Cum să vinzi machiaj online

Aceasta’e mai ușor ca oricând să vând machiaj de acasă

Piața americană a frumuseții și a produselor cosmetice nu merge oriunde. A fost în valoare de 60 de miliarde de dolari în 2016, iar această cifră va ajunge la 90 de miliarde de dolari până în acest an. Acea’sunt multe profituri pentru a merge în jurul valorii, așa că de ce să nu te înscrii?


Noi’Am întocmit acest ghid pentru a facilita vânzarea machiajului de acasă. Așadar, fără alte detalii, verificați defalcarea noastră pas cu pas:

Vânzare machiaj online

 1. Găsiți-vă nișa
 2. Sursa unui producător
 3. Marcați-vă și împachetați machiajul
 4. Alegeți o platformă
 5. Promovează-ți machiajul

Acum lasa’arunc o privire mai atentă la fiecare dintre acești pași.

1

Găsiți-vă nișa

Industria frumuseții este deja masivă, iar piața americană este de așteptat să crească cu 3,5% anual. În timp ce asta înseamnă că tu’Aveți o audiență potențială imensă, înseamnă și dumneavoastră’Va trebui să găsesc o modalitate de a ieși în evidență de mulțimile altor oameni care vând produse de înfrumusețare online.

A te separa, don’nu încercați să apelați la fiecare consumator – dacă arunci o plasă prea largă, atunci produsele tale au câștigat’nu lovești o coardă personală cu oricine. În schimb, puneți-vă două întrebări pentru a vă restrânge publicul țintă:

 1. Ce face ca produsul dvs. să fie unic?
 2. OMS va atrage acel punct de vânzare unic (USP)?

USP-ul dvs. ar putea fi la fel de simplu ca prețurile mici sau culorile neconvenționale sau la fel de complex ca hidratarea cu efect de răsturnare a soarelui (și dacă reușiți să veniți cu acea, anunțați-ne). Orice lucru care îți stabilește în mod clar și îndrăzneț produsul în afară de concurență este ceea ce ar trebui să urmărești.

de compania sarah skincareBrandul de frumusețe By Sarah și-a făcut un nume singur concentrându-se exclusiv pe pielea organică, fără substanțe chimice. Prin cinstirea mărcii tale’s caracteristici definitorii (în acest caz, ingrediente naturale), dumneavoastră’Voi putea crea o identitate distinctă.

daca tu’Vă întâmpină probleme cu o idee originală, încercați să vă gândiți la un USP care să vă convingă tu pentru a face o achiziție. Până la urmă, acolo’nu sunt demografice pe care le cunoști mai bine decât ale tale! Parcurgeți mental rutina de frumusețe zilnică și vedeți dacă există anumite lacune pe care un nou produs le-ar putea completa. Rimelul tău refuză întotdeauna să se spele? Poate că puteți vinde cel mai puternic demachiant de machiaj pentru ochi de pe piață. Este rutina ta de frumusețe plictisitoare? Poate o mască amuzantă pentru față va fi biletul dvs. către succes.

2

Sursa un producător

daca tu’nu vă faceți produsele de înfrumusețare de la zero, atunci întrebarea este: cu ce producător doriți să lucrați?

Există două opțiuni principale pentru aprovizionarea unui producător. Prima opțiune este colaborarea cu un producător pentru a produce propriul dvs. produs unic. Acest lucru înseamnă că cercetarea producătorilor de produse cosmetice – local sau în străinătate – care vor colabora cu dvs. pentru a crea o linie originală de produse. Aceasta este o opțiune excelentă, deoarece tot obțineți beneficiul de marcare al etichetării produselor ca fiind “original.” Este posibil să fiți în măsură să găsiți un producător adecvat în zona dvs., ceea ce ar facilita supravegherea procesului de creare. Verificați această listă a producătorilor de produse cosmetice din SUA pentru a afla dacă există’este un bun furnizor care’este, de asemenea, local pentru tine.

A doua opțiune este etichetarea albă sau folosind un produs generic pe care producătorul vă permite să îl rebrand sub eticheta proprie. În ceea ce privește produsele cosmetice, aceasta înseamnă, de obicei, modificarea ușoară a culorii / parfumului / etc. a unui produs de înfrumusețare, după care îl vindeți cu propriul brand. Etichetarea albă este convenabilă pentru că tu’obțineți un produs gata la apăsarea unui buton, pe care apoi îl puteți vinde prin propria marcă. Desigur, dezavantajul etichetării albe este că’este dificil de stabilit credibilitatea, deoarece poți’Nu pretind că produsele dvs. sunt unice.

Dacă decideți să mergeți cu acest model, voi’va trebui să efectueze cercetări amănunțite în furnizorul dvs. Iată câteva întrebări de care trebuie să țineți cont, deoarece luați în considerare potențiali producători de etichete albe:

 • Exista ingrediente pe care le donati’nu vreau în produsele tale? daca tu’încercați să vindeți machiaj organic sau vegan, de exemplu, asigurați-vă că furnizorul dvs. poate satisface aceste cerințe. În mod similar, voi’Vreau să aflu ce fel de conservanți folosește un furnizor pentru a menține produsele proaspete.
 • Furnizorul este aprobat în țara dvs.? Pentru întreprinderile din SUA, dumneavoastră’Vreau să vă asigurați că furnizorul dvs. respectă atât Legea Federală pentru Alimente, Medicamente, cât și Cosmetice (MF)&Legea C) și Legea ambalării și etichetării echitabile (FPLA). Spre deosebire de medicamente, produsele cosmetice nu au nevoie de aprobarea FDA înainte de a ieși la vânzare, dar FDA încă efectuează inspecții și oferă reglementări pentru a se asigura că “adulterat și defilat” produsele sunt scoase de pe piață.
 • Există minime de comandă?? Asigurați-vă că nu’nu terminați cu un furnizor care necesită mai mult volum decât dvs.’sunt gata să mă angajez la început. Pe măsură ce afacerea dvs. devine mai consolidată și câștigă mai mulți clienți, comenzile dvs. de inventar vor crește. Dar când începeți să vindeți machiajul online, acesta’este posibil să economisești bani și resurse acolo unde poți, inclusiv la inventar!
 • Furnizorul oferă ambalaje pentru produse? Dacă furnizorul dumneavoastră doesn’T furnizați ambalajul fizic al produsului, dvs.’Va trebui să-mi dau seama unde ești’o să o iau. Vă puteți împacheta produsele acasă, cu avantajul de a vă asigura singuri calitatea – dar nu am dori’nu recomand acest lucru decât dacă aveți experiență de proiectare! În schimb, puteți face sursa printr-un furnizor separat. Există o mulțime de furnizori de ambalaje cosmetice dedicate, dintre care majoritatea vă vor permite să personalizați ambalajul pentru a se alinia cu marca dvs..

Indiferent dacă decideți să vă faceți propriile produse cosmetice, să lucrați cu un producător sau cu produse de etichetă albă, aceasta vă va ajuta să aruncați o privire asupra FDA’s Orientări privind bunele practici de fabricație (GMP) pentru produse cosmetice. Acestea sunt doar linii directoare (spre deosebire de reglementările dure și rapide), și acestea’sunteți un bun punct de referință pentru a vă asigura că procesul de fabricație vă stabilește pentru succes.

3

Marcați și împachetați machiajul

“Branding” cuprinde toate elementele aparent mici, care se adaugă modul în care oamenii vă percep produsul. Aceasta include imaginile, tonul vocii și logo-urile. Poate părea copleșitor să lucrezi cu atâtea piese în mișcare, dar trucul este să alegi un element, să-l personalizezi cu adevărat bine și apoi să potriviți celelalte elemente la același ton. Acest lucru vă economisește timp și vă asigură că brandul dvs. va fi coerent. Și coeziunea este importantă: 70% dintre participanții la un sondaj au raportat că un brand consecvent este crucial atunci când comunică cu clienții.

Vă recomandăm să începeți cu marca dvs.’s imagini – în mod specific, marca ta’s culori! Aceasta va informa deciziile despre logo-uri, ambalaje și tonuri care vor veni mai târziu. Scheme de culori don’nu se va întâmpla la întâmplare – de fapt, aproape fiecare logo-ul mărcii pe care îl treci pe stradă a avut ore de gândire în spatele ei.

Acesta este locul în care cunoașterea nișei tale va veni la îndemână. Puteți utiliza psihologia culorilor pentru a alinia culorile mărcii dvs. cu interesele persoanelor din nișa dvs. De exemplu, violetul apelează la motive minte precum bogăția și luxul pentru majoritatea oamenilor. Deci daca tu’re-comercializați un produs sofisticat, de lux, atunci aceasta este o culoare ideală de utilizat. Între timp, albastru evocă un sentiment de încredere și securitate, motiv pentru care tu’Voi vedea o mulțime de bănci care o folosesc pentru branding-ul lor (credeți Chase și American Express). daca tu’căutăm sfaturi mai specifice culorilor, noi’ai scris această defalcare a modului de alegere a unei scheme de culori pentru un site web și aceleași principii se aplică alegerii unei scheme de culori pentru o marcă.

Odata ce tu’ți-ai finalizat alegerea culorii, o poți folosi pentru a informa orice altceva. Evident, dacă alegeți o schemă de culori albastre, voi’Vreau să reflecte asta în logo-ul și în imaginile produsului tău. Dar îl puteți folosi și pentru a vă da seama de marca dvs.’tonul vocii – a “albastru” marca ar trebui să utilizeze mesageria care’de încredere și calmare, de exemplu.

Vrei mai multe sfaturi în profunzime cu privire la branding? Al nostru Cum să construiți un brand ghidul îți va spune tot ce trebuie să știi

După ce știi cum va arăta brandul tău, poți începe să te gândești la ambalaje. Aceasta’este adevărat că ambalajul a fost creat pentru a menține produsele în siguranță în timpul transportului, dar tu’Vă voi limita afacerea dacă asta’este tot ceea ce îl folosești!

Ambalajele de marcă creează o experiență mai completă pentru client’este deosebit de important pentru o afacere online. Fără niciun magazin de cărămidă și mortar pentru a crea o experiență pentru cumpărători, trebuie să vă bazați pe dumneavoastră “experiență de boxing” să ridice o parte din slăbiciune. Ambalajul elegant, distractiv și experiențial este, de asemenea, o tactică de marketing fără efort în epoca Instagram și YouTube.

exemplu de marketing pe YouTube

În timp ce unele companii plătesc influențelor din rețelele de socializare pentru a împinge produsele online, multe persoane creează în continuare videoclipuri și postări organice care pot, de asemenea, să câștige foarte mult. Chiar și fără factorul de implicare online, ambalarea excelentă mai face un drum lung: întreprinderile online care acordă o atenție deosebită raportării la ambalaje, în medie, o creștere de 30% a interesului consumatorilor. Acea’este o modalitate excelentă de a-și păstra clienții fideli!

Etichetarea machiajului tău

Cand tu’vând machiaj online, tu’Va trebui să acorde atenție cerințelor specifice țării, statului și regiunii dvs. pentru etichetarea ambalajelor produselor de frumusețe. Aceste cerințe se referă la elemente precum listele de ingrediente, avertismentele de siguranță și alergii și orice mesagerie / reclamație făcută pe ambalaj. FDA’s Ghidul de etichetare a produselor cosmetice este o resursă pe care o puteți utiliza pentru a vă asigura că machiajul dvs. este corect etichetat înainte de al trimite.

4

Alegeți o platformă

Acum că tu’Am creat un produs de care oamenii sunt încântați, următoarea întrebare este: unde să vândă produse de înfrumusețare online? Cele mai eficiente trei platforme sunt Producători de site-uri de comerț electronic, piețe online, și dropshipping. Cel mai bun mod de a vinde machiaj online se rezumă la ceea ce funcționează cel mai bine pentru tine, dar noi’Voi explica detaliile acestor trei metode de top, astfel încât să puteți lua o decizie în cunoștință de cauză.

Producători de site-uri de comerț electronic

Constructorii de site-uri de comerț electronic sunt concepute pentru a face crearea propriului site web cât mai ușor și fără stres. Procesul de configurare implică de obicei alegerea unui șablon, apoi utilizarea unui editor ghidat-aruncat pentru a vă personaliza site-ul’s-a aranjat. După aceea, puteți adăuga cu ușurință funcționalități de comerț electronic prin intermediul aplicațiilor și widget-urilor care adesea chiar sunt preinstalate.

Constructorii de site-uri online de comerț electronic

Cost20-30 USD / lună, plus comisioane de tranzacție
Pro-uriServicii de asistență încorporate, ușor de utilizat, dar încă extrem de personalizabile
ContraTrebuie să promovați și să conduceți singur traficul pe site
Cel mai bun pentruCei care doresc să creeze o experiență de cumpărături personalizată
Cei mai buni furnizoriShopify, BigCommerce

Shopify și BigCommerce sunt doi dintre cei mai buni producători de site-uri de comerț electronic de pe piață, iar noi’o să folosim Shopify ca studiul nostru de caz, deoarece’este cel mai performant constructor în cercetarea noastră internă.

Constructorii de site-uri de comerț electronic cum ar fi Shopify sunt excelenți pentru personalizarea site-ului dvs. web și, ulterior, pentru clienții dvs.’ experiență de cumpărături. daca tu’sunteți serios despre crearea unui brand puternic pentru produsele dvs., atunci producătorii de comerț electronic sunt calea de urmat. Aruncați o privire la editorul Shopify de mai jos – este într-adevăr la fel de simplu ca să faceți clic “adauga produs” sau “personalizați tema” pentru a vă pune în funcțiune site-ul!

ecranul editorului shopify

Pentru ca tu’Vă voi crea propriul site și nu veți vinde produse ca parte a unei piețe mai mari, dezavantajul este că ați câștigat’nu am un public încorporat cu care să lucrez. În schimb, puteți utiliza tactici precum Optimizarea motoarelor de căutare (SEO) pentru a vă ridica site-ul’s-a clasat pe paginile de rezultate ale motoarelor de căutare precum Google. Don’să nu lăsăm acronimul să te sperie – SEO poate fi într-adevăr simplu, și noi’ai scris o revizuire SEO Shopify completă care te va pune cu adevărat pe drum.

Rezumatul prețurilor

Shopify’cel mai ieftin plan de comerț electronic complet pe deplin este planul de bază, care costă 29 USD / lună. Acest preț acoperă o serie de aplicații și funcții de comerț electronic și include totul, cu excepția taxei de tranzacție de 2,9%, care devine 0% dacă decideți să utilizați Payify Payments. Puteți încerca Shopify fără riscuri prin testul său gratuit de 14 zile.

Nu este încântat de Shopify?

Citiți clasamentul nostru 7 cele mai bune platforme de comerț electronic pentru a descoperi mai multe opțiuni

Piețele online

Vă puteți gândi la piețele online ca și “comunal” spații online, unde mulți furnizori diferiți vând produse pe același site. Cel mai evident exemplu de piață online este Amazon. Clienții folosesc piețele online pentru varietatea pe care o au’sunt capabil să furnizeze.

Piețele online dintr-o ochire

Cost20¢ taxa de listare, plus 3,5% din prețul de vânzare
Pro-uriPublic încorporat, proces de configurare rapidă
ContraConcurență pentru cumpărători’ atenție, nu la fel de personalizabil ca și constructorii de site-uri web
Cel mai bun pentruCei care caută să vândă rapid
Cei mai buni furnizoriEtsy, Glambot.com

Etsy și Glambot.com sunt două mari piețe online pentru vânzarea de machiaj. Glambot este special concentrat pe produsele de înfrumusețare, dar noi’mă vom concentra pe Etsy, pentru că atrage un public masiv – și asta’este principalul apel al unei piețe online.

pagina de rezultate machiaj etsy

Începând cu 2018, peste 39 de milioane de utilizatori au cumpărat pe Etsy. Asta înseamnă că, dacă vindeți produse de înfrumusețare online prin Etsy, peste 39 de milioane de căutători vor avea acces la produsele dvs. – deci, spre deosebire de un producător de site-uri de comerț electronic, ați câștigat’nu trebuie să vă faceți griji foarte mult cu privire la conducerea traficului către înregistrări. Acestea fiind spuse, tu voi trebuie să concureze pentru atenție cu milioanele de alți vânzători activi de pe Etsy, ceea ce poate fi o problemă.

Cealaltă diferență majoră dintre piețele de piață online și constructorii de site-uri de comerț electronic este că puteți începe mai repede cu piețele online. De exemplu, deoarece platforma Etsy însăși este deja configurată, tot ce trebuie să faceți este să adăugați listele de produse pe site-ul existent – în timp ce pe Shopify, mai întâi trebuie să vă ocupați de timp pentru crea site-ul. Cu toate acestea, compromisul este că piețele online pot’nu oferiți o experiență de cumpărături personalizată, distinctă, așa cum pot constructorii de site-uri de comerț electronic.

Rezumatul prețurilor

Etsy percepe un tarif de 20¢ taxa de listare, plus 3,5% din vânzările dvs. Ceea ce tu’Voi plăti cu adevărat aici este Etsy’audiența preexistentă și ușurința de configurare pe care o oferă această platformă.

dropshipping

Dropshipping este un model surprinzător de simplu în care tu, retailerul, don’nu trebuie să manipulați niciun produs sau să expediați orice stoc. În schimb, clienții comandă produse prin magazinul dvs. online și vă avertizați furnizorul. Apoi, furnizorul dvs. trimite produsul către client. Un apel major al drophipping este faptul că’e ușor de bugetat – din moment ce nu’De fapt, nu vă aprovizionați stocul, nu’nu trebuie să-mi fac griji să nu se despartă!

Dropshipping dintr-o privire

CostCostul unui constructor de comerț electronic sau piața online, la care se adauga aproximativ 30,00 USD / lună pentru un furnizor / aplicație de expediție
Pro-uriFace bugetul ușor, nu vă faceți griji cu privire la reîncărcarea produselor
ContraExperiență impersonală atât pentru cumpărător, cât și pentru vânzător, mai scumpă din cauza vânzărilor terților
Cel mai bun pentruÎntreprinzătorul fotoliului
Cei mai buni furnizoriAplicația Oberlo (prin Shopify)

Poți să folosești fie un constructor de site-uri de comerț electronic sau o piață online pentru a începe dropshipping-ul. Secțiunile de mai sus vă vor oferi suficiente informații pentru a cântări avantajele și contra și a lua propria decizie, dar dacă ne întrebați, constructorii de site-uri de comerț electronic sunt instrumentul mai bun pentru vânzarea machiajului online. Acestea oferă mai multă personalizare fără a sacrifica ușurința de utilizare, iar Shopify oferă chiar și o aplicație pentru dropshipping numită Oberlo.

aplicație oberlo

Oberlo este proiectat să se integreze cu magazinele Shopify și vă permite să importați rapid produse și să automatizați sarcinile. Desigur, Oberlo este doar una dintre multe aplicații utile pentru dropshipping, dar ea’este rar să găsești un combo pentru aplicații de construire a comerțului electronic și dropshipping care se potrivește la fel de perfect ca Shopify și Oberlo.

Rezumatul prețurilor

Dropshipping va include costul constructorului site-ului de comerț electronic sau piața online pe care o alegeți, la care se adauga costul unei aplicații / furnizor dropshipping, care este de aproximativ 30,00 USD / lună.

intrigat? Citiți ghidul nostru complet la Începerea unei afaceri Dropshipping pentru mai multe informații 5

Promovează-ți machiajul

Deci, aveți o prezență online. Acum’e timpul să răspândim cuvântul! Cel mai simplu mod de a-ți promova produsele este folosind – ai ghicit-o – social media.

Aceasta’nu este niciun secret că media socială este cea mai simplă modalitate de a-ți spori reputația prin cuvânt, iar majoritatea mărcilor profită activ de asta: așa cum este, cel puțin 96% dintre mărcile de frumusețe au un cont de social media. Scopul principal al prezenței în social media este oportunitatea pe care o oferă angaja cu publicul tău.

Puteți începe urmărind persoane și pagini populare din nișa aleasă și interacționând cu acestea pentru a obține următoarele. Puteți, de asemenea, să redactați, să fixați, să postați și să partajați conținut original relevant pentru a-i determina pe oameni să vorbească despre marca dvs. Dovada socială a oamenilor reali este cel mai bun tip de publicitate pe care îl puteți face, deoarece 92% dintre consumatori cred că sugestiile persoanelor pe care le cunosc cu privire la sugestiile publicității impersonale. Gândește-te la asta: tu’Aș avea încredere într-o recomandare a unui restaurant de la un prieten sau coleg de serviciu, în legătură cu o promoție nerușinată pe un panou publicitar. Cand cineva’s prietenul Facebook vă împarte compania’s post, înseamnă mult mai mult decât dacă l-ai fi promovat singur.

Vrei mai multe sfaturi aprofundate cu privire la promovare? Al nostru Cum să comercializați un produs ghidul îți va spune tot ce trebuie să știi

Cum să vinzi machiaj online: recapitulare

În acest moment, știți toate elementele de bază necesare pentru a vinde cu succes machiajul de acasă. Totul începe cu obținerea suportului legal adecvat și de acolo puteți intra în chestii distractive, cum ar fi personalizarea produsului și promovarea online.

Pentru a recapătă, iată toate cele cinci etape:

Sfaturi de top pentru vânzarea machiajului online

 1. Găsiți-vă nișa
 2. Sursa unui producător
 3. Marcați-vă și împachetați machiajul
 4. Alegeți o platformă
 5. Promovează-ți machiajul

Când vine vorba de alegerea unei platforme, aceasta’este aproape o decizie între constructorii de site-uri de comerț electronic și piețele online. În funcție de metoda pe care o alegeți, vă recomandăm Shopify și respectiv Etsy. Si tu poti’nu greșesc cu Shopify’s aplicația Oberlo dacă decideți să mergeți la dropshipping.

Indiferent de platforma pe care o alegeți, aceasta’este o experiență grozavă de a vinde ceva’sunt pasionat – și piața frumuseții nu a putut’nu va fi un loc mai bun pentru a începe. Noroc și ține-ne la curent cu comentariile!

Cum să vinzi machiaj online: întrebări frecvente

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map