1 & 1 IONOS Review 2020 | Este cel mai bun producător de site-uri de afaceri?


Cel mai bun pentru

Cel mai bun pentru întreprinderile cu guler alb


1 & 1 IONOS

Rating general

4 din 5 stele

Dacă ați încercat să construiți un site web pentru afacerea dvs. mică, atunci ajutorul este la îndemână. 1&1 IONOS MyWe Website vă oferă toate instrumentele pe care le aveți’Va trebui să creez un site genial și face acest lucru cu o jumătate de ochi asupra viitorului.

Care sunt avantajele și contra de la 1&1 IONOS?

Pro-uri

 • Instrumente scalabile pentru a ajuta întreprinderile să crească
 • Șabloanele acoperă o gamă vastă de industrii
 • O mulțime de funcții care sunt ușor de încorporat

Contra

 • Șabloanele nu sunt’sunt la fel de bine proiectate ca cele de la alți constructori de site-uri
 • Nu este disponibil niciun plan gratuit
 • Interfață datată

Prezentare generală a 1&1 IONOS

1&1 IONOS MyWe Website este un constructor de site-uri conceput pentru profesioniști. Designul, caracteristicile și interfața sa sunt orientate spre a ajuta micile companii să intre online.

Dar înainte de a intra în asta, hai’mă întorc cu un pas.

Un constructor de site-uri web este un program online care vă ajută să vă construiți propriul site. Tu nu’nu trebuie să știu cum să codez, nu’nu trebuie să scot mii de dolari și asta’Vă voi lua doar câteva ore pentru a crea!

Aici la Website Builder Expert, testăm tone de producători de site-uri. Nu donăm’Nu vreau doar să vă spun despre cele mai bune de pe piață – vrem să vă asociem cu un constructor de site-uri care să răspundă nevoilor dvs. personale.

Acum că’s-a lămurit, noi’te voi plimba prin cât de bine 1&1 IONOS este într-adevăr.

Cât de ușor este de utilizat?

Este doar pentru întreprinderile mici?

Citiți mai departe pentru a afla…

Informatii suplimentare

Această recenzie acoperă 1&1 IONOS’ constructor de site-uri web, MyWe Website. De asemenea, compania oferă găzduire – puteți citi 1 nostru&1 recenzie de gazduire IONOS aici.

Cât de ușor este 1&1 IONOS de utilizat?

Scopul unui constructor de site-uri este de a face proiectarea unui site cât mai rapid și ușor posibil. Ca majoritatea, 1&1 IONOS vă oferă șabloane din care să lucrați.

Aceste șabloane acționează ca baza de pornire. ei’împărțiți-vă în categorii și veniți cu text și imagini de probă, astfel încât să puteți obține rapid ideea pentru cum va arăta site-ul dvs..

Șabloane 1 & 11&1 IONOS are o mulțime de șabloane din care să alegeți, pentru a vă lansa la început.

Odata ce tu’Ați decis cu privire la șablonul dvs., puteți începe să-l populați cu propriul dvs. conținut. Pare destul de simplu, nu?

Dreapta. Vrem însă să știm cât de ușor îl găsiți. Pentru a face acest lucru, am obținut oamenii de zi cu zi să testeze 1&1 IONOS și răspundeți gândurile lor. Iată doar câteva dintre comentariile lor:

Utilizarea șabloanelor oferă o anumită formă de confort, știind că o mulțime de lucrări sunt deja făcute pentru tine.

Unele lucruri au fost ușor de înțeles și destul de intuitive, cum ar fi schimbarea lucrurilor pe o pagină. Pur și simplu dați clic și apar.

Singura problemă majoră cu care au apărut oamenii a fost încercarea de a personaliza 1&1 IONOS’ template-uri. Puteți introduce conținutul într-un șablon, dar mutarea lucrurilor în jurul paginii poate fi frustrant.

Aceasta deoarece interfața de editare funcționează în secțiuni. Puteți muta lucrurile în fiecare secțiune specificată, dar nu oriunde doriți pe pagină. Aceasta înseamnă că site-ul dvs. web nu va arăta niciodată dezordonat.

daca tu’căutați un constructor de site-uri care să ofere un control creativ total, ar trebui să consultați recenzia noastră Wix.

Cei mai buni producători de site-uri web – Verificați crema culturii din peisajul de construire a site-ului web.

Satisfacția clienților

Deci, ce cred utilizatorii de la 1&1 site-ul meu IONOS?

Ei bine, când am întrebat, 60% dintre oameni au declarat că ar recomanda 1&1 IONOS unui prieten.

Nu numai că acest lucru arată că majoritatea oamenilor au avut o experiență pozitivă cu 1&1 IONOS, dar sugerează, de asemenea, că platforma are mai multă utilizare decât doar afaceri.

Este 1&1 IONOS Corect pentru tine?

1&1 IONOS pentru blogging

Bloggingul este unul dintre 1&1 IONOS’ cele mai mari puncte forte.

1&1 IONOS oferă funcții special concepute pentru blogging, cum ar fi afișarea categoriilor de articole, care permit comentarii la postări, marcaje sociale, o caracteristică de căutare și un flux RSS.

Acest lucru face ca un constructor de site-uri web să fie folosit dacă aveți nevoie de un site de blogging sau dacă afacerea dvs. are un blog pe care dorește să îl promoveze. daca tu’sunteți dornici să aflați mai multe despre cum să începeți propriul blog, citiți ghidul nostru.

1&1 IONOS pentru afaceri

Aici 1&1 IONOS intră în cont propriu. Creatorul de site-uri MyWe Site este configurat pentru a ajuta micile companii să intre online.

1&1 IONOS vine cu un domeniu gratuit pentru primul an, un cont de e-mail personal, e-mail marketing încorporat, integrare în social media și instrumente pentru SEO (optimizarea motorului de căutare).

De asemenea, vă poate traduce site-ul în mai multe limbi. Acest lucru este grozav dacă’încercați să vă promovați serviciile în diferite țări, dar mai multe despre asta mai târziu.

5 cei mai buni producători de site-uri pentru afaceri mici – Consultați celelalte platforme de top pentru site-urile web pentru afaceri mici.

1&1 IONOS pentru comerț electronic

În trecut, am văzut 1&1 IONOS’ funcționalitatea comerțului electronic ca doar un supliment util, dar’am parcurs mult timp de atunci. Acum există trei planuri în ofertă, dintre care cel mai avansat (expert în magazin online) vă permite să vă integrați magazinul cu Facebook, Instagram, Ebay și Amazon și să vindeți până la 1.000.000 de produse / servicii. Nu-i rău deloc!

În timp ce’încă mai avem un drum lung pentru a se potrivi cu puterea platformelor dedicate de comerț electronic cum ar fi Shopify’Cu siguranță este mult mai scalabil decât alți constructori de site-uri cu un plan de comerț electronic.

 • Diagrama de comparare a producătorilor de site-uri de comerț electronic – Pentru o defalcare completă a pieței constructorilor de magazine online, consultați graficul nostru detaliat.
 • 5 cei mai buni producători de site-uri de comerț electronic – Faceți clic aici pentru lista noastră cu cei mai buni producători de magazine online.

1&1 IONOS pentru portofoliu

Site-urile de portofoliu nu sunt cu siguranță’t o putere de 1&1 IONOS. Șabloanele au un sentiment mai corporativ pentru ei și, având în vedere lipsa ta de control creativ, ei nu’nu lucrez cu adevărat pentru industriile artistice.

Puteți crea galerii foto, adăuga mărturii și încorpora fluxuri live de pe social media. Acest lucru este excelent pentru prezentarea unor lucrări, dar’nu este suficient dacă asta’este principalul obiectiv al site-ului dvs..

Squarespace este câștigătorul clar atunci când vine vorba de construirea de site-uri de portofoliu creativ. Șabloanele sale sunt moderne și elegante și’Nu doar noi spunem asta – ea’Este folosit de mulți fotografi și artiști profesioniști.

1&1 IONOS pentru scalabilitate

Datorită instrumentelor sale de marketing încorporate, funcțiilor SEO și traducerii multilingve, noi’zic 1&1 IONOS este foarte scalabil.

Site-ul dvs. web poate crește odată cu afacerea dvs. și puteți chiar începe să vindeți online dacă doriți. Din nou, 1&1 IONOS este pentru întreprinderile mici și site-urile de bloguri: dacă asta’este tipul site-ului dvs.’după ce, tu’Voi putea să îți dezvolți afacerea / blogul fără nicio problemă.

Instrumente și caracteristici

Când vine vorba de adăugarea de funcții (sau de widget-uri așa cum le numesc), 1&1 IONOS face procesul cât mai ușor posibil.

Din panoul său lateral (dreapta), puteți trage și arunca orice doriți direct pe site-ul dvs. – da, acesta’e atât de ușor!

Gândiți-vă la el ca la PowerPoint. Pur și simplu selectați widgetul pe care îl doriți, apoi trageți-l până unde vă doriți’Aș dori să o așez pe pagina ta.

Text, videoclipuri, butoane sociale, hărți, formulare de contact – îl numiți, 1&1 IONOS vă permite să o încorporați.

Aceste widget-uri sunt clasificate pentru a le face ușor de găsit. De asemenea, puteți căuta ceva specific în bara de mai sus.

În ceea ce privește instrumentele, acesta’Avem unele foarte bune care te pot ajuta să crești și să ieși în evidență. Mai jos sunt trei dintre cele mai importante:

Traducere multilingvă

Tu nu’nu trebuie să mă bazez pe Google Translate uneori. Cu 1&1 IONOS, puteți traduce site-ul dvs.’conține în 62 de limbi diferite. Nu numai asta, dacă tu’as dori mai multe limbi pe site-ul dvs. simultan, puteți avea până la 25 de ori la un moment dat. Foarte bine!

1 & 1 widgets

Acesta este un instrument fantastic pentru oricine lucrează la nivel internațional. Tu nu’nu trebuie să vă limitați la piețele din SUA și Marea Britanie – faceți publicitate serviciilor în spaniolă, franceză sau chiar mandarină!

Vizitatori țintă

Un instrument corect 1&1 oferte IONOS vă permite să vă schimbați site-ul’conținut bazat pe cine’o vizualizez sau ce perioadă a anului este.

Lăsa’îți spun’reînființați un cabinet stomatologic și doriți să anunțați noii clienți că pot primi o consultație gratuită. Puteți configura site-ul dvs. astfel încât vizitatorii noi să vadă oferta gratuită de consultare, dar alții au câștigat’t – uimitor!

Acest lucru funcționează și pentru oferte sezoniere. Puteți modifica ceea ce văd oamenii pe site-ul dvs. pentru a reflecta luna calendaristică.

Ajutor si sustinere

1&1 IONOS oferă asistență telefonică și telefonică 24/7. În plus, are chat-ul live disponibil între 8:00 și 20:00 și o bază de cunoștințe dedicată.

Ciclul de pe tort este însă noul consultant personal. Acesta este un angajat pe care îl puteți contacta direct pentru recomandări, explicații și sfaturi.

1 & 1 ajutorAcești consultanți personali sunt experți și vă vor putea ajuta cu orice probleme specifice.

Este 1&1 IONOS Valoare bună pentru bani?

1&1 IONOS are două tipuri de planuri de prețuri – comerț electronic și non-comerț.

Singurul plan noncommerce este ‘Plan online’. Aceasta’este constructorul de bază al site-urilor dvs., care vine cu toate cele 1&1 IONOS’ caracteristici de bază. Fiind un plan noncommerce, puteți’nu vând online cu ea.

daca tu’Aș dori să vândă pe site-ul dvs., aveți trei planuri de comerț electronic din care să alegeți:

 • Magazin online – $ Nr.15 / luna
 • Magazin online avansat – 25 $ / luna
 • Expert magazin online – $ 45 / luna

1 & 1 planuri de comerț IONOS1&1 IONOS oferă trei planuri de comerț electronic care variază între 15 și 45 USD / lună.

Principala diferență între planurile de comerț electronic este numărul de produse pe care le oferiți’sunt capabil să stocăm; cu planul Magazinului online, puteți vinde până la 5.000. Cu magazinul online planificați-l’s 10.000, și cu planul Expert Magazin online puteți vinde până la 1.000.000 de produse.

Cealaltă diferență cheie este numărul de canale pe care le aveți’sunt capabil să mă integrez cu. Cu planul Magazinului online, dumneavoastră’sunt limitat la un magazin Facebook. Planul avansat al magazinului online adaugă Instagram în combinație, iar cu planul de magazin online, expert’Am și opțiunea Amazon și Ebay. Chiar dacă nu doriți decât să folosiți alte canale, pentru 45 de dolari / lună, planul Expert Magazin online este cu siguranță calea de urmat.

Toate planurile (comerț electronic sau non-comerț electronic) vin cu un cont gratuit de domeniu și e-mail, widget-uri de social media și de afaceri și un instrument de traducere multilingvă. Ne putem gândi la modalități mult mai rele de a cheltui cinci dolari!

Acolo’nu are nici un proces sau plan gratuit cu 1&1 IONOS, dar la 60 de dolari pentru tot anul, considerăm’Merită să aruncați o privire și să vedeți ce credeți.

1&1 Recenzie IONOS: rezumat

1&1 IONOS este un constructor de site-uri web solid care nu’Nu mă prefac că este orice’nu sunt.

Dacă doriți ceva site-uri flashy, arty, există o mulțime de alte platforme acolo pentru a alege. Dar dacă doriți un site web serios care să vă promoveze afacerea, 1&1 IONOS MyWe Website este creatorul de site-uri pentru dvs.. Puteți pune un site rapid și ușor, fără a cheltui o avere – sau chiar a cheltui mult deloc.

Cu instrumente excelente precum marketing prin e-mail, traducere multilingvă și ajutor și asistență 24/7, vă oferă’Vei avea tot ce ai nevoie pentru ca site-ul tău să funcționeze rapid, apoi să faci o scară eficientă când va veni momentul.

Noi’Aș recomanda firmelor mici și bloggerilor să se înscrie la 1&1 IONOS și vezi ce cred ei. Aceasta’este la fel de ieftin ca cinci dolari pe lună și v-ar putea ajuta să faceți visul dvs. realitate.

1&1 Recenzie IONOS: Întrebări frecvente

Ce zici de 1&1 găzduire IONOS?

1&1 IONOS’ serviciile de găzduire sunt separate de constructorul de site-uri web. Oferă găzduire web, hosting cloud și hosting dedicat. daca tu’sunteți interesat să aflați mai multe despre găzduire, citiți articolul nostru pe ‘ce găzduiește’ aici.

Cum se poate 1&1 IONOS mă ajută să clasez pe Google?

Există o mulțime de moduri de a-ți îmbunătăți site-ul’s clasament, dar 1&1 IONOS are câteva caracteristici SEO cu adevărat utile pentru a vă oferi cea mai bună șansă posibilă. Lucruri precum scrierea propriilor meta-titluri și descrieri, obținerea de asistență pentru cuvinte cheie și integrarea Google Analytics sunt toate posibile.

Sunt 1&1 IONOS’ șabloane mobile prietenoase?

Da! Toate 1&1 Șabloanele IONOS răspund mobil, ceea ce înseamnă că se adaptează automat la dimensiunile ecranului tabletei de telefon și tablete. Totuși, un lucru de care trebuie să fii prudent este că poți’nu schimbați șabloanele după ce site-ul dvs. a devenit live. Ceva ce trebuie să țineți cont atunci când alegeți inițial unul: mergeți pentru un șablon care poate crește cu voi.

Am găsit 1&1 recenzie IONOS de ajutor?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me