Web.com Website Builder Review 2020 – 7 lucruri pe care trebuie să le știi


Cel mai bun pentru

Clădire foarte de bază și nu prea mult


Rating general

2 din 5 stele

Deși simplitatea și editorul de bază al Web.com ar trebui să facă din acesta un constructor care este ușor de utilizat pentru începători și ușor de utilizat, adevărul este chiar invers. Limitant, frustrant și depășit, fără niciun plan sau proces gratuit, Web.com nu are instrumente care să vă ajute să creați un site web profesionist sau elegant.

act de renunțare

Web.com nu mai este un constructor de site-uri web, acum este o agenție de proiectare web. Compania s-a revanșat sub numele WDC, al cărui obiectiv principal este crearea unei identități de brand online pentru clienții săi. Puteți afla mai multe despre WDC’Serviciul de proiectare web aici.

Pro și contra site-ului Web.com

Pro-uri

 • Oferte de prezentare ieftine – Web.com’oferta de 1,95 USD include un nume de domeniu personalizat. Dar oferta durează doar o lună și trece apoi la 22,95 USD / lună după aceea.
 • Publicați un site aproape instantaneu – Web.com vă oferă un șablon specific industriei, cu fotografii gratuite, rubrici, meniuri și alt conținut, ceea ce poate economisi mult timp și probleme.
 • Asistență telefonică 24/7 – în timp ce Web.com’alte opțiuni de ajutor nu sunt’nu întotdeauna prea util, am făcut ca Web.com’s suport telefonic 24/7. Aceasta’e liniștitor să știi că cineva poate răspunde la întrebările tale, indiferent de fusul orar pe care îl ai’reintru.

Contra

 • Planuri exagerate – Prețul cel mai ieftin constructor de site-uri Web.com este de 22,95 USD pe lună și acolo’nu plan gratuit sau încercare gratuită. Există o garanție de returnare de 30 de zile, dar noi’am citit rapoarte sumbre de la utilizatorii care’m-am străduit să ajungă la echipa de rambursări.
 • Instrumente de personalizare dezordonate – Modificările de bază sunt foarte ușoare în Web.com. Dar vrei să devii mai creativ, nu? Noroc cu asta!
 • Unde sunt șabloanele? – Tu nu’nu trebuie să parcurgi șabloane înainte de a-ți construi site-ul în Web.com. În schimb, trebuie să spui ce afacere ai’reintrați, apoi alegeți din trei machete potrivite.

Prezentare generală a Web.com

“La prima vedere, Web.com’s constructor de site-uri web pare o alegere bună pentru construirea unui site simplu, fără a fi necesar să scrie niciun cod. Dar’nu sunt. Aici noi’Voi explica de ce.”

Web.com’s editorul de șabloane drag-and-drop are tot ce aveți nevoie pentru o construire rapidă și ușoară a site-ului web – sau cam atât’m-aș gândi.

Obțineți șabloane specifice sectorului, fotografii stoc și chiar un nume de domeniu personalizat. Toate pentru 1,95 USD. Nici măcar Wix-ul remarcabil vă oferă un domeniu personalizat pentru banii aceia mici.

Asa de… ce’s prinderea?

Cât timp ai?

Web.com’constructorul de site-uri web vă va ajuta. daca tu’speram la un site uimitor, interactiv, Dvs.’Voi avea greutăți să-l obțineți cu acest instrument.

Și spre deosebire de majoritatea constructorilor de site-uri, Web.com nu face asta’nu aveți un plan sau proces gratuit. Chiar și afacerea aceea ieftină este un truc truditor. După o lună, tu’ați trecut la prețul complet – care este de peste 10 ori mai mare!

Așadar, de ce ne deranjează chiar să analizăm Web.com?

Ei bine, noi’revin aici pentru a te ajuta să descoperi cele mai bune instrumente pentru a te conecta online. Vrem să vă avertizăm despre constructorii de site-uri pe care trebuie să le evitați, precum și recomandarea celor buni.

În analiza Web.com, noi’Voi dezvălui wîn schimb, constructorii de site-uri web pe care ar trebui să le utilizați – orice caracteristică contează pentru dvs..

Citiți mai departe pentru a afla mai multe despre Web.com’șabloane, instrumente de personalizare, ușurință de utilizare și valoare pentru bani și pentru a descoperi cele mai bune alternative pentru fiecare, consultați imaginea noastră instantanee de mai jos:

Doriți să vedeți cei mai buni producători de site-uri chiar acum?

Consultați Graficul nostru de comparare a constructorilor de site-uri web – sau ia-ne întrebarea pentru a descoperi cel mai bun instrument de construire a site-ului pentru tine.

Este site-ul Web Builder potrivit pentru tine?

“Web.com’Oferta de prezentare ieftină poate fi suficient de bună pentru a atrage antreprenori ocupați, dar constructorul său de web nu este’nu este suficient de bun pentru a le păstra.”

Web.com’s utilizator vizat: întreprinderi mici

Web.com vrea să apeleze la freelanceri și mici utilizatori biz care doresc un site web rapid și nu sunt’m-am certat ‘wow factor’ proiecta.

Dacă asta sună ca tine, totul nu se pierde. Consultați Web.com’s articole de afaceri gratuite. Acestea acoperă sfaturi de marketing online, configurare de afaceri și multe altele – și ei’sunt destul de bine.

articole de afaceri webcom webdotcomWeb.com’Articolele de business online sunt în valoare de o privire

Utilizatori’ feedback pe pagina Recenzii Web.com isn’nu este rău.

Dar ei’nu o să public recenzii proaste, nu-i așa?

Revizuirea noastră Web.com nu face acest lucru’nu sunt de acord cu recenziile utilizatorului (îmi pare rău). Realitatea este, dacă tu’ești un antreprenor ambițios, ai câștigat’Nu vreau să vă construiți site-ul dvs. utilizând această platformă.

Web.com’constructor de site-uri web poate’nu livrați pagini uimitoare, instrumente inovatoare, un site scalabil sau chiar o gamă decentă de șabloane.

Si ei’revendicați lucrurile care contează atunci când doriți să construiți un site pentru afacerea dvs. Sau construiți un site web din orice motiv!

De ce nu este Web.com’t pentru vânătorii de chilipiruri

Pe scurt, am considerat că Web.com ar putea fi bun pentru oricine iubește o afacere, datorită acestei oferte introductive ieftine. Dar don’nu te lăsa păcălit. După prima lună, factura dvs. este de peste 10 ori mai mare.

Asta înseamnă că Web.com nu este’nu merită pe nimeni’timpul sau banii? Da, cam mult.

Lăsa’încerc să găsesc o pozitivă aici. Oferta vi se poate potrivi dacă aveți nevoie de o pagină web și un domeniu super-simplu doar pentru câteva săptămâni.

De exemplu, este posibil să doriți să faceți publicitate petrecerii viitoare sau să publicați un apel online pentru câinele pierdut. În ambele cazuri, un nume de domeniu memorabil ar putea fi cu adevărat util.

Dar trebuie să vă amintiți să anulați înainte ca luna să se termine.

Pentru a afla cât de scump este Web.com’Cele trei planuri de constructor de site-uri web sunt, rămâneți la curent cu secțiunea noastră de prețuri. Tu’Îți scuip cafeaua.

Cât de ușor de utilizat este Web Builder-ul Web.com?

“Web.com’editorul de șabloane folosește WYSIWYG (‘ceea ce vezi este ceea ce primești’) și glisați și fixați pentru a vă ajuta. Controalele sunt însă întâmplătoare, ceea ce face dificilă crearea site-ului dorit.”

Noțiuni introductive: durează prea mult

Web.com’s procesul de instalare are mai multe porniri false decât un camion ruginit în decembrie.

Mai întâi trebuie să alegeți un nume de domeniu. Apoi, trebuie să speri că butonul Obțineți domeniul meu gratuit duce undeva. (La prima noastră vizită, a continuat să reîncarce pagina. Sper că ai mai mult noroc.)

Apoi, trebuie să creați un cont Web.com înainte de a putea vedea orice prețuri. Apoi, trebuie să alegeți un plan (și să îl plătiți!). Atunci trebuie să spui ce afacere ai’reintrați înainte de a putea vedea orice șabloane.

Mă simți obosit încă?

webcom domeniu url webAlegerea unui nume de domeniu este primul dintre mai mulți pași în crearea contului dvs. Web.com

Aceasta’este atât de frustrant încât Web.com te face să te angajezi cu un plan și o industrie înainte de a-ți arăta orice design. Îți limitează serios flexibilitatea.

Lăsa’o compară cu cumpărăturile pentru o mașină nouă. Sigur, nu’Nu vreau ca tipul din showroom să te confunde cu o mulțime de detalii despre fiecare motor’s motor – dar doriți să aveți voie să navigați și chiar să luați câteva drive-uri de testare.

Modificări de bază ale modelului: OK

Web.com’editorul de șabloane este WYSIWYG clasic (‘ceea ce vezi este ceea ce primești’). Ceea ce vedeți în editor este ceea ce văd vizitatorii dvs. pe site-ul dvs. web.

Acest lucru face ușor să vizualizați site-ul dvs. dacă’nu am mai făcut asta până acum.

Personalizările de bază sunt, de asemenea, destul de simple. Puteți schimba textul cu un clic rapid și puteți schimba Web.com’s fotografii manechine pentru tine. Acolo’De asemenea, este o mare bibliotecă de imagini și videoclipuri, toate gratuite.

Dar asta’s unde Web.com’ușurința de utilizare se termină, din păcate.

webcom ușorEditarea Web.com’textul manechin și înlocuirea fotografiilor este o parte ușoară

Personalizare drag-and-drop: dezordonată și confuză

Cand tu’refaceți un site web sau chiar o pagină simplă, textul este cel mai puțin din ceea ce aveți’Voi edita. Tu’o să vreau să mut și lucrurile pe pagina.

Și în Web.com, asta’s când începe necazul.

Editorul site-ului utilizează drag and drop, dar pur și simplu nu’nu funcționează corect.

Cutii, rubrici, meniuri și fotografii don’nu merg acolo unde vrei. Ei par ‘agrafă’ la recomandări invizibile și asta limitează serios ceea ce poți face cu designul tău.

Web.com’s drag and drop imprevizibil va face foarte greu să creezi site-ul dorit, indiferent dacă’s o pagină simplă sau o prezență pro web.

Aceasta’pur și simplu nu merită să deranjez. Deci, lasa’oferă alternative.

Pentru cele mai bune instrumente de personalizare drag-and-drop, utilizați Wix. Pentru cele mai ușoare instrumente de drag-and-drop, utilizați Weebly. Pentru cel mai tare site de pe bloc, folosiți Squarespace.

Ne rotunjim aici recomandările noastre. Vezi și graficul nostru de comparație.

Prima ta experiență de Web.com’editorul s-ar putea să nu fie prea rău, dar tu’În curând voi fi frustrat – și apoi furios. Tu’Voi sfârși să-ți pierzi timpul (și banii!) pe o platformă care se simte foarte amator în comparație cu alți constructori de site-uri.

Cât de bune sunt șabloanele Web.com?

“Web.com vă oferă doar trei șabloane care să se potrivească cu industria dvs. ei’sunt foarte similare și arată ieftin și de modă veche.”

Numere șablon: “sute”, dar unde?

Web.com spune că oferă “sute” de șabloane de site-uri web. Dar tu’am oferit doar o mână minusculă și acolo’nu există nici o diferență între ele.

Ce’mai mult, ei’nu prea sunt specifice industriei. Iată cele trei șabloane care mi-au fost oferite pentru o afacere de tutorat privat. Găsește diferența!

Proiectare teme șabloane webcomWeb.com vă oferă o mică alegere de șabloane. Dar’nu este chiar un ‘alegere’ deloc

Calitatea șablonului: scăzută

Câteva șabloane este în regulă dacă au’sunt bun. Dar Web.com’șabloanele nu sunt bune.

După cum puteți vedea din ecranul de mai sus, arată ieftin și datat. Acea’nu este genul de imagine pe care doriți să o proiectați în lume.

Singura modalitate de a vedea modele alternative este să te întorci și să alegi o altă industrie. Acolo’nu are rost, totuși. Modelele sunt aproape identice – și identice plictisitoare.

Șabloanele răspund la mobil, dar nu în modul inteligent pe care Squarespace’sablonele superbe sunt. De exemplu, textul dvs. nu este’este rearanjat pentru a arăta bine pe ecrane mici (vezi imaginea de mai jos).

Web.com’Modul de previzualizare mobil este bun – vă permite chiar să vă verificați paginile în modul peisaj. Dar site-ul tău mobil pare amator în comparație cu ceea ce obții de la alți constructori de site-uri.

Webcom prezintă secțiuniWeb.com’șabloanele răspund, dar nu’nu arăt ce e mai bun pe ecranele mobile

Caracteristici suplimentare ale site-ului: limitate

Web.com oferă, de asemenea, funcții suplimentare gratuite pentru a fi adăugate pe site-ul dvs. ei’e ușor de adăugat, vin într-o mică alegere de machete și chiar ai câteva opțiuni de editare.

Dar tu nu’nu am multă libertate pentru a le rearanja. Caracteristici suplimentare (‘secțiuni’) trebuie să vină unul după altul, ca o listă. Poti’nu trageți câteva caracteristici pentru a vă așeza unul lângă altul, de exemplu.

Aceasta vă limitează libertatea de a face site-ul dvs. să arate așa cum doriți.

secțiuni webcom caracteristiciPuteți adăuga funcții (‘secțiuni’), dar alegerea caracteristicilor și a aspectelor este limitată

Deci, ce secțiuni puteți adăuga? Nu multe. Mărturii, videoclipuri și un formular de contact interactiv cu o hartă… dar asta’despre asta.

Acolo’nu este nicio opțiune pentru a adăuga un blog, meniul restaurantului, instrumentul de donații sau playerul muzical. Și dacă nu’reîncarcă pe cel mai scump dintre Web.com’s trei planuri de constructor de site-uri, nu’nici nu aveți funcții de comerț electronic.

Cât de bun este ajutorul și suportul Web.com?

“Web.com’Asistența telefonică 24/7 este inclusă cu toate planurile și pare să funcționeze bine. Dar baza de cunoștințe lipsește serios.”

Un singur ajutor: telefonul este cel mai bun

Web.com oferă câteva modalități de a lua legătura dacă rămâi blocat. Dar singurul noi’Recomand să folosiți este linia telefonică 24/7 (1-866-655-7679, gratuită cu toate planurile).

Am încercat și instrumentul de chat live, dar răspunsurile au fost vagi și inutile.

De asemenea, am încercat să ridicăm un bilet de asistență, dar am lovit un zid de cărămidă atunci când sistemul ne-a solicitat să vă conectăm cu un ‘Cuvant secret’.

Social media: concentrat pe hosting și domenii

Web.com’s paginile de Facebook și Twitter sunt populare și responsive, dar nu’nu am multe de spus despre constructorul de site-uri web. S-ar putea să merite să folosești dacă te chinui să ajungi în echipă în alte moduri.

 • Web.com pe Facebook (163 de aprecieri): utilizați Messenger pentru a contacta asistența
 • Web.com pe Twitter (13,9k urmăritori): redați echipa la Web.com pe Google+: include a ‘Raportează o problemă’ legătură
 • Web.com pe YouTube (aproximativ 100 de videoclipuri): ‘Realizați-vă site-ul Web Builder de pe Web.com’ este cel mai bine cotat videoclip, dar înregistrează un 4/10 mizerabil!

Articole de ajutor: sărac

Web.com’baza de cunoștințe este îngrozitor de proiectată și oferă aproape orice ajutor pentru construirea de site-uri.

Secțiunea din Site Builders conține foarte puțin despre Web.com’Proprietarul de site-uri web. Aceasta’este în principal despre conectarea site-urilor WordPress la Web.com’pachete de gazduire.

ajutor webcomWeb.com’s Articolele de Web Builders se referă mai ales la alți constructori de site-uri!

Articole de afaceri online: surprinzător de bune

Fiecare nor are o căptușeală de argint și Web.com’s Forum de site-uri pentru afaceri mici este indiciu de argint.

Aceasta’nu este un forum în sensul obișnuit al utilizatorilor care împărtășesc idei și probleme. În schimb, ea’s o arhivă de articole decente de afaceri online. Marcează-le pentru sfaturi în timp ce tu’refaceți site-ul dvs. de afaceri mici… folosind un alt constructor de site-uri web.

Prețul Web.com – Merită investiția?

“Web.com’s trei planuri de site-uri sunt o valoare excelentă pentru bani pentru prima lună și o valoare teribilă după aceea. Cumpărătorul atenție!”

Planuri Web.com: toate sunt costisitoare

Web.com oferă trei ‘website’ (constructor de site-uri) planuri. Toți trei vin cu reduceri masive de o lună, înainte de a înregistra un preț mai mare.

Spre deosebire de majoritatea celorlalți constructori de site-uri, Web.com nu face acest lucru’nu vă permit să economisiți bani plătind un an înainte. Te facturează automat pe lună.

Aici’s cât plătiți pentru a vă alătura, urmată de prețul complet:

Web.com planOffer ($ / prima lună) Preț complet ($ / lună) Creștere (%)Site Web Builder

Site Web și Marketing Online

Site web, marketing și magazin

$ 1,95$ 22.951.100%
$ 2,95$ 29.951000%
$ 3,95$ 39.951000%

În acest moment, noi’d, în mod normal, vă oferim un link către pagina de prețuri pentru a vă arăta ce primiți pentru numerar. Cu Web.com putem’t, deoarece te face să te autentifici înainte de a vedea prețurile.

Deci aici’este o captură de ecran:

planuri de prețuri pentru webcomToate cele trei planuri ale site-ului Web.com au creșteri mari ale prețurilor după prima lună

Toate cele trei planuri includ…

 • Drag-and-drop builder de site-uri web
 • Nume de domeniu gratuit pentru un an
 • Biblioteca de fotografii și videoclipuri
 • Gazduire (spatiu web pentru a-ti publica site-ul)
 • 99% garanție uptime

Trebuie să fiți pe un plan mai mare sau să plătiți separat pentru…

 • Certificarea SSL pentru criptarea vizitatorilor’ date (de la 24,99 USD)
 • Trimiterea site-ului către Google și alte motoare de căutare (planul al doilea nivel +)
 • Opțiunea de a vinde online (doar planul al treilea nivel)
 • Reînnoirea numelui de domeniu după un an (de la 37 USD)

Aceste funcții premium vin gratuit cu mulți alți producători de site-uri.

De exemplu, Wix trimite automat site-ul dvs. la Google și oferă certificare SSL gratuit. Weebly include SSL cu planurile sale premium, care sunt mai ieftine decât Web.com’s.

Poti’nu vindeți pe site-ul dvs. Web.com, cu excepția cazului în care faceți upgrade la cel mai înalt plan de site – care costă 40 de dolari pe lună și vă limitează la 500 de produse.

Comparați acest lucru cu Wix eCommerce, care vă permite să vindeți produse nelimitate într-un magazin online sofisticat, la doar 17 USD / lună.

Chiar și specialistul de top în domeniul comerțului electronic Shopify percepe doar 26 USD / lună (plătit anual) pentru a vinde produse nelimitate într-un magazin online puternic și scalabil.

Pentru mai multe despre producătorii de magazine online, consultați graficul nostru de comparație.

Niciuna din Web.com’s trei planuri de constructor de site-uri web oferă o valoare bună pentru bani. ei’sunt ieftine pentru o lună, dar după aceea oferă prea puține instrumente pentru prea mulți bani. Economisiți banii și utilizați în schimb un alt constructor de site-uri.

Rezumatul revizuirii Web.com – Ar trebui să oferiți șansa acestui constructor de site-uri?

“Web.com’constructorul de site-uri web nu merită timpul sau banii tăi. Chiar și acordul de prezentare nu este’merită să ai dificultatea de a anula.”

Pentru analiza noastră Web.com, am petrecut zile întregi testând (și plătind) acest constructor de site-uri, astfel încât să nu faceți’nu trebuie.

La fel ca tine, am vrut să construim un site cu aspect bun, fără a fi necesar să-l codificăm sau să angajăm un designer. La început, am considerat că Web.com ar putea corespunde facturii – în special cu numele de domeniu ieftine aruncate.

Dar don’nu te lăsa păcălit. În câteva minute de la deschiderea Web.com’s ‘Fă-o singur’ pagina de constructor de site-uri web, dvs.’O să realizez că această platformă nu reușește să furnizeze la toate nivelurile.

Șabloanele sale arată datate. Instrumentele sale de personalizare sunt greu de controlat. Există foarte puține funcții suplimentare ale site-ului. Suportul online este rău.

Iar acordul de introducere pare doar un truc pentru a vă prinde în prețuri complete mult mai mari.

Site-ul dvs. a câștigat’nu arăți suficient de bine pentru a impresiona oamenii sau ai suficiente funcții pentru a le angaja. daca tu’ești o afacere mică, care ți-ar putea dăuna mărcii.

În cel mai bun caz, site-ul dvs. Web.com ar putea funcționa ca o pagină de reținere temporară în timp ce dvs.’lucrăm pe un site adecvat folosind Wix, Weebly sau Squarespace. Apoi, puteți anula contul dvs. Web.com și transfera numele dvs. de domeniu personalizat.

Dar asta’este o problemă, și noi nu’nu cred’merită.

Noi putem’În toată conștiința, recomandăm să folosiți Web.com atunci când există atât de multe platforme mai bune acolo, toate muncind din greu pentru a vă ajuta să construiți un site uimitor. Deci, lasa’se încheie cu o rotunjire rapidă.

Constructori de site-uri web pe care să le folosească în schimb

 • Cel mai bun pentru șabloane superbe, caracteristici și personalizări: Wix
 • Cel mai bun pentru o personalizare ușoară de drag-and-drop: Weebly
 • Cel mai bun pentru șabloane de design: Squarespace
 • Cel mai bun constructor de magazine online avansat: Shopify
 • Cel mai bun plan de comerț online cu valoare pentru bani: planul de comerț electronic Wix
 • Cel mai bun plan de primă valoare pentru bani: planul Weebly Starter
 • Bine pentru site-uri web de afaceri gata: 1&1 site-ul meu Web
 • Bună pentru portofolii foto: SmugMug
 • Bun pentru personalizare ușoară, fără drag and drop: Site123
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me