Wix Editor vs Wix ADI: Ce instrument ar trebui să folosești pentru a-ți crea site-ul?

Wix este folosit în prezent de peste 110 milioane de oameni din întreaga lume și se remarcă de colegii săi într-o serie de domenii. Singura problemă cu Wix este de a decide care dintre produsele lor doriți să utilizați: Wix Editor sau Wix ADI, dar ce’este diferența?


Pune simplu, Wix Editor este o platformă complet imersivă care vă oferă un control total asupra fiecărui aspect al site-ului dvs. web. Începeți prin alegerea unuia dintre cele peste 510 șabloane de design care vă simțiți cel mai bine pentru site-ul dorit.

Wix ADI, pe de altă parte, este un produs mult mai dezbrăcat, mai rapid, care oferă utilizatorilor un proces mai simplu.

Imagineaza-ti’ești din nou un copil și ai o soră mai tânără care’e mai inteligent decât tine. Sigur’e enervant, dar tu’sunt în continuare mai puternica și altele puternic decât ei. Wix Editor este ca fratele mai puternic, mai vechi și Wix ADI, mai tanar, mai inteligent unu.

De-a lungul acestui ghid, noi’Voi analiza șapte domenii diferite și voi explica asemănările și diferențele dintre Wix Editor și Wix ADI.

După aceea, ei’Voi fi un verdict final, care va rezuma care produs este mai bun în general și, mai important, care este potrivit pentru dvs..

1

Argumente pro şi contra

Pro-uri & Contra

Aici la Website Builder Expert, ne mândrim că vă oferim cele mai precise și actualizate comparații. Și din cercetările noastre, Wix este cel mai bun constructor de site-uri web de pe piață astăzi.

Am rugat oamenii de zi cu zi să încerce Wix pentru prima dată și i-am intervievat după. Nu este surprinzător că opiniile lor s-au potrivit cu rezultatele noastre: 88% dintre oameni au spus că’Recomand cu încredere Wix unui prieten care’caut sa intri online.

Dar care sunt avantajele și dezavantajele fiecărui produs Wix?

Avantaje dezavantaje

TOP 3 WIX EDITOR PROS# 1

# 2

# 3

Oferă un control total asupra designului site-ului dvs. web

Oferă acces complet la Wix’s piață de aplicații

O mulțime de informații disponibile în centrul de ajutor ar trebui să vă blocați

TOP 3 WIX EDITOR CONS# 1

# 2

# 3

Poate fi relativley timp în comparație cu utilizarea Wix ADI

Se utilizează mai puțin în general, deoarece Wix ADI continuă să se îmbunătățească

Pentru că totul poate fi editat, acesta’este ușor de a merge împotriva celor mai bune practici de design site-ul din greșeală

Avantaje dezavantaje

TOP 3 WIX ADI PROS# 1

# 2

# 3

O modalitate mult mai rapidă de a-ți aduce site-ul în direct

Excelent pentru a trage informațiile existente online într-un hub central

Mai ușor de utilizat decât Wix Editor

TOP 3 WIX ADI CONS# 1

# 2

# 3

doesn’nu oferim instrumente complete de editare

Poate sa’nu accesați complet Wix’s piață de aplicații

Mai puține informații disponibile decât pe Wix Editor în centrul de ajutor

2

Cum funcționează Wix Editor și Wix ADI?

Înainte de a privi care este mai bine, trebuie să ne uităm la modul în care funcționează.

Wix Editor vă folosește funcționalitatea drag-and-drop – similar cu PowerPoint – oferindu-vă un control total asupra amplasării întregului site’conținut și caracteristici.

Șabloane WixWix are peste 500 de șabloane proiectate profesional, care sunt clasificate de către industrie.

Cu Wix ADI, începeți să răspundeți la câteva întrebări despre tipul de site web pe care doriți, funcțiile de care aveți nevoie și ce fel de stil aveți’mi-ar plăcea site-ul.

După aceasta, Wix ADI va genera site-ul dvs. pentru dvs. Uimitor, corect!

Tu’Voi putea încă să vă editați site-ul’este estetic, dar în loc de drag-and-drop, Wix ADI funcționează în secțiuni care pot fi tăiate și modificate. Gândiți-vă la aceste secțiuni de site-uri ca blocuri lego, le puteți schimba aspectul și le puteți stiva în orice ordine doriți până la dvs.’sunt fericit.

3

Ușurință în utilizare

În general, Wix este un constructor de site-uri extrem de ușor de utilizat. Wix Editor folosește funcționalitatea drag and drop, ceea ce înseamnă că oricine a folosit ceva ca PowerPoint înainte se va simți mai mult decât confortabil.

Aveți libertate deplină pentru a rearanja orice pe pagină și Wix Editor vă va ajuta să realiniați orice mutați.

Din propriile teste efectuate de utilizatori, am descoperit că oamenii se bucurau într-adevăr de simplitatea editorului Wix’interfața și am considerat că este o pantă drăguță, blândă în lumea creării site-urilor web. Aici’e un citat de la unul dintre ei:

Wix [Editor] ca instrument este o educație foarte bună în construirea de site-uri web, deoarece vă oferă un control total.

Wix ADI face lucrurile un pas mai departe, făcând și mai ușor să-ți creezi site-ul. Începeți să răspundeți la câteva întrebări simple, cum ar fi tipul de site web pe care doriți, numele site-ului și ce stil de design v-ați dori, atunci Wix ADI va folosi învățarea automată pentru a construi un site web pentru dvs..

Wix ADI are, de asemenea, capacitatea de a atrage informațiile existente online pe noul dvs. site web, deci dacă aveți deja ceva online, sau doriți doar să trageți prin paginile dvs. de socializare, Wix ADI face treaba pentru dvs..

De acolo, puteți edita elemente ale site-ului, adăuga sau elimina anumite funcții și ajusta aspectul. Ca unul dintre oamenii pe care am testat Wix ADI l-am pus:

Aceasta’e mult mai ușor să obții un site împreună [decât pe Wix’s Editor] pentru că vă oferă totul și’e foarte ușor să îți atragi social media. daca tu’nu ești confortabil sau nu’nu aveți o gândire creativă că [Wix ADI] este mult mai ușor de făcut.

Wix ADI DesignsWix ADI a pus la dispoziție câteva sugestii de site-uri web atunci când am folosit exemplul unei agenții de marketing

Verdict

Ambele produse sunt cu adevărat ușor de utilizat, dar pentru cea mai ușoară opțiune, trebuie să fie Wix ADI.

4

Proiectare și flexibilitate

Wix Editor vă oferă un control creativ total asupra tuturor. Puteți selecta din sutele lor de șabloane specifice industriei, împărțite în 16 categorii principale.

Tu’Voi avea acces și la Wix’este o piață extinsă de aplicații unde puteți utiliza atât aplicațiile lor interne, fie cele terțe. Pe scurt, Wix Editor vă permite să editați totul și orice despre site-ul dvs. web.

Editor WixWix Editor vă permite să selectați elementul pe care îl doriți, să faceți clic pe el și să îl trageți într-o poziție nouă pe pagină

Wix ADI nu face’nu oferi șabloane, generează un design pentru tine pe baza a ceea ce îi spui. Puteți face modificări ale site-ului web pe care îl creează după, dar veți fi limitat în ceea ce privește cantitatea de aplicații și funcții pe care le puteți încorpora.

Dacă doriți să utilizați mai mult decât aplicațiile recomandate vă sunt furnizate, dumneavoastră’Va trebui să intru în Wix Editor. Aceasta’este important de reținut, însă, deși puteți comuta la Wix Editor în orice moment în timp ce utilizați Wix ADI, orice modificare pe care o faceți nu va fi salvată dacă reveniți la versiunea ADI.

Verdict

Când vine vorba de proiectare, Wix Editor câștigă mâinile în jos. Aceasta’s flexibil și vă oferă tot ceea ce aveți nevoie pentru a face site-ul dvs. web să arate exact așa cum doriți.

5

Piața aplicațiilor

Wix are o piață uimitoare, plină de o mulțime de aplicații impresionante și utile. Dacă vă gândiți la site-ul dvs. ca la casa dvs., aplicațiile sunt mobilierul, imaginile și accesoriile care fac din acea casă o casă.

Wix Editor deschide ușa către întreaga piață. Puteți răsfoi dintre sutele de aplicații interne și terțe pe care le oferă și încorporați oricare dintre ele direct pe site-ul dvs. De la analizele site-urilor până la rezervările de întâlniri până la chat-urile live, Wix Editor vă pune totul la îndemână.

Wix App MarketWix’s marketplace vă oferă acces la sute de aplicații utile

Wix ADI vă restricționează accesul la piață. Acesta vă va oferi o selecție de aplicații, adaptată pentru dvs. pe baza informațiilor pe care le-ați trimis. Dincolo de asta, tu’Va trebui să intru în Wix’s Editor mod pentru a vedea întreaga extensie a ceea ce’s-au oferit.

Verdict

Din nou, Wix Editor este câștigătorul clar aici, oferindu-ți șansa de a naviga și de a folosi aplicații până la inima ta’conținut.

6

Caracteristici de comerț electronic

Spre deosebire de domeniile anterioare discutate, Wix’Caracteristicile de comerț electronic funcționează în același mod, indiferent dacă optezi pentru Wix Editor sau Wix ADI.

Unele din Wix’Printre principalele caracteristici ale comerțului electronic se numără: posibilitatea de a vinde peste 100 de produse, de a crea reduceri și de a gestiona transportul dumneavoastră.

daca tu’căutați să vindeți online și doriți o recenzie mai amplă a Wix’abilitățile de comerț electronic, de ce nu consultați recenzia noastră despre Wix eCommerce.

Wix este constructorul de site-uri perfect dacă aveți câteva produse de vândut, dar dacă vindeți produse în vrac și doriți să faceți o scară, ar putea merita să consultați graficul nostru de comparație a constructorilor de magazine online, unde vorbim despre platforme mai puternice, cum ar fi Shopify și BigCommerce.

Verdict

Aceasta’e cravată! Având în vedere că Wix Editor și Wix ADI folosesc aceleași funcții de comerț electronic’nu e nimic care să le împartă.

7

SEO

Este un lucru la care Wix a lucrat mult.

Din nou, Wix Editor și Wix ADI sunt destul de similare în acest sens. Aveți posibilitatea de a schimba adresele URL, de a adăuga text alt la imagini, etichetare canonică și de a modifica meta titluri / descrieri.

Poti’nu gestionați anumite pagini URL pe Wix ADI, ceea ce îl face ușor mai puțin atrăgător dacă aveți nevoie într-adevăr de site-ul dvs. pentru a se clasifica extrem.

Unde diferă este Wix Editor’capacitatea de a folosi pe deplin piața aplicațiilor. Prin utilizarea funcțiilor Google integrate, cum ar fi analitica și consola de căutare, puteți ajuta site-ul dvs. să fie mai prietenos cu SEO și să se plaseze mai sus pe motoarele de căutare.

În ceea ce privește ghidurile utile, puteți utiliza Wix’baza de cunoștințe pentru ambele produse cu ghiduri despre modul în care vă puteți îmbunătăți site-ul’s SEO. Mai multe informații pot fi găsite în review-ul nostru Wix SEO.

Verdict

Atât Wix Editor, cât și Wix ADI sunt utile pentru SEO, dar editorul îl limitează pe baza accesului său la aplicațiile SEO de pe piață.

8

Ajutor si sustinere

Cu Wix Editor și Wix ADI, veți avea acces la toate Wix’caracteristicile de ajutor. Acestea includ: asistență prin e-mail, o linie telefonică (disponibilă luni-joi), un forum și o bază de cunoștințe.

Ultimele două sunt utile 24/7 și acționează ca un motor de căutare, oferindu-vă o serie de informații cu adevărat utile de la experți Wix, sau membri ai comunității, în funcție de ceea ce introduceți.

Din cercetarea noastră’Am terminat, Wix a ieșit ca cel mai bun constructor de site-uri pentru ajutor și asistență. Aceasta’baza de cunoștințe este curată, clară și returnează rezultate de căutare exacte – ele’chiar sunt buni la semnalizare dacă nu’nu sprijini ceva’Am căutat!

Verdict

Ambele versiuni oferă același ajutor, dar credem că editorul îl margine aici, pur și simplu pentru că acolo’mai multe informații în baza de cunoștințe și forumul despre editor. Scuze ADI, noi’ești sigur că’mă prind.

9

Planuri de prețuri

Deoarece Wix Editor și Wix ADI au fost construite sub același acoperiș Wix – ambele au aceeași structură de preț.

Wix’planurile de preț sunt următoarele:

Prețuri WixPrețurile afișate sunt costuri lunare atunci când plătiți pe un plan anual

Ca tine’Vă imaginați, fiecare plan vă oferă acces la niveluri diferite de caracteristici. Wix are, de asemenea, un plan gratuit. Dar cu asta, tu’Voi avea publicitate Wix pe site-ul dvs. și ați câștigat’nu pot fi capabil să conectați un domeniu.

De asemenea, Wix are cel de-al doilea cost mediu cel mai mic dintre toți producătorii de site-uri pe care le-am testat (cel mai mic a fost Strikingly – citiți recenzia aici).

daca tu’ești o afacere mică, atunci recomandăm să folosești un plan plătit, deoarece site-ul tău este o extensie a mărcii tale. Având reclame Wix tencuite peste asta nu’nu dau o primă impresie grozavă. Totuși, planul gratuit este o modalitate excelentă de a ‘încercați înainte de a cumpăra’.

Pentru a afla mai exact ce obțineți pentru banii dvs. pentru fiecare plan, consultați recenzia noastră privind prețurile Wix.

Verdict

Aceasta’e o altă cravată, oameni buni. Prețurile se schimbă în funcție de ce plan te duci, dar ai câștigat’nu văd vreo diferență în funcție de Wix Editor sau Wix ADI pe baza planului.

10

Verdict final

După cum puteți vedea, la fel ca frații, Wix Editor și Wix ADI au atât asemănări, cât și diferențe.

Aceasta’s Wix Editor, însă, care câștigă în general – au fost primii născuți și au experiență de partea lor, până la urmă.

Principalul punct de luat este că ambele pot fi grozave în funcție de ceea ce tu’Caut într-un constructor de site-uri web.

Wix Editor vă oferă un control complet asupra aspectului site-ului dvs. Există sute de aplicații din care să aleagă și tone de suport util în baza lor de cunoștințe.

daca tu’reîncepi de la zero, navighează confortabil în programe de bază precum PowerPoint și au nevoie de un constructor de site-uri care să îți ofere frâu liber peste aproape orice, Wix Editor este platforma pentru tine.

Wix ADI este un mod mai simplu și mai rapid de a intra online. Este nevoie de cea mai mare parte a activității de proiectare, generand un site unic, pe baza informațiilor pe care le oferiți.

Site-ul web care vi se va oferi va fi o combinație de design-uri pe care le aveți’v-ați specificat că vă place, funcțiile pe care le-ați spus că site-ul web solicită și orice informație deja online’este relevant să fie un site web preexistent sau pagini de social media.

Pentru o soluție eficientă în timp, simplă, Wix ADI este câștigătorul clar. Puteți, de asemenea, să începeți pe Wix ADI și să treceți la Editor, dacă doriți’chiar nu mă înțeleg.

Pentru a afla mai multe despre Wix ca produs general, citiți recenzia noastră completă Wix.

Așadar, îl aveți – un mare constructor de site-uri web, două produse strălucitoare. E timpul să vezi care preferi!

11

Întrebări frecvente

Ce este inteligența de design artificial?

Wix ADI a fost lansat în 2016 și folosește inteligența artificială amestecată cu designul (formând ADI) pentru a crea o abordare elegantă, fără prostii pentru crearea site-urilor web.

“Wix ADI nu este’nu este decât un nou constructor de site-uri web – stabilește un nou standard de piață pentru design web.” (Nitzan Achsaf, șeful Wix ADI)

După cum vă puteți imagina, Wix ADI’popularitatea este în creștere. Este nevoie de o fracțiune din timp pentru a construi un site web folosind ADI, mai degrabă decât Wix Editor și această schimbare a unei abordări AI poate fi văzută în întreaga societate.

De fapt, liderii de afaceri au spus că cred că AI va fi fundamentală în viitor, 72% dintre ei o declară a “avantaj comercial.”

Aceasta’este, de asemenea, o tendință pe care alți constructori de site-uri o adoptă. În 2017, Jimdo a lansat propriul produs AI numit Jimdo Dolphin, spunând că poți “creați-vă site-ul în 3 minute.”

La începutul anului 2018, GoDaddy a mers până la reînnoirea completă a constructorului de site-uri web, GoCentral, transformându-l într-un constructor de site-uri AI.

Este Wix mai bun pentru companii sau site-uri personale?

Pe scurt, acesta’e grozav pentru amândoi!

Wix are tone de șabloane din care puteți alege (peste 510, de fapt), care variază între proiecte specifice afacerii, cum ar fi imobiliare, finanțe & drept și publicitate și marketing, pentru mai multe persoane personale precum fotografie, blogging și CV-uri online.

Același lucru este valabil și pentru funcțiile și aplicațiile lor. Wix oferă un mix fie pentru utilizare de afaceri, pentru uz personal sau pentru unele care pot fi pentru ambele.

Îți poți adăuga propriul cod la Wix?

Absolut. Pentru acei copii care fac parte din computer, Wix vă permite să încorporați propriul cod, ceea ce înseamnă că puteți schimba elementele site-ului dvs. doar așa cum doriți.

Codul Wix este disponibil prin Wix Editor și are tot ce aveți nevoie pentru a crea design-uri uimitoare, site-uri web robuste și respectarea celor mai bune practici SEO.

Pentru a afla mai multe despre codul Wix, consultați ghidul nostru util cu 6 lucruri pe care trebuie să le știți.

Acest Ghid a fost util?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me