Cum se scrie descrierile produselor

Ghidul final pentru scrierea cu descrierea produsului

modul de a scrie descrierile produsului imagine prezentată


Descrierile produsului pot fi adesea tratate ca o problemă de ultimă oră, cu eforturi reduse – ceva de care să fie rapid bătut, apoi uitat. Cu siguranță produsul ar trebui să vorbească de unul singur? Ei bine, nu chiar.

O descriere a produsului este copia care însoțește un produs – explică care este produsul, introduce caracteristicile, materialele și culorile sale, și poate cel mai important, explică de ce clientul ar trebui să îl cumpere.

Suna destul de simplu, nu? Problema este că prea multe companii își descriu doar produsele. Și asta’s unde lucrurile încep să nu meargă.

O descriere bună a produsului este la fel de importantă ca fotografiile produselor pe care le aveți’vindeți-l’este o parte vitală a vânzării online. De fapt, o bătaie de cap 50% dintre cumpărători au returnat un articol pentru că nu’nu se potrivesc cu descrierea produsului pe care au văzut-o online, deci’merită să-l obțineți corect prima dată!

Cum se scrie descrierile produselor

 1. Scrieți pentru publicul țintă
 2. Concentrați-vă pe beneficii, nu pe caracteristici
 3. Folosiți povestiri
 4. Faceți copia dvs. scanabilă
 5. Fii specific
 6. Deveniți persuasivi
 7. Răspundeți la întrebări
 8. Asigurați backstory
 9. Utilizați puterea probei sociale
 10. Faceți-l digerabil

Sunteți gata să vă prezentați descrierile produselor și să vă stimulați vânzările? Lăsa’am început!

Informatii suplimentare

 • Mai aveți nevoie să vă construiți magazinul online? Dacă da, vă putem ajuta – consultați-ne Diagrama de comparare a producătorilor de magazine online pentru a-ți găsi potrivirea perfectă
 • Ai nevoie de ajutor pentru scrierea magazinului tău online? Citiți ghidul nostru pe Scriere pentru web pentru 19 sfaturi ușoare pentru crearea de conținut online mai bun

1

Scrieți pentru publicul țintă

Primul lucru pe care trebuie să-l faci pentru a scrie descrierile de succes ale produsului este crearea unui profil al clientului tău. Acesta este cine vă imaginați cumpărarea produselor – odată ce’ți-ai identificat publicul, tot ceea ce faci ar trebui să funcționeze pentru a te conecta cu ei.

Cea mai mare greșeală pe care o puteți face aici este să încercați să scrieți pentru toată lumea.

Limitarea publicului dvs. vă va ajuta să creați o copie mai convingătoare. Dacă scrii pentru toată lumea, tu’Voi sfârși prin a vinde nimănui, pentru că produsul dvs. a câștigat’nu te conectezi cu oamenii care o citesc la orice nivel semnificativ.

Aici’este un exemplu excelent de la ASOS, un retailer online de haine care își păstrează brandul’tonul vocii consecvent pe parcursul descrierilor sale de produse. Simțul umorului injectat în descrierile sale se potrivește publicului său în mare parte tânăr.

descrieri de produse asosASOS folosește umorul pentru a se conecta cu publicul său, cu comentarii jucăușe, cum ar fi “În curând la articolele dvs. Salvate” și descrierea țesăturii ca fiind “Genul care nu face asta’t întindere.”

Deci, cum poți face asta pentru propriile produse? Gândește-te ce fel de cuvinte folosește publicul tău țintă, care sunt frustrările lor sau “puncte dureroase” sunt și ce întrebări ar putea avea nevoie să răspundă. Cum le-ai vorbi în viața reală?

Pune aceste întrebări vă va ajuta să trageți fraze generale, lipsite de sens și să aveți dreptate la lucrurile importante!

2

Concentrați-vă pe beneficii, nu pe caracteristici

Oricât de multe indicatoare le oferim, trebuie să descrieți produsul și să includeți o listă cu caracteristicile acestuia. Noi’nu am spus să șanțăm acest lucru complet, dar nu ar trebui’nu va fi singurul dvs. accent. Nu numai că o listă uriașă de funcții nu oferă clientului nici o idee despre motivul pentru care ar trebui să-și cumpere produsul’De asemenea, este pur și simplu plictisitor.

Imaginați-vă dacă Apple a listat pur și simplu toate caracteristicile tehnice ale ultimului său iPhone. Ecran Super Retina XDR, A13 Bionic levere, PMU, nuclee de înaltă eficiență… Căscat! Ce inseamna asta?

În schimb, Apple conduce cu beneficii aceste caracteristici vor aduce clienții săi – de exemplu, o durată de viață suplimentară a bateriei.

Descrierea produsului exemplu iPhoneApple își cunoaște utilizatorii’ puncte de durere și le adresează prin enumerarea beneficiilor, mai degrabă decât să conducă cu caracteristici tehnice care ar trece peste majoritatea cumpărătorilor’ Capete.

Acest lucru este garantat pentru a apuca cumpărători’ atenție mult mai mult decât o listă uscată a specificațiilor tehnologice.

De exemplu, dacă tu’vindeți haine, subliniați cât de confortabil este tipul de țesătură; daca tu’vindeți alimente sau băuturi, evidențiați orice beneficii pentru sănătate; daca tu’vinde copii’jucării s, explicați cât de sigure și durabile sunt.

Acest lucru oferă clienților un motiv clar pentru care ar trebui să facă clic pe butonul “Cumpără” buton – concentrându-vă asupra beneficiilor, dumneavoastră’îi convingi pe oameni că viața lor va fi mai bună dacă îți cumpără produsul!

3

Folosiți povestiri

Într-un magazin, cumpărătorii îți pot ține produsele și își pot imagina utilizând acasă. Dar acest lucru este mult mai greu de făcut atunci când tu’te uiți la o imagine 2D pe un ecran. Ajută-ți clienții să-i urmeze într-o călătorie cu produsul prin intermediul copiei tale.

Compania Smoothie Innocent Drinks este un avantaj în utilizarea povestirilor în descrierile sale de produse. După cum puteți vedea în exemplul de mai jos, acesta se adresează direct clientului pentru a crea o poveste relatabilă, demnă de cap, și ne convinge că da, avem într-adevăr nevoie de acest smoothie pentru a începe ziua noastră.

exemplu de descriere a produsului nevinovatInnocent folosește situații, lupte și activități cotidiene pentru a crea o poveste pentru clienții săi și îi ajută să își imagineze exact cum un smoothie Innocent s-ar încadra perfect în viața lor.

Poate fi la fel de simplu precum crearea unei imagini a cumpărătorului tău ideal’viața de zi cu zi, apoi arătându-le cât de bine s-ar încadra produsul dvs. în acea scenă – la fel cum a făcut Innocent.

4

Faceți copia dvs. scanabilă

În afară de a picta imagini cu beneficii și de a folosi povestiri pentru a câștiga cumpărătorii, trebuie să faceți descrierile produsului scanabile. Din păcate, nu toți cumpărătorii își vor lua timpul să citească fiecare cuvânt din descrierea produsului tău cu grijă – știm asta’e atât de nedrept!

Modul de a evita pierderea unei vânzări este de a face scanarea super ușoară dintr-o singură privire. Punctele de glonț, pictogramele vizuale și dezvăluirea informațiilor cheie vor ajuta la transmiterea mesajului către cumpărători în grabă.

De asemenea, puteți încerca următoarele pentru a atrage atenția și a furniza informații:

 • Profitați la maxim spațiul alb pentru a stabili punctele cheie
 • Joacă-te cu dimensiuni mai mari de fonturi
 • Folosiți cutii
 • Încercați declarații simple cu o singură linie

daca tu’aveți nevoie de inspirație, consultați acest exemplu din Dollar Shave Club, care descompune descrierea produsului în bucăți de manevrabilitate:

Descrierea produsului scanabil pentru clubul de ras de dolariDollar Shave Club amestecă lucrurile atât pentru a-și informa și convinge cumpărătorii, fără a le supraîncărca cu bucăți mari de text.

Acest aspect este super simplu, nu’nu uitați la detalii importante, dar, de asemenea, face ușor și ușor de degresat. Tu nu’nu trebuie să petrec vârste care se îmbină prin această descriere a produsului pentru a înțelege avantajele și caracteristicile cheie.

5

Fii specific

Aruncăm o privire la această descriere a produsului noi’ai scris pentru o pereche de pantofi fictivi:

“Acești pantofi sunt de foarte bună calitate, ei’pur și simplu sunt produse excelente, care arată cu adevărat uimitoare, precum și sunt de fapt cei mai buni pantofi de pe piață astăzi. Credem că ei’ești pantofi drăguți și genunchi, așa că ar trebui să-i iei azi.”

Ați cumpăra pantofii descriși în descrierea acestui produs? Probabil că nu, nu? Acea’pentru că’Spun multe cereri, dar nu’nu-i sprijini. De asemenea, folosește un limbaj vag, floppy și on-the-gard, cum ar fi “Grozav,” “cam,” și “de fapt.”

Don’nu cad în această capcană!

În loc să scrieți o descriere a produsului ca cea de mai sus, ar trebui fii cât se poate de specific și detaliat. Don’să nu intru în declarații generale, de genul “acesta este un produs de calitate” – arata clientului de ce’este o calitate excelentă și dovedește-l prin explicația ta despre caracteristicile și beneficiile sale.

daca tu’sunteți mândri de felul în care este construit produsul, de exemplu, apoi intrați în detalii, mai degrabă decât să dați o declarație neclară “construit la cele mai înalte standarde.” A fost făcut manual de tine? A fost testat de o terță parte pentru calitate și durabilitate? Fabrica unde a fost construită are premii sau certificate pe care le puteți cita?

Exemplul de mai jos este din Wayfair și se prezintă în detalii descriptive despre scaunul cu aripi’vinde. În loc să spui “aceasta’este o formă distinctivă,” această descriere se aruncă în detaliile mai fine ale cusăturii, butoanelor, arcurilor și multe altele.

descrierea produsuluiWayfair oferă un nivel deosebit de detaliat, fără a transforma descrierea produsului într-o lectură lungă sau waffly. Aceasta’este concis, specific și util în descrierea produsului. 6

Deveniți persuasivi

Scrierea persuasivă ar putea suna ca o abilitate alunecoasă pentru a obține blocajul, dar există unele modalități ușoare de a face scrisul dvs. mai convingător. Folosirea poveștii și a imaginației intră în asta, deci și tu’sunt deja la jumătatea drumului. Aici’puteți face câteva lucruri suplimentare:

Folosiți cuvinte senzoriale

În timp ce doriți să evitați cuvintele descriptive goale de genul “Grozav,” cuvintele senzoriale îi ajută pe oameni să-și imagineze cum este produsul în viața reală. Utilizați cuvinte care conjurează sunete, mirosuri, atinge și gust pentru a vă angaja clienții – exemplele includ moale, netede, crocante, ușoare, luminoase, crocante și calde.

Cuvintele senzoriale ca acestea pot fi esențiale pentru aducând produsul la viață, și să-ți faci clientul să se simtă ca și cum trebuie doar să-l aibă. Acest exemplu din Cadbury îți face gura apei prin descrierea senzorială a produsului:

Descrierea produsului senzorial cadburyCadbury folosește cuvinte senzoriale pentru a-și promova barele de ciocolată, descriind textura, gustul și chiar sunetul barei sale Oreo la lapte.

Acest lucru dovedește și el descrierile produselor don’nu trebuie să fie mult timp pentru a fi eficient – cuvintele “cremoasă,” “moale,” “crocant,” și chiar “agrafă” toate lucrează împreună pentru a crea o experiență senzorială pentru client.

Folosiți cuvinte de putere

Cuvintele de putere sunt ca niște impulsuri încărcate în copie, care pot excita, motiva și inspira cititorii, încurajându-i să ia măsuri. Fiți atenți și păstrați cuvinte cu putere – tu nu’Nu vreau să vă înghesuiți copia plină de ele, deoarece ar fi o putere excesivă și ar face ca aceste cuvinte magice să își piardă efectul.

Aici’este o mică selecție de cuvinte de putere pe care le puteți folosi în descrierile produsului:

 • Nou – produsele noi sunt întotdeauna mai atractive decât cele vechi, așa că strigă despre asta!
 • pentru că – a explica de ce este o tactică adesea trecută cu vederea și incredibil de puternică
 • Grabă – acest lucru creează urgență în cumpărători, dar încercați să nu suna prea apăsător sau spammy
 • Uimitor – în loc să spui “Grozav”, încercați ceva de genul “uimitor” sau “senzaţional”
 • Acum – acest lucru arată clienților că produsul dvs. este actual și actual și, de asemenea, inspiră acțiune

Asigură-te întotdeauna’rămâi fidel brandului tău’tonul vocii – mențineți descrierea produsului dvs. unică și alegeți cuvinte care se simt natural, mai degrabă decât forțate. Compania de cosmetice Lush stabilește bara cu descrierile sale informative bubuitoare:

cum se scrie descrierile produsului exemplu luxuriantLush folosește cuvinte precum “înălțător,” “luminos,” și “câştigător” pentru a face apel la cumpărători. Arată, de asemenea, cumpărătorilor, acesta este un produs proaspăt folosind expresii de genul “în acest sezon” și “iarnă”. 7

Răspundeți la întrebări

Ai avut vreodată o întrebare despre un produs pe care trebuia să-l cunoști înainte de a te despărți de banii tăi? ISN’e atât de frustrant când poți’nu găsiți informațiile pe care le aveți’caut?

Don’nu-i lăsați pe cumpărători să atârne – organizează o sesiune de planificare minuțioasă în care te gândești prin orice întrebări pe care oamenii le-ar putea avea cu privire la produsele tale. Acest lucru poate fi surprinzător de greu atunci când îți cunoști produsele în interior, așadar pune-ți în pantofi. Intreaba-te pe tine insuti:

 • Imaginea produsului arată vizualizarea din spate? Dacă nu, este acest lucru care ar putea fi descris pentru a ajuta cumpărătorii să știe exact ce’revin?
 • Din ce este realizat produsul? Aceste materiale pot cauza probleme, cum ar fi reacții alergice sau transferuri de culoare?
 • Există instrucțiuni privind utilizarea produsului?
 • Cât cântărește produsul?
 • Produsul ar putea arăta diferit de imagine atunci când ajunge?

În cazul în care există’este orice parte a produsului pe care îl puteți’Nu văd din imagine, clarificați în descriere. De exemplu, dacă tu’vindeți mobilă, asigurați-vă că includeți cât de mult cântăresc articole sau un capăt care poate face obiectul diferit de mărfurile realizate manual..

După ce ați început să vindeți, puteți utiliza feedback de la clienții dvs. pentru a informa descrierile produsului dvs. înainte – folosiți motivele pentru întoarcere și întrebări frecvente pentru a înțelege exact ceea ce oamenii vor!

descrierea produsului ikeaIKEA descompun descrierea produsului în secțiuni separate pentru a ușura cumpărătorii să găsească ceea ce au’caut. 8

Asigurați backstory

Amintiți-vă ideea de a crea o poveste în jurul produsului dvs. pentru a obține cumpărătorul’Imaginația funcționează? Ei bine, acolo’este un alt mod în care poți face acest lucru pe care l-ai putea găsi puțin mai ușor – pur și simplu spuneți culisele produsului.

De ce vinzi lumânări de casă? Cum ai venit să îți administrezi propria podgorie în Michigan? Când a început totul și cine se află în centrul afacerii? Fie’partenerul sau comunitatea locală, introduceți-vă clienții pe fețele și poveștile din spatele produsului pe care îl au’mă uit la.

Don’nu vă descurcați în totalitate – oamenii vor totuși să afle despre modul în care acest produs le va avantaja, până la urmă – dar s-ar putea să oferiți un backstory ajută oamenii să se conecteze cu marca dvs..

Aruncă o privire la The Giving Keys pentru a vedea cum este’s-a terminat – mai degrabă decât a fi doar un alt magazin de bijuterii, misiunea sa este de a sprijini persoanele care trec din casă, oferindu-le locuri de muncă. Acest lucru este clar în descrierea produsului – “Cumpărarea dvs. creează locuri de muncă!” – ceea ce îl ajută pe cumpărător să se simtă bine cu decizia sa.

oferind chei descrierea produsuluiGiving Keys își folosește misiunea de a adăuga emoție la descrierile produsului, centrându-și backstory-ul în centrul mărcii sale. 9

Utilizați puterea probei sociale

Dovada socială este un fenomen social prin care oamenii au mai multe șanse să facă ceva dacă văd că și alți oameni o fac. Aceasta’de ce 92% dintre persoanele care fac cumpărături online se uită la recenziile produselor înainte de a cumpăra și de ce ne alăturăm cozilor lungi la restaurante – noi’caut mereu acel sigiliu de aprobare!

Utilizarea dovezilor sociale este o parte importantă a convingerii oamenilor să-ți cumpere produsul. Recenziile produselor sunt de 12 ori mai de încredere decât descrierile produselor, astfel încât trebuie să folosiți dovada socială pentru a face cumpărătorii să se simtă încrezători în marca dvs..

Puteți face acest lucru includând:

 • Evaluarea stelelor
 • Recenzii ale clientilor
 • “Stoc scazut” etichete
 • “Vânzarea rapidă” etichete
 • Câți alții privesc în prezent articolul
 • Număr de persoane care au cumpărat deja articolul
 • O revizuire expertă, ștampilă sau recomandare
 • Compartimente sau mențiuni de social media

Puteți chiar să introduceți dovezi sociale în descrierile produsului dvs. utilizând expresii precum: “zburând de pe rafturi” sau “cel mai popular produs al nostru” – orice lucru care evidențiază faptul că alți cumpărători îți iubesc obiectele.

Gigantul online Amazon este cunoscut pentru recenziile clienților săi:

Descrierea produsului amazonAmazon stăpânește în timp ce folosește dovada socială – recenziile clienților se află în centrul activității sale.

Evaluarea stelei “Amazon’s Alegere” etichetă, utilizarea repetată a unor cuvinte ca. “oficial,” și – mai jos pagina – lista de produse cumpărate cel mai frecvent de alți cumpărători după vizualizarea acestui articol sunt toate exemple de utilizare a probelor sociale pentru a încuraja vânzările.

10

Faceți-l digerabil

Sfatul nostru final, după toate aceste informații, este să amintiți-vă să păstrați lucrurile simple și digerabile. Aceasta’este tentant să arunci fiecare tactică la descrierea produsului tău, dar ai grijă să nu-ți copleșești sau să-i confunzi pe cumpărători.

Iată câteva modalități prin care poți evita crearea unei descrieri a produsului de lungime nouă:

 • Folosiți un amestec de puncte de proză și glonț
 • Separați informațiile în file, astfel încât cumpărătorii să poată alege ce vor să citească
 • Utilizați pictogramele pentru a separa textul și a acționa ca indicii vizuale
 • Păstrați-vă scrisul concis
 • Dacă trebuie să fie lung, îmbrățișați-o și alergați cu ea!

Ultimul punct este că dacă aveți un singur produs,’este semnatura ta, cel mai vândut, cel mai important produs, acolo’nu e rușine să strig despre asta. Dar acest lucru nu este’nu este o scuză pentru a crea descrieri de produse waffly.

În schimb, puteți dedica o pagină întreagă pentru a afișa produsul respectiv, atât timp cât întrerupeți textul, utilizați imagini, listați beneficiile, profitați la maximum de filele și secțiunile derulante și includeți doar informații cheie.

Aceasta’sunt în mare parte marci mari, precum Apple și Volkswagen, care se îndepărtează de această abordare:

Descrierea produsului volkswagenVolkswagen împarte pagina sa de produse în secțiuni, inclusiv design, tehnologie și siguranță.

5 lucruri de evitat atunci când scrii descrieri de produse

Noi’ai acoperit lucrurile pe care ar trebui să le faci pentru a-ți vinde produsele – dar despre lucrurile pe care absolut nu ar trebui să le faci niciodată? Iată principalele noastre cinci lucruri de evitat…

1. Revendicări goale

Aceasta’este de înțeles că s-ar putea să doriți să vă măriți produsul. Și acolo’nu face rău în a fi pozitiv și entuziast – nu’Nu vreau să te subliniezi, până la urmă.

in orice caz, ar trebui să evitați întotdeauna să faceți reclamații goale cu privire la produsele dvs.. Oamenii sunt destul de sensibili la aceste lucruri și vor fi în alertă ridicată dacă detectează vreo exagerare – să nu mai vorbim de minciuni dezbrăcate!

Don’nu fi vag, don’Nu face declarații mărețe și don’Nu pretind că ești ceva’nu sunt.

Aceasta’e ușor să te prinzi în spiritul concurențial și să răsuciți adevărul pentru a-ți depăși pe concurenți, dar nu’nu merită. Cumpărătorii pot vedea prin reclamații goale ca o pereche de specificații cu raze X – deci concentrați-vă întotdeauna pe caracteristici și beneficii și faceți o copie de rezervă pentru orice pretenții.

2. Cuvinte riscante

Știi când’faceți cumpărături online, dar voi’Am vocea asta în capul tău spunând că nu ar trebui’nu cumperi ceva acum? Acea voce care vă spune că ar trebui să economisiți sau să cumpărați ceva plictisitor precum rola de toaletă?

Acea’este vocea pe care trebuie să o taci cu descrierea câștigătoare a produsului!

Pentru a face asta, nu trebuie’nu folosiți cuvinte riscante care vor declanșa acea voce interioară neplăcută și (cer interzicerea) să-l facă pe potențialul dvs. cumpărător să asculte alter ego-ul lor sensibil.

Aceste cuvinte și expresii includ:

 • Scump
 • Scump
 • Plăti
 • Vinovăţie
 • Trata
 • Esti sigur?

Doriți să evitați orice lucru care îl face pe cumpărător să întrerupă și să pună la îndoială achiziția lor – de exemplu, puteți scăpa de utilizarea “trata” dacă îl încadrați convingător și vă convingeți clienții că merită să se trateze pe ei înșiși (sau pe alții).

Când am întrebat în jur, am găsit alte cuvinte cărora nu le-a plăcut “trebuie avut,” “luxos,” “lăuda,” și “indulgent” – sugerând consumatorilor don’îmi place să te simți ca și cum ai fi’încercați prea mult să vindeți sau să împingeți produsul asupra lor. In schimb, păstrați-l natural și total lipsit de vinovăție!

3. Umplerea cuvintelor cheie

O modalitate bună de a vă face cunoscute produsele este să vă scrieți descrierile cu optimizarea motorului de căutare (SEO). Un mod de a face acest lucru este să utilizați cuvinte cheie în copia dvs. care se potrivesc cu produsul.

O mare greșeală pe care oamenii o făceau foarte multe a fost umplerea cuvintelor cheie, unde’dram în cât mai mulți termeni de căutare în descrierea produsului. În zilele noastre, Google penalizează umplerea de cuvinte cheie, deoarece are ca rezultat conținut cu adevărat îngrozitor pentru vizitatorii tăi.

Imaginați-vă că aterizați pe o pagină de produs și vedeți această descriere a produsului:

“Acest jumper negru cu gât înalt este confecționat din bumbac și este un salter negru foarte confortabil de purtat – puteți deține acest jumper negru pentru dvs., punând astăzi jumperul negru în coșul dvs.!”

Hopa! În loc să faci asta, împrăștiați cuvintele cheie în mod natural prin copia dvs., și se amestecă puțin. Oamenii au câștigat’nu căutați decât un singur lucru – puteți utiliza o combinație de jumper negru, jumper de bumbac, vârf pentru gât înalt, mărimea jumperului 14 și așa mai departe.

4. Limbaj pasiv

Limbajul pasiv este locul în care propoziția sună mai mult și mai convertit decât trebuie. Un exemplu ar fi “covorașul era așezat de pisică,” în loc de clasic “pisica s-a așezat pe covoraș.”

Pare ciudat, nu?

Cu toții putem aluneca în vocea pasivă din când în când fără să ne dăm seama, dar acest lucru poate deteriora descrierile produselor. Folosirea limbajului activ, pe de altă parte, este clară, concisă, ușor de înțeles și inspiră acțiune.

5. Descrierea simplă

La sfârșitul zilei, s-ar putea să fii obosit și săturat – poate și tu’v-ați lăsat descrierile produsului până la ultima dată și doriți să vă grăbiți prin ele, astfel încât să vă puteți relaxa. Acea’atunci când trebuie să vă amintiți chiar ultimul sfat: evitați pur și simplu să descrieți produsele dvs..

Poate fi tentant să o faci – ea’rapid, ușor și destul de fără creier. Lucrul este, dacă nu’e un nume de marcă uriaș, oamenii vor să afle mai multe despre produs decât pot vedea în fotografie.

descriere vagă a produsului zaraAceastă descriere a produsului vă face să doriți să adăugați articolul în coș înainte de a fi vândut? Probabil că nu – nu’Nu-ți spun multe, cu atât mai puțin să te inspir să dai clic “Cumpără”!

Cumpărătorii au nevoie de convingere pentru a cumpăra de la dvs. mai degrabă decât de concurenții dvs., iar descrierea produsului este adesea puntea de la un “oh, arată minunat” la un “eu’VOI să-l ai!”

Deci orice faci, don’nu descriu doar produsul. Pantof negru, marimea 8 isn’n-o să ies în evidență nimănui. Folosiți sfaturile pe care noi’ați sugerat, adăugați câteva pizazz persuasive la descrierile produsului dvs., iar cifrele de vânzări vă vor mulțumi mai târziu.

Cum se scrie o descriere a produsului: concluzie

Acest ghid te-a îndrumat prin cele mai bune metode de a scrie descrieri ale produselor, de la restrângerea publicului tău la povestirea produselor de stoc..

Aici’este o recapitulare rapidă a fiecărui sfat:

Cum se scrie descrierile produselor

 1. Scrieți pentru publicul țintă
 2. Concentrați-vă pe beneficii, nu pe caracteristici
 3. Folosiți povestiri
 4. Faceți copia dvs. scanabilă
 5. Fii specific
 6. Deveniți persuasivi
 7. Răspundeți la întrebări
 8. Asigurați backstory
 9. Utilizați puterea probei sociale
 10. Faceți-l digerabil

De asemenea, am trecut de ce ar trebui să evitați lucruri precum reclamațiile goale, cuvintele riscante, umplerea cuvintelor cheie, limbajul pasiv și capcana de a descrie pur și simplu produsele dvs..

Folosind aceste sfaturi, ați câștigat’nu creezi doar descrieri de produse bune – tu’Voi scrie descrieri de produse care vând, acel wow, care dau șosetele de pe clienții tăi și îți aruncă concurenții din apă.

daca tu’ești gata și aiurea să pleci, dar refugiu’încă nu am început să vă construim prezența online, noi’Ne-am întors cu lista noastră cu cei mai buni 5 producători de site-uri online de comerț electronic din 2019.

Dacă aveți deja un magazin înființat și gata, atunci ce așteptați? Sperăm să vă placă să scrieți descrierile produselor dvs. – reveniți și anunțați-ne cum mergeți mai departe!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me