Wix vs Squarespace vs WordPress: Un concurs corect?

wix vs squarespace vs wordpress imagine prezentatăAcest articol va examina și compara Wix, Squarespace și WordPress, ajutându-vă să decideți ce platformă este potrivită pentru dvs..


În primul rând, însă, pregătește-te pentru o plimbare palpitantă prin ascensiunile și coborâșurile fiecărei platforme. Noi’vă voi conduce prin toate domeniile cheie pentru construirea unui site web de succes, inclusiv ușurința de utilizare, flexibilitatea proiectării și prețuri și veți afla cum a făcut fiecare constructor.

Alegerea unui constructor de site-uri este dificilă, mai ales cu atât de multe opțiuni. Aceasta’Este și mai dificil aici, având în vedere modul în care Wix, Squarespace și WordPress sunt platforme excelente.

Aceasta’îmi place să fii la Disneyland, încercând să decid ce călătorie să mergi. Totul pare atât de interesant și’e ușor să te simți copleșit.

Acea’în locul în care intrăm.

Aceasta’este treaba noastră pentru a vă facilita viața de calcul. Acea’de ce noi’Am efectuat cercetări independente pe fiecare platformă pentru a înțelege cu adevărat cum funcționează. Citind acest articol, dumneavoastră’Voi putea lua o decizie rapidă cu privire la ce constructor este cel mai potrivit pentru tine.

Nu, sunteți gata de excitatori? Ar trebui să fii – porțile parcului sunt acum deschise…

Informatii suplimentare

 • Descoperiți mai multe despre platforma preferată cu ajutorul nostru 10 cei mai buni producători de site-uri din 2019
 • Comparați ușor caracteristicile și prețurile cu serviciile noastre Graficul de comparare a constructorilor de site-uri web

Wix vs Squarespace vs WordPress: pro și contra

Wix pro și contra

Wix ProsWix Cons
 • Cel mai bun constructor de site-uri
 • Foarte ușor de utilizat
 • Poate sa’nu schimbați temele după publicare
 • Alegerea se poate simți copleșitoare

Wix este cel mai bun constructor de site-uri de pe piață. Aceasta’pachetul complet: o valoare excelentă, ușor de utilizat și susținut de o asistență excelentă pentru clienți.

Design-ul său drag-and-drop simplifică redimensionarea site-ului dvs. web, dar fiți avertizat: odată ce’ai lovit publică, tu’ești blocat de tema ta’am ales.

Squarespace Pros și contra

Squarespace ProsSquarespace Cons
 • Șabloane frumos proiectate
 • Cel mai bun pentru industriile creative
 • Dificil de utilizat la început
 • Alegerea limitată a planurilor de prețuri

Squarespace este liderul când vine vorba de proiectare. Are șabloane frumos concepute pentru orice industrie creativă. Cu o asemenea frumusețe, însă, vine o curbă de învățare mai abruptă.

Pro și contra WordPress

WordPress ProsWordPress Cons
 • Personalizare nelimitată
 • Acces la tot felul de pluginuri ale terților
 • Necesită cunoștințe de codare
 • Trebuie să configurați singur gazduirea web (vă recomandăm Bluehost)

WordPress vă permite să alergați cu personalizare. Aceasta’este un software găzduit de sine stătător, ceea ce înseamnă că aveți capacități de codificare nelimitate. Cu toate acestea, dacă nu’Nu știm să codăm sau să configurăm găzduire web, noi’v-aș recomanda să căutați în altă parte.

Pentru mai multe detalii despre constructori în general, consultați site-ul nostru Website Builder Hub.

Vezi-ne 5 cei mai buni producători de site-uri pentru afaceri mici.

Ce’este diferența dintre Wix, Squarespace și WordPress?

Cunoașterea diferenței dintre fiecare constructor te va ajuta să decizi care dintre ele se va potrivi cel mai bine nevoilor tale. Deci, cum diferă ei, exact?

Pentru început, Wix este un constructor complet de site-uri web. Folosește un design drag-and-drop pentru a vă ajuta să personalizați site-ul cu ușurință, fără a atinge o linie de cod. Aceasta’s cel mai bun pentru începătorii tehnologici care doresc un anumit control creativ.

Squarespace este ca Wix’sora mai la modă. Noi’nu o spun’e mai bine, dar’s cea mai bună platformă pentru proiectare, furnizarea celor mai uimitoare teme din jur. Cu toate acestea, necesită un efort mult mai creativ și tehnic decât Wix.

În cele din urmă, WordPress este un software de găzduire de sine stătător. Acest lucru înseamnă că trebuie să găsiți singur gazduire web (aceasta’este ca spațiul de închiriere a internetului pentru site-ul dvs. web), și trebuie să codați tot. WordPress este destinat utilizatorilor de tehnologie care doresc libertate totală.

Poate sa’nu mă decid asupra unei platforme? Citiți:

 • Wix Review
 • Revizuirea spațiului
 • Recenzie WordPress

Ușurință în utilizare

Construirea unui site web ar trebui să fie pentru toată lumea. Ce bine sunt cele mai noi și mai bune funcții de design web dacă nu ești’nu pot să le folosesc?

Wix

Lăsa’e tăiat la goana – Wix este cel mai ușor de utilizat dintre cei trei constructori. Designul drag-and-drop vă permite să vă personalizați site-ul cu ușurință, iar interfața este clar prezentată. Pe scurt, acesta’s pentru incepatori de tehnologie completă.

Gândește-te că nu ar putea’nu te mai ușurezi? Mai gandeste-te. Wix ADI (Artificial Design Intelligence) vă permite să construiți un site în câteva minute. Pur și simplu răspundeți la câteva întrebări și aveți un site web care’sunt gata să trăiesc.

wix homepage vs squarespace vs wordpressWix este cel mai bun constructor de site-uri web, deoarece este foarte ușor de utilizat, permițând oricui să creeze un site web de care să fie mândru

Squarespace

În comparație cu Wix, Squarespace este un pic mai dificil de utilizat la început, dar oferă modele elegante. Aceasta’s pentru iubitorii de design care don’nu vă gândiți la o mică curbă de învățare.

Frumusețea este atunci un blestem? Desigur că nu – Squarespace este încă ușor de utilizat după câteva clicuri de încercare și eroare, și acolo’nici nu este implicată codificarea. Instrumentele sale puternice trebuie doar să se obișnuiască.

Proiectarea unui site web Squarespace durează puțin mai mult decât cu Wix, dar tu’Voi avea un produs final frumos. Ai încredere în noi – tu’Voi avea greu să conving oamenii că site-ul dvs. nu a fost’este conceput de profesioniști!

pagina de inceput de piataSquarespace este liderul pentru design, oferindu-vă multă flexibilitate creativă

WordPress

Aici lucrurile încep să devină complicate. WordPress este un software self-gazdat, adică pentru tine’e nevoie să-ți găsești propriul site gazdă și să personalizezi totul cu cod. Aceasta’este cea mai dificilă platformă de a folosi, de mult.

Vă recomandăm să alimentați site-ul dvs. WordPress cu Bluehost. Aceasta’este cel mai bine cotat furnizor WordPress de hosting și acesta’a fost avizat chiar de WordPress. Ce’s și mai bine, prețurile pentru clienții noi încep de la doar 2,95 USD pe lună. Găzduind site-ul dvs. WordPress pe Bluehost, veți avea acces la o mulțime de funcții care fac procesul de configurare mult mai ușor:

 • Instalarea WordPress cu un singur clic
 • Panoul de bord centrat pe WordPress
 • Numele de domeniu gratuit și certificatul de securitate SSL
 • Actualizări automate WordPress
 • Suport 24/7 din partea experților WordPress intern

WordPress este destinat utilizatorilor de tehnologie care doresc libertate totală în personalizare sau pentru persoanele care doresc să petreacă ore în șir despre codificare și găzduire.

Facând lucrurile și mai complicate, nu există o echipă dedicată de asistență, deci, dacă intri în probleme, tu’revin pe cont propriu.

pagina de pornire wordpressWordPress oferă posibilități de personalizare nelimitate, cu condiția să știți cum să codați

Wix vs Squarespace vs WordPress – Ușor de utilizat: Verdict

Wix este distractiv pentru toate vârstele și cel mai ușor constructor de utilizat. Nu vă simțiți niciodată pierduți atunci când construiți un site web Wix, deoarece’este atât de intuitiv, folosind drag-and-drop pentru a vă ajuta să personalizați totul cu ușurință. Squarespace este ușor mai complicat la început, în timp ce WordPress este destinat persoanelor cu cunoștințe puternice de codare.

Cum ar fi lucrurile ușoare? Citiți despre 4 cei mai usor producatori de site-uri web.

Flexibilitatea proiectării

Proiectarea se referă la menținerea vizitatorilor fericiți. Un superb site web va bloca un utilizator’gândește-i și încurajează-i să se întoarcă.

Wix

Wix oferă mai mult de 510 teme a alege din, care acoperă 16 categorii (de ex. Business, Portofoliu) & CV) și chiar mai multe industrii.

Toate temele răspund complet mobil, ceea ce înseamnă că arată la fel de bine la un telefon ca la un ecran de laptop. Te simți încrezător? Selectați un șablon gol și lăsați sucurile creative să curgă.

Un sfat rapid: asigurați-vă că’sunteți mulțumit de opera dvs. de artă, pentru că nu puteți schimba teme după ce publicați.

Squarespace

Squarespace, regele proiectării, livrează în acest departament? Desigur, da. Platforma oferă un o gamă uriașă de șabloane cu aspect profesional, pe care le puteți căuta cu ușurință după categorie.

Cu Squarespace, dumneavoastră’i s-a oferit un nivel de personalizare mai ridicat decât cu Wix. Puteți edita chiar și șablonul de răspuns mobil cu cod dacă doriți’te simți aventuros, ajutându-te să transformi o temă strălucitoare a site-ului web într-una incredibilă.

Pe scurt, Spațiul este mai limpede decât Wix din punct de vedere al flexibilității proiectării.

WordPress

Proiectarea unui site web WordPress este ușor diferită. Există sute de mii de teme din care să alegeți, și vă puteți personaliza pentru inima voastră’conținut. daca tu’sunteți încrezători cu tehnologia, puteți adăuga pluginuri sau folosiți cod pentru a face fiecare temă să facă sau să arate orice vă place.

Cu alte cuvinte, acolo’nu are nicio limită reală la ceea ce poți face cu site-ul tău WordPress. Cu toate acestea, temele nu sunt’nu sunt la fel de impresionante ca cele din Squarespace.

Wix vs Squarespace vs WordPress – Flexibilitatea proiectării: Verdict

Squarespace este cea mai tare căutare aici. Are cele mai profesionale teme cu aspect, pe care le puteți edita cu drag-and-drop sau chiar cod. WordPress este, de asemenea, flexibil, dar șabloanele pot’nu se potrivesc cu cele din Squarespace. Dimpotrivă, Wix este destul de inflexibil, dat fiind că poți’nu schimbați temele după publicare.

Instrumente și caracteristici

De ce sunt importante instrumentele și caracteristicile? Deoarece cu cât cutia de instrumente este mai mare, cu atât oportunitățile sunt mai mari. Inspirant, nu? În termeni de bază, totuși, puteți face mai multe cu un constructor de site-uri web dacă are instrumente mai bune decât o platformă concurentă.

Comerț electronic

Vânzările la nivel mondial de e-retail au atins 2,3 trilioane de dolari în 2017, acesta’e important ca site-ul dvs. web să aibă caracteristici suficient de puternice pentru a putea sări pe această tendință în creștere.

Wix are trei planuri de prețuri de comerț electronic, toate acestea vă oferă spațiu de stocare suplimentar, posibilitatea de a vinde fără taxe de tranzacție și opțiunea de peste 20 de gateway-uri de plată diferite. Cercetările noastre au descoperit că Wix era cel mai bun ‘generic’ constructor de site-uri web cu funcționalitate de comerț electronic.

wix crea magazin onlinePuteți construi ușor un magazin online frumos cu Wix În căutarea de a vinde online? Vezi a noastră 5 Cea mai bună diagramă de comparație a producătorilor de site-uri de comerț electronic.

Sau, consultați-ne 7 cele mai bune platforme de comerț electronic.

Squarespace isn’nu e decât o față drăguță. Are o calitate reală caracteristicile comerțului electronic, care includ mărirea imaginii produsului, generarea cupoanelor, recuperarea coșurilor abandonate și comisioane de tranzacție zero.

Ca tine’Așteptam până acum, WordPress face lucrurile puțin diferit. Acolo’nu este nimic integrat, deci pentru a obține funcționalitatea comerțului electronic, trebuie să adăugați un plugin separat.

WooCommerce este un plugin specific de comerț electronic pentru WordPress. Nu face asta’nu oferă la fel de mult ca Wix sau Squarespace, dar vine cu rambursări cu un singur clic, precum și posibilitatea de a încorpora produse în diferite pagini ale magazinului.

Bine de stiut…

Puteți ușor luați plăți offline cu oricare dintre aceste platforme – trebuie doar să adăugați o integrare la Square și să cumpărați un cititor de bază Square card (49 USD). Acest lucru este ideal pentru cei care intenționează să vândă la târguri sau magazine pop-up, precum și online. Pătrat se sincronizează instantaneu cu inventarul dvs. online, astfel încât să nu’nu trebuie să vă faceți griji pentru stocurile prea promițătoare.

Blogging

Blogging-ul este excelent pentru păstrarea site-ului dvs. web’vizitatorii informați, ceea ce este important pentru creșterea comunității online. De exemplu, blogging-ul este perfect pentru a anunța noi produse, informații sau oferte.

Wix oferă o soluție rapidă când vine vorba de blogging. Puteți include galerii pe blogul dvs., adăuga comentarii și încorpora aplicația gratuită Wix Blog pentru mai multe funcții.

Cu toate acestea, o problemă majoră este că nu puteți arhiva postări, ceea ce înseamnă că conținutul valoros va fi pierdut în timp.

Squarespace este o platformă de bloguri bine rotunjită. Oferă tot ce ai nevoie pentru un blog sau un portofoliu de succes, inclusiv partajarea socială, aprecierile utilizatorilor și asistență pentru mai mulți autori.

creați un blog pentru spațiul pătratSquarespace vă permite să creați bloguri uimitoare cu doar câteva clicuri Sunteți un blogger interesat? Descoperă 9 cele mai bune platforme de blogging.

Reveniți la elementele de bază cu ajutorul nostru Cum să începeți un blog Ghid.

WordPress este cel mai cunoscut pentru puterea sa de blogging. Aceasta’sunt extrem de populare, ajutând milioane de oameni să își aducă blogurile online – de fapt, acestea sunt puterile 24% din toate site-urile web astăzi. Aceste numere sunt impresionante, la fel și WordPress’ capacități de blog.

După cum știți, WordPress.org este un software self-hosted, care vă permite să personalizați totul cu cod și să aruncați orice plugin care vă place. Per total, aceasta’este perfect pentru bloggerii cu tehnologie, care au nevoie de o platformă mai complexă.

Marketing

Promovarea site-ului dvs. web este vitală pentru succesul online și poate fi realizată în mai multe moduri.

Wix face din marketing o briză. Puteți rula campanii de e-mail, crea buletine de știri sau puteți adăuga bannere cu doar câteva clicuri. De asemenea, puteți integra aplicații de marketing precum Wix Shoutout sau puteți alege dintr-o opțiune terță parte pe piața de aplicații din secțiunea de mai jos ‘Aplicații de marketing‘.

Squarespace are aproape tot ce este încorporat, economisind timp căutând aplicații care’e mai bine cheltuit în crearea campaniilor de marketing.

Totuși, asta înseamnă că tu’Suntem restricționat la ceea ce oferă Squarespace, care include crearea unei campanii de e-mail cu Mailchimp.

WordPress este polul opus Squarespace. Tot ce ai nevoie pentru promovarea și distribuirea trebuie să fie integrat cu un plugin. Sunt peste 54.000 de plugin-uri a alege din, cu cele mai bune aplicații de marketing, inclusiv Keap (pentru e-mailuri) și Disqus (pentru gestionarea comentariilor).

Aceasta înseamnă că, deși există o mulțime de alegeri, necesită mult mai mult efort tehnic.

plugin-uri wordpressWordPress vă oferă acces la peste 54.000 de plugin-uri, lăsându-vă răsfățat la alegere

Integrare în social media

Recoltează retweet-uri și ademenesc ‘îi place’ va ajuta site-ul dvs. să înflorească.

Cu Wix, puteți adăuga butoane de partajare și puteți integra fluxuri live de social media. Cel mai bun dintre toate, vine cu un tablou de bord dedicat pentru promovarea postărilor de pe social media.

Squarespace are oferte similare, dar vă permite să conectați conturi din peste 25 de conturi sociale diferite (mai mult decât ofera Wix), inclusiv Instagram, Facebook, Spotify și Pinterest.

Flexibilitatea este o temă comună cu WordPress și asta nu’nu mă schimb aici. Pentru toate nevoile dvs. de social media, puteți integra orice număr de pluginuri care vă plac, inclusiv butoane de partajare, postare automată și comentarii sociale.

Wix vs Squarespace vs WordPress – Instrumente de marketing: Verdict

Aceasta’s o cravată! Wix și Squarespace sunt bine echilibrate în ceea ce privește instrumentele, cu puteri diferite în funcțiile lor încorporate. WordPress nu face’nu oferiți o mulțime de încorporate, dar vă oferă acces la peste 54.000 de plugin-uri pentru a ajuta la îmbunătățirea site-ului dvs. – cu condiția să aveți abilități tehnice.

Piețele de aplicații

Noi’îmi pare rău că ați cedat complotul, dar Squarespace doesn’nu câștig această rundă. De ce? Pentru ca doesn’nu am o piață de aplicații.

În contrast, Wix vă permite să alegeți peste 200 de aplicații acoperind toate categoriile pe care le aveți’Aș avea nevoie, cum ar fi comerțul electronic, social media și afaceri.

Wix App Market este foarte ușor de navigat, de asemenea, oferind recenzii utilizatorilor, defalcări ale prețurilor și instalare simplă.

wix center centerIntegrarea aplicațiilor puternice este foarte ușoară cu Wix

Dacă Wix are o piață de aplicații, atunci WordPress are un mega mall. Pentru a îmbunătăți site-ul dvs. WordPress’performanță, puteți alege de la peste 54.000 de plugin-uri, atât plătit, cât și gratuit.

Deoarece sunt atât de mulți, vă recomandăm să alegeți pluginuri cu baze de utilizatori mari, care sunt actualizate în mod regulat și să furnizați asistență pentru clienți.

Wix vs Squarespace vs WordPress – App Markets: Verdict

WordPress câștigă turul aplicației! În timp ce Wix oferă 200 de aplicații excelente, care sunt cu adevărat ușor de instalat, nu se poate potrivi cu alegerea pură pe care o obțineți cu WordPress. În momentul scrierii, există 54.302 de plugin-uri dintre care să alegeți, care acoperă toate domeniile cheie pentru construirea unui site de succes.

SEO

SEO înseamnă optimizarea motorului de căutare. Acesta este procesul utilizat pentru a ajuta site-ul dvs. să se plaseze mai sus pe motoarele de căutare precum Google. De ce este important? Se ajunge la vizite – având bune practici SEO ajută oamenii să-și găsească mai ușor site-ul.

Wix face SEO Super ușor În general (vezi ce am făcut acolo). Folosește un ‘SEO Wiz’ pentru a vă ghida în procesul, ajutând la crearea unei strategii personalizate (după ce alegeți câteva cuvinte cheie care descriu cel mai bine site-ul dvs. web).

În plus, atât Wix cât și Squarespace oferă caracteristici de bază pentru îmbunătățirea site-ului’s SEO. Acestea includ:

 • Actualizarea adreselor URL – astfel utilizatorii pot găsi mai ușor fiecare dintre paginile dvs. web
 • Personalizarea descrierilor meta – ce afișează Google pe pagina de rezultate
 • Editarea imaginilor alt tag-uri – ajută Google să identifice ce este o imagine și cum să o clasifice

Cu toate acestea, unde Spațiul spațial este lipsit de o aplicație specifică SEO și prompturi de bune practici (ambele sunt furnizate de Wix). Deci tu’mai bine să rămâneți cu Wix dacă doriți ca site-ul dvs. să modifice motoarele de căutare mai eficient.

WordPress vă oferă multă libertate când vine vorba de SEO, dar, ca de obicei, necesită mult mai multă pricepere tehnică în comparație cu ceilalți constructori. Acolo’nu este o limită reală la ceea ce puteți personaliza pentru a vă ajuta performanța SEO, dar vă recomandăm să instalați pluginul ‘Yoast’ cel puțin.

Wix vs Squarespace vs WordPress – SEO: Verdict

Wix sare din nou în fața cozii. Oferă toate elementele de bază pentru îmbunătățirea site-ului’s-a clasat online, inclusiv a ‘Wiz’ pentru a vă îndruma. Spațiu nu face’nu oferiți mult suport pentru începători, în timp ce WordPress vă oferă multă libertate, dar vă lasă pe dispozitivele proprii.

Ochi interesat de SEO? Citiți:

Wix SEO Review

Squarespace SEO Review

Ajutor si sustinere

Ca orice lucru din lumea tehnologiei, puteți întâmpina unele probleme atunci când construiți un site web. Primirea de ajutor și asistență eficientă este vitală – vă permite să vă concentrați asupra lucrurilor importante, cum ar fi gestionarea site-ului dvs. minunat.

Wix oferă cea mai mare mână de ajutor a celor trei platforme. Dacă întâmpinați vreun rău legat de Wix, puteți contacta prin:

 • Telefon și e-mail (De luni până joi, între 17:00 – 17:00 PST)
 • Social media
 • Centrul de ajutor Wix

În căutarea de sprijin din partea Squarespace isn’Este atât de simplu. Oferă o selecție mai mică de căi de asistență pentru clienți, oferind:

 • E-mail 24/7 a sustine
 • Chat live (De luni până vineri, între 16:00 – 20:00 ET)
 • O bază de cunoștințe cuprinzătoare

centru de ajutor în spațiul pătratCentrul de ajutor Squarespace oferă cunoștințe aprofundate pentru a ajuta la remedierea rapidă a problemelor

Asistența clienților nu este’este o problemă stringentă pentru WordPress. Ca platformă gratuită, nu există niciun centru de apel, asistență prin email sau chat live. Cu toate acestea, are o comunitate impresionantă de asistență, unde puteți găsi ghiduri, tutoriale și întrebări frecvente. Unii furnizori de găzduire – inclusiv Bluehost – vă oferă acces la echipa lor de experți WordPress, când vă abonați la un plan de găzduire. Acest lucru se poate dovedi de neprețuit în cazul în care aveți probleme cu site-ul dvs. web.

Wix vs Squarespace vs WordPress – Ajutor și asistență: Verdict

Wix rămâne în față. Parcurge kilometrul suplimentar cu centrul de cunoștințe aprofundat, asistență telefonică și e-mail și asistență social media. În schimb, Squarespace nu face asta’nu oferiți asistență telefonică – sau chiar mult ajutor pentru clienți – în timp ce WordPress nu funcționează’nu oferiți asistență pentru clienți în afară de un forum.

Prețuri

Pentru a parafraza celebra zicală, banii fac ca întreaga lume să meargă. Pentru proprietarii de site-uri web, problema costurilor poate juca un rol esențial în alegerea unui constructor peste altul.

Wix

Wix este cunoscut pentru planul său gratuit. Dar dacă doriți mai multe de pe site-ul dvs. web – cum ar fi funcțiile de comerț electronic, mai multă lățime de bandă sau propriul dvs. domeniu – tu’Va trebui să trec la unul dintre șapte planuri premium, variind de la 5 $ la 35 $ pe lună.

Consultați imaginea de mai jos pentru mai multe informații despre Wix’planurile.

planuri de pret wixWix are șapte planuri premium, permițându-vă să consolidați site-ul dvs. web cu funcționalitate de comerț electronic și multe altele

Prețuri spațiale

Spațiu nu face’nu aveți un plan gratuit, dar puteți testa platforma fără costuri timp de 14 zile. Dacă vă place să folosiți Squarespace, dumneavoastră’Va trebui să faceți upgrade după această perioadă.

Acesta oferă patru planuri premium premium:

 • Personal (12 USD p / m)
 • Afaceri (18 USD p / m
 • De bază (26 USD p / m)
 • Avansat (40 USD p / m)

Fiecare plan vă ajută să proiectați site-uri web tipic Squarespace, dar pentru a vinde online, dumneavoastră’Va trebui să fie pe Basic sau Advanced.

Consultați imaginea de mai jos pentru mai multe detalii pe Squarespace’s oferte…

planuri de prețuri pentru spațiul pătratVă puteți îmbunătăți site-ul cu ușurință’capacitățile s, prin actualizarea planului SquarespaceCodul ofertei spațiului spațialUtilizați codul ofertei "WBE" la checkout pentru 10% reducere

Reducere exclusivă în spațiul pentru dvs.

Vrei să folosești Squarespace pentru a-ți construi site-ul? Economisiți 10% când vă înscrieți la orice plan Squarespace cu codul nostru exclusiv de ofertă! Pur și simplu introduceți codul WBE la casă.

WordPress

Calcularea costurilor pentru WordPress este mai complicată, deoarece acestea sunt diferite pentru toată lumea. Programul WordPress în sine este liber de utilizat, dar tu’Va trebui să plătiți pentru găzduire web (în jur de 10 USD pe lună), teme, certificate SSL și pluginuri.

Bluehost’Prețurile s încep de la doar 2,95 USD pe lună pentru pachetul său de găzduire WordPress și include un nume de domeniu gratuit și un certificat SSL.

bluehost a distribuit prețuri wordpressBluehost este cel mai bun furnizor de hosting WordPress și are, de asemenea, cel mai ieftin plan, la doar 2,95 USD pe lună.

După cum vedeți, prețurile WordPress pot varia. Wix și Squarespace au stabilit clar planuri de prețuri care pot costa mai mult, dar sunt mai ușor de gestionat.

Wix vs Squarespace vs WordPress – Prețuri: Verdict

Wix este cea mai bună experiență valorică în general. Este cea mai bună valoare pentru platforma de bani, cu planul său gratuit și șapte opțiuni premium la un preț rezonabil. Squarespace nu are un plan gratuit, dar oferă o probă gratuită de 14 zile, în timp ce prețurile WordPress variază enorm datorită personalizării nelimitate, dacă oferă.

Aflați mai multe despre Planuri de prețuri Wix.

Sau citiți mai multe despre Squarespace’s Prețuri.

Afla Cât costă gazduirea unui site web.

Wix vs Squarespace vs WordPress: Concluzie

Și uite așa, călătoria noastră de contraste și comparații s-a terminat aproape. Am putea continua mai departe, dar tu’Am site-uri web pentru a construi!

Știți acum care platformă este cea mai bună în fiecare zonă a construirii site-urilor web, dar permiteți-vă’recapitulează rapid ce bătălii au fost câștigate și unde.

CategoryWixSquarespaceWordPressWinnerUșurință în utilizare

Flexibilitatea proiectării

Caracteristici și instrumente

Piețele de aplicații

SEO

Ajutor si sustinere

Prețuri

Intuitiv și foarte ușor de utilizat datorită caracteristicii sale drag and dropLa început mai dificil în comparație cu Wix, dar simplu după câteva clicuri de încercare și eroareNu este pentru începătorii tehnologiei; cunoștințe de codare și găzduire web necesareWix
Oferă peste 510 teme responsive pentru dispozitive mobile, dar nu poți comuta după ce ai trecut în directRegele designului; vă permite să personalizați cu codul, dacă este nevoieMultă libertate creativă, dar temele nu sunt la fel de impresionante ca Squarespace; mult mai dificil de personalizat în generalSquarespace
Caracteristici solide, dar instrumentele de blog ar putea fi îmbunătățiteOferă funcții frumoase de blog, dar instrumentele de comerț electronic lipsescdoesn’nu oferiți multe încorporate, dar aveți acces la peste 54.000 de plugin-uriCravată
Piață foarte ușor de navigat, cu peste 200 de aplicații din care să alegețiFără piață de aplicații54.000 de plugin-uri pentru a alege, care acoperă toate industriile pe care le aveți’am nevoieWordPress
Oferă Google Wiz util și toate elementele de bază necesare pentru îmbunătățirea clasamentului GoogleNu suportă foarte mult pentru începători, dar are o gamă bună de instrumente SEOInstrumente SEO eficiente, cu condiția să știți cum să codațiWix
Oferă asistență cuprinzătoare prin telefon, e-mail, social media și forum de ajutor.Ajutor prin e-mail și chat live, dar fără asistență telefonică.doesn’nu oferiți asistență cliențilorWix
Oferă un plan gratuit și șapte planuri premium, începând de la 5 USD p / mFără plan gratuit, dar oferă patru opțiuni premium și o probă gratuită de 14 zileCa software independent, prețurile variază datorită costurilor de gazduire web, SSL, teme etc.Wix

După cum puteți vedea din tabel, Wix are cele mai lungi cozi la parcul tematic. De ce atât de popular? Se reduce la accesibilitate – dacă cineva poate folosi Wix, acesta’este obligat să fie constructorul de site-uri la alegere pentru majoritatea oamenilor. Tine minte, Wix este cel mai bun pentru începătorii tehnologici.

A doua plasat Spațiul este cel mai bun pentru design. Ar trebui să utilizați Squarespace dacă doriți șabloane elegante, cu aspect profesional și don’Nu vă gândiți la provocări creative mai mari decât cele găsite pe Wix.

Spre deosebire de Wix, WordPress sigur nu este’t pentru toată lumea. Utilizarea WordPress necesită cunoștințe extinse de codare și găzduire web. Cu toate acestea, cu o astfel de cerere tehnică vine libertate totală – puteți face cu adevărat un site WordPress propriu.

În general, atunci, WordPress este destinat utilizatorilor de tehnologie care doresc un control total asupra aspectului sau performanței site-ului lor.

Wix vs Squarespace vs WordPress a fost un adevărat roller-coaster, nu? Aveam spirale SEO, helixuri pentru clienți, bucle ușoare de utilizare și design-drop-drop. Dar pe măsură ce ziua noastră la târg se încheie, noi’Îmi amintesc de Wix ca fiind cea mai sălbatică călătorie dintre toate.

Întrebări frecvente

Ce constructor de site-uri web este cel mai ușor de utilizat?

Wix este cel mai bun constructor de site-uri de pe piață, pur și simplu pentru că oricine îl poate folosi. Dispune de caracteristici intuitive de tip drag-and-drop pentru a vă ajuta să creați orice site web pe care îl doriți, oferind în același timp ghiduri vizuale utile și asistență completă pentru clienți pentru a remedia rapid problemele Wix.

Cât costă Squarespace?

Squarespace are patru planuri de preț din care să aleagă: Personal (12 $ p / m), Business (18 $ p / m), Basic (26 $ p / m) și Advanced (40 $ p / m). Cele două planuri superioare vă oferă funcționalitate de comerț electronic, în timp ce Personal și Business vă permit să construiți site-uri web frumoase pentru dvs. sau pentru compania dvs..

Ar trebui să folosesc WordPress?

WordPress.org este un software open source, ceea ce înseamnă că ești’ești obligat să organizezi singur gazduirea web. Ar trebui să folosiți WordPress dacă’sunt tehnic priceput și încrezător cu codul. Vă oferă o libertate totală atunci când proiectați site-ul dvs. web, dar numai dacă aveți abilitățile necesare.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me