SmugMug Review 2020 – 10 întrebări pe care trebuie să le puneți


Cel mai bun pentru

Site-uri de portofoliu


Rating general

4 din 5 stele

Care sunt pro și contra lui SmugMug?

Pro-uri

 • Șabloane de portofoliu frumos proiectate, mobile
 • Rapid și ușor de început – faceți site-ul dvs. live în mai puțin de o oră
 • O gamă largă de opțiuni de comerț electronic pentru vânzarea fotografiilor

Contra

 • Șabloane mai puține decât creatorii de site-uri rivale
 • Instrumentele de personalizare nu sunt’t intuitiv
 • Nici un plan gratuit SmugMug

Prezentare generală a SmugMug

“Întrebați orice fotograf secretul succesului lor și ei’voi spune ‘un ochi bun’. Sigur, fotografia este o artă. Dar ai câștigat’nu ajungi foarte departe în acest joc fără kit-ul potrivit – și asta include un portofoliu online.”

Designerii web nu’Nu vin însă ieftin. Acea’este unul dintre motivele pentru care mulți snappers (probabil că s-au rupt după ce și-au cheltuit toți banii pe echipamentul aparatului foto) se bazează pe site-uri de socializare precum Flickr, Tumblr și chiar Instagram pentru a-și afișa produsele. Aceasta’este o soluție ușoară, dar’nu este tocmai pro.

Acea’s unde vine SmugMug. Acest constructor de site-uri web fără cod vă permite să creați un portofoliu web la fel de profesionist ca un site personalizat, pentru o fracțiune din preț. Și cu SmugMug, tu’re controlul.

Dar SmugMug este instrumentul potrivit pentru dvs. și pentru fotografia dvs. – indiferent dacă fotografiile dvs. sunt pentru distracție, sau pentru profit, sau pentru un pic de ambele?

Pentru cine este cel mai bine SmugMug?

“SmugMug poate avea un nume stupid, dar’e serios în a face fotografiile să arate fantastic.”

Spre deosebire de producătorii de site-uri Wix și Weebly, lider pe piață, SmugMug oferă doar șabloane de portofoliu. Aspectele lor variază, dar toate folosesc setări optime pentru a vă asigura că imaginile dvs. se încarcă rapid și se afișează frumos.

Acest lucru face ca SmugMug să fie o alegere excelentă pentru constructor de site-uri pentru oricine dorește să arate și chiar să își vândă activitatea vizuală online – inclusiv artiști și designeri, precum și fotografi.

Tu nu’Cu toate acestea, nu trebuie să fiu vânzător pentru a folosi SmugMug. Mulți dintre prietenii mei fotografi folosesc portofolii online ca vitrine, mai degrabă ca magazine, folosind site-urile lor pentru a face afaceri și pentru a împărtăși galeriile clienților. SmugMug i-ar potrivi foarte bine.

De fapt, nu’nici măcar nu trebuie să te gândești la tine ca fotograf. Aceasta’Este atât de rapid și ușor de început, puteți publica o galerie SmugMug cu fotografii ale smartphone-ului în câteva minute, dacă doriți.

Totuși acolo’Nu există niciun plan gratuit SmugMug după proba gratuită de două săptămâni, deci acolo’nu prea are rost să folosești acest constructor de site-uri decât dacă tu’ești cel puțin destul de serios despre fotografia ta.

Faceți clic aici pentru a vedea lista completă a planurilor și prețurilor SmugMug, și aici pentru a trece la discuția noastră despre ele.

Cât de popular este SmugMug?

SmugMug este o companie privată (spre deosebire de constructorul de site-uri rivale, Wix), deci nu face asta’nu face publice numerele de utilizator. “Nu donăm’nu devin foarte explicit cu asta,” A declarat directorul general al SmugMug, Don MacAskill. “Dar noi’Suntem destul de sus, pe care le avem ‘Milioane de clienți pasionați, miliarde de fotografii fericite’.”

Noi’Aș paria întreaga noastră colecție de fotografii pe care o poate SmugMug’nu atinge Wix’numerele de utilizator, dar asta’pentru că’s un serviciu de specialitate. Față de alți producători de portofoliu, SmugMug merge bine.

Aici’e cât de SmugMug’statisticile zilnice se compară cu alte site-uri de găzduire foto, conform site-ului de colectare a datelor HypeStat:

 1. Flickr: 997 500 vizitatori unici zilnici, 4 milioane de vizualizări pe pagini zilnic
 2. 500px: 183k vizitatori, 896,7k vizualizări
 3. SmugMug: 99,5k vizitatori, 591k vizualizări
 4. Zenfolio: 55.5k vizitatori, 275.5k vizualizări
 5. Creator IM: 30,1k vizitatori, 88,1 k vizualizări

Noi’Am inclus Flickr ca punct de referință, dar SmugMug și Flickr isn’nu este o comparație corectă. SmugMug este un producător de portofoliu, în timp ce Flickr este un feed foto comunitar. Don’nu alegeți între ele – folosiți ambele. Noi’Îți voi arăta cum într-o clipă.

contrabandist recenzie hipestatSmugMug este de mai mulți ani, dar popularitatea sa este în continuă evoluție

Cât de ușor este de utilizat SmugMug?

“Crearea unui cont SmugMug este o briză, iar construirea primei tale galerii este aproape la fel de rapidă și ușoară – dar ‘blocuri de conținut’ se poate transforma în curând în blocuri rutiere.”

Viteza și ușurința SmugMug’Procesul de instalare m-a umplut de încredere chiar de pe lână.

Tu nu’nu trebuie să aleg un șablon, să încărcați fotografii sau să predați detaliile de plată atunci când creați contul dvs. SmugMug. Aceasta’e mai repede decât să aștepți o cafea la stradă.

Aceasta’De asemenea, este mai rapid decât a începe cu Wix sau Squarespace. Diferența este marginală, dar am constatat că SmugMug a pus mai puține întrebări în timpul instalării.

Tu’am fost invitat să alegeți o adresă URL SmugMug (textul care merge înainte ‘.smugmug.com’ în adresa dvs. web) și spuneți dacă intenționați să vindeți fotografii, dar puteți săriți ambele decizii pentru moment, dacă doriți.

cont de revizuire contrabandistAceasta’e mai rapid să-ți creezi un cont SmugMug decât să primești o ceașcă de cafea

Odata ce tu’Ți-am creat contul’atunci este aproape la fel de rapid să creezi prima ta galerie. daca tu’Aveți un lot de fotografii pe care trebuie să le obțineți online chiar acum – indiferent dacă’e o ședință de nuntă pro sau se apucă de telefon de aseară’s party – apoi SmugMug vă permite să o faceți într-o… agrafă.

În primul rând, trebuie să introduceți fotografiile în noul dvs. cont SmugMug. Noi’sunt atât de impresionat de gama și eficiența lui SmugMug’s opțiuni de import pe care noi’le-am dedicat o secțiune întreagă (rămâi la curent, asta’urmează).

După ce fotografiile dvs. sunt încărcate, tot ce trebuie să faceți este să publicați. Tu nu’nu trebuie să stai alegând un șablon dacă’te grabesc.

Spre deosebire de Wix, constructorul de site-uri lider pe piață, SmugMug are un șablon implicit pe care îl puteți utiliza pentru a crea o galerie aproape instantaneu.

Acum, modelul implicit isn’nu este perfect. Combo-ul său de profil / fotografie de copertă arată la fel ca Facebook și este posibil să nu apreciați asta dacă doriți să creați o galerie cu aspect profesional. Dar unii dintre vizitatorii tăi le-ar putea familiariza.

galerie de șabloane de contrabandăPublicați o galerie în câteva minute folosind șablonul implicit SmugMug

Principala mea problemă cu șablonul implicit este că trebuie să completați profilul și să acoperiți casetele foto cu fotografii care au forma potrivită și care pot avea unele încercări și erori.

Vedeți, SmugMug, folosește un sistem de ‘blocuri de conținut’ că poți’nu redimensionați trăgând marginile lor. Poti’Nu repoziționez fotografii în interiorul blocurilor, de aceea nu am putut’nu-mi mut pisica’se află departe de numele meu din imaginea de mai sus.

daca tu’sunteți obișnuiți cu libertatea drag-and-zoom a software-ului de editare a fotografiilor, puteți găsi SmugMug’s blocaje fixe care se înfuria.

eu’Voi avea mai multe pe blocuri în secțiunea de personalizare, unde eu’Voi dezvălui cum să le îndoiți după voia dvs. (fel de). ei’nu sunt complet inflexibile, dar ele’nici nu sunt intuitive.

Dacă sunteți norocos atunci când alegeți fotografii care să se potrivească șablonului implicit și totul pare excelent prima dată, atunci puteți publica prima galerie în câteva minute.

Puteți importa din Flickr și Dropbox în fotografiile dvs. SmugMug?

“Tu’Probabil că deja am fotografii online. Este posibil să fi petrecut ani de zile postând cele mai bune fotografii pe Flickr și împărțindu-le în Dropbox – așa este’este grozav că SmugMug vă permite să copiați imaginile direct din conturile respective.”

Dacă deja stocați și afișați fotografiile pe web (și noi’ești fericit să pariezi că faci), apoi SmugMug’opțiunea de import online vă poate economisi mult timp și dificultăți.

Acesta este primul din mai multe moduri prin care poți adăuga fotografii în contul tău SmugMug. Prin faptul că vă permite să importați direct de la serviciile de găzduire foto online, ocolește nevoia de a sorta mai întâi fotografiile de pe computerul dvs. sau chiar de a stoca fotografii pe computer..

Serviciile de găzduire foto acceptate în prezent includ Flickr, Dropbox și Amazon Drive.

Instrumentul funcționează frumos. Cu un singur clic, conectați contul dvs. SmugMug cu contul dvs. de găzduire foto existentă. Apoi faceți clic pentru a selecta fotografiile pe care doriți să le importați și așteptați un minut sau două în timp ce ele’sunt copiat în SmugMug. Aceasta’este sigur, eficient și ușor.

contrabandist flickr încărca fotografiiImportați rapid și sigur fotografiile din contul dvs. Flickr în SmugMug

După ce fotografiile sunt adăugate în cont, puteți utiliza SmugMug’s manager de fișiere încorporat pentru a le organiza în galerii și foldere, și chiar pentru a aplica culturi de bază și modificări.

Importul Flickr este modul meu preferat de a adăuga fotografii în SmugMug, probabil pentru că eu’Am deja atât de multe albume foto pe web. Dacă ai refugiu’Este posibil să preferați unul dintre SmugMug’s alte metode de adăugare de poze.

De exemplu, puteți importa fotografii de pe telefon sau tabletă utilizând aplicațiile oficiale SmugMug pentru Android și iPhone și iPad.

De asemenea, vă permite să încărcați fotografii în timp ce sunteți’ieși și despre, SmugMug’Aplicațiile mobile vă permit să creați și să partajați galerii din mers – și ele’sunt complet liber.

În mod alternativ, puteți încărca doar fotografiile pe SmugMug de pe computer. spun “doar” de parcă’este o gândire după răspuns, dar această metodă este ușoară și rapidă. O fotografie încărcată la aproximativ 1 MB / secundă pe conexiunea mea mediocră Wi-Fi.

import de fotografii de contrabandăTrageți un lot de fișiere imagine de pe computer pentru a crea prima galerie SmugMug

Cu toate acestea, pentru a încărca fotografii de pe computer, fotografiile trebuie să fie pe computer pentru a începe.

În aceste zile, voi’probabil că este mai probabil să aveți poze pe telefon sau online decât pe desktop. Oferind atât de multe opțiuni de import inovatoare, SmugMug o arată’țin pasul cu modul în care vă stocați instantaneele.

Adăugați fotografii precum un profesionist cu pluginul SmugMug Lightroom

Îți place fotografia suficient încât să folosești Adobe’Software premium, Lightroom? Apoi consultați Plug-in-ul SmugMug Lightroom.

Plug-in-ul gratuit este un software minunat pe care îl aveți “conectați-vă” software-ul instalat pentru a adăuga funcții – la fel ca o extensie de browser. Odată adăugat la Lightroom, vă permite să creați și să gestionați galeriile SmugMug din Lightroom în sine, chiar și în timp ce dumneavoastră’revin offline.

Este foarte mic, dar plug-in-ul este suficient de puternic pentru a vă permite să construiți și să publicați un site de nuntă înainte ca clienții dvs. să părăsească chiar locul. Pentru profesioniști, aceasta’este un must-have – și face din SmugMug un must-have, de asemenea.

contrabandistul recenzie plugin cameraPerfecționează-ți galeriile offline folosind plug-inul SmugMug Lightroom

Cât de bune sunt șabloanele lui SmugMug?

“SmugMug’s galeria de șabloane este mică, dar perfect formată. Pur și simplu nu are nevoie să acopere o mulțime de categorii de șabloane și tipuri de industrie.”

În prezent, SmugMug oferă 26 de șabloane de portofoliu (‘modele’) – un număr greșit comparativ cu șabloanele de 510 plus oferite de constructorul de site-uri Wix, lider pe piață. (Aici’revizuirea șabloanelor noastre Wix.)

Și dacă faceți upgrade la SmugMug’este cel mai ieftin plan de 5,99 USD / lună după proba gratuită de două săptămâni, alegerea machetei scade la șase. Pentru 26, trebuie să plătiți 8,99 USD pe lună sau mai mult.

Groaznic, nu? De fapt, considerăm că SmugMug este înțelept să își limiteze numerele de șabloane.

În loc să ștergeți șablonul după șablon, se concentrează pe alegerea șabloanelor care sunt foarte bune la locul lor de muncă – ceea ce înseamnă ca fotografiile dvs. să pară cât mai bune..

Ce’s mai mult, mai puține șabloane sunt mai ușor de navigat decât o bibliotecă vastă. Nu este nevoie să mergeți să săpați pagina după pagina de previzualizări pentru a vă găsi preferatul.

șabloane de revizuire a contrabandistuluiFiecare șablon SmugMug este conceput pentru a face fotografiile să pară fabuloase

Ca tine’Sper, fiecare șablon SmugMug este conceput pentru a afișa fotografiile dvs. în cel mai bun mod. Toate se simt moderne, inteligente și minimaliste.

Dar diferite șabloane se potrivesc diferitelor tipuri de fotograf.

Unele șabloane, cum ar fi Sierra, afișează fiecare fotografie pe ecran complet. Acea’este ideal dacă aveți un portofoliu mic de fotografii uimitoare de mare rezoluție pe care doriți să le vindeți ca imprimeuri. Alte șabloane, cum ar fi Vida, oferă o modalitate mai informală, foto-blog, de a vă arăta munca.

Majoritatea șabloanelor SmugMug, însă, lovesc un mediu fericit între aceste două extreme.

Octavia (mai jos) este un design deosebit de eficient al galeriei. Prezintă mai multe fotografii simultan și permite vizitatorilor să deruleze rapid prin multe altele. Aceasta’este ideal pentru clienți de nuntă și eveniment.

șabloane de revizuire contrabandist octaviaAfișează-ți cele mai bune fotografii cu modelul Octavia frumos, ușor de utilizat

Cât de personalizabile sunt SmugMug’șabloane?

“Imagineaza-ti’construiesc o casă. Site-ul dvs. este casa, și SmugMug’s blocurile de conținut sunt cărămizile. Puteți pune cărămizile acolo unde doriți, în rațiune – dar puteți’nu le remodelați.”

Așa cum am’Am văzut deja, SmugMug’șabloanele arată grozav, dar ele’sunt destul de inflexibil. Puteți muta blocurile în jurul, dar puteți’nu trageți marginile lor sau nu vă așezați fotografiile în interiorul lor.

Tu’mi-ar fi fost iertat că am presupus singura modalitate de a-ți regla site-ul’s layout este de a alege un alt șablon. Aceasta’este cea mai rapidă cale, cu siguranță. Dar dacă doriți cu adevărat să vă creați propriul site unic SmugMug, puteți.

Pentru a face acest lucru, ștergeți pur și simplu blocurile pe care le oferiți’Nu vreți, apoi înlocuiți-le cu blocuri care vă arată fotografiile la potențialul lor maxim.

După ce îți dai seama că poți face asta, șablonul se simte brusc mult mai puțin rigid.

Acolo’e chiar un editor HTML și CSS dacă îți place să folosești codul, dar tu’Trebuie să fie pe planul de 8,99 USD sau mai mare pentru a-l folosi. Noi’Voi avea mai multe pe SmugMug’s planuri de prețuri aici.

Cum se măsoară SmugMug în bătălia șabloanelor foto? Consultați noua noastră recenzie a celor mai bune șabloane de portofoliu.

Site-ul dvs. SmugMug va arăta grozav pe ecranele mobile?

“SmugMug optimizează automat site-ul dvs. pentru orice ecran’e vizualizat pe, deci nu’nu trebuie să creez o versiune specială mobil-friendly.”

SmugMug se asigură automat că site-ul dvs. arată bine și funcționează bine pe ecranele de telefon și tabletă, precum și pe ecranele computerului. Această prietenie mobilă o pune în concordanță cu alți constructori de site-uri, cum ar fi Squarespace centrat pe design, Weebly super-ușor și Wix-ul global.

Totuși, toți acei construitori de site-uri au un mod de previzualizare mobil și SmugMug nu’T. Wix vă permite chiar să editați o versiune mobilă separată.

Tot SmugMug va spune că este “Facem tot posibilul” (chiar în partea de jos a paginii) pentru a vă asigura că site-ul dvs. arată excelent, indiferent de dimensiunea și tipul ecranului’sunt vizualizate pe.

Este o problemă? Deloc, după părerea mea.

Pentru a afla cum arată și cum se comportă site-ul dvs. pe mobil, accesați pur și simplu telefonul, apoi atingeți adresa URL unică pe care v-a oferit-o SmugMug în timpul instalării.

contrabandist recenzie fotografie mobilSmugMug te asigură că site-ul tău arată excelent pe mobil – indiferent de modul în care ții telefonul

În mod implicit, ai câștigat’nu trebuie să fiți autentificat, deci voi’Voi vedea exact ce vor vedea vizitatorii dvs..

Puteți interacționa cu acesta folosind ecranul tactil, explorați derulând și glisând și vedeți cum arată în mod peisaj și portret. Socotesc asta’este mult mai fiabil decât a ‘previzualizare mobilă’ pe ecranul computerului.

Am fost încântat de site-ul meu SmugMug’s versiune prietenoasă pentru mobil – și nu am făcut-o’nu trebuie să fac nicio muncă suplimentară pentru a o crea.

Ce plan de prețuri SmugMug ar trebui să alegeți?

“SmugMug oferă o valoare uriașă pentru bani cu planul său de putere de 8,99 USD, care vă permite să personalizați portofoliul dvs. atât cât doriți – și să vindeți printuri ale fotografiilor dvs..”

Cea mai mare abordare a noastră despre SmugMug’Prețurile sunt acolo’nu este un plan gratuit. Amândoi Wix și Weebly vă permit să creați și să publicați cât mai multe site-uri de portofoliu doriți gratuit, atât timp cât doriți – dar cu SmugMug,’nu ai decât un proces de două săptămâni înainte de a face upgrade.

Dar când faceți upgrade, primiți o mulțime de bătaie pentru buck.

prețul contrabandeiFaceți clic pe imagine pentru a vizita pagina cu planurile de preț ale lui SmugMug

Aici’ce obțineți pentru fiecare plan SmugMug, 5,99 USD / lună și mai mult:

 • Încărcați un număr nelimitat de fotografii și videoclipuri – și faceți-le pe toate backup-uri cu Amazon Web Services
 • Vindeți imprimeuri foto, cărți foto și cadouri foto, îndeplinite de SmugMug’s partenerii de imprimare
 • Urmăriți-vă vizitatorii și vânzările folosind instrumente de analiză încorporate
 • Obțineți lățime de bandă nelimitată – astfel puteți atrage cât mai mulți vizitatori doriți
 • Instrumente SEO (optimizarea motoarelor de căutare) care vă ajută să împingeți site-ul dvs. pe Google’s clasament
 • Asistență prin e-mail 24/7

Deci, planul de bază de 5,99 USD este o afacere destul de dulce – dar numai dacă nu’nu vă deranjează să aveți o adresă URL de marcă SmugMug. Spre deosebire de Wix, SmugMug nu face asta’nici măcar nu vă permite să conectați propriul nume de domeniu la cel mai ieftin plan.

Dacă doriți să oferiți site-ului dvs. de portofoliu un aspect cu adevărat profesional cu propria adresă URL, ignorați cel mai ieftin plan și mergeți pentru următorul.

Planul SmugMug Power de 8,99 USD vă permite să vindeți printuri și cadouri foto, să creați galerii private de clienți, să obțineți alegerea completă de șabloane, să le personalizați folosind HTML și CSS – și să folosiți propriul nume de domeniu. Toate pentru prețul unui burger pe lună.

Pentru majoritatea dintre noi, planul Power oferă cea mai bună valoare pentru bani. Dar daca tu’Aveți un portofoliu mare și ambiții comerciale, poate doriți să mutați o scară de upgrade.

Pentru a vinde descărcări digitale și printuri încadrate, dumneavoastră’Am nevoie de planul portofoliului SmugMug (23,99 USD). Planul cel mai scump, SmugMug Pro (41,99 USD lunar), vă permite, de asemenea, să oferiți ambalare cadouri.

Prețurile noi’veți cota sunt taxe lunare – puteți economisi niște bani prin înscrierea la un contract mai lung. De exemplu, planul de bază costă 5,99 USD lunar, dar costă 48 de dolari pe an, ceea ce înseamnă că economisești 33% atunci când alegi planul anual.

plan de tarifare a puterii de contrabandăO valoare excelentă pentru bani din plam-ul SmugMug Power

Cât de bun este ajutorul și suportul lui SmugMug?

“SmugMug’Echipa de suport va răspunde la e-mailurile dvs. 24/7, iar articolele sunt grozave. Dar pentru a fi de clasă mondială, suportul SmugMug trebuie să fie mai interactiv – un instrument de chat în direct ar fi un plus binevenit.”

Primele mele impresii despre SmugMug’s Centrul de suport a fost excelent.

Acolo’o bază de date cu căutări de articole din categorii precum Managementul conținutului, vânzarea de imprimeuri și ‘Confidențialitate și securitate’. Articolele sunt clare, prietenoase și informative.

Acolo’este, de asemenea, o colecție genială de tutoriale video (dintre care cel mai bun dintre voi’O să găsesc și pe SmugMug’canalul YouTube) și o școală de afaceri SmugMug la pachet cu sfaturi de comerț electronic și inspirație profesională.

contrabandi recenzie youtubeUrmăriți și aflați: personalizați șablonul cu ajutorul lui SmugMug’canalul YouTube

SmugMug vă poate ajuta chiar și să vă îmbunătățiți fotografia. Pentru sfaturi înfundate, consultați SmugMug’s Forum Grin Digital și site-ul partener, Academia de Fotografi.

Și dacă ai nevoie de ajutor individual, poți trimite un e-mail “adevărat uman” 24 de ore pe zi, șapte zile pe săptămână, 364 de zile pe an. (Chiar și elfii SmugMug au nevoie de Crăciun oprit.)

Am lovit totuși câteva blocuri.

În primul rând, am vrut să găsesc un ghid simplu și ușor de înțeles pentru opțiunile de comerț electronic la fiecare nivel de abonament. Am vrut să știu cine se ocupă de tipărirea dvs. și exact cu cât comision plătiți. Informația este acolo, dar ea’e confuz și, la timp, inconsistent.

Apoi mi-am adus aminte când am construit galerii de clienți. “Cand”, ca în: la ce oră. Aceasta’Aș fi mereu în miezul nopții, după o zi grea de filmare și editare foto. Știam că clienții mei îmi vor face probleme la adresa URL la micul dejun.

Ce-ar fi dacă am avea probleme tehnice la 5 dimineața? Ce se întâmplă dacă fotografiile mele refuzau să se afișeze corect? eu’Aș dori să ridicați telefonul la echipa de asistență SmugMug sau să lansați un instrument de mesagerie instantanee precum chat-ul Squarespace live.

Nu as vrea’Nu vreau să scriu un e-mail, apoi să așteptați un răspuns la acesta, apoi să scriu un alt e-mail care să clarifice ce vreau să spun, apoi să aștept un răspuns la asta.

Poate că’e nedrept pentru mine să pun la îndoială eficiența lui SmugMug’s suport de e-mail. eu’Am auzit lucruri bune despre asta de la alți utilizatori și am refuzat’încă nu am testat-o ​​(voi urmări acest spațiu). Dar în această zi și vârstă, e-mailul este prea stângaci pentru a simți o conversație utilă.

SmugMug’baza de cunoștințe este prezentată frumos și, în general, foarte utilă. Dar eu’mi-ar plăcea să văd un instrument de asistență unu-la-unu mai interactiv, pe linia chat-ului live Squarespace. Uneori poți’nu așteptați un răspuns pe e-mail – doriți să discutați cu un expert SmugMug acum.

Rezumat al revistei SmugMug: Ar trebui să-l utilizați pentru a vă construi magazinul online?

“SmugMug este o alegere excelentă pentru producătorul de portofoliu, indiferent dacă’reîncepi în fotografie digitală sau gata să lansezi o afacere online scalabilă.”

SmugMug poate’nu se potrivește cu Wix pentru versatilitate sau recurs larg, dar nu’nu incerc sa. Aceasta’este interesat doar de un lucru (bine, de două lucruri): să faci fotografiile să pară incredibile și să te ajute să le vinzi.

Gama sa curată de șabloane de portofoliu este mică, dar perfect formată, iar opțiunile sale de comerț electronic sunt superbe. Vă puteți vinde fotografiile sub formă de imprimeuri sau descărcări digitale și chiar le puteți împacheta cadou – în funcție de planul de preț pe care îl alegeți.

Apoi, există idei inteligente, cum ar fi mesajele cu clic dreapta personalizate, filigranele digitale și plug-in-ul Adobe Lightroom. Toți par să sugereze că SmugMug este un serviciu creat de și pentru fotografi.

Dar nu toate caracteristicile sale sunt atât de prietenoase. Evaluăm Wix drept cel mai bun constructor de site-uri web pentru crearea unui portofoliu de fotografie, deoarece editorul de șabloane este mult mai versatil și intuitiv decât SmugMug’s.

Ce’mai mult, Wix vă permite să creați și să publicați cât mai multe portofolii doriți gratuit, în timp ce SmugMug nu face’nu am deloc un plan gratuit.

Noi’mi-ar plăcea, de asemenea, să văd asistența de chat sau de telefon live. SmugMug’Asistența prin e-mail și baza de cunoștințe sunt foarte bune, dar uneori ai nevoie de ajutor instantaneu, mai ales dacă ești’Am clienți care așteaptă pe o galerie.

Când SmugMug este bun, nu’e foarte foarte bun. Tu’Voi avea nevoie de răbdare și (puțin) bani pentru a obține tot ce este mai bun, dar tu’Voi fi recompensat cu un site care vă face fotografiile să strălucească. Acesta este unul dintre web’sunt cele mai bune instrumente pentru transformarea hobby-ului în traiul tău.

Treci la SmugMug’s pagina principală și defilați în secțiunea Povești pentru cea mai recentă selecție de site-uri din viața reală realizate de clienții SmugMug mulțumiți.

Noi’Te las cu preferatele noastre, toate create folosind șabloane SmugMug…

 • Gilmore Gang – Portrete de familie moderne, cool de Austin, TX, fotograful Brent Gilmore (mai jos)
 • ShooTokyo – Străzile urbane ale Japoniei, așa cum se vede prin lentila fotografului Dave Powell
 • VonWong – Fotografie cu efecte speciale de la Benjamin Von Wong, din Toronto, care spune: “SmugMug a devenit un instrument esențial, precum Lightroom sau Photoshop, în fluxul meu de lucru”

contrabandă recenzie fotografie site-uri webInspirați-vă de site-uri SmugMug, cum ar fi Gilmore Gang

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me