Wix vs GoDaddy: 10 domenii cheie pe care trebuie să le luați în considerare

Vrei un site web, dar poate’nu vă permiteți taxe pentru dezvoltatorii de ochi?


Wix vs GoDaddy este o ciocnire a doi producători de site-uri web strălucitoare și ieftine.

Wix este cel mai atotcuprinzător. Îți oferă mai mult control creativ, mai multe funcții și mai multe modalități de a obține ajutor. GoDaddy este însă o soluție mult mai rapidă. Are grijă de o mulțime de lucrări pentru tine, ceea ce înseamnă că puteți obține un site live în câteva minute – nu, serios!

Imagine prezentată Wix vs GoDaddy

Ambele fac din crearea propriului dvs. site web un proces ușor și fără stres. Dar care sunt diferențele majore dintre cele două? Unul este mai bun decât celălalt? Și, cel mai important, ce’este cea mai bună opțiune pentru tine?

Aceasta’este treaba noastră să răspundem la aceste întrebări. La Website Builder Expert, stabilim standarde ridicate atunci când vine vorba de realizarea de recenzii și comparații, folosind cercetări minuțioase și testări ale utilizatorilor pentru a vă oferi analize de experți.

În tot acest articol, noi’Vă voi conduce prin modul în care funcționează atât Wix, cât și GoDaddy, punctele lor forte și punctele slabe și care dintre ele este potrivit. Până la urmă, alegerea dintre Wix și GoDaddy ar trebui să fie una ușoară.

Contents

Informatii suplimentare

 • Graficul de comparare a constructorilor de site-uri web
 • Cele mai bune site-uri Web Builders din 2019

1

Wix vs GoDaddy: pro și contra

Wix pro și contra

PRIX WIX# 1# 2
Un control creativ aproape nelimitat datorită editorului său drag-and-drop
‘cel mai recomandat’ constructor de site-uri din testarea utilizatorilor noștri
WIX CONS# 1# 2
Poate sa’Nu schimbați șabloanele după ce site-ul dvs. va fi activ
Publicitate dificilă pe planul său gratuit

Pro și contra GoDaddy

PROS DUMNEZEU# 1# 2
Obțineți un site live în câteva minute
Instrumente SEO integrate bine
CONS. GODADDY# 1# 2
Fără piață de aplicații
Control creativ limitat

2

Ușurință în utilizare

daca tu’refaceți propriul site web, este posibil să doriți o platformă care’este ușor de utilizat. Constructorii de site-uri web sunt doar atât.

Pur și simplu, un constructor de site-uri web este o platformă online la care vă puteți înscrie și crea propriul site web. Wix și GoDaddy sunt două astfel de platforme – dar care este mai ușor de utilizat?

Am obținut membri obișnuiți să testeze Wix și GoDaddy, solicitându-le să-și construiască propriul site web pe fiecare dintre platforme, apoi să marcheze cât de ușor au găsit anumite sarcini.

Rezultatele au arătat Wix a fost platforma mai ușor de utilizat, dar oamenii au crezut că pot primi un site web în direct cu GoDaddy. Iată câteva dintre gândurile lor:

“Wix era atât de simplu de folosit. Puteți trage și arunca lucrurile din meniu pe pagina dvs. web, apoi le puteți muta. Redimensionarea lucrurilor a fost destul de ușor, de asemenea.”

“GoDaddy a fost un mod foarte rapid de a construi un site web. A fost foarte ușor să te apropii de și foarte intuitiv. Totuși, a venit la prețul de a avea mai puțin personalizare.”

Wix vs GoDaddy – Ușor de utilizat: verdictul

Wix este mai ușor de utilizat decât GoDaddy. Wix’editorul este mai ușor de utilizat decât GoDaddy’s, iar oamenii care l-au testat au preferat Wix’s-a aranjat. Cu toate acestea, GoDaddy a fost lăudat pentru cât de rapid a fost, așa că dacă aveți nevoie de o opțiune rapidă, GoDaddy este cel mai bun pariu.

Doriți să aflați mai multe despre Wix și GoDaddy?

 • Citiți recenzia noastră completă despre Wix
 • Citiți recenzia noastră completă despre GoDaddy
 • Aflați despre cei mai ușori utilizatori de site-uri web

3

Flexibilitatea proiectării

Designul are în vedere aspectul și capacitatea de utilizare a site-ului dvs. web. Vrei ceva’este ușor la ochi, dar, de asemenea, simplu de navigat.

Wix

Wix funcționează prin furnizarea a peste 500 de șabloane din care puteți alege. Acestea sunt defalcate în industrii, cum ar fi ‘Muzică‘ sau ‘Călătorie & Turism‘, și poate fi previzualizată și testată înainte de a vă angaja.

Wix’s editorul vă oferă apoi funcționalitate drag-and-drop. Gândiți-vă la acest lucru ca PowerPoint – pentru a muta ceva, pur și simplu faceți clic și țineți apăsat, trageți-l până unde doriți și eliberați.

editor wixWix’s editorul drag-and-drop facilitează personalizarea designului site-ului dvs..

Hai tăticu

GoDaddy funcționează diferit. Folosește ce’s-a numit ADI (Artificial Design Intelligence) pentru a crea site-ul dvs. web. Pare complicat, dar’nu este – tot ce înseamnă este că GoDaddy vă va proiecta un site web pe baza răspunsurilor pe care le oferiți pentru a stabili întrebări.

De exemplu, GoDaddy vă va întreba: Ce’este scopul site-ului dvs. web? Aveți un site web existent? Există conturi de social media’Aș dori să afișez?

De acolo, GoDaddy va pune la dispoziție un site web. Destul de incredibil, într-adevăr.

Hai tăticu’editorul este, de asemenea, relativ simplu. Nu face asta’nu funcționați cu drag-and-drop precum Wix, dar puteți personaliza elemente ale site-ului dvs. de pe panoul lateral.

redactorul godaddyGoDaddy vă permite să editați site-ul dvs. web după ce oferă un exemplu despre cum ar putea arăta site-ul dvs.

Puteți schimba ‘temă’ a site-ului dvs. (care este același ca un șablon) și modificați lucruri de bază cum ar fi textul, imaginile și butoanele.

Cum se compară?

Aceasta’este important de menționat că Wix are și un produs ADI – Wix ADI. Acest lucru funcționează într-un mod similar cu GoDaddy, dar nu’nu obțineți același nivel de control de editare cu Wix’redactor principal.

Am vorbit cu un grup de experți în web design, care au convenit ca Wix să aibă șabloane mai bune. Au crezut că sunt mai plăcute din punct de vedere estetic și mult mai ușor să vă faceți propriile voastre. Fii avertizat, totuși – odată ce ai’ți-ai publicat site-ul cu Wix, ai câștigat’nu pot să schimba șabloane.

Wix vs GoDaddy – Design: Verdictul

Wix’desenele sunt mult superioare GoDaddy’s. Wix are un editor mai cuprinzător și o gamă mai bună de șabloane care sunt clasificate de către industrie. În schimb, GoDaddy este mai dezbrăcat; editarea isn’este dificil, dar este limitat. Wix este pentru control, în timp ce GoDaddy este pentru eficiență.

Informatii suplimentare

 • Wix Templates Review – recenzia noastră dedicată Wix’s design

4

Caracteristici și instrumente

Caracteristicile sunt ceea ce separă cu adevărat platformele medii de elită. Ce poți și poți’a face pe fiecare platformă este crucial pentru decizia dvs. finală.

Deci, uitându-ne la câteva domenii diferite, permiteți’Sunt într-adevăr să descoperiți ce fel de caracteristici au Wix și GoDaddy.

Comerț electronic

Wix și GoDaddy nu sunt’Nu este conceput pentru a fi utilizat exclusiv pentru construirea de magazine online, dar puteți vinde produse pe oricare. Lăsa’încep cu funcțiile de comerț electronic pe care le oferă ambele:

 • Posibilitatea de a vinde tipuri nelimitate și cantitate de produse
 • Vindeți produse fizice și / sau digitale
 • Procesați plățile în siguranță prin gateway-uri precum PayPal, Stripe sau Square
 • Fără taxe de tranzacție impuse de constructorul de site-uri web
 • Aplicații mobile pentru gestionarea magazinului dvs. din mers
 • Diverse opțiuni de transport și contabilitate
 • Coduri de reducere și vânzare

O caracteristică cheie de comerț electronic GoDaddy are peste Wix este recuperarea coșului abandonat. Aici puteți trimite e-mailuri automate clienților care au mers până la plasarea articolelor pe site-ul dvs.’cărucior, dar lăsat înainte de a vedea.

daca tu’sunteți interesat să creați un magazin online puternic, voi’Vreau să consultați platforme dedicate de comerț electronic precum Shopify sau BigCommerce.

daca tu’sunteți interesat să folosiți Wix și GoDaddy ca magazin online, consultați recenziile noastre:

 • Wix eCommerce Review
 • Revista GoDaddy eCommerce

Blogging

Wix are ceva mai mult pentru asta când vine vorba de crearea unui blog. Puteți clasifica postările blogului dvs., marcajul social, urmăriți performanța prin analize și chiar puteți încorpora lucruri precum o secțiune de comentarii sau o bară de căutare.

GoDaddy are și segmentele de analiză și categorii. Puteți crea, de asemenea, un flux RSS pentru blogul dvs., astfel încât oamenii să se aboneze la acesta. Poti’Nu adăugați însă o secțiune de comentarii sau o funcție de căutare.

Pornirea unui blog? Vezi lista noastră definitivă de platforme de blogging

Marketing prin e-mail

Cu Wix, puteți crea propriul cont de e-mail specific domeniului dvs. folosind G Suite. De asemenea, are instrumente de marketing integrate care sunt disponibile prin aplicații precum Wix ShoutOut. Acest lucru facilitează crearea, trimiterea și partajarea campaniilor de marketing prin e-mail cu utilizatorii.

Hai tăticu’Caracteristicile de e-mail sunt complet încorporate. De asemenea, are propriul serviciu de marketing prin e-mail, dar asta are un cost suplimentar în plus față de taxa lunară pe care o aveți’voi plăti.

Integrare în social media

Wix vă permite să vă afișați rețelele de socializare pe site-ul dvs. web în mai multe forme. Facebook, Twitter și Instagram pot fi integrate cu site-ul dvs. și afișate prin butoane de urmat, fluxuri live și galerii de imagini.

GoDaddy, pe de altă parte, se limitează la adăugarea doar a butoanelor sociale care se leagă de paginile tale. În prezent, nu există nicio modalitate de a încorpora fluxuri sociale în direct.

Google Analytics

Urmărirea site-ului dvs.’vizitatorii s este o modalitate excelentă de a monitoriza modul în care’este performant. Puteți verifica lucruri precum afișările de pagini, numărul de vizitatori și rata de respingere. Cu Wix, aveți posibilitatea să alegeți fie să utilizați Google Analytics, fie să adăugați aplicația Visitor Analytics pe site-ul dvs. Cu GoDaddy, singura dvs. opțiune este să adăugați Google Analytics.

Wix vs GoDaddy – Caracteristici: verdictul

Wix are funcții mult mai bune decât GoDaddy. GoDaddy are câteva caracteristici utile pe care Wix nu le face’t – cum ar fi recuperarea coșurilor abandonate și e-mail-ul încorporat – dar, în linii mari, Wix oferă mai multe caracteristici de calitate și o gamă mult mai mare de ales din piața de aplicații.

5

SEO

Forța site-ului dvs. web’s SEO (optimizarea motoarelor de căutare) va determina cât de mare poziție pe motoarele de căutare precum Google. Cu cât ai rang mai mare, cu atât mai mulți ochi vor fi pe site-ul tău. Simplu, corect?

Wix

Wix vă ajută site-ul’s SEO, punându-vă la control. Vă permite să editați lucruri care vor avea un impact asupra SEO, cum ar fi meta titluri și descrieri, barele URL și codul antetului.

daca tu’mă lupt să știu de unde să încep, don’nu vă faceți griji. Wix oferă asistență pentru cuvinte cheie prin intermediul site-ului său SEO Wiz și diverse aplicații, precum Site Booster, unde vă puteți urmări site-ul’performanța SEO.

wix seoWix’s SEO Wiz este resursa dvs. ideală pentru orice întrebări legate de SEO

Hai tăticu

GoDaddy vă oferă același nivel de control în editarea meta-titlurilor / descrierilor, slug-urilor URL și codului antet. Dar de când GoDaddy nu face asta’nu aveți un magazin de aplicații, nu există suplimente. Totuși, ceea ce obțineți, este sugestii de cuvinte cheie încorporate și urmărire SEO.

Puteți trimite chiar și cadrul site-ului dvs. către motoarele de căutare, astfel încât acestea să poată citi mai bine structura site-ului dvs. daca tu’Aș dori să aflu mai multe despre cele mai bune practici SEO, citiți câteva dintre ghidurile noastre practice SEO.

SEO GoDaddyDoar unele dintre instrumentele SEO pe care GoDaddy le oferă

Wix vs GoDaddy – SEO: Verdictul

Aceasta’e strâns, dar GoDaddy bate doar Wix pentru SEO. Wix are câteva aplicații specifice SEO, în timp ce GoDaddy are mai multe instrumente SEO încorporate. De la editarea descrierilor meta și a slug-urilor URL până la obținerea de sugestii de cuvinte cheie și trimiterea unei hărți de sit, tot ceea ce aveți nevoie pentru a fi clasat în mod înalt vă este ușor disponibil.

Aflați cum puteți face mai multe cu site-ul dvs. Wix:

 • Wix SEO Review

6

Ajutor si sustinere

Nimanui nu-i place să se blocheze sau să se confunde, dar asta’e minunat să știi că ajutorul este la îndemână dacă o faci.

Wix

Wix oferă asistență prin e-mail și telefon de luni-joi între orele 17:00 și 17:00. De asemenea, are un forum util și cel mai bun centru de ajutor al oricărui constructor de site-uri.

Wix’s Help Center este o resursă online în care puteți căuta ghiduri și tutoriale. Gândiți-vă un pic la un motor de căutare doar Wix – introduceți o interogare și va apărea o listă a rezultatelor căutării care vă va putea ajuta.

După ce ai testat Wix’Centrul de ajutor amănunțit, noi’sunteți încrezători în capacitatea sa de a vă ajuta. Vă permite chiar să știți dacă’Am căutat ajutor pentru ceva ce nu face Wix’nu asigur!

wix centru de ajutorWix’Centrul de ajutor este un mod minunat și rapid de a obține răspunsurile’caut

Hai tăticu

Hai tăticu’Punctele mari de plus sunt suportul pentru telefon 24/7 și funcția de chat în direct. A fi capabil să primești ajutor în orice moment al zilei este un bonus masiv, la fel și vorbind cu o persoană reală, fără a fi nevoie să ridici telefonul.

Ajutor on-Page

Wix mai are încă un as pe mânecă – ajutorul său în redactor. Dacă întâmpinați o problemă în timp ce editați site-ul, puteți pur și simplu să faceți clic pe bulă cu semnul de întrebare și să găsiți răspunsul, fără a fi necesar să părăsiți editorul!

wix editor de ajutorWix’S-a ajutat la îndemână în redactor este genial pentru răspunsuri rapide acolo și apoi.

Wix vs GoDaddy – Ajutor și asistență: verdictul

Wix și GoDaddy trag pentru ajutor și asistență. GoDaddy are ajutor personal disponibil 24/7, ceea ce pune o căpușă mare lângă numele său. Wix’Răspunsul este ajutorul său în redactor, care este extrem de convenabil dacă doriți să abordați imediat o problemă.

7

Preț și valoare pentru bani

Wix are un plan gratuit, apoi șapte planuri plătite cuprinse între 13 și 49 dolari pe lună – cele mai mari trei planuri permit vânzarea online.

GoDaddy are patru planuri și o probă de o lună gratuită, cu prețuri cuprinse între 10 și 25 dolari pe lună (când se facturează anual).

Prețurile ieftine scad întotdeauna bine, dar ne place să privim dincolo de asta și să vedem cu adevărat ce obții pentru banii tăi. Cu toate acestea, înainte de a intra în toate acestea, există vreun joc gratuit?

Bine, Wix are un plan complet gratuit. Nu, ne-ați auzit corect – puteți să creați și să publicați site-ul dvs. fără costuri. Desigur, acest lucru vine în detrimentul publicității Wix pe site-ul dvs. și chiar și în subdomeniul dvs. (de ex.. “www.mywebsite.Wix.com”).

GoDaddy nu face’nu am un plan gratuit, dar oferă un 1 lună de încercare gratuită. Acest lucru ar trebui să fie suficient pentru a vă decide dacă’este creatorul de site-uri potrivit pentru tine.

Acum lasa’s-a apucat și vedeți cât de mult sunt planurile premium.

Prețuri Wix

Wix are mai multe planuri de stabilire a prețurilor decât puteți agita un stick. Are patru planuri care nu sunt comerț electronic și trei planuri de comerț electronic, cuprinse între 13 și 49 dolari / lună.

site-ul web wix și planurile de prețuri de comerț electronicWix oferă un plan gratuit, plus șapte prime pentru care puteți alege. Cele patru planuri mai ieftine sunt doar pentru site-uri web, în ​​timp ce cele patru planuri rămase sunt pentru magazinele online.

Desigur, cu cât plătiți mai mult, cu atât veți primi mai mult. Toate planurile premium vin fără publicitate Wix, vă oferă propriul dvs. domeniu personal și promit minim 1 GB lățime de bandă. Cel mai popular este Wix’s Plan nelimitat (14 $ / lună).

Preț GoDaddy

GoDaddy are patru planuri de prețuri, dintre care doar unul îți oferă funcționalitate de comerț electronic. Acestea variază între 10 și 25 dolari / lună și sunt adaptate pentru diferite nevoi.

Pare evident, dar dacă vrei doar un site personal, GoDaddy’s Planul de bază este ideal. daca tu’ești o afacere în devenire, tu’Vreau să mă uit la planurile Standard sau Premium. Aceste planuri vă oferă funcții mai generoase, cum ar fi mai multe postări sociale și campanii de marketing prin email pe lună.

Toată GoDaddy’Planurile includ un instrument de marketing numit GoDaddy Insight, care folosește date pentru a vă oferi sfaturi constante despre cum puteți continua să vă îmbunătățiți prezența online. Acest lucru este integrat în planul dvs. GoDaddy, pe lângă caracteristicile esențiale, cum ar fi securitatea SSL.

planuri de prețuri pentru godaddy

Comparați Wix și GoDaddy cot la cot

Constructorul dvs. Caracteristici Planul de bază Planul avansat comparații între creatorii site-ului web logo wix Alegeți planul dvs. Citiți recenzia completă Securitate SSL Integrare social media Instrumente de comerț electronic Marketing prin e-mail Instrumente SEO Suport 24/7 Alegeți planul dvs. Citiți recenzia completă logo-ul godaddy Alegeți planul dvs. Citiți recenzia completă Securitate SSL Integrare social media Instrumente de comerț electronic Marketing prin e-mail Instrumente SEO Suport 24/7 Alegeți planul dvs. Citiți recenzia completă

După cum vedeți, obțineți mai puține funcții pe planul cel mai ieftin decât pe planurile mai avansate. Wix oferă mai multe planuri de bază decât GoDaddy, ceea ce înseamnă că vei primi mai mult pentru banii tăi atunci când începi.

daca tu’nu sunt sigur care sunt unele dintre aceste caracteristici sau de ce’e important, don’nu vă faceți griji. Aici’este o defalcare rapidă a caracteristicilor cheie din tabel:

Securitate SSL (Secure Sockets Layer) Securitate: Un certificat SSL păstrează site-ul dvs. în siguranță și în siguranță prin criptarea oricărei informații introduse prin intermediul site-ului dvs. web – acest lucru îl face deosebit de important pentru magazinele online sau pentru orice site care prelucrează detaliile de plată! Știți când un site are securitate SSL, deoarece adresa site-ului web “HTTPS” la început și adesea apare și un mic lacat lângă url.

Integrare social media: Aceasta înseamnă că puteți sincroniza, partaja și încorpora rețelele de socializare pe site-ul dvs. web. Acest lucru face ușor să partajați site-ul dvs. în paginile de socializare, precum și să vă prezentați fluxurile de știri chiar pe site-ul dvs. web.

Instrumente de comerț electronic: Puteți utiliza constructorii de site-uri web pentru a crea un magazin online, cu funcții precum checkout sigur, acceptarea plăților online, crearea de reduceri și multe altele.

Marketing prin e-mail: Promovează-ți site-ul web prin email marketing! Acesta este un mod minunat de a interacționa cu vizitatorii dvs., mai ales dacă sunteți’executați un blog, o companie sau un magazin online.

Instrumente SEO (optimizare motor de căutare): Fără instrumente SEO, site-ul dvs. a câștigat’Nu pot fi capabil să se poziționeze pe Google’rezultatele căutării, ceea ce îngreunează oamenii să te găsească! Constructori de site-uri bune vă oferă o mână de ajutor cu SEO, indiferent dacă’s prin ghiduri, prompturi sau chiar planuri personalizate.

Suport 24/7: Internetul nu doarme niciodată, așa că nici nu ar trebui să ajute și să sprijine! Dacă ceva nu merge bine la 4 dimineața, știi că poți primi ajutorul de care ai nevoie.

Wix vs GoDaddy – Valoarea pentru bani: verdictul

Wix oferă o valoare mai bună pentru bani decât GoDaddy. GoDaddy este mai ieftin – cu toate acestea, Wix’planurile îți oferă mai multă bătaie. Wix are mai multe caracteristici și o calitate mai mare, ceea ce face ca planurile sale să fie mai bune. Are chiar și un plan gratuit, așa că dacă vrei doar să creezi un site ieftin, nu’nu trebuie să-mi cheltui un bănuț.

Informatii suplimentare

 • Top 10 Free Website Builder – afla ce alte platforme gratuite sunt acolo
 • Evaluarea prețurilor Wix – aruncați o privire mai detaliată asupra a ceea ce obțineți în fiecare plan de prețuri

8

Ce zici de alternative la Wix și GoDaddy?

După cum știți, Wix și GoDaddy nu sunt’sunt singurii producători de site-uri de pe piață. Există mulți acolo pentru care puteți alege. Dacă nici Wix, nici GoDaddy nu îți bifează casetele, verifică opțiunile alternative de mai jos.

Squarespace

daca tu’re, după modele uimitoare, atunci ai câștigat’nu găsesc mai bine decât Squarespace. Are șabloane de cea mai bună calitate de pe piață, cu caracteristici de calitate superioară. Prețurile încep de la 12 dolari pe lună și’merită fiecare cent! Aceasta’este un pic mai greu de utilizat decât Wix și va dura mai mult pentru a configura decât GoDaddy, dar pentru o estetică pură,’merită cu siguranță efortul suplimentar.

Informatii suplimentare

 • Revizuirea spațiului
 • Evaluarea prețurilor în spațiu
 • Wix vs Squarespace
 • GoDaddy vs Squarespace

Weebly

Weebly este un constructor de site-uri web solid, cu șabloane simple, elegante și o mulțime de funcții. Aceasta’este unul dintre cei mai ieftini constructori care încep să vândă online și este excelent pentru întreprinderile mici și portofoliile. La fel ca Wix, Weebly are un plan gratuit, iar prețurile sale încep de la doar 12 dolari pe lună. Are mai multe structuri în șabloanele sale decât Wix, deci’este perfect dacă doriți mai multe orientări cu privire la alegerile dvs. de proiectare.

Informatii suplimentare

 • Weebly Review
 • Weebly Pricing Review
 • Wix vs Weebly
 • Weebly vs GoDaddy

SITE123

daca tu’după simplitatea pură și excelentă asistență pentru clienți, încercați SITE123. Cu chat-ul live strălucitor îl susține’este perfect pentru începătorii care au nevoie de o mână de ajutor pe parcurs. La fel ca GoDaddy și Wix ADI, SITE123 folosește asistența în proiectare pentru a face rapid și ușor construirea site-urilor de bază. Vă puteți înscrie la planul gratuit sau la 10,80 USD pe lună. Don’nu mă aștept la caracteristici puternice sau multă libertate creativă, dar dacă este cazul’usurinta de a te folosi’din nou, SITE123 este o alternativă excelentă.

Informatii suplimentare

 • SITE123 Recenzie

Impresionant

Dacă doriți instrumente excelente de blogging, împreună cu un design simplu, ușor de utilizat, atunci Strikingly este o alegere excelentă. La fel ca Wix, are un plan gratuit și folosește designul drag-and-drop pentru a vă facilita construirea site-ului. Prețurile sale încep de la doar 8 dolari pe lună. Vă permite să creați site-uri web elegante, cu o singură pagină, și să se concentreze puternic pe a face accesarea tuturor site-urilor, indiferent de abilitățile dvs. tehnologice.!

Informatii suplimentare

 • Recenzie frapantă
 • Cele mai bune platforme pentru construirea blogului tău

Shopify

Daca’te comerc’după ce, poți’nu e mai bun decât Shopify pentru vânzarea online! Aceasta’este o alternativă excelentă la Wix dacă doriți un pic mai mult pentru magazinul dvs. online. Asta înseamnă un preț mai ridicat, începând de la 29 de dolari pe lună, dar asta’este o investiție demnă. Shopify este o platformă dedicată de comerț electronic, mai degrabă decât un constructor de site-uri, și vine cu pachetul ambalat cu caracteristici specializate care să vă ajute să începeți și să vă pregătiți pentru succes.

Informatii suplimentare

 • Review Shopify
 • Evaluarea prețurilor la Shopify
 • Wix vs Shopify

9

Wix sau GoDaddy: concluzie

A fost un spectacol minunat de la două platforme de top, dar, în final, Wix a ieșit victorios. După cum am spus, pur și simplu obțineți mai mult cu Wix: mai multe funcții, mai mult control și mai multă valoare.

Wix este un constructor mai puternic decât GoDaddy, oferind funcții de calitate mai bună și planuri mai scalabile. GoDaddy, pe de altă parte, este mai limitat când vine vorba de funcții și personalizare – dar ceea ce îi lipsește puterea, compensează viteza!

Pentru recapitulare, lasă’analizez cine a câștigat fiecare categorie:

Wix vs GoDaddyWixGoDaddyUșurință în utilizareProiectaCaracteristiciSEOAjutor si sustinereValoare pentru bani
Opțiunea de a utiliza ADI sau editorul principalUtilizează ADI pentru o abordare rapidă și simplă a designului web
O alegere excelentă pentru teme specifice industriei, funcționalitate intuitivă drag-and-dropCu diverse teme cu care puteți să vă modelați site-ul, abilitatea de editare prin intermediul panoului lateral
O multitudine de caracteristici de calitate, un magazin masiv de aplicații plin cu aproape tot ce poate fi imaginatFuncții solide încorporate, dar niciun magazin de aplicații nu poate ajuta în afara acestora
Vă oferă controlul asupra meta-titlurilor / descrierilor, suportului de cuvinte cheie și aplicațiilor SEO utileToate ofertele standard ale Wix, plus analitice SEO integrate; trimiteți-vă harta site-ului pentru citirea motoarelor de căutare
Asistență prin telefon și e-mail, centru de ajutor excelent, ajutor în editorAsistență telefonică 24/7, chat live, centru de ajutor la îndemână
O mulțime de valori deosebite intenționează să aleagă, inclusiv una gratuităPatru planuri de stabilire a prețurilor vizau fiecare anumite persoane

Hai tăticu’editorul ADI îl face o opțiune rapidă și ușoară pentru începători, în timp ce Wix oferă un nivel mai mare de libertate creativă pentru toate abilitățile. Wix vă permite chiar să alegeți dacă folosiți ADI sau editorul tradițional – cu toate acestea, GoDaddy este încă cel mai rapid constructor de pe piață.

Wix este destinat persoanelor care doresc un control total asupra designului și au nevoie de un site web care să poată crește odată cu ele. Aceasta’nici nu este rău pentru vânzare, dacă doriți să vă ramificați în lumea comerțului electronic.

Hai tăticu este destinat persoanelor care au nevoie de un site rapid. Aceasta’este rapid, ușor de utilizat și are suport 24/7. Veți sacrifica un anumit control creativ, dar oferă o mulțime de instrumente utile care vă ajută să vă gestionați site-ul.

Recomandăm GoDaddy pentru începători care au nevoie de un site simplu cât mai curând posibil. A castigat’nu-ți bate șosetele, dar’Voi face treaba repede. Wix este cea mai puternică alegere completă – combină ușurința de utilizare cu șabloane uimitoare și funcții puternice. Pentru stil și substanță, alegeți Wix.

Pentru a rezuma, noi’Aș recomanda Wix oricui nu este’sunt grăbiți să-și creeze site-ul. Pune un pic mai mult timp în proiectare, iar tu’Voi fi recompensat cu un site web frumos pe care îl puteți continua să personalizați cu funcții interesante și interesante.

10

Wix vs GoDaddy: Întrebări frecvente

Trebuie să știți cum să codați pentru a utiliza Wix sau GoDaddy?

Nu! Nici nu necesită cunoștințe de codificare, dar puteți accesa Wix’s cod pentru a face modificări mai avansate dacă doriți. Există o mulțime de ghiduri în Wix’s centru de ajutor care vă poate parcurge cum să utilizați Wix Code.

Ce alte servicii furnizează GoDaddy?

GoDaddy este lumea’cel mai mare registrator de domenii și oferă, de asemenea, servicii de găzduire și securitate a site-ului web. Creatorul de site-uri web, GoCentral, este un pachet all-in-one, dar puteți să vă construiți site-ul în altă parte și să cumpărați elemente individual prin intermediul unuia dintre GoDaddy’s alte servicii.

Ceea ce este mai bun pentru construirea unui magazin online?

Cu siguranță vă recomandăm să folosiți Wix dacă accentul dvs. este pus pe comerțul electronic – are funcții de vânzare mai bune decât GoDaddy! Wix are trei planuri de comerț electronic, comparativ cu GoDaddy’este una, ceea ce înseamnă că Wix are mai mult loc pentru a-ți dezvolta afacerea pe termen lung. Puteți crea un magazin bine rotunjit cu Wix pentru doar 20 de dolari pe lună.

Dacă doriți să construiți un magazin online, citiți Wix eCommerce Review sau consultați graficul nostru de comparare a site-urilor de comerț electronic..

Este mai rapid să construiți un site web cu Wix sau GoDaddy?

Acesta este de fapt o remiză! Atât Wix cât și GoDaddy oferă ADI (Artificial Design Intelligence). Acesta este locul în care constructorul îți pune întrebări, cum ar fi scopul site-ului tău, și apoi folosește răspunsurile tale pentru a crea un site personalizat pentru tine – totul în câteva minute! Wix vă oferă posibilitatea de a alege editorul său manual sau Wix ADI.

S-a găsit utilă comparația noastră?

Website Builder Expert își propune să vă ofere date oneste. Acea’de ce ne desfășurăm propriile cercetări și obținem o perspectivă directă, personală. Faceți clic aici pentru informații suplimentare.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map