Weebly vs WordPress | 5 diferențe de știut


Iată 5 lucruri pe care ar trebui să le luați în considerare atunci când evaluați Weebly vs. WordPress:

Weebly

WordPress

Vizitați Weebly Vizitați WordPress Top Choice Top
Choice Weebly Top Choice Weebly


Weebly

Rating general

8.2 din 10

WordPress

Rating general

7.4 din 10

rezumat

Weebly:

Weebly este destul de ușor de utilizat. Nu aveți nevoie de niciun know-how de codificare pentru a utiliza editorul său simplu de drag and drop, iar echipa sa de asistență este la îndemână dacă aveți nevoie de ajutor. Cu toate acestea, nu veți putea să personalizați site-ul dvs. în aceeași măsură pe care îl puteți face cu WordPress. Puteți crea gratuit un site web pe Weebly, dar dacă faceți upgrade la unul dintre planurile sale plătite de la doar 5 USD / lună, puteți debloca o mulțime de funcții suplimentare, inclusiv comerțul electronic și instrumentele de marketing.

WordPress:

WordPress este o platformă open source, ceea ce înseamnă că ai un control complet asupra designului site-ului tău. WordPress are o curbă de învățare mult mai abruptă decât Weebly și va trebui să fiți pricepuți la codificare pentru a-l utiliza (dacă nu angajați un dezvoltator care să o facă pentru dvs.). Dacă aveți nevoie de sprijin, are o comunitate uriașă care vă poate ajuta o mână de ajutor. Deși WordPress este liber de utilizat, va trebui să plătiți pentru lucruri precum teme, pluginuri și hosting, care se pot adăuga rapid.

Citeste mai mult

Flexibilitate

Weebly:

Deși puteți edita HTML-ul & Coduri CSS către site-ul dvs. Weebly, care vă permite o anumită libertate de a personaliza designul site-ului dvs. Web într-o anumită măsură, Weebly nu este un constructor de site-uri open source, astfel încât nu puteți controla modul în care funcționează unele dintre instrumentele lor.

Acest lucru înseamnă, de asemenea, că, dacă doriți să integrați instrumente care nu sunt Weebly în site-ul dvs. web, sau dacă doriți ca anumite funcții să funcționeze diferit, este posibil să nu puteți face acest lucru, deoarece funcțiile lor principale sunt blocate de accesul public..

Acestea fiind spuse, dacă știți un pic de cod, aveți încă un control creativ bun asupra designului site-ului dvs. web.

În plus, din moment ce Weebly gestionează întreaga platformă pentru tine, nu mai faci’nu trebuie să vă faceți griji cu privire la instrumentele care nu funcționează sau la ruperea site-ului dvs..

Toate instrumentele de construire a site-urilor web sunt controlate de Weebly și monitorizate îndeaproape în propriul său mediu de operare. Ce înseamnă asta este că Weebly are grijă de toate aspectele tehnice ale site-ului dvs. web, astfel încât să vă puteți concentra pe crearea conținutului.

Când aveți întrebări sau probleme, vă puteți adresa la Weebly’Echipa de asistență 24/7, astfel încât să le poată rezolva probleme (mai multe despre acest lucru mai jos).

WordPress:

WordPress este un constructor de site-uri open source, astfel încât aveți multă libertate pentru a vă modifica site-ul și modul de funcționare a instrumentelor dvs., deoarece aveți acces complet la codurile platformei (presupunând că sunteți informați despre coduri sau dacă lucrați cu un coder).

Mulți oameni preferă să folosească WordPress, deoarece comunitatea sa oferă o mulțime de plugin-uri gratuite, astfel încât să puteți adăuga mai multe instrumente pe site-ul dvs. web. Cu toate acestea, nu toate pluginurile WordPress sunt bine construite, deci folosind unele dintre acestea "rău" plugin-urile pot expune site-ul dvs. web la probleme de securitate sau pot provoca conflicte cu alte instrumente pe care le utilizați.

Dezvoltatorii pluginurilor gratuite sunt uneori de ajutor dacă aveți întrebări de depanare, dar unele dintre ele nu sunt la fel de utile (deoarece pluginul este gratuit). Uneori, unii dezvoltatori ar putea chiar să învinovățească alte pluginuri pentru că au provocat conflicte, ceea ce duce la un război care indică degetele și problema dvs. nu face asta’nu te rezolvi (mai multe despre suport mai jos).

Investiția în plugin-uri premium vă va da dreptul la asistență, dar chiar și acest lucru nu garantează neapărat că vor rezolva toate problemele pentru dvs., deoarece conflictele pot fi cauzate de alte plugin-uri (care este dincolo de dezvoltatorii de pluginuri premium’ Control).

Pe de altă parte, există câteva plugin-uri WordPress foarte bune, care pot adăuga într-adevăr o tonă de flexibilitate site-ului dvs. web. Însă, cu siguranță, ar trebui să le testați cu atenție cu site-ul dvs. web înainte de a implementa pluginul. Utilizarea pluginului potrivit poate îmbunătăți site-ul dvs. web’funcționalitatea, dar un plugin prost construit poate avea un impact negativ asupra site-ului dvs. web’s performanță.

Citeste mai mult

Ușurință în utilizare

Weebly:

Weebly este probabil cel mai ușor constructor de site-uri disponibil pe piață astăzi și este o platformă mult mai ușor de utilizat decât WordPress.

Este un drag & renunță la constructorul de site-uri web,
astfel încât să puteți trage în conținutul dvs., să le mutați pe toate, fără a fi nevoie să știți cum să codați deloc.

Dacă nu’nu aveți abilități tehnice sau dacă nu’nu aveți niciun interes sau timp pentru a învăța coduri, atunci Weebly este o alegere foarte bună pentru dvs. să luați în considerare utilizarea pentru a vă construi site-ul.

Weebly are un centru de ajutor destul de bun, dar în experiența noastră nu am reușit’nu trebuie să-l folosesc prea mult, deoarece instrumentele lor sunt foarte intuitive și ușor de utilizat. Dar dacă aveți nevoie să aflați mai multe informații despre cum să utilizați unele dintre caracteristicile sale, ghidurile de ajutor sunt disponibile pentru dvs..

WordPress:

În comparație cu Weebly, WordPress este mult mai dificil să înveți cum să folosești (curba de învățare mult mai mare).

WordPress nu este un constructor de site-uri de drag and drop și deci modul în care sunteți capabil să plasați conținutul dvs. (cum ar fi prezentări de diapozitive, videoclipuri etc.) depinde în mare măsură de modul în care este configurat modelul de design ales..

Dacă doriți să modificați formatul șablonului, cum ar fi reorganizarea machetei paginii, dvs.’Va trebui să modific codurile la șablon pentru a face acest lucru sau să angajeze un codificator capabil pentru a vă ajuta să realizați acest lucru.

Practic, chiar dacă WordPress este unul foarte puternic & platformă flexibilă, dacă doriți să o utilizați eficient, aceasta’este inevitabil că va trebui să modificați codurile. Dacă puteți face acest lucru, acest constructor de site-uri vă poate oferi un site web mult mai avansat decât Weebly.

Citeste mai mult

Asistență utilizator

Weebly:

După cum am discutat mai sus, Weebly are o bibliotecă bună de ghiduri de ajutor
dacă aveți întrebări despre cum să folosiți instrumentele lor.

Dar una dintre frumusețile Weebly este că constructorul lor este atât de ușor de utilizat, într-adevăr don’nu aveți nevoie de o mulțime de îndrumări pentru a vă construi primul site web.

Dincolo de ghidurile de ajutor, dacă simțiți că aveți nevoie de mai multă asistență, Weebly vă oferă asistență prin e-mail 24 de ore și 7 ore de asistență pentru chat sau telefon în timpul orelor de afaceri.

După cum s-a discutat mai sus, având în vedere că toate instrumentele sunt construite și gestionate direct de Weebly, acestea vor putea să se afle în proprietatea oricăror probleme și să le rezolve (în loc să răspundă acestei responsabilități altor dezvoltatori de instrumente).

În sfârșit, unul dintre avantajele faptului că Weebly are propria sa echipă de asistență este că toate întrebările dvs. vor primi răspuns, chiar dacă mii de alte persoane au pus deja aceeași întrebare (spre deosebire de forumul WordPress).

WordPress:

WordPress are un forum comunitar masiv, unde puteți posta întrebări în speranța că alți utilizatori sau dezvoltatori WordPress le vor răspunde.

În timp ce la multe întrebări li se răspunde (dar nu neapărat rezolvate), o mulțime de postări nu răspund deloc. Mai mult, obținerea unui fel de răspuns ar putea dura multe zile, deoarece majoritatea moderatorilor sunt voluntari, astfel încât nu există un sentiment imens de urgență.

Una dintre principalele provocări este aceea că sunt postate mii de întrebări, iar multe dintre ele au fost deja discutate anterior în alte subiecte de postare..

Așadar, întrebările dvs. pot fi ignorate, deoarece acestea au fost deja discutate într-una din multele mii de postări și poate fi necesar să le sortați pe toate pentru a găsi această discuție.

La sfârșitul zilei, nimeni nu este cu adevărat obligat să răspundă la întrebarea dvs. decât dacă plătiți pentru ea (cum ar fi să angajați un codificator WordPress pentru a vă ajuta). Și având în vedere WordPress.org și o mulțime de pluginuri sale sunt gratuite, pentru ca cineva să rezolve problemele dvs. tehnice poate fi dificil.

Citeste mai mult

Întreținere continuă

Weebly:

După cum am menționat, Weebly este un sistem închis în care gestionează toate problemele tehnice pentru tine. Aceasta include toate actualizările de performanță și securitate, așa că nu’nu trebuie să vă faceți griji pentru aspectele tehnice ale construcției site-urilor web.

Toate acestea sunt monitorizate și gestionate de Weebly în fundal, așa că nu’nu trebuie să vă stresați să vă asigurați că site-ul dvs. este actualizat sau să vă faceți griji pentru unele instrumente care provoacă conflicte și care au impact negativ asupra site-ului dvs. web.

Dacă aveți toate aceste gestiuni pentru dvs., vă eliberați timpul, astfel încât să vă puteți concentra asupra altor lucruri care ar putea fi mai importante pentru dvs..

WordPress:

Similar cu Weebly, WordPress se actualizează continuu & îmbunătățirea platformei sale pentru remedierea erorilor și îmbunătățirea securității acesteia. Când este actualizată o actualizare, dvs.’Voi primi un mesaj de notificare pentru a vă actualiza versiunea de WordPress. Acest lucru se poate face printr-un simplu clic al butonului “Actualizați” buton.

Din păcate, aceasta este partea mai ușoară. Partea cea mai grea este că atunci când actualizări WordPress, șablonul dvs. și pluginurile pe care le utilizați vor trebui, de asemenea, să fie actualizate, de asemenea, pentru a vă asigura că vor continua să funcționeze corect cu cea mai recentă versiune a WordPress. Acest lucru depinde de creatorul de șabloane / pluginuri.

În timp ce o mulțime de dezvoltatori de șabloane și pluginuri se vor actualiza, de asemenea, pentru a rămâne compatibile, unii au câștigat’t (în special pentru șablonul gratuit & plugins). Acest lucru poate expune site-ul dvs. web la probleme potențiale ale utilizatorului, performanță sau securitate.

Deci, dacă decideți să folosiți WordPress, rețineți că vor fi lucrări de întreținere în desfășurare, deoarece nu este neobișnuit ca anumite funcții să fie “pauză” când WordPress are actualizări.

Citeste mai mult

Prețuri & Angajamente financiare în derulare

Weebly:

Weebly vă oferă 4 planuri premium, cuprinse între 5 și 45 dolari pe lună (prețuri bazate pe planuri de 2 ani. Dacă alegeți planul lor de 6 luni sau 1 an, prețul pe lună crește puțin).

Cu cât planul este mai mare, cu atât mai multe instrumente și funcții veți putea accesa. Rețineți că puteți utiliza în continuare Weebly gratuit, dar va afișa o reclamă Weebly pe paginile dvs. web. Acest lucru poate fi eliminat doar atunci când faceți upgrade la unul dintre planurile lor plătite.

Planurile lor premium vă oferă acces la mai multe instrumente și funcții de construire a site-urilor web, precum prezentări de diapozitive antet, căutare pe site, mai multe capacități de comerț electronic și de marketing, autentificare de membru, etc. Toate planurile (inclusiv planul gratuit) vă oferă acces la Weebly’glisare ușor de utilizat & drop builder, peste 100 de șabloane de design, servicii de găzduire și echipă dedicată de asistență.

Dacă vă înscrieți la un plan premium, Weebly vă oferă, de asemenea, un nume de domeniu personalizat gratuit pentru primul an.

Folosirea Weebly pentru a-ți construi site-ul este asemănător cu un pachet all-inclusive, unde toate necesitățile de construire a site-ului tău sunt furnizate și întreținute de Weebly. Ai castigat’nu trebuie să împachetați bucăți și bucăți precum ar fi nevoie cu WordPress.

Costul continuu al utilizării Weebly poate varia de la 60 USD (plan Starter) la 540 USD pe an (plan de performanță).

Cred că doar suportul e-mail 24/7 și chat-ul live & asistența telefonică, precum și faptul că toată tehnologia este administrată pentru a vă elibera timpul, merită bine planurile plătite.

WordPress:

Pentru a-ți construi site-ul cu WordPress.org, va trebui să plătești pentru propriul serviciu de găzduire care costă în jur de 7 USD pe lună (notă: gama de prețuri variază în funcție de calitatea furnizorului de servicii de hosting. Bluehost este un serviciu popular de găzduire WordPress .

Un șablon de design premium vă poate costa între 30 și 80 USD, în funcție de reputația furnizorului de șabloane.

Deși majoritatea pluginurilor sunt gratuite, unele dintre ele sunt plătite / premium (de la 15 USD – 50 USD pe plugin), în funcție de ceea ce aveți nevoie și dacă doriți asistență (după cum am menționat mai sus).

De asemenea, va trebui să achiziționați propriul nume de domeniu personalizat (10 $ – 15 $ pe an).

Investiția dvs. inițială construind site-ul dvs. cu WordPress poate varia de la 139 USD la peste 200 USD, în funcție de câte plugin-uri premium terminați folosind.

Dacă angajați un coder pentru a vă ajuta să vă construiți site-ul, să faceți modificări sau să remediați unele probleme ale site-ului, costul dvs. va crește destul de mult în mod continuu și poate reprezenta o provocare pentru bugetul pentru.

De asemenea, amintiți-vă că curba de învățare a utilizării în mod eficient a WordPress este, de asemenea, mult mai mare decât utilizarea drag & renunță la constructorii de site-uri web. Deci, ar trebui să luați în considerare și costul propriului timp.

Citeste mai mult

Concluzie

Weebly:

Weebly este probabil unul dintre cei mai ușor utilizatori de site-uri web și nu necesită cunoștințe de codare, așa cum trebuie doar să trageți & aruncați conținut și publicați site-ul. Nu există nicio cerință de întreținere tehnică de backend de la dvs., deoarece toate acestea sunt îngrijite de Weebly’echipa tehnică, care ajută considerabil la reducerea costurilor și angajamentelor permanente pe termen lung. Însă site-ul dvs. web va fi mult mai puțin personalizabil în comparație cu utilizarea WordPress, ca la sfârșitul zilei Weebly’platforma de bază este închisă utilizatorilor, astfel încât să puteți’nu faceți modificări personalizate mai avansate pe site-ul dvs. web.

WordPress:

Îți oferă mult mai multă flexibilitate și poți personaliza foarte mult funcționalitatea site-ului tău (dacă știi un pic de codare). Folosirea WordPress necesită să fii mult mai util în gestionarea site-urilor în curs de desfășurare și în serviciile de întreținere de găzduire și prezintă o curbă de învățare inițială mult mai mare. Cel mai probabil veți avea un angajament financiar mai mare pe termen lung, deoarece costurile sunt mai puțin previzibile, în funcție de necesitatea de a angaja un coder care să vă ajute, frecvența de angajare și calitatea / calibrul codificatorului.

Citeste mai mult

Prezentare generală

8.2 din 10

Vizitați Weebly
Consultați recenzia noastră Weebly

7.4 din 10

Accesați WordPress
Vedeți recenzia noastră de WordPress Rating general Ce este asta?

Evaluările noastre generale se bazează pe scorul mediu al tuturor evaluărilor combinate.

De ce contează asta?

Scorurile noastre vă oferă o imagine de ansamblu a serviciului care vă oferă cele mai bune caracteristici, valoare și multe altele.

Comparație Weebly 4.1 / 5 wordpress 3.7 / 5 Închide

Având în vedere alți constructori de site-uri web?

Aruncă o privire asupra noastră Graficul de comparare a constructorilor de site-uri web, sau ia un Test gratuit pentru a vedea ce constructor de site-uri se potrivește nevoilor tale.

Dacă nu sunteți sigur dacă Weebly este potrivit pentru dvs., aruncați o privire asupra noastră Recomandări de constructor de site-uri de top și ghid despre cum să o alegeți pe cea mai bună.

De asemenea, vezi nostru Graficul de comparație al constructorilor de site-uri web pentru diferențe mai detaliate

Nu sunteți sigur ce constructor de site-uri funcționează cel mai bine pentru dvs.? Încercați-ne Quiz de potrivire pentru constructor de site-uri web

Acest Ghid a fost util?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map