Ucraft Review 2020: Puteți crea cu adevărat site-uri uimitoare?

Vrei să folosești Ucraft pentru a-ți proiecta site-ul? Citiți mai departe în timp ce examinăm platforma și explicăm exact ce îl face pe Ucraft să bifeze.


La fel ca numele său artistic, Ucraft este un constructor de site-uri care pune designul în prim-planul a tot ceea ce face. Un editor elegant, caracteristici utile și șabloane care vă permit imaginile ‘pop’ sunt doar câteva lucruri pe care Ucraft le aduce la masă.

Dar înainte de a intra în toate astea, hai’s-a întors. Ce este de fapt un constructor de site-uri web?

recenzie ucraft

Un constructor de site-uri web este un instrument online care permite oricui să își creeze propriul site rapid, în mod accesibil și fără cunoștințe de codificare.

Există o mulțime de producători de site-uri web – puteți consulta platformele noastre cele mai bine cotate aici – dar în această recenzie, noi’mă voi concentra exclusiv pe Ucraft.

Ucraft pro și contra

Ucraft proUcraft Cons
 • Briliant pentru site-urile care au nevoie ca imaginile lor să iasă în evidență
 • Plan complet complet disponibil
 • Securitate și analiză încorporate gratuite
 • Nu este atât de ușor de utilizat ‘pur’ construiți site-uri de drag-and-drop sau platforme asistate de proiectare
 • Mai puține funcții decât alte platforme precum Wix sau Squarespace
 • Nu este ideal pentru site-uri web complexe cu cerințe specifice

Vino alături de noi, în timp ce dezvăluim modul în care Ucraft se acumulează în cinci domenii cheie:

 • Ușurință în utilizare
 • Proiectarea șabloanelor
 • Caracteristici
 • Ajutor si sustinere
 • Prețuri

1

Ușurință în utilizare

A începe cu Ucraft este incredibil de simplu. Odata ce tu’ai ales care te planifici’Aș dori să încep cu – noi’Aș recomanda să folosiți planul gratuit pentru a vedea ce credeți mai întâi de Ucraft – voi’Vi se va cere să alegeți un șablon.

Ucraft’șabloanele sunt împărțite în categorii, ceea ce face foarte ușor să găsești unul relevant pentru tine. ei’O să vin cu caracteristici încorporate specifice acelei industrii și (în general) un aspect curat.

Puteți începe pe o pânză goală, dar’este mai ușor să găsiți un design care vă place și să pictați peste conținutul exemplului cu propria capodoperă.

După alegerea unuia, introduceți editorul (așa cum se vede în dreapta). Aici’s de unde începe cu adevărat distracția.

Puteți adăuga elemente suplimentare la paginile dvs. web – cum ar fi formularele de contact, blogurile și buletinele informative – și puteți modifica aspectul acestora pentru a se potrivi site-ului dvs.’s design.

Spre deosebire de rivalul său Wix, Ucraft este un pic mai complicat de editat. Funcționează în secțiuni sau ‘blocuri’, unde stivați elementele una peste alta pentru a crea pagina web. Poti’nu mișcați nimic, oriunde puteți pe Wix – fiecare element trebuie să rămână în secțiunea sa setată.

Odata ce tu’V-ați dat capul în jurul editorului’este de fapt destul de ușor de utilizat. Asta a spus, Acolo’este o lipsă distinctă de libertate și este posibil să găsiți editorul un pic rigid.

2

Proiectarea șabloanelor

Ucraft oferă o selecție de 63 de șabloane în total. Nu există’este un munte de opțiuni disponibile, dar există’sunt încă suficient pentru a vă ajuta să duceți site-ul dvs. web la înălțimi noi.

Tot Ucraft’șabloanele sunt complet mobile, ceea ce înseamnă că se vor ajusta automat pentru a se potrivi dimensiunilor ecranului pentru mobil și tabletă – ați câștigat’nu trebuie să editez un lucru!

șabloane ucraftUcraft’șabloanele sunt curate, clare și axate pe imagine.

De asemenea, pune mult accent pe fotografii și le permite să vorbească. Ca atare, șabloanele sale favorizează site-urile web cu o mulțime de imagini de înaltă calitate.

daca tu’vă străduiesc să alegeți un șablon, puteți previzualiza întotdeauna opțiunile disponibile. Într-un singur clic, puteți parcurge fiecare site web fals, preconizând cum va arăta conținutul în locul său, înainte de a lua decizia dvs..

3

Caracteristici

Caracteristicile sunt un punct forte pentru Ucraft. Lăsa’încep cu câteva din ofertele sale mai standard:

Ucraft’s Caracteristici de bază

 • Securitate: Aceasta se prezintă sub forma unui certificat SSL, ceea ce face ca site-ul dvs. să fie securizat. Puteți spune dacă un site’Am primit unul căutând o pictogramă cu lacăt lângă URL-ul său. Securitatea SSL nu face’nu vă ajută doar să prelucrați informații sensibile în siguranță – vă permite vizitatorii să vă cunoască’ești un site fiabil și credibil.
 • A sustine: SEO, sau optimizarea motorului de căutare, este procesul de a face modificări pe site-ul dvs. pentru a-l ajuta să se poziționeze foarte mult pe motoarele de căutare, cum ar fi Google și Bing. Ucraft are propria sa aplicație SEO dedicată care vă ajută în acest sens.
 • Google Analytics: În loc să combinați propriul instrument de analiză sub-par, Ucraft vă permite să integrați site-ul dvs. web cu Google Analytics. Acest lucru este util pentru urmărirea tuturor, de la tarifele vizitatorilor până la ratele de respingere (persoanele care părăsesc site-ul dvs. în câteva secunde).

Rămânând fidelă abordării sale de prima imagine, Ucraft are, de asemenea, caracteristici precum instrumente de editare a imaginilor, fundaluri video și integrare în social media.

Acest ultim lucru este important, deoarece înseamnă că puteți conecta site-ul dvs. web la orice alte medii sociale pe care le aveți. daca tu’spuneți, fotograf și doriți să vă prezentați fluxul de Instagram pe site-ul dvs. Ucraft, puteți!

Altceva Ucraft face bine este integrările de la terți. Funcționează perfect cu aplicații precum iTunes și Eventbrite, făcându-l și mai atrăgător dacă’revin într-un domeniu creativ.

Ultimul – dar cu siguranță nu în ultimul rând – este Ucraft’este producător de logo gratuit. daca tu’încă de a sorta orice brand, Ucraft poate avea grijă de design pentru tine. Tot ce trebuie să faceți este să răspundeți la câteva întrebări și bam – voi’Voi avea propriul logo.

integrații ucraftUcraft are o mulțime de integrări de aplicații pe care le puteți conecta instantaneu la site-ul dvs. web.

Ce caracteristici lipsește Ucraft?

Aceasta’nu toti trandafirii. După cum am menționat, Ucraft s-ar putea vinde ca constructor drag-and-drop, dar acesta’nu este pur și simplu drag and drop în același mod în care este Wix. Aceasta’este mai asemănător cu Squarespace sau Weebly, unde construiți paginile web secțiune după secțiune.

Acolo’De asemenea, nu există o zonă destinată numai membrilor, ceea ce înseamnă că puteți’nu ascundeți anumite părți ale site-ului dvs. de public – mai puțin decât ideal dacă doriți să aveți o zonă de conectare a clienților. Daca asta’Voi fi un întreruptor pentru dvs., noi’Recomand să verificați Wix.

De asemenea, trebuie să plătiți pentru domeniul dvs. din off. Acest lucru sună normal, dar’este de fapt destul de comun pentru constructorii de site-uri web să ofere gratuit primul an.

4

Ajutor & A sustine

Ucraft’Echipa de asistență este fără îndoială utilă, dar modalitățile prin care poți primi ajutor sunt puțin limitate.

Există trei modalități de a obține ajutor de la Ucraft: o secțiune de întrebări frecvente, un centru de asistență și suport pentru chat în direct 24/7.

 • Întrebări frecvente: Ce spune pe cositor cu adevărat. Aceasta este doar o secțiune din Ucraft’site-ul web unde puteți naviga cu întrebări frecvente care vă pot ajuta să vă rezolvați problema.
 • Centru de ajutor: Gândiți-vă la asta ca la o bibliotecă online. Aceasta’sunt pline de ‘cum să’ ghiduri care vor detalia exact cum să îndepliniți anumite sarcini în editorul Ucraft.
 • Chat live: Disponibil 24/7, chat-ul live va fi resursa dvs. ideală pentru aproape orice și orice. Poate dura câteva minute pentru a obține un răspuns, dar personalul este, în general, foarte informat și de ajutor.

La fel ca și caracteristicile sale, Ucraft’ajutorul și sprijinul este bun, dar nu este grozav. Spre deosebire de alte platforme de acolo, nu face asta’nu trec deasupra și dincolo. Majoritatea constructorilor de site-uri web vor avea suport telefonic și e-mail, pe lângă ajutorul pe care îl oferă Ucraft.

5

Prețuri

Ucraft are patru planuri, care variază de la complet gratuit la 39 USD / lună.

prețuri ucraftUcraft are patru planuri de stabilire a prețurilor, toate destinate unor persoane diferite.

Mai jos, noi’Voi parcurge fiecare plan, vă voi spune un pic despre el și vă sugerați cine’s pentru.

Site gratuit

Ne-ai auzit corect – acest plan este 100% gratuit! Tu’Voi avea acces la toate Ucraft’caracteristicile de bază, precum și toate șabloanele. Cu toate acestea, la fel ca în cazul majorității freebies, există o captură.

Numele dvs. de domeniu va trebui să se încheie .ucraft.com, ceea ce cu greu pare profesionist. Din acest motiv, vedem acest lucru ca un plan pentru cei care au nevoie de un site personal – cum ar fi un blog sau un site de nuntă. Aceasta’nu sunt foarte potrivite pentru o afacere sau chiar un freelancer.

Site-ul Pro

Acest plan va fi primul pas pe scară pentru multe întreprinderi. Mai mult decât să renunți la marcajul Ucraft plin de încredere, vei avea acces și la toate Ucraft’aplicațiile și funcțiile.

Aceasta include comerțul electronic. Pentru 10 USD / lună, puteți vinde până la 50 de produse diferite. De asemenea, puteți traduce site-ul dvs. într-o altă limbă, făcându-l multilingv.

Noi’Aș vedea planul profesional ca fiind pentru întreprinderile mici, bazate pe servicii. Cineva ca un frizer, fotograf sau antrenor personal ar putea beneficia de planul site-ului Pro.

Pro Shop

Aici’e unde te’Mă voi orienta mai mult către un magazin online, mai degrabă decât către un site web. Ucraft vă permite să vindeți până la 1.000 de produse diferite și vă oferă posibilitatea de a edita facturi, de a inversa TVA cu taxă și de a activa cupoane de reducere – toate pentru 21 USD / lună.

De asemenea, vine cu o aplicație de gestionare a magazinelor la îndemână, pentru a vă ajuta să mențineți biroul. Acest plan se adresează întreprinderilor de comerț electronic care sunt fie în creștere, fie vând un număr limitat de produse. Cineva ca un artist sau fotograf profesionist care vinde imprimeuri va găsi acest plan cel mai util.

BigCommerce

Nu trebuie confundat cu constructorul de site-uri de comerț electronic, BigCommerce, acest plan vă oferă tot ceea ce Ucraft are de oferit. Principalele diferențe dintre planul BigCommerce și Pro Shop sunt că există’nu are nicio limită la cantitatea de produse pe care le puteți vinde.

În plus, puteți vinde și pe rețelele de socializare și pe piețe, precum Facebook și eBay. Acest plan se adresează întreprinderilor de comerț electronic de dimensiuni medii care au nevoie de o platformă care să poată ține pasul cu acestea.

Sfat: daca tu’căutați o platformă de comerț electronic pur, dvs.’mai bine să consultați Shopify. Aceasta’s-a creat special pentru magazinele online și a ajuns în topul cercetărilor noastre ca fiind cea mai bună platformă de comerț electronic.

Revizuirea Ucraft Website Builder: Concluzie

Până acum, ar trebui să aveți o idee destul de bună despre ce este Ucraft și dacă este’este potrivit pentru tine. A recapitula:

Ucraft este un constructor de site-uri centrat pe imagine care vine cu cele mai multe caracteristici standard, împreună cu câteva integrări interesante. Noi’Vedeți Ucraft ca o platformă pentru indivizi și industrii creative sau pentru întreprinderile mici de comerț electronic care au nevoie de un site web simplu.

Aceasta’Planul gratuit este o adevărată remiză și puteți proba oricare dintre celelalte planuri ale sale ca parte a unei probe gratuite de 14 zile. Să fim sinceri, însă, există mai mulți construitori de site-uri.

De exemplu, Wix are de asemenea un plan gratuit, un editor de drag-and-drop pur, mai multe caracteristici, șabloane mai bine proiectate și mai multe modalități de a obține suport.

De asemenea, dacă aveți nevoie de un magazin online, Shopify este o platformă mult mai cuprinzătoare. Aceasta’este conceput special pentru comerțul electronic și vine cu zeci de instrumente și funcții puternice.

Pe scurt – Ucraft este destinat oamenilor creativi care doresc să vândă produsul ciudat, dar don’nu aveți nevoie de o soluție puternică de comerț electronic.

Revizuirea Ucraft Website Builder: Întrebări frecvente

Cât de scalabil este Ucraft?

daca tu’reîncepeți sau aveți nevoie de un site personal, răspunsul este foarte. Puteți începe pe planul gratuit și puteți face upgrade pe măsură ce site-ul dvs. crește. Cu toate acestea, pentru întreprinderile mici și mijlocii sau magazinele online, este posibil să fi găsit un pic de plafon cu Ucraft.

Există alți producători de site-uri web care vizează reclame?

Da – Squarespace se mândrește cu șabloanele sale uimitoare și cu caracteristicile de calitate. Te poți gândi la Squarespace ca la Ucraft’fratele mai mare. Aceasta’e puțin mai scump, dar primești o platformă mai bună și mai puternică’Este mai potrivit pentru site-urile mai mari.

Recenzia noastră a fost de ajutor?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me