Cum să vinzi online | Începeți să câștigați bani astăzi

Cum se vinde onlineÎnvățarea modului de a vinde online poate fi descurajantă. Trebuie să vă dați seama ce produse să vindeți și unde să le furnizați.


Dar să știi să vinzi cu succes online nu a fost niciodată mai profitabil.

Vânzările online în SUA vor atinge 500 miliarde de dolari în 2019. Dvs.’revin aici pentru că îți place o felie de plăcintă?

Ei bine’Am o veste bună pentru tine: în acest ghid, eu’Vă arăt cum să:

 • Elaborați o strategie de vânzare online
 • Vindeți prin propriul magazin, o piață precum Amazon și social media
 • Găsiți produse pentru a vinde online
 • Atrageți clienții și transformați browserele în cumpărători

eu’Voi parcurge și o listă de verificare a ceea ce aveți nevoie pentru a începe să vindeți online.

Deci, dacă vrei să știi cum să vinzi online, tu’am venit la locul potrivit. daca tu’sunt îngrijorat că va fi prea tehnic, va dura prea mult sau va costa prea mult, don’nu vă faceți griji: noi’Te voi parcurge pas cu pas.

Suna bine?

Cel mai bun lucru este datorită constructori de magazine (mai multe despre acest lucru mai târziu), vânzarea online nu a fost niciodată mai ușoară.

Am terminat zilele în care’aveam nevoie de un contract de închiriere, un depozit și personal pentru a-și construi o afacere. Există o mulțime de moduri diferite de a vinde online, dar sfatul nostru este să folosiți producători de magazine online. Aceasta’e mai ieftin decât ai putea crede. De la doar 17 dolari pe lună, vă puteți vinde produsele online printr-un magazin pe care îl controlați. daca tu’te grabesc, principalele noastre trei platforme de comerț online recomandate pentru a vinde online sunt:

 1. Shopify – încercați gratuit
 2. Wix – încercați gratuit
 3. BigCommerce – încercați gratuit

Noi’Îți voi arăta cum poți vinde online și vei evidenția resurse suplimentare care te vor ajuta. După citire, tu’Voi fi gata să faceți primul pas în călătoria dvs. de comerț electronic! Acest ghid este despre cum să vinzi online. Pentru informații despre cum să construiți un magazin online sau despre o comparație a platformelor noastre de comerț electronic, accesați graficul și ghidurile noastre. Povestirile de succes Shopify Taylor StitchLa trei ani de la lansare, Taylor-Stitch, cu magazinul Shopify, a generat venituri de 1,5 milioane de dolari. Dacă vrei să știi cum să vinzi online, inspiră-te din povești de succes ca acesta! 1

Alegeți cum să vindeți online

Elaborarea modului de vânzare online se poate simți copleșitoare (știm din experiența de primă manieră). Noi’revin aici pentru a te ajuta să alegi cele mai populare opțiuni și să găsești cea mai bună modalitate de a vinde online pentru tine.

Top trei moduri de a vinde online

 1. Producători de magazine de comerț electronic precum Shopify și BigCommerce
 2. Piețe de piață precum Amazon, Etsy și eBay
 3. Site-urile de socializare precum Facebook

Dar aici’este lucrul de retinut: tu nu’nu trebuie să aleg între ele. Puteți vinde online pe diferite canale, fără a angaja o armată de personal, renunțând la somn SAU creșteți o altă pereche de brațe.

Cum?

Pe scurt, constructorii de magazine de comerț electronic furnizează aplicații care vă permit să integrați vânzarea online cu Amazon, Facebook – lucrările! Conectarea magazinului online la rețelele de socializare sau la o piață poate fi făcută cu un singur buton.

Aceasta înseamnă că produsele dvs. sunt sincronizate cu, de exemplu, pagina dvs. de Facebook. Deci, atunci când un client vă vizitează pagina de Facebook, acesta’Voi vedea produsele enumerate în magazinul dvs. online. Actualizați un produs pe magazinul dvs. online, iar produsul este actualizat și pe pagina dvs. de Facebook. Puteți vinde online pe mai multe canale, dar gestionați afacerea dvs. dintr-un singur loc – magie!

Aceasta’de ce un constructor de magazine bun este ca un smartphone. Cu smartphone-ul îți poți gestiona viața dintr-un singur loc. În același mod, producătorii de magazine de comerț electronic sunt un singur ghișeu pentru vânzarea online.

Lăsa’schițează cum să vinzi online cu mai multe detalii.

Pagina principală Shopify Exemplu Cum să vinzi onlineCu o platformă dedicată de comerț electronic cum ar fi Shopify, vă puteți vinde produsele într-un magazin online elegant pe care îl conduceți și îl controlați. Aici’e una pe care am făcut-o mai devreme!

Vânzați pe propriul dvs. magazin de comerț electronic

Rularea propriului magazin este cea mai bună metodă de a vinde online, deoarece tu’re control complet. Tu decizi aspectul magazinului tău și modul în care sunt prezentate produsele tale.

Tu’nu ești vulnerabil la factori externi, cum ar fi actualizările algoritmului, și nu’nu trebuie să concurez pe o piață aglomerată.

Dacă doriți să schimbați ceva, puteți. Tu nu’nu trebuie să aștept Amazon sau Facebook.

O actualizare a algoritmului înseamnă că o platformă precum Facebook a schimbat modul în care decide ce pagini și conținut să favorizeze (noi’Voi explica mai târziu de ce aceasta este o provocare pentru oricine vinde online).

Producătorii de magazine online vă permit să vă prezentați produsele și să procesați vânzările într-un mod mai rapid și mai ușor ca niciodată.

Puteți automatiza o mulțime de procese banale, oferindu-vă mai mult timp pentru a vă concentra asupra altor părți ale afacerii dvs..

La care se adauga, magazinul dvs. de comerț electronic poate fi literalmente “deschis” 24 de ore pe zi.

Principalele noastre trei platforme pentru antreprenori comerțului online proaspăt ca tine sunt:

 1. Shopify – citiți nostru Review Shopify
 2. Wix – citiți-ne Wix eCommerce Review
 3. BigCommerce – citiți-ne BigCommerce Review

Don’nu ne luăm cuvântul pentru asta. Peste 600.000 de persoane, de exemplu, vând online prin intermediul companiilor operate de Shopify.

Un lucru de reținut este că aceste platforme sunt concepute pentru a vă ajuta să vindeți. Șabloanele (teme pre-proiectate pe care le utilizați pentru a umple magazinul cu conținut și culori) sunt create odată cu vânzarea.

Noi’Ne-am clasat pe primii trei pe baza orei de cercetare și a încercărilor și erorilor. Graficul de comparație de mai jos arată cum se compară în zonele care contează cel mai mult. Indiferent de platforma pe care o alegeți, voi’Voi putea conduce un magazin de succes și vinde produse online cu o taxă lunară stabilită – indiferent cât de abilă sunteți tehnic!

Vrei mai multe informații? Vedea Modul în care efectuăm cercetările pentru producătorii de site-uri de comerț electronic.

Pentru a începe să vindeți pe propriul dvs. magazin de comerț electronic, primul pas este crearea unui cont.

Fiecare dintre platformele clasificate oferă o perioadă de încercare gratuită, astfel încât să o puteți testa înainte de a cheltui orice dolar câștigat. Vă puteți înscrie folosind butoanele din tabelul de mai jos.

Puteți vedea o comparație cu funcții complete în graficul nostru actualizat.

Pssst! Obțineți până la trei luni gratuit cu BigCommerce

Am vrut doar să vă anunțăm că BigCommerce oferă în prezent până la trei luni gratuite când vă înscrieți la un nou plan. Accesați site-ul web BigCommerce pentru a vedea această ofertă în direct!

Să ai propriul magazin la vânzarea online îți oferă credibilitate. Cumpărătorii de internet sunt o mulțime cinică și cu cât mai multe motive le puteți oferi pentru a avea încredere în dvs., cu atât sunt mai multe șanse să cumpere de la dvs..

Să ai propriul magazin online te face să pari profesionist.

Gândiți-vă la asta pentru o clipă.

Ai fi mai probabil să cumperi o pereche de adidași de la un vânzător cu doar un cont Amazon? Sau unul cu site-ul propriu de marcă, integrat cu social media și marketplace?

În continuare, noi’Voi analiza vânzarea pe unele dintre cele mai mari piețe din lume.

Cu toate acestea, înainte de a continua, există două mari motive pentru care platformele de comerț electronic sunt cel mai bun mod de a vinde online: recuperarea coșurilor abandonate și receptivitatea mobilă.

Recuperarea coșului abandonat

Coșul abandonat vă permite să trimiteți prin e-mail clienți care au ajuns pe pagina de checkout, dar renunțați la comanda lor. Poate au lăsat ibricul. Poate că internetul s-a prăbușit.

În orice caz, le puteți aminti de comanda lor și le puteți da șansa de a o completa fără a completa din nou toate detaliile.

Acest lucru poate avea un efect URIZ pe linia de jos.

Gândește-te la vânzarea online la fel de similară cu pescuitul. Recuperarea coșului abandonat este ca și cum ai avea o plasă specială care scoate o mulțime de pești care au reușit să se smulgă din prima tau!

În momentul de față, Wix nu are o funcție de recuperare a coșului abandonat, ci’lucrez la asta!

Reactivitate mobilă

39% dintre utilizatorii de internet din SUA au plasat o comandă online pe telefonul mobil în ultima lună, cercetarile arata.

Lasă-l înăuntru.

Dacă doriți să știți cum să vindeți cu succes online, magazinul dvs. trebuie să funcționeze la fel de bine pe mobil ca pe desktop sau laptop.

Acea’s unde vin platformele de comerț electronic: magazinul dvs. este proiectat automat pentru a funcționa bine pe mobil. Deci nu face asta’oricât de mare este clientul tău’ecranul este, navigarea și cumpărarea produselor dvs. va fi foarte lină.

vânzarea online cu magazinul magazin magazin mobilVânzarea online către clienți care utilizează telefoane mobile este ușor folosind o platformă de comerț electronic. Aici’s ne previzualizăm magazinul Shopify în mobil și desktop

Platformele de comerț electronic sunt cea mai bună modalitate de a vinde online. ei’re-un cuțit elvețian e-commerce elvețian, oferindu-vă instrumentele pentru a vinde pe diferite canale dintr-un magazin de marcă pe care îl controlați. Acest articol tratează cum se vinde online. Pentru informații despre o platformă specifică, inclusiv despre cum puteți vinde pe Shopify, BigCommerce și Wix, citiți graficul nostru de comparație și recenziile platformei.

Vânzare pe piețe: Amazon, Etsy și eBay

Vânzarea pe o piață precum Amazon, Etsy sau eBay este extrem de populară. Aceasta’este estimat că doar Amazon are acum peste două milioane de vânzători!

Si el’nu este greu de văzut de ce…

Bariera de intrare pentru vânzare pe o piață online este foarte mică. În termeni simpli, tot ce trebuie să faceți este:

 • Creează un cont
 • Enumerați un produs de vânzare cu o descriere, preț și imagine
 • Configurați o metodă de îndeplinire (modul în care va fi livrat produsul dvs.)
 • Accepta plata de la un client
 • Pregătiți articolul care urmează să fie expediat

Este foarte simplu.

Piețele de piață precum Amazon și Etsy vă expun unui număr masiv de potențiali clienți și vă permit să începeți să vindeți foarte repede.

Lucrul complicat este, cum stai în evidență de mulțime?

De ce un cumpărător ar trebui să cumpere de la dvs. dacă vitrina dvs. pare aproape identică cu concurența dvs.? Pentru a avea succes, ai nevoie de propriul tău magazin online care să stea deoparte.

Deși vânzarea direct pe Amazon sau eBay este mult mai ușoară în zilele noastre, a te baza doar pe acestea poate fi o greșeală uriașă.

De exemplu, algoritmul de căutare Amazon se schimbă întotdeauna, astfel încât produsele dvs. să apară într-o zi și s-ar putea să nu fie următoarea.

Întotdeauna există concurenți noi care apar și își reduc prețul pentru a câștiga clienți.

În timp ce cu toții înțelegem că un război al prețurilor nu este bun pentru nimeni (acesta’e o cursă până la capăt și toată lumea câștigă mai puțin), acolo’Sunt întotdeauna cineva dispus să reducă prețul pentru a câștiga clientul de la tine.

La urma urmei, ea’nu este ușor de făcut “marca” tu în piațe precum Facebook, Amazon sau eBay. Deci, la mulți cumpărători, voi’ești doar un alt comerciant cu același produs. Si ei’o să caut produsul care’este cel mai ieftin și are recenzii decente… si lasa’S-o confruntăm, recenziile pot fi falsificate.

Crearea unui brand pentru tine te poate ajuta să construiești un atu valoros.

Un brand bun oferă încredere cumpărătorilor. În esență, încrederea este extrem de importantă când vine vorba de a învăța cum să vinzi cu succes online.

N-ai vrea’nu cumpărați lucruri online dacă nu ați făcut-o’nu am încredere în brand, nu?

Acestea fiind spuse, piețele pot fi eficiente dacă doriți să vindeți doar un număr mic de produse. Acest lucru se datorează faptului că puteți obține online și puteți începe să vindeți fără suport, costuri minime în avans și fără cunoștințe de fond.

Marketplace-urile percep taxe de tranzacție, așa că verificați înainte de înregistrare. Acestea pot fi mai grele decât crezi. eBay, de exemplu, va lua 10% din orice vânzare pe care o faceți – mai mult decât oricare dintre platformele noastre recomandate de comerț electronic!

Aici’este reducerea vânzărilor prin Amazon, Etsy și eBay.

Vânzare pe Amazon

Vânzând pe Amazon, dumneavoastră’în esență, vă împrumutați reputația, chiar dacă dumneavoastră’ești un terț vânzător.

Piața este extrem de populară cu oamenii care vând electronice, cărți și DVD-uri. Dar chiar dacă tu’ești într-o piață, tu’Voi mai fi în concurență cu o parte din lume’cei mai mari retaileri – aproape toți cei de la Walmart la Costco vor avea prezență pe Amazon.

Puteți oferi opțiuni de livrare convenabile pentru clienții dvs. la un preț competitiv. Plătește un pic în plus, iar Amazon îți va stoca și livra mărfurile pentru tine. Acest lucru îl face un magazin unic de comerț unic foarte atractiv pentru vânzătorii online care abia încep.

Taxele variază în funcție de ceea ce sunteți’vindeți și în ce cantități, deci verificați Amazon’comisioane înainte de a începe.

Vând pe Etsy

Etsy este o piață folosită preponderent de oamenii care vând arte și meserii. Aceasta’este ca o nișă Amazon, permițând vânzătorilor să vândă produse lângă antreprenori cu idei similare. Drept urmare, baza de clienți este mai concentrată.

Clienții tind să aibă mai mulți bani pentru a stropi, iar sentimentul mai personal înseamnă că Etsy este un loc bun pentru a construi un brand.

Etsy’comisioanele sunt puțin mai mici decât Amazon’s, dar comisioanele de listare și vânzări finale pot fi în continuare în profitul dvs. dacă’nu e atent.

Ești blocat între un constructor de comerț electronic și o piață? Vezi-ne Comparație Shopify vs Etsy.

Vânzare pe eBay

Aici’este ceea ce trebuie să țineți cont: eBay este ca o piață a vechilor școli – aceasta’e o lume ofertantă.

Aceasta înseamnă că cumpărătorii nu sunt’nu sunt obligat să vă plătiți numerarul instantaneu, ceea ce vă poate pierde timpul și îngreuna îndeplinirea strategiei dvs. de afaceri pe termen scurt.

Acolo’nu se concentrează asupra eBay. Puteți vinde cam toate ceea ce vă place. Acest lucru îl face foarte accesibil, dar înseamnă că poate fi aproape imposibil să construiți o marcă și să ieșiți în evidență de mulțime.

Taxele sunt surprinzător de mari, așa că, dacă decideți să vindeți pe eBay, asigurați-vă că’Am luat în considerare faptul că atunci când scrâșnesc numerele.

vinde online cu integrarea rețelelor de socializare Wix eCommercePlatformele online precum Wix vă permit să vă integrați magazinul cu rețelele de socializare, ceea ce înseamnă că nu o faceți’nu trebuie să aleg o opțiune de vânzare!

Vânzare pe Facebook

Împreună cu piețele de piață, social media este o modalitate populară de a vă potrivi cu dvs. și cu produsele dvs. cu clienții.

În această secțiune noi’ne-am concentrat pe Facebook – cea mai mare platformă de social media din lume, cu aproape două miliarde de utilizatori activi!

Pentru a începe să vindeți pe Facebook, trebuie să creați o pagină de afaceri și apoi să adăugați o ‘Cumpără’ buton (citiți instrucțiunile specifice aici).

Iată câteva sfaturi pentru a face succesul vânzării pe Facebook:

 • Distracție – don’nu trebuie decât să postezi produsul și să aștepți un răspuns. Facebook este un loc ocupat și clienți’ întinderile de atenție sunt scurte. Experimentați cu videoclipuri, ghicitori, întrebări și chiar glume pentru a vă prinde și deține clientul’atenție.
 • Promovați promos – oferind o reducere exclusivă în schimbul unui ‘ca’ pe pagina dvs. este un mod minunat de a construi un public.
 • Folosiți imagini de înaltă calitate – don’nu-ți subliniați pagina încărcând imagini clare sau încețoșate.
 • Postează regulat – dar don’exagerat În general o dată sau de două ori pe zi este o medie bună. Experimentați cu diferite momente ale zilei și vedeți care este cea mai mare reacție.

Citiți integral Ghid de vânzare pe Facebook pentru mai multe informatii.

Problema vânzării exclusiv prin Facebook este că trebuie să gestionați manual comenzile, care pot dura foarte mult timp.

Pe de altă parte, dacă vindeți printr-o platformă de comerț electronic conectat la pagina dvs. de Facebook, puteți gestiona toate actualizările și inventarul produsului dvs. dintr-un singur loc. Shopify’integrarea cu Facebook, de exemplu, este grozavă!

Vedeți-vă singuri apăsând butonul de mai jos pentru a începe să vindeți pe Shopify!

2

Elaborați-vă strategia de vânzare online

Odata ce tu’Am decis cum să vând online, aceasta’este timpul să vă gândiți la strategia dvs. de afaceri. Tu nu’nu trebuie să fiu Warren Buffett, dar plătește să pregătești un pic.

Știm din experiență de primă folosință cât de complicat poate fi să scoți o afacere online din teren.

Se poate simți o călătorie lungă și lungă, de la o idee minunată la prima ta vânzare.

Don’panică – noi’revin aici pentru a vă ajuta în această călătorie, iar unul dintre primii pași este elaborarea unei strategii de afaceri. În această secțiune, noi’Voi trece prin câteva dintre întrebările cheie pe care să le puneți înainte de a începe să vindeți online.

Aceasta nu este’o listă definitivă (pe măsură ce începeți să vindeți, voi’Voi afla mai multe despre cum funcționează piața ta), dar’este un bun punct de plecare. Aceasta’Vă va ajuta, de asemenea, să alegeți cea mai bună platformă de comerț electronic, făcându-vă să vă gândiți la ce are nevoie magazinul dvs. online.

Prindeți hârtie și un stilou și pregătiți-vă să începeți să schițați strategia dvs. de comerț online. A strategie de afaceri viabilă nu face’nu trebuie să fie plin de grafice sau prognoze complexe, numai un absolvent de matematică Harvard ar înțelege.

Cum se vinde online - strategie de afaceriOrice antreprenor care a lucrat cu succes la vânzarea online a stabilit mai întâi o strategie de afaceri .

Intreaba-te pe tine insuti:

 1. Ce speri să obții? Gândește-te la câți bani speri să obții și câte produse speră să vinzi în primele șase luni. Faceți-vă cercetarea și comparați-vă povești de succes în comerț electronic în industria ta. Nici măcar ținte financiare brute ar fi ca și cum ai conduce pe autostradă oglindă – tu’Mă pierd foarte repede și te vei regăsi destul de repede în probleme!
 2. Ce marjă căutați să faceți? Oricine poate începe orbește să vândă online, dar tu’sunt aici pentru a afla cum să vinzi online? În acest caz, trebuie să vă calculați marja. Lăsa’îl păstrează simplu. Aflați cât vă costă să produceți / să cumpărați și apoi să livrați produsul dvs. și să reduceți acest lucru din cât doriți să percepeți clienții. Bingo, tu’am o marjă. daca tu’nu sunteți sigur ce să percepeți, faceți unele cercetări și aflați ce se încasează vânzătorii pentru articole similare cu produsul dvs. Ceea ce ne conduce la…
 3. Cine sunt concurenții tăi? Când vine vorba de vânzarea online, stând pe umerii giganților te ajută să vezi mai departe. Acolo’nu e rușine să înveți de la cei mai buni. Efectuați o căutare în Amazon, Google și Facebook pentru produsele pe care doriți să le vindeți și vedeți cine apare în partea de sus. Șansele sunt vânzătorii care’mi-am dat seama. Priviți descrierea produselor, imaginile și aspectul paginii și faceți o listă cu lucrurile pe care le au’mă descurc bine. Înscrierea la buletine informative este o modalitate excelentă de a rămâne la curent cu modul în care rivalii estimează prețurile și promovarea produselor (și alegeți câteva sfaturi despre e-mail marketing). Gândește-te cum o poți face mai bine – până la urmă, tu’Mă uit să ies în evidență chiar de mulțime?
 4. Cum cheltuiesc banii online? Cu cât îți cunoști mai bine clienții, cu atât poți să-ți satisfacă nevoile. Și cu cât vă potriviți mai bine nevoile lor, cu atât mai mulți dolari’voi face. O mare parte din acest lucru este de a permite clienților să plătească cum doresc (noi’am primit mai multe la plată mai târziu).
 5. Cum vor găsi clienții dvs. și produsele dvs.? Un număr surprinzător de antreprenori din comerțul electronic uită să se gândească la acest lucru atunci când învață cum să vândă online. Puteți atrage clienți prin bloguri despre produsele dvs. sau trimitând campanii prin e-mail. Noi’Voi intra în detalii mai multe despre aceste tehnici mai târziu, dar începe să mă gândesc ce metodă se potrivește cel mai bine afacerii tale.

Răspunsul la aceste întrebări este un pas crucial pentru a învăța cum să vindeți online cu succes. Acesta vă va oferi o idee concretă a ceea ce sperați să obțineți și cum puteți ajunge acolo. Acum’este timpul să discutăm despre cel mai important lucru: produsele dvs. 3

Ce produse de vând online

“Don’nu găsiți clienți pentru produsele dvs., găsiți produse pentru clienții dvs.”. Ne place acest citat din supremo de afaceri dot com Seth Godin – rezumă cum dacă doriți să vindeți online, produsele dvs. sunt critice. Magazinul dvs. online poate părea de top, dar dacă nimeni nu dorește să cumpere ceea ce aveți’vinzi, tu’nu o să fac bine.

Gândiți-vă: un restaurant poate avea mese fanteziste și chelneri cu clasă, dar dacă mâncarea are un gust rău, oamenii vor mânca acolo? În mod similar, chiar dacă magazinul dvs. online este lustruit și serviciul dvs. pentru clienți este excelent, voi’Voi lupta să crești dacă produsele tale sunt sărace.

Aici’este o veste bună: noi’reîncepe să arăți cum te poți asigura că există o cerere pentru produsele tale…și că tu’le oferim cea mai bună șansă să zboare de pe rafturile virtuale.

Noi’l-am defalcat la trei întrebări cheie:

 1. De unde știi ce produse să vinzi online?
 2. Cum vindeți produsele pentru a vinde online?
 3. Cum prezentați produsele astfel încât să vândă?

Produsele dvs. don’nu trebuie să fie fizic. Cu producători de magazine online precum Shopify, puteți vinde cu ușurință produse digitale, cum ar fi cărțile electronice.

Întrebările de mai jos vă vor ajuta să luați o decizie inteligentă pentru afacerea dvs. online.

De unde știi ce produse să vinzi online?

Toți antreprenorii comerțului electronic visează să prezică ‘următorul lucru mare’. Imaginează-ți că știi dinainte care vor fi cele mai vândute sau cele mai trending produse din 2018.

Dacă ar exista un mod simplu de a face acest lucru, noi’Ar fi milionari!

Ce poți face este să aplici cererea pentru produsele tale. Este vorba despre maximizarea șanselor dvs. de succes.

Deci, cum faci asta?

Permiteți-mi să vă arăt câteva tehnici.

 • Utilizați Google Tendințe – un instrument excelent pentru a stabili care produse cresc popularitatea și care nu. Rezultatele se bazează pe popularitatea termenului de căutare ales pe Google de-a lungul timpului. Lăsa’spun că vrei să vinzi haine online, dar nu’Nu sunteți sigur dacă vindeți cămăși florale, pantaloni scurți hawaieni sau tricouri retro. Puteți introduce toate cele trei și a vedea care dintre ele este în creștere în popularitate. Setați țara în care vă așteptați să trăiască clienții dvs. (noi’ai ales Statele Unite) și pleacă! Asigurați-vă că căutați orice vârf. De exemplu, dacă pantofii sunt deosebit de populari în decembrie, s-ar putea să doriți să vă măriți marketingul în acea lună.

Google Trends Comerț E-commerce Cercetări despre produse Cum să vinzi online-minUtilizați date când aflați cum să vindeți online. Google Trends ne arată cămășile florale sunt cel mai popular produs prin căutări, în timp ce puloverele retro scad în popularitate.

 • Efectuați cercetarea în cuvinte cheie. Odata ce tu’Aveți o idee despre produs, introduceți-o Google’s Cuvânt cheie Instrument de analiză Tu’Voi vedea date despre cât de mulți oameni caută produsul respectiv în fiecare lună (popularitate) și cât de competitive sunt cuvintele cheie (câte alte companii vând produsul). De regulă generală, evitați să vindeți orice produs cu mai puțin de 300 de căutări lunare. Ce’este punctul de a face publicitate unui produs acolo’nu ai cerere pentru? Vrei să vinzi online pentru a câștiga bani, nu-i așa?
 • Citiți forumuri online – forumurile și site-urile de revizuire vă oferă o informație directă asupra problemelor cu care se confruntă clienții. Aceasta’le place să stea într-o cameră cu milioane de clienți și să-i întrebi ce părere au despre anumite produse. Alegeți orice reclamații pe care le au clienții și folosiți-le pentru a vă alege alegerea produsului și strategia de afaceri.
 • Aflați din magazinele mari – vânzătorii mari online colectează o cantitate mare de date în fiecare zi. Ei știu mai bine decât oricine’e fierbinte și ce’nu sunt. Verificați paginile de produse cu cele mai mari nume din sectorul dvs. pentru a vedea ce’vinde în acest moment. Există tendințe pe care să le poți extinde? De asemenea, folosiți Amazon, Etsy și eBay’Datele proprii de vânzări verificând frecvent ‘Cele mai vandute’ pagina industriei dumneavoastră’lucrez din nou. eBay are chiar un pagina de tendințe. Reclamele în ziare și reviste sunt, de asemenea, o modalitate bună de a verifica ce produse susțin magazinele mari în orice lună dată.
 • Vindeți ceea ce vă place – Dacă ai pasiune (ca. machiaj sau artă, de exemplu), asta ar trebui să afecteze alegerea dvs. despre ce să vindeți. Scrierea descrierilor produsului, derularea campaniilor de marketing și vânzarea produsului dvs. este mult mai ușoară dacă credeți în el singur. Aceasta nu face asta’Nu înseamnă că ar trebui să încercați să vindeți produse legate de un hobby, indiferent dacă există o piață pentru ei sau nu. Faceți mai întâi cercetarea. Dar dacă se dovedește acolo’este un apetit pentru un produs legat de pasiunea ta, ei bine’e locul dulce!

Există, de asemenea, probleme practice pe care trebuie să le iei în considerare.

Lasă-mă să explic.

Produsele cu dimensiuni incomode, fragile sau perisabile (precum mâncarea) sunt, în general, mai scumpe pentru a fi stocate și expediate. Când decideți ce să vindeți online, luați în considerare acest lucru, deoarece poate avea un impact mare asupra liniei de jos.

Cum vindeți produsele pentru a vinde online?

În general, cele mai populare trei moduri de a vinde produse pentru a vinde online sunt:

 • Achiziționarea de la un angrosist / producător – cumpărați produsele pe care le doriți de la un angrosist sau un producător, înainte de a adăuga marca dvs. și de a le marca. Costurile includ achiziționarea produsului (de obicei în vrac, în special în cazul unui producător), stocarea acestuia într-un depozit, întreținerea și transportul. Foarte ușor de dimensionat dacă alegeți un furnizor de încredere și foarte apreciat.
 • Crearea produsului singur – daca tu’ești cineva care îți creează propriile produse, acest traseu va fi atractiv. Aceasta’este frecvent utilizat de oameni vânzarea artei, bijuterii și meșteșuguri. Principalele costuri sunt materialele și timpul necesar pentru a investi pentru a face produsul. Excelent pentru dezvoltarea unui brand personalizat și vă oferă o libertate deosebită de a controla stocurile și prețurile, dar poate fi foarte dificil să se extindă fără a angaja personal.
 • Achiziționarea produsului dintr-un dropshipper – un mod din ce în ce mai popular de a vinde produsele online. Permite vânzătorilor ca tine să îndeplinească comenzile către clienți fără să stochezi sau să manipulezi produsul singur. Aici’cum funcționează la nivel de bază: listați produsele disponibile de la un dropshipper’am construit o relație cu; un client plasează o comandă pe magazinul dvs. și vă plătește; comanda este transmisă furnizorului de nave, care livrează produsul direct către client. Consultați ghidul nostru de descărcare în profunzime pentru a afla cum să faceți acest lucru.

Cum prezentați produsele astfel încât să vândă?

Odata ce tu’Am decis ce produse să vândă și am rezolvat cum să le furnizeze’e timpul să le vând. Până la urmă, chiar dacă mâncarea dintr-un restaurant este delicioasă, tu’este mai puțin probabil să-l cumpărați dacă meniul este prost scris și imaginile de pe panou din exterior arată revoltător, nu?

Deci, atunci când decideți să vindeți produsele online, cum le afișați, astfel încât acestea să vândă efectiv? Cele două părți principale ale vânzării online cu succes sunt:

 • Imagini de produs
 • Descrierea produsului

vânzarea produselor online cu magazinulConstructorii de magazine online fac învățarea cum să vândă produsele online destul de simplu. Aici’este o pagină de produs pe care am construit-o într-o singură dimineață folosind Shopify!

Cum se adaugă imagini de produs

Produsele dvs. ar putea fi grozave, dar cum puteți vinde online cu succes dacă imaginile dvs. nu sunt disponibile’nu le face dreptate?

Lucrul mișto este că nu’nu trebuie să fii fotograf profesionist pentru a oferi magazinului imagini grozave.

Respectați aceste reguli generale:

 1. Utilizați întotdeauna imagini de înaltă calitate – dacă pare neclar, veți pierde clienții.
 2. Utilizați de fiecare dată aceleași dimensiuni ale imaginii. Puteți utiliza un instrument precum Paint pentru a redimensiona lățimea și înălțimea imaginilor.
 3. Oferiți cât mai multe vizualizări – cu cât puteți oferi clienților o vedere a 360 de grade asupra produsului dvs., cu atât se vor simți mai confortabili că îl vor cumpăra.
 4. Asigurați-vă că fiecare variantă de produs (de exemplu, un tricou într-o altă culoare) are propria sa imagine
 5. Oferiți-vă contextul clienților prin afișarea imaginilor produsului dvs. în utilizare ori de câte ori este posibil.

Acoperim regulile noastre de aur mai detaliat în ghidul nostru despre modul de proiectare a unei pagini de produse.

Platformele de comerț electronic sunt o opțiune excelentă dacă doriți să știți cum să vindeți online, deoarece oferă o flexibilitate atât de mare cu modul în care doriți să afișați produsele. Folosind Shopify’s editor, de exemplu, puteți decupa, îmbunătăți, redimensiona sau adăuga text la o imagine de produs.

Vedeți cât de elegante arată aceste genți pe Ethnotek, care funcționează pe Shopify’site-ul web:

Shopify Imagini de produs Exemplu Cum să vândă onlineVă puteți vinde produsele în cea mai bună lumină folosind o platformă de comerț electronic precum Shopify. Inspirați-vă de la compania de pungi etice Etnotek’display elegant!

Constructorii de magazine online vă ajută, de asemenea, să adăugați text alt la imaginile dvs. – un plus uriaș pentru SEO. Acestea sunt câteva fragmente de text care spun Google despre ce imagine este despre dvs. și vă ajută pagina de produs să se clasifice în paginile cu rezultate. Gândiți-vă la etichetele alt ca la etichetele de pe un articol de îmbrăcăminte dintr-un magazin. Ei îți spun tot ce trebuie să știi despre rochie sau cămașă: culoarea, mărimea, țesătura – tot așa’recunoști complet ceea ce tu’cumpăr!

Cum se scrie descrieri de produse

Noi’nu sunteți prea dornici cu descrierea produsului de pe etichetă. Cuvintele pe care le adăugați la magazin ar trebui să facă mult mai mult decât să descrie doar produsul.

De fapt, ei’este unul dintre cele mai eficiente moduri de a atrage clienți.

Cel mai mare motiv pentru acest lucru este SEO. Optimizarea motorului de căutare ar trebui să fie una dintre cele mai importante considerente la elaborarea unei descrieri a produsului câștigător. SEO este tehnica creșterii traficului către magazinul dvs. prin rezultatele căutării organice (lista care apare când introduceți ceva în Google). Pentru a clasifica termenii de căutare în legătură cu produsele dvs., descrierile dvs. trebuie să includă cuvinte cheie – cuvinte populare pe care le caută clienții.

Lăsa’îți spun’vând tricouri hawaiene florale. Descrierea ta poate spune: “înfricoșat tricouri hawaiene florale disponibil. Noi’am primit tricouri vintage ieftine disponibil într-o gamă de dimensiuni și culori”.

Cuvintele cu caractere aldine sunt exemple de cuvinte cheie. Când scrieți o descriere, creați o listă de cuvinte cheie legate de produsul dvs. și asigurați-vă că încorporați cel puțin trei sau patru.

Iată câteva lucruri cheie’s și don’ts la scrierea descrierilor produsului:

 • Don’T copiați și lipiți producătorul’descrierea lui. Pare amator și Google vă poate pedepsi pentru conținut duplicat, dând site-ul dvs. în josul clasamentului.
 • Do evidențiază beneficiile produsului, precum și caracteristicile, pentru clientul tău. De exemplu, don’nu descriu doar cămașa ta hawaiană roz (caracteristică), explicați cum este’o să vă ajute clientul să pară interesant la petrecere (beneficiu).
 • Don’T folosiți clicuri cum ar fi “joc-changer” sau “trebuie avut” – cu cât poți fi mai original și mai puțin robot, cu atât clienții tăi te vor răsplăti.
 • Do scrie pentru clientii tai. Vorbiți în limba lor și gândiți-vă la ce îi motivează să cumpere. Cu ajutorul cuvintelor potrivite, puteți vinde gheață eschimoșilor.
 • Don’T variați stilul dvs. de la produs la produs. Acest lucru va crea confuzie pentru clienții dvs. și va face magazinul să arate neplăcut.
 • Do adăugați dovada socială. Acolo’nu are un timbru mai bun de aprobare decât de la clienții care au cumpărat produsul dvs. și sunt mulțumiți de acesta. Acest lucru este simplu de făcut. De exemplu, cu producătorii de magazine online, puteți adăuga recenzii și orice acoperire media pe pagina produsului.
 • Don’nu mint. Acest lucru poate părea evident, dar multe persoane care doresc să știe cum să vândă online fac greșeala vânzării greșite a produselor lor.
 • Do spune povestea ta. Dacă afacerea dvs. are un backstory convingător, don’nu-mi este teamă să-i spun.

Pentru a termina această secțiune, permiteți’aruncă o privire asupra unui exemplu de descriere a produsului de calitate într-un magazin Wix:

Wix eCommerce Descrierea produsului Flamingo Designs - Cum să vinzi onlineAcest produs, vândut pe un magazin de comerț electronic Wix, este un exemplu excelent de descriere care se vinde mai degrabă decât doar descrie. 4

Ce trebuie să vindeți online: o listă de verificare

Acesta este punctul în care vă oferim o listă de verificare a principalelor lucruri pe care trebuie să le vindeți online, de la plată la transport. Odata ce tu’l-am sortat, tu’Voi fi gata să începeți să atrageți clienți.

Aici’este ideea: parcurgeți această listă și vă întrebați, am rezolvat asta?

Dacă răspunsul’da, atunci știi să vinzi online și tu’sunt gata sa castigi bani.

Pe de altă parte, dacă ai refugiu’Nu m-am adresat unuia dintre aceste domenii’e foarte important să faci asta. Puneți o căsuță lângă fiecare articol pe care îl aveți’am sortat.

 1. Transport maritim și împlinire – trebuie să aveți setată o metodă de livrare pentru produsele dvs..
 2. Plată – trebuie să adăugați o opțiune de plată în magazin.
 3. Serviciu clienți – asigurați-vă că cumpărătorii au cel puțin un mod de a lua legătura cu dvs..
 4. Licențe și impozite – verificați și verificați dublu dacă aveți licențele de afaceri mici pentru a vinde online.
 5. Securitate – asigurați-vă că magazinul sau pagina dvs. are securitatea corectă, astfel încât clienții dvs.’ datele sunt protejate.

Dacă doriți mai multe informații despre oricare dintre lucrurile din lista noastră de verificare, consultați întrebările noastre.

Shopify Contactează-ne pagina - Cum să vinzi onlineFurnizarea serviciului clienți este simplă printr-un producător de magazine online. Aici’este legătura de contact pe care am adăugat-o pe pagina noastră principală din Shopify! 5

Obținerea de clienți și realizarea de vânzări

Acum tu’am trecut pe lista noastră de verificare, aceasta’este timpul pentru a atrage clienți. Acesta este aspectul de a învăța cum să vinzi online.

Noi’Vă voi prezenta unele dintre cele mai eficiente metode de comercializare a magazinului. Acestea sunt trucuri câștigătoare de către noi’Am încercat noi înșine că puteți începe să utilizați chiar acum. ei’sunt ușor victorii care au câștigat’nu te costă un cent. Am castigat’nu intrați în anunțuri online din acest ghid, deoarece dacă sunteți’ești nou în modul de vânzare online, există alte metode pe care ar trebui să le încerci mai întâi.

Don’nu simt că trebuie să încerci toate aceste tehnici. Experimentați și vedeți care dintre ele funcționează cel mai bine pentru dvs..

Un exercițiu util este să vă imaginați că sunteți clientul dvs. țintă și să vă întrebați: unde aș căuta produsele pe care le doresc?

As merge pe social media? Căutați pe Google?

Cu cât puteți acoperi mai multe baze, cu atât aveți mai multe șanse de a face o vânzare!

Social Media

Una dintre cele mai mari arme din arsenalul dvs. de marketing este social media.

Aveți acces la miliarde de clienți potențiali la îndemână. Jucați-vă cu postarea de linkuri către produse, promoții publicitare și partajarea informațiilor despre marca dvs. pe o serie de site-uri diferite.

Pentru început, vă recomandăm să încercați: Facebook; Instagram și Pinterest. Urmați tendințele relevante, incluzând hashtag-urile în postările dvs..

Aceste instrumente sunt, de asemenea, o modalitate excelentă de conectare cu clienții.

Costul de intrare este foarte mic pe site-urile de socializare. Un instrument care ne place, care vă ajută să gestionați postări pe mai multe platforme diferite este Hootsuite.

SEO

Tot magazinul tău’conținutul, de la descrierile produselor la postările de pe blog ar trebui să ajute site-ul dvs. să se ridice mai mult pe Google.

Locul ridicat pentru termenii dvs. de căutare relevanți în motoare precum Google, Yahoo și Bing este ca și cum ai avea o priză flagship pe fiecare stradă din America! Tu’Am cea mai bună șansă ca clienții să te găsească și produsele tale.

Asigurați-vă că conținutul magazinului dvs. online se raportează direct la produsul dvs. Doriți să atrageți piesa online potrivită, astfel încât vizitatorii să aibă mai multe șanse să facă o achiziție.

Constructorii de magazine precum Wix eCommerce oferă suport SEO excelent. De asemenea, facilitează integrarea Google Analytics, ceea ce vă arată o mulțime de date despre clienții dvs. – de la locație la vârstă. Informații pe care le puteți utiliza pentru a vă îmbunătăți magazinul.

Blogging

Blogging-ul este o modalitate excelentă de a-ți stimula magazinul’s SEO și vinde-ți brandul în același timp.

Lăsa’spun că conduci un magazin care vinde kit sport sport retro. Scrieți o postare distractivă pe blog “anii 80 îmbrăcăminte sport încă în zilele noastre”. Este preluat pe rețelele de socializare și oamenii care caută “Anii 80 îmbrăcăminte sport” începe să-l găsești pe Google.

Câțiva dintre acești cititori fac clic pe postarea de pe blog pentru unele produse. Boom – tu’re în afaceri!

Postarea regulată despre industria dvs. vă poziționează, de asemenea, ca un lider de gândire – cineva care caută sfaturi.

daca tu’Am trecut pe ruta constructorului magazinului online, adăugând o pagină de blog este ușor și poate fi făcut în platforma ta’editor.

Începeți la aceste tipuri de postări pe blog pentru a începe:

 • Actualizări ale mărcii – partajarea noutăților companiei din spatele scenei îți umanizează într-adevăr brandul și îi ajută pe clienți să se conecteze
 • Actualizări produs – daca tu’Am un produs nou elegant, strigă despre asta! Profitați de un blog’trebuie să detalii despre motivul pentru care produsul dvs. este excelent.
 • Tutoriale – arată cum funcționează produsul dvs. publicând un ghid de instruire. Exemplul nostru de brand sportiv ar putea posta: “cum să găsești pantofii de alergare perfecti pentru tine”.

Marketing prin e-mail

Ne place email-ul de marketing.

Aceasta’este o conexiune personală cu clienții. Dacă este bine, te poate simți’aveți o discuție la foc cu un cumpărător individual.

Asigurați-vă că magazinul, rețelele de socializare sau pagina de pe piață au o casetă de captură de e-mail, astfel încât să puteți aduna adrese de e-mail de la vizitatorii magazinului dvs..

De asemenea, ar trebui să colectați e-mailul fiecărui client care face o achiziție. Acest lucru vă oferă o oportunitate excelentă de a le retargeta ușor cu noi oferte sau produse pe care credeți că le-ar putea plăcea.

Sfat: dacă e-mailul dvs. promovează o vânzare sau o afacere pe termen limitat, țineți-o pe scurt. Prea multe cuvinte sau imagini pot distrage atenția de la mesajul principal. Mențineți liniile subiectului scurt (sub 50 de caractere) – mai mult și pot fi trunchiate!

Un lucru demn de menționat: campaniile de e-mail necesită un pic de timp pentru a gestiona și a rula corect. Ei funcționează cel mai bine pentru magazinele care sunt în funcțiune. daca tu’reîncepe doar să vindeți online, să vă construiți audiența cu bloguri, SEO și social media în primul rând este o idee bună!

promoţii

Derularea de promoții și oferte este o modalitate excelentă de a stârni interesul pentru produsele dvs..

Puteți rula promoții pe Amazon și Facebook, dar în experiența noastră’este cel mai eficient pe propriul magazin online.

Aici’este un exemplu excelent de promovare dintr-un magazin rulat pe Wix:

Promoții de la magazinul online Wix - Cum să vinzi online 6

Concluzie – Cum să vinzi online

Când înveți cum să vinzi online, poate fi dificil să știi de unde să începi. În acest ghid noi’v-am prezentat unele dintre cele mai populare și eficiente metode de a vinde produsele online.

Puteți vinde pe o piață, cum ar fi Amazon, o platformă de socializare precum Facebook sau un magazin online’ai creat și tu controlezi.

Lucrul de reținut este datorită platformelor de comerț electronic, nu’nu trebuie să aleg.

Puteți vinde pe mai multe canale, dar gestionați afacerea dvs. dintr-un singur loc.

Don’Nu mă bazați doar pe configurarea paginilor de produse pe piețele de piață, deoarece Facebook și Amazon sunt în continuă schimbare. Nu știi niciodată ce’maine se va intampla cu listele de produse.

Cel mai bun mod de a construi o afacere mai puternică este pentru tine construiți-vă propriul site web de comerț electronic. Acest lucru vă poate ajuta să vă marcați mai bine afacerea și puteți proiecta un magazin cu aspect minunat, în loc să aveți o pagină cu aspect de tăiere a cookie-urilor pe Amazon.

Construirea propriului dvs. site web de comerț cu aspect profesional în zilele noastre este mult mai ușor decât până acum. Platformele de comerț electronic vă ajută să vă configurați propriul magazin fără a fi necesar să știți cum să codați.

De asemenea, vă oferă acces la instrumente puternice de marketing pentru a vă ajuta să vă vindeți produsele. Doar ca să recapitulăm, primele noastre trei sunt:

 1. Shopify
 2. Wix
 3. BigCommerce

ei’reîncercați să încercați, astfel încât să puteți începe să le testați pentru a vedea cu care vă place să lucrați cu cei mai mulți.

Noroc și vânzare fericită!

7

Cum să vinzi întrebări online

Cum sortați transportul atunci când vindeți online?

O mare parte a modului de a vinde online este livrarea de produse. În comerțul electronic, acest lucru este cunoscut sub numele de împlinire.

Indiferent dacă vindeți pe Amazon, Facebook sau Shopify, trebuie să setați o metodă de livrare. Diferite metode de livrare costă sume diferite, așadar stabiliți-vă obiectivele comerciale și fiți gata să faceți compromisuri. De exemplu, transportul gratuit este un avantaj avantajos pentru clienții dvs., dar vă va costa mai mult livrarea.

Aici’s cum funcționează transportul după tine’Am făcut o vânzare online: împachetați produsul vândut în funcție de mărime și greutate, confirmați destinația, confirmați curierul și costul și trimiteți pachetul.

În general, va trebui să alegeți dintre cinci opțiuni de transport:

 1. Tarif dupa pretul comenzii – clienții pot beneficia de transport redus dacă cheltuiesc o anumită sumă.
 2. Magazin sau pick-up local – dacă conduci un magazin de cărămizi și mortar, clienții pot intra și să își aleagă comanda în persoană.
 3. Citate în timp real – prețurile sunt elaborate pe baza comenzii’dimensiunea, greutatea și destinația.
 4. Preț global – transportul este același preț, indiferent de produs.
 5. Transport gratuit – clienții don’nu plătiți pentru livrarea comenzilor.

Când alegeți o metodă de expediere, întrebați:

 1. Produsele mele au dimensiuni diferite și greutăți diferite?
 2. Livrez produsele mele la nivel național sau internațional?
 3. Ce opțiuni de expediere vor aștepta clienții mei?

Numărul de opțiuni disponibile pentru dvs. va depinde de cum vindeți online. Constructorii de magazine precum Shopify vă oferă o gamă mai largă de opțiuni de livrare decât vânzarea pe Facebook.

Unele articole, cum ar fi alcoolul și țigările, mâncarea proaspătă, lacurile de unghii și deodorantul vin cu restricții de transport. Consultați transportatorul și citiți amprenta fină când configurați transportul.

Pasul 8 al ghidului nostru despre cum să construiți un magazin online intră mai detaliat.

Ce opțiuni de plată pot alege?

Când vindeți online, dumneavoastră’Voi avea o serie de opțiuni de plată din care să alegeți.

Acestea includ: PayPal, carduri de credit și debit, Amazon Pay, Apple Pay și criptomonede precum Bitcoin.

Ca și în cazul transportului, numărul de opțiuni de plată la dispoziția dvs. va varia în funcție de modul în care sunteți’vând online. Producătorii de magazine de comerț electronic, de exemplu, Shopify, Wix și Bigcommerce, vă vor oferi de obicei cea mai mare varietate.

Cum alegi o opțiune de plată?

Învățarea modului de a vinde online implică alegerea metodei de plată potrivite.

Pentru a lua decizia corectă, trebuie să faceți cercetarea.

Asigurați-vă că știți cum vor clienții dvs. să cumpere. De exemplu, Statista a descoperit că în America 55% dintre clienți au preferat să utilizeze un card de credit în 2017, urmate de 25% care au dorit să utilizeze PayPal. Deci, dacă nu’nu vă oferim PayPal’înstrăinăm o mulțime de clienți!

Când alegeți un procesor de plată, priviți:

 • Taxe – cât de mult va lua gateway-ul de plată ca procent din fiecare vânzare, dar și costurile de instalare și anulare.
 • Limitări – asigurați-vă că metoda dvs. de plată preferată vă acceptă produsele.
 • Ușurință în utilizare – plasați o comandă demonstrativă folosind gateway-ul de plată ales pentru a vă asigura că procesul este bun.
 • Țările acoperite – asigurați-vă că portalul de plată vă este’ai ales acoperă țara în care se află clienții tăi.

Ce fac în legătură cu serviciul pentru clienți?

Serviciul clienți este un domeniu în care oamenii învață cum să vândă subvalorizarea online.

Cumpărătorii online se așteaptă la un serviciu bun ca în zilele noastre. Asigură-te că:

 • Includeți informațiile de contact, astfel încât clienții să poată contacta
 • Oferiți un serviciu LiveChat
 • Sunt gata să răspundă la întrebări prin e-mail și apeluri telefonice

Sfat: scrieți o politică clară de returnare și returnare și adăugați-o în magazin. Vă va salva o mulțime de dureri de cap. Clienții dvs. vor avea clar ce să se aștepte și dvs.’Voi economisi timp pentru a răspunde la întrebările de rutină. Timpul pe care îl puteți petrece apoi creșterea brandului dvs. și realizarea vânzărilor!

Am nevoie de o licență pentru a vinde online?

Pentru a vinde online trebuie să solicitați o licență de afaceri. Aceasta’modul în care guvernul ține evidența veniturilor fiscale.

Vânzarea online fără licența potrivită vă poate ateriza cu o amendă puternică, așa că asigurați-vă că’Am documentele în ordine.

Punctul în care trebuie să solicitați o licență va varia în funcție de zonă. Verificați ce licență aveți nevoie accesând site-ul web al SBA (US Small Business Administration).

SBA vă poate oferi, de asemenea, informații despre impozitele pe care trebuie să le cunoașteți. Legile fiscale nu sunt’Nu mă refer doar la locul unde ești’reoperați de la, dar de unde sunt clienții dvs. și ce sunteți’le vinde.

Verificați reglementările din jurul stocului. Dacă nu’reexpediție, va trebui să le depozitați la casa dvs. sau la un depozit, de exemplu. În funcție de stocul și cât de mult, s-ar putea aplica diverse reglementări.

Asigură-te că’sunt conform.

De ce securitate am nevoie când vând online?

Când înveți cum să vinzi online, acesta’este vital să aveți securitatea adecvată pentru a vă proteja împotriva furtului de date.

A fi conform PCI DSS (Standard de securitate a datelor cu cardul de plată) înseamnă clienți’ detaliile cardului sunt protejate atunci când comandă de la dvs..

Unul dintre marile avantaje ale unei platforme de comerț electronic este că ar trebui să aibă grijă de acest lucru pentru tine. Verificați dacă metoda de vânzare aleasă include conformitatea PCI.

Ghidul oficial de conformitate PCI are câteva informații utile.

Acest Ghid a fost util?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map