Site123 Review 2020 – Lucruri cruciale pe care trebuie să le știi


Site123 Review

Recenzie site123


evaluare

4 din 5 stele

Alăturați-vă Site123 gratuit

  • Plan gratuit
  • 10,80 USD – 28,80 USD pe lună
  • Asistență uimitoare pentru chat live

Recenzie de Charlie Carmichael

Actualizată ultima dată la 14 ianuarie 2020

Site123 vă pune câteva întrebări – cum ar fi tipul de site web pe care doriți și care este numele site-ului – înainte de a vă crea un șablon personalizat care are toate caracteristicile de care aveți nevoie. Curat, corect?

Aceasta’Nu este o surpriză să aflu atunci Site123 este creat pentru persoanele fizice și pentru întreprinderile care au nevoie de un site web rapid, cu un minim de tampenie.

Este posibil să nu fie cel mai bun pentru site-uri cu adevărat complexe sau puternice, dar pentru rapiditate și eficiență (cu o mulțime de ajutor de-a lungul drumului)!’Voi lupta pentru a găsi un constructor de site-uri mai bun.

Avantaje dezavantaje

PROS TOP 3 SITE123# 1

# 2

# 3

Suport genial, în special din funcția de chat live

Șabloanele sunt complet mobile și răspund tabletelor

Piață de aplicații fantastică și ușor de utilizat

TOP 3 SITE123 CONS# 1

# 2

# 3

Unele caracteristici nu au profunzime și calitate reală

Poti’nu schimbați șabloanele odată ce site-ul dvs. este activ

Nu prea multă libertate creativă și flexibilitate

1

Introducere

Modurile în care creăm site-uri web sunt în continuă evoluție. Câțiva ani în urmă, trebuia să vă codificați tot site-ul de la zero.

Apoi a luat naștere constructorii de site-uri web, oferindu-le zilnic acces popular la crearea de site-uri web prin utilizarea instrumentelor de drag-and-drop.

Acum, acești construitori de site-uri web au evoluat din nou, generând site-uri web gata pentru dvs. în afara răspunsurilor la câteva întrebări simple despre tipul de site pe care’mi-ar placea!

Site123 la bordÎntr-adevăr ștergeți informațiile unde puteți spune Site123 scopul site-ului dvs. înainte de a vă genera un șablon de pornire

Site123 este un constructor de site-uri în fruntea inovației, ceea ce face mai ușor și mai rapid ca niciodată crearea unui site web.

Șabloanele lor sunt bine concepute, aplicații ușor de integrat și vă oferă posibilitatea de a vinde produse prin intermediul site-ului dvs. web.

Dacă nu a fost asta’Este suficient, caracteristicile lor de ajutor și asistență sunt unele dintre cele mai bune din jur, împiedicându-vă să vă blocați orice de la început.

Dar este constructorul pentru tine? Noi’l-am folosit și noi’Am oameni la fel ca și tine să o folosească. Lăsa’Văd cum s-a declanșat când i-am dat pasul…

2

Cât de ușor este de utilizat Site123?

Ușurință în utilizare

Într-un cuvânt: foarte.

Site123 funcționează mai întâi punându-ți câteva întrebări, apoi generând un șablon cu caracteristici relevante bazate pe informațiile furnizate.

Considerat destul de simplu pentru noi, dar aici, la Website Builder Expert, vrem întotdeauna să știm ce credeți și voi, utilizatorii noștri.

Așadar, am făcut ca oamenii de zi cu zi să testeze Site123 și să construiască un site web înainte de a ne raporta cum au găsit-o.

Aici’sunt doar câteva dintre răspunsurile lor:

“Per total Mi s-a părut foarte simplu. În ceea ce privește intuitivitatea, a fost foarte ușor.”

“Mi s-a părut într-adevăr, foarte simplu de utilizat. Nu am’Nu mă deranjează să nu am prea multă libertate creativă, pentru că aș putea obține un site atât de ușor.”

De asemenea, am obținut ca oamenii să evalueze cât de ușor (sau greu) au găsit lucruri de făcut și statisticile își susțin cuvintele.

100% dintre participanți au considerat ușor să finalizeze sarcini de bază, cum ar fi editarea textului, adăugarea propriilor imagini și încorporarea unui formular de contact.

75% dintre participanți au considerat chiar ușor să îndeplinească sarcini ușor mai complexe, cum ar fi personalizarea site-ului’s bara de navigare, integrarea conturilor de social media și vizibilitatea locației lor pe o hartă.

Satisfacția clienților

Aceasta’Este bine și bine că Site123 este ușor de utilizat, dar asta nu’întotdeauna înseamnă că oamenii sunt mulțumiți de modul în care site-ul lor web’s-a dovedit.

După ce au întrebat participanții, 72% dintre ei au spus’Aș fi bucuros să recomand Site123 unui prieten care’caut sa intri online.

În timp ce 72% nu este în niciun caz o cifră proastă, motivul pentru care nu a fost’Se părea chiar mai mare la ceea ce oamenii ar avea nevoie de site-ul lor web.

Mulți au spus că, dacă doreau un site web complex, cu o mulțime de cerințe specifice, atunci Site123 ar vrea’nu va fi produsul pentru job.

3

Pentru cine este Site123 cel mai bine?

Blogging

Site123 are câteva caracteristici foarte bune și esențiale pentru a vă ajuta să creați un blog. Analitica, marcarea socială, o caracteristică de căutare și un flux RSS fac ca aceasta să fie o alegere solidă pentru a fi casa postărilor tale.

Nu face asta’totuși nu am totul. Dacă categoriile afișate, arhivarea și încorporarea unei secțiuni de comentarii sunt importante pentru blogul dvs., Site123 a câștigat’nu te pot ajuta.

Dacă ați dorit un site web doar pentru blog, atunci WordPress este răspunsul dvs. – acesta’ce este’este conceput pentru.

Dacă blogging-ul este ceva’Aș dori ca site-ul dvs. web să poată face și Site123 nu’nu aveți caracteristicile de care aveți nevoie, cel mai bun pariu este să consultați Weebly sau Squarespace.

Afaceri & Comerț electronic

Cât de bun este Site123 pentru afaceri și / sau comerțul electronic depinde cu adevărat de nevoile dvs..

Aceasta’este ușor să construiți un site de afaceri simplu, curat, care să arate despre ce este vorba compania dvs. Dincolo de asta, tu’Voi lupta pentru a crea ceva mai substanțial.

Puteți utiliza CTA (Call To Actions), iar Site123 are funcții de marketing prin e-mail, dar asta’e cam cât merge.

De asemenea, vine cu funcționalitate de comerț electronic pe toate planurile premium și oferă funcții avansate de comerț electronic pe ‘Profesionist’ și ‘Aur’ planuri.

Aceste funcții avansate vă permit să vindeți produse digitale și să adăugați cupoane.

Din nou, însă, îi lipsesc instrumente reale de comerț financiar – cum ar fi facturarea automată și urmărirea plăților – ceea ce face dificilă vânzarea produselor la scară largă.

Site123 este o opțiune bună pentru site-urile de afaceri de bază și chiar pentru cei care doresc să vândă câteva produse. Dacă vrei ceva mai substanțial, tu’Vreau o soluție mai puternică precum Shopify sau Bigcommerce.

Personal

Acesta este locul în care Site123 intră la propriu. Aceasta’este o valoare bună pentru bani, ușor de utilizat și are un suport deosebit (dar noi’Voi intra în asta în secțiunea următoare).

Dacă ai refugiu’nu aveți multă încredere în propria abilitate tehnică și aveți nevoie de o mână de ajutor, Site123 este, probabil, cea mai bună alegere de pe piață astăzi.

Indiferent dacă site-ul dvs. web este pentru fotografie, noua dvs. bandă sau doar un CV online, Site123 are toate bazele acoperite.

Șabloanele sale sunt moderne și vin la pachet cu funcții utile pe baza site-ului dvs. web’s pentru.

scalabilitate

Site123 are funcții de blog și comerț electronic, șabloane responsive pentru mobil și funcții de ajutor și asistență deosebite pentru a vă ajuta să creșteți.

Cu toate acestea, multe dintre caracteristicile sale au capacități limitate, ceea ce înseamnă că’nu este chiar constructorul de site-uri pentru a alege dacă ești’e o afacere care își propune să devină un jucător mare în joc.

Site-uri personale – grozav. Întreprinderi mici – grozav. Întreprinderile mijlocii și mari care caută un constructor de site-uri puternic cu care să se adapteze – nu cea mai bună alegere.

Dacă doriți un site web care’este capabil să crească cu afacerea dvs., Weebly are câteva instrumente scalabile și investesc în prezent mult timp în îmbunătățirea funcțiilor de comerț electronic..

Shopify sau BigCommerce sunt cele două platforme concepute exclusiv pentru vânzarea online și te vor ajuta să-ți scoți concurenții din parc!

4

Site123’s Instrumente

Ajutor & A sustine

Dacă construirea unui site web ar fi ca și cum ai învăța să mergi cu bicicleta, atunci Site123 ar fi stabilizatorii tăi, te vor susține chiar până în momentul în care site-ul tău va fi gata de a fi live.

Site123 Tutorial editorSite123 are un proces uimitor de îmbarcare. Acestea vă oferă un tur al editorului și vă arată cum funcționează lucrurile.

Oferă ajutor prin e-mail, social media și baza lor de cunoștințe. Ceea ce strălucește cu adevărat este suportul pentru chat live.

Chat-ul în direct este disponibil 24/7 și se bazează pe aceeași pagină ca și tu’reeditați pentru a putea primi răspunsuri rapide și interesante, fără a fi nevoie să părăsiți pagina.

Ne-a plăcut, la fel și aproape toată lumea am reușit să testăm produsul. Aici’e un citat de la unul dintre ei:

A fost foarte intuitiv și ușor. Mi-a plăcut foarte mult să am cu cineva care să vorbească cu cine tocmai a apărut când ai vrut să pui o întrebare. Se simțea că cineva te ținea de mână în timpul procesului.

Integrare în social media

Site123 vă permite să vă conectați la 25 de platforme de socializare diferite (vezi imaginea, dreapta).

Din păcate, acesta poate fi afișat doar ca pictogramă în subsolul paginilor site-ului dvs. web, astfel încât, încă, puteți’nu încorporați fluxuri sociale vii.

Dacă plănuiți ca social media să joace un rol important în site-ul dvs., Site123 isn’nu este potrivit pentru tine.

Ceva de genul Wix este o opțiune mult mai bună dacă ai’mă uit

pentru a face social media și site-ul dvs. să funcționeze bine împreună.

Google Analytics

Analytics este un aspect important al oricărui site. Indiferent dacă doriți să urmăriți un utilizator’este timpul pe una din paginile tale, sau doar câte vizualizări are ultima ta postare pe blog’este un mod minunat de a rămâne la curent cu lucrurile.

Unii construitori de site-uri oferă propria lor analiză, dar cu Site123, aceasta este furnizată prin Google Analytics.

Un avantaj este faptul că Google Analytics este un software încercat și de încredere, care vă arată rezultate precise și imediate.

SEO & Marketing

Site123 oferă câteva instrumente de bază SEO (optimizarea motoarelor de căutare) pentru a vă asigura că site-ul dvs. web are șansa să se claseze cât mai sus pe motoarele de căutare, cum ar fi Google..

Lucruri precum posibilitatea de a edita meta titlul și descrierea (textul care apare pe Google’pagina de căutare), adrese URL personalizabile și adăugarea de text alt la imagini, astfel încât motoarele de căutare să poată identifica ce sunt, toate ajută.

Don’Nu vă faceți griji dacă sună puțin complicat, Site123 are ghiduri care să vă arate cum să faceți totul.

Ce nu face Site123’oferta este suportul cu care cuvinte cheie să folosești sau orice aplicații specifice SEO. Deci, o anumită formă de cunoștințe SEO preexistente va fi necesară pentru a obține cele mai bune rezultate din site-ul dvs..

domenii

Puteți conecta un domeniu gratuit pentru primul an pe oricare dintre Site123’Planurile premium cu costul anual de reînnoire facturat la 13 $ ulterior.

Sunt peste 130 extensii de domeniu din care să alegeți, ceea ce înseamnă că vă puteți adapta domeniul la industria dvs. – de exemplu, puteți alege extensia de domeniu .store în loc de .com.

Site123 are un instrument de căutare a domeniului pentru a găsi rapid și ușor găsirea domeniului perfect.

Dacă dețineți deja un domeniu, puteți să îl direcționați pur și simplu către site-ul dvs. web, după actualizarea la oricare dintre Site123’s planuri premium prin modificarea setărilor DNS (Domain Name System) ale domeniului.

În acest fel, domeniul va fi găzduit în continuare de către gazda dvs. actuală, astfel încât să puteți continua să o reînnoiți și să o gestionați acolo și pur și simplu va fi direcționat către site-ul dvs..

Dacă nu ești’Pentru a vă asigura cum puteți schimba setările DNS, Site123 poate face acest lucru și pentru dvs..

Securitate

Site123 vă protejează site-ul gratuit în mod gratuit prin ceva numit protocol securizat de criptare SSL (Site Socket Layer).

Pare o încărcătură de jargon techie, nu? În esență, ea’tehnologia care face ca site-ul dvs. să fie complet confidențial. Datele dvs. sunt protejate de cele mai moderne proceduri de securitate.

Acest lucru este realizat de Site123 pentru tine în timp real, 24 de ore pe zi, deci nu trebuie să îți faci griji cu privire la securitatea site-ului tău Site123.

Copiile de rezervă & Restaureaza

Nimeni nu vrea ca site-ul lor să se prăbușească, dar el’e mereu liniștitor să știu că orice ai face este susținut.

Site123’Funcția de descărcare automată utilă vă asigură’Niciodată nu va trebui să vă faceți griji pentru a vă pierde tot site-ul’conținut.

Tot conținutul dvs. poate fi restaurat la ultima scriere automată în câteva clicuri, asigurându-vă că site-ul dvs. web are un nivel ridicat, iar ritmul cardiac rămâne frumos și scăzut.

5

Site123’s Prețuri și valoare pentru bani

Primul lucru de remarcat atunci când te uiți la Site123’planurile de prețuri este că suma pe care o plătiți diferă în funcție de perioada în care vă înscrieți la ei.

Există patru perioade de timp: 3 luni, 1 an, 2 ani și 3 ani.

Ca tine’Așteptați, cu cât vă înscrieți mai mult, cu atât este mai ieftină factura lunară. Gândiți-vă la el ca la reducere de loialitate.

Mai jos este prezentată cantitatea de taxe Site123 pentru fiecare plan de prețuri, diferența de costuri în funcție de perioada în care vă înscrieți și suma pe care o puteți economisi procentual:

Site123 planPay 3-lunar ($ / mo) Plătește anual ($ / lună) Plătește 2 ani ($ / lună) Plătește 3 ani ($ / mo) Economisiți (%)De bază

Avansat

Profesionist

Aur

$ de 17$ 10.80$ 7.30$ 6,4562%
$ de 25$ 16.80$ 13.30$ 11.45 O54,2%
$ 33$ 22.80$ cu ora 17.30$ 14.4556,2%
$ 41$ 28.80$ ora 22.30$ 19.4552,6%

Acum, pe marea întrebare: ce primești de fapt pentru banii tăi?

Ei bine, pentru început, Site123 oferă un plan gratuit. Aceasta vă oferă posibilitatea de a construi și de a publica cât mai multe site-uri web, stocare de 500 MB și lățime de bandă de 1 GB. Nu-i rău.

Problemele în acest sens sunt că 500MB este prea mic dacă doriți videoclipuri pe site-ul dvs., iar cantitatea mică de lățime de bandă vă poate limita conținutul și traficul..

În plus, site-ul dvs. web va fi ștampilat cu marcă Site123, atât în ​​subdomeniul dvs., cât și în subsolul site-ului dvs.’pagini s.

Dacă doriți ca site-ul dvs. să fie luat în serios, investiția într-un plan premium este o idee inteligentă. Ce plan depinde de nevoile dvs., iar imaginea de mai jos descompun exact ceea ce vă oferă fiecare.

Site123 Planuri de prețuriO defalcare a ceea ce obțineți cu fiecare plan de prețuri Site123. Cifrele se bazează pe o taxă lunară la înregistrarea timp de 12 luni.

Fiecare plan permite tot mai mult spațiu de stocare și lățime de bandă. Aceasta înseamnă că planurile superioare sunt mai potrivite dacă aveți o mulțime de medii de pus pe site-ul dvs. (dacă sunteți fotograf, de exemplu) sau dacă așteptați mult trafic.

Același lucru este valabil și pentru comerțul electronic. daca tu’Caut să vând câteva articole pe lună, grozav. Dar daca tu’ești serios în legătură cu vânzarea și marketingul prin e-mail, ar trebui să te uiți la planurile Gold și Professional.

6

Recenzie site123 – rezumat

Pe scurt, Site123 se referă la simplitate.

Constructorul de site-uri este ușor de utilizat datorită abordării sale asistate de proiectare și face crearea unui site web o briză. Șabloanele răspund mobil și oferă atât funcționalități de blog, cât și de comerț electronic.

Deoarece este îngrijit atât de mult pentru dvs., poate fi dificil să personalizați sau să construiți un site complex cu o mulțime de cerințe specifice.

Site123’s alte neajunsuri constau în calitatea caracteristicilor sale. Caracteristicile sunt ceva care’investesc în, totuși, și se îmbunătățesc constant.

Acestea oferă unele dintre cele mai bune servicii de ajutor și asistență de pe piață, iar chat-ul lor live este cel mai bun’am folosit. De asemenea, a ieșit cu referințe strălucitoare din partea celor cu care am testat-o.

daca tu’ești o companie medie până la mare, cu speranța de a-ți extinde afacerea rapid, totuși’Probabil e cel mai bine să te uiți în altă parte.

Site123 este cel mai potrivit pentru site-urile personale sau întreprinderile mici care doresc un loc online pentru a-și afișa informațiile companiei și datele de contact sau pentru a vinde câteva produse.

7

Întrebări frecvente ale site-ului123

De ce ar trebui să aleg Site123 pe un alt constructor de site-uri?

Dacă aveți nevoie de un site web rapid, dar nu’nu aveți cunoștințe despre codificare sau despre cum să creați un site web în general, atunci Site123 este o alegere excelentă.

Utilizarea sa de asistență pentru proiectare – în cazul în care Site123 vă pune câteva întrebări despre ce tip de site web’re-după și apoi vă generează un șablon cu caracteristicile relevante – este o opțiune incredibil de intuitivă și de economisire a timpului.

Alți producători de site-uri, cum ar fi Wix ADI și GoDaddy, de asemenea, oferă asistență pentru proiectare’merită să le verificați și înainte de a lua decizia finală.

Ce’este cel mai bun lucru despre Site123?

Ajutorul și sprijinul, cu mâinile în jos. Tu’Nu mă voi bloca niciodată mai mult de câteva minute făcând ceva cu Site123’chat-ul live prietenos și util, disponibil 24/7. Timpul de răspuns este rapid, iar răspunsurile primite sunt întotdeauna clare și concise.

Dacă chat-ul live nu este’Chiar este lucrul tău, ei oferă și asistență prin e-mail, sfaturi de social media și un centru de cunoștințe, plin de articole utile atât cu indicatoare scrise cât și vizuale.

Cum arată viitorul pentru Site123?

Într-un cuvânt, luminos! Site123 se străduiesc întotdeauna să își îmbunătățească și să-și îmbunătățească produsul și să-l facă cel mai bun constructor de site-uri web care poate fi.

daca tu’te-ai înscris la unul dintre planurile lor, tu’Voi primi e-mailuri regulate de la ei despre toate noile funcții pe care le au’se creează și îmbunătățirile pe care le au’Am făcut-o celor vechi.

Site123 este cu siguranță un constructor de site-uri care’se îndreaptă în direcția corectă și puteți fi încrezător în platforma care înaintează dacă alegeți să mergeți cu ele.

Acest Ghid a fost util?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me