Top 6 alternative de vânzare și concurenți

magazinele alternative de comerț electronicShopify este unul dintre cei mai buni producători de site-uri de comerț electronic de pe piață, dar asta nu’Nu înseamnă că’este cea mai bună platformă pentru tine. Dacă sunteți în căutarea de alternative la Shopify – vești bune, există cu siguranță câțiva concurenți Shopify pe care ar trebui să îi luați în considerare.


Contents

Top 6 noastre alternative de cumpărare

Cei mai buni și mai strălucitori concurenți Shopify de pe scena comerțului electronic:

 1. BigCommerce – cel mai scalabil constructor de site-uri de comerț electronic, cel mai bun pentru întreprinderile în creștere: de la 29,95 USD / m.
 2. Volusion – cele mai bune funcții de analiză pentru urmărirea magazinului’s date: de la 29 USD / m.
 3. WooCommerce (alimentat de Bluehost) – cel mai bun pentru personalizare și control: de la 0 USD / m plus taxe de găzduire
 4. Wix – cel mai bun pentru întreprinderile mici: de la 23 USD / m.
 5. Squarespace – cel mai bun pentru design-uri uimitoare la magazin: de la 18 USD / m.
 6. Weebly – cel mai bun pentru antreprenori: de la 0 USD / m.

BigCommerce este Shopify’cel mai mare concurent datorită gamei sale uriașe de funcții puternice de vânzare, în timp ce Wix este cel mai bun pentru întreprinderile mai mici care caută o mai mare libertate creativă. WooCommerce este găzduit de sine stătător, ceea ce aduce provocări tehnice, dar care vă oferă mai mult control. Squarespace are designuri uimitoare, Volusion are o analiză excelentă, iar Weebly este ideal pentru antreprenori.

Acum că știți cine sunt, permiteți-vă’continuăm să ne mișcăm, astfel încât să putem aprofunda diferențele dintre fiecare platformă, ce înseamnă asta pentru tine și care ar trebui să testezi.

Cumpărați concurenții: comparația

Vedeți cum se compară primii trei concurenți Shopify în toate domeniile cheie cu tabelul nostru de mai jos…

Cumpărați concurentRating generalUșurință în utilizareValoare pentru baniAjutor si sustinereScorul clientuluiWixBigCommerceSquarespaceWeeblyVolusionBluehost
85%72%90%94%90%
84%66,2%74%64%63%
83%68,8%88%70%79%
83%80%90%60%79%
78%56,9%74%76%49%
87%N / A88%100%N / A

Am efectuat cercetări aprofundate în fiecare platformă din această listă. Ușurința de utilizare și scorurile clienților provin de la oameni reali care testează fiecare constructor și am analizat fiecare plan de preț pentru a calcula valoarea pentru bani. Deci puteți fi sigur că nu am reușit’Nu scoateți aceste numere din aer subțire!

Tu’Voi observa că Bluehost’statisticile arată puțin diferit de restul. Acea’s pentru că Bluehost este un furnizor de hosting, și nu un constructor de site-uri – deci factori precum ușurința de utilizare sunt un pic diferiți. Vă recomandăm să alimentați WooCommerce cu Bluehost, deoarece acest furnizor de hosting este bine echipat pentru a face față tuturor cerințelor unui magazin de comerț electronic de succes.

Cumpărați alternative pentru magazinele online mari

Dacă aveți nevoie de o platformă de comerț electronic care este un pic mai avansată și care are o mulțime de instrumente și flexibilitate (la fel ca Shopify), iată câteva alternative pe care trebuie să le luați în considerare.

Acestea sunt ideale pentru dvs. dacă doriți să construiți magazine mai mari (foarte aproximativ, mai mult de 10 produse), dacă aveți un business cu volum mare de vânzări sau dacă aveți nevoie de capacitatea și flexibilitatea pentru a vă personaliza magazinul de comerț electronic.

Dacă doriți o alternativă Shopify mai simplă și mai ușor de utilizat, treceți înainte la secțiunea următoare.

# 1. BigCommerce

Cel mai scalabil constructor de site-uri de comerț electronic – cel mai bun pentru întreprinderile în creștere

Gama de prețuri: 29,95 USD – 299,95 USD / lună

BigCommerce este o platformă de comerț electronic foarte de renume, care vă poate ajuta să vă construiți magazinul online, fără ca dvs. să fiți priceput în tehnologie sau să știți să codați (deși ajută cu siguranță dacă aveți unele abilități de codare, dar nu o abilitate necesară).

Shopify concurenți alternative - bigcommerceBigCommerce este cel mai bun constructor de comerț electronic pentru întreprinderile mari și cu creștere rapidă.

Ei sunt un constructor de comerț electronic găzduit, ceea ce înseamnă că’s. a “un singur popas” pentru tine să-ți construiești magazinul online.

Tu nu’nu trebuie să vă primiți propriile servicii de găzduire, așa că nu’nu trebuie să vă faceți griji pentru actualizările și configurațiile de securitate. La fel ca și Shopify, BigCommerce are grijă de toate aspectele tehnice de fundal ale funcționării unui magazin de comerț electronic pentru dvs..

Acest lucru vă permite să vă puneți în funcțiune magazinul și să începeți să vindeți foarte repede. Introduceți conținutul / produsele, conectați-vă la un procesor de plăți și dvs.’pleacă la curse.

Pssst! Obțineți până la trei luni gratuit cu BigCommerce

Am vrut doar să vă anunțăm că BigCommerce oferă în prezent până la trei luni gratuite când vă înscrieți la un nou plan. Accesați site-ul web BigCommerce pentru a vedea această ofertă în direct!

Sigur că există un timp inițial de configurare, dar după tine’ați făcut asta, vă puteți concentra pe creșterea afacerii dvs. (marketing, îndeplinirea produselor, optimizarea vânzărilor) și nu trebuie să vă petreceți prea mult timp (sau, chiar dacă), îngrijorându-vă de depanarea problemelor tehnologice..

Ca să nu mai vorbim, BigCommerce are o echipă dedicată de asistență 24/7 (telefon, chat în direct, asistență prin e-mail), astfel încât să ai întotdeauna pe cineva la care să te adreseze dacă ai nevoie de ajutor.

# 2. Volusion

Cele mai bune funcții de analiză pentru urmărirea magazinului’date

Gama de prețuri: 29 USD – 299 USD / lună

Volusion este o platformă găzduită de comerț electronic care este concepută pentru a vă ajuta să funcționați și să funcționați. Aceasta’nu este la fel de ușor de utilizat sau puternic ca BigCommerce, dar are multe de oferit pentru afacerea potrivită!

constructor de comerț cu voluțieVolusion este o platformă populară care oferă o soluție integrală pentru magazinul dvs. online. Are o analiză excelentă și instrumente de date care vă ajută să vă urmăriți și să vă dezvoltați afacerea.

Ca și BigCommerce și Shopify, Volusion este o platformă specializată de comerț electronic. Aceasta’s-a găzduit pentru dumneavoastră și are instrumentele pentru a vă începe să vindeți online cât mai ușor și cu succes. În cercetarea noastră a venit imediat după BigCommerce pentru funcțiile sale de vânzări. Deci poți avea încredere în ea’am setul de instrumente pentru a construi o afacere robustă.

Aceste caracteristici includ recuperarea căruciorului abandonat și capacitatea de personalizați facturile, pachetele de pachet și chitanțele POS. Acesta este un excelent exemplu al modului în care Volusion își dorește ca clienții săi să reușească și să iasă în evidență de mulțime.

Volusion’cea mai mare forță este în ea instrumente de analiză și raportare a datelor impresionante. Puteți analiza comportamentele clienților, monitoriza nivelul stocurilor, înregistra veniturile și comenzile totale și urmări conversiile.

Aceasta’e ușor să urmărești și să analizezi toate datele tale, deoarece Volusion atrage toate vânzările într-o singură locație. Acest lucru este util mai ales dacă’vindeți pe mai multe canale precum Facebook. Pe scurt, Volusion’Instrumentele de date mari vă permit să analizați și să vă organizați cu ușurință afacerea.

Cu patru planuri de preț pentru a alege dintre oferirea unei game variate de funcții și opțiuni de asistență, Volusion’Am ceva pentru toată lumea. Dar, fiți atenți: Volumul are costuri suplimentare cum ar fi achiziționarea unui certificat SSL. Acest lucru este inclus în mod normal în planurile de preț, astfel încât poate veni o surpriză.

Volusion isn’este cel mai ușor constructor de utilizat, deci dacă tu’cauți ceva mai simplu de a vă configura’faceți mai bine cu Weebly, Wix, Squarespace sau BigCommerce. Dar daca tu’sunteți gata să vă rotiți mânecile în sus și sunteți încântați de urmărirea succesului magazinului dvs., Volusion este o alegere de top.

# 3. WooCommerce cu WordPress.org

Cel mai bun pentru personalizare și control

Gama de prețuri: 0 USD / lună (plus taxele de gazduire)

În mod tradițional, WordPress a fost cunoscut a fi un blogger’s platforma. Acea’pur și simplu nu mai este adevărat, deoarece WordPress este suficient de avansat pentru a alimenta unele dintre cele mai mari site-uri web din lume, inclusiv unele magazine de comerț electronic destul de avansate..

WooCommerce by WooThemes este responsabil pentru furnizarea de site-uri WordPress cu capacitate de comerț electronic. Acest lucru înseamnă că site-ul dvs. de comerț electronic trebuie să fie construit pe platforma WordPress și să utilizați instrumentele oferite de WooCommerce pentru a vă crea magazinul online.

Alternative Shopify - WooCommerceVindeți prin WordPress folosind WooCommerce pentru o alternativă puternică de comerț electronic la Shopify.

Ce’S interesant este faptul că WooThemes a fost achiziționat de Automattic, care operează WordPress.com și contribuie la WordPress.org. Prin urmare, WooCommerce este cu siguranță foarte apreciat de WordPress.

WooCommerce a indicat pe site-ul lor că alimentează în prezent peste 29% din toate magazinele online, o fază impresionantă pentru a spune cel mai puțin.

WordPress.org este o platformă open source. Aceasta înseamnă că, dacă doriți să utilizați WooCommerce pentru a vă alimenta magazinul de comerț electronic, va trebui să aveți unele abilitati tehnice, sau aveți capacitatea de a angaja un dezvoltator bun pentru a vă ajuta să construiți și să mențineți aspectele tehnice ale site-ului (cum ar fi crearea propriilor dvs. servicii de găzduire).

Cadrul de bază WooCommerce este gratuit pentru a fi descărcat și vă oferă, de asemenea, o mulțime de extensii / instrumente gratuite. Dar dacă doriți funcții mai avansate, puteți achiziționa și extensii premium.

Dacă nu’nu aveți pofta tehnică de a face o mulțime de administratori de sistem să lucrați singur sau să vă ajute cineva să vă construiți sau să vă întrețineți magazinul, atunci WordPress / WooCommerce nu poate fi alegerea potrivită pentru dvs..

La sfârșitul zilei, puteți construi un magazin de comerț electronic foarte avansat și capabil cu WooCommerce, dar tu’Va trebui să vă angajați pentru aspectele tehnice ale funcționării magazinului.

WooCommerce / WordPress nu este la fel de ușor de utilizat ca Shopify și spre deosebire de Shopify, veți fi responsabil pentru toate lucrările tehnice de backend.

Apropo, dacă sunteți în căutarea unui serviciu premium de găzduire WordPress, vă recomandăm și WP Engine. ei’sunt puțin mai scumpe decât alte servicii tradiționale de găzduire, dar sunt un serviciu dedicat de găzduire WordPress, iar serviciile / suportul lor sunt destul de bune.

Cumpărați alternative pentru magazinele online mici

Pentru magazinele mai mici care necesită utilizarea mai ușor de instrumente de comerț electronic.

Dacă nu’nu aveți nevoie de o platformă foarte avansată sau flexibilă, cum ar fi Shopify, și preferați să folosiți ceva mai simplu, mai ușor de utilizat, mai ieftin și oferă asistență 24/7, atunci iată câteva recomandări.

# 1. Wix eCommerce

Cel mai bun pentru întreprinderile mici

Gama de prețuri: 23 USD – 500 $ / lună

Wix este un constructor de site-uri de drag and drop pur, ceea ce înseamnă că puteți plasa literalmente orice conținut oriunde pe site-ul dvs. web. Aceasta’De asemenea, devine una dintre platformele noastre preferate de comerț electronic.

Wix eCommerce este foarte ușor de utilizat (nu necesită abilități de codificare sau tehnice), are o echipă excelentă de asistență dedicată (telefon sau e-mail) și are o echipă de dezvoltatori care să gestioneze toate detaliile tehnice pentru tine, așa că nu’nu trebuie să vă faceți griji pentru nimic altceva decât să vă construiți și să gestionați magazinul dvs. de comerț electronic.

Funcții noi, precum Wix Corvid și Wix SEO Wiz, vă pot ajuta chiar să vă dezvoltați rapid magazinul online prin crearea dinamică a paginilor (gândiți-vă că pagini individuale pentru fiecare produs pe care îl vindeți pe toate creat doar cu câteva clicuri) și pot ajuta potențialii clienți să-l găsească prin motoarele de căutare.

Concurenții Shopify Alternative - WixWix este un constructor de site-uri care vă oferă instrumentele pentru a crea cu ușurință un magazin online profesionist.

Lucrul pe care Wix îl face excelent ca platformă de comerț electronic este că simplifică totul. Tu’Vei economisi mult timp și efort folosind Wix ca editor ușor de utilizat face fără durere modificarea șabloanelor de comerț electronic existente, proiectate profesional într-un magazin online frumos și funcțional pentru afacerea ta.

Wix’selecția funcțiilor de comerț electronic nu este la fel de avansată sau cuprinzătoare ca și constructorii de site-uri de comerț electronic pur și simplu discutate mai sus (inclusiv Shopify), ei’e ușor de utilizat și de acoperit toate elementele de bază de care ai nevoie pentru a construi un magazin funcțional pentru a vinde produse.

Pe măsură ce numărul de magazine de comerț electronic de pe Wix crește, compania își îndreaptă atenția din ce în ce mai mult către acești utilizatori și adaugă regulat mai multe funcții. Wix are o mare reputație pentru inovație și, astfel, un accent mai mare pe partea de comerț electronic poate fi doar o veste bună!

Dacă sunteți un proprietar de afaceri mici și doriți să construiți un magazin online, fără să vă încurcați cu lucrurile techie, atunci Wix este o opțiune excelentă pentru care puteți încerca.

# 2. Squarespace

Cel mai bun pentru design-uri uimitoare la magazin

Gama de prețuri: 18 $ – 40 $ / lună

Squarespace este un constructor de site-uri web care acceptă caracteristici puternice de comerț electronic. Tu nu’nu trebuie să știu codificarea sau să ai un grad în design web pentru a construi un magazin uimitor cu Squarespace.

Are modele de cea mai bună calitate de pe piață și vine cu un sistem de inventar excelent.

pătrat spațiu comercializează alternativăSquarespace oferă șabloane de design uimitoare pentru a vă afișa produsele. Caracteristicile site-ului web de cea mai bună calitate și un sistem puternic de inventar susțin succesul magazinului dvs. online.

Acesta este un constructor elegant și eficient. Tu nu’nu trebuie să-ți găsești propriul hosting sau să-ți faci griji în legătură cu propriile actualizări. Toate acestea sunt gestionate pentru dvs., ceea ce face ușor și rapid să începeți să vindeți.

Puteți adăuga cod personalizat dacă doriți, dar cu cea mai bună calitate a Squarespace’s magazinul online îl șablonează’nu este nevoie. Aceasta’nu este o surpriză Squarespace a devenit un top pentru flexibilitatea proiectării în cercetarea noastră – puteți schimba oricând șabloane și chiar să lucrați la mai multe modele simultan.

Squarespace isn’nici o față drăguță. Având în vedere’este un constructor de site-uri în primul rând, cu funcționalitatea de comerț electronic inclus’Am câteva instrumente de vânzare de înaltă calitate.

Securitatea SSL este inclusă, făcând site-ul dvs. în siguranță pentru ca vizitatorii să aibă încredere. Recuperarea coșurilor abandonate și conturile clienților creează o experiență de cumpărare rapidă și ușoară pe magazinul tău.

Squarespace are și un sistem de inventar foarte puternic. Își întrece complet pe concurenții săi Wix și Weebly. De fapt, Squarespace’Sistemul de inventar este mai mult pe Shopify’nivelul s. De exemplu, puteți încărca produse simultan sau în vrac și să urmăriți nivelul stocurilor dvs. prin alerte prin e-mail.

Squarespace’Planurile de comerț electronic variază de la 18 $ – 40 $ pe lună (facturat anual). Desi’este mai ușor de utilizat decât BigCommerce, acesta’nu este cel mai prietenos constructor de acolo. Așadar, dacă doriți ceva super simplu, consultați Wix și Weebly în schimb.

# 3.Comerț electronic online

Cel mai bun pentru antreprenori

Gama de prețuri: 0 $ – 26 $ / lună

Weebly este în prezent unul dintre cei mai buni producători de site-uri web pentru întreprinderi mici și site-uri de portofoliu de pe piață.

În comparație cu Wix, Weebly are mai puține instrumente, dar după cum am menționat, sunt foarte ușor de utilizat.

magazinează concurenți alternative - WeeblyWeebly este un constructor de site-uri care oferă comerț electronic pe toate planurile sale plătite, astfel încât să puteți vinde ușor online.

Caracteristicile lor de comerț electronic sunt destul de cuprinzătoare și simplu de utilizat (dar nicăieri la fel de cuprinzătoare ca Shopify), permițându-vă construiți un magazin online foarte repede fără să aveți abilități tehnice, sau vă faceți griji pentru aspectele tehnice ale construirii site-urilor web.

Deși Weebly’instrumentele de comerț electronic nu sunt la fel de cuprinzătoare ca și constructorii de magazine online pure, au suficiente funcții pentru a construi un magazin online de succes.

Din nou, sunt un constructor de site-uri foarte ușor de utilizat și intuitiv, astfel încât curba de învățare este foarte scăzută. Aceasta’este un software excelent de comerț electronic pentru începători.

Weebly este gratuit pentru a crea un site web și aveți opțiuni pentru a face upgrade la planurile lor premium dacă doriți să vindeți online și să deblocați mai multe funcții.

Cum alegeți o alternativă Shopify?

După cum puteți vedea din tabelele noastre de mai sus, există câteva lucruri importante care trebuie luate în considerare atunci când alegeți o alternativă Shopify.

Trebuie să vă gândiți la:

 • Ușurință în utilizare
 • Valoare pentru bani
 • Relații Clienți
 • Calitatea caracteristicilor
 • Proiectare șablon

Alegerea alternativei Shopify potrivite depinde și de nivelul de abilități tehnologice. daca tu’reveniți un cod de pro, atunci ar trebui să mergeți cu o platformă open source, cum ar fi WooCommerce, care vă oferă o personalizare nelimitată la proiectarea magazinului dvs. online. Cu toate acestea, constructorii de site-uri precum Wix, Weebly, Squarespace și BigCommerce sunt destinate începătorilor tehnologici, oferind tot ceea ce aveți nevoie pentru construirea unui magazin de comerț electronic totul într-un singur loc..

Concluzie – Magazin alternative alternative & concurenţii

Dacă ați testat Shopify și didn’găsiți că sunt potrivite pentru dvs. sau dacă sunteți încă în faza inițială de cercetare, există câteva alte alternative Shopify pe care să le luați în considerare.

6 dintre cei mai buni concurenți din magazin:

 1. BigCommerce.
 2. Volusion.
 3. WooCommerce alimentat de Bluehost.
 4. Wix.
 5. Squarespace.
 6. Weebly.

BigCommerce este alternativa noastră de top Shopify recomandată datorită caracteristicilor sale puternice de vânzare. Aceasta’este complet găzduit, ceea ce înseamnă că poți ajunge direct la vânzare, fără să-ți faci griji pentru niciun lucru tehnologic.

Volusion este o altă opțiune bună pentru magazinele mai mari, cu gama sa solidă de instrumente de analiză, în timp ce WooCommerce este perfect dacă’căutați controlul total al personalizării asupra site-ului dvs. Tu’Va trebui să aveți încredere în partea tehnică și să găsiți găzduire pentru site-ul dvs. – vă recomandăm să consultați Bluehost!

daca tu’Caut o alternativă Shopify care’s mai ușor de utilizat, nu necesită aproape niciun fel de abilități tehnice, dar vine cu instrumente și flexibilitate ușor mai puțin avansate, apoi aruncați o privire la Wix, Squarespace sau Weebly. Acești constructori sunt perfecti pentru antreprenorii care doresc să construiască un magazin profesionist, fără probleme.

Toate platformele de pe această listă, în afară de WooCommerce, au un proces gratuit, astfel încât să puteți afla care este cel mai potrivit pentru dvs. fără riscuri. Vă recomandăm să săriți pe o probă gratuită (sau două) pentru a afla care este concurentul Shopify cel mai potrivit pentru dvs.!

Întrebări frecvente

Care este cea mai ușoară alternativă pentru a utiliza Shopify?

Recomandăm Weebly oricui caută să creeze un magazin online simplu și rapid. Editorul lor este extrem de ușor de utilizat, astfel încât magazinul dvs. online să poată fi funcționat în câteva ore.

Citiți mai multe despre Weebly în revista noastră detaliată de comerț electronic Weebly pentru a afla dacă este cazul’e potrivirea ta perfectă.

Acestea fiind spuse, aceasta’este o idee bună să testați câțiva constructori de site-uri web înainte de a vă alege cu alegerea finală. Toată lumea găsește lucruri diferite ușor, așa că răspunsul dvs. ar putea să nu fie același ca al nostru!

Care este cea mai ieftină alternativă Shopify?

Tehnic, WooCommerce și Weebly sunt cele mai ieftine alternative Shopify ca și ele’ești liber să folosești.

Cu WooCommerce, totuși, ceea ce trebuie să țineți cont este că este o platformă de comerț electronic găzduit de sine stătător, ceea ce înseamnă că trebuie să plătiți pentru găzduire. Acest lucru ar putea fi de la 5 – 15 $ pe lună. De asemenea, va trebui să vă conectați propriul nume de domeniu, care se află în jur 10 dolari pe an.

daca tu’nu sunteți priceput din punct de vedere tehnic sau nu aveți dificultăți în construirea magazinului dvs., poate fi necesar să angajați un dezvoltator care să vă ajute. Acest lucru poate deveni destul de scump.

Weebly este un constructor de site-uri găzduit, drag and drop care oferă planuri de la 0 la 26 dolari pe lună. Aceasta face o alegere excelentă dacă’este o persoană non-tehnică care caută o opțiune la prețuri rezonabile.

Ce alternativă Shopify are cele mai bune șabloane?

Squarespace are design-uri de cea mai bună calitate a oricărui constructor de pe piață. Puteți crea un magazin cu adevărat uimitor cu oricare dintre acestea, fără să cunoașteți o singură linie de cod! Toate șabloanele Squarespace au funcționalitate de comerț electronic, așa că aveți peste 60 de ani a alege din. Există 12 șabloane din categoria magazinului online dacă doriți un design cu adevărat specializat.

Dacă doriți o gamă mai mare de alegeri, fără a sacrifica calitatea, aruncă o privire la Wix. Wix are o gamă uriașă de șabloane uimitoare, care permit magazinului tău să pară profesionist și lustruit cu aproape niciun efort din partea ta! Și alegerea pe care o obțineți cu Wix este uimitoare – au peste 510 șabloane din care să alegi!

Ce alternativă Shopify este cea mai potrivită pentru întreprinderile mici?

Pentru magazinele online care vor vinde sub 50 de produse, vă recomandăm Wix ca cea mai bună alternativă Shopify.

Wix’Instrumentele de comerț electronic vă permit să creați un magazin online profesionist și complet funcțional în cel mai scurt timp! Citiți mai multe despre asta în revista noastră completă de comerț electronic Wix pentru a vedea dacă este cazul’este potrivit pentru tine.

Ce alternativă Shopify este cea mai potrivită pentru întreprinderile mari?

daca tu’ești o persoană non-tehnică și tu’sper să vândă peste 50 de produse pe magazinul tău online, BigCommerce este cea mai bună alternativă Shopify. Ei sunt ‘ghișeu unic’ constructor de site-uri de comerț electronic.

Puteți citi mai multe despre caracteristicile sale, instrumentele de vânzare și multe altele în revista noastră BigCommerce sau puteți vedea cum se compară cu Shopify în comparația noastră BigCommerce vs Shopify.

daca tu’căutați o platformă mai avansată și provocatoare din punct de vedere tehnic, puteți lua în considerare fie Magento, fie WooCommerce.

Ar trebui să folosesc WooCommerce sau Shopify?

Depinde de nivelul tău de abilitate tehnologică. WooCommerce este o platformă open source care te înseamnă’ești obligat să codifici totul și să organizezi găzduire web și securitate. Pe de altă parte, Shopify este un constructor de site-uri web, ceea ce înseamnă că toate instrumentele de care aveți nevoie pentru a crea un magazin online pot fi găsite într-un singur loc, ceea ce face foarte ușor pentru oricine să construiască un magazin de comerț electronic..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map