complet optimizate pentru mobil. Fiecare design de șablon are o vedere mobilă încorporată automat, ceea ce vă asigură că site-ul dvs. web arată excelent pe toate dispozitivele. Aceasta include chiar și e-mailurile trimise.

optimizare spațiu pătratSquarespace optimizează toate șabloanele dvs. pentru a oferi utilizatorilor de telefonie mobilă cea mai bună experiență a site-ului dvs. web

WordPress este ușor diferit. Deoarece există atât de multe teme din care să alegeți, există diferite niveluri de calitate. Unele teme vor fi mai vechi decât altele, ceea ce înseamnă că nu’nu am optimizare mobilă Într-o lume în care peste 50% traficul provine de la utilizatorii de telefonie mobilă, dvs.’lipsesc alegând o temă învechită.

Un mod de a asigura o experiență mai bună pentru utilizatorii dvs. de telefonie mobilă este activarea AMP (Pagini mobile accelerate). Acest lucru creează doar versiuni ușoare, simplificate ale paginilor dvs., ceea ce înseamnă că se încarcă mult mai rapid pe dispozitivele mobile. Nu numai că, Google lucrează de fapt cu AMP pentru a acorda prioritate acestor pagini prietenoase pentru mobil în rezultatele căutării.

Puteți activa rapid și ușor AMP atât pe Squarespace, cât și pe WordPress. Toate paginile Squarespace sunt gata automat pentru a activa AMP. Cu WordPress, trebuie doar să instalați un plugin AMP, și apoi tu’O să fiu bine să plec!

Proiecte de comutare

Cu atât de multe modele din care să alegeți atât cu Squarespace cât și cu WordPress, ar fi prea greu să alegeți doar unul și să rămâneți cu el pentru totdeauna. Din fericire, puteți modifica șablonul oricând doriți!

Acesta este un proces mai complex pe WordPress, așa că’este o idee bună să faceți backup pentru site-ul dvs. web înainte de a vă propune să schimbați tema.

Caracteristici: Care serviciu are cele mai bune instrumente?

CaracteristiciPro-uriContraSquarespaceWordPress
 • Caracteristici de cea mai bună calitate a oricărui constructor de site-uri web
 • Toate funcțiile sunt încorporate
 • Depindeți de funcțiile încorporate furnizate
 • Gama de caracteristici de bază deja încorporate
 • Depinde de instalarea de pluginuri în loc de funcții încorporate

Tu nu’Nu vreau doar ca site-ul dvs. să arate bine. Sub acest design atrăgător, doriți ca acesta să împacheteze un pui de pumn. Acea’este locul unde intră în joc caracteristicile.

Caracteristici spațiu

Squarespace are tone de funcții încorporate. Squarespace are instrumente de personalizare, comerț electronic, blog și design de cea mai bună calitate, pentru a numi doar câteva! Lista continuă, dar aici’este o privire uimitoare la doar o serie de caracteristici incluse în Squarespace:

 • Tipuri de caractere gratuite și fonturi Google
 • Adobe Image Editor
 • Instalați mai multe șabloane
 • Colecții audio
 • Sincronizarea fișierului Dropbox
 • Integrare sociala
 • Funcții de blogging
 • Campanii prin e-mail
 • Vizualizare rapidă a produsului
 • Vindeți produse și servicii digitale și fizice nelimitate

Toate acestea, plus multe, multe altele sunt standard incluse automat în editorul Squarespace. Tu nu’nu trebuie să instalați aplicații sau pluginuri suplimentare – pur și simplu accesați tabloul de bord și selectați funcția pe care doriți să o utilizați. Uşor! Tu’Voi fi blogging, vânzare, creare și partajare în cel mai scurt timp.

Funcții WordPress

WordPress este cunoscut pentru funcționalitatea sa puternică. Multe dintre acestea se referă la interminabilele pluginuri pe care le puteți instala, dar există funcții încorporate pentru a profita la maximum. Unele dintre acestea includ:

 • Desene personalizabile
 • Instrumente de publicare, cum ar fi programarea
 • Pagini protejate prin parolă
 • Mai mulți contribuitori
 • Instrumente de editare a imaginilor
 • Managementul comentariilor
 • Opțiuni multilingve

Aceste caracteristici au scopul de a face publicarea site-ului dvs. web cu WordPress simplu și eficient. Deși există mai puține funcții intuitive decât Squarespace, WordPress nu este’nu a fost lăsat în praf.

caracteristici wordpressWordPress are un set puternic de caracteristici pentru a configura site-ul dvs. pentru a avea succes, deși se bazează mai mult pe pluginuri decât pe instrumentele încorporate

Opțiunea multilingvă înseamnă că nu’chiar nu trebuie să vă publicați site-ul în engleză: de fapt, puteți alege peste 70 de limbi!

Se actualizează

Aceasta’nu sunt suficiente pentru a avea doar o mulțime de caracteristici – trebuie să existe calitate și cantitate. Squarespace actualizează și introduce funcții noi la fiecare câteva luni. Acest lucru împiedică caracteristicile actuale să devină depășite și vă oferă noi instrumente cu care să vă jucați când ies. Tot ce ai nevoie este chiar la îndemână.

WordPress este puțin diferit. Pentru ca tu’îți administrezi propriul site, trebuie să verifică noile versiuni și actualizează-ți site-ul a tine pasul. Acest lucru este cu adevărat important, deoarece un site învechit riscă să fie piratat. Cu toate acestea, furnizorii de găzduire precum Bluehost efectuează actualizări automate WordPress pentru dvs. în planurile WordPress adaptate, făcându-vă viața mai ușoară și păstrând site-ul dvs. în siguranță.

Aplicații și pluginuri: care suplimentele funcționează cel mai bine?

Aplicații & Plugin-uriPro-uriContraSquarespaceWordPress
 • Aplicații deja încorporate
 • Aplicațiile sunt actualizate și integrate pentru dvs.
 • Nu există o piață separată de aplicații pentru a naviga
 • Are peste 55.000 de plugin-uri
 • Instalați și actualizați singur pluginurile
 • Unele plugin-uri sunt de calitate scăzută – riscul unor pluginuri defecte sau depășite

Pluginuri WordPress

WordPress este o platformă open source, ceea ce înseamnă că codurile sale sunt deschise pentru toată lumea să le utilizeze și să le personalizeze. Orice dezvoltatori sau programatori pot utiliza WordPress pentru a crea propriile instrumente (cum ar fi șabloane, teme sau plugin-uri) pentru a partaja gratuit sau pentru a vinde altor utilizatori WordPress.

Sunt mai mult de 55.000 de plugin-uri WordPress, iar numărul respectiv crește doar. Aceasta este o gamă uimitoare de alegere! Puteți extinde funcționalitatea site-ului dvs. în orice mod vă puteți gândi. Vindeți pe site-ul dvs. WordPress cu WooCommerce, adăugați formulare de contact, deschideți secțiuni de comentarii, îmbunătățiți clasamentul Google cu ajutorul pluginurilor SEO… posibilitățile sunt nesfârșite.

Există pluginuri gratuite și premium pe WordPress, deci acolo’este ceva pentru fiecare site – trebuie doar să fiți conștienți că de multe ori calitatea și costurile merg mână în mână. Pentru unul, adesea, pluginurile plătite vin cu mai mult suport. Un alt lucru important de luat în considerare este modul în care pluginurile defecte pot face site-ul dvs. web mult mai susceptibil de a fi hacked.

plugin-uri wordpressWordPress are peste 55.776 de pluginuri pentru a vă extinde site-ul. Puteți utiliza bara de căutare sau sorta după categorie.

Cu o comunitate atât de mare, aceasta’este imposibil de controlat calitatea tuturor produselor create și descărcate. Unele pluginuri sunt create de dezvoltatori în vârful industriei; alții sunt făcuți de rookies, care pot face greșeli și pot lăsa goluri pe care hackerii le pot utiliza pentru a avea acces la site-ul dvs..

Noi’nu spui asta ca să te sperie sau să te scoată! Dar’e un lucru important de retinut cand esti’m-am confruntat cu mii de pluginuri din care să alegi. Asigură-te că’alegi pluginuri relevante din surse de renume și asigură-te că oferă un serviciu de care ai nevoie cu adevărat; mențineți numărul la minimum.

Aplicații în spațiu

Spațiu nu face’nu aveți un magazin de aplicații separat sau nu oferiți pluginuri suplimentare pentru a fi adăugate pe site-ul dvs. web. Are aplicații, cum ar fi aplicația de blog, aplicația de analiză, aplicația de notă și aplicația de portofoliu, dar toate sunt integrate deja.

spațiu pătrat încorporat în aplicațiiSquarespace are aplicații integrate care sunt dezvoltate în casă. Aceasta oferă o gamă mică, dar de calitate, de aplicații pentru a vă extinde site-ul.

Acest lucru înseamnă că știi sigur că poți avea încredere în aceste aplicații, că ele’Voi lucra perfect cu site-ul dvs. Squarespace, și că dvs.’Voi avea asistență practică în cazul în care aveți nevoie de ajutor.

Cum se compară?

Gândiți-vă la Squarespace ca la un restaurant. Mâncarea dvs. este pregătită și gătită în casă. Chelnerul cunoaște meniul din interior și este acolo pentru a răspunde la întrebări. Puteți alege și alege ceea ce doriți, dar toată mâncarea ajunge din bucătăria Squarespace.

WordPress este mai mult ca un bufet fantezist. Aceasta’Am bucate din toate locurile diferite și din toate bucătăriile diferite. Tu nu’Nu știu exact unde au fost realizate unele dintre ele, iar altele sunt de calitate mai bună decât altele.

Cu WordPress, trebuie să îmbinați singur bucatele. Acest lucru este perfect dacă știți totul despre aromele care funcționează cel mai bine împreună, dar chelnerul poate’nu vă ajut cu toate întrebările, deoarece mâncarea a fost făcută în altă parte.

În orice caz, puteți termina cu o masă delicioasă – ea’e doar cum vrei să se termine pe farfuria ta!

SEO: Cine oferă cea mai rapidă optimizare?

SEOPro-uriContraSquarespaceWordPress
 • Instrumente SEO încorporate
 • Intrare minimă necesară
 • Instrumente SEO mai puțin puternice decât pluginurile WordPress
 • Nu este 100% prietenoasă pentru începători
 • Pluginurile oferă funcții SEO puternice
 • Abordare foarte practică a SEO
 • Nu este foarte prietenos cu începătorii

Ce este SEO?

Tu’v-am perfecționat design-urile uimitoare. Tu’Am funcțiile și aplicațiile site-ului dvs. web care funcționează ca ceasuri. Acum tot ce îți trebuie este un public admirator care să aprecieze toată munca asta grea. E timpul să devii un SEO pro!

SEO înseamnă Optimizarea motoarelor de căutare, iar acest lucru vă oferă în rezultatele căutării Google. Dacă site-ul dvs. are un SEO prost, ar putea rămâne blocat în a 100-a pagină de rezultate pentru totdeauna. Cu un SEO uimitor, ai putea ajunge la numărul unu.

Dar cine se trezește într-o dimineață gata să fie expert SEO? Acea’s unde te poate ajuta constructorul ales.

Spațiu SEO

Squarespace are instrumente SEO integrate pentru a-ți stimula site-ul. Aceasta include pagini indexate și căutabile, etichetare automată, etichetare canonică, adrese URL curate, robots.txt, redirecții automate, Sitemap-uri automate Google și multe altele. Toate acestea sunt complet integrate, deci nu’nu trebuie să descărcați pluginuri suplimentare pentru puterea SEO totală.

squarespace seoSquarespace vă oferă instrumente SEO integrate pentru a vă impulsiona site-ul’crește și te găsești online, din toate motivele corecte!

Dacă nimic din asta nu are vreun sens, don’nu vă faceți griji! Squarespace face asta pentru tine, așa că nu’nu trebuie să petrec o a doua gândire la asta.

WordPress SEO

WordPress creează site-uri web prietenoase cu SEO, dar există’puteți face mai multe pentru a ajunge la mase. Ca întotdeauna, se reduce la pluginuri și unele dintre cele mai populare plugin-uri de pe WordPress sunt pentru SEO.

plugin-uri wordpress seoWordPress are plugin-uri SEO foarte apreciate pentru a oferi site-ului dvs. unelte SEO și mai bune și pentru a vă îmbunătăți site-ul’șansele de a fi găsite în rezultatele căutării

De exemplu, Yoast SEO are un rating de cinci stele din peste 22.000 de recenzii și are peste 5 milioane de instalații active. Yoast vă ghidează prin cele mai bune practici SEO, de la crearea de conținut de coloană până la adăugarea de cuvinte cheie și meta descrieri. Aceasta are grijă de SEO-ul dvs. WordPress, deblocând funcții puternice pentru care trebuie să vă confruntați.

Cel mai bun SEO pentru tine

Deci, care este cel mai bun? Acest lucru depinde cu adevărat de tine. WordPress are cu siguranță mai mult loc pentru instrumente puternice cu aceste plugin-uri SEO puternice, dar acest lucru nu poate fi util dacă puteți’nu mă apuc de asta.

Squarespace’Caracteristicile SEO încorporate lucrează mult pentru tine, plus orice trebuie să faci tu însuți va fi mai ghidat. Oricum, ai câștigat’nu va lăsa în dregurile Google’rezultatele căutării.

Comerț electronic: Care magazin online funcționează excelent?

Comerț electronicPro-uriContraSquarespaceWordPress
 • Instrumente de comerț online, inclusiv inventar excelent
 • Design-urile uimitoare lasă produsele să strălucească
 • Lipsește numeroase opțiuni de plată și expediere
 • Nici un magazin de aplicații
 • Utilizați WooCommerce pentru instrumente puternice de comerț electronic
 • Cea mai personalizabilă platformă de comerț electronic
 • Lipsa de asistență pentru clienți
 • Este dificil să te descurci

Dacă doriți să vindeți online, puteți! Atât Squarespace cât și WordPress au instrumentele care vă permit să creați un magazin online puternic. Squarespace vă permite să creați un magazin all-in-one, cu toate instrumentele de vânzare la îndemână. WordPress se bazează pe pluginuri precum WooCommerce pentru a adăuga comerț electronic pe site-ul dvs..

Vânzare cu Squarespace – All-in-One

Squarespace vă oferă tot ce aveți nevoie pentru a începe să vindeți online deja inclus, atât timp cât sunteți’reîncepeți pe planul de afaceri sau mai sus. Toate instrumentele de vânzare sunt complet integrate, ceea ce înseamnă că magazinul dvs. online va arăta complet fără probleme și profesional.

comerț cu spațiu pătratSquarespace vă oferă toate instrumentele de comerț electronic de care aveți nevoie pentru ca magazinul dvs. să aibă succes

Planul de afaceri este conceput pentru magazinele mici și percepe o taxă de tranzacție de 3% la fiecare vânzare pe care o faceți. Puteți crea ferestre pop-up promoționale, puteți vinde produse nelimitate și puteți accepta donații, puteți avea un e-mail profesional și multe altele.

Pentru vânzare serioasă, tu’Va trebui să faceți upgrade la un plan de comerț electronic – puteți alege dintre planul de bază de 26 USD pe lună sau planul avansat 40 USD pe lună. Cu acestea, deblocați o serie întreagă de funcții avansate de comerț electronic, inclusiv:

 • Taxe de tranzacție 0%
 • Inventar, comenzi, impozite și cupoane
 • Tipărirea etichetelor
 • Listări de produse pe Instagram
 • Carduri cadou
 • Recuperarea coșului abandonat

Toate acestea sunt incluse automat – nu’nu trebuie să instalezi, să activezi sau să actualizezi ceva pentru a accesa aceste funcții. Doar faceți upgrade la cel mai bun plan pentru dvs. și începeți să vindeți!

Vânzare cu WordPress – plugin-uri

WooCommerce

Puteți crea un magazin online foarte puternic pe WordPress folosind pluginul de comerț electronic WooCommerce. WooCommerce este special conceput pentru utilizatorii WordPress, pentru a-i ajuta să vândă online!

wordpress plugin woocommerceWooCommerce este un plugin de comerț electronic creat pentru WordPress, care vă oferă instrumentele pentru a construi un magazin care vi se potrivește

Pentru că a fost construit pentru WordPress, nu’nu trebuie să vă faceți griji pentru că WooCommerce nu este compatibil cu site-ul dvs. web sau cu pluginurile dvs. – acesta’este ușor de instalat, precum și gratuit!

WooCommerce are toate instrumentele din cutie, ceea ce îl face o modalitate puternică de a lansa afacerea dvs. de comerț electronic. Unele dintre aceste caracteristici includ:

 • Produse digitale și fizice
 • Opțiuni de plată și transport
 • Sute de teme
 • Managementul stocurilor

Unul dintre principalele beneficii ale WooCommerce este că acesta’este total personalizabil – astfel încât să vă aliniați brandingul, să vindeți orice produse doriți și chiar să integrați comerțul electronic cu instrumente puternice de blogging.

Alte pluginuri de comerț electronic

Desigur, WooCommerce nu este’este singurul plugin existent, dar este cel mai popular și cel mai recomandat. Dar, alte plugin-uri vă pot oferi un serviciu mai adaptat – de exemplu, dacă aveți nevoie de un serviciu de apartenență sau trebuie doar să vindeți descărcări digitale.

Câteva dintre acestea demne de verificat includ descărcări ecwid și ușor digitale. Puteți utiliza chiar și un constructor de site-uri de comerț electronic cum ar fi BigCommerce sau Shopify pentru a vă construi magazinul, apoi îl puteți integra cu ușurință cu site-ul dvs. WordPress

Sigur să spun, tu’Am o mulțime de opțiuni!

Cum se compară?

Squarespace vă oferă toate instrumentele de care aveți nevoie pentru a rula cu succes un magazin de dimensiuni mici până la medii, cu un preț fix pe lună. Modelele sale de înaltă calitate sunt ușor de personalizat, ceea ce este perfect pentru a marca și pentru a face produsele să strălucească cu adevărat. Aceasta’e ușor de bugetat și de gestionat zi de zi.

pătrat spațiu magazin onlineSquarespace simplifică construirea și administrarea unui magazin online, făcând ca produsele dvs. să pară cele mai bune

WordPress are o serie de opțiuni pentru configurarea unui magazin online – cea mai recomandată este pluginul WooCommerce. Aceasta vă oferă o platformă complet personalizabilă pentru a vă construi magazinul – acest lucru este excelent, deoarece înseamnă că îl puteți adapta nevoilor dvs..

WooCommerce va dura mai mult pentru a construi de la zero, cu excepția cazului în care aveți deja un site WordPress și este mai greu de bugetat din cauza gamei de funcții suplimentare (cum ar fi hostingul) pe care trebuie să le luați în considerare pe lună..

Bine de stiut…

Bluehost’s Planurile de găzduire WooCommerce facilitează procesul de configurare. Cu prețuri pentru clienții noi începând de la doar 13,99 USD 6,95 USD pe lună, obțineți:

 • WooCommerce auto-instalare
 • WooCommerce Storefront tema preinstalată
 • Nume de domeniu gratuit și certificat SSL
 • Suport 24/7 din partea experților WordPress intern

Dacă aveți deja un site WordPress, atunci WooCommerce este alegerea clară. daca tu’încercați să înființați de la zero un magazin online, apoi Squarespace vă poate oferi un site profesionist în aproximativ jumătate de timp.

Ce zici de vânzarea offline?

Squarespace oferă acum o integrare cu Square, ceea ce înseamnă că puteți vinde produse offline, să luați plăți cu cardul și să păstrați totul sincronizat cu inventarul dvs. online. WooCommerce oferă, de asemenea, o integrare cu Square, deci și dumneavoastră’Aveți opțiuni cu oricare dintre platforme – tot ce aveți nevoie este cititorul de carduri Square (49 USD) și aplicațiile relevante pentru a începe!

Blogging: Ce serviciu iubesc bloggerii?

BloggingPro-uriContraSquarespaceWordPress
 • Suită de instrumente de bază pentru blogging
 • Șabloane de blog gratuite elegante
 • Nicio capacitate de acces la blogul tău’s cod HTML
 • Funcționalitate de comentarii încorporată
 • Aceasta’este ușor de accesat codul dvs. HTML
 • Șabloane gratuite de blog
 • Găsirea pluginurilor potrivite poate fi o corvoadă

Un blog este o modalitate excelentă de a vă conecta cu publicul dvs. sau de a vă documenta pur și simplu munca online. Dar nu toate site-urile web sunt create pentru a afișa un flux actualizat periodic de articole. Spațiul spațial și WordPress au sarcina de a sprijini un blog de înaltă calitate, dar oferă instrumente ușor diferite pentru a ajuta bloggerii să creeze un site web.

Instrumente de blog pentru spații

Unul din Squarespace’Cele mai bune caracteristici prietenoase pentru blog sunt șabloanele sale gratuite de blogger. Utilizatorii pot alege dintr-o varietate de interfețe moderne care afișează postări de blog pe pagina de pornire fie într-o singură alimentare cronologică inversă, fie într-o grilă de articole de blog mai în stil de revistă. Mulți permit mai mulți autori să contribuie, făcând ușoară administrarea unui blog cu prieteni sau colegi de muncă.

În Squarespace, blogurile pot fi etichetate, clasificate și editate. De asemenea, pot fi extrase și un link către fiecare postare nouă poate fi trimis automat la fluxurile de socializare precum Facebook și Twitter.

Cu alte cuvinte, Squarespace vă permite să îndepliniți toate elementele de bază necesare pentru a opera cu ușurință un blog elegant.

Instrumente pentru blogging WordPress

Ca și Squarespace, WordPress are o mulțime de șabloane gratuite destinate bloggerilor. Serviciul are, de asemenea, funcții încorporate care includ toată capacitatea de etichetare și categorizare de care are nevoie un blogger și o varietate de pluginuri care ajută bloggerii să se conecteze la rețelele de socializare.

Pentru bloggerii serioși care doresc să își proiecteze propriul aspect, WordPress le permite utilizatorilor să acceseze direct HTML – o abilitate Squarespace’nu sunt disponibile. Acordat, tu’este foarte puțin probabil să fie nevoie să intrați în cod foarte des datorită pluginurilor pe care platforma de site vă permite să le utilizați, dar acesta’sunt acolo dacă ai nevoie.

Un alt mare diferențiator este comunitatea de bloguri pe care trebuie să o ofere WordPress. Oricine are un cont WordPress poate comenta orice alt blog WordPress, cu condiția ca bloggerul să nu facă asta’nu dezactivați capacitatea. Întrucât WordPress are deja aproape o treime dintre site-urile web pe internet, există o mulțime de conturi WordPress care ar putea să se poticnească pe blogul dvs. și să lase un comentariu fără ca acesta să fie nevoit să vă conectați la un nou cont de comentarii..

Editorul mobil: Poți lucra de pe telefonul tău?

Editorul mobilPro-uriContraSquarespaceWordPress
 • Oferă patru aplicații mobile din care să alegeți
 • Descărcare gratuită și ușoară
 • Principala aplicație Squarespace este disponibilă numai pentru iOS
 • O aplicație mobilă fiecare pentru iOS și Android
 • Gratuit și ușor de instalat
 • Se poate simți limitând în comparație cu versiunea desktop

Cand tu’reîncepeți, site-ul dvs. trebuie să fie la fel de bine! Tu nu’nu trebuie să fiți înlănțuit pe desktop pentru a mai rula site-ul dvs. – acum puteți doar să vă puneți site-ul în buzunar și să îl gestionați oriunde mergeți.

Editori Squarespace Mobile

Squarespace are diverse aplicații care vă permit să vă gestionați site-ul din mers, de la actualizarea conținutului la postarea pe blogul dvs. sau urmărirea site-ului dvs.’performanța, toate de pe telefon. Există patru aplicații mobile disponibile:

 • Google Analytics (iOS și Android) – Vizualizați statistici cheie pentru site-ul dvs. web
 • Blog (iOS și Android) – Scrieți, editați, partajați și gestionați postările pe blog
 • Comerţ (iOS și Android) – Gestionați-vă magazinul
 • Aplicația Squarespace (doar iOS) – Actualizați pagini, adăugați imagini în galerii, scrieți și editați postări pe blog, revizuiți paginile și urmăriți analitica

Pentru editarea paginilor efectiv’Am nevoie de aplicația Squarespace, care combină anumite funcții din celelalte trei aplicații mobile. Aplicația Squarespace include funcții precum scrierea postărilor pe blog, adăugarea de imagini și revizuirea analizelor de trafic.

aplicație mobilă pătratDescărcați aplicațiile Squarespace rapid, ușor și gratuit în Apple Store pentru dispozitivele iOS

Puteți descărca cu ușurință oricare dintre aceste aplicații gratuit, de la Apple Store sau Google Play, în funcție de dispozitiv.

Editorul WordPress Mobile

Pentru gestionarea site-ului dvs. WordPress din mers’voi avea nevoie de aplicații WordPress WordPress. Alegeți dintre aplicațiile iOS, Android și Desktop pentru a actualiza și redacta postări pe blog, urmăriți site-ul’statistici, țineți-vă la cunoștință și multe altele, toate din palma mâinii.

aplicație mobilă wordpress iosAplicația mobilă WordPress pentru dispozitivele iOS poate fi descărcată gratuit în Apple Store – poate fi utilizată atât pentru iPhone și iPads

Tot ce trebuie să faceți este să instalați aplicația potrivită pentru dispozitivul dvs. (acesta’e gratis!) și tu’e bine să plec. Pur și simplu conectați aplicația la site-ul dvs. web și spuneți-vă salut la managementul din mers.

Aici’câteva lucruri pe care le puteți face cu aplicația WordPress Mobile:

 • Adăugați, editați sau eliminați paginile și postările
 • Analizați statisticile
 • Gestionați comentariile
 • Adăugați, editați sau eliminați paginile și postările
 • Capturați fotografii sau videoclipuri pe telefon și adăugați la o postare

De ce să folosiți un editor mobil?

Din când în când, trebuia să fii legat de un computer doar pentru a-ți verifica e-mailurile, dar în zilele noastre’nu este cazul în mod fericit. Nu numai că puteți trimite e-mailuri, vă puteți bucura de rețelele de socializare și naviga pe internet de pe telefon, cu editori de telefonie mobilă, chiar puteți gestiona site-ul dvs. din mers!

Aceasta este libertatea pe care ți le oferă aplicațiile de editor mobil.

Aplicațiile mobile sunt deosebit de importante dacă’reîncarci un site de afaceri, pentru că înseamnă că nu vizitatorii tăi’nu trebuie să aștepți răspunsuri sau conținut nou în timp ce tu’re ieși și cam. Timpul înseamnă bani și, așa cum vă va spune orice blogger, coerența și frecvența sunt alți factori super importanți pentru un site de succes.

Există o mulțime de avantaje în utilizarea aplicațiilor mobile – de la gestionarea conținutului dvs., verificarea rapidă a site-ului’statisticile sau chiar răspunde la comentarii’este o modalitate excelentă de a rămâne conectat la site-ul dvs. și în partea de sus a listei de activități.

Întreținere continuă: Cum sunt actualizările?

Întreținere continuăPro-uriContraSquarespaceWordPress
 • Foarte puțin întreținere continuă
 • Toate actualizările sunt interne și sunt aplicate automat pe site-ul dvs.
 • Actualizări mai puțin regulate decât WordPress
 • Actualizările constante îmbunătățesc securitatea și remediază erorile
 • Plugin-urile învechite pot deveni incompatibile cu site-ul dvs. actualizat, cauzând probleme grave

Actualizări WordPress

Un lucru important ar trebui să știți este că WordPress își actualizează continuu platforma pentru a remedia erorile și a îmbunătăți securitatea. Aceasta înseamnă că, de fiecare dată când lansează actualizări – care pot fi de mai multe ori pe an – poate fi necesar să vă actualizați site-ul WordPress.

Din fericire, unii dezvoltatori de teme și plugin-uri de renume își vor actualiza produsele pentru a vă facilita actualizarea acestora în cadrul site-ului dvs. web și a rămâne compatibile cu actualizările WordPress. Adevarata durere de cap vine atunci când aveți o temă personalizată și utilizați, de asemenea, mai multe pluginuri.

actualizare plugin wordpress yoastAici puteți vedea pluginul Yoast’dezvoltări. Acesta a fost actualizat recent și detaliază o listă de îmbunătățiri.

Pericole de site-uri și plugin-uri învechite

În timp ce unii dezvoltatori vor ține cont de actualizările WordPress la actualizarea propriilor produse, acest lucru nu este întotdeauna cazul.

Fără actualizări corecte, riscați ca aceste instrumente să provoace conflicte, dăunând performanței site-ului dvs. web, să nu funcționați corect cu versiunea actualizată a WordPress sau chiar să vă prăbușiți site-ul..

pluginul învechit wordpressAcest plugin a fost actualizat ultima dată în urmă cu 11 ani. După cum vă spune pop-up-ul de avertizare, acesta nu a avut’Nu am fost testat cu ultimele trei versiuni importante ale WordPress. Aceasta înseamnă că v-ar putea bloca site-ul.

Iată un articol din WPEngine, unul dintre serviciile de găzduire WordPress, care se referă la înlocuirea unui plugin de securitate cu un sistem propriu de securitate construit. Acest plugin de securitate este destul de frecvent utilizat de site-urile WordPress, dar nu a fost actualizat de mai bine de doi ani – ceea ce înseamnă că riscurile de securitate au crescut semnificativ.

În Securi’raportează, ei’Am identificat că, în majoritatea cazurilor, site-urile WordPress care au fost hackate nu prea aveau vreo legătură cu platforma în sine.

Motivul pentru care site-urile hacker au avut legătură cu implementarea, configurația și întreținerea necorespunzătoare de către webmasteri și gazdele lor.

squarespace vs wordpress - întreținere necorespunzătoareSursa: Securi

Actualizați-vă

Deși WordPress este o platformă fantastică de construire a site-urilor web, dacă nu o monitorizați tot timpul, site-ul dvs. web ar putea deveni vulnerabil la atacuri. Trebuie să vă ocupați de întreținerea site-ului dvs. web, care este un alt strat de muncă (cu excepția cazului în care plătiți pe altcineva să o facă).

De asemenea, atunci când primiți o notificare de la WordPress pentru a vă actualiza versiunea site-ului, ar trebui să faceți acest lucru rapid, deoarece versiunile depășite ale WordPress pot prezenta riscuri de securitate (la fel cum acest site a fost hackat pentru a afișa mesaje spam). Rețineți că, atunci când actualizați versiunea dvs. de WordPress, acest lucru ar putea intra în conflict cu celelalte instrumente și caracteristici ale site-ului dvs. Web.

Bine de stiut…

Bluehost’s Planurile de găzduire WordPress includ actualizări automate gratuite zilnice WordPress, pentru a vă asigura că site-ul dvs. web este păstrat în siguranță. Prețurile încep de la doar 2,95 USD / lună – un preț mic de plătit pentru protecția împotriva hackerilor!

Actualizări în spațiu

În schimb, cu Squarespace, întreținerea continuă este simplă. Toate actualizările sunt testate și trimise automat către site-ul dvs. web; Squarespace are grijă de toate acestea pentru tine, astfel încât să îți poți concentra timpul asupra altor lucruri care pot fi mai importante pentru tine.

Securitate: Care serviciu este cel mai sigur?

SecuritatePro-uriContraSquarespaceWordPress
 • Securitatea sortată pentru dvs.
 • SSL inclus în toate planurile
 • Squarespace’dimensiunea și popularitatea pot face din ea o țintă ocazională pentru hackeri
 • Securitatea este sub controlul tău
 • Plugin-urile pot gestiona aspecte ale site-ului dvs.’e securitate pentru tine
 • Toată securitatea este în propriile tale mâini
 • Plugin-urile depășite și de încredere îți pot strică site-ul
 • SSL trebuie instalat

Internetul este un loc minunat. Poate fi distractiv, interesant, educativ și social. Dar poate fi și înfricoșător. La fel ca în lumea reală, site-ul dvs. web are nevoie de securitate pentru a-l proteja împotriva intrusilor. N-ai vrea’nu lăsați ușa din față larg deschisă, iar site-ul dvs. web nu este diferit.

Securitate spațiu

Cu Squarespace, acesta’parcă ai un bouncer stând în fața casei tale. Squarespace are grijă de securitatea site-ului dvs. web pentru dvs.; aceasta’s platforma’responsabilitatea de a vă asigura că site-ul dvs. web este protejat de hackeri și că sistemul rămâne online și funcționează fără probleme. Și, în general, Squarespace face o treabă destul de stelară!

spatiu patrat construit in securitateSquarespace vă oferă o soluție integrală, care include măsuri de securitate stelare pentru a vă menține în siguranță site-ul.

De asemenea, primiți un Certificat SSL inclus în toate planurile Squarespace. SSL înseamnă Secure Sockets Layer și criptează datele introduse pe site-ul dvs. Acest lucru este incredibil de important: nu numai că un certificat SSL creează încredere cu vizitatorii, dar te ajută să te plasezi mai sus pe Google. Aceasta’e și mai esențial dacă tu’vindeți prin intermediul site-ului dvs. web, deoarece protejează clienții’ detaliile platii.

Singurul dezavantaj este că navele mari atrag pirații. Deoarece Squarespace a devenit mai popular, a suferit atacuri de refuz de serviciu (DDoS) distribuite. Acestea sunt practic încercări de a perturba traficul normal și de a împiedica să ajungă la un server.

Securitate WordPress

WordPress nu este la fel de răspunzător de aceste atacuri DDoS, dar depinde cu adevărat de furnizorul de găzduire pe care îl alegeți. Cu WordPress, acesta’îți revine responsabilitatea de a te asigura de securitatea site-ului tău. Aceasta include sortarea propriului dvs. certificat SSL, efectuarea de copii de rezervă regulate și actualizarea regulată a site-ului dvs. WordPress. Există pluginuri care vă ajută la o parte din funcționarea site-ului dvs., dar în cele din urmă’stă la tine.

Furnizorii de găzduire web, precum Bluehost, oferă certificate SSL gratuite, actualizări automate ale site-ului dvs. web și copii de rezervă, pentru a vă ajuta să vă gestionați site-ul WordPress’securitatea.

Un alt lucru pe care trebuie să îl faceți este să alegeți cu atenție plugin-uri fiabile. Noi’Ați menționat deja modul în care plugin-urile depășite vă pot slăbi site-ul, sau chiar îl pot bloca. Dar asta’nu toate. Unele pluginuri pot conține de fapt un cod dăunător care va afecta site-ul dvs. web’securitatea.

Cum se compară?

Principala diferență între WordPress și Squarespace este ce se întâmplă dacă ceva nu merge bine. Dacă Squarespace este sub un atac DDoS, acesta’Vă voi anunța, în timp ce experții săi din interior sortează totul pentru dvs..

Dacă instalați un plugin defect sau rău intenționat pe site-ul dvs. WordPress și sunteți hacked, dumneavoastră’Voi stinge focuri pe cont propriu.

Proprietatea conținutului: vă păstrați drepturile?

Proprietatea conținutuluiPro-uriContraSquarespaceWordPress
 • Încă dețineți conținutul pe care îl încărcați
 • Squarespace poate stoca și reproduce conținutul dvs. în mod limitat
 • Încă dețineți conținutul pe care îl încărcați
 • Tu’Va trebui să folosesc un serviciu de găzduire, care probabil va avea termeni suplimentari

Dacă creați un site web prin orice platformă online, acesta’este o idee bună să verificați politicile de proprietate a conținutului: Nu’Nu vreau să renunțați din greșeală la toate drepturile la propria muncă.

Cele mai mari companii online știu că pot’nu furați conținut fără o reacție imensă, desigur și atât Squarespace cât și WordPress încearcă să-și mențină clienții cât mai fericiți. Aici’s modul în care fiecare companie abordează problema de proprietate a conținutului.

Proprietatea conținutului spațiului spațial

Tot ceea ce încărcați în Squarespace rămâne conținutul dvs. și îl puteți lua cu dvs. dacă lăsați Squarespace în viitor. Tu nu’Cu toate acestea, nu deține șablonul site-ului: din punct de vedere tehnic’Ești doar autorizat, chiar dacă ai plătit pentru asta și ai câștigat’Nu puteți menține site-ul dvs. arătând exact la fel dacă alegeți să plecați.

Acolo’e și o prindere. Conform tiparului fin, tot ceea ce încărcați pe un site web Squarespace este de fapt licențiat companiei. Tu’le oferim un “dreptul și licența de utilizare, găzduire, stocare, reproducere, modificare, creare de lucrări derivate, comunicare, publicare, afișare publică, realizare publică și distribuire a conținutului utilizatorului în scopul limitat de a permite [spațiului spațiu] să furnizeze, să îmbunătățească, să promoveze și să protejeze Servicii.”

Sună înfricoșător, dar’nu este de fapt mai rău decât amprenta fină’Probabil că deja am fost de acord pentru Facebook, Twitter sau un alt serviciu online important. Concluzia este că Squarespace a câștigat’nu vă folosiți conținutul, dacă nu’Pentru a promova sau a prezenta site-ul dvs. web… și chiar puteți renunța la asta dacă’mi-ar placea.

Proprietate de conținut WordPress

Toate site-urile WordPress.org funcționează datorită sistemului gratuit de gestionare a conținutului WordPress.org. La fel ca în cazul oricărui software open source, tot codul sursă este disponibil tuturor și poate fi redistribuit și modificat după bunul plac.
Aceasta’se află în spatele WordPress’ punctele forte, deoarece înseamnă că software-ul este incredibil de flexibil și adaptabil și’De asemenea, este în spatele slăbiciunii sale, deoarece software-ul poate fi complex și necesită cunoștințe de codificare.

Dar de când’Compania nu este folosită în mod liber’nu impune aceiași termeni de licență de conținut pe care îi folosește Squarespace. Conținutul tău rămâne al tău și nu este’chiar nu este autorizat.

Acordat, acolo’este încă o captura: Dacă utilizați WordPress, voi’sunteți încă responsabil pentru serviciul dvs. de găzduire, iar cele mai bune servicii de găzduire includ aceiași termeni de licență pe care îi folosește Squarespace. Oricum, tu’Voi păstra în continuare cel mai mult controlul conținutului dvs..

Migrația site-ului: cât de ușor vă puteți deplasa?

Migrarea site-uluiPro-uriContraSquarespaceWordPress
 • Instrument integrat de migrare WordPress
 • Ghiduri interne de ajutor pentru import și export
 • Opțiuni de export limitate
 • Permite exportul mult conținut
 • Pluginul trebuie instalat pentru a importa, ca acolo’nu este un instrument intern

Ce se întâmplă dacă alegeți Squarespace sau WordPress, dar apoi vă răzgândiți mai târziu în linie? Ai rămas prins pentru totdeauna, cu conținutul tău ostatic până la sfârșitul timpului? Din fericire, răspunsul la astfel de întrebări dramatice este nr.

Puteți migra site-ul dvs. web către o nouă platformă, indiferent dacă doriți să vă mutați de la WordPress la Squarespace sau invers..
În timp ce platforma dvs. a câștigat’nu vă țin ostatic, de obicei este mai greu să exportați conținut decât să îl importați, așa că a câștigat’nu va fi întotdeauna o sarcină fără probleme.

De asemenea, fii pregătit pentru un început nou în mai multe moduri decât unul – poti’nu migrați pagini audio, video, evenimente sau produse sau stilul site-ului dvs. web. Acea’este la fel și cu WordPress și cu Squarespace, deci tu’Va trebui să vă reproiectați site-ul atunci când migrați.

Migrarea de la WordPress la Squarespace

Deci, cât de ușor este? Ei bine, Squarespace are un instrument de import încorporat pentru a vă muta site-ul WordPress, precum și ghiduri utile pentru a vă parcurge în fiecare pas.. Aceasta’e destul de simplu – configurați un site Squarespace, alegeți designul dvs., apoi utilizați opțiunea Advanced import pentru a transfera conținut de pe site-ul dvs. WordPress.org.

Asigurați-vă că dezactivați mai întâi orice plugin și transferați folosind fișiere .xml.

migrare wordpress la spațiul pătratSquarespace’instrumentul de migrare simplifică importarea site-ului dvs. WordPress și are ghiduri utile pentru a-l face cât mai ușor posibil.

Squarespace va importa toate:

 • Pagini de blog, postări și autori
 • Comentarii
 • Categorii și etichete
 • Imagini
 • Fișiere atașate
 • Pagini de site

Migrarea de la Squarespace la WordPress

Exportul de conținut din Squarespace este puțin mai complicat. Dacă nu’nu aveți deja un site WordPress’va trebui să configurați unul (inclusiv găsirea de găzduire, instalarea WordPress și înregistrarea sau transferul numelui dvs. de domeniu).

ghid de export pentru spații pătrateDeși exportul de conținut din Squarespace este mai complicat decât importul de la WordPress, totuși ai Squarespace’s articole de ajutor intern pentru a vă plimba prin migrare

Odata ce tu’Ați făcut acest lucru, puteți exporta conținutul Squarespace. Tu’ești mai limitat în ceea ce poți exporta din Squarespace – iată principalele lucruri pe care le poți deplasa:

 • Pagini obișnuite
 • O pagină de blog și toate postările sale
 • Pagini de galerie
 • Blocuri de imagine
 • Blocuri de text
 • Comentarii

Deci tu’Voi avea mult mai mult de lucru dacă’trecem de la Squarespace la WordPress. Dar Squarespace vă oferă în continuare ghiduri pas cu pas care să vă ajute să vă completați migrația. Cât de simplu sau complicat este să depindă de conținutul site-ului dvs., de exemplu, dacă acesta’s un magazin online.

Ajutor și asistență: Ce’s Serviciul Clienti Like?

Ajutor & A sustinePro-uriContraSquarespaceWordPress
 • Echipa de asistență dedicată
 • Baza de cunoștințe ușor de utilizat
 • Site-uri web, articole, videoclipuri și asistență prin e-mail sunt disponibile
 • O gamă mai mică de resurse de ajutor decât WordPress
 • Comunitate masivă, cu resurse extinse
 • Este dificil să găsești informații relevante

Ajutor și asistență WordPress

Când vine vorba de sprijin, WordPress are o comunitate masivă și o sumă vastă de resurse și tutoriale care vă pot ajuta. Cu toate acestea, în experiența noastră, ea’este greu de găsit ajutor bun și relevant datorită supraîncărcării de informații.

squarespace vs wordpress - wp supportWordPress are un vast forum comunitar. În timp ce oferă mii de articole de ajutor, poate fi copleșitor și dificil de navigat.

Acest lucru se datorează în principal faptului că oricine poate dezvolta instrumente pentru WordPress, astfel încât calitatea instrumentelor nu este monitorizată. De cele mai multe ori, doar dezvoltatorul original al instrumentului te poate ajuta – și asta’presupun că sunt chiar dispuși să ajute.

O alternativă este să angajezi un contractant priceput în WordPress care să te ajute să-ți configurezi site-ul, dar care poate fi scump foarte repede – chiar dacă externalizezi pe placul Indiei, Europei de Est sau Asiei, unde salariile nu sunt la fel de mari..

Asistență și asistență în spațiu

Între timp, Squarespace are o echipă de asistență centralizată dedicată propriului său site web. Această echipă a dezvoltat o bibliotecă de ghiduri, videoclipuri de atelier și un forum comunitar pentru a vă ajuta să construiți site-ul dvs. web. Tu’De asemenea, voi putea vorbi cu un membru al echipei de asistență prin intermediul unui chat live și asistență prin e-mail de o oră.

bază de cunoștințe pentru spațiul pătratCentrul de ajutor Squarespace este clar creat pentru a vă ajuta să găsiți răspunsuri rapid și ușor. Pe lângă barele de căutare și categoriile de navigare, puteți alege, de asemenea, din webinarii, videoclipuri și asistență prin e-mail.

În plus, din moment ce Squarespace își creează și testează propriile instrumente, șansele ca site-ul dvs. să aibă probleme să fie destul de reduse.

Prețul și valoarea pentru bani: cât de mult vorbim aici?

Prețuri & Valoare pentru baniPro-uriContraSquarespaceWordPress
 • Planurile stabilite oferă prețuri clare
 • Fără costuri suplimentare ascunse
 • O valoare mai bună pentru bani decât alți constructori de site-uri web
 • Limitat la 4 planuri de prețuri
 • WordPress în sine este gratuit
 • Costuri suplimentare, cum ar fi plugin-uri, hosting, etc.

Prezentare generală a prețurilor Squarespace vs WordPress

Squarespace are patru planuri de prețuri cuprinse între 12 și 40 USD pe lună. Acestea sunt prețuri stabilite fără taxe ascunse. În schimb, WordPress este o platformă gratuită care necesită suplimente plătite, precum hosting, pluginuri și teme. Prețurile pentru WordPress sunt mai flexibile, dar prețurile pentru Squarespace sunt mai ușor de bugetat.

Înainte de a construi un site web, acesta’e important să iei în considerare cât de mult’Aș fi dispus să investesc în ea. Cât să investești în site-ul tău este cu siguranță o considerație foarte importantă.

Prețuri spațiale

Tot spațiul’planurile s au o stocare nelimitată și vin cu un nume de domeniu gratuit pentru primul an (în valoare de 10-15 dolari). Asistența dedicată 24/7 inclusă în planul dvs. Squarespace este o caracteristică valoroasă, deoarece vă poate economisi ore în șir’am vreodată nevoie de ajutor.

Squarespace oferă 4 planuri de prețuri premium, cuprinse între 12-40 USD pe lună (facturate anual).

Dacă vă înscrieți la un plan anual, puteți economisi între 13% și 25% în comparație cu înscrierea la un plan lunar.

Planuri de prețuri pentru spațiul spațialPlan plan lunar ($ / lună) Plan anual ($ / lună) Economii (%)PersonalAfaceriDe bază (comerț electronic)Advanced (comerț electronic)
$ de 16$ de 1225%
$ de 26$ de 1831%
$ de 30$ de 2613%
$ 46$ de 4013%

Cel mai ieftin plan personal costă doar 12 dolari pe lună (facturat anual) și îți oferă tot ce ai nevoie pentru a crea un site simplu și elegant.

Următorul plan este planul de afaceri la 18 dolari pe lună. Perfect pentru companii, acceptă comerțul electronic și are peste dublul funcțiilor disponibile în planul Personal.

planuri de constructor de site-uri pentru prețuri de piațăSquarespace are două planuri de constructor de site-uri web, personal și planuri de afaceri

Celelalte două planuri vizează crearea de magazine online. Planul de bază de 26 USD pe lună include toate caracteristicile din planul de afaceri, plus instrumente avansate de comerț electronic. Cel mai scump plan este planul avansat, la 40 de dolari pe lună, care vizează dezvoltarea afacerilor.

Don’nu uit: toate planurile Squarespace vin cu o probă gratuită de 14 zile astfel încât să puteți da drumul înainte de a vă înscrie la un plan premium.

Codul ofertei spațiului spațialUtilizați codul ofertei "WBE" la checkout pentru 10% reducere

Economisiți 10% la orice plan de spațiu!

Avem un cod de ofertă exclusiv care vă poate economisi 10% la prima achiziție sau actualizare cu Squarespace! Intră WBE la checkout pentru a economisi costurile oricărui plan.

Preț WordPress

WordPress este o platformă gratuită, dar tu’Va trebui totuși să vă scoateți portofelul pentru a ajuta la acoperirea altor aspecte ale site-ului dvs. Cinci factori principali la care trebuie să vă gândiți la calcularea costurilor dvs. sunt:

 • Hosting – plata unui furnizor de hosting pentru spațiu online unde puteți instala și stoca site-ul dvs. WordPress
 • tematică – în timp ce unele teme sunt gratuite, pentru o calitate superioară’merită să ne gândim să investim în teme plătite sau un designer
 • Integrarea comerțului electronic – dacă doriți să vindeți prin intermediul site-ului dvs., dvs.’Am nevoie de instrumente de comerț electronic
 • Plugin-uri – plugin-uri de încredere și de încredere vă pot extinde site-ul și merită să le plătiți
 • Costurile dezvoltatorului – construiți singur acest site? Angajezi un dezvoltator care să te ajute? Această decizie va afecta bugetul dvs. general

WordPress vă va solicita să sortați propriul dvs. hosting, care în general costă în jur de 7 dolari pe lună (deci aproximativ 84 USD pe an). WordPress recomandă utilizarea Bluehost, Dreamhost sau SiteGround (faceți clic pentru a citi recenziile noastre despre acestea). Bluehost este cel mai bine cotat furnizor de hosting WordPress, care a înregistrat un impresionant 4,8 / 5.

găzduirea recomandată de wordpressTu’Va trebui să plătiți pentru propriul dvs. hosting pentru site-ul dvs. WordPress. Bluehost, DreamHost și SiteGround sunt primele trei recomandate de WordPress.

În plus, cel mai probabil va trebui să achiziționați o temă, care în medie ar putea costa aproximativ 30-80 USD pe tema. Cât de mult veți cheltui va depinde de cât de fiabilă și de încredere este dezvoltatorul temei (de regulă, cu cât este mai scump produsul, cu atât este mai fiabil).

Dacă doriți să adăugați mai multe funcții pe site-ul dvs. WordPress, poate fi necesar să adăugați câteva pluginuri gratuite sau plătite. Acest lucru ar putea ajunge în jur 15-50 USD pe plugin, din nou în funcție de reputația dezvoltatorului.

Cu WordPress, va trebui să cumpărați și propriul dvs. nume de domeniu, care va fi în jur 10-12 USD pe an. Puteți căuta și cumpăra un domeniu de pe site-urile populare cu nume de domeniu, cum ar fi Domain.com.

Prin urmare, investiția inițială pentru un site web WordPress ar putea varia de la 139 USD până la 200 $ sau mai mari, în funcție de câte pluginuri plătite decideți să ridicați. De asemenea, nu uitați că acest lucru nu vine cu sprijin.

În funcție de nevoile dvs. de WordPress, poate fi necesar să angajați un dezvoltator de contracte sau un proiectant pentru a le implementa – ceea ce ar putea ajunge să vă coste mii.

1) Costul construirii unui site Web – ne împărtășim aici propriile noastre experiențe și propriul nostru ghid al prețurilor

2) Consultați ghidul nostru video despre cum puteți configura un site WordPress cu propriul dvs. hosting

Costuri estimate WordPress

În total, estimările pe care le-am furnizat pentru costul creării unui site WordPress sunt la capătul inferior.

Conform Elegant Themes, un dezvoltator popular de teme WordPress, configurarea și rularea unui site WordPress (fără a angaja vreun ajutor extern) v-ar putea costa orice De la 200 la 1.000 $+.

Principalele costuri sunt legate de achiziționarea de teme și plugin-uri premium. Temele premium variază de obicei între 50-200 USD pe lună, în timp ce pluginurile premium pot varia de la 15-200 USD.

Un domeniu standard costă aproximativ 12 dolari pe an. Găzduirea depinde foarte mult de furnizorul pe care îl alegeți, dar, în medie, prețurile de găzduire tind să scadă între 10 și 30 de dolari pe lună.

Rețineți că acest lucru nu are în vedere costurile curente; dacă aveți nevoie să angajați pe cineva care să vă ajute să faceți modificări pe site-ul dvs. WordPress sau pentru a ajuta la rezolvarea problemelor, acest lucru va reduce costurile și mai mult.

Temele elegante au estimat, de asemenea, că o temă personalizată WordPress vă va costa în jur de 3.000-6.000 USD (pentru proiectare și dezvoltare), în timp ce un site web personalizat WordPress va fi în jur de 6.000-15.000 USD (pentru design și dezvoltare, plus pluginuri personalizate). Puteți vedea estimările lor aici.

Squarespace vs WordPress – Prețuri: Verdictul

WordPress are prețuri mai bune decât Squarespace. Aceasta’este o platformă gratuită, spre deosebire de Squarespace, astfel încât cheltuielile dvs. sunt în totalitate sub controlul dvs. Puteți alege găzduirea, pluginurile și temele care să corespundă bugetului dvs. Cu toate acestea, chiar și aceste elemente esențiale îți pot crește costurile. Creșterea prețurilor neașteptate nu este’este un pericol cu ​​Spațiul’planurile stabilite.

Informatii suplimentare

 • Citiți recenzia noastră de prețuri pentru mai multe detalii despre acest constructor’planurile
 • Doriți să aflați mai multe despre WordPress Gazduire? Consultați recenzia noastră despre cel mai bun furnizor de hosting WordPress pentru mai multe informatii.
 • Citiți recenzia noastră Bluehost pentru a afla mai multe despre prețuri, funcții și multe altele.

Squarespace vs WordPress: concluzie

Squarespace și WordPress sunt ambii giganti de design ai lumii de construire a site-urilor web. Oricare te va ajuta să creezi un site web frumos și puternic. Dar există și unele diferențe mari.

Spațiul se adresează persoanelor cărora le lipsește competențele tehnice experte. Tu nu’nu trebuie să faceți cod pentru a crea un site web pe Squarespace, dar cu design-urile sale de înaltă calitate, oamenii vor avea greu să creadă asta! Puteți coda dacă doriți, dar, datorită editorului său drag and drop, acesta’nu sunt esențiale.

WordPress este potrivit numai pentru cei mai încrezători din punct de vedere tehnic. Va trebui să codificați și va trebui să fiți fericiți în gestionarea, actualizarea și protejarea propriului dvs. site web. Rezultatele vor fi însă satisfăcătoare; WordPress este extrem de popular, iar dacă ești’reîncărcați mingea tehnică, puteți crea un site web care’este elegant și la pachet cu caracteristici.

În general, Squarespace oferă un pachet cuprinzător care’este potrivit pentru majoritatea oamenilor. Spațiul este mai ușor de utilizat decât WordPress, dar construiește totuși site-uri web profesioniste impresionant. Aceasta’este mai puțin vulnerabilă la amenințări și este mult mai mică întreținere decât WordPress.

Pe de altă parte, WordPress și-a câștigat incontestabil reputația de platformă electrică a internetului. Dar pentru un constructor avansat și accesibil integral, Squarespace este adevărata afacere.

Iată un tabel sumar al comparației noastre de mai sus.

Squarespace vs WordPressSquarespaceWordPressUșurință în utilizareProiectaCaracteristiciAplicații și pluginuriSEOComerț electronicBloggingEditorul mobilÎntreținere continuăSecuritateProprietatea conținutuluiMigrarea site-uluiAjutor si sustinerePrețuri
Un constructor de site-uri drag-and-drop foarte ușor de utilizat. Puteți construi un site web fără să știți cum să codați sau să angajați pe nimeni pentru ajutor.Curba de învățare abruptă, mai ales dacă ești începător. Trebuie să știți cum să codați și să fiți experimentat din punct de vedere tehnic sau să angajați pe cineva care este.
Șabloane de design uimitoare, personalizabile, construite cu o experiență excelentă a utilizatorului.O mulțime de alegeri atunci când vine vorba de teme, dar niciuna nu este la fel de modernă, iar dumneavoastră’Va trebui să am unele abilități de codificare pentru a profita de toate avantajele.
O gamă de funcții încorporate, cu o calitate impresionantă care acoperă o varietate de domenii. Noile funcții sunt adăugate și actualizate în mod regulat.O gamă mai mică de funcții încorporate – mai bazată pe pluginuri terțe pentru o funcționalitate suplimentară.
Nu există aplicații externe sau pluginuri de instalat, așa cum sunt’Suntem complet integrați în Squarespace deja. Aceasta înseamnă că ei’sunt toate compatibile și actualizate.Mii de plugin-uri din care să alegeți pentru a instala pe site-ul dvs. WordPress. Funcții suplimentare suplimentare disponibile. Totuși, acest lucru poate fi riscant din cauza plugin-urilor învechite și de proastă calitate.
Caracteristici SEO deja încorporate și gestionate pentru dvs..Pluginurile SEO pot adăuga instrumente și ghiduri puternice pe site-ul dvs. WordPress.
Funcții de vânzare încorporate, inclusiv dimensiuni mari de inventar, dar lipsite ușor de aplicații și opțiuni de plată.Greu de navigat și lipsit de asistență pentru clienți. Dar dacă vă puteți da seama’este o platformă puternică, personalizabilă.
O bună alegere de șabloane de blog și instrumente pentru a vă scoate din teren, dar pur și simplu nu la fel de robust ca resursele de blog pe care le are WordPress.Adaptat pentru blogging, cu o gamă largă de pluginuri și funcții integrate. Are și o comunitate de bloggeri și vă permite să lăsați comentarii la alte bloguri WordPress.
Aplicațiile mobile sunt gratuite și ușor de instalat. Aveți patru opțiuni diferite din care puteți alege, astfel încât să puteți adapta experiența potrivit pentru site-ul dvs.’nevoile s.De asemenea gratuit și ușor de instalat. Vine doar cu o opțiune pentru fiecare dispozitiv – ceea ce este ideal dacă ești’Caut o soluție simplă.
Foarte puțin – Squarespace este un “închis” mediu, ceea ce înseamnă că controlează toate aspectele platformei și gestionează toate actualizările și lucrările de întreținere pentru dvs..Necesită întreținere frecventă, mai ales dacă platforma, tema sau plugin-urile sunt actualizate de dezvoltatorii lor. Sunteți responsabil pentru menținerea tuturor aspectelor site-ului dvs. web.
Toată securitatea și actualizările sunt gestionate pentru dvs. Dacă există o problemă de securitate, Squarespace’experții s-ar ocupa cu aceasta.Sunteți responsabil pentru gestionarea securității site-ului dvs. web.
Castigat’nu obține niciun drept asupra conținutului tău. Cu toate acestea, tu’Va trebui să depun eforturi pentru a renunța la tipăritul fin, care precizează doar că Squarespace vă poate folosi conținutul pentru a vă promova sau a vă prezenta site-ul dvs..Castigat’nu obține niciun drept asupra conținutului tău și nu are niciunul dintre termenii de licențiere pe care Squarespace îi îndeplinește. Cu toate acestea, tu’Va trebui să utilizez un furnizor de găzduire, care probabil va avea termeni de licenție similari cu Squarespace.
Vă permite să migrați site-ul dvs. dacă doriți. De asemenea, ușor de importat de pe WordPress.Vă permite să migrați site-ul dvs. dacă doriți. De asemenea, face ușor exportul de conținut.
Echipa de asistență dedicată, cu tutoriale organizate. Puteți obține ajutor și prin chat live sau prin e-mail.Comunitate mare, cu resurse și tutoriale, dar nu bine organizată. Majoritatea utilizatorilor ajung să plătească dezvoltatorilor pentru ajutor.
4 planuri premium, variind de la 12 USD pe lună la 40 USD pe lună.Ar putea varia de la 200 – 15.000 USD, în funcție de diverși factori (găzduire, teme, pluginuri, ajutor de angajare etc.)

Când să folosiți Squarespace în loc de WordPress

Încă nu sunteți sigur dacă ar trebui să utilizați Squarespace sau WordPress? Iată câteva dintre motivele cheie pentru care’Aș dori să aleg Squarespace pe WordPress:

 • Vrei un site uimitor, fără dificultăți sau necazuri
 • Ai nevoie de un site destul de rapid
 • Tu’după un site ușor de gestionat
 • Vrei un pret transparent, stabilit
 • Tu’nu sunt sigur de codare
 • Apreciezi comoditatea Squarespace’S soluție integrală
 • Vrei să te concentrezi mai degrabă pe obiectivele tale decât pe menținere
 • Îți place securitatea unui suport dedicat, 24/7

Când să folosiți WordPress în loc de spațiu

Poate tu’sunt tentat de WordPress, dar nu sunt’Nu l-am convins’este potrivit pentru tine? Iată principalele motive pentru care oamenii aleg WordPress – dacă acest lucru sună familiar, WordPress este probabil cea mai bună alegere:

 • Tu’re-construiți un site web complex
 • Vrei o personalizare completă
 • Tu’reîncepeți după o abordare practică a rulării site-ului
 • Tu’re fericiți codificarea sau învățați să codați
 • Vrei instrumente de blog cu adevărat puternice
 • Tu nu’nu am nevoie de un site super în curând
 • Tu’nu fi renunțat la sarcini tehnice, cum ar fi hosting, securitate sau actualizări
 • Îți place să alegi ce instrumente sau caracteristici are nevoie de site-ul tău

Informatii suplimentare

 • Revizuirea spațiului
 • Revizuire WordPress.org
 • Revizuire WordPress.com
 • Prețuri spațiale
 • Șabloane spațiu
 • Squarespace Ecommerce Review
 • Squarespace SEO Review
 • Cum se utilizează spațiul
 • Wix vs Squarespace
 • Cel mai bun furnizor de gazduire WordPress
 • Bluehost Review
 • Wix vs WordPress
 • Squarespace vs WordPress: Întrebările frecvente

Squarespace vs WordPress: Întrebările frecvente

Cine se adresează Squarespace?

Squarespace este proiectat pentru a ajuta pe oricine să-și creeze propriul site, indiferent de abilitatea tehnică. Tu nu’nu trebuie să faceți cod – dar puteți, dacă doriți – și vine la pachet cu funcții integrate pentru a vă face viața cât mai ușoară. Are șabloane uimitoare pentru toți iubitorii de design acolo.

Cine se adresează WordPress?

WordPress se adresează oricui dorește un control total asupra tuturor piulițelor și șuruburilor site-ului lor web, de la securitate la actualizări, codare și nu numai. Tu’Va trebui să ai încredere tehnică sau să înveți confortabil în timp ce mergi. WordPress vă oferă o personalizare totală pe site-ul dvs., astfel încât să puteți crea orice doriți!

WordPress este mai bun decât Squarespace?

Răspunsul la această întrebare stă în preferințele dvs. personale. daca tu’încerci să creezi un site cu adevărat complex și dorești o flexibilitate totală, WordPress va fi opțiunea mai bună pentru tine. Pe de altă parte, dacă tu’ești o afacere mai mică sau o echipă pentru o singură persoană, Squarespace va fi cea mai bună opțiune. Puteți crea foarte rapid un site inteligent și elegant, fără a fi nevoie să cunoașteți niciun cod.

Cât costă Squarespace?

Squarespace’planurile lunare de prețuri încep de la 12 USD pe lună. Aveți opțiunea să încercați-l pentru gratuit timp de 14 zile înainte de a vă angaja la un plan. Consultați recenzia noastră de prețuri pentru o scufundare profundă în costul real al Squarespace și pentru a afla ce plan este cel mai potrivit pentru dvs..

Cât costă WordPress?

WordPress este tehnic o platformă open source gratuită. Ceea ce tu’Va trebui să vă amintiți atunci când construiți un site web cu WordPress este că dvs.’Va trebui să plătesc pentru un nume de domeniu, găzduire pentru site-ul dvs. și, eventual, o temă pe deasupra. Te poți aștepta să plătești oriunde între 200 $ și 1.000 $+ pentru a începe să funcționeze un site WordPress. Consultați secțiunea de prețuri a acestei comparații pentru informații mai detaliate.

Ce constructor de site-uri este mai ușor de utilizat, Squarespace sau WordPress?

Puteți utiliza Squarespace fără a fi nevoie să cunoașteți o linie de cod, ceea ce o face excelentă pentru non-tehnic dintre noi. Aceasta’este cu siguranță opțiunea mai ușoară în comparație cu WordPress.

Squarespace sau WordPress este cel mai bun pentru site-uri multilingve?

WordPress este mai bun pentru a crea site-uri multilingve decât Squarespace, deoarece puteți instala anumite plugin-uri pentru a traduce și globaliza conținutul dvs. Puteți crea un site multilingv cu Squarespace, duplicând paginile dvs. în diferite limbi.

Squarespace sau WordPress este cel mai bun pentru blogging?

În timp ce Squarespace are câteva instrumente excelente de blog-uri încorporate, nicio platformă nu poate bate cu adevărat WordPress când vine vorba de blogging! Acea’s ce a fost făcut să facă și vine cu tone de instrumente de blog foarte puternice.

Dacă doriți ceva mai puțin complicat cu care să vă confruntați, consultați Weebly, Wix sau WordPress.com – vedeți cum se compară cu Squarespace și WordPress.org în recenzia noastră a celor mai bune platforme pentru construirea blogului dvs..

Ce puteți utiliza în loc de Squarespace sau WordPress?

Acest lucru depinde într-adevăr de ce tip de site web’construiești! Pentru bloguri, WordPress.com este o alternativă excelentă. Pentru magazinele online, consultați Shopify și pentru design-uri uimitoare, uitați-vă la Wix. Pentru întreprinderile mici și portofolii, Weebly este un pretendent de top!

Consultați recenzia noastră aprofundată a celor mai buni producători de site-uri web pentru o privire completă asupra tuturor constructorilor de top.

Trebuie să găsesc găzduire pentru site-ul meu Squarespace?

Nu, vă puteți așeza și relaxa, deoarece Squarespace este găzduit complet pentru dumneavoastră. Tu nu’nu trebuie să-ți găsești propriul furnizor, să te înscrii la un plan separat sau să îți faci griji pentru limitele planului. Toate planurile Squarespace vă oferă găzduire în cloud complet gestionată, precum și lățime de bandă și stocare nelimitată.

Cât de mult control ai asupra site-ului tău’conținut?

Cu WordPress, ai control total asupra site-ului tău. Acolo’șanse foarte mici de a fi eliminat, cu excepția cazului în care aveți un conflict cu furnizorul dvs. de găzduire. Squarespace are condiții de utilizare a politicilor pe care site-ul dvs. trebuie să le respecte. Încă ai control asupra ceea ce faci cu site-ul tău, dar va trebui să urmezi Squarespace’condițiile.

Puteți schimba site-ul dvs. între WordPress și Squarespace?

Da! Puteți muta site-ul Squarespace pe WordPress sau muta site-ul dvs. WordPress pe Squarespace. Așadar, chiar dacă pornești de la unul și apoi te răzgândești’nu este sfârșitul lumii! Tu nu’nu trebuie să rămân cu prima ta alegere pentru totdeauna.

Dute în vârf

Acest Ghid a fost util?

Întrebare – Ați beneficiat acest ghid? Lasă un comentariu mai jos.

Cunoașteți pe cineva care poate beneficia de acest ghid? Trimiteți-le această pagină sau faceți clic pe butoanele de partajare din stânga.

Tu’Ne vom ajuta să răspândim cuvântul despre site-ul nostru, și dvs.’îi voi ajuta!

Website Builder Expert își propune să vă ofere date oneste. Acea’de ce ne desfășurăm propriile cercetări și obținem o perspectivă directă, personală. Faceți clic aici pentru informații suplimentare.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map