Gator Review 2020: HostGator & rsquo; s New Website Builder este potrivit pentru tine?

HostGator este unul din lume’cei mai mari furnizori atunci când vine vorba de găzduire web. Oferă o serie de servicii care nu sunt de altfel, dintre care unul este chiar propriul său constructor de site-uri, Gator.


Gator este un simplu constructor de site-uri web, adresat celor cu puține expertize tehnice care au nevoie de un site web de bază. Acesta combină un editor intuitiv drag-and-drop cu o mână de șabloane, abia așteptând să vă puneți propriul spin pe ele.

Aceasta’are o mulțime de caracteristici (deși unele sunt un pic de bază), ceea ce îl face potrivit pentru orice întreprindere mică care are nevoie de reclamă pentru un serviciu sau site-uri personale precum blogurile.

Recenzie de gazduire web HostGator

Pe parcursul acestei recenzii, noi’Voi face o defalcare rapidă a lui Gator’zonele cheie și ne scufundați dinții în punctele sale forte și punctele slabe. Dar mai întâi, aici’este o imagine de ansamblu asupra lui Gator’pro și contra:

Gator ProGator Cons
  • Editor incredibil de ușor de utilizat
  • Integrare socială excelentă
  • Prețuri de înscriere ieftine
  • Nu este potrivit pentru site-uri web complexe
  • Fără e-mail de marketing încorporat
  • Centrul de ajutor limitat

1

Ușurință în utilizare

A începe cu Gator este o bucată de tort. Odata ce tu’te-ai înscris, primul lucru pe care tu’Trebuie să fac este să alegeți un șablon (A.K.A o temă).

Gator simplifică acest lucru prin clasificarea tuturor șabloanelor sale în industrii (dar mai multe despre asta în secțiunea următoare). Acolo’De asemenea, este o bară de căutare dacă doriți să accesați un design specific.

După aceasta, introduceți editorul, care utilizează drag-and drop pur. Prin aceasta, înseamnă că puteți trage orice pe paginile web de pe panoul lateral și îl puteți poziționa exact acolo unde doriți.

daca tu’ai folosit vreodată PowerPoint, unde poți muta lucrurile pe diapozitive, tu’n-am nicio problemă să mă apuc de Gator.

Alți construitori de site-uri precum Wix folosesc, de asemenea, un editor drag-and-drop’În general, este considerat cel mai simplu mod de a proiecta propriul site web.

În plus, Gator vine cu un îndrumător tutorial la bord, unde ești’Voi învăța unde totul este în regulă. Fără a petrece o jumătate de oră încercând să descopăr unde se află ‘Editează textul’ butonul este!

Gator la bordGator’tutorial rapid te înseamnă’Voi ști exact ce’fac, chiar de pe off.

Vorbind de text, puteți redimensiona, schimba fonturile și schimba culorile fără efort. Același lucru este valabil și pentru sortarea de imagini, precum și pentru încorporarea unor funcții interesante, cum ar fi bloguri, postări de social media și videoclipuri.

Pe scurt, Gator face cu ușurință oricui să își creeze propriul site, indiferent de abilitățile pe calculator.

2

Proiectarea șabloanelor & Personalizare

După cum am atins mai sus, Gator vă oferă o colecție de șabloane din care să alegeți. ei’sunt defalcate pe categorii, cum ar fi afacerile & consultanta, frumusete & moda si muzica & divertisment, făcând ușor să filtrați ceea ce vă’caut.

Șabloane GatorFiecare șablon este clar afișat, clasificat și căutabil.

Un lucru pe care l-am spune este că varietatea modelelor de șabloane este puțin limitată. ei’re, de asemenea, un pic de bază, care este bine pentru anumite nevoi, dar nu este recomandabil dacă’revin într-o industrie creativă precum designul grafic al fotografiei. Daca asta’este cazul, consultați Squarespace.

Trecerea la editarea Gator’șabloane, noi’Am menționat cât de ușor este să mutați lucrurile și să redimensionați, dar trebuie să țineți cont de faptul că adăugați conținut nou.

Spre deosebire de Wix și alți producători de site-uri, cu Gator, conținutul dvs. a fost câștigat’nu se ajustează automat când deschideți un element sau o caracteristică nouă. Ceea ce se va întâmpla este că conținutul dvs. va începe să se suprapună sau să se așeze unul peste altul. Aceasta înseamnă că’este important să creați spațiu pe pagina dvs. înainte de a adăuga mai multe lucruri.

În general, Gator’șabloanele sunt mai mult decât potrivite pentru scop și vă oferă o bază excelentă de pornire.

3

Caracteristici

Gator vă oferă toate caracteristicile de bază pe care le aveți’M-aș aștepta de la un constructor de site-uri, împreună cu câteva bonusuri frumoase.

Caracteristici GatorCând vă uitați la elementele pe care le puteți adăuga, Gator precizează foarte clar care sunt caracteristicile oferite.

În toate planurile de prețuri sunt incluse un certificat de securitate SSL, șabloane responsive pentru mobil, integrarea rețelelor de socializare, analize de site-uri și un nume de domeniu.

Pentru a oferi anumite contexte exact despre acestea:

Certificate SSL faceți site-ul dvs. securizat pentru vizitatori să navigheze. Acestea sunt simbolizate printr-o pictogramă cu lacăt lângă URL-ul dvs. și sunt importante în scopuri de securitate – dacă nu dați’nu aveți unul, vizitatorii vor vedea cuvintele ‘nu sigur’ lângă adresa URL.

Reactivitate mobilă înseamnă că site-ul dvs. web se va ajusta automat pentru a se potrivi diferitelor dimensiuni ale ecranului. Cu tot mai mulți oameni care navighează pe telefoane mobile, acesta’e minunat să știi că nu faci’nu trebuie să proiectați o versiune specifică mobilă a site-ului dvs..

Integrare social media vă permite să încorporați conținut din like-urile Facebook, Twitter și Instagram direct pe site-ul dvs. Având butoane sociale, fluxuri live și galerii de imagini vă vor ajuta să vă mențineți întreaga prezență online conectată.

Analiza site-urilor web vă permite să urmăriți informații importante, cum ar fi numărul de vizitatori ai site-ului dvs.’revin. Vizionând acest lucru vă permite să vedeți cât de mici modificări la paginile dvs. pot avea impact asupra numărului de persoane care îl vizualizează.

Un nume de domeniu este în esență site-ul dvs. web’numele, cum ar fi ‘websitebuilderexpert.com’. Necesarul de a cumpăra un domeniu în altă parte vă va economisi timp și bani.

Acum pe acele suculente funcții bonus pe care le-am atins. În mod impresionant, HostGator – fiind un furnizor de hosting de top – acoperă constructorul de site-uri web cu lățime de bandă și stocare nelimitată.

Aceasta înseamnă că acolo’nu are nicio limită la cantitatea de conținut sau vizitatori pe care site-ul dvs. se poate ocupa. În ochii noștri, acest lucru face din Gator o alegere perfectă pentru site-urile web care au nevoie de galerii de imagini mari, cum ar fi broșurile imobiliare.

4

Ajutor & A sustine

Gator’Personalul prietenos de asistență este acolo pentru a vă ajuta 24/7 prin telefon, chat în direct și e-mail. Puteți obține suport și prin Gator’Centrul de ajutor, deși sunteți limitat la trei cuvinte de căutare, deci’nu este recomandat pentru interogări complexe sau de nișă.

Un lucru de reținut este faptul că personalul de asistență poate fi destul de inundat de solicitări, așa că va trebui să aștepți un timp pentru un răspuns.

Acest lucru poate fi evitat prin înscrierea la Gator’Planul cu preț mediu sau mai sus, unde primiți asistență prioritară și puteți vorbi cu cineva aproape imediat. Gândiți-vă la acest lucru, cum ar fi să cumperi salturi de coadă la un parc tematic – sigur, tu’plătesc mai mult, dar acolo’nu se pierde timpul în așteptarea la coadă!

99% din timp, noi’Mi-aș imagina că ai câștigat’nu atingeți serviciile de ajutor și asistență. Cu rareori ai nevoie de o mână de ajutor, totuși’este liniștitor pentru a ști că puteți primi asistență non-stop.

5

Prețuri

Gator oferă trei planuri de prețuri diferite la care vă puteți înscrie fie pentru o lună, an sau pentru o perioadă de doi ani. Desigur, cu cât angajezi mai mult pentru Gator, cu atât mai mulți bani economisești în fiecare lună.

Mai jos, vă arătăm cât costă fiecare plan de preț dacă vă înscrieți doi ani, și economisiți’Voi face comparație cu un abonament lunar.

Planul de prețuri GatorCost (peste 2 ani)EconomisireIncepator

premiu

eCommerce

7,68 USD / lună (în mod normal 9,98 USD)23%
11,98 USD / lună (în mod normal 12,98 USD)8%
18,45 USD / lună (în mod normal 24,98 USD)26%

După cum puteți vedea, acolo’nicăieri nu este aproape la fel de multă valoare în Gator’s Planul premium așa cum există în celelalte două. Pe deasupra, puteți accesa Gator’Caracteristici în planul său Starter – singura diferență este că ai câștigat’nu primiți asistență prioritară.

Planul de comerț electronic este pentru cei care doresc să construiască un magazin online – practic, dacă vă înscrieți la acest plan, puteți vinde produse pe site-ul dvs. web. Deci, dacă vinde online nu este’e ceva tu’Vă uitam, alegerea inteligentă este Gator’s Planul de pornire.

Gator nu face în prezent’nu aveți un plan sau proces gratuit. Din acest motiv, noi’d sugerezi să iei un plan Starter pentru o lună – dacă îți place ceea ce obții, atunci poți să te angajezi la abonamentul de doi ani pentru tarife mai ieftine.

Prima lună te va costa mai puțin decât o pizza pentru a lua și ar putea duce la propria ta felie din lumea online.

6

Revizuirea constructorului de site-uri HostGator: concluzie

Din păcate, noi’am ajuns la final. Sperăm că ați găsit utilă recenzia noastră de constructor de site-uri HostGator!

Pentru recapitulare, lasă’rezumăm ceea ce noi’am invatat:

  • HostGator’constructorul de site-uri web, Gator, este incredibil de ușor de utilizat. Constructorul vine cu șabloane pre-proiectate și un editor drag-and-drop.
  • Șabloanele în sine arată puțin de bază, dar ele’sunt perfect pentru crearea unor prezențe simple online precum blogurile.
  • Gator are câteva caracteristici strălucitoare. Pe lângă faptul că este găzduit pentru tine, îți oferă, de asemenea, lățime de bandă și spațiu de stocare nelimitat.
  • Acolo’nu are niciun plan gratuit sau proces, dar prețurile sunt foarte rezonabile. Gator’s Planul de început reprezintă cea mai bună valoare pentru bani.

Noi’d vezi HostGator’s constructor de site-uri web ca o opțiune genială pentru persoanele cu o experiență limitată la proiectarea unui site web și care au nevoie de o soluție simplă de bricolaj.

Deoarece Gator are o mulțime de stocare și o integrare uimitoare în social media, se potrivește site-urilor bazate pe servicii, precum și celor care au nevoie de secțiuni mari de galerie, cu mult conținut media.

Don’Totuși, nu ne luați cuvântul pentru asta, totuși, luați-vă Gator pentru o învârtire și vedeți ce credeți. Totul’Vă costă câțiva dolari și câteva ore.

7

Revizuirea constructorului de site-uri HostGator: întrebări frecvente

Este HostGator’constructor de site-uri web bun pentru întreprinderile mici?

Răspunsul depinde cu adevărat de ceea ce este afacerea dvs. Gator’capacitatea mare de stocare și lățimea de bandă nelimitată îl fac ideal pentru întreprinderile care au nevoie de galerii de imagini sau mult conținut media. Nu face asta’Nu am încorporat email marketing, totuși’e ceva de luat în seamă.

Puteți construi un magazin online cu Gator?

Absolut. Gator’s planul de nivel superior, ‘eCommerce’ este construit pentru, bine, exact asta. Vă permite să vindeți produse și să procesați plăți și, de asemenea, are o suită de analiză interesantă, astfel încât să puteți urmări totul. Există și alte opțiuni de comerț electronic, dar Gator este o alegere sunetă.

Ce ar trebui să caut într-un constructor de site-uri web?

Alegerea constructorului de site-ul potrivit este întotdeauna o decizie subiectivă – atunci când toate sunt spuse și făcute, ai nevoie de unul care să se potrivească nevoilor tale. Lucrurile generale de luat în considerare sunt caracteristicile oferite, prețul și cât de bun este ajutorul și suportul. Pentru a compara toate acestea și multe altele, accesați graficul de comparație al constructorului de site-uri web.

Ce construitori de site-uri web sunt cei mai buni?

Noi’Am pus ore întregi de cercetare în această întrebare. Din concluziile noastre, Wix este cel mai bun constructor de site-uri web, dar alte platforme de top răspund nevoilor specifice. Squarespace, de exemplu, este excelent pentru design, în timp ce Shopify este perfect dacă ai nevoie de un magazin online.

Recenzia noastră a fost de ajutor?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me