Revizuirea Webflow 2020

Un constructor de site-uri web pentru designeri web

Webflow este un constructor de site-uri responsive care’atrage multă atenție. Dar cât de bine este cu adevărat? Pentru cine este proiectat? Și cât costă? Noi’Voi răspunde la toate aceste întrebări și multe altele, dar mai întâi, permiteți’Încep cu elementele de bază.


Un constructor de site-uri web este o platformă online care permite oricui să își creeze propriul site web, fără a fi necesar să folosească codul.

Câțiva ani în urmă, platformele tradiționale precum WordPress și Drupal au fost utilizate în mod obișnuit de dezvoltatorii web pentru a construi site-uri web pentru clienți. În aceste zile, însă, producătorii de site-uri precum Wix, Weebly și Squarespace au deschis crearea de web pentru oricine și pentru toți.

Fiind dat Webflow’Sunt credințiale clare, ne-am gândit’Arunc o privire și vedeți despre ce era vorba.

Webflow se află undeva între tradițional și modern. Aceasta’este un constructor de site-uri, dar poartă cu el un nivel de personalizare și putere rezervat de obicei pentru aprecierile WordPress.

Din acest motiv, Webflow tinde să fie utilizat de designerii web. Aceasta’este ideal pentru utilizatorii care don’Nu vreau să vă deranjează cu tot codul nitty gritty, dar am nevoie de o platformă care’este complet personalizabil.

Informatii suplimentare

Cei mai buni producători de site-uri web – Vedeți ce platforme au făcut top 10.

Graficul de comparare a constructorilor de site-uri web – Comparați cele mai bune platforme una lângă alta.

1

Pro și contra de Webflow

Profesioniști pentru fluxuri web

  • Niveluri excelente de personalizare a proiectării, fără a fi necesar să știți codul
  • O gamă excelentă de șabloane, potrivite pentru comerț electronic și conținut dinamic

Conturi de flux web

  • Relativ dificil de utilizat pentru un constructor de site-uri web, în ​​special în comparație cu Wix sau GoDaddy
  • Planuri costisitoare, cu prețuri cuprinse între 12 USD / lună și 212 USD / lună
  • Fără suport live de chat sau telefon

2

Ușurință în utilizare

De îndată ce vă înscrieți la Webflow, platforma face o treabă foarte bună pentru a vă integra. daca tu’ne simțim încrezători, puteți să vă scufundați direct în procesul de proiectare, dar noi’Recomand Webflow’tutorial pentru oricei utilizatori.

flux web la bordÎncepeți de la zero, utilizați un șablon sau aflați cum puteți edita cu Webflow

Editor Webflow

Dupa tine’ți-ai completat tutorialul și ai ales un șablon, tu’Voi intra în editor. Don’nu va fi alarmat dacă credeți că computerul dvs. a deschis Photoshop din greșeală – Webflow’editorul s-a întâmplat să pară destul de asemănător.

editor webflowWebflow’editorul are o mulțime de opțiuni de proiectare și este stabilit similar cu Photoshop

La fel ca Photoshop, există multe opțiuni de design din care să alegeți. În timp ce designerii web se vor simți ca niște copii într-un magazin de bomboane, oamenii obișnuiți pot fi foarte bine intimidați.

Acolo’este foarte mult de luat și chiar și cu tutorialul de bord, nu este’Este evident imediat cum să faci o mulțime de lucruri. Totuși, așa cum explică Webflow, însă’cel mai bine este să vă gândiți la site-ul dvs. ca la o serie de căsuțe.

‘Modelul Box’, așa cum îl numește Webflow, este procesul de a crea o casetă pentru fiecare element al site-ului dvs. și de a le suprapune una peste alta. Casetele de imagini, casetele de text și casetele de butoane se adaugă pentru a forma aspectul site-ului dvs..

Webflow vă permite să creați casete pentru fiecare element al site-ului dvs. web

Gândirea site-ului dvs. web în acest mod vă permite să vizualizați mai ușor ceea ce doriți, dar editarea poate fi încă dificilă. daca tu’suntem nou la construirea site-ului web, noi’V-aș recomanda să lăsați deoparte câteva ore pentru a lua legătura cu Webflow înainte de a începe să creați site-ul.

3

Proiectarea șabloanelor

Webflow are în total peste 100 de șabloane din care puteți alege, dintre care 40 gratuite.

Puteți filtra șabloane după industrie, gratuit / premium sau comerț electronic. Acest lucru face foarte simplu să găsești un șablon care să se potrivească nevoilor tale. Puteți chiar previzualiza desenele înainte de a lua decizia dvs. și a vedea care dintre acestea acceptă conținut dinamic.

șabloane de flux webWebflow are sute de șabloane gratuite și premium, create special pentru site-uri personale, de afaceri și comerț electronic

Toate de Webflow’șabloanele răspund, ceea ce înseamnă că se adaptează automat pentru dimensiunile ecranului, în funcție de dispozitivul site-ului dvs.’s vizitatori navighează cu.

Fiecare șablon vine, de asemenea, cu o scurtă descriere care vă spune ce tip de site-ul acesta’este cel mai potrivit pentru și care sunt opțiunile dvs. de proiectare. Majoritatea constructorilor de site-uri web au șabloane responsive și vă permit să previzualizați design-urile, dar Webflow’descrierile extinse ale șabloanelor sunt o atingere frumoasă.

Șabloanele premium variază în preț între 19 și 149 USD. Majoritatea tind să coste fie 49 $, fie 79 $, ceea ce poate suna abrupt, dar ca un cost unic, ar trebui să îl considerați mai mult ca o investiție.

Webflow’șabloanele sunt, în general, bine alcătuite și se pot ține singuri împotriva liderului de piață Squarespace din punct de vedere al calității designului. ei’ești curat, receptiv și complet personalizabil.

Cum se proiectează un site web – Ghidul nostru ușor de urmărit cu opt pași.

Cum să-ți alegi șablonul de site – Trei seturi simple de criterii.

4

Caracteristici

Caracteristicile sunt în general cazurile în care Webflow scade în comparație cu alți constructori de site-uri pe piață. În timp ce aprecierile Wix, Weebly și Squarespace au o gamă largă de funcții, Webflow’opțiunile sunt destul de frustrante.

Integrarea social media este un exemplu primordial. În timp ce vă puteți conecta la paginile de Facebook și Twitter cu ușurință, încorporarea unui flux live sau conectarea la Instagram se dovedește a fi destul de dificilă.

Aceasta’merită să aruncați o privire în Webflow’Centrul de ajutor – numit Webflow University – pentru a vedea ce este și nu este’este posibil. Acest lucru vă va economisi timp încercând să găsiți o caracteristică pe care considerați că ar trebui să fie cu adevărat simplu de localizat.

Multe dintre cele mai avansate lucruri pe care le puteți face pe Webflow nu sunt’nu este încorporat. În schimb, vin ca integrări pe care le puteți adăuga pe site-ul dvs.

integrări de flux webWebflow’Integrările s sunt aplicații terțe pe care le puteți utiliza în conformitate cu site-ul dvs. web

Majoritatea constructorilor de site-uri de top au propriile lor magazine de aplicații. Integrările Webflow sunt similare, dar suplimentele sale sunt făcute de terți, nu direct de Webflow.

Lăsa’examinează unele dintre funcțiile cheie încorporate pe care vi le oferă Webflow, indiferent dacă’refaceți un site web obișnuit sau un magazin online.

Webflow’s Caracteristici de bază

Defilare Parallax, animații și interacțiuni

Design-ul este ceva care Webflow valorizează foarte mult. În conformitate cu tendințele web moderne, există’este o mulțime de mișcări extraordinare pe care le puteți adăuga. Derulare Parallax, animații în mai multe etape și microinteracții sunt doar câteva dintre lucrurile frumoase pe care le puteți crea cu Webflow.

Copii de rezervă și securitate

Pe o notă ceva mai plictisitoare (dar foarte importantă), securitatea este ceva care Webflow ia de asemenea foarte în serios. Pe lângă faptul că vă oferă copii de rezervă automate – astfel încât să vă puteți restabili site-ul până la ultimul punct de salvare, în cazul în care ceva nu merge bine, vine și cu un certificat SSL gratuit. Acest lucru ajută la protejarea site-ului dvs., iar vizitatorilor dvs. site-ul poate avea încredere cu informațiile lor personale.

Control SEO avansat

Optimizarea motoarelor de căutare (SEO) este procesul de modificare a site-ului’conținut pentru a-l ajuta să apară mai mare în paginile de rezultate ale Google și Bing. Majoritatea platformelor vă permit să adăugați / editați metadate, să creați text alt text și să țineți cuvinte cheie. Webflow merge cu un pas mai departe, oferind sitemap-uri generate automat și redirecții personalizate 301.

Webflow’s Caracteristici de comerț electronic

Mai multe opțiuni de plată

Pe lângă faptul că acceptă plăți standard cu card de credit și debit prin Stripe, Webflow vă permite, de asemenea, să acceptați Apple Pay și PayPal.

Calcule fiscale automate

Odată ce un client ajunge la plata dvs., Webflow va calcula automat impozitul pe vânzări și TVA și îl va adăuga. Acest lucru vă poate economisi ore întregi introducând diferite pachete fiscale și modificând costurile TVA.

Facebook și Instagram Integrare

Sincronizați produsele cu magazinul dvs. Facebook și magazinul Instagram. Nu numai că acest lucru vă permite să vindeți mai mult între site-ul dvs. și canalele sociale, ci vă permite să derulați campanii de marketing mai inteligente.

Cele mai bune platforme de comerț electronic – Descoperiți cele mai bune șapte opțiuni de pe piață.

Diagrama de comparare a producătorilor de site-uri de comerț electronic – Comparați și contrastați platformele de top.

5

Ajutor si sustinere

Webflow are câteva tutoriale și ghiduri foarte utile, dar nivelul de asistență personală lasă mult de dorit.

Lăsa’încep cu lucrurile bune. Webflow’Centrul de ajutor propriu, Webflow University, este o resursă online unde puteți găsi ghiduri despre orice, de la modul de utilizare a platformei până la modul în care funcționează integrările specifice. Aceasta’este bine prezentat, ușor de căutat și, în general, ar trebui să fie primul loc în care te uiți dacă rămâi blocat.

centru de ajutor webflowWebflow University este platforma’s centru de ajutor online, completat cu ghiduri și tutoriale

În caz contrar, puteți accesa întotdeauna Webflow’s forum comunitar, unde utilizatorii se reunesc pentru a discuta platforma și a împărtăși experiențele și dificultățile lor. Dacă ai nevoie de ajutor cu ceva, asta’Este destul de sigur să spun că altcineva s-ar fi confruntat cu aceeași problemă.

Aceasta’Nu toate sunt roz, însă. Dacă doriți să contactați direct Webflow, poate fi un pic de probleme. Fluxul web nu funcționează în prezent’nu furnizați un telefon sau un serviciu de chat live, ceea ce înseamnă că singura modalitate de a contacta este prin e-mail.

Webflow’Echipa de răspuns este la dispoziție 6:00 – 18:00 PT, luni – vineri și vă puteți aștepta la un răspuns personal în 24-48 de ore. Puteți lăsa un mesaj și atașați fișiere pentru a arăta exact care este problema.

6

Prețuri

Prețul este un alt aspect al Webflow-ului, care poate pune oamenii la dispoziție – poate ajunge destul de scump!

Deoarece Webflow se comercializează ca un constructor de site-uri mai sofisticat care oferă utilizatorilor un control creativ mai mare, acesta’este firesc ca prețurile sale să reflecte asta. Problema este că utilizatorul mediu poate să nu aibă nevoie, să vrea sau să știe să folosească jumătate din lucrurile pe care le are’plătesc pentru…

Webflow are în prezent șase planuri de prețuri: trei pentru site-uri web și trei pentru magazinele online.

prețuri de flux webWebflow’Planurile site-urilor sunt împărțite între site-urile web obișnuite și site-urile de comerț electronic

În timp ce puteți construi un site gratuit, cel mai ieftin pentru care îl puteți publica online este de 12 USD / lună pe Webflow’s ‘De bază’ plan. Acest lucru este potrivit pentru site-uri simple care au nevoie doar de câteva elemente standard, cum ar fi galerii de imagini, formulare de contact sau meniuri.

Planul CMS se concentrează pe bloguri și site-uri bazate pe conținut, în timp ce Planul de afaceri este, în mod surprinzător, pentru companiile care doresc să comercializeze și să se extindă.

Webflow’s planurile de comerț electronic variază de la vânzarea câtorva produse pe lateral (planul standard) până la vânzarea eficientă în vrac (plan Plus), până la comercializarea și gestionarea produselor dvs. în fața unui public global (plan avansat).

Acolo’s, de asemenea, Webflow pentru Enterprise, care este disponibil pe bază de ofertă. Acesta este locul în care Webflow vă va ajuta de fapt să vă construiți site-ul pentru dvs. și să vă sprijine pe parcursul întregului proces. Acesta este un serviciu excelent, dar numai potrivit pentru tine’e o afacere mare.

Cele mai bune site-uri web ieftine – 14 platforme care oferă toate planurile lunare sub 15 dolari!

Cele mai bune site-uri de web site gratuit – 10 platforme unde puteți crea un site complet gratuit.

7

Revizuirea fluxurilor web: concluzie

Deci, îl aveți – o revizuire completă a fluxurilor Web. După cum puteți vedea, aceasta’este un constructor de site-uri cu un public țintă foarte specific și unul cu punctele tari și punctele slabe.

În ciuda faptului că nu este cea mai ieftină sau cea mai ușoară platformă de utilizat, Webflow are un nivel înalt atunci când vine vorba de proiectare. Puteți personaliza tot felul, fără a fi necesar să cunoașteți codul, făcându-l să se simtă foarte avansat fără să vă simțiți inaccesibil.

Șabloanele sunt bine proiectate, optimizate pentru mobil și acoperă o serie de industrii. Webflow’Caracteristicile s sunt totuși destul de limitate și este posibil să fiți bine să folosiți integrările sale de la terți.

Vă recomandăm fluxul Web dacă…

…ești un designer web care’Caut o modalitate de a construi clienților un site web detaliat, folosind o platformă care nu’nu necesită cunoștințe de codare. În mod alternativ, Webflow funcționează pentru persoanele care au folosit anterior un constructor precum Wix sau Weebly, dar doresc mai mult control asupra aspectului site-ului lor.

Datorită naturii sale complexe, Webflow nu este potrivit pentru începători. Dacă doriți un constructor de site-uri intuitiv, ușor de utilizat, care vă permite totuși să fiți creativi, noi’Aș recomanda să încercați Wix sau Squarespace.

Wix vine cu un plan gratuit, astfel încât să puteți crea și publica site-ul dvs. fără să cheltuiți un ban! Cu toate acestea, va trebui să faceți upgrade la un plan premium dacă doriți să scăpați de marca Wix, să aveți propriul nume de domeniu și / sau să vindeți online.

Squarespace, între timp, este un constructor elegant de site-uri care’este mai în concordanță cu fluxul Web în ceea ce privește designul, dar mult mai ușor de utilizat. Oferă o probă gratuită de 14 zile, astfel încât să puteți vedea despre ce se referă Squarespace înainte de a decide dacă’merită plătit pentru.

Indiferent de platforma pe care o termini, alegi, fii sigur’sunteți încrezători cu acesta și înțelegeți cum funcționează înainte de actualizarea la un plan plătit. După aceea, tu’sunteți gata să vă creați site-ul dvs. de vis – cel mai mult noroc!

Wix Review – Descoperiți de ce Wix este clasat drept cel mai bun constructor de site-uri.

Revizuirea spațiului – Daca tu’reproiectați conștient, vedeți ce vă poate oferi Squarespace.

8

Revizuirea fluxurilor web: întrebări frecvente

Este Webflow mai bun decât WordPress?

Aceasta’este mai mult un caz dintre care unul vi se potrivește cel mai bine, spre deosebire de faptul că unul este mai bun decât celălalt. WordPress este o platformă open-source unde puteți crea aproape orice, dar va trebui să știți codificarea avansată. Webflow ia această nevoie, așa că’este cu siguranță opțiunea mai ușoară.

Este valoarea Webflow bună pentru bani?

Nu chiar. Webflow este un constructor de site-uri din partea superioară a pieței, dar există și alte platforme de calitate similară, care au un preț mult mai rezonabil. Wix, de exemplu, este mult mai ieftin, cu prețuri cuprinse între 11 și 35 USD / lună. Webflow, în schimb, percepe până la 212 USD / lună pentru planul său de top.

Trebuie să plătiți pentru găzduire cu Webflow?

Nu. Fluxul web, ca orice constructor de site-uri web, găzduiește site-ul dvs. pentru dvs. Acest lucru înseamnă că costurile aferente serviciilor de găzduire web și securitate sunt acoperite de plata ta lunară.

Dacă utilizați o platformă găzduită de sine cum ar fi WordPress, voi’Va trebui să plătesc pentru găzduire separat. Puteți afla mai multe despre cele mai bune gazde web aici.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me