Recenzie Webs.com – 55 de milioane de site-uri construite? De ce este bine pentru tine?

Peste 55 de milioane de site-uri web au fost construite cu Webs.com la momentul analizării noastre – de ce este atât de popular?


Webs a existat în jurul anului 2001, iar popularitatea lor continuă să crească chiar și cu construitori de site-uri mai noi, cum ar fi Wix și Weebly aderarea la petrecere. În această recenzie Webs.com, vrem să vedem pentru noi înșine ce face ca Webs să fie atât de popular.

Webs-urile vizează în primul rând întreprinderile mici și antreprenorii. Asta nu înseamnă că poți’nu puteți construi un site personal sau non-profit folosind Webs așa cum puteți cu siguranță (vom discuta mai jos despre ușurința utilizatorului și instrumentele de construire a site-urilor web).

Însă instrumentele pe care le furnizează sunt orientate puțin mai mult către întreprinderile mici, pe care le vom analiza și vă vom informa părerea noastră de mai jos.

Unul dintre detalii este că, deși Webs are peste 55 de milioane de site-uri, este greu de știut câte dintre aceste site-uri web sunt utilizate în mod activ (sau abandonate) – deoarece acestea sunt informații private.

Cu toate acestea, a fi capabil să alimenteze atât de multe site-uri web și să atragă atât de mulți utilizatori este o realizare impresionantă.

Unul dintre aspectele de luat din review-ul nostru Webs.com este că Webs a existat în jurul anului 2001 și va fi probabil în jur de mult timp – ceea ce reprezintă o considerație importantă pentru constructorii de site-uri ca tine însuți..

1

TOP 3 PROS ȘI CONS

Pro-uri

  • Editor intuitiv drag-and-drop
  • Vă permite să construiți site-uri de membru direct pe site-urile sale web
  • Are un magazin de aplicații care vă permite să integrați mai multe instrumente terțe

Contra

  • Oferă doar 40 de șabloane pentru a fi completate (Wix oferă peste 500)
  • Poate sa’nu modificați codul HTML / CSS
  • Timpuri lungi de încărcare

2

UȘURINȚĂ ÎN UTILIZARE

Webs este un constructor de site-uri WYSIWYG (Ce vedeți este ceea ce obțineți), ceea ce înseamnă că construiți întregul site chiar în fața dvs. și ceea ce vedeți când construiți, este ceea ce apare de fapt după ce publicați site-ul..

Webs vă oferă opțiunea de a construi “pagini normale” sau “pagini de specialitate”.

Pagini normale

Webs vă oferă 6 configurații diferite de dispunere a paginii, deci de fiecare dată când creați o pagină nouă, puteți alege ce aspect de pagină să utilizați. Puteți schimba aspectul paginii mai târziu dacă doriți. Modulele pe care le introduceți în pagină (adică conținutul dvs.) vor fi transferate automat în noul aspect, astfel încât ați câștigat’nu pierd nicio informație.

Webs.com Examinarea machetei paginii

Specialitate Pagini

De asemenea, site-urile vă oferă “pagini de specialitate” – ceea ce ne referim este că ei ai pagini web structurate dedicate, prestabilite din care să alegi. Acestea includ pagini dedicate blogurilor, magazinelor web, fotografiilor, apartenenței, videoclipurilor, forumurilor, cărților de vizită și programărilor. Veți găsi aceste pagini prestabilite în App Store și acestea sunt drăguțe pe care le aveți mai ales dacă aveți nevoie de ele.

Webs Review - Pagini din aplicații

De când acestea “Pagini de aplicații” sunt prestabilite în structură, ai câștigat’nu puteți trage și arunca orice module în aceste pagini, cum ați putea face pentru paginile web normale. Deși acest lucru pare un pic inflexibil atunci când vine vorba de proiectare, acesta’este o caracteristică frumoasă dacă ai nevoie de asta.

În general, pe baza recenziei noastre Webs.com, este un constructor de site-uri foarte intuitiv și ușor de utilizat. Combinarea paginilor normale și a paginilor de specialitate vă va permite posibilitatea de a crea un site web mai interesant, fără a face procesul de construire complicat. Ne place modul în care Webs vă oferă multe caracteristici, dar păstrează lucrurile destul de simplu.

3

OPȚIUNI DE PROIECTARE A PLANELOR

Webs are 450 de șabloane de design optimizate pentru mobil din care să alegeți, care este o colecție destul de mare. Aceste șabloane se întind pe 20 de industrii diferite, astfel încât să vă ajute să găsiți una care să se potrivească industriei dvs..

revizuire webs - șabloane

in orice caz, Webs nu face’nu vă permit flexibilitatea de a edita HTML-ul și CSS-ul șabloanelor, deci chiar dacă doriți să angajați pe cineva pentru a modifica designul pentru dvs., ați câștigat’nu am această opțiune cu Webs.

Acesta este și motivul principal pentru care nu există’orice furnizori de șabloane terțe pentru Webs, care este același ca pentru Wix.

in orice caz, Webs vă permite câteva opțiuni de personalizare. Unele teme vin în mai multe scheme de culori, iar altele vă permit să personalizați imaginea / culoarea de fundal. De asemenea, puteți personaliza stilurile de fonturi ale barei de navigare, ale corpului și ale subsolului.

Dar, în general, în comparație cu alți constructori de site-uri, Webs’ selecția și flexibilitatea șabloanelor nu este foarte cuprinzătoare. Puteți construi în continuare un site web bun cu Webs, dar dacă vă’re selectiv în ceea ce privește designul, acesta este locul în care site-urile web se pot reduce.

TEMPLATE MOBILE

Pe lângă șablonul pentru site-ul browserului, Webs vă oferă și câteva opțiuni atunci când vine vorba de personalizarea șabloanelor mobile, astfel încât site-ul dvs. web să poată fi pregătit pentru mobil.

Opțiunile pe care vi le oferă Webs sunt de fapt mult mai multe decât ceea ce au alți constructori de site-uri. Majoritatea constructorilor de site-uri vă oferă doar un design mobil generic și puteți’nu-l personalizezi.

Cu Webs, poți alegeți din 6 modele de șabloane mobile. Puteți chiar personaliza schema de culori a fiecărui șablon pentru a se potrivi cu site-ul dvs. web’schema de culori.

Revizuirea site-urilor web - site-ul mobil

Aceasta este o caracteristică fantastică care vă oferă mai mult control asupra site-ului dvs. mobil, fără a fi necesar să plătiți și să gestionați un site web mobil separat.

4

AJUTOR SI SUSTINERE

Asistență clienți Webs

Dacă vă abonați la planurile lor premium, puteți obține suport de e-mail pentru planul Starter, e-mail + chat live pentru planul îmbunătățit și e-mail + chat în direct + asistență telefonică pentru planul Pro Pro.

Cu toate acestea, dacă utilizați doar planul lor gratuit, opțiunea dvs. de asistență este limitată la discuțiile de pe forum, astfel încât să nu obțineți atenția necesară, 1-on-1 pe care o puteți dori.

Acest lucru este de înțeles, deoarece au milioane de utilizatori pentru a-l susține și’este corect să oferim utilizatorilor plătitori o prioritate mai mare și un nivel de servicii mai bun.

Resurse Tutoriale Webs

Webs-urile au o bază de cunoștințe situată în tabloul de bord. În orice moment aveți o întrebare, pur și simplu introduceți întrebarea dvs. și vă va oferi cel mai apropiat răspuns. Noi’Am testat acest lucru și găsim o mulțime de răspunsuri în bazele de cunoștințe – deci această funcție este destul de utilă.

Cu toate acestea, un punct de îmbunătățire este că Webs ar putea încerca să încorporeze mai multe imagini și videoclipuri tutorial în secțiunea lor de ajutor. În prezent, baza lor de cunoștințe are o mulțime de text care, deși este util, ar putea fi uneori copleșitor dacă preferați pozele. Cu toate acestea, dacă sunteți un utilizator îmbunătățit pentru Plan sau Pro Plan, puteți folosi funcția de chat live pentru a obține ajutor.

Forumul comunității Webs

Webs are un forum cuprinzător și util. Dacă aveți întrebări, puteți căuta rapid pe forum pentru a vedea dacă personalul de asistență a răspuns la aceleași întrebări înainte. Puteți economisi mult timp folosind această abordare.

Am văzut câteva recenzii Webs.com că ajutorul lor pe forum ar putea dura ceva timp, dar după cum am menționat mai sus, dacă faceți upgrade la un pachet plătit, veți primi ajutor 1 la 1, ceea ce este corect, deoarece sunteți un client plătitor..

5

WEB ECOMMERCE

Dacă construiți un magazin online, Webs oferă o soluție de comerț electronic destul de cuprinzătoare. Puteți alege să adăugați un magazin Web sau să integrați magazinul Etsy (dacă aveți unul) direct în site-ul dvs. web.

Web’magazinul web are toate caracteristicile practice de care orice magazin online va avea nevoie. Vă permite să introduceți imagini de produs, descrieri, prețuri, să setați opțiuni de impozitare, opțiuni de expediere, să configurați versiunile de produs (astfel încât vizitatorul dvs. poate selecta diferite versiuni ale aceluiași produs) și starea produsului.

De asemenea, puteți seta produsele în diferite categorii pentru a permite o sortare mai ușoară.

Pentru conturile premium, aveți acces și la sistemul de urmărire a stocurilor. Acest sistem vă ajută să gestionați și să urmăriți produsul direct în tabloul de bord Webs.

Webs.com Revizuire comerț electronic

Puteți utiliza PayPal ca procesor de plată pentru a colecta bani de la clienți. Veți avea mai multe opțiuni de plată dacă alegeți să vă integrați magazinul Etsy în site-ul web.

În general, credem că în recenzia noastră Webs.com are un set decent de instrumente de comerț electronic pentru a vă ajuta să construiți un magazin web. Pentru a profita la maximum de ce au de oferit instrumentele lor, va trebui să faceți upgrade la pachetele lor premium, ceea ce ar trebui să luați în considerare dacă sunteți serios în legătură cu afacerea dvs. (vom discuta despre pachetele premium și prețurile de mai jos).

Un alt punct pozitiv este acela Webs nu ia o taxă de tranzacție de la fiecare vânzare (un alt furnizor de coșuri de cumpărături acolo ia un procent din vânzările dvs.), astfel încât să obțineți toate profiturile.

6

WEBS SEO

Webs vă permite să optimizați toate funcțiile SEO de bază, cum ar fi titluri și descrieri pentru site-ul dvs. general. Cu toate acestea, va trebui să vă abonați la un plan plătit pentru a personaliza titlurile, descrierea și meta tagurile pentru pagina web individuală.

De asemenea, Webs vă oferă un instrument intern de urmărire a traficului care vă permite să vedeți câți vizitatori aveți, numărul de vizualizări de pagini, mediile lunare, sursele de trafic etc..

Recenzie de site-uri - Clicky

Desigur, dacă doriți să utilizați Google Analytics în loc de Webs’ instrument de urmărire a statisticilor proprii, puteți face cu siguranță acest lucru. Trebuie doar să introduceți fragmentul de cod de urmărire pe care îl obțineți de la Google Analytics în “Setări” fila când vă aflați în tabloul de bord Webs.

Ghid SEO pentru constructor de site-uri web – vezi părerea noastră despre SEO cu diverse tracțiuni & renunță la constructorii de site-uri și la modul în care se compară între ei.

7

OPȚIUNI DE EXPOZITARE ȘI EXPORTARE

Webs oferă găzduire gratuită, așa că nu’nu trebuie să plătiți în plus pentru asta, chiar dacă nu folosiți planurile lor plătite. Acest lucru este util, deoarece nu va trebui să vă gestionați propriul hosting. În cazul în care există probleme tehnice sau de securitate, Webs îl va gestiona pentru dvs., astfel încât site-ul dvs. web să funcționeze întotdeauna corect.

Cu planul gratuit aveți spațiu de stocare limitat și lățime de bandă limitată, astfel încât dimensiunea site-ului dvs. va fi restricționată. Cu toate acestea, spațiul liber pe care îl primiți ar trebui să fie suficient pentru a vă construi un site web de bază. Actualizați-vă la pachetele plătite pentru a primi mai mult spațiu de stocare și lățime de bandă.

Unul dintre dezavantajele Webs este că nu există nicio funcție de export. Acest lucru înseamnă că vreți să utilizați un constructor de site-uri sau să vă găzduiți propriul site, puteți’nu luați site-ul cu dvs. Va trebui să construiți site-ul de la zero dacă veți alege vreodată să părăsiți Webs.

Acest lucru nu este în totalitate neobișnuit, deoarece Wix și Jimdo au, de asemenea, această restricție. Dacă aceasta este o considerație importantă pentru dvs., puteți consulta Weebly sau Squarespace deoarece vă permit să exportați site-uri web.

Recomandarea noastră de revizuire Webs.com este că, dacă’sunteți interesat de site-uri web, încercați-l gratuit pentru a vedea dacă se potrivește nevoilor dvs.. În acest fel, puteți decide dacă doriți să vă angajați.

8

PRETAREA – ESTE LUCRAREA WEBURILOR INVESTIȚIA?

Puteți încerca să utilizați site-uri gratuit și există nicio presiune pentru a face upgrade din moment ce don’nu impune un termen pentru utilizarea lor gratuit.

Cu contul gratuit, veți avea funcții limitate, spațiu de stocare și lățime de bandă și ați câștigat’nu pot avea acces la asistența lor 1-la-1 pentru clienți, cu excepția cazului în care decideți să faceți upgrade.

Dacă decideți să faceți upgrade la Webs’ Planurile premium, au o politică de garantare a înapoierii de 30 de zile, care elimină riscurile financiare de la dvs.:

Webs.com Revizuire Garanție de 30 de zile

Webs are 3 niveluri de planuri premium: Starter, Enhanced și Pro.

Pagină de prețuri Webs

Dacă vă înscrieți la un plan de 1 sau 2 ani, primiți un “cea mai mare parte” reducere de 33% din prețul lunar – o economie substanțială dacă vă simțiți confortabil să folosiți site-uri web după ce le testați cu un cont gratuit.

În plus, dacă vă înscrieți la planul lor de 1 sau 2 ani, vor renunța la taxa de configurare de 10 USD, care se aplică numai dacă vă înscrieți pentru un plan de plată lunar.

De asemenea, veți primi un domeniu personalizat gratuit dacă vă înscrieți la pachetele lor anuale îmbunătățite sau Pro (ceea ce reprezintă aproximativ 12 USD cu majoritatea registrelor de nume de domeniu, cum ar fi GoDaddy)

Deci, dacă vă înscrieți pentru un plan de 2 ani, veți economisi 33% și pentru un plan de 1 an, veți economisi 15%. Dacă vă înscrieți pentru planurile de 1 an și 2 ani, veți primi și un nume de domeniu gratuit (care va costa aproximativ 12 $ sau cam la majoritatea registratorilor de nume de domeniu).

Webs.com Revizuirea planului premiumAceastă captură de ecran afișează pachetul Premium îmbunătățit de la Webs

Avantajul actualizării la planuri premium, desigur, este că veți avea acces la funcții premium, cum ar fi o gamă completă de instrumente de comerț electronic și asistență prioritară.

Dacă faceți referință la prețurile planurilor premium pentru alți constructori de site-uri, dumneavoastră’Voi observa că investiția lunară de utilizare a site-urilor Web ca constructor de site-uri este destul de corectă, sau chiar ușoară pe partea mai ieftină.

Mai departe, Webs vă oferă un credit publicitar în valoare de 100 USD pentru a-l utiliza pentru Google Adwords și Facebook Ads când vă înscrieți pentru planurile lor îmbunătățite sau Pro. Doar asta înseamnă destul de mult, înseamnă că veți folosi Webs’ pachete premium gratuite pentru primul an.

Așa cum am menționat în analiza Webs, acest constructor de site-uri vă oferă o serie de instrumente bune dacă construiți un magazin online, iar magazinul lor de aplicații vă oferă câteva instrumente utile care sunt complet integrate cu Webs pentru a vă ajuta să vă gestionați afacerea. Avantajele utilizării instrumentelor integrate sunt instalarea rapidă și fără probleme și că puteți fi sigur că aplicațiile nu vor intra în conflict cu Webs.

9

REVIZUIRE WEB – CONCLUZIE / RECOMANDARE

Mai departe, dacă doriți să configurați un site de înscriere pentru înscriere, Webs este unul dintre puținii construitori de site-uri care vă oferă această funcție ca parte a constructorului lor. Avantajul pentru tine este că nu faci’nu trebuie să instalați un sistem de apartenență extern care poate provoca conflictul cu constructorul de site-uri web – asta’e o durere de cap’nu am nevoie.

În general, rezultatele recenziilor noastre Webs.com sunt că este o constructor ușor de utilizat și curba de învățare pentru a învăța cum să o utilizați este destul de scăzută, astfel încât să puteți construi un site web fără să vă smulgeți părul.

Deși selecția șabloanelor de design este oarecum limitată în comparație cu alți constructori de site-uri, însă vă oferă câteva opțiuni decente de personalizare pentru fiecare șablon. Dacă nu sunteți excesiv de elegant în ceea ce privește designul, puteți găsi ceva care vă place. În plus, Webs are caracteristici bune de personalizare a site-urilor mobile, ceea ce este de ajutor cu cât sunt mai mulți oameni “mergând pe mobil”.

O abordare bună este să începeți cu un site web gratuit, să vă familiarizați cu instrumentele lor și cât de ușor sau dificil este pentru dvs. să utilizați site-uri, apoi să luați decizia de a face upgrade sau nu.

La urma urmei, Webs este gratuit pentru dvs. să încercați și, chiar dacă decideți să faceți upgrade, mai au un Politica de garanție înapoi de 30 de zile, care înlătură riscurile financiare de la dvs..

Rețineți că nu există nicio limită de timp pentru a utiliza serviciile gratuite.

Încercați site-uri gratuit

Această recenzie a fost utilă?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me