SiteBuilder.com Review 2020 – 7 lucruri cruciale pe care trebuie să le știi


Cel mai bun pentru

Cel mai ușor de utilizat


logo-ul sitebuilder-ului

Rating general

4 din 5 stele

SiteBuilder este un constructor de site-uri ușor de utilizat, dar se încadrează în raport cu alți constructori de site-uri datorită caracteristicilor sale limitate și designului. Pentru a construi un site uimitor, interactiv sau un magazin scalabil, acesta’merită căutat în altă parte.

Care sunt avantajele și contra de SiteBuilder?

Pro-uri

 • Ușor de folosit
 • Rapid pentru a construi un site web simplu
 • Funcții de bază de comerț electronic pe planul cel mai înalt

Contra

 • Caracteristici de calitate scăzută
 • Fără certificat SSL
 • Șabloane demodate și inflexibile

Prezentare generală a SiteBuilder

SiteBuilder’s editorul drag and drop va scoate rapid site-ul dvs. de bază din blocuri. – dar crearea de site-uri foarte de bază este cu adevărat totul’este potrivit pentru. Dacă mai vrei ceva, SiteBuilder a câștigat’nu va fi suficient de puternic pentru tine.

Aici, la Website Builder Expert, dorim să vă oferim cele mai bune și mai exacte informații pe care le putem. Acea’de ce petrecem ore întregi cercetând fiecare constructor pe care îl examinăm.

SiteBuilder a marcat bine pentru ușurința sa de utilizare, dar s-a străduit să țină pasul cu concurenții săi în toate celelalte domenii, inclusiv funcții și valoare pentru bani. Drept urmare, a fost cel mai scăzut constructor de site-uri web, obținând doar 3,6 stele din cinci.

Atunci de ce a marcat atât de slab? Analizăm tot felul de factori în cercetarea noastră, de la valoare pentru bani până la asistență pentru clienți; SiteBuilder acoperă elementele de bază, dar îi lipsește caracteristicile de înaltă calitate și personalizarea designului care îi permit să sprijine un site web mai dezvoltat.

Întradevăr, Există alți constructori pe piață care fac o treabă mult mai bună.

În timp ce SiteBuilder’simplitatea s-ar putea să vă fie bine, chiar nu’nu aveți sucul pentru a vă alimenta și a vă extinde site-ul pe termen lung. Aceasta’parcă te-ai baza pe un scuter în loc de mașina familiei.

Construirea site-ului dvs. nu este’t un proiect unic. Aceasta’este doar începutul.

Pe măsură ce prezența dvs. web crește, voi’Voi avea nevoie de constructorul de site-uri pentru a vă ține la curent.

Wix, cel mai bine cotat constructor de site-uri web, dezvoltă constant noi modalități de a vă ajuta și de a vă inspira. Constructorii de site-uri precum Wix vor ține mereu pasul cu ambițiile tale. SiteBuilder a câștigat’T.

În recenzia noastră aprofundată SiteBuilder, noi’Voi explica de ce.

Cât de ușor este de utilizat SiteBuilder?

“SiteBuilder’editorul de șabloane folosește drag-and-drop și WYSIWYG (‘ceea ce vezi este ceea ce primești’) pentru a vă ajuta să construiți un site simplu, fără să cunoașteți o singură linie de cod.”

Noțiuni introductive: rapid și ușor

Ușor de utilizat este SiteBuilder’prioritatea numărul unu, iar constructorul de site-uri a obținut 4,3 stele din cinci în testarea noastră ușoară de utilizare. Acest scor reflectă modul în care SiteBuilder oferă în primele etape ale construirii site-urilor. Dar, cu cât utilizatorii noștri doreau să își personalizeze paginile, cu atât au fost mai frustrați cu restricțiile sale.

SiteBuilder acceptă conectarea socială, ceea ce înseamnă că vă puteți înscrie cu un singur clic folosind contul Google sau Facebook. Acest lucru economisește un timp surprinzător și de probleme!

Atunci acesta’se îndreaptă spre afaceri. Trebuie să alegeți un domeniu (de exemplu, www.mybeautifulwebsite.com), să alegeți planul dvs. și să introduceți detaliile dvs. de plată. Plătiți în avans dacă alegeți un plan lunar, anual sau de doi ani. Odata ce tu’v-ați confirmat achiziția, puteți obține o clădire!

Redactorul pornește cu un scurt ‘tur ghidat’. Vizionarea unui ecran gol sau a unui șablon neautorizat poate fi intimidantă, astfel încât turul ajută să vă începeți.

vizitarea ghidului de site-uriSiteBuilder’turul ghidat introduce tot editorul’instrumente s și vă ajută să începeți

Tweaks de șablon de bază: Foarte ușor

SiteBuilder are șabloane preumplute pe care să le editați. Acest lucru vă ghidează designul, vă oferă un aspect cu care să lucrați și face ușor să vizualizați cum va arăta site-ul dvs. odată’sunt vii.

SiteBuilder’s controalele drag and drop vă oferă un control ușor asupra modificărilor de bază ale șablonului.

Aceasta’nu este ‘pur drag-and-drop’ din Wix – poți’nu mutați nimic oriunde – dar obțineți un editor simplu care nu’nu necesită cunoștințe de codificare.

Adăugarea fotografiilor este o briză, atât timp cât le încărcați de pe computer sau utilizați SiteBuilder’biblioteca mare de imagini gratuite.

Toate instantaneele încărcate sunt stocate în managerul de fișiere SiteBuilder, ceea ce înseamnă că ați câștigat’nu trebuie să încărcați aceeași fotografie de două ori.

Și pentru a vă salva dificultatea de a utiliza software separat, SiteBuilder are un editor foto gratuit, ușor de utilizat, încorporat.

editor foto sitebuilderDecupați, îmbunătățiți și personalizați fotografiile utilizând SiteBuilder’editor foto gratuit

SiteBuilder’editorul de fotografii este alimentat de Photoshop’este creatorul Adobe, dar acesta’este mult mai simplu decât Photoshop.

Oferă o bară de instrumente ușoară cu opțiuni pentru decorarea fotografiilor cu text, doodles și stickere distractive, precum și decuparea și îmbunătățirea fotografiilor.

Unii alți constructori de site-uri au și editori foto integrați (inclusiv Wix), dar SiteBuilder’s este deosebit de ușor de utilizat. Credit în cazul în care’e datorat!

Personalizare mai profundă: frustrare

Aceasta’este suficient de ușor să adăugați pagini, secțiuni și funcții suplimentare pe site-ul dvs. SiteBuilder prin glisarea acestora în șablon.

Problemele apar atunci când doriți să le personalizați și să le rearanjați.

Secțiunile trebuie să fie aranjate una după alta și pot’în schimb, nu va fi pus unul lângă altul. Acest lucru reduce într-adevăr alegerile de aspect.

layout-ul secțiunilor de constructor de site-uriEste ușor să adăugați secțiuni la pagini – dar trebuie să fie prezentate una după alta

Ce’mai mult, poți’nu mutați funcțiile și secțiunile între pagini. De exemplu, dacă aveți o hartă personalizată pe pagina de start, puteți’nu o mutați mai târziu pe o nouă pagină.

Acest lucru vă limitează libertatea de a vă extinde și îmbunătăți site-ul în timp.

Pentru a folosi o analogie, imaginați-vă’reînchideți imagini în noua dvs. casă. Cu timpul, tu’Voi dori să mutați imagini în jurul casei dvs. – nu doar în jurul aceluiași perete!

Pentru o experiență de construcție mai ușoară, încercați Wix. Aceasta’este un simplu constructor drag-and-drop și are instrumente de personalizare mult mai avansate, ceea ce înseamnă că puteți crea un site cu aspect profesionist în câteva ore.

daca tu’reîncepeți după viteză, precum și un constructor fără dureri de cap, consultați Wix ADI sau GoDaddy. Ambele folosesc Intelligence Design Artificial pentru a crea un site web pentru tine.

Tot ce trebuie să faceți este să introduceți informații despre site-ul web pe care doriți să îl creați, iar constructorul folosește aceste detalii pentru a crea un site personalizat pentru dvs. Este nevoie de câteva minute (cel mult!) Și este cel mai fără efort de a construi un site web.

Spre deosebire de SiteBuilder, GoDaddy oferă un proces gratuit, iar Wix vă permite să construiți gratuit, astfel încât să puteți juca în jur pentru a vedea care vă place cel mai mult.

SiteBuilder este la fel de ușor ca Wix și Weebly la început, dar devine mai greu cu cât îl folosești mai mult! Dacă doriți un site care’e super-ușor de gestionat pe măsură ce crește, tu’Aș fi mai bine cu Wix.

Satisfacția clienților

În timp ce SiteBuilder a marcat puțin peste patru stele pentru ușurința sa de utilizare, nu a reușit’nu veți obține semne strălucitoare pentru satisfacția clienților. Cu doar 3,6 stele din cinci, acesta’e sigur să spun că nu’nu-ți dați șosete.

Aici’este ce au crezut doar câțiva dintre utilizatorii noștri despre SiteBuilder:

“Primele impresii au fost grozave, dar, pe măsură ce timpul a trecut, a devenit într-adevăr frustrant.”

“Deși are anumite caracteristici ușor de construit în site-ul dvs., negativul este imposibilitatea de a edita stilul. Crearea unui site propriu este o adevărată provocare.”

Acest lucru evidențiază un punct cu adevărat important: doar pentru că un constructor este ușor de utilizat, nu’Nu mă refer’e plăcut de folosit.

Da, SiteBuilder simplifică configurarea site-ului dvs., ceea ce este excelent pentru începători! Dar această simplitate te ține înapoi când vine vorba de a-ți face propria ta. Site-ul dvs. este marca dvs. – doriți să fie personal și unic.

Nu ar trebui’nu va fi o luptă pentru a face site-ul dvs. web să arate cum doriți. Ar trebui să fie ușor de editat și personalizat – și asta’s unde SiteBuilder cade.

Informatii suplimentare

 • Vă interesează Wix? Citiți-ne Wix Review pentru a descoperi mai multe despre cum combină ușurința de utilizare cu o personalizare excelentă
 • Wix ADI vă atrage atenția? Citiți-ne Wix Editor vs Wix ADI Review pentru a afla mai multe
 • Ai nevoie de viteză? Vezi-ne Revizuirea constructorului de site-uri GoDaddy pentru a afla ce are de oferit acest constructor simplu și rapid
 • Poate sa’găsești un constructor care să ajungă la fața locului? Aruncă o privire asupra noastră Graficul de comparare a constructorilor de site-uri web pentru a vedea brandurile de top cot la cot și pentru a găsi potrivirea ta perfectă
 • Aruncați o privire la articolul nostru despre Cele mai bune site-uri de producători și găsește-ți cea mai bună alegere azi

Cât de bune sunt șabloanele SiteBuilder?

“SiteBuilder primește note complete pentru numărul mare de șabloane pe care le oferă, dar pierde puncte când vine vorba de a lor calitate. Șabloanele sale nu au factorul wow și profesionalism elegant din Squarespace și Wix’s proiecte.”

Numere de șabloane: sute, care acoperă majoritatea industriilor

SiteBuilder are sute de șabloane de site-uri pentru a alege. ei’reorganizat în categorii, inclusiv Design & Servicii creative, profesionale, nunți, bloguri și magazin online.

Cu o gamă atât de largă de industrii acoperite, ar trebui să existe cu adevărat ceva pentru toată lumea!

șabloane de constructor de site-uriSiteBuilder oferă sute de șabloane specifice industriei, preumplute cu conținut

Calitatea șablonului: Simplacabil, dar învechit

Toate șabloanele SiteBuilder sunt încărcate cu poze și fundaluri manechine specifice industriei, pe care le puteți păstra dacă doriți sau le înlocuiți cu ușurință.

Acest lucru înseamnă că șablonul pe care îl alegeți este efectiv un site web gata făcut în sine. Conținutul manechinului economisește mult timp atunci când trebuie doar să obțineți rapid un site online rapid.

Exemplu de șablon sitebuilderSiteBuilder’șabloanele sunt pline de conținut specific industriei pe care îl puteți păstra sau modifica

Cu toate acestea, fiți atenți atunci când’re alegerea șablonului tău. Ai castigat’nu puteți să-l comutați odată ce site-ul dvs. este live, adică dvs.’m-am angajat pentru un singur design pentru totdeauna. Aceasta este o adevărată rușine, deoarece înseamnă că poți’nu dezvolta stilul mărcii tale pe măsură ce site-ul tău crește. Nu sunt permise facelifts sau makeovers!

Acest lucru ar fi în regulă dacă SiteBuilder’șabloanele au fost ușor de personalizat. Dar realitatea este, site-ul tau’s design-ul este extrem de dependent de modelul ales. Acest lucru este excelent dacă doriți o abordare foarte ușoară pentru aspectul site-ului dvs., pentru că’s-a formatat deja pentru dvs. Dar’nu este atât de atrăgător dacă vrei control asupra esteticii site-ului tău.

Dacă doriți un constructor cu mai multă libertate, Weebly și Squarespace vă permit să vă schimbați șablonul. Squarespace are cea mai bună calitate și flexibilitate, în timp ce Weebly are mai multă structură pentru a vă ghida proiectarea.

Aceasta este o altă instanță în care SiteBuilder se încadrează lângă concurenții săi. În comparație cu Squarespace, de exemplu, SiteBuilder’șabloanele arată învechit și vechi. ei’am fost aruncat în apă de Squarespace’design elegant și modern.

Alți constructori de site-uri web utilizează echipe uriașe de proiectare pentru a produce lumea’cele mai bune șabloane și cele mai inovatoare caracteristici ale site-ului. SiteBuilder pur și simplu hasn’Nu am investit aceeași perioadă de timp sau efort în șabloanele sale, adică’Nu sunt în fruntea noilor evoluții precum Wix și Squarespace.

SiteBuilder’șabloanele sunt curate și clare, dar nu au calitatea de design de înaltă calitate a Squarespace și versatilitatea Wix. Ele acoperă o gamă largă de industrii și utilizări și ușurează configurarea site-ului. Dar, în cele din urmă, aceste șabloane vă limitează prea mult personalizarea pentru a crea altceva decât desenele de bază.

Informatii suplimentare

 • Vezi a noastră Graficul de comparare a constructorilor de site-uri web pentru a compara constructorii de top cot la cot. Consultați evaluările de design și multe altele pentru a găsi marca dvs. ideală
 • Citiți-ne Weebly Reviewpentru o privire completă la acest popular constructor de site-uri web
 • Citiți-ne Revizuirea șabloanelor spațiului pentru a afla de ce conduce drumul în proiectare
 • Ispitit de Wix? Vezi-ne Wix Templates Review pentru a vedea dacă ar putea fi potrivirea perfectă pentru site-ul dvs. web

Cât de bune sunt site-urile extra ale site-ului webBuilder?

“SiteBuilder’Caracteristicile suplimentare sunt foarte de bază. Dacă doriți să oferiți vizitatorilor funcții mai avansate, SiteBuilder’instrumentele și aplicațiile câștigate’nu le pot livra.”

Caracteristici integrate pentru site-uri web: Limitat

SiteBuilder oferă zeci de funcții suplimentare gratuite, de la formulare simple de contact până la butoanele listei de e-mailuri, fluxuri sociale în direct și playere video și muzică.

din pacate, aceste caracteristici nu au puterea și calitatea pentru a vă dezvolta sau extinde cu adevărat site-ul. ei’ești extrem de limitat în comparație cu cele pe care le obții de la alți constructori de site-uri precum Wix.

De exemplu, SiteBuilder nu face acest lucru’nu furnizați rezervări, calendare, funcție de căutare pe site sau o caracteristică de e-mail marketing și nu’nici nu aveți o zonă de membri. Ce’este mai mult, oferă doar spații de stocare de la 50 MB la 10 GB, în timp ce Wix oferă 500 MB la 50 GB.

SiteBuilder’s 50MB doar nu este’nu există suficient spațiu de stocare pentru a oferi site-ului dvs. cel mai bun început. Aceasta’e o sumă minusculă, iar tu’O voi depăși într-o clipă. 10 GB ar putea fi în regulă pentru o perioadă, dar nu este’este destul de lung. Vrei să urmărești creșterea, nu să pui frâne pentru că tu’te-am îngrijorat că nu’nu am suficient depozitare.

Poti’chiar nu adăugați prezentări de diapozitive foto pe site-ul dvs. SiteBuilder. Prezentările de diapozitive au devenit o caracteristică online esențială pentru multe site-uri, de la întreprinderi mici la nunți.

Ce’mai mult, poți’nu încărcați propriile videoclipuri. SiteBuilder vă permite doar să adăugați un videoclip prin încorporarea unui link către YouTube sau Vimeo. Pentru a adăuga muzică, trebuie să utilizați SoundCloud.

Deci, dacă doriți să aduceți viața site-ului dvs. SiteBuilder cu multimedia, voi’Mai bine începeți mai întâi să construiți un canal YouTube, Vimeo sau SoundCloud!

sitebuilder caracteristici suplimentareFuncțiile suplimentare gratuite SiteBuilder nu au putere și varietate

Aceasta’nu e totuși rău. Obțineți un domeniu gratuit pentru primul an, după care se reînnoiește la prețul obișnuit. Aceasta poate fi oriunde între ele 9,98 USD și 442,80 USD în funcție de nivelul și lungimea planului dvs., deci’merită verificat în avans.

Obțineți funcții de vânzare pe cel mai înalt plan de comerț electronic, astfel încât să puteți vinde produse prin intermediul site-ului dvs. web. Aceste caracteristici includ crearea de coduri de reducere, instrumente de gestionare a transportului și aplicarea unor variații ale produselor, cum ar fi dimensiunea și culoarea.

Cu toate acestea, SiteBuilder’Planul de comerț electronic este potrivit numai dacă doriți să vindeți doar câteva articole.

Doar nu face asta’Nu aveți gama sau profunzimea funcțiilor pentru a sprijini altceva decât un magazin foarte de bază. Acolo’nu este prea mult în calea caracteristicilor analitice, puteți’nu vă personalizați pagina produsului și acolo’nu există recuperare a coșului abandonat pentru a prinde clienții care au ieșit din casă mai devreme.

Dacă doriți un constructor de site-uri care vă oferă o funcționalitate de comerț electronic mai bună, încercați Wix. Are instrumente de vânzare de calitate mai bună, oferindu-vă totuși mult control creativ. daca tu’sunteți foarte serios în materie de comerț electronic, consultați Shopify – it’este perfect pentru orice, de la start-up-uri până la magazine avansate.

Aplicații terțe: nu este suficient

Pe lângă funcțiile sale încorporate, SiteBuilder are și o piață de aplicații.

Cel mai bun lucru despre SiteBuilder’s App Market este cât de ușor este să adăugați aceste aplicații pe site-ul dvs. De la imagini la social media, puteți integra SiteBuilder’aplicații fără niciun fel de tampenie.

Cu toate acestea, SiteBuilder nu face acest lucru’nu aveți aceeași gamă găsită în Wix App Market sau Weebly App Center. Aceste piețe de aplicații oferă sute de suplimente terțe care permit vizitatorilor dvs. să facă și mai mult cu site-ul dvs. web. SiteBuilder’s App Market, în schimb, vă permite doar să integrați un număr mic de instrumente.

Puteți adăuga instrumentul de alimentare socială Suite socială, instrumentul de securitate SiteLock și Amazon’s asistent virtual Alexa. Dar asta’despre asta.

SiteBuilder nu face’nu am suficiente funcții și aplicații terțe pentru a-ți face site-ul să iasă în evidență de mulțime.

Informatii suplimentare

 • Alți constructori de site-uri web au funcții mai bune decât SiteBuilder – comparați-le cu site-ul nostru Graficul de comparare a constructorilor de site-uri web

Cât de bun este ajutorul și suportul SiteBuilder?

“SiteBuilder are o întrebare frecventă decentă secțiune – dar asta’este la fel de bun ca resursele sale de ajutor. Articolele sale de bază de cunoștințe sunt slabe, iar chat-ul live este penibil.”

Centrul de ajutor: lipsește detalii și organizare

Așa cum am menționat mai devreme, SiteBuilder vă oferă ușurința imediat, cu o vizită ghidată clară și prietenoasă a editorului său de șabloane.

Dar odată ce te blochezi în construirea și creșterea site-ului tău – și întâmpini câteva probleme pe parcurs – tu’Voi găsi butonul de ajutor isn’nu este suficient de detaliat pentru a vă susține sau inspira.

SiteBuilder’baza de cunoștințe are o pagină de întrebare decentă SiteBuilder cu o pagină, dar articolele practice sunt prea scurte – și nu există’nu sunt suficient de mulți. De asemenea, nu reușesc să anticipeze tipul de probleme pe care le puteți întâmpina atunci când vă construiți site-ul.

În timp ce baza de cunoștințe poate fi căutată, probabil că ați câștigat’nu obțin multe rezultate. Am căutat ‘mobil’ și am obținut cinci rezultate, dintre care niciunul nu a fost despre editorul mobil. Apoi am încercat ‘garanție’, sperând să avem informații despre o perioadă de încercare înapoi și să nu avem niciun rezultat.

sitebuilder centru de ajutorSiteBuilder’baza de cunoștințe nu are profunzime și detalii, iar instrumentul său de căutare este slab

Centrele de ajutor tind să fie primul loc în care te uiți atunci când ai nevoie de ajutor cu constructorul de site-uri web. ei’sunt, de asemenea, o bună indicație a unui serviciu’s calitate integrală. De exemplu, Centrul de ajutor Wix este enorm, plin de articole și videoclipuri la fel de distractive pe cât de utile și informative. SiteBuilder’s nu este.

Ajutor unu la unu: lent și vag

Când rămâneți blocat, doriți ajutor unu la unu – mai ales dacă puteți’nu găsiți răspunsurile de care aveți nevoie din baza de cunoștințe.

Deci’este minunat să vezi că SiteBuilder are chat live gratuit 24/7 (plus suport telefonic în SUA). Dar’nu aveți chat live așa cum îl cunoașteți din alte instrumente web.

În loc de un prietenos “Cum vă putem ajuta azi?” bule de chat, trebuie să completați un formular cu numele și adresa de e-mail. Atunci aștepți.

chat de site-uri în directAi nevoie de ajutor instantaneu? SiteBuilder’chat-ul live isn’să fie la treabă

Un membru al echipei de asistență a apărut în cele din urmă pentru a discuta cu noi, dar răspunsul lor a fost lent și vag. Se simțea ca și cum ar copia răspunsuri din baza de cunoștințe. Alteori, sfaturile care ne-au fost date nu au fost făcute’nici măcar nu răspundeți la întrebarea noastră. Asta nu’exact nu inspiră multă încredere!

Din fericire pentru noi, nu am reușit’nu aveți nevoie de ajutor. Dar când o faci, tu’Voi dori un sprijin mult mai bun decât acesta.

Suportul de chat în direct și telefon este util pentru a avea, dar numai dacă sunt’sunt de fapt de ajutor – și SiteBuilder’resursele de sprijin nu sunt. Încă o dată, SiteBuilder nu reușește atunci când treci dincolo de elementele de bază.

SiteBuilder Preț: Este o valoare bună pentru bani?

“SiteBuilder’planuri don’nu oferim valoare pe termen lung. Par ieftine la prima vedere, dar don’Nu te lăsa păcălit de promoțiile de vânzări. Adevărul sunt ei’ești prea scump pentru ceea ce obții.”

Planuri Pro SiteBuilder: costuri excesive

Există trei planuri premium SiteBuilder din care să alegeți. Cei trei au în prezent 50% reducere, ceea ce înseamnă că’nu sunt o valoare proastă – dar există o mulțime de capturi!

stabilirea prețurilor site-uluiSiteBuilder’planurile premium sunt în prezent la jumătate de preț, dar nu uitați să citiți întotdeauna tipăritul mic

Oferta la jumătate de preț se aplică numai inițialului dvs. ‘termen de plata’ (lună, an sau doi ani). Atunci tu’Vi se va factura automat tariful complet – până la 442,80 USD pentru doi ani de SiteCuilder eCommerce.

Reducerile introductive sunt frumoase, dar constructorul de site-uri web este o relație pe termen lung. Don’Nu veți fi distrași de acordul cu 50% reducere – trebuie să faceți un buget pe termen lung și noi nu’Nu cred că SiteBuilder merită pe termen lung.

La fel ca în majoritatea celorlalți constructori de site-uri web, economisiți bani în general, plătind un an sau doi în avans.

SiteBuilder Plan plătește lunar ($ / lună) Plătește anual ($ / lună) Plătește timp de 2 ani ($ / lună) Pro

premiu

eCommerce

$ 9.98 9,22 USD (economisiți 7%) 7,68 USD (economisiți 23%)
$ 12.98 12,29 USD (economisiți 5%) 11,98 USD (economisiți 8%)
$ 24.98 19,98 USD (economisiți 20%) 18,45 USD (economisiți 25%)

Toate cele trei planuri premium includ…

 • Drag-and-drop builder de site-uri web
 • Gazduire gratuita
 • Șabloane personalizate (ish)
 • Nume de domeniu gratuit timp de un an (16 USD pentru a păstra dacă părăsiți SiteBuilder)
 • Sute de șabloane
 • Nu există reclame SiteBuilder
 • Trimiterea site-ului către Google și alte motoare de căutare
 • Credite publicitare
 • Asistență prioritară (plan premium și mai mare)

Aceasta este o gamă decentă de caracteristici, dar primiți doar unul sau două suplimente pe măsură ce vă deplasați prin planuri. Mai întâi deblochezi asistența prioritară pe planul Premium, apoi funcțiile de vânzare din planul de comerț electronic. Acea’nu este suficient pentru a-ți scalda site-ul!

SiteBuilder obișnuia să ofere un plan gratuit, dar de atunci l-au anulat. Acest lucru a afectat masiv valoarea sa pentru bani în comparație cu concurenții săi.

Uitați-vă doar la Wix, Weebly, SITE123, Strikingly – toate vă permit să vă construiți site-ul gratuit, atât timp cât doriți. Spațiu nu face’nu aveți un plan gratuit, dar vine ambalat cu caracteristici impresionante și de înaltă calitate pentru a-și justifica prețurile.

SiteBuilder oferă o garanție de returnare de 14 zile, astfel încât să o puteți încerca. Dar’este încă mai mult un angajament decât Wix sau Squarespace’este o încercare gratuită, unde nu’nu trebuie să introduceți detaliile cardului pentru a vă înscrie.

Pe scurt, primești mai puțină bătaie de cap cu SiteBuilder decât cu alți constructori de site-uri. daca tu’plătiți 143,76 USD pe an pentru planul Premium, meritați mai mult decât ceea ce vă oferă SiteBuilder.

Pentru a afla ce platforme oferă cea mai bună valoare pentru bani, consultați site-ul nostru Diagrama de comparare a constructorilor de site-uri web. Dacă doriți să construiți un magazin online, consultați site-ul nostru Graficul de comparare a magazinelor online. Căutați un plan gratuit? Citiți recenzia noastră despre Cele mai bune site-uri de web site gratuit pentru a vă asigura că alegeți cea potrivită pentru dvs.!

SiteBuilder’Oferta promoțională actuală de 50% nu este’valoarea proastă Dar la tarife regulate, planurile sale premium nu sunt’este o valoare bună pentru bani în comparație cu alți constructori de site-uri.

Informatii suplimentare

 • Wix oferă o valoare excelentă pentru bani, mai ales dacă doriți să vă dezvoltați site-ul – citiți recenzia noastră de prețuri Wix pentru a afla mai multe și alege planul tău perfect
 • Ofertant oferă cea mai bună valoare pentru bani oricărui constructor și este perfect pentru începători. Vezi recenzia noastră pentru a afla de ce!
 • Citiți recenzia noastră de prețuri pentru o privire completă asupra a ceea ce tu’plătește cu planurile sale de preț
 • Aruncați o privire la Evaluarea prețurilor noastre Weebly pentru a afla dacă aceasta ar putea fi alegerea potrivită pentru bugetul dvs. Ideal pentru întreprinderile mici!

SiteBuilder Review: Rezumat

Ne-a plăcut destul de mult SiteBuilder… pentru prima jumătate de oră am petrecut-o.

Acolo’nicio curbă de învățare, nicio jargon despre găzduire și domenii și nicio sarcină tehnică complicată atunci când configurați site-ul.

Tu’reveniți la business, cu o mulțime de șabloane din care să alegeți și un tur ghidat de editorul drag-and-drop. Reglajele foarte de bază sunt (oarecum) ușoare.

Dar tu nu’Nu vreau doar modificări de bază. Vrei să construiești un site web interactiv frumos, pe care să-l poți extinde în timp – fără ca acesta să coste pământul.

SiteBuilder poate’nu oferiți caracteristici de calitate sau design elegant. Tu’Voi lupta să vă personalizați șablonul pentru a face site-ul dvs. web să arate exact cum doriți. Și pentru prețul pe termen lung’aș fi plătit, asta’nu sunt suficient de buni.

Dacă doriți un site unic care să ofere vizitatorilor o experiență de înaltă calitate și să aibă potențial de a crește, SiteBuilder nu este alegerea potrivită pentru dvs..

Ca orice constructor, SiteBuilder are pro și contra. Este N’este un produs rău – la urma urmei, a marcat bine pentru ușurința în utilizare și este prietenos pentru începători. Trebuie doar să alegeți cu atenție. Noi’l-as recomanda doar pentru site-uri foarte de baza sau pentru proiecte web pe termen scurt.

SiteBuilder’prețurile suspecte, resursele slabe de sprijin și lipsa caracteristicilor ne face reticenți să-l recomandăm pentru utilizare pe termen lung.

În cele din urmă, SiteBuilder este un constructor oarecum învechit, care nu este’nu făcând aceiași pași ca și concurenții săi pentru a ține pasul cu progresele din industrie. Se simte puțin lăsat în urmă și, bine, de bază.

Dacă SiteBuilder nu este’nu încercați să îmbunătățiți sau să concurați cu branduri de top cum ar fi Wix, atunci cum puteți să vă așteptați să vă țineți la curent cu proprii concurenți?

SiteBuilder Review: Întrebări frecvente

Pot folosi SiteBuilder pentru site-ul meu de afaceri?

N-am vrea’nu recomand SiteBuilder pentru site-ul dvs. de afaceri. Acest lucru se datorează faptului că’Sunt potrivite doar pentru crearea de site-uri web de bază și nu’nu am caracteristicile pentru a sprijini dezvoltarea afacerii tale.

Personalizarea limitată a SiteBuilder’șabloane înseamnă că te-ai lupta să creezi un brand puternic sau unic pentru site-ul tău.

În cele din urmă, nu veți găsi o valoare bună pentru bani în SIteBuilder’s planuri de pret. Pentru un succes pe termen lung, vă recomandăm un constructor mai dezvoltat și actualizat.

Consultați recenzia noastră de comparație a documentului Cei mai buni producători de site-uri pentru afaceri mici pentru a afla primele trei alegeri.

Dacă doriți să vindeți online, consultați site-ul nostru Grafic de comparație al celui mai bun producător de magazine online pentru a-ți găsi potrivirea perfectă astăzi.

Este SiteBuilder gratuit?

Din nefericire nu! SiteBuilder obișnuia să ofere un plan gratuit, dar nu mai oferă acest lucru. Acum puteți alege trei planuri premium: planul Pro la $ 7,68 pe lună, planul Premium la $ 11.98 pe lună și planul de comerț electronic la $ la ora 18.45 pe luna.

Există o garanție de returnare de 14 zile, astfel încât să o puteți încerca fără să comiteți imediat.

Acolo’este de obicei o vânzare de 50%, dar aceste prețuri promoționale se aplică numai pentru primul termen, deci țineți minte costurile viitoare! Adevărul este că, fără planul său gratuit, SiteBuilder oferă o valoare slabă pentru bani.

Vezi-ne Cea mai bună recenzie gratuită a constructorilor de site-uri web pentru a găsi constructorul potrivit potrivit pentru tine. Sau vedeți lista noastră cu Cel mai ieftin producători de site-uri web pentru a compara prețurile mici.

SiteBuilder este bun?

SiteBuilder are propriile sale puncte forte și puncte slabe. Aceasta’este foarte ușor de utilizat, ceea ce îl face un constructor de site-uri prietenos pentru începători. Aceasta’este bun pentru construirea unor site-uri web de bază rapid și ușor.

În afară de asta, se chinuie să concureze cu constructori mai buni cum ar fi Wix, Weebly și Squarespace. Nu face asta’nu aveți caracteristicile, design-urile de calitate sau personalizarea pentru a face plăcut construirea unui site web pe termen lung. Acea’de ce a venit ultima dată în cercetările noastre, primind cele mai mici scoruri ale oricărui constructor de site-uri web.

După câteva ore, utilizatorii noștri au devenit frustrați de SiteBuilder’s limitări extreme.

Vrei să găsești ceva mai bun? Wix este cel mai bun constructor de site-uri web de pe piață și a venit în topul cercetărilor noastre. Puteți citi de ce îl recomandăm atât de puternic în întregul nostru Wix Review.

Sau îndreptați-vă spre a noastră Graficul de comparare a constructorilor de site-uri web pentru a vedea cum se execută fiecare constructor cot la cot. Consultați evaluările, prețurile și caracteristicile stelelor, citiți recenziile și alegeți pentru dvs.! Tu’asigurați-vă că veți găsi cel mai bun constructor pentru dvs..

Mai multe informatii

Dacă SiteBuilder nu este’pentru tine, consultați Graficul nostru de comparație a constructorilor de site-uri web. Vedeți clasificările, caracteristicile, prețurile și multe altele, pentru a găsi cu ușurință constructorul perfect pentru dvs..

Vrei să vinzi online? Nu donăm’nu recomand SiteBuilder pentru comerț electronic și recomandă în schimb o platformă de genul Shopify sau BigCommerce. Vezi a noastră Diagrama de comparare a producătorilor de magazine online pentru a privi cot la cot la cei mai importanți producători de comerț electronic și începeți să vă lansați magazinul online.

Alți producători de site-uri web pentru a încerca

 • Cel mai bun pentru șabloane superbe, caracteristici și personalizări: Wix
 • Cel mai bun pentru site-urile de afaceri mici și portofoliu: Weebly
 • Cel mai bun pentru șabloane de design: Squarespace
 • Cel mai bun pentru construirea unui magazin online scalabil: Shopify
 • Cel mai bun plan de primă valoare pentru bani: planul Weebly Starter
 • Cel mai bun plan de comerț electronic cu valoare pentru bani: planuri de comerț electronic Wix
 • Bun pentru site-urile de afaceri: 1&1 site-ul meu IONOS
 • Bun pentru asistența clienților: Site123

Alte recenzii utile de citit

 • Graficul de comparare a constructorilor de site-uri web
 • Cei mai buni producători de site-uri de comerț electronic
 • Wix Review
 • Revizuirea spațiului
 • Weebly Review
 • SITE123 Recenzie
 • Recenzie frapantă
 • Recenzie GoDaddy
 • 1&1 Recenzie IONOS
 • Review Shopify
 • Wix eCommerce Review
 • Cele mai bune site-uri de web site gratuit
 • Cel mai ieftin producători de site-uri web
 • Cei mai buni producători de site-uri pentru afaceri mici
 • Cei mai buni producători de portofoliu

S-a găsit utilă recenzia noastră SiteBuilder?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me