Weebly vs Weebly cu Bluehost

Bluehost Weebly Cei mai mulți utilizatori Weebly își construiesc site-urile prin constructorul drag and drop prin Weebly Inc.


Dar ceea ce majoritatea utilizatorilor nu oferă’Știu, este că puteți folosi de fapt Weebly cu Bluehost pentru a vă construi site-ul!

eu’Voi intra în avantajele, contra și diferențele de preț de utilizare a Weebly pe Weebly Inc. vs. Bluehost.com, dar mai întâi, permiteți-mi să explic rapid câteva diferențe cheie și cine sau ce este Bluehost.

Notă: Pentru a reduce confuzia, I’mă voi referi la Weebly (Compania) ca “Weebly Inc.”, și tehnologia reală de construire a site-urilor web pe care o utilizați pentru a construi site-uri web “Weebly”. Așadar, atât Weebly Inc. (compania) cât și Bluehost folosesc Weebly (constructorul de site-uri web).

Cine și Ce este Bluehost?

Bluehost este un serviciu de găzduire foarte mare și de încredere. ei’sunt din 1996 (chiar înainte de a fi creat Weebly) și oferă servicii de găzduire pentru milioane de utilizatori.

Majoritatea oamenilor folosesc Bluehost pentru a configura alte site-uri web folosind WordPress, Joomla, Drupal, etc. Practic, acesta’s o platformă generală în care oamenii construiesc o varietate de site-uri web folosind alte platforme de construire de site-uri web.

De fapt, Bluehost este o gazdă recomandată de WordPress începând cu 2005 – asta arată doar că Bluehost este credibil și este o companie de încredere.

Gazduire cu Weebly Inc. vs Gazduire cu Bluehost

Când vă înscrieți cu un cont la Weebly Inc. pentru a vă crea site-ul dvs., site-ul dvs. web este găzduit cu Weebly Inc. Aceasta înseamnă că toate imaginile, textul, prezentările de diapozitive, tot ce există în site-ul dvs. web, reședința sau este stocată cu Weebly Inc. și accesați site-ul dvs. web accesând site-ul Weebly Inc. (www.Weebly.com).

Dacă utilizați Weebly prin Bluehost.com, acest lucru înseamnă că tot ceea ce se află pe site-ul dvs. este stocat cu Bluehost.com. Vei accesa site-ul dvs. Weebly accesând Bluehost.com.

De ce este Weebly în Bluehost?

Inserarea Weebly în Bluehost permite Weebly Inc., ca companie, să ajungă la milioane de utilizatori suplimentari. Având în vedere că Bluehost este o companie de renume și are un brand excelent, aceasta oferă Weebly Inc. o oportunitate de a crește numărul lor de utilizatori.

Pe de altă parte, oferă și Bluehost o oportunitate de a oferi unui constructor de site-uri web ușor de utilizat, de a trage și arunca clienții.

După cum am menționat mai sus, Bluehost se ocupă în mod tradițional de WordPress, Joomla și Drupal și sunt construitori de site-uri mult mai complicate de utilizat. Adăugarea unui producător de site-uri drag and drop, precum Weebly, la oferta lor de produse are mult sens.

Weebly cu Bluehost este la fel ca Weebly cu Weebly Inc.?

Da și nu. Ceea ce am observat este că există o întârziere între momentul în care Weebly Inc. lansează noi funcții și când Bluehost își actualizează versiunea de Weebly.

De asemenea, există anumite funcții administrative care sunt disponibile cu Weebly Inc., dar nu sunt disponibile cu Bluehost.

Deși este posibil ca Bluehost să nu aibă toate cele mai noi funcții Weebly, există multe avantaje dacă utilizați Bluehost. eu’Voi trece peste acestea mai jos.

Bluehost lent pentru actualizare cu noi funcții Weebly

Ceea ce am observat este că de fiecare dată când Weebly Inc. lansează noi funcții, Bluehost necesită un timp pentru a actualiza versiunea lor de Weebly.

De exemplu, la momentul prezentării acestui articol, Weebly Inc. a lansat recent funcții noi, precum:

 • Cautarea site-ului
 • Prezentări de diapozitive antet
 • Footers personalizate
 • Element de icoane sociale extinse

Momentan, Bluehost’versiunea lui Weebly nu a inclus încă aceste noi actualizări. Au trecut aproximativ 3 luni de când noile funcții au fost lansate de Weebly Inc., așa că sperăm că Bluehost le va încorpora în curând.

În afară de asta, toate celelalte instrumente de bază pentru construirea site-urilor web funcționează la fel. Puteți construi în continuare un site web folosind Bluehost’s Weebly rapid și ușor.

Bluehost Weebly

Bluehost limitează numărul de pagini pe care le puteți crea

Cu versiunea de bază a Weebly cu Bluehost, puteți crea doar 6 pagini pe site. Dacă doriți să creați mai multe pagini, va trebui să faceți upgrade la acestea “Profesionist” plan. (I’Voi trece peste diferențele de preț dintre Weebly Inc. și Bluehost de mai jos).

Cu Weebly inc, puteți crea pagini nelimitate, chiar dacă utilizați planul lor gratuit.

Lipsesc funcții administrative importante cu Bluehost’s Weebly

Există 2 funcții administrative importante care lipsesc cu Bluehost’versiunea lui Weebly.

1) Redactorii

În mod normal, cu Weebly Inc., vă oferă posibilitatea de a invita editori pentru a vă ajuta să construiți site-ul. Așadar, dacă angajați un dezvoltator sau un proiectant cu contract care să vă ajute, puteți doar să-i invitați fără a le oferi acces complet la site-ul dvs. web. Trec peste această caracteristică în acest tutorial video aici.

Editor Weebly Bluehost

Cu Bluehost, nu puteți invita editorii să vă editeze site-ul, deoarece această caracteristică lipsește. Deci, dacă doriți să acordați cuiva accesul la contul dvs., va trebui să le dați numele și parola de conectare Bluehost, la care unii oameni pot rezista, deoarece editorul va avea acces complet la contul dvs., inclusiv posibilitatea de a vă reseta parola și de a schimba alte informații importante.

Este posibil ca mulți dintre voi să nu fie confortabil cu acest lucru, deși puteți oricând să vă schimbați parola ulterior.

2) Importați șabloane externe

Cu Weebly Inc., puteți importa șabloane Weebly externe cu doar un clic. Aveți acces la această caracteristică, indiferent dacă utilizați versiunea gratuită a Weebly sau versiunea plătită.

Weebly Bluehost Import teme

Cu Bluehost, puteți importa șabloane Weebly externe, dar această opțiune este disponibilă numai dacă faceți upgrade la acestea “Profesionist” pachet (I’Voi trece peste diferențele de prețuri dintre Weebly și Bluehost mai jos).

Ce beneficii oferă Bluehost pe care Weebly nu le oferă’T?

Weebly Inc. vă oferă un constructor de site-uri drag and drop – asta’este. În timp ce constructorul de site-uri este simplu și intuitiv de utilizat (citiți recenzia noastră completă despre Weebly), Weebly Inc. chiar nu’nu oferiți alte servicii.

Ei fac un lucru foarte bine și vă oferă un singur lucru – vă permite să construiți site-uri cu ușurință.

Dar pentru cei care doresc mai mult decât doar abilitatea de a construi un site web, utilizarea Weebly prin Bluehost este o opțiune excelentă.

Deci, ce vă oferă Bluehost că Weebly nu face’T?

1) Conturi de e-mail nelimitate

Puteți configura oricâte adrese de e-mail doriți folosind numele de domeniu.

De exemplu, dacă adresa site-ului dvs. web este www.example.com, puteți să vă creați propria adresă de e-mail personalizată, cum ar fi cu pachetul de bază de la Bluehost, iar acestea vă ajută să o configurați (mai multe despre ajutorul Bluehost de mai jos).

2) nume de domeniu gratuit

Dacă utilizați Bluehost, acestea vă dau un nume de domeniu gratuit timp de 1 an. Un nume de domeniu tipic vă va costa în jur de 12 dolari pe an. Astfel încât’este un pic de economii în buzunar.

3) 24 de ore 7 zile pe săptămână Suport live

Weebly Inc. vă oferă în prezent doar asistență prin e-mail. Cu Bluehost, acestea îți oferă telefon 24/7, chat live sau asistență prin e-mail.

Acesta este într-adevăr un avantaj frumos pe care Bluehost îl oferă, deoarece diferiți oameni au obiceiuri diferite de învățare și viteză de învățare. Unii oameni nu se tem de tehnologie, în timp ce unii au nevoie de o mână de mână, oferită de Bluehost.

Deși, în experiențele noastre, Weebly Inc. răspunde, de obicei, la e-mail într-o zi, pentru unii dintre voi care preferă să vorbească cu cineva la telefon sau pe chat live pe internet fără a aștepta, Bluehost va răspunde nevoilor dvs..

Diferența de preț dintre Weebly Inc. și Bluehost

Weebly Inc. și-a schimbat recent structura de preț pentru Weebly Pro. Deci, următoarele informații despre prețuri sunt preluate din cele mai recente pachete de la Weebly și Bluehost.

Planuri Weebly Pro și Starter

Prețul pentru planurile Pro și Starter variază de la:

 • Pro – 6,63 USD până la 9,83 USD / lună
 • Starter – 3,29 USD / lună până la 4,83 USD / lună

Gama de prețuri depinde dacă vă înscrieți la un plan de 6 luni sau până la 2 ani. prețuri extrem de pro și de început

Planuri Wehly Bluehost

Un plan de bază Bluehost începe de la 6,95 USD / lună (îl puteți obține pentru 4,95 USD pe lună dacă vă înscrieți timp de 36 de luni – dar puteți anula și recupera banii oricând).

Cu doar planul de bază, veți avea acces pentru a utiliza constructorul de site-uri Weebly, dar după cum am menționat, acestea vă limitează la doar 6 pagini pe site.

Alte beneficii suplimentare pe care le primiți includ:

 1. Adrese de e-mail personalizate nelimitate
 2. Nume de domeniu gratuit timp de 1 an
 3. Suport live 24/7

Dacă doriți mai multe funcții, va trebui să faceți upgrade la funcția lor “Profesionist” planifică 8,99 USD / lună.

De asemenea, vă puteți înscrie la planurile lor de e-Commerce pentru 2,99 USD pe lună.

Bluehost Weebly planifică

Ilustrația diferențelor de preț

Deci, lasa’reda totul împreună într-o ilustrație.

În funcție de planul pe care îl înscrieți la Weebly Inc., din motive ilustrative, investiția dvs. lunară va fi de aproximativ 4 până la 10 $ (rotunjită la cel mai apropiat dolar).

Dacă ar trebui să vă înscrieți la Bluehost, cu Planul lor profesional (cei mai mulți oameni vor face acest lucru probabil pentru a accesa mai multe funcții), taxa lunară va fi de aproximativ 14 până la 16 $ (rotunjită la cel mai apropiat dolar).

În aparență, acesta’e mai ieftin să te înregistrezi la Weebly Inc., decât la Bluehost.

Cu toate acestea, ar trebui să ia în considerare celălalt “valoare adaugata” serviciile oferite de Bluehost:

 1. Adresa de e-mail – Plătim 4,16 USD pe lună cu Google Business Apps pentru a obține 1 adresă de e-mail personalizată. Cu Bluehost, puteți avea un număr nelimitat de adrese de e-mail personalizate.
 2. Numele de domeniu gratuit de 1 an – acela’este în jur de o valoare de 12 dolari pe an (deci 1 dolar pe lună, dar numai 1 an)
 3. Suport live 24/7 – greu de pus o valoare pe asta, dar’merită bani mulți pentru unii oameni

Deci, dacă luăm prețul aproximativ Bluehost lunar de 14 $ – 16 $ și ne ajustăm pentru cele 2 beneficii cuantificabile de mai sus (e-mail și nume de domeniu), prețul lunar ajustat va fi de aproximativ 9 – 11 $.

Nu prea departe de Weebly’s planuri, ca să nu mai vorbim că veți primi asistență 24/7 din partea Bluehost.

Aici’este un tabel rapid pentru a ajuta la ilustrarea:

Graficul de comparare a prețurilor Bluehost vs Weebly

Chiar și după ajustarea pentru e-mail gratuit și nume de domeniu gratuit de un an, Bluehost este încă ceva mai scump. Dar trebuie să luați în considerare suportul live 24/7 pe care îl oferă. Nu am făcut-o’nu includeți acest lucru în calculul nostru, deoarece nu este ușor să-i punem o etichetă de preț.

Dacă ai tendința să îți placă oricând asistența, în loc să aștepți asistența prin e-mail, acest beneficiu de asistență Bluehost ar putea să merite mult pentru tine.

Banii inapoi garantat

Dacă vă înscrieți la Weebly Inc’s Pachet Pro / Starter, aveți o perioadă de garanție de 30 de zile înapoi.

Pentru Bluehost, puteți, de asemenea, să anulați oricând în primele 30 de zile și să vă primiți toți banii înapoi.

După ce ați trecut cele 30 de zile, puteți obține o rambursare completă pentru orice porțiune neutilizată din restul contractului. Deci’e destul de corect.

Garanție Bluehost

Concluzie și gânduri finale

În căutarea șabloanelor Weebly profesionale?

Doriți mai multe informații despre Web Builder sau Web Gazduire?

Acest Ghid a fost util?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me