Weebly vs Squarespace: O bătălie de creiere și frumusețe

Weebly vs Squarespace este o mare potrivire între doi dintre cei mai mari și cei mai buni producători de site-uri din joc.


Pentru oricine nu face asta’Stiu, constructorii de site-uri web sunt platforme online care vă permit să vă creați propriul site web, fără a avea cunoștințe de codificare!

Weebly are peste 40 de milioane de site-uri web și este cunoscut pentru funcțiile sale de top la prețuri low-cost.

Squarespace puteri puțin peste un milion de site-uri în sine, dar asta’Nu spun că nu face asta’Nu concurează cu Weebly. Squarespace’punctele forte sunt în designul său. Șabloanele sale ooze class, cu o estetică de neegalat și funcționalitate strălucitoare.

Weebly vs Squarespace

Noi stim asta’este ușor să fii lăsat să te zgârie în cap atunci când te decizi asupra unui constructor de site-uri web, motiv pentru care noi’sunt aici pentru a ajuta. Vorbim cu oamenii, la fel ca tine, înainte de a efectua propriile noastre cercetări și testări pentru utilizatori.

După ce am analizat sute a platformelor de-a lungul anilor, noi’revin într-o poziție excelentă să vă povestesc totul despre Weebly și Squarespace; ce ei’sunt cel mai bun la și cine ei’sunt cel mai bun pentru. Până când tu’Am terminat de citit, tu’Voi ști exact dacă Weebly sau Squarespace sunt potrivite tu.

1

Weebly vs Squarespace: pro și contra

Pro și contra Weebly

PROS DE SAPTAMANA# 1# 2
Vaste cantități de funcții și aplicații scalabile
SEO excelent
CONS WEEBLY# 1# 2
Poate sa’nu vă puteți restaura site-ul fără a contacta asistența
Nu cel mai intuitiv editor

Squarespace Pros și contra

PROS DE SQUARESPACE# 1# 2
Șabloane frumos proiectate
Calitate reală în caracteristicile sale
SQUARESPACE CONS# 1# 2
Planuri de preț relativ relativ scumpe
Nici un magazin de aplicații

2

Ușurință în utilizare

Însăși scopul său, un constructor de site-uri ar trebui să fie ușor de utilizat. Nu toată lumea poate codifica un site web de la început și nici nu își poate permite cineva să o facă pentru ei.

Atât Weebly, cât și Squarespace sunt ușor de utilizat, dar ceea ce vrem să știm este, ce usor?

Pentru a obține acest răspuns, am cerut oamenilor de zi cu zi să construiască un site web folosind Weebly sau Squarespace. Li s-a cerut să noteze anumite sarcini pe baza cât de ușor (sau dificil) le-au găsit. De asemenea, i-am intervievat după aceea pentru a le auzi gândurile. Aici’sunt câteva:

Cu Weebly, a fost destul de simplu să adăugăm lucruri. Folosind magazinul de aplicații, a trebuit doar să tastați ceea ce doriți și să îl trageți pe site-ul dvs. A fost la fel cu funcțiile – doar o simplă mișcare drag-and-drop pentru a o muta pe pagină. Editarea textului a fost, de asemenea, destul de simplă.

redactor îngrozitorWeebly’editorul este bine pus la punct și puteți adăuga funcții, pur și simplu glisând și aruncându-le pe pagină

Squarespace m-a făcut să mă simt ca un designer adecvat, chiar dacă nu don’nu am abilități profesionale.

editor pătratSquarespace’editorul este curat și clar și funcționează și prin drag-and drop

Scorurile finale au arătat că Weebly era ușor de utilizat. Editorul său structurat și vastul magazin de aplicații i-au făcut pe oameni să se simtă mai confortabili decât Squarespace’s-a format mai creativ.

3

Flexibilitatea proiectării

Site-ul tău’s design-ul ar putea fi diferența dintre cineva care interacționează cu site-ul dvs. web sau care o sări direct de pe acesta. Arată contează.

Weebly are 35 de teme diferite pentru a alege, care sunt defalcate pe categorii (cum ar fi afaceri, portofolii și magazine online) pentru a putea naviga. Odata ce tu’ați găsit una care vă place aspectul, puteți previzualiza și testa-o înainte de a începe editarea.

teme temerareWeebly’temele sunt simpliste și ușor de modificat

Există câteva puncte pe care Weebly le-ar putea îmbunătăți aici. În primul rând, acolo’nu are nicio funcție de căutare. Asta înseamnă că dacă tu’căutați o anumită industrie – permiteți’spun imobiliare – tu’Va trebui să defilați prin toate ‘Afaceri’ teme înainte de a găsi una potrivită.

În al doilea rând, acolo’nu este nicio modalitate de a previzualiza modul în care vor arăta temele pe dimensiunile ecranului mobil și tabletă până după tine’am ales unul. Weebly’temele sunt toate mobile, dar cu mai multe persoane care navighează pe telefoane mobile ca niciodată, ar fi bine să poți previzualiza acest lucru.

Squarespace este Dumnezeul designului. Temele sale de lux sunt o clasă de master în modul în care ar trebui să arate site-urile web. Noi’Am vorbit cu experți în design, UX (User Experience) și Branding și sunt cu toții de acord: Squarespace are cele mai bune teme ale oricărui constructor de site-uri de pe piață..

Teme spațialeTemele spațiului sunt geniale pentru orice fel de site web creativ

Squarespace’temele sunt, de asemenea, receptive mobile și pot fi previzualizate pe diferite dimensiuni de ecran – plus acolo’este o bară de căutare. Spațiul este mai potrivit pentru industrii creative, iar temele sale reflectă acest lucru. Dacă aveți nevoie de un site web pentru o afacere cu guler alb, consultați 1&1 IONOS aici.

Atât Weebly, cât și Squarespace funcționează cu funcționalitate drag-and-drop. Acest lucru înseamnă că puteți muta imaginile și textul în fiecare secțiune a site-ului dvs. web, pur și simplu făcând clic și ținând apăsat pe ele, apoi trageți și eliberați cursorul.

4

Caracteristici și instrumente

Caracteristicile sunt fundamentale pentru orice site. ei’re ceea ce îți permite să faci anumite lucruri și te oprește să faci altele.

Weebly are o mulțime de funcții utile încorporate, care vă oferă atât de multă varietate atunci când vă creați site-ul. În plus, piața sa completă de aplicații este plină de suplimente utile pe care le puteți integra pe site-ul dvs..

centru de aplicații WeeblyWeebly’Centrul de aplicații este plin de aplicații excelente pe care le puteți adăuga pe site-ul dvs.

Spațiul spațial poate să nu aibă la fel de multe caracteristici ca Weebly, dar ceea ce oferă este o calitate reală. Spațiu nu face’Totuși, nu aveți propria piață de aplicații, deci ceea ce vedeți este tot ce obțineți.

Acum lasa’consultați câteva zone cheie și aflați mai multe despre caracteristicile oferite de Weebly și Squarespace pentru fiecare.

Comerț electronic

Când vine vorba de comerț electronic, acesta’e cam gât și gât. Ambele au planuri dedicate de prețuri de comerț electronic, ambele vă permit să vindeți produse nelimitate și ambele vă permit să vindeți produse fizice sau digitale. Aici’este o listă de alte funcții importante de comerț electronic care acoperă ambele:

 • Creare de reduceri: creați coduri de vânzare pentru clienții dvs.
 • Recuperarea coșului abandonat – trimiteți mementouri clienților dacă nu’nu te uiți
 • Managementul transportului maritim – sortează curieri și costuri poștale
 • Mai multe opțiuni de plată – conectați-vă la PayPal
 • Fără comisioane de tranzacție (în planurile de nivel superior) – fără taxe suplimentare

Singura caracteristică majoră pe care Squarespace o are peste Weebly este integrarea multicanal. Asta înseamnă Squarespace se poate sincroniza cu Instagram și vă permite să vindeți direct prin intermediul platformei de socializare.

Cu toate acestea, Weebly a fost preluată recent de procesatorii de plată Square. Aceasta’este clar că comerțul electronic va fi o zonă mare pe care pare să o îmbunătățească în următorii ani, așa că urmăriți acest spațiu.

Bine de stiut: Atât Squarespace cât și Weebly oferă o integrare cu Square, ceea ce face super-ușor să efectuați plăți cu cardul față în față, precum și online.

Blogging

Ambele platforme vă permit să creați și să publicați postări pe blog, iar bloggingul este o altă potrivire cu adevărat strânsă între cele două. Aici’o privire mai atentă asupra caracteristicilor specifice pe care le oferă:

 • Afișare categorie
 • arhivarea
 • Marcaj social
 • Permiterea comentariilor
 • Funcție de căutare
 • RSS Feed

Marketing prin e-mail

Weebly și Squarespace vă permit să creați adrese de e-mail personalizate, relevante pentru domeniul dvs. prin G Suite. După aceea, puteți începe să creați și să trimiteți campanii pe site-ul dvs.’s vizitatori.

Weebly oferă un serviciu numit ‘Promovează Weebly’, care te ajută să creezi campanii de marketing prin e-mail. Aceasta’este liber să încercați și începe de la 10 USD / lună. Funcționează împreună cu dvs. pentru a redacta o copie ispititoare, oferă șabloane de e-mail și ajută la programarea orelor de trimitere.

Integrare în social media

Aceasta este o altă categorie impas. Ambele vă permit să încorporați butoanele sociale pe site-ul dvs. web, care poate lua forma de like-uri, share-uri sau urmărire. De asemenea, puteți utiliza oricare dintre platforme pentru a pune fluxuri de socializare live direct pe site-ul dvs. web, astfel încât vizitatorii să vadă cele mai recente stări, tweet-uri sau fotografii..

Google Analytics

Surpriză surpriză – alege Weebly sau Squarespace, și tu’Voi primi aceleași opțiuni de analiză. Fiecare are propriul său urmărire analitică integrată la fața locului, care vă permite să monitorizați lucruri precum vizualizările de pagină, rata de respingere și vânzările. Ambele se integrează și cu Google Analytics, în cazul în care aveți nevoie de date mai detaliate.

5

SEO

Mulți oameni predică beneficiile site-urilor web care au un SEO bun, dar lasă’fac un pas înapoi. Ce este de fapt SEO?

SEO (optimizarea motorului de căutare) este practica de a face modificări subtile site-ului dvs., care afectează cât de puternic se situează site-ul dvs. pe Google.. Cu cât site-ul dvs. este mai bun’s SEO este, cu cât este mai mare pagina’Voi fi atunci când oamenii caută lucruri legate de dvs.

Weebly și Squarespace vă permit să editați lucruri care vă pot îmbunătăți site-ul’s SEO. Iată câteva lucruri ambele

Spațiu SEO

vă va permite să gestionați:

 • Meta Titluri / Descrieri
 • Slug URL-uri
 • Imagine Alt text

Dacă toate acestea sună ca o încărcătură de jargon techie pentru tine, don’nu vă faceți griji. Meta titlul și descrierile sunt doar textul care apare pe Google’rezultatele căutării (vezi imaginea, dreapta).

Un slug URL este textul care vine după domeniul dvs., de ex. www.websitebuilderexpert.com ‘/ site-constructori / comparatii / Weebly-vs-Squarespace

Text text alt este ceva ce introduceți pentru a descrie o imagine pe site-ul dvs. Acest text permite Google să știe care este acea imagine, astfel încât poate fi luată în considerare atunci când oamenii caută.

6

Ajutor si sustinere

Tuturor le place să obțină ajutor în moduri diferite. Acea’de ce’este important pentru constructorii de site-uri web să ofere o varietate de funcții de ajutor.

Când vine vorba de ajutor și sprijin, Weebly vs Squarespace este unul interesant. Ambele au o mulțime de moduri diferite de a obține ajutor, dar’e ceea ce funcționează pentru tine’e important.

Weebly are asistență de chat, telefon și live chat disponibilă între 6:00 și 18:00 de luni până vineri și de la 8:00 la 17:00 în weekend.

Squarespace are asistență de e-mail 24/7 și chat live disponibil de luni până vineri, între 16:00 și 20:00 EST. În prezent, nu există servicii de telefonie.

Sursa principală de ajutor va fi totuși Weebly sau Squarespace’centre de ajutor.

Centre de ajutor Weebly și SpațiuAtât Weebly, cât și Squarespace au la dispoziție centre solide de ajutor pentru a vă răspunde la întrebări

Vă puteți gândi la centrele de ajutor precum platforma’este propriul motor de căutare. Tastați o întrebare și voi’Voi obține o listă de rezultate care linkează către ghidurile de ajutor. Acesta acționează ca primul port de apel când încercați să găsiți răspunsul la o problemă.

7

Preț și valoare pentru bani

Unul dintre celelalte motive principale pentru care oamenii optează pentru a utiliza constructorii de site-uri este prețul. Nu toată lumea își poate permite să plătească un braț și un picior pentru un designer web să-și construiască site-ul.

Weebly are unele dintre cele mai ieftine planuri la orice pret de constructor de site-uri. Tu nu’nici sacrificarea calității pentru costul scăzut!

Weebly are patru planuri premium care variază de la 8 USD / lună la 38 dolari / lună. Dacă doriți să construiți un magazin online, dvs.’Va trebui să fie pe planul Pro (12 USD / lună) sau mai mare.

Weebly are, de asemenea, un plan complet gratuit. Acest lucru vă permite să construiți un site web cu toate aceleași caracteristici și instrumente ca și în celelalte planuri, dar există o captură: domeniul dvs. va avea o problemă ‘.Weebly’ atașament la acesta și vor exista reclame Weebly pe site-ul dvs..

Totuși’este o modalitate bună de a-ți construi site-ul și de a vedea dacă îți place platforma, atunci poți face mereu upgrade înainte de a accesa publicarea.

fixarea prețurilorWeebly’planurile s oferă o valoare excelentă pentru bani și puteți chiar să vă construiți site-ul gratuit

Squarespace are, de asemenea, patru planuri premium, dar ele’ești puțin mai scump, de la 12 USD / lună la 40 USD / lună. Cele mai scumpe două planuri vă oferă funcționalitate de comerț electronic.

prețuri pentru spațiul pătratSquarespace oferă patru planuri de prețuri, destinate fiecărei nevoi diferite.

Spațiu nu face’nu am un plan gratuit, dar oferă o probă gratuită de 14 zile. Se mândrește cu designul și, prin urmare, nu’Nu vreau să-ți compromit temele cu o publicitate atentă. Însă două săptămâni ar trebui să vă ofere tot timpul suficient pentru a decide dacă’merită modernizat.

Din perspectiva pură a prețurilor, Weebly este opțiunea mai bună.

Dacă doriți un site web general pentru utilizare personală sau de afaceri mici, Weebly este mai rentabilă. Dacă aveți nevoie de un site web pentru un portofoliu de lucrări sau lucrați într-o industrie creativă, Squarespace merită un pic de bani.

8

Weebly sau Spațiu: Concluzie

Aceasta’a fost un mare meci, iar în final, a fost’s-a încheiat tot pătrat. Pentru recapitulare, lasă’aruncați o privire la ce platformă a câștigat fiecare categorie:

Weebly vs SquarespaceWeeblySquarespaceUșurință în utilizareProiectaCaracteristiciSEOAjutor si sustinereValoare pentru bani
Editor intuitiv și ușor de utilizat, care este clar și receptiv.Un pic de o curbă de învățare mai abruptă, dar bine odată ce ai’trebuie să mă descurc.
Teme simpliste, cu răspuns mobil, ușor de modificat.Teme superbe care răspund mobil și proiectate excelent.
Multe funcții din care puteți alege, susținute de un centru de aplicații care acoperă orice punct orb.Concentrați-vă asupra calității asupra cantității, cu o selecție mai mică, dar a unei caracteristici mai ridicate.
Controlează meta titlurile / descrierile și slug-urile URL, alături de suportul pentru cuvinte cheie.Același control asupra meta-titlurilor / descrierilor și slug-urilor URL, dar fără extra.
Email, telefon și chat live. Un centru de ajutor ușor subacvatic dacă este ușor redresat.E-mail 24/7 și chat live. Un centru de ajutor strălucitor, plin de ghiduri utile.
Un plan gratuit și patru premii relativ ieftine. Merită actualizat.Planuri premium destul de scumpe, dar ele’sunt compensate de calitatea proiectării.

După cum vedeți, Squarespace și Weebly sunt un meci foarte egal.

Squarespace are o curbă de învățare ușor mai abruptă decât Weebly, dar design-urile sale sunt cele mai bune de pe piață. Weebly are mai multe funcții (și un centru de aplicații extins), dar Squarespace’s au o calitate superioară, iar Squarespace este opțiunea mai bună pentru o afacere de comerț electronic.

Weebly este opțiunea mai ieftină, cu un plan gratuit disponibil și planuri plătite începând de la doar 8 USD / lună. Spațiu nu face’nu am un plan gratuit, dar oferă o probă gratuită de 14 zile. Cel mai ieftin plan Squarespace este de 12 USD / lună. Weebly oferă asistență prin telefon, precum și prin e-mail, dar când am testat ambele platforme am găsit Squarespace’este mai util.

Este posibil să se fi încheiat într-o remiză, dar ar trebui să fie foarte clar cine ar trebui să utilizeze Weebly și cine ar trebui să utilizeze Squarespace.

Weebly este pentru întreprinderile mici sau pentru întreprinderile mici care doresc să obțină prezență online. Are tone de funcții și poate face un pic de toate, de la blogging la comerț electronic.

Squarespace este pentru creativi: artiști, fotografi, muzicieni. Temele sale sunt secundare, iar dumneavoastră’Voi primi un site web de calitate care arată’a fost doborât de un designer profesionist.

9

Weebly vs Squarespace: Întrebări frecvente

De ce n-ar trebui’Angajez un designer web?

În afară de faptul că majoritatea proiectanților web vă taxează o mică avere pentru a construi un site web, nu veți în cele din urmă’nu aveți control asupra propriului dvs. site. Dacă ceva nu merge bine, sau chiar dacă vrei doar să reglezi ceva, tu’Va trebui să contactez proiectantul.

Pentru a citi mai multe despre constructorii de site-uri și designeri, citiți articolul nostru despre acest subiect aici.

Ce se întâmplă dacă vreau doar un magazin online?

Puteți vinde atât prin Weebly, cât și prin Squarespace, dar niciunul nu este constructor dedicat site-urilor de comerț electronic. Pentru crearea unui magazin online puternic, dumneavoastră’Vreau să mă uit la platforme precum Shopify sau BigCommerce. Puteți citi recenziile noastre despre ambele mai jos:

 • Review Shopify
 • BigCommerce Review

Care sunt cele mai bune alternative la Weebly și Squarespace?

Wix este singurul alt candidat excelent atunci când vine vorba de cei mai buni producători de site-uri de pe piață. Are teme frumoase, un editor foarte ușor de utilizat și are sute de funcții și aplicații grozave. Citiți recenzia noastră Wix expertă și detaliată aici.

S-a găsit utilă comparația noastră?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map