Cum să comercializați un produs și să vindeți cu succes online

Oricine încă se obișnuiește cu afacerile în era digitală s-a întrebat cum să comercializeze un produs online. Vestea bună este că tu’Ați făcut deja lucrarea și aveți un produs pe care știți că îl va vinde. În acest moment, ea’este doar o chestiune de a o face în fața publicului potrivit – și noi’am compilat o listă cu cele mai eficiente tehnici pentru a face doar asta.


Top 13 moduri de a comercializa online un produs

 1. Marketing de trimitere
 2. Afișare autoritate
 3. Optimizarea motoarelor de căutare (SEO)
 4. Construirea comunității
 5. Utilizarea postărilor clienților
 6. Marketing prin e-mail
 7. Personalizarea experienței clientului
 8. Marketingul motorului de căutare (SEM)
 9. Blogging
 10. Utilizarea altor platforme
 11. Cunoscându-ți concurența
 12. Copie puternică
 13. Vizuale puternice

Don’nu va fi speriat de unele dintre cele mai sunatoare puncte. Toate aceste strategii sunt prietenoase pentru începători, iar noi’Am dat fiecăruia un scor ușor de instalat din 5, deci tu’Voi ști exact ce’revin în!

1

Marketing de trimitere

Ușor de instalat: 3/5

Comercializarea prin recomandări este genul de publicitate prin cuvânt pe care îl primiți atunci când oamenii le spun prietenilor lor despre afacerea dvs. Aceasta este cu ușurință cea mai eficientă metodă de marketing, deoarece oamenii primesc recomandări din surse în care au încredere – dvs.’Aș lua probabil un prieten’s cuvânt peste un rezultat de căutare Google. De fapt, oportunitățile de trimitere convertesc cu 30% mai bine decât cele generate de alte canale de marketing.

Marketingul de recomandări este și mai puternic în epoca internetului, deoarece o cotă pe Facebook sau repostul pe Instagram poate ajunge la atâția oameni simultan. În timp ce cel mai bun marketing de trimitere – adică acțiuni ale clienților nepromovate – este în parte în afara controlului dvs., puteți încuraja oamenii să posteze despre produsele dvs. oferind oferte speciale sau reduceri în schimb.

Construiți un magazin online – 9 pași simpli către succes

Cum să vinzi online – ghidul nostru aprofundat

2

Afișare autoritate

Ușor de instalat: 5/5

Când oamenii cercetează un produs, vor să afle dacă sunt sau nu’cumpără din sursă de încredere. Crearea unui site web profesionist este o oportunitate excelentă de a stabili afacerea dvs. (și prin asociere, produsele dvs.) la o calitate superioară.

Din fericire, există o serie de opțiuni de construire a site-urilor web, care facilitează realizarea unui site elegant și ați câștigat’nu aveți nevoie de cunoștințe tehnice sau de codificare pentru a o face. Platformele precum Shopify și BigCommerce vă permit să configurați site-uri de comerț electronic pe care vă puteți vinde produsele, în cel mai scurt timp. Am vorbit cu Francis Holmer, fondatorul RippedKit, despre ce a ales Shopify pentru a ajuta la promovarea afacerii sale:

“Este o platformă bine întreținută care oferă tot ce am nevoie pentru gestionarea site-urilor, actualizări, prețuri, îndeplinirea comenzilor, comunicare cu clienții, etc.”

pagina de start a magazinului rippedkit

Acolo’nu lipsesc platforme grozave pentru a vă ajuta să realizați același lucru!

3

SEO

Ușor de instalat: 3/5

Odata ce tu’v-ați creat magazinul online uimitor, următorul pas este să vă asigurați că potențialii clienți îl pot vedea. SEO, sau optimizarea motoarelor de căutare, este procesul de a face ca site-ul dvs. să se plaseze mai sus pe motoarele de căutare populare precum Google. Puteți optimiza mai bine site-ul dvs. în mai multe moduri, cum ar fi alegerea adreselor URL scurte și relevante ale paginilor și asigurarea securității titlului paginilor dvs..

Cuvintele cheie sunt importante, pentru că, dacă doriți ca paginile dvs. de produse să se clasifice foarte mult în rezultatele căutării, trebuie să știți ce cumpărători potențiali caută de fapt pentru. În primul rând, puteți întreține o listă de cuvinte cheie relevante pentru produsul dvs. pe care considerați că ar merita să vă concentrați. Apoi, puteți utiliza un instrument gratuit precum Google Trends (sau un instrument plătit cu mai multe funcții aprofundate) pentru a afla cât volumul de căutare obține lunar acele fraze și alegeți în consecință cuvintele cheie de top..

Dacă crezi că SEO sună puțin intimidant, tu’nu sunt singur. De fapt, un număr interminabil de bloguri au fost create doar pentru a ajuta oamenii noi la jocul SEO. Unele dintre aceste bloguri sunt mai bune decât altele și avem câteva favorite:

 • Ahrefs Blog acoperă toate bazele SEO, de la cercetarea cuvintelor cheie la construirea de link-uri, într-un mod prietenos pentru începători. Aceasta’este plin de sfaturi digerabile și ghiduri practice, astfel încât să poți citi cu viteză și apoi să te apuci de treabă!
 • Moz Blog ar putea să vă gândiți la SEO ca la un subiect destul de uscat pe care să vă bazați un întreg blog, dar Moz reușește să scrie piese la fel de distractive pe cât sunt de informative..
 • Blogul SemRush scrie conținut ușor de înțeles, care te va ajuta să te simți confortabil cu toate cele mai recente limbaje SEO.

3 Cele mai bune site-uri Web Builders pentru SEO – Cele mai bune opțiuni pentru optimizarea site-ului dvs. cu ușurință

Sfat SEO simplu – Aflați mai multe despre backlink-uri și vedeți ce pot face pentru site-ul dvs.

Cum se scrie descrierile meta – Aflați cum să conduceți eficient traficul pe site-ul dvs.

4

Construirea comunității

Ușor de instalat: 5/5

Această strategie are succes din același motiv ca marketingul de recomandare: oamenilor le place să audă unul de la celălalt. Aceasta’este un lucru pentru tu să te enervezi despre propriul tău produs, dar’este un alt lucru (mai profitabil) pentru clienți pentru tu. Și conform unui studiu, clienții cheltuiesc cu 19% mai mult după ce s-au alăturat unei companii’comunitatea online.

Există două moduri eficiente de a vă construi comunitatea digitală de clienți. Puteți configura un forum (sau chiar doar o secțiune de comentarii) pe marca dvs.’site-ul web și puteți, de asemenea, să configurați un forum pe unul dintre brandurile dvs.’s pagini de socializare, cum ar fi Facebook. Permițând persoanelor care cumpără produsele dvs. să se adune și să discute despre ele, voi’creezi o casă digitală pentru recenzii ale clienților. Acest sentiment de comunitate va încuraja cumpărătorii vechi să se întoarcă, iar noii cumpărători se vor simți încrezători în achiziția lor după ce vor citi recenzii pozitive.

5

Utilizarea postărilor clienților

Ușor de instalat: 5/5

După ce oamenii au vocea să vorbească despre produsele dvs. online, puteți lăsa publicitatea rezultată să vorbească pentru dvs. Repostarea ofertelor și a fotografiilor de la clienți, Conținut generat de utilizator AKA (UGC) pe propriile pagini de socializare este o modalitate excelentă de a arăta că oamenii reali se bucură de produsele tale. Dovada socială rezultată face o diferență reală – 92% dintre oameni vor avea încredere într-o recomandare de la un coleg, iar 70% dintre oameni vor avea încredere într-o recomandare din partea cuiva pe care o donează’nici nu stiu.

Află mai multe

Învăța Cum să utilizați recenziile online pentru a comercializa la diferite generații în infograficul nostru la îndemână!

6

Marketing prin e-mail

Ușor de instalat: 4/5

Marketingul prin e-mail este o modalitate puternică de a promova produsul la o tonă de clienți interesați simultan. Mai ales că cel puțin 99% dintre consumatori își verifică e-mailul zilnic. Puteți utiliza platforme precum MailChimp pentru a permite clienților să se aboneze la e-mailuri de marketing automatizate de la dvs. și compania dvs. Aceste înregistrări se întâmplă prin formulare pe care le puteți integra pe site-ul dvs. web.

mailchimp exemplu de marketing prin e-mailMailchimp vă permite să vă personalizați e-mail-ul de marketing și să păstrați clienții angajați.

Puteți utiliza marketingul prin e-mail pentru a vă ajuta și cu recuperarea coșurilor abandonate. Puteți trimite automat e-mail persoanelor care au introdus articole în coșul lor, dar au părăsit site-ul înainte de a finaliza o achiziție. Studiile arată că funcționează – 50% dintre utilizatorii care au deschis un e-mail de abandonare a coșului au continuat achiziția.

Marketingul prin e-mail este, de asemenea, un instrument excelent pentru a anunța clienții că aceștia sunt’sunt evaluat. Deoarece puteți adapta conținutul e-mailurilor dvs. pe baza istoricului și preferințelor de cumpărare, clienții dvs. vor aprecia că dvs.’le arătăm produse care sunt relevante pentru ei. Ceea ce ne aduce la…

7

Personalizarea experienței clienților

Ușor de instalat: 5/5

Peste toate celelalte opțiuni disponibile, clienții care cumpără au ales ta produs – și ar trebui să le arătați că îl apreciați! Pe lângă marketingul personalizat pe email, există o mulțime de moduri mici de a arăta fiecărui cumpărător că le valorifici în mod unic. Puteți permite clienților să creeze profiluri pe site-ul dvs., sau chiar să ofere reduceri specifice bazate pe istoricul cumpărărilor. Fiecare parte din personalizare contează – 88% dintre marketeri spun că’Am observat o îmbunătățire măsurabilă a activității lor după implementarea unor astfel de tactici.

8

Marketingul motorului de căutare (SEM)

Ușor de instalat: 4/5

SEM este practic alternativa plătită la SEO, în care tu’D ar plăti să plasați un anunț în partea de sus a rezultatelor căutării pentru anumite cuvinte cheie. SEM este singura opțiune din această listă care nu este’nu este gratuit, dar poate fi o investiție demnă: SEM vine pe locul doi doar la SEO în termeni de eficiență și necesită cunoștințe mult mai puțin tehnice pentru a fi implementate. Aceasta’este, de asemenea, o modalitate rapidă de a oferi brandului și produselor dvs. prezență pe web, care este de neprețuit, deoarece cheltuielile publicitare digitale au depășit TV-ul pentru prima dată în 2017, iar noi’sunt doar mai obsedat de tehnologie.

exemplu de marketing pentru motoarele de căutareSEM înseamnă să plătești pentru a fi unul din top "Anunț" rezultate pe pagina de rezultate a motorului de căutare. 9

Blogging

Ușor de instalat: 4/5

Blogging-ul primește un 4/5 pentru o ușurință de utilizare, deoarece majoritatea constructorilor de site-uri web și a platformelor de comerț electronic facilitează configurarea unei funcții de blog pe site-ul dvs. Dar noi putem’nu dai blogging-ului un 5/5, deoarece, în timp ce oricine poate crea un blog, nu toată lumea poate face un efectiv blogul.

Conținut util, bine scris, este ceea ce face un blog care poate conduce de fapt vânzările. Când scrieți postări grozave, alte persoane vor partaja și vor face link către ele, ceea ce vă crește site-ul’legitimitatea în ochii motoarelor de căutare. Un blog excelent vă va îmbunătăți eforturile SEO și SEM prin îmbunătățirea clasamentelor tuturor paginilor dvs., nu doar a postărilor dvs. de blog. Aceasta înseamnă că paginile dvs. de produs vor fi mai vizibile în rezultatele căutării atunci când clienții vor fi gata să cumpere de la dvs..

Cum să începeți un blog – Noi’ai scris un începător complet’ghidul s

Cele mai bune platforme de blogging – Un clasament dintre primii zece

10

Utilizarea altor platforme

Ușor de instalat: 4/5

La fel cum ar trebui să personalizați experiența clienților de pe site-ul dvs., ar trebui să vă cunoașteți suficient de bine și clienții pentru a ști ce site-uri de socializare frecventează. Acolo’nu are niciun rost să derulezi o campanie publicitară pe Facebook dacă tinta ta demografică este adolescenții obsedați de Instagram. Acesta este un exemplu de lucru mai inteligent, nu Mai tare – odată ce aveți materialele promoționale gata de plecare, acesta’este doar o chestiune de a ști unde să le așeze. Sfat rapid: poți’nu greșesc începând cu YouTube, deoarece 1,9 miliarde de utilizatori conectați vizitează site-ul în fiecare lună!

11

Cunoscându-ți concurența

Ușor de instalat: 3/5

Aceasta’este întotdeauna o idee bună să știți ce fac concurenții dvs. corect. Dar’este, de asemenea, o idee minunată pentru a ști ce sunt ei’lipsesc, astfel încât ta produsul poate fi soluția care umple spațiul respectiv. Vă puteți da seama pe ce bază de clienți să vă concentrați identificând nevoile care nu sunt abordate de concurenți. Acest lucru este mai ușor spus decât făcut, dar’este o investiție demnă de timp care vă poate ajuta marca să devină autoritatea într-un spațiu nou.

12

Copie puternică

Ușor de instalat: 3/5

Odata ce tu’Ți-ai făcut toate cercetările – și apoi alte cercetări – tu’Voi fi gata să vă spun audienței de ce au nevoie de produsul dvs. uimitor în viața lor. Având acea bază de cercetare vă va face scrisul mai ușor relatabil, dar ar trebui să faceți un pas mai departe investind cu adevărat în copia dvs..

Noi’Am dat acest lucru 3/5, deoarece fiecare brand este diferit. S-ar putea să vă simțiți confortabil să scrieți descrierile produselor sau să doriți să introduceți un redactor pentru a transforma o “bun gogoașă” intr-o “trebuie să ai senzația de mic dejun.”

Scriere pentru web – 19 sfaturi despre scriere pentru o audiență digitală

Cum să scrii un apel la acțiune – stimulează conversiile cu aceste sfaturi ale experților

13

Vizuale puternice

Ușor de instalat: 4/5

La o notă similară, puteți’nu subestimează valoarea imaginilor grozave. Acest lucru este valabil mai ales în cazul imaginilor de produse de pe site-urile de comerț electronic, deoarece oamenii vor să vadă exact ceea ce’comanzi înainte de a comite. Dacă aveți produse grozave, atunci aceasta este doar o chestiune de a arăta – și din nou, puteți face aceste fotografii singuri sau puteți aduce un fotograf cu experiență. Produs Videoclipuri sunt, de asemenea, o metodă de promovare din ce în ce mai eficientă. De fapt, spectatorii sunt de peste 64-85% mai multe șanse să cumpere după ce au vizionat un produs video (dvs.)’Probabil că vreau să aduc un videograf cu experiență pentru aceștia, din moment ce ei’Ești atât de mare!).

Ce metode ar trebui să utilizați?

Toate metodele de mai sus sunt utile pentru orice afacere, dar unele vor fi mai aplicabile produsului dvs. decât altele. daca tu’ne întrebăm cum să comercializăm un produs nou, apoi o abordare concretă precum SEM are cantitatea corectă de apăsare. daca tu’încercați să promovați un produs cu o bază de clienți consacrată, atunci puteți încerca marketingul de recomandări pentru a ajunge la un public mai larg. daca tu’încercați să apelați la clienții existenți, apoi marketingul prin e-mail este o modalitate excelentă de a vă reangaja publicul.

Primii trei factori care trebuie luați în considerare atunci când alegeți cum să promovați un produs sunt:

 • Clienții-țintă
 • Tipul de produs
 • Dimensiunea afacerii tale

daca tu’ești blocat pe un loc de pornire, metode precum bloggingul și arătarea autorității sunt modalități simple de a stimula orice produs’reputația lui!

Gânduri finale

Există moduri interminabile de a comercializa un produs online, dar noi’am ales cele mai simple și eficiente 13 strategii. Care dintre voi alegeți va depinde de cei trei factori de mai sus. A recapitula:

Cum să comercializați un produs

Strategia Ușor de instalat / 5 Rezumat Marketing de trimitere Afișare autoritate Optimizarea motoarelor de căutare (SEO) Construirea comunității Utilizarea postărilor clienților Marketing prin e-mail Personalizarea experienței clienților Marketingul motorului de căutare (SEM) Blogging Utilizarea altor platforme Cunoscându-ți concurența Copie puternică Vizuale puternice
3 Folosind cuvântul gură pentru a crește conștientizarea produsului.
5 Stabilindu-vă ca un furnizor de produse de calitate.
3 Echiparea paginilor dvs. de produs pentru a se clasifica în rezultatele căutării Google.
5 Oferirea unui spațiu digital pentru interacțiunea clienților dvs..
5 Permiteți recenziile clienților dvs. să vă vorbească.
4 Comunicarea frecventă cu clienții prin e-mail (adesea automatizat).
5 Arătând că apreciați nevoile unice de cumpărături ale fiecărui client.
4 Plata pentru reclame de top în rezultatele căutării.
4 Generarea de conținut scris unic.
4 Știind ce platforme de social media frecventează clienții dvs. și utilizându-le.
3 Cunoașterea punctelor slabe ale concurenților dvs., astfel încât să puteți deveni cel mai bun în acele domenii.
3 Scrierea descrierilor ispititoare ale produsului.
4 Crearea fotografiilor și videoclipurilor uimitoare ale produsului.

Chiar daca tu’sunteți gata să dezvăluiți pentru SEM sau doriți doar să răspândiți cuvântul prin postările clienților, întotdeauna ajută să aveți încredere. Aveți deja un produs puternic – acum acesta’e timpul să te laude. Și dacă ai sfaturi SEO sau sfaturi proprii, don’nu ezitați să ne împărtășiți cu noi în comentarii!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map