Construirea de magazine online

Toți am putea face cu puțini bani în plus aici și acolo – și construirea unui magazin online este modalitatea perfectă de a aduce un venit suplimentar. De fapt, se preconizează că vânzările de comerț electronic vor reprezenta 17,5% din vânzările cu amănuntul la nivel mondial până în 2021!


În ciuda acestei statistici uimitoare, aproape jumătate din întreprinderile americane încă nu donează’nu aveți un site web – ceea ce înseamnă că acum este momentul perfect pentru a vă așeza, a vă alimenta și a vă construi.

Fie că dețineți deja un magazin de cărămidă și mortar și dumneavoastră’căutați să vă extindeți online, sau dumneavoastră’reîncadrându-vă primii pași în lumea comerțului online cu primul dvs. magazin, acest ghid vă va ghida prin cum să construiți un magazin online de la început până la sfârșit.

Construirea unui magazin online nu a fost niciodată mai ușoară cu constructorii de comerț electronic, cum ar fi pluginurile Shopify și WordPress precum WooCommerce. Gazdele web, cum ar fi Bluehost, fac, de asemenea, construirea cu WordPress mai rapidă și mai prietenoasă pentru începători. Acest ghid vă va ajuta să decideți ce metodă este cea mai potrivită pentru dvs. și vă va arăta cum puteți crea un magazin online folosind oricare dintre acestea.

Sunteți gata să construiți un magazin online? daca tu’sunteți un începător tehnologic, vă recomandăm să consultați mai întâi ghidul nostru de constructor de site-uri – și dacă’reluați după control total și personalizare, apoi treceți la ghidul WordPress pentru a vedea dacă este’este potrivit pentru tine!

Construirea site-urilor wordpress v builders de site-uri web

Contents

Opțiunea 1: Utilizați un constructor de site-uri de comerț electronic

Cum să construiți un magazin online utilizând un producător de site-uri de comerț electronic

 1. Găsiți-vă constructorul perfect de site-uri de comerț electronic.
 2. Alege cel mai bun plan pentru tine.
 3. Obțineți un nume de domeniu pentru magazinul dvs..
 4. Alegeți șablonul dvs. de comerț electronic.
 5. Personalizați-vă șablonul de comerț electronic.
 6. Adăugați produsele.
 7. Stabiliți metode de plată.
 8. Sortează setările de transport.
 9. Previzualizare, testare… și publică-ți magazinul online.

Pasul 1: Găsiți-vă constructorul de site-uri perfect de comerț electronic

Un producător de comerț electronic este un software online care vă permite să vă construiți propriul magazin online, fără a avea nevoie de competențe tehnologice avansate, cunoștințe de codare sau zeci de ecrane de calculator. Tot ce ai nevoie este o conexiune la internet și o idee excelentă de afaceri!

Când începeți un magazin online, primul pas este alegerea unui constructor de magazine online potrivit.

Există o mulțime de producători de magazine online. Unele sunt ieftine, altele sunt scumpe, altele sunt de încredere și altele… aren’T.

Cu atât de multe opțiuni din care să alegem, ne-am gândit că’Ați face un pic mai ușor să o alegeți pe cea potrivită. Noi’Am enumerat mai jos cele două cele mai recomandate platforme noastre de comerț electronic. Vă recomandăm Shopify pentru magazinele online mari și Wix pentru cele mai mici:

Constructorii de site-uri de comerț electronic sunt extrem de ușor de utilizat. Studiul nostru recent a descoperit că, în ciuda unor îndoieli inițiale, 83% dintre voi ar putea folosi un constructor de site-uri web.

Află mai multe:

7 cele mai bune platforme de comerț electronic – o comparație cot la cot a celor mai bune platforme pentru pornirea (sau creșterea) magazinului tău.

Review Shopify – aruncăm o privire mai atentă asupra platformei de comerț electronic care alimentează multe dintre magazinele pe care le navigați în fiecare zi.

Wix Ecommerce Review – o privire aprofundată asupra puterii de vânzare a acestui popular constructor de site-uri web.

Ce constructor de site-uri de comerț electronic ar trebui să alegeți?

Știm că alegerea se poate simți copleșitoare, dar totul se reduce la scopul și dimensiunea magazinului tău online.

După ce am cercetat detaliat fiecare constructor de site-uri de comerț electronic, noi’revin într-o poziție excelentă pentru a-ți spune puțin mai multe despre ce platformă se potrivește nevoilor tale.

Pentru magazinele mari

daca tu’intenționăm să creăm un magazin de comerț electronic complet, să vindem 10+ produse și să avem o cifră de afaceri de 1000 $ +, noi’Recomand Shopify.

 • Planuri: 29 USD – 299 USD / lună
 • Modele: Peste 50 de teme moderne
 • Caracteristici / Instrumente: Gestionarea puternică a stocurilor, e-mail marketing și instrumente de vânzare. Practic orice tu’aveam nevoie de un magazin cu funcționare completă.
 • Comision: 2,9-2,6%, plus 30¢ taxa de tranzacție (cu excepția cazului în care tu’reutilizați plățile Shopify)

Ce’s Shopify face ca răspuns la pandemia Covid-19?

Aceasta’este un moment incert pentru a începe sau crește orice afacere, dar don’nu vă faceți griji – Shopify primește în totalitate asta. De fapt, a introdus o serie de măsuri noi și minunate pentru a sprijini întreprinderile mici în următoarele luni. Acestea includ:

 1. Punerea la dispoziție a cardurilor cadou fizice și digitale pe toate planurile. În acest fel, clienții dvs. vă pot sprijini fără să cumpărați produse fizice chiar acum.
 2. 200 milioane USD disponibili pentru finanțarea întreprinderilor mici (numai în SUA). Ca parte a unui parteneriat guvernamental, Shopify Capital oferă finanțare pentru a ajuta întreprinderile mici să se dezvolte într-un moment în care acestea ar putea avea un numerar redus.
 3. Extinderea procesului său gratuit la 90 de zile. Shopify și-a prelungit proba gratuită de la 14 zile la 90, oferind comercianților și mai mult timp pentru a încerca serviciul fără riscuri.
 4. Suport comunitar și webinete live. Virtual ‘meetups’ cu comunitatea Shopify pentru a împărtăși înțelepciune și sprijin.

Kudos mari pentru Shopify pentru răspunsul său rapid și angajamentul său de a sprijini întreprinderile mici acum și mereu.

Pentru magazinele mici

daca tu’reîncercăm să vindem câteva produse pe lateral, vă recomandăm Wix. Aceasta’este foarte ușor de configurat, iar design-urile arată grozav.

 • Planuri: 23 dolari – 49 dolari / lună
 • Modele: Peste 500 de teme elegante
 • Caracteristici / Instrumente: Mai puțin puternic decât Shopify’s, dar mai mult decât adecvat pentru un magazin mai mic
 • Comision: Nici unul

Pentru o comparație cot la cot a tuturor platformelor noastre de comerț electronic de top, consultați graficul nostru de comparare a comerțului online..

Testează-ți creatorul de site-uri de comerț electronic

daca tu’sunteți serios despre construirea unui magazin online de succes, atunci trebuie să vă testați constructorul de site-uri de comerț electronic înainte de a lansa site-ul dvs. de afaceri.

Cel mai bun mod de a face acest lucru este cu un proces gratuit – sau câteva!

Don’nu încercați decât unul – puteți experimenta și compara diferiți constructori de magazine online pentru a găsi cea mai potrivită pentru dvs. și afacerea dvs..

Urmați linkurile de mai jos pentru a vă înscrie la un proces gratuit:

 • Shopify – încercați o probă gratuită de 14 zile
 • Wix – încercați gratuit un plan premium timp de 14 zile
 • BigCommerce – începeți un proces gratuit de 15 zile

Când vă jucați cu producătorii de site-uri de comerț electronic, întrebați-vă:

 • Este ușor să alegeți un șablon / temă și să faceți modificări personalizate?
 • Șabloanele sunt potrivite pentru afacerea dvs.?
 • Este ușor să adăugați produse și să le categorizați?
 • Puteți edita navigarea pentru a include submeniuri și pagini noi?

Vrei să găsești o platformă care’nu numai că este ușor de utilizat, dar oferă tot ceea ce ai nevoie. Odata ce tu’Am decis ce aveți nevoie, petreceți ceva timp căutând graficul nostru de comparație pentru a găsi un constructor care vă bifează toate casetele.

După aceea, luați-o pentru o rotire! Cheia este să descoperiți ce constructor găsiți cel mai natural de utilizat și care este cel mai potrivit pentru tipul de magazin pe care doriți să îl construiți. Faceți câteva pentru un test de test și vedeți care vi se potrivește cel mai bine.

Înainte de a trece la pasul următor, asigurați-vă că aveți:

 • Decise cu privire la cel mai bun constructor de site-uri de comerț electronic pentru nevoile dvs. – fiecare are pro și contra
 • Ați testat constructorii de site-uri de comerț electronic selectat pentru a-l verifica’e o potrivire bună. Amintiți-vă că majoritatea platformelor oferă un proces gratuit, așa că’merită testat mai mult de unul

Căutați să construiți un site web fără un magazin online?

Acest ghid se concentrează pe crearea unui magazin online. Etapele sunt specifice comerțului electronic. Puteți face pași generali pentru construirea unui site web normal aici.

Lectură ulterioară:

Puteți citi, de asemenea, recenziile noastre despre Shopify, Wix și BigCommerce pentru a afla mai multe:

Review Shopify – descoperi de ce’e constructorul nostru de comerț electronic recomandat.

Wix eCommerce Review – care sunt avantajele și contra de vânzare cu Wix?

BigCommerce Review – aflați dacă BigCommerce are instrumente care să vă impulsioneze magazinul’creșterea s.

Pasul 2: Alegeți cel mai bun plan pentru dvs.

Odata ce tu’ați testat câțiva constructori și sunt mulțumit de alegerea dvs., trebuie să vă înscrieți la planul potrivit pentru a putea obține clădirea.

Diferite niveluri de planuri vin cu caracteristici diferite. Ca tine’Așteptați, cu cât plătiți mai mult, cu atât veți primi mai mult. Care plan vi se potrivește cel mai bine depinde de mărimea afacerii dvs. și de ambițiile dvs. de creștere.

daca tu’reîncercați să creați un magazin de comerț electronic, veți avea nevoie de un plan plătit. Încărcarea și vânzarea de produse necesită un software mai complicat decât construirea unui site web normal.

Planurile încep de la doar 12 dolari pe lună (Weebly’s Plan Pro). Acea’este mai mică decât o pizza mare de la Domino’s!

Aici’aruncați o privire rapidă asupra prețurilor de pornire ale primilor cinci producători de magazine online:

Ecommerce BuilderWeeblySquarespaceWixShopifyBigCommercePret / lunaPlan
$ cu 0$ de 18$ de 23$ de 29$ 29.95
Liber

Afaceri

Business Basic

Shopify de bazăStandard

Aceste prețuri reprezintă cel mai ieftin plan care vă permite să vindeți online – Weebly vă permite să vindeți online gratuit, ceea ce este destul de rar! Cu toate acestea, tu’Va trebui să faceți upgrade la planul profesional de 12 USD pe lună pentru a elimina reclamele din magazinul dvs..

daca tu’lansați primul dvs. magazin online, Basic Shopify, Wix eCommerce și BigCommerce Standard vă vor oferi cu ușurință suficientă putere de foc.

Când înveți cum să faci un magazin online, o regulă generală este: cu cât aveți mai multe produse și venituri, cu atât aveți nevoie de un plan mai bun.

Atenție! Obțineți până la trei luni gratuit cu BigCommerce

Am vrut doar să vă anunțăm că, pentru o perioadă limitată de timp, BigCommerce oferă până la trei luni libere când vă înscrieți la un nou plan. Du-te să-l vezi!

Câte produse plănuiești la vânzare?

daca tu’nu intenționezi să vinzi multe produse, poate fi potrivit un plan mai simplu cu rate mai mici. Acolo’nu are nicio limită de produs pentru niciunul dintre BigCommerce sau Shopify’principalele planuri.

Cu toate acestea, cu cât vindeți mai multe produse, cu atât actualizarea la un plan avansat are sens financiar.

Acest lucru se datorează taxelor de tranzacție. daca tu’generați o mulțime de dolari în venituri, chiar și o ușoară scădere a comisioanelor vă poate stimula linia de jos.

Cât de mult vrei să plătești?

Pentru a începe un magazin online, dumneavoastră’Am nevoie de un plan de comerț electronic.

Shopify Basic și Standard BigCommerce costă ambele sub 30 de dolari pe lună, în timp ce comerțul electronic Wix începe de la 23 de dolari. Dacă produsele zboară de pe rafturile tale virtuale, aceste sume par foarte banale.

Don’nu vă faceți griji dacă’nu sunteți sigur la ce plan de prețuri vă puteți înscrie. Vorbeste cu un consilier la constructorul magazinului și ei’Voi fi capabil să vă ajut.

Ce caracteristici ai nevoie?

Nu uitați, magazinele diferite au nevoi diferite. Shopify și BigCommerce pot fi mai scumpe, dar oferă mai multe funcții. Wix eCommerce este bun pentru esențialele goale.

Cu cât plătiți mai mult, cu atât veți obține mai mult, deoarece acest tabel de Shopify’caracteristicile s arată:

PlanBasic ShopifyShopifyAdvanced ShopifyLunarPreț lunar plătit anualCaracteristici cheieCel mai bun pentru
$ de 29$ 79$ 299 alineatul
$ 26.10$ 71,10$ 269.10

Magazin online

Produse nelimitate

Lățime de bandă nelimitată

Integrare multicanal

Recuperarea coșului abandonat

Coduri de reducere

Conturi de personal (2 max)

Tipăriți etichete de transport

Aplicația POS Shopify

Acces la Centrul de aplicații Shopify

Totul din planul Shopify

Conturi de personal (5 max)

Carduri cadou

Rapoarte profesionale

Totul din planul Shopify Advanced

Conturi de personal (15 max)

Creator de raport avansat

Ratele de expediere calculate de terți

Lansarea unui magazin online cu drepturi deplineCreșterea magazinului onlineMărirea unei afaceri consacrate

Un alt exemplu ar fi segmentarea mai mare a clienților pe BigCommerce’s Plus plan. Puteți menține clienții fideli care se întorc prin configurarea unui program de recompense.

Puteți construi un magazin online gratuit?

Da! Am vorbit deja despre Weebly, care vă permite să vindeți online fără să plătiți un singur cent. Acesta este cel mai bun constructor de comerț electronic din jur, dar’nu este singurul.

Cartel mare’Planul gratuit vă permite în prezent să vindeți online fără a fi nevoiți să plătiți nicio taxă lunară. Fiți atenționat, însă – planul său gratuit este incredibil de limitat.

Când am testat Big Cartel, acesta a marcat foarte slab în comparație cu alți constructori de comerț electronic cum ar fi Shopify și BigCommerce, oamenii găsind că este cel mai greu constructor de magazine online de utilizat. De fapt, Big Cartel a urmărit în ultimul rând cercetările noastre cu un nivel scăzut 2,9 stele din 5!

Chiar și pe un plan plătit, nu donăm’nu recomand Cartel Mare decât dacă ești’vând articole unice, unice, precum opere de artă. Aveți nevoie de abilități de codare pentru a utiliza Big Cartel și îi lipsește cu adevărat caracteristici serioase.

Pe planul gratuit puteți vinde doar 5 produse cu o imagine afișată pentru fiecare. Aceasta’e bine dacă vrei să ai o prezență online de bază cu adevărat de bază, dar dacă ai ambiții să crești, tu’Vreau să trec la un plan premium.

Reversul modernizării

Adevărul este că primești pentru ce plătești. Planurile de bază sunt excelente pentru început, dar deblocați funcții mai avansate atunci când faceți upgrade. Acest grafic arată trei dintre cele mai importante funcții de comerț electronic: integrare multicanal, recuperare de coș abandonată și certificate SSL.

Constructorul dvs. Caracteristici Basic Advanced logo shopify mic constructor de site-uri web Încercați astăzi Citiți recenzia completă Integrare multicanal Recuperare coș Securitate SSL gratuită Încercați astăzi Citiți recenzia completă Încercați astăzi Citiți recenzia completă Integrare multicanal Recuperare coș Securitate SSL gratuită Încercați astăzi Citiți recenzia completă logo-ul bigcommerce Încercați astăzi Citiți recenzia completă Integrare multicanal Recuperare coș Securitate SSL gratuită Încercați astăzi Citiți recenzia completă

Odata ce tu’ai ales un constructor de site-uri de comerț electronic și ai ales planul tău premium perfect, următorii pași sunt:

 • Alegeți un șablon comerț electronic
 • Personalizați-vă magazinul’s design template
 • Adăugați produse în magazinul dvs.
 • Stabiliți metode de plată
 • Sortează setările de transport
 • Previzualizați, testați și publicați magazinul dvs. online

Înainte de a trece la pasul următor, asigurați-vă că aveți:

 • Comparativ cu funcțiile oferite de constructorul site-ului dvs. de comerț electronic pentru a găsi potrivirea potrivită pentru magazinul dvs. În caz de îndoială, începeți un plan mai ieftin și faceți upgrade la o dată ulterioară

Comparați topul nostru cinci producători de magazine de comerț electronic’ planuri:

Preț Shopify – pentru o listă completă cu Shopify’planurile s, inclusiv prețul și caracteristicile

Prețuri Wix – fiecare plan disponibil de la Wix și ce obțineți

Prețuri BigCommerce – aflați mai multe despre BigCommerce’s planuri diferite

Prețuri Squarespace – o privire la Squarespace’planuri și șabloane frumoase

Prețuri Weebly – detalierea a ceea ce obțineți pe fiecare plan Weebly

Pasul 3: Obțineți un nume de domeniu pentru magazinul dvs.

Un nume de domeniu este bitul dintr-o adresă URL care identifică magazinul dvs.’numele.

Un nume de domeniu bun este cheia lansării unui magazin online de succes. Creează încredere cu clienții și ajută la stabilirea mărcii tale.

Lăsa’îți spun’re Nike (cu toții putem visa). Mai jos este Nike’s URL, cu numele de domeniu cu caractere aldine:

https: // www.nike.com

Acesta este domeniul principal. Aceasta’s ce văd clienții în bara de adrese și căutările Google. Gândește-te la numele domeniului tău ca la semnul care stă deasupra unui magazin de viață reală.

Puteți cumpăra un nume de domeniu prin Shopify, Wix și BigCommerce pentru aproximativ 10 – 20 $ pe an. În mod alternativ, puteți utiliza un registrator de nume de domeniu, cum ar fi Domain.com, pentru a achiziționa un domeniu și a-l lega de constructorul de magazine online.

Sfatul nostru: Odata ce tu’v-ați înregistrat numele de domeniu pentru anul, setați un memento de calendar pentru a-l reînnoi înainte de data de expirare.

Deține deja un nume de domeniu?

Dacă dețineți deja un nume de domeniu, don’nu vă faceți griji. Puteți transfera numele către constructorul magazinului online și anula acordul cu furnizorul inițial.

Sau, dacă doriți să rămâneți cu furnizorul dvs. de domeniu, puteți conecta domeniul dvs. la pagina dvs. de constructor. Pentru a face acest lucru, contactați furnizorul dvs. de domeniu curent.

Pentru ușurința de utilizare, noi’v-aș recomanda să sortați un domeniu cu constructorul dvs. Face învățarea cum să construiți un magazin online de la zero și mai simplu!

Înainte de a trece la pasul următor, asigurați-vă că aveți:

 • Alegeți numele dvs. de domeniu ideal (nu uitați să alegeți codul de țară potrivit, evitați alte nume de marcă, fiți unici și memorabili și adăugați un cuvânt cheie)
 • Verificată numele dvs. de domeniu este disponibil (și în buget)
 • Ați achiziționat numele de domeniu
 • Setați un memento de calendar pentru a-l reînnoi înainte de data de expirare – altfel riscați pe altcineva să-l scoată și să-l vândă înapoi la un preț umflat!

Alegeți și cumpărați nume de domeniu de pe Shopify, Wix și BigCommerce

Cum să cumpărați un domeniu de pe Shopify

Cum să cumpărați un nume de domeniu pe Wix

Cum să cumpărați un domeniu pe BigCommerce

Pasul 4: alegeți șablonul dvs. de comerț electronic

Cu șabloane (uneori cunoscute sub denumirea de teme), puteți face site-ul dvs. să arate bine fără a fi un expert în proiectare sau a atinge orice cod!

Selectarea temelor în Shopify și BigCommerce este ușoară. Tot ce trebuie să faceți este să selectați un șablon din constructor’s marketplace.

șabloane pentru magazinele de comerț electronicShopify are o gamă de modele uimitoare pline de caracteristici pentru a vă construi magazinul online’s design

Cu Wix, Squarespace și Weebly, acesta’este foarte asemănător. Tu’Voi începe prin alegerea unui șablon, care sunt împărțite în diferite categorii. Fiecare categorie reprezintă o industrie diferită. De exemplu, tu’Voi avea șabloane pentru blogging, servicii pentru companii și magazine online.

Squarespace are cele mai bune modele de calitate de pe piață, deci dacă trebuie să faceți cu adevărat ca produsele dvs. să iasă în evidență’este un loc minunat pentru a începe să cauți.

Cum alegeți șablonul potrivit?

Puneți-vă aceste trei întrebări pentru a afla ce șablon este potrivit pentru dvs.:

 1. Ce caracteristici vrei să aibă magazinul tău?
 2. Ce stil de pagină doriți?
 3. Cum doriți ca clienții să se deplaseze în magazinul dvs.?

Lăsa’Privește aceste detalii…

Ce caracteristici dorești să ai magazinul tău?

Caracteristicile sunt o parte cheie a modului de a construi un magazin online. Întreabă-te ce’este important pentru magazinul dvs. online: aveți nevoie de hărți, galerii sau o pagină despre noi? Ce zici de videoclipuri pe pagina ta de pornire?

Unele șabloane vin cu mai multe caracteristici decât altele. Gândiți-vă ce caracteristici are magazinul dvs., apoi faceți o listă.

Când căutați o temă în constructorul dvs.’s marketplace, filtru după caracteristici. Limitarea opțiunilor vă poate ajuta să găsiți tema care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs..

Ce stil de pagină doriți?

Prima pagină este primul lucru pe care îl văd clienții. Aceasta’e ca vitrina ta.

Clienții ar trebui să poată spune dintr-o singură privire exact ce tip de afacere ești.

Pagina dvs. de pornire ar putea fi o simplă imagine, o prezentare de diapozitive sau un videoclip. Decideți care să alegeți pe baza obiectivelor dvs. de afaceri.

De exemplu, magazinele care vând produse de lux ar trebui să lase imaginile elegante să vorbească. Magazinele care vând produse mai complicate ar putea dori o imagine mai simplă, însoțită de mai mult text.

Cum doriți ca clienții dvs. să vă navigați în magazin?

Majoritatea cumpărătorilor vor părăsi un site web după 10-20 de secunde. Aceasta’sunt cruciali că pot găsi ceea ce ei’Caut fără probleme.

O bară de navigare lină este integrantă. Vă permite clienților să se deplaseze ușor prin site-ul dvs. și vă va răsplăti cu mai multe vânzări.

O navigație neplăcută este ca un drum cu o mulțime de găuri și fără indicatoare stradale. Clienții vor fi frustrați pentru că au câștigat’nu vor putea găsi ceea ce ei’caut.

Puneți-vă paginile de la stânga la dreapta, începând cu cea mai importantă pagină. Don’nu includ pagini care nu sunt’este important pentru afacerea dvs. – includeți-le ca elemente din meniul derulant.

De asemenea, bara de navigare trebuie să fie ușor de citit. Utilizatorii de Internet scanează o pagină într-un “F” forma, astfel încât magazinele care au un antet și o bară laterală distinctă din stânga paginii funcționează cel mai bine.

Când vine vorba de culoare, vrei ceva’e inofensiv și se potrivește industriei tale. Citiți ghidul nostru despre alegerea culorii perfecte aici.

construiți un magazin online cu magazinFolosind o platformă de comerț electronic, puteți proiecta un magazin online cu o bară de navigare clar prevăzută. Retailerul SWL a făcut exact asta cu Shopify! Înainte de a trece la pasul următor, asigurați-vă că aveți:

 • Întrebați-vă următoarele trei întrebări care vă vor ajuta să alegeți șablonul potrivit pentru site-ul dvs.: ce caracteristici doriți să aibă magazinul dvs., ce stil de pagină doriți și cum doriți ca clienții să se deplaseze în magazinul dvs.?
 • Ați găsit și testat câteva șabloane potrivite din selecția oferită de constructorul dvs. de site-uri, înainte de a vă baza pe favoritul dvs. – unii construitori nu’nu vă va permite să vă schimbați șablonul odată ce site-ul dvs. a fost redat, așa că asigurați-vă că aflați dacă acesta este cazul dvs.

Alegerea temelor pe Shopify, Wix și BigCommerce:

Alegeți din Teme Shopify

Alegeți dintre Temele Wix

Alegeți dintre Temele BigCommerce

Pasul 5: Personalizați șablonul dvs. de comerț electronic

Odata ce tu’ai selectat un șablon / temă, îndreaptă-te către magazinul tău’instrument de administrare pentru a începe personalizarea.

Personalizarea este ușoară și puteți modifica aproape orice. Aceasta include:

 • Dimensiunea textului și fontul
 • Schema de culori
 • Imagini
 • Poziționarea produselor
 • Caracteristici
 • Încorporarea social media

Lista continuă.

Majoritatea constructorilor de magazine online vă vor permite, de asemenea, să încorporați aplicații. Acestea se găsesc pe piața de aplicații și pot fi utilizate pentru a acoperi orice funcții de care aveți nevoie, pentru că platforma nu poate fi deja încorporată.

Doriți să vedeți un exemplu de temă bună a magazinului de comerț electronic în acțiune?

Acest magazin online a fost construit folosind Wix ADI (Artificial Design Intelligence) în doar câteva minute. Aici, puteți vedea cât de ușor este să editați și să personalizați șablonul – înlocuiți pur și simplu imagini, text, adăugați videoclipuri sau schimbați schema de culori pentru a vă potrivi propriul branding și design:

personalizați magazinul wixȘabloanele excelente disponibile de pe platformele de top de comerț electronic fac crearea unui magazin online elegant, ușor … și distractiv! Înainte de a trece la pasul următor, asigurați-vă că aveți:

 • Înlocuiește tot conținutul șablonului implicit (text, imagini etc.) cu unul propriu
 • Adăugați funcționalitate suplimentară magazinului dvs. prin instalarea aplicațiilor de la constructor’magazinul propriu de aplicații (dar nu uitați că le puteți adăuga sau elimina oricând, așa că acolo’nu are nicio presiune să faci totul înainte de a lansa site-ul)

Sfaturi în profunzime pentru șabloane:

Trei criterii simple care vă ajută să alegeți designul șablonului dvs. de site

Șabloane gratuite pentru site-ul de comerț electronic – inspirație din șabloane excelente

Cum să alegeți o schemă de culori pentru site-ul dvs. web – alegeți schema de culori potrivită

Pasul 6: Adăugați produsele dvs.

Acum tu’Am creat un magazin online elegant folosind un șablon, trebuie să adăugați produsele.

pagina produsului cu gravitație zeroZeroGravity.com este un magazin online construit folosind Shopify și și-a proiectat paginile de produse pentru a se potrivi cu produsele sale unice

Folosind un producător de magazine online, aveți un control deosebit asupra paginilor de produse. Imaginea de mai sus arată cum puteți combina stilul cu minimalismul pentru a crea un aspect unic.

Principalele lucruri de care aveți nevoie pentru a adăuga un produs sunt:

 • Nume
 • Preț
 • Categorie
 • Greutate (pentru produse fizice)
 • File (pentru produse descărcabile precum ebooks).

Diferiți constructori de site-uri de comerț electronic au limite diferite pentru:

 • Numărul de produse pe care le puteți încărca
 • Numărul de opțiuni pentru fiecare produs (același produs, dar într-o dimensiune sau culoare diferită)
 • Numărul de variante de produs (o combinație de două opțiuni: de exemplu, un tricou albastru în mijlocul mărimii)

Asigurați-vă că verificați fiecare constructor’s limita respectă afacerea dvs.’nevoile s.

BuilderWeeblySquarespaceWixShopifyBigCommerceLimita produsului la cele mai ieftine
Planul de comerț electronicPret / luna
NelimitatNelimitatNelimitatNelimitatNelimitat
$ cu 0

$ de 18

$ de 23

$ de 29$ 29.95

Shopify și BigCommerce vă permit să vindeți produse nelimitate pe planurile lor de prețuri mai ieftine, dar alți producători de site-uri de comerț electronic vă pot limita la planurile cu nivel inferior.

Trei ingrediente cheie pentru încărcarea de produse excelente sunt:

 1. Descrierea produsului
 2. Imagini de produs
 3. Categorii de produse

Sub noi’Arunc o privire la toate cele trei.

Știți ce produse vă oferă’mă voi vinde?

Inspirați-vă cu ghidurile noastre de vânzare machiaj, artă, și chiar alimente pe net.

Cum scrieți descrieri câștigătoare ale produsului?

Descrierile dvs. de produse trebuie să fie convingătoare, dar aici sunt trei lucruri de evitat:

 • Jargon complex
 • clişeele
 • Propoziții lungi

Aici’este un exemplu de descriere bună a produsului:

firewire surfboard descriere produsMagazinul online Firewire Surfboards a fost construit pe BigCommerce și combină o descriere detaliată a produsului cu mai multe imagini și chiar un videoclip pentru a atrage clienții.

O descriere detaliată a produsului poate fi diferența dintre efectuarea unei vânzări și nu.

Retailerul prezintă caracteristicile tehnice ale cutiei lor de instrumente, apoi explică beneficiul cumpărătorului.

Un alt lucru de care trebuie să ții cont atunci când scrii descrieri de produse este SEO (optimizarea motorului de căutare). Acesta este locul în care vă veți clasifica pe Google atunci când clienții caută produse precum a ta. Cu cât ai rang mai mare, cu atât vei primi mai mult trafic.

Cu cât este mai mult trafic, cu atât sunt mai multe vânzări. Includeți câteva dintre cuvintele cheie referitoare la produsul dvs. atunci când scrieți descrieri. Ai spus’vindeți treninguri vintage – include ‘epocă’ și ‘formatori’ în descriere.

Aflați cum puteți scrie descrieri de produse în ghidul nostru util.

Cum faceți cele mai bune imagini de produs?

Ca și descrierea, imaginile dvs. ar trebui să reflecte cu exactitate ceea ce vă’vinzi.

Iată câțiva indicatori atunci când înveți cum să faci un magazin online care să arate bine și să vândă.

 • Folosiți imagini de înaltă calitate nu selectați niciodată imagini care sunt neclare sau prea mici
 • Asigurați-vă că fiecare imagine are aceeași dimensiune Utilizați un instrument precum Photoshop pentru a redimensiona imaginile la aceeași dimensiune
 • Fa-ti propriile fotografii – Utilizați un smartphone bun (cum ar fi un iPhone X) pentru a face propriile fotografii, dacă puteți
 • Oferiți o opțiune de 360 ​​de grade asigurați-vă că clienții vă pot vedea produsele din toate unghiurile
 • Adăugați imagini de variație a produsului asigurați-vă că cumpărătorii pot privi produsul în toată gama de culori
 • Adăugați o opțiune de zoom oferă clienților șansa de a-ți vedea produsul’s detail (Aceasta este o caracteristică pe care o aveți’Vreau să verificați furnizorul ales de dvs.)

Ultima – dar în niciun caz – întreabă-ți: imaginile produsului tău sunt optimizate?

Puteți optimiza cu ușurință imaginile folosind un instrument gratuit de comprimare online. Practic, aceasta reduce dimensiunea fișierului imaginii dvs. fără a afecta prea mult calitatea și poate face minuni pentru viteza site-ului!

Imaginile sunt o modalitate excelentă de a vă afișa produsele. Dar cu cât mai multe imagini are magazinul dvs., cu atât mai mult poate dura pentru a încărca, astfel încât optimizarea este super importantă.

Găsirea echilibrului corect între imaginile de cea mai bună calitate și viteza site-ului este crucială.

Adăugarea de produse pe Builderul dvs. de magazine:

Cum să adăugați produse pe Shopify

Cum să adăugați produsele dvs. pe Wix

Cum să adaugi produse pe BigCommerce

Doriți mai multe informații despre imagini?

Cum să faceți fotografii pentru produse – descoperiți cum să faceți mai multe fotografii profesionale pentru a stimula vânzările în ghidul nostru util.

Cum să editați imagini precum un Pro All By Yourself – vă întrebați cum să adăugați acele atingeri finale fotografiilor produsului dvs.? Le dezvăluim pe toate în ghidul nostru de experți!

Ce spuneți despre categoriile de produse de construcție?

Categoriile de produse sunt diferite domenii în care produsele dvs. pot sta, ceea ce face ușor pentru clienți să găsească ceea ce le oferă’cauți în magazinul tău. Exemple de categorii includ bărbați’s, femei’s, accesorii, nou în și vânzare.

Cel mai simplu mod de a crea idei de categorii este să vă întrebați: ce ați dori dacă ați debarcat pe site-ul dvs.?

Vă recomandăm nu mai mult de cinci categorii. În plus, riscați să vă confundați cumpărătorii cu prea multe opțiuni.

Iată care sunt principalele lucruri care trebuie luate în considerare atunci când construiți pagina categoriei de produse:

  • Gama de prețuri – afișarea gamelor de prețuri pe pagina dvs. de categorii adaugă claritate și împiedică clienții să răsfoiască produsele pe care le pot’nu-mi permit
  • Produse recomandate – un mod bun de a-ți conduce clienții pe calea preferată de cumpărături
  • Opțiuni de filtrare – permiteți clienților dvs. să filtreze după dimensiune, preț sau nume de marcă. Cu cât le puteți oferi mai multe opțiuni, cu atât sunt mai fericiți și cu atât mai mulți bani vor cheltui
  • Oferiți informații suplimentare despre produs – clientul dvs. a navigat într-o anumită secțiune a magazinului. Aceasta’e corect să presupun că doresc mai multe informații despre produsele pe care le au’te vizualizezi

Înainte de a trece la pasul următor, asigurați-vă că aveți:

 • A urmat sfaturile noastre pentru a scrie descrieri excelente de produse și pentru a face fotografii utile
 • A decis modul cel mai bun de a vă clasifica produsele și a adăugat categorii de produse relevante
 • Ați încărcat produsele pe site-ul dvs.!

Pentru mai multe informații despre ghidurile de produse, consultați articolul nostru aici:

Cum să proiectați o pagină de produse câștigătoare pentru clienți pentru magazinul dvs. de comerț electronic

Aflați mai multe despre puterea recenziilor de produse din infografia noastră utilă: cum să folosiți recenziile online pentru a comercializa generații diferite

Pasul 7: Configurați metodele de plată

În continuare, trebuie să configurați metoda de plată. Aceasta este o parte crucială a transformării unui browser într-un cumpărător.

Constructorii de site-uri de comerț electronic fac acest lucru ușor pentru tine. Aceștia optimizează procesul, astfel încât să poți atinge terenul cu cele mai bune (și cele mai eficiente) opțiuni de plată.

Constructorii de site-uri de comerț electronic ajută prin conectarea directă la mai multe opțiuni de plată diferite, cum ar fi PayPal, Visa, Apple Pay și Mastercard.

BuilderWeeblySquarespaceWixShopifyBigCommerceOpțiuni cheie de plată
PayPal

Dunga

Pătrat

PayPal

Dunga

Apple Pay

PayPal

Dunga

Pătrat

10+ opțiuni de plată suplimentare

PayPal

Dunga

Apple Pay

Amazon

Cumpărați plăți

100+ opțiuni de plată suplimentare

PayPal

Dunga

Pătrat

Amazon

Apple Pay

Plată Mondială

Plăți în portofel digital

Ce opțiuni de plată pot adăuga?

Cele mai populare trei moduri de a accepta plățile pe magazinul dvs. de comerț electronic sunt:

 1. Cont comerciant și gateway de plată – sunteți partener cu o bancă, apoi acceptă plăți pentru dvs. și canalizează banii în contul dvs. bancar de afaceri
 2. Pachetele de gateway de plată – utilizați software all-in-one, care vă va conecta magazinul’coșul de cumpărături în rețeaua de procesare a cardurilor
 3. Prelucrare simplificată de plată cu cardul de credit – utilizați un serviciu care se integrează cu magazinul dvs.’s checkout, cum ar fi Shopify’poarta de intrare a plăților proprii. Cumpărătorii tăi au câștigat’nu trebuie să părăsiți site-ul pentru a finaliza o achiziție

Cum aleg cea mai bună metodă de plată?

Aflați câte vânzări vă așteptați să faceți și ce tip de persoană vă va cumpăra produsele.

Aflați de unde sunt clienții. Dacă aveți clienți din diferite țări, asigurați-vă că îndepliniți fiecare naționalitate’nevoile s. Cumpărătorii din Canada, de exemplu, au preferințe de plată diferite față de cumpărătorii din Texas.

Don’nu alegeți o metodă de plată fără să vă prelucrați magazinul’are nevoie mai întâi.

Ce zici de securitate?

Securitatea este o mare îngrijorare pentru cumpărătorii online. Dar puteți elimina toate grijile lor dacă vă asigurați site-ul. Si el’e mai ușor decât crezi!

Constructorii de magazine online sortează asta pentru dvs. cu certificate SSL.

SSL înseamnă Secure Socket Layer. Acesta criptează utilizatorii’ date, ceea ce face ca experiența lor de cumpărături online cu dvs. să fie complet sigură.

Majoritatea platformelor de comerț electronic includ acest lucru în planurile lor, dar dacă nu’t, îl vor avea ca supliment.

Deci, cum arată asta? Aruncați o privire la pagina principală a acestui magazin pe care l-am făcut folosind Shopify. Puteți vedea lacatul verde înconjurat în colțul din stânga sus:

Shopify securitate ecuație verde-minPlatformele de comerț electronic au grijă de securitatea magazinului tău. Clienții se vor simți în siguranță cheltuindu-și banii pe site-ul dvs..

Aceasta are două avantaje importante pentru afacerea dvs.:

 1. Clienții se vor simți la cumpărături în siguranță pe magazinul dvs..
 2. Google vă va răsplăti magazinul cu clasamente superioare.

Shopify, de exemplu, vine cu SSL Security incorporat și vă oferă acces la peste 100 de gateway-uri de plată. Acestea includ Visa, PayPal, Amazon și Apple Pay.

Cât costă aceste opțiuni de plată?

Diferite metode de plată vin cu taxe și taxe diferite.

Taxele sunt adesea reunite, așa că trebuie să-ți faci timp pentru a le debloca. Asigură-te că’revendică exact cât de mult’voi plăti și ce tu’voi plăti.

Taxele de card de credit sunt inevitabile. ei’este prelevat de către furnizorul de carduri (Amex, de exemplu) și apoi transmis de constructor.

Taxa generală pentru utilizarea procesoarelor de plată variază, de obicei de la aproximativ 1% + 10p pe tranzacție la 3% + 30p pe tranzacție.

Dacă utilizați Shopify’Procesorul propriu, Shopify Payments, toate taxele de tranzacție sunt scutite la sfârșitul lor.

Aceasta înseamnă că, dacă ați accepta o plată cu cardul de 100 GBP, dvs.’Voi plăti doar rata de 2,2% + 20p pentru acea plată, direct de la procesatorul de plată individual.

Înainte de a trece la pasul următor, asigurați-vă că aveți:

 • Decide care dintre cele trei opțiuni de plată ar funcționa cel mai bine pentru magazinul tău prin compararea diferitelor taxe și logistică
 • Verificați dacă site-ul dvs. este deja securizat cu un certificat SSL și l-ați cumpărat unul separat’nu sunt deja incluse

Mai multe informații de plată:

Cum să configurați plățile în Shopify

Cum să configurați plățile în Wix

Cum să configurați plățile în BigCommerce

Pasul 8: Sortează setările de expediere

Tu’Am adăugat produse și opțiuni de plată pentru clienți să le cumpere. Urmatorul se asigură că puteți livra acele produse.

Pentru a înțelege cum să construiți un magazin online, trebuie să înțelegeți cum funcționează opțiunile de transport.

Diferiți producători de site-uri de comerț electronic oferă diferite opțiuni de transport. Consultați tabelul de mai jos pentru mai multe informații despre opțiunile pe care le oferă fiecare constructor de site-uri de comerț electronic:

BuilderShopifyWixBigCommerceSquarespaceWeeblydropshippingInstrumente de gestionare a transportului maritimEtichete de transport imprimabileFurnizori de transport pre-configurare
&# 10004;&# 65039;&# 10060;&# 10004;&# 65039;&# 10060;&# 10060;
&# 10004;&# 65039;&# 10004;&# 65039;&# 10004;&# 65039;&# 10004;&# 65039;&# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039;&# 10060;&# 10004;&# 65039;&# 10060;&# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039;&# 10004;&# 65039;&# 10004;&# 65039;&# 10060;&# 10004;&# 65039;

Pentru a începe expedierea produselor, dumneavoastră’Va trebui să adăugați o adresă de origine și tipuri de pachete. Mai jos, acoperim casetele pe care trebuie să le bifați atunci când configurați transportul în magazinul dvs..

Care este adresa dvs. de origine a transportului?

Acest lucru este important dacă trimiteți produse de la o adresă care’nu e biroul tău. Ar trebui să introduceți o origine de transport separată pentru a vă asigura că tarifele și taxele de transport sunt corecte.

Odata ce tu’v-ați adăugat adresa, puteți imprima etichete de transport și primiți oferte.

Ce zone de expediere doriți să expediați?

Tarifele de expediere variază în funcție de țările și regiunile (zonele) în care expediați. Producătorii de magazine online vă permit să percepeți tarife diferite pentru clienți, în funcție de ce zonă se află’reintru.

daca tu’ești un magazin din SUA, de exemplu, poți percepe transporturi mai ieftine către clienții dintr-un stat mai aproape de centrul tău de distribuție.

Pagina de admin constructor de magazin va arăta în ce zone expediați, împreună cu toate tarifele individuale de expediere.

Care sunt diferitele opțiuni de transport?

Odata ce tu’Am stabilit unde doriți să expediați produsele, puteți decide modul în care le livrați.

Se reduce la înțelegerea tipurilor de transport disponibile:

Servicii de transport maritim

Folosind constructorii de magazine online, puteți oferi clienților niveluri diferite de transport.

Dacă un client dorește, poate plăti mai mult pentru ca comanda să fie livrată mai rapid.

Tu’Va trebui să alegeți un curier pentru a vă livra produsele în siguranță clienților. Curierii populari includ:

 • USPS
 • Postare Canada
 • FedEx

Constructorii de site-uri de comerț electronic cum ar fi Shopify și BigCommerce au parteneriate cu curieri populari și de încredere. Acest lucru vă face viața mult mai ușoară, deoarece vă oferă acces la reduceri la transport și la tarife de transport în timp real.

Înainte de a trece la pasul următor, asigurați-vă că aveți:

 • S-a adăugat o adresă de origine a expedierii
 • Parteneriat cu un curier (Fedex, de exemplu)
 • Greutăți de pachet introduse
 • A fost selectată o opțiune de transport (transport gratuit, de exemplu)

Pasul 9: Previzualizare, testare… Și publicați-vă magazinul online

Informații de expediere pentru fiecare constructor:

Cum să configurați transportul pe Shopify

Cum să configurați transportul pe Wix

Cum să configurați transportul pe BigCommerce

Sau consultați Ghidul nostru pas cu pas pentru produsele de transport complete pentru o defalcare completă a modului de configurare a transportului pentru magazinul dvs. online.

Acum ar fi trebuit să adăugați produsele, să vă personalizați magazinul’s sablon, configurați-vă plata și transportul și ați sortat magazinul’setările s.

Tu’sunt foarte aproape acolo…

Dar acolo’e un pas important de urmat înaintea ta’Am terminat de creat magazinul online: testarea acestuia.

Constructorii de site-uri de comerț electronic fac foarte ușor testarea și previzualizarea magazinului online înainte de publicare.

Testarea magazinului dvs. este cea mai bună metodă de a vă asigura’satisfaceți-vă clienții’ are nevoie.

Când previzualizați și testați magazinul dvs., aici’sunt lucrurile cheie care trebuie verificate:

În cele din urmă, sortați-vă magazinul’s Setări

Înainte de a accesa publicarea, ultimul lucru de făcut este să verificați dublu magazinul’setările s! Fără setări adecvate, magazinul dvs. a câștigat’nu pot rula corect.

Mergeți la secțiunea Setări magazin din platforma dvs. și completați preferințele pentru fiecare dintre următoarele:

 • Limba: selectați limba pe care o vor vedea clienții la fața locului
 • Valută: alegeți moneda preferată
 • Fus orar: setarea fusului orar potrivit vă ajută să urmăriți comenzile
 • Abordare: afișează informațiile de contact
 • Magazin Nume: așa’Voi apărea în magazin’e-mailuri, pagini de pornire și căutări online
 • Detalii de contact: un număr de telefon public și o adresă de e-mail adresată clienților
 • Setări comenzi: setați dacă adăugați taxe la prețul produsului sau nu
 • Setări produs: puteți decide ce informații trebuie afișate clienților, cum ar fi greutatea sau evaluarea produsului

daca tu’nu sunteți sigur ce înseamnă acestea și alte setări mai obscure, adresați-vă producătorului magazinului online’echipa de sprijin.

Înainte de a trece la pasul următor, asigurați-vă că aveți:

 • Ați testat procesul de efectuare a plății (cu toate opțiunile de plată), verificând dacă toate taxele și taxele de transport sunt calculate corect, articolele potrivite apar în coș la prețurile corecte și pot fi aplicate orice reduceri / promoții suplimentare
 • A fost navigat pe site-ul dvs. pentru a verifica erorile
 • Testat toate cele de mai sus pe o varietate de dispozitive
 • Verificat site-ul dvs.’setările s

Și odată’sunt fericit cu tot, lovește ‘Publica’!

Configurarea setărilor magazinului

Cum să configurați setările magazinului dvs. pe Shopify

Cum să configurați setările magazinului dvs. pe Wix

Cum să configurați setările magazinului dvs. pe BigCommerce

Utilizarea unui Website Builder pentru a construi un magazin online: Întrebări frecvente

Opțiunea 2: Utilizați WordPress cu Bluehost și WooCommerce

Cum să construiți un magazin online folosind WordPress

 1. Decide dacă WordPress este potrivit pentru tine.
 2. Găsiți găzduire web fiabilă (vă recomandăm Bluehost).
 3. Alegeți și înregistrați un nume de domeniu unic.
 4. Instalați WordPress și configurați WooCommerce.
 5. Adăugați produse.
 6. Alege-ți tema perfectă de design.
 7. Personalizați-vă magazinul.
 8. Alegeți și instalați plugin-uri utile.
 9. Efectuați verificările finale, apoi publicați.

Pasul 1: Decideți dacă WordPress este potrivit pentru dvs.

Construirea unui magazin online cu un producător de comerț electronic este foarte simplă – tot ce trebuie să faci este să alegi care platformă este cea mai potrivită pentru tine și tu’repede. Pe de altă parte, WordPress necesită ceva mai mult timp pentru a merge mai departe.

Oamenii iubesc WordPress pentru că’este o platformă atât de puternică și personalizabilă – peste o treime din toate site-urile web sunt construite folosind WordPress și’e ușor de văzut de ce. Obțineți control total asupra site-ului dvs. web’designul, caracteristicile, securitatea și multe altele, ceea ce îl face atât personalizabil cât și scalabil.

Singurul obstacol este că acest lucru aduce multă responsabilitate și face WordPress mai mult efort pentru a începe. Deși o mulțime de începători folosesc WordPress, tu’Voi scoate mai mult din asta dacă’sunt oarecum încrezător din punct de vedere tehnic.

Tu’Va trebui să-ți faci timp învățându-ți drum și să te asiguri că totul este configurat corect. Acest lucru poate fi foarte satisfăcător sau poate fi puțin copleșitor.

Înainte de a alege WordPress, gândiți-vă la ce doriți de pe site-ul dvs., de ce doriți să utilizați WordPress și cum vă simțiți în legarea tuturor aspectelor magazinului dvs. online – de la securitate la SEO și nu numai.

Dacă acest lucru sună chiar în stradă, continuați să citiți pentru a descoperi cum să configurați un magazin online folosind WordPress!

Înainte de a trece la pasul următor, asigurați-vă că aveți:

 • A făcut câteva cercetări pe WordPress
 • M-am gândit de ce WordPress s-ar putea potrivi magazinului tău’nevoile s
 • A decis dacă WordPress este potrivit pentru tine

Pasul 2: Găsiți găzduire web fiabilă (vă recomandăm Bluehost)

Fundația oricărui site WordPress bun, fie că este un blog sau un magazin online, este o găzduire web fiabilă de bună calitate. Gazduirea web este ca site-ul dvs. web’este acasă pe internet – fără el, niciun site nu ar putea apărea online.

Dacă alegeți un furnizor de găzduire de calitate slabă, magazinul dvs. online s-ar putea prăbuși, de a fi hacked mai ușor, de a încărca mai lent sau de a întâmpina orice număr de probleme care vă vor afecta vânzările..

În schimb, trebuie să alegeți o gazdă web de cea mai bună calitate – și există tone de furnizori diferiți din care să alegeți, toate cu puncte forte și puncte slabe..

Pentru WordPress, vă recomandăm să folosiți Bluehost. Are planuri specifice WordPress pentru a vă face viața ușoară și site-ul dvs. de succes și a fost chiar recomandat chiar de WordPress ca furnizor numărul unu pentru utilizatorii WordPress!

Și nu am făcut-o’nu luați doar WordPress’ cuvânt pentru asta (deși’este greu de argumentat cu o recomandare oficială). Ne-am pus la încercare pe Bluehost pentru a vedea dacă s-ar opune cercetării noastre minuțioase. Pentru a vă oferi versiunea scurtă și dulce a rezultatelor – cu siguranță!

Vezi Bluehost’clasamentele de stele de mai jos:

Pe lângă funcțiile sale WordPress, cum ar fi actualizările automate și instalarea WordPress cu un singur clic, Bluehost ne-a impresionat prin valoarea sa pentru bani, ajutor și asistență și spațiul generos pe disc. Puteți citi mai multe despre pro și contra lui în revista noastră completă Bluehost.

Alegeți un plan

Odata ce tu’ai ales cel mai bun furnizor pentru tine, trebuie să alegi un plan de găzduire adecvat. Sunt diferite “niveluri” de găzduire – cea mai ieftină este hostingul partajat, care vede site-ul dvs. distribuind un server cu alții, în timp ce cel mai scump este hostingul dedicat, care este mult mai avansat.

Consultați diferitele tipuri de găzduire făcând clic pe pictograma plus de mai jos sau citiți mai departe pentru a vedea ce tip recomandăm pentru magazinele online.

S-ar putea să fiți tentat de prețurile ieftine care vin cu găzduire partajată, dar pentru un magazin online, vă recomandăm gazduirea VPS – în schimb’e mai sigur și mai puțin limitativ. Cele mai multe magazine noi au câștigat’nu aveți nevoie de găzduire dedicată, dar poate doriți să luați în considerare hostingul cloud’te aștepți la o mulțime de trafic fluctuant pe site-ul tău – de exemplu, dacă ai multe vânzări.

daca tu’reutilizând WooCommerce pentru a-ți construi magazinul online, poți găsi găzduire specializată WooCommerce, pe care o recomandăm cu tărie.

cum să construiți magazinul online bluehost woocommerceBluehost oferă trei tipuri de găzduire WordPress, inclusiv planuri specializate WooCommerce.

Bluehost oferă găzduire WooCommerce, începând de la 6,95 USD pe lună. WooCommerce este instalat automat pentru dvs. și fiecare plan este livrat cu lățime de bandă nemodificată și un apel gratuit de configurare pentru a vă ajuta să începeți.

Beneficiul găzduirii adaptate ca acesta este faptul că gestionează partea tehnică a lucrurilor pentru tine, astfel încât să poți începe construirea mai devreme.

Odata ce tu’Ți-ai găsit furnizorul perfect și te-ai înscris la planul potrivit pentru nevoile tale, apoi poți trece la pasul următor!

Înainte de a trece la pasul următor, asigurați-vă că aveți:

 • A ales un furnizor de hosting de încredere (vă recomandăm Bluehost)
 • Am cercetat ce tipuri de găzduire oferă gazda ta
 • Alegeți un plan de găzduire care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră
 • Înscris la planul ales

Pasul 3: Alegeți și înregistrați un nume de domeniu unic

Următorul pas în crearea magazinului dvs. online este alegerea unui nume de domeniu. Acesta este numele care vă alcătuiește magazinul’s adresa web – de exemplu, numele nostru de domeniu este site-ul webbuilderexpert.com.

Doriți ca numele dvs. de domeniu să fie unic, relevant, scurt și snappy. Ar trebui să fie ușor de reținut, ușor de vrajit și legat în mod clar de site-ul dvs. – dacă puteți, doriți să aveți un nume de domeniu care să se potrivească cu magazinul dvs.’numele.

Iată câteva sfaturi de top atunci când alegeți numele dvs. de domeniu:

 • Evitați să utilizați numere și cratime, dacă este posibil – acestea fac mai dificil să-și amintească și să le împărtășești altora verbal.
 • Faceți-l cât mai unic posibil – dacă găsiți că domeniul dorit este deja luat, don’Nu trebuie să lipiți un număr doi pe capăt. Gândește-te la un domeniu nou pe care l-ai putea utiliza în schimb!
 • Păstrați-l relevant – aceasta’e ușor să te duci puțin în căutarea unui domeniu unic. Nu uita să-l păstrezi simplu și relevant, mai degrabă decât ciudat sau neplăcut!

Odata ce tu’Te-ai gândit la numele domeniului pe care vrei să-l alegi, trebuie să-l înregistrezi pentru a-l face al tău. Fiecare nume de domeniu este diferit, așa că dacă altcineva a înregistrat un domeniu înaintea ta, poți’nu-l folosesc pe același.

Deci, dacă aveți o idee despre un domeniu pe care îl doriți cu adevărat, acesta’este o idee bună să o înregistrezi cât mai curând posibil – înainte ca altcineva să o facă!

Aceasta’este ușor să verificați dacă domeniul dvs. este încă disponibil, apoi înregistrați-l. Majoritatea furnizorilor de hosting (inclusiv Bluehost) fac înregistrarea unui domeniu al procesului de înscriere atunci când alegeți un plan de preț.

Puteți alege un domeniu direct prin Bluehost sau puteți cumpăra unul de la un site terț, cum ar fi GoDaddy.

Domeniile variază în funcție de preț – depinde atât de registratorii dvs.’cumpără din și tipul de domeniu de la tine’re cumpărare. Domenii comune, cum ar fi .com și .store sunt destul de ieftine – media este în jur de 12 dolari pe an – în timp ce cele mai fanteziste, cum ar fi .global costă în jur de 100 USD pe an.

Unele gazde web chiar aruncă un nume de domeniu gratuit pentru primul an, ceea ce merită să îl verificați!

Odata ce tu’ți-ai înregistrat domeniul și ai plătit pentru el, nimeni altcineva nu-l poate folosi’e tot al tău. Tu’Va trebui să mențineți reînnoirea domeniului dvs. pentru a-l menține înregistrat pe numele dvs., deci activați reînnoirea automată, sau setați-vă un memento pentru a nu-l pierde după un an sau doi.

Înainte de a trece la pasul următor, asigurați-vă că aveți:

 • Gândire la posibile nume de domeniu pentru magazinul dvs.
 • Verificat pentru a vedea dacă domeniul dvs. este încă disponibil
 • Ați înregistrat domeniul dvs. (de obicei în timpul înregistrării)
 • Setați un memento sau activați reînnoirea automată pentru a vă menține domeniul

Pasul 4: Instalați WordPress și configurați WooCommerce

Următoarea’este timpul să te descurci cu WordPress. Trebuie să instalați WordPress înainte să puteți începe să vă creați magazinul online, iar acest lucru este foarte ușor dacă’Am ales o gazdă WordPress bună, cum ar fi Bluehost.

De fapt, nu’nici măcar nu trebuie să faci nimic – Bluehost instalează automat cea mai recentă versiune a WordPress pentru tine când te înscrii!

Același lucru este valabil și pentru planurile de găzduire WooCommerce – WooCommerce este instalat automat împreună cu o temă de magazin. Aceasta este o caracteristică fantastică, deoarece necesită multă muncă tehnică grea din mâinile dvs., economisind timp și probabil și câteva dureri de cap.

Dacă ați ales un plan WooCommerce care îl instalează automat pentru dvs., puteți să vă așezați și să vă relaxați un minut. daca tu’am instalat WordPress, acum este momentul să instalați pluginul WooCommerce, astfel încât să puteți continua să vă construiți magazinul.

Odata ce tu’Aveți WordPress și WooCommerce în fața dvs., conectați-vă și începeți să vă configurați tabloul de bord. Tu’va trebui să faceți clic pe butonul “Bine ați venit la WooCommerce” notificare pentru a începe configurarea magazinului dvs. – it’este destul de ușor cu WooCommerce’asistent de instalare.

Pur și simplu urmați pașii așa cum apar – dvs.’Va trebui să introduceți informații, cum ar fi magazinul dvs.’s locație, ce monedă vă’vindeți și dacă’Vei livra mărfuri fizice și percepeți impozitul pe vânzări. Tu’De asemenea, voi putea alege o metodă de plată, cum ar fi PayPal sau Stripe.

cum să construiți magazinul online detalii despre afaceri de configurare woocommercewoocommerce setup detalii de livrare a clădirii magazinului onlinewoocommerce setup clădire de plată magazin onlinecum să construiți un magazin online woocommerce adăugați produse

Dupa tine’Ați terminat fiecare etapă din asistentul de configurare, voi’sunt pregătit pentru partea cu adevărat interesantă… adăugarea de produse la magazinul dvs. online!

Înainte de a trece la pasul următor, asigurați-vă că aveți:

 • Instalat WordPress și WooCommerce (este posibil ca gazda dvs. să fi făcut acest lucru automat pentru dvs.)
 • A urmat WooCommerce’s asistent de configurare pentru a începe pe magazin

Pasul 5: Adăugați produse în magazinul dvs.

Un magazin online are nevoie de produse, iar acum este momentul să le adăugați – accesați site-ul Produse fila din tabloul de bord WordPress, apoi faceți clic pe Adăuga nou.

1. Titlul și descrierea produsului

Tu’Va trebui să denumiți produsul dvs., apoi să scrieți o descriere detaliată a produsului. Faceți-vă timp pentru asta – o descriere a produsului convingătoare și bine scrisă este importantă pentru încurajarea clienților dvs. să cumpere produsul.

Află mai multe

Obțineți mai multe sfaturi despre cum să câștigați clienții din paginile de produse din ghidul nostru Cum se scrie descrierile produselor

2. Creați categorii de produse

Puteți crea apoi categorii de produse pe partea dreaptă. Categoriile de produse vă ajută să vă organizați magazinul online și ușurează clienții să găsească produsele potrivite. Pur și simplu faceți clic + Adăugați categoria de produse noi pentru a crea noi categorii și a adăuga produse la ele.

3. Adăugați date despre produs

Mai jos, pagina’Voi găsi o casetă de date a produsului. Aici adăugați toate informațiile esențiale pentru produs (de la prețuri la transport), indiferent dacă’este un produs virtual, cât de mult inventar aveți și multe altele.

Află mai multe

Ai nevoie de ajutor pentru stabilirea prețurilor produselor? Vezi-ne Cum să prețăm un produs ghid pentru unii indicatori experți.

4. Adăugați o scurtă descriere a produsului

Tu’Ați scris deja o descriere completă a produsului, dar acum aveți șansa de a scrie o versiune rezumată, care va fi afișată atunci când clienții se uită la mai multe produse – pe paginile de produse din categorie, de exemplu.

5. Încărcați fotografiile produsului

Nu în ultimul rând, trebuie să încărcați fotografii ale produsului, astfel încât clienții dvs. să poată vedea ce sunt acestea’Voi cumpăra!

Tu’Va trebui să alegeți o imagine principală a produsului, iar apoi puteți adăuga fotografii de galerie pentru ca clientul să apeleze pentru a obține o imagine mai bine rotunjită a produsului. Aceasta’este mai bine să folosiți o fotografie clară, cu fața în față pentru imaginea principală, apoi să fotografiați din diferite unghiuri și contexte pentru restul fotografiilor din galerie.

Află mai multe

Doriți să aflați cum să faceți fotografii grozave, care să crească vânzarea? Vezi ghidul nostru complet pe Cum să faci fotografii de produs pentru sfaturi mai utile.

Odata ce tu’Am introdus toate detaliile produsului dvs. și sunteți mulțumit de fotografiile și descrierile produselor, faceți clic pe Publica pentru a lansa produsul pe site-ul dvs. web!

Înainte de a trece la pasul următor, asigurați-vă că aveți:

 • Produse adăugate în magazinul dvs.
 • Titluri de produse scrise și descrieri persuasive
 • Introduceți detaliile corecte ale produsului
 • Fotografii de produse profesionale preluate și încărcate

Pasul 6: Alegeți Tema dvs. de Design Perfect

Dacă ai ales să găzduiești magazinul WooCommerce cu Bluehost, atunci tu’Voi găsi asta’am descărcat automat o temă de magazin. daca tu’re fericiți să vă lipiți de această temă, apoi nu ezitați să treceți direct la pasul următor: Personalizați-vă magazinul.

Dacă, totuși, doriți să schimbați lucrurile, atunci este un moment bun pentru a alege și instala o nouă temă pentru a determina aspectul și designul magazinului dvs. online.

Puteți răsfoi teme WordPress direct în biblioteca cu teme WordPress sau puteți cumpăra de la un magazin tematic precum Themify sau ThemeForest.

crearea de biblioteci cu temă wordpress, magazine onlineBiblioteca cu teme WordPress are mii de teme din care puteți alege. Sfat de top!

Aveți întotdeauna grijă atunci când alegeți teme WordPress – oricine poate crea teme, ceea ce înseamnă că unele sunt mai bune decât altele. Unii au chiar cod ascuns ascuns în ele, așa că asigurați-vă că cumpărați prin surse de renume și verificați întotdeauna recenziile înainte de a face angajamentul.

Există mii de teme din care să alegeți – iată câteva sfaturi utile pentru alegerea celei potrivite pentru dvs..

1. Fii prudent de temele libere

Există multe teme gratuite de bună calitate și ele’ești excelent pentru început – dar gândește-te întotdeauna înainte de a instala o temă gratuită. Are recenzii bune? Are caracteristicile de care am nevoie? A vă pune întrebări de genul acesta vă va ajuta să vă protejați de instalarea unei teme slab concepute.

2. Asigurați-vă că alegeți o temă de comerț electronic

Puteți filtra teme în WordPress, astfel încât să vedeți doar teme de comerț electronic – în caz contrar, puteți termina cu o temă de blog care’Nu sunt concepute pentru vânzarea produselor!

3. Alegeți Caracteristicile încorporate în mod înțelept

Când filtrezi teme în WordPress, tu’Voi vedea, de asemenea, că puteți selecta funcții pe care doriți să le includă tema. Acest lucru poate fi util dacă nu’Nu vreau să-mi petrec timp instalând pluginuri ulterior. Cu toate acestea, aceste teme comerciale cu caracteristici grele vor fi mai scumpe și adesea mai încărcate, deci don’să nu fiu dus.

cum să construiți un magazin online filtre de temă wordpressPuteți filtra căutările pe teme pentru a găsi exact ceea ce aveți’caut. Aveți grijă să alegeți prea multe funcții, deoarece vă poate încetini site-ul.

În mod alternativ, puteți pur și simplu să mergeți la tabloul de bord, să faceți clic pe Aspect, apoi tematică, și alege unul din biblioteca WordPress în acest fel.

După ce găsiți o temă care vă place, instalați-o astfel încât să puteți începe să personalizați!

Înainte de a trece la pasul următor, asigurați-vă că aveți:

 • Analiza temelor din biblioteca de teme WordPress
 • Filtre aplicate pentru a restrânge căutarea
 • Verificată tema care vă place pare de încredere
 • Ați instalat tema

Pasul 7: Personalizați-vă magazinul

Pentru a schimba setările temei, accesați Aspect din meniul de bord, apoi selectați Personalizează. Acest lucru vă va permite să vă reglați tema’s design, de la culori și machete de pagină la tipografie și nu numai.

Asigurați-vă că, atunci când construiți magazinul online, adăugați orice pagini relevante de care aveți nevoie. Pentru un magazin de bază, dumneavoastră’voi avea nevoie de:

 • O pagină de pornire
 • Pagini din categorii, cum ar fi “femei’s” sau “Purtare exterioară”
 • Pagini de produs pentru fiecare produs
 • O pagină Despre
 • O pagină de contact
 • O pagină care explică politicile de expediere și returnare

Adăugați noi pagini unde trebuie și asigurați-vă că alegerile dvs. de design sunt consecvente în toate domeniile magazinului dvs. online. Gandeste-te:

 • Schema ta de culori
 • Fonturi
 • Aranjament în pagină
 • Butoane
 • Meniuri de navigare
 • Anteturi și subsoluri
 • Logo-ul dvs.

Personalizați-vă tema în acord cu magazinul dvs.’identitatea mărcii și amintiți-vă întotdeauna să vă gândiți la publicul dvs. țintă – acest lucru vă va ajuta să creați o atmosferă potrivită cu alegerile de design!

Înainte de a trece la pasul următor, asigurați-vă că aveți:

 • Personalizați-vă tema pentru a vă face propria dvs.
 • A decis o schemă de culori
 • Alegeți fonturile
 • Adăugat orice pagini suplimentare de care aveți nevoie
 • Verificați că alegerile dvs. de design sunt consecvente în magazinul dvs.

Obțineți ajutor la proiectarea magazinului dvs. online

 • Aflați cel mai bun mod de a vă prezenta paginile de produse din ghidul nostru Cum să proiectați o pagină de produs, pentru șabloane, sfaturi și exemple din viața reală care să vă inspire!
 • Descoperiți sfaturile noastre experte despre Cum să alegeți o schemă de culori bună în ghidul nostru util.
 • Fonturile sunt o parte importantă, dar deseori trecute cu vederea din designul web. Învăța Cum să alegeți fontul perfect în ghidul nostru expert.

Pasul 8: Alegeți și instalați pluginuri utile

Tu’sunt aproape gata să lansezi noul tău magazin online. Dar poate te simți ca acolo’e ceva… dispărut? Mărturii, poate, sau un formular de contact pentru ca oamenii să se înscrie la un newsletter? Dacă aceste caracteristici don’Nu intri în tema ta, don’fret!

Puteți adăuga cu ușurință funcții suplimentare ca acestea în magazinul dvs. online, instalând pluginuri. Pluginurile sunt ca aplicații, oferind funcții și elemente suplimentare pentru a putea fi adăugate pe site – acestea’ești perfect pentru a-ți personaliza magazinul și mai mult sau pentru a completa orice lacune în funcționalitate.

Există mii de plugin-uri în directorul plugin-urilor WordPress, deci tu’Am de ales tone. La fel ca în cazul temelor, aveți grijă să vă asigurați că toate pluginurile pe care le instalați sunt actualizate și de încredere.

construirea de magazine online plugin-uri wordpressAceasta’este ușor de găsit pluginuri pentru magazinul dvs. WordPress – pur și simplu căutați ceea ce aveți nevoie în directorul pluginurilor WordPress!

Iată câteva funcții pe care poate doriți să le adăugați în magazin:

 1. Măsuri suplimentare de securitate – asigurați-vă magazinul cu un plugin precum Sucuri sau WordFence.
 2. Marturii – colectați și publicați recenzii ale utilizatorilor cu un plugin, cum ar fi Marturii puternice.
 3. Formulare de abonament – creați o înregistrare la newsletter cu un plugin precum MailPoet sau MailChimp.
 4. Localizatorul magazinului – ajutați clienții să își găsească afacerea cu cărămidă și mortar folosind un plugin, cum ar fi WP Store Locator.
 5. SEO – stimulează-ți magazinul’s-au clasat în rezultatele motoarelor de căutare cu un plugin precum Yoast SEO.

Cele mai multe plugin-uri vin cu o versiune gratuită, dar unele sunt plătite, deci verificați dublu înainte de a comite.

Înainte de a trece la pasul următor, asigurați-vă că aveți:

 • M-am gândit ce funcții suplimentare ar putea îmbunătăți magazinul
 • Căutarea directorului pentru plugin-uri WordPress
 • Verificat fiecare plugin este actualizat și are recenzii bune
 • Instalare de pluginuri noi

Pasul 9: Efectuați verificările finale, apoi publicați

Lăsa’fac cont pentru o clipă – tu’am parcurs un drum lung!

De la alegerea găzduirii până la personalizarea magazinului dvs. și instalarea de pluginuri, până acum ar trebui să aveți un magazin online complet format’e gata să fugă de cuibul virtual. Cu toate acestea, înainte de a apăsa pe Publică, publică-l’este mai bine să efectuați niște verificări rapide.

Tu nu’Nu vreau să apară greșeli în magazinul tău – în cel mai bun caz, pare rău și în cel mai rău caz’Voi renunta la potentialii clienti. Iată câteva aspecte pentru care trebuie să ții cont atunci când faci verificările finale:

 • Legături greșite, rupte sau lipsă. Asigurați-vă că toate linkurile din magazinul dvs. funcționează și că acestea merg acolo unde ar trebui. Copierea link-ului greșit este o greșeală ușoară de făcut, deci verificați și verificați-l dublu!
 • typos. Se întâmplă celor mai buni dintre noi, așa că citiți cu atenție conținutul dvs. pentru orice cuvinte greșite sau propoziții neterminate.
 • Imagini sparte. Fie ei’refuzi să încarci sau să apară granulat, imaginile sunt prea importante pentru a-ți încurca vitrina. Asigurați-vă că’reîncărcați toate rapid și focalizați cu laser!
 • Călătorie utilizator dezlegată. Ia pe altcineva să se prefacă’reîncărcați un magazin online pentru a verifica dacă călătoria utilizatorului este cât mai lină și plăcută. Altcineva vă poate spune dacă au găsit anumite produse greu de găsit sau dacă procesul de checkout este prea lung – ascultați feedback-ul lor!

Odata ce tu’ești sigur că’Am creat un magazin online uimitor și funcțional, acesta’a sosit timpul să apăsați pe Publicare!

Stai înapoi și bucură-te de vizionarea vânzărilor care se rostogolesc – dar don’nu-ți scoți piciorul de pe pedală. WordPress necesită un flux constant de întreținere, de la rularea actualizărilor până la gestionarea SEO, deci păstrează-l în permanență și la zi pentru a vedea rezultate excelente.

În cele din urmă, asigurați-vă că aveți:

 • Verificați magazinul pentru eventuale erori, legături sparte sau imagini cu încărcare lentă
 • Ai pe altcineva să îți exploreze magazinul și să ofere feedback
 • Apăsați Publicați odată’sunt multumit de magazinul tau!

Construirea unui magazin online cu WordPress: întrebări frecvente

Ar trebui să utilizați un Web Builder sau WordPress pentru a vă construi magazinul online?

Poate fi greu de știut dacă ar trebui să utilizați WordPress sau un constructor de site-uri pentru a vă face magazinul online. Aici’e un rezumat rapid care să te ajute să îți dai seama care este cel mai potrivit pentru tine.

Constructorii de site-uri web fac construcția rapidă și ușoară – nu’nu aveți nevoie de abilități tehnice, iar procesul de configurare este super simplu, ceea ce înseamnă că puteți ajunge direct la crearea magazinului dvs. online. WordPress necesită mai mult timp pentru a începe, pentru că trebuie să găsești găzduire, să instalezi software și plugin-uri și să înveți drumul în jurul platformei, înainte să poți să creezi site-ul de fapt..

Constructorii de site-uri web realizează o mulțime de lucrări mai tehnice pentru dvs. – securitatea, găzduirea și actualizările sunt gestionate pentru dvs., astfel încât să vă puteți concentra pe crearea și administrarea afacerii dvs. de comerț electronic..

Pe de altă parte, WordPress, vă solicită să executați actualizări și să puneți măsuri de securitate la locul dvs. și să găsiți găzduire fiabilă (sau să riscați să vă sabotați magazinul înaintea dvs.’chiar am început să construiesc). Mulți începători folosesc WordPress – trebuie doar un pic de timp și încredere tehnică pentru a profita la maximum.

În general, recomandăm constructorilor de site-uri de comerț electronic tuturor celor care:

 • Este un novice tehnologic
 • Vrea un magazin online care să funcționeze rapid
 • Vrea o mână de ajutor în procesul de construcție
 • Vrește opțiuni de personalizare ușoare și vizuale

Recomandăm WordPress pentru oricine:

 • Vrea control total asupra tuturor aspectelor magazinului lor online
 • Are o anumită încredere tehnică
 • Are timp să se dedice construirii și întreținerii site-ului
 • Are nevoie de un magazin specializat

Dacă alegeți să utilizați un constructor de comerț electronic pentru a vă crea magazinul online, vă recomandăm să începeți cu Shopify’Proces gratuit. Dacă decideți că WordPress este cel mai potrivit pentru dvs., începeți verificând Bluehost pentru a vedea dacă este’este gazda web potrivită pentru nevoile tale.

Website Builder Expert își propune să vă ofere date oneste. Acea’de ce ne desfășurăm propriile cercetări și obținem o perspectivă directă, personală. Faceți clic aici pentru informații suplimentare.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map