Top 9 Cele mai bune alternative la Wix: Ne uităm la concurenții Wix & rsquo; s

cele mai bune alternative wix imagine prezentată


Wix este numărul nostru general de producători de site-uri evaluat, dar asta nu’Nu mă refer’este potrivit pentru toată lumea.

Chiar daca tu’căutați alternative pentru noul dvs. site sau doriți să treceți de la Wix la altceva, voi’re la locul potrivit! Cunoaștem piața și cunoaștem concurenții din interior.

Aici, la Website Builder Expert, efectuăm cercetări pentru a vă oferi date precise și echilibrate, astfel încât să puteți alege cel mai bun constructor de site-uri pentru site-ul dvs. web. Dacă doriți o alternativă la Wix, acest articol vă va ajuta să vă restrângeți opțiunile și să găsiți cel mai bun rezultat.

Noi’vă voi oferi o imagine de ansamblu asupra Wix’principalii concurenți și o defalcare detaliată a acestor alternative în funcție de ele’sunt cel mai bun pentru.

Acest ghid acoperă ce alternativă Wix este cea mai potrivită pentru site-uri de afaceri, blogging, care este cel mai ușor de utilizat, cel mai bun pentru comerț electronic și pentru a rezuma, care deține locul ca cel mai bun constructor de site-uri web. Dar mai întâi, hai’arunc o privire la cine sunt acești concurenți…

Cele mai bune 9 alternative la Wix

 1. Weebly – Cel mai bun pentru afaceri.
 2. Hai tăticu – Cel mai bun pentru un site de afaceri rapid și ușor.
 3. SITE123 – Cel mai bun pentru un site rapid și ușor.
 4. WordPress.org – Cel mai bun pentru libertate creativă și blogging.
 5. WordPress.com – Cel mai bun pentru blogging.
 6. Squarespace – Cel mai bun pentru design.
 7. Impresionant – Cea mai bună valoare pentru bani.
 8. Shopify – Cel mai bun pentru comerț electronic.
 9. BigCommerce – Cel mai bun pentru marile magazine online.

Cele mai bune trei alternative Wix sunt Weebly, GoDaddy și SITE123. Acea’pentru că ei’reveniți toți începători prietenoși și rapid de construit, oferind în același timp funcții precum blogging și vânzare online. Weebly este cea mai bună alternativă Wix, deoarece combină ușurința de utilizare cu o gamă vastă de instrumente de înaltă calitate.

Informatii suplimentare

 • Cei mai buni 10 producători de site-uri din 2019 – Asigurați-vă că alegeți una dintre cele mai bune. Consultați lista noastră definitivă!
 • Cele mai bune site-uri de web site gratuit – Vrei o alternativă excelentă pentru Wix pe care să o folosești gratuit? Vezi lista noastră cu cei mai buni producători gratuite.
 • Graficul de comparare a constructorilor de site-uri web – Vedeți cum se compară fiecare dintre cei mai buni constructori în graficul nostru util.

1

Există alternative mai bune la Wix?

Acolo’Nu neagă că Wix este extrem de popular. Vedeți reclamele la televizor și YouTube, și dacă’Am căutat online pentru constructorii de site-uri, atunci șansele sunt’s-a afișat și în fluxul tău de socializare. Wix stropește pentru publicitatea sa și plătește.

Vedeți graficul de mai jos pentru a vedea cum se compară numerele sale de căutare Google cu doi dintre principalii săi concurenți, Weebly și Squarespace!

wix Weebly squarespace trend trendAcest grafic arată interesul în timp pentru constructorii de site-uri web Wix, Weebly și Squarespace, afișând modul în care Wix domină piața prin popularitatea sa.

După cum vedeți, Wix’echipa de publicitate știe ce’fac, și la fel și echipa lor de produse. În timp ce clasificăm Wix ca fiind primul nostru constructor de site-uri web, există o mulțime de alternative Wix acolo! Lăsa’au o privire mai atentă asupra celor care sunt cele mai potrivite pentru tipul de site de care ai nevoie.

2

Concurenții Wix: Top 9

Am efectuat cercetări aprofundate în Wix’concurenții pentru a găsi cele mai bune alternative și pentru ce este mai bine fiecare. Iată rezultatele:

 1. Weebly – cea mai bună alternativă. Weebly are mult mai multe funcții decât Wix – aceste funcții sunt încorporate, așa că nu’nu trebuie să le instalați ca aplicații terțe precum tine cu Wix.
 2. Hai tăticu– cel mai bun pentru un site de afaceri rapid și ușor: săriți crearea de la zero, puteți răspunde la câteva întrebări și GoDaddy va crea un site de afaceri excelent pentru dvs., folosind ADI (Artificial Design Intelligence).
 3. SITE123 – folosind ADI, acest constructor creează un site deja formatat din doar câteva întrebări simple, ceea ce face mai ușor decât oricând și economisind timp.
 4. WordPress.org – cel mai bun pentru blogging, această platformă open source necesită cunoștințe de codare. Dar tu’Voi obține un nivel ridicat de control creativ și’este excelent pentru amplasarea site-urilor.
 5. WordPress.com – Cel mai bun pentru blogging dacă’nu ești un coder încrezător. Mai ușor de utilizat decât platforma WordPress.org, combină funcții puternice de blog cu design de constructor de site-uri web.
 6. Squarespace– cel mai bun pentru crearea de site-uri cu aspect bun, estetic și profesional.
 7. Impresionant – cea mai bună valoare pentru bani și excelentă pentru începători, în special bloggerii.
 8. Shopify – cel mai bun pentru site-uri de comerț electronic mari și serioase. Oferă un nivel ridicat de control creativ, care îl face pe Wix atât de popular, combinat cu instrumentele de gestionare a afacerilor pentru a vă susține site-ul’creșterea s.
 9. BigCommerce – cel mai bun pentru întreprinderile mari, deoarece oferă cele mai bune soluții rotunde pentru magazinele online.

3

Cele mai bune alternative la Wix pentru site-uri de afaceri

Weebly este cea mai bună alternativă Wix pentru site-urile de afaceri. Cu mai mult spațiu de stocare oferit și mai multe funcții interne decât Wix, Weebly este o alegere excelentă pentru site-ul dvs. de afaceri.

Weebly’Caracteristicile s sunt încorporate, spre deosebire de Wix. Wix folosește în mare parte aplicații de la terți care pot crește costurile generale de construire și creștere a site-ului dvs. web. Weebly vă ajută să reduceți costurile, oferind o gamă largă de funcții interne. Acestea includ formulare, galerii foto, e-mail marketing și multe altele.

Acest lucru a spus, Weebly are mai mult o curbă de învățare decât Wix. În cercetarea noastră, oamenii au considerat că este cu 22% mai dificil de utilizat decât Wix.

Deci Weebly ia ceva mai mult pentru a te obișnui – dar dacă tu’nu sunteți sigur din punct de vedere tehnic, don’nu vă faceți griji’este încă orientat către non-codificatori.

Dacă doriți să-l păstrați într-adevăr simplu, consultați Hai tăticu. Prin utilizarea ADI (Artificial Design Intelligence), GoDaddy îl face super rapid și ușor de creat site-ul dvs. web. Această tehnologie face mai ușor ca niciodată începerea online.

Tot ce trebuie să faceți este să răspundeți la câteva întrebări despre tipul site-ului dvs. web’creezi și îți oferă un șablon, completat cu informațiile pe care le ai’l-am dat. daca tu’refaceți un magazin online, funcțiile relevante sunt deja configurate pentru dvs., împreună cu numele site-ului dvs. Aceasta înseamnă că puteți avea un site web în câteva minute!

Dar, în general, Weebly oferă o posibilitate excelentă pentru creșterea mărcii și afacerii tale.

4

Ce producători de site-uri web sunt mai ușor de utilizat decât Wix?

daca tu’caut ceva’este ușor și foarte rapid de utilizat, aruncă o privire la SITE123. Acest constructor de site-uri este similar cu Wix și GoDaddy în utilizarea ADI. Creează un șablon personalizat și personalizat, cu toate funcțiile de care aveți nevoie deja instalate.

Tot ce face este să vă pun câteva întrebări – de exemplu, numele site-ului dvs. și ce tip de site doriți. Apoi folosește răspunsurile dvs. pentru a crea un site web pre-format, economisindu-vă timpul și efortul de a începe de la zero. Este într-adevăr la fel de ușor ca unul, doi, trei.

Aici’este ce a spus un utilizator SITE123 despre acest constructor prietenos pentru începători:

“În general, am găsit-o într-adevăr, foarte simplu de utilizat.”

Această simplitate face ca construirea unui site web să fie într-adevăr rapidă și posibilă chiar și pentru cei mai nervoși tehnologii. Unul dintre punctele forte ale SITE123 este ajutorul și sprijinul său uimitor. Așadar, chiar dacă ați intrat în dificultate, voi’Am ajutor la îndemână.

Cel mai bun suport este oferit prin funcția de chat live, care vă ghidează în procesul de creare. Acest lucru face ca întreaga călătorie și editare să fie mult mai ușoară, întrucât aveți pe cineva acolo pentru a vorbi și pune întrebări în timp ce mergeți.

În total, SITE123’s crearea automată și suportul de chat live de prim rang îl face cel mai ușor constructor de site-uri web de utilizat.

Dacă vă place sunetul acestui stil ADI de a construi un site web, dar nu’nu este fantezie SITE123, de ce nu consultați GoDaddy? Vă permite să construiți un site web în același mod, folosind informațiile pe care le oferiți pentru a crea un site personalizat pe care să îl editați. Din nou, acest lucru înseamnă că înseamnă’e super rapid și ușor de publicat un site web.

Dar dacă doriți să vă ocupați mai mult în crearea și editarea site-ului, Strigant este o altă alegere de top. Încă se concentrează foarte mult asupra simplificării cuiva și a tuturor pentru a-și crea propriul site web. De fapt, Strigant’Scopul tău este ca site-ul dvs. web să fie cât mai repede posibil: 15 minute pentru a fi exact!

Simplifică simplifică editarea, schimbarea și personalizarea șablonului ales. Obțineți satisfacția că l-ați proiectat și personalizat singuri, fără să vă chinuiți sau să nu începeți de la zero.

Cu oricare dintre acești trei constructori vă’Voi avea o experiență fără stres în construirea site-ului. SITE123 și GoDaddy sunt cele mai rapide și sunt înlocuitori bune pentru Wix ADI. Stimător oferă o mână liberă fără probleme pe o abordare mai asemănătoare cu Wix’s drag and drop editor.

5

Cel mai bun concurent Wix pentru blogging

Cea mai bună alternativă Wix pentru blogging este WordPress. Indiferent dacă alegi WordPress.com sau WordPress.org depinde de nevoile dvs. și de încrederea tehnică. WordPress.org este platforma de blog și originală, dar nu uitați că nu este un constructor de site-uri.

WordPress.com nu este nici un constructor de site-uri tradiționale, dar design-ul este mai eficient, astfel încât să obțineți caracteristicile puternice de blog pentru care este cunoscut WordPress, cu senzația simplificată de constructor de site-uri web.

Puteți citi mai multe despre WordPress.org în recenzia noastră aprofundată. Dar deocamdată noi’mă vom concentra pe WordPress.com ca acesta’este mai aproape de un constructor de site-uri web real și este opțiunea mai ușor de utilizat din cele două platforme de blogging.

WordPress.com este creat pentru blogging și arată! Aceasta’este ceea ce face cel mai bine acest constructor (ceea ce înseamnă că, dacă vrei un site web personalizat, altceva decât blogging-ul tău)’mai bine căutați în altă parte).

daca tu’căutați un specialist în blogging, WordPress.com are toate funcțiile pe care le-ați putea dori. Acestea includ adăugarea de comentarii, analize specifice blogului, categorii de afișare, un flux RSS și posibilitatea de a arhiva bloguri mai vechi. Wix nu face’nu susțineți aceste două funcții, așa că WordPress.com este o alegere excelentă pentru a scăpa de aceste limitări.

6

Care Website Builder este mai bun decât Wix pentru design?

Cea mai bună alternativă Wix pentru modele cu aspect bun este Squarespace. În timp ce se mândrește cu peste 500 de șabloane proiectate profesional, Wix poate’nu concurează cu Squarespace’aspect curat și structurat.

Mulți iubesc Wix pentru un nivel ridicat de control creativ al instrumentului de editare drag and drop, dar alții consideră că acest stil de editare nelimitat este un motiv de anxietate. Un singur clic sau alunecare greșit, iar site-ul dvs. web poate părea disjunct sau dezechilibrat pentru privitor.

Dar Spațiul’șabloanele folosesc secțiuni, distanțiere și blocuri pentru a vă ajuta să vă direcționați și să vă ghidați personalizarea. Adăugați la aceasta gama de șabloane personalizate și’este clar de ce Squarespace este favoritul pentru estetică.

exemple de șabloane de spațiu pătratSquarespace’șabloanele sunt curate, atractive și profesionale, cu o serie de modele specifice industriei.

Aici’s ce a spus un expert din industrie despre Squarespace’s designuri:

“Simt că Squarespace se confruntă cu ei’Îmi împlinesc majoritatea oamenilor’nevoile lor, ei oferă poate cea mai fără soluție fără riscuri într-un fel, un aspect și caracteristici mai moderne, și da’sunt cele două lucruri care ies în evidență cel mai mult.”

Squarespace a fost clasat drept cel mai bun constructor din cercetările noastre atunci când a fost vorba de brand, experiență de utilizator și design, datorită stilului și ușurinței șabloanelor sale.

7

Care concurent Wix este cea mai bună valoare pentru bani?

Un constructor de site-uri relativ nou câștigă acest lucru: Strigant este o valoare uimitoare pentru bani. Acolo’este o gamă largă de șabloane elegante, funcții excelente, inclusiv un magazin simplu și instrumente de blogging, asistență pentru clienți 24/7 și absolut nicio presiune pentru a face upgrade de la planul gratuit.

Acesta este un bun constructor de site-uri web gratuit pentru începători. Aceasta’e super simplu pentru a crea site-uri web de bază cu o singură pagină – nu’chiar nu trebuie să cunoașteți o singură linie de cod! Alegând din selecția lor de șabloane puteți crea site-uri web elegante și profesionale cu o singură pagină cu Strikingly în aproximativ 15 minute.

Mai jos puteți vedea câteva exemple de site-uri construite cu Strikingly:

exemple izbitoare ale site-uluiAceste exemple de site-uri publicate construite pe Strikingly variază în stil și subiect, dar toate arată profesionale și unice.

Din exemplele date pe Strikingly’este site-ul web’s clar că șabloanele acoperă o gamă largă de industrii, de la portofolii la CV-uri online, bloguri și magazine online.

Cu funcția Magazin simplu disponibil chiar și pe planul gratuit, înseamnă că oricine poate începe să câștige bani prin intermediul site-ului său Strikingly. Puteți adăuga un singur produs cu stoc nelimitat la magazinul dvs. pe versiunea gratuită, totuși, dacă doriți să vindeți mai multe, fie să faceți upgrade sau să aruncați o privire la Shopify.

Strigant are, de asemenea, o serie de funcții de blog pe planul său gratuit. Acestea includ marcarea socială, un flux RSS și funcție de căutare, secțiunea de comentarii și categoriile de afișare. Tot ce trebuie să faceți este să adăugați funcția Blog simplu pe site-ul dvs. și puteți obține scrierea! Asa de, daca tu’re-blogger, dar credeți că WordPress ar putea fi prea tehnic și doriți să începeți de mici, atunci Strikingly este cea mai bună alegere.

Simplitatea lui Strikingly’s șabloane înseamnă că dacă doriți un nivel ridicat de control creativ, așa cum obțineți cu Wix, voi’mai bine să te uiți la un constructor precum WordPress sau Squarespace. Dar daca tu’sunt fericit să lăsați șablonul să facă cea mai mare parte a lucrărilor, atunci aceasta este o alegere perfectă. Puteți avea site-ul dvs. Web rapid, ușor și fără să plătiți un sut dacă nu donați’nu vreau!

8

Cea mai bună alternativă de comerț electronic la Wix

Shopify este cel mai bun constructor de site-uri pentru a vă crea magazinul online cu o alternativă la Wix.

Acesta combină valoarea utilizatorilor de control creativ pe Wix cu instrumente puternice de comerț electronic care conduc vânzările și susțin magazinul online’creșterea s. Cu Shopify puteți avea o serie de funcții pe care Wix nu le acceptă, cum ar fi:

 • Importuri de produse vrac
 • Zona de checkout de conectare a clienților care stochează detaliile de plată
 • Notificare coș abandonată
 • Integrare multicanal

Wix acceptă comerțul electronic, dar așa cum arată aceste caracteristici, Shopify are serviciul superior atunci când vine vorba de a vă ajuta să vă gestionați și să vă construiți afacerea. De exemplu, Wix vă permite să creați coduri de reducere, dar nu’nu oferiți o opțiune pentru a limita numărul de ori poate fi utilizat. Cu Shopify puteți crea coduri de reduceri, le puteți aplica anumitor produse și le puteți limita.

Shopify poate’Nu concurez cu Wix pentru personalizare. Dar Shopify are funcții de vânzare mai puternice și mai specifice pentru a vă sprijini magazinul’creștere și ajută la maximizarea prezenței tale online ca afacere.

daca tu’administrezi o afacere mai mare, atunci BigCommerce merită verificat.

BigCommerce are instrumente puternice pentru a vă impulsiona vânzările, de la crearea campaniilor de promovare până la listele de dorințe de produse pentru site-ul dvs. și vă integrează magazinul pe diverse canale de socializare.

Aceasta face o alegere inteligentă dacă doriți să vă concentrați cu adevărat pe scalarea afacerii dvs. și sunteți fericiți să investiți în acea creștere. Acesta este un constructor de comerț electronic puternic care oferă soluții rotunde pentru magazinul dvs. online.

Heads up – oferta BigCommerce!

Am vrut doar să vă anunțăm că BigCommerce oferă în prezent trei luni libere când vă înscrieți la un nou plan. Vă rugăm să vizitați site-ul web BigCommerce!

9

Care este cea mai bună alternativă integrală la Wix?

Deci dintre acești concurenți Wix, care este cel mai bun constructor de site-uri web? Wix deține de obicei acest titlu, dar al doilea cel mai bun trebuie să fie Weebly. Gama largă de funcții interne o fac ideală pentru scalarea site-ului dvs., iar instrumentele sale de top (optimizarea motorului de căutare) de top vă facilitează prezența online.

Cel mai mic plan de prețuri începe de la doar 8 USD pe lună (cu abonament anual). Aceasta oferă o valoare excelentă pentru bani pentru numărul de aplicații și funcții pe care le obțineți. Weebly poate fi puțin dificil de folosit la început, dar dacă ai timp să înveți drumul în jurul tău’În curând voi găsi ușor și plăcut!

Dacă aveți un magazin online, Weebly este și o alegere solidă. Un accent puternic pe comerțul electronic poate fi văzut în actualizările recente ale aplicației lor mobile. Vă permite să vă gestionați afacerea din mers, de la tipărirea etichetelor de transport direct din aplicație la crearea de cupoane personalizate, de pe telefon.

Deși Weebly este cea mai bună alternativă Wix pentru toate versiunile noastre, WordPress.org merită și o mențiune. Este una dintre cele mai populare platforme din jur – peste 30% din internet utilizează WordPress! Trebuie să știți cum să codați pentru a utiliza WordPress și, de asemenea, găsiți și plătiți pentru propriul dvs. furnizor de hosting.

Dacă gândul la oricare dintre acestea nu face asta’nu vă mai agitați în cizme, apoi WordPress.org este o alegere excelentă. Îl recomandăm aici, deoarece are mult mai mult control creativ și libertate în comparație cu constructorii de site-uri online, ceea ce înseamnă că aproape orice este posibil!

Aveți un control complet asupra modului în care proiectați și gestionați site-ul dvs. web, iar aspectul codării înseamnă că puteți crea site-uri complexe cu orice funcții sau funcții personalizate doriți. Acest lucru înseamnă că nu este prietenos pentru începători, dar îl face o platformă extrem de puternică și populară pentru a crea site-uri web pe.

Cele mai bune alternative la Wix: concluzie

Wix este un cunoscut constructor de site-uri, și pe bună dreptate! De fapt ea’este atât de popular, uneori poate simți’este singura opțiune acolo. Există însă multe alte opțiuni grozave, indiferent dacă doriți un magazin online sau un blog, sunt un începător sau un pro codător.

Cea mai bună alegere completă ca alternativă Wix este Weebly, pentru gama sa de funcții, funcții de comerț electronic și ghiduri SEO, ceea ce îl face să fie alegerea noastră de top pentru site-urile web de afaceri. daca tu’ești un coder încrezător, WordPress.org este o opțiune extrem de flexibilă cu cel mai creativ control disponibil.

9 Cele mai bune alternative la Wix: Recapitulare

 1. Weebly – Cel mai bun pentru afaceri.
 2. Hai tăticu– Cel mai bun pentru un site de afaceri rapid și ușor.
 3. SITE123– Cel mai bun pentru un site rapid și ușor.
 4. WordPress.org– Cel mai bun pentru libertate creativă și blogging.
 5. WordPress.com– Cel mai bun pentru blogging.
 6. Squarespace– Cel mai bun pentru design.
 7. Impresionant– Cea mai bună valoare pentru bani.
 8. Shopify– Cel mai bun pentru comerț electronic.
 9. BigCommerce– Cel mai bun pentru marile magazine online.

Deci, există cu adevărat ceva pentru toată lumea. Indiferent dacă campionați pe Shopify sau Weebly, WordPress sau Squarespace, puteți găsi constructorul dvs. de site-uri perfect, fără a da în Wix’s campanii publicitare. Opriți televizorul, ignorați reclamele respective și bucurați-vă să vă construiți propriul site web pe noua dvs. platformă!

Despre Lucy Carney

Lucy Carney

Tu’nu ești singur! Construirea unui site web poate fi înfricoșătoare, mai ales dacă ești’sunt ca mine, fără experiență anterioară de codificare. Cu ajutorul experților noștri eu’Sunt aici ca o voce prietenoasă pentru a vă ajuta să vă ghidați în lumea interesantă a construirii site-urilor web. Dacă pot să o fac, la fel și tu!

Vezi toate mesajele lui Lucy Carney →

postări asemănatoare

 • Evaluarea prețurilor Wix
 • Pagina de testare a tonului CPC
 • Wix Promo Code 2020
 • Wix vs Squarespace Wix vs Squarespace 2020 | 9 Diferențe pe care ar trebui să le știi
 • logo-ul de revizuire a site-ului contrabandist Revista de contrabandă 2020 – 10 întrebări pe care trebuie să le puneți

Lasa un comentariu

Anulați răspuns Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate * Comentariu * Prenume: * Adresa de e-mail: *

Chestiunea de construire a site-urilor web

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map