Revizuirea IM Creator: Ar trebui să creezi în altă parte?

Acest articol va picta o imagine clară a IM Creator’atuurile, punctele slabe și tot ce este între ele.


Fondată de un fost angajat Wix, Creator IM s-a străduit să atingă culmile amețitoare ale popularei platforme drag-and-drop. În schimb, IM Creator se găsește la poalele scării constructorului site-ului web și din câteva motive.

Din cercetările noastre, am constatat că IM Creator oferă o experiență de proiectare mai complicată decât trebuie – pe scurt’nu este pentru începători. Pentru o călătorie mai prietenoasă, vă recomandăm Wix, Weebly sau Squarespace. daca tu’căutăm să construim un magazin online, noi’Recomand Shopify.

IM Creator este mai potrivit pentru utilizatorii cu multă experiență de proiectare web. Acesta oferă chiar și un plan cu denumire albă denumit IM XPRS, care permite designerilor web profesioniști să construiască site-uri web client prin intermediul platformei.

Noi’Voi intra în mai multe detalii în linie, unde suntem noi’Vom acoperi mai multe domenii precum IM Creator’s design template, instrumente și caracteristici, asistență pentru clienți și prețuri. După citirea acestui articol, dumneavoastră’Voi ști totul despre aspectele cheie ale construirii unui site web cu IM Creator și dacă acesta este’este platforma potrivită pentru tine.

Gata de plecare? Atunci lasă’am început…

Pro și creatori de IM Creator

Avantaje dezavantajeȘabloane estetice și elemente de design plăcute – fiecare element poate fi personalizat la șablonul ales cu un clic rapid, lucru pe care niciun alt constructor nu îl oferă în prezent.

Îți menține brandul consecvent, cu toate elementele de design aliniate la o anumită temă – ideală pentru cei care nu sunt atât de creativi.

Posibilitatea de a schimba aspectul site-ului dvs. web pe mobil în editorul desktop.

Cont gratuit disponibil numai pentru studenți, artiști și organizații non-profit, cu dovada formală necesară.
Interfața restrictivă face dificilă crearea unui site web, în special în comparație cu libertatea găsită pe GoDaddy și Wix. De asemenea, nu există un editor drag-and-drop și un ajutor mic oferit.
Nu pentru cineva care începe doar pe călătoria site-ului său – mai potrivit pentru designul web care nu este personalizat.

Cât de ușor este de utilizat?

Credeți sau nu, IM Creator îngreunează efectiv crea un site web. Această ironie decurge din câteva probleme majore.

În primul rând, spre deosebire de majoritatea constructorilor de site-uri web, nu există un tablou de bord pentru a vă ajuta să adăugați elemente. Cu IM Creator, trebuie să faceți clic pe undeva și să selectați elementul existent pentru a-l schimba.

pagina editorului im ​​creatorCând proiectați un site web pe IM Creator, este nevoie de ceva timp pentru a găsi butoanele potrivite pentru a face clic

În al doilea rând, nu există o caracteristică intuitivă de drag-and-drop ca pe Wix. Acest lucru este într-adevăr restrictiv, deoarece, în afară de câteva clicuri de editare, există’nu prea poți face cu aspectul preconfigurat. Și deși oferă mai multă libertate creativă decât WordPress, IM Creator rămâne totuși mult în spatele Squarespace sau Weebly în acest departament.

În cele din urmă, IM Creator nu face’nu furnizați îndrumări sau ghiduri. Tu’ești oarecum lăsat în întuneric – trebuie să dai clic pe zona pe care o ai’Aș dori să personalizez, apoi pe trei puncte, apoi o pictogramă. Întregul proces de personalizare este lung, mai degrabă decât o adiere.

Cât de bine sunt IM Creator’șabloane?

Așa cum am’am spus, IM Creator oferă niște șabloane simple. Are peste 30 de modele dintre care puteți alege, care sunt toate mobile, astfel încât să arate bine pe toate ecranele. Aceste teme sunt, de asemenea, separate într-o gamă largă de industrii, inclusiv fotografie, arhitectură, nunți, CV-uri, imobiliare și multe altele.

șabloane creatoare imIM Creator are câteva șabloane minunate, cu o mulțime de opțiuni pentru a vă începe

Ca toți constructorii de site-uri web, fiecare șablon este pre-populat cu conținut de probă, pe care apoi le puteți personaliza. Cu IM Creator, puteți modifica textul, imaginile și aspectul general cu câteva clicuri, dar acest lucru isn’nu este la fel de simplu pe Wix sau Weebly. Nu există nici o caracteristică drag and drop, ceea ce face ca editarea site-ului dvs. să se simtă mult mai mult decât trebuie.

Te simți aventuros? De asemenea, aveți opțiunea de a crea un design de la zero. Cu toate acestea, dacă nu’n-am multă experiență de proiectare web, vă recomandăm să respectați șabloanele.

Unul dintre dezavantajele cu IM Creator’flexibilitatea proiectării este aceea nu puteți schimba șablonul după publicare. Așa că alegeți cu atenție – dacă doriți să schimbați șabloanele pe drum, va trebui să reintroduceți tot conținutul.

O altă restricție este aceea nu puteți accesa codurile HTML sau CSS. Acest lucru poate fi frustrant dacă’reîncărcați un coder dorit și doriți să faceți modificări personalizate la șabloane. Desigur, dacă nu ești’Nu te simți bine cu codurile, apoi nu ești’nu vă faceți griji pentru asta.

Ce instrumente și caracteristici oferă?

După cum știți, IM Creator îngreunează crearea unui site web. Acest lucru se datorează parțial caracteristicilor și lipsei lor de calitate și personalizare – acestea’sunt destul de frustrant de utilizat uneori, și dacă nu’nu aveți experiență de design web, dvs.’Voi lupta cu instrumentele oferite.

Cu toate acestea, ceea ce facem despre IM Creator’Caracteristicile este că vă puteți conecta propriul domeniu pe toate planurile de preț. De asemenea, puteți implementa un buton de donație pentru site-urile web de caritate și aveți acces la imagini de stoc, care vă pot ajuta la accelerarea lucrurilor la proiectarea site-ului dvs..

IM Creator pierde câteva puncte grave prin care nu oferă un magazin de aplicații, instrumente de editare a imaginilor sau orice e-mail marketing. Acestea sunt câteva caracteristici importante pentru construirea unui site web de succes și pot fi găsite pe aproape orice alt constructor de site-uri de pe piață.

Dar ce se întâmplă cu funcțiile din alte domenii?

Comerț electronic

În ciuda defectelor sale, IM Creator este unul dintre puținii producători de site-uri care oferă funcționalitate de comerț electronic fără a vă solicita să vă actualizați abonamentul. Cu toate acestea, ofertele sale de comerț electronic sunt slabe.

Funcțiile de comerț electronic disponibile includ analitica magazinului, servicii de checkout și stocare și lățime de bandă nelimitate pe toate planurile, dar asta’despre asta. daca tu’ești serios despre crearea unui magazin online, tu’te descurci mult mai bine folosind o platformă mai consacrată, cum ar fi Shopify sau BigCommerce.

Blogging

Adăugarea unui blog este excelentă pentru SEO (optimizarea motorului de căutare), pentru că’este util pentru adăugarea de cuvinte cheie pe site-ul dvs. web. Blogurile sunt, de asemenea, minunate pentru a vă păstra vizitatorii la curent cu cele mai recente știri sau oferte. Cu IM Creator, puteți adăuga un blog folosind albastru ‘+’ butonul din partea de sus a paginii.

Cu IM Creator, elementele de bază există, dar caseta de instrumente poate fi mult mai cuprinzătoare. Și când ai în vedere faptul că există’nu are acces la aplicații, ceea ce vă poate ajuta la îmbunătățirea site-ului’performanță, puteți vedea de ce această platformă nu funcționează’apare pe lista noastră de favorite.

creatorul imi adauga un blogAdăugarea unui blog este destul de simplă și face ușor conectarea cu vizitatorii

Ce ajutor și asistență este disponibil?

Timpul de dezactivare a site-ului web este o reducere corectă Aceasta’experiență proastă pentru vizitatorii dvs. și vă poate dăuna reputației de brand. Acest lucru face ca sprijinul bun pentru clienți să fie atât de important – vă poate ajuta să mențineți site-ul dvs. în oameni’sunt cărți bune și dacă’reîncarcă un magazin online, acesta poate menține fluxul de numerar.

Suportul pentru IM Creator este destul de de bază. Pentru a beneficia de asistență 24/7 clienți, tu’Va trebui să faceți upgrade la planul premium, costând 8 dolari pe lună – dar ce obții din planul gratuit?

IM Creator folosește un sistem de ticketing, care permite clienților să trimită bilete de asistență cu o întrebare sau o problemă, înainte ca un agent de asistență să revină cu un răspuns. Timpul mediu de răspuns este sub 12 ore, ceea ce este destul de impresionant, având în vedere că IM Creator alimentează în prezent aproximativ 11 milioane de site-uri web.

Puteți descărca, de asemenea, un ghid de utilizare util, care este un lucru pe care majoritatea constructorilor de site-uri nu îl oferă’nu asigur. Acest lucru primește o marcă mare de la noi. În plus, există un mare centru de cunoștințe, plin de întrebări, întrebări și calificări, care vă pot ajuta să găsiți răspunsul de care aveți nevoie.

Cu toate acestea, în general, opțiunile de asistență pentru IM Creator pot fi mult mai cuprinzătoare. De exemplu, nu există suport de chat în direct și puteți’Pentru a contacta agenții clienți IM Creator prin telefon.

Cât costă IM Creator?

Știți acum ce poate crea IM (și poate sa’T) asigură, dar cât de mult te va întoarce? Banii sunt o afacere mare, până la urmă.

În ceea ce privește abonamentele, IM Creator oferă trei planuri, pe care le vom descrie mai jos…

Plan gratuit

Don’nu te excita – planul gratuit este doar pentru studenți, artiști, și organizații non-profit. Pentru a beneficia de acest abonament, dumneavoastră’Va trebui să furnizați dovada scrisă și o descriere a motivului pentru care aveți nevoie de un site web. Și, ca noi’Am acoperit, asistența pentru clienți este extrem de de bază în acest plan.

Premium – 8 USD / lună

Asta este pentru întreprinderi. Puteți conecta propriul dvs. domeniu, care vă ajută să vă creați identitatea de marcă și să beneficiați de acces la o lățime de bandă nelimitată, astfel încât să puteți crea un site web mare, fără să vă faceți griji pentru viteze de încărcare lente. În general, ea’este o opțiune accesibilă comparativ cu restul pieței.

Pro și whitelabel – 350 USD / an

După cum sugerează și numele, acesta este un plan pentru întreprinderile cu etichetă albă. De exemplu, acesta’s pentru agenții de proiectare web care caută să creeze site-uri pentru clienți care utilizează un constructor de site-uri web. Ca parte a acestui plan, obțineți licențe nelimitate, ceea ce înseamnă că puteți construi cât mai multe site-uri web pentru clienți, pe care doriți să folosiți IM Creator.

Revizuirea IM Creator: Sumar

Noi’acum am analizat toate domeniile cheie pentru construirea unui site web cu IM Creator. Acoperind totul, de la ușurința de utilizare la asistență pentru clienți, ar trebui să aveți acum o idee clară dacă IM Creator este pentru dvs..

Încă nehotărât? Don’nu vă faceți griji – asta’de ce noi’sunt aici! Simplu, IM Creator nu este pentru începători. daca tu’refaceți primul site web, apoi ar trebui să vă uitați la Wix sau Weebly.

IM Creator nu oferă aproape nicio solicitare sau indicii vizuale atunci când sunteți’îți construiești site-ul și îi lipsește caracteristicile intuitive de drag-and-drop găsite pe alte platforme de top.

Ai putea ierta o platformă care’este frustrant de utilizat dacă ar avea un plan gratuit. Și IM Creator face – într-o măsură. În timp ce există o opțiune gratuită, aceasta’s numai pentru studenți, artiști și non-profit. Si tu’am fost obligat să aveți dovada scrisă.

Cu toate acestea, IM Creator oferă câteva șabloane frumoase și vă puteți integra blogul destul de ușor. Dar pentru orice altceva, inclusiv asistența pentru clienți, ușurința de utilizare și funcționalitatea comerțului electronic, IM Creator ar putea merge mult mai bine – până la punctul în care utilizarea acestei platforme poate crea de fapt probleme pentru site-ul dvs. web..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me