Exemple de comerț electronic | 5 Studii de caz inspirate pentru dumneavoastră

Exemple de comerț electronicCând am început să creăm site-uri web pentru a încerca să obținem venituri suplimentare pentru lucrările noastre de atunci, pentru companie, am găsit întotdeauna inspirație și încurajare să citim exemple de comerț electronic și studii de caz.


Încercarea de a construi o afacere nu este ușoară și destul de sincer, descurajând de foarte multe ori în primele zile.

Dacă aveți un loc de muncă cu normă întreagă, copii, activități extracurriculare sau alte “viaţă” obligațiile, încercarea de a stinge câteva ore pe zi sau săptămână pentru a-și construi o afacere este destul de grea.

Pentru noi, ceea ce a ajutat cu adevărat să lumineze câteva zile sau ne-a oferit un pic mai multă energie pentru a continua, a fost să găsim povești de succes din exemple de comerț electronic..

Ne-a dat speranța că cel puțin unii au obținut succesul și că am putea și noi dacă ne menținem. Ne-a arătat că oamenii nu sunt chiar atât de diferiți de noi “Fă-o”.

Mai mult, aceste exemple de comerț electronic ne-au oferit și câteva informații utile despre ce strategii, tactici sau instrumente au folosit pentru a-și construi afacerile. Le găsim interesante și educative, chiar și până astăzi.

În afară de vizionarea Shark Tank, iată câteva alte exemple de comerț electronic care vă vor inspira.

Noi’Vă împărtășesc, de asemenea, una dintre sursele noastre preferate de învățare de la alte companii cu succes (și eșecurile lor) ulterior în această postare de mai jos.

EXEMPLUL E-COMMERCE nr. 1: VÂNZARE 170.000 USD DE MUNCĂ DE SAUCE HOTĂ în 10 LUNI

Acolo îl ai. Tu nu’nu trebuie să inventez un alt Facebook pentru a avea succes!

Casey și Morgan și-au creat propriul sos fierbinte folosind miere crudă și fulgi de chili și au vândut în valoare de 170.000 USD în 1 an.

Exemple de comerț electronic - Mixed MadeFaceți clic pe această imagine pentru a vedea studiul de caz

Acest studiu de caz trece peste câteva sfaturi, lecții și instrumente pe care le folosesc pentru a-și alimenta magazinul online de comerț electronic.

EXEMPLUL E-COMMERCE nr. 2: CUM ACESTE PĂRINȚI CU TIMP TOTAL VÂND VÂNZĂRI DE ÎNCHIRIARE ȘI CÂȘTIGĂ 50.000 USD PE LUNI ÎN VÂNZĂRI

Acest studiu de caz este deosebit de inspirativ, deoarece cuplul care a construit această afacere este părinți cu normă întreagă.

De asemenea, vă arată cum puteți crea o afacere de mare succes, chiar și în nișe foarte înguste. În acest caz, ei vând modele de îmbrăcăminte pentru păpuși (într-adevăr !!)

Exemple de comerț electronic - Pixie FaireFaceți clic pe această imagine pentru a vedea studiul de caz

Jason și Cinnamon au găsit o problemă care avea nevoie de rezolvare, și-au susținut abilitățile și au vândut produse digitale clienților lor.

Acesta este un exemplu excelent de modul în care funcționează produsele digitale, cum funcționează’sunt mai ușor decât produsele fizice și ce instrumente au folosit pentru a vinde produse de descărcare digitală.

EXEMPLUL nr. 3 al comerțului electronic: CUM VÂNZĂ O VÂNZARE GRATUITĂ A UNEI COMPANII JUICE DE LA 8.000 USD pe lună până la 96.000 USD pe lună

Aceasta’nu este ușor să vândă niciun produs și să obții impuls pentru a crește vânzările este la fel de provocator.

Jessica, fondatoarea Raw Generation, similară cu toate întreprinderile mici, a trecut printr-o fază de a afla cum să genereze vânzări.

Exemple de comerț electronic - Generație brutăFaceți clic pe această imagine pentru a vedea studiul de caz

A trebuit să-și dea seama cum să-și poziționeze produsul cu sucuri și care este cel mai eficient mod de a genera mai multe vânzări. A experimentat cu site-uri de tranzacții (cum ar fi Groupon, etc) și și-a dezvoltat afacerile de acolo.

În acest studiu de caz, Jessica împărtășește, de asemenea, 5 lecții importante pe care le-a învățat prin propriile experiențe în construirea afacerii sale.

EXEMPLUL E-COMMERCE Nr.4: EX-CRIMINAL CONSTRUIE O AFACERE ONLINE, care generează 80.000 USD pe lună în vânzări

Chiar nu face asta’contează ce s-a întâmplat cu tine în trecut. Dacă îți dedici munca grea, perseverența și înveți continuu, poți de asemenea să reușești să-ți construiești o afacere.

Robert Nava s-a aflat într-o instalație corecțională de la 11 ani la 27 de ani. Dar asta nu’nu-l opri în obținerea succesului în vânzarea de echipamente exterioare.

S-a concentrat pe construirea unei afaceri de tip „dropshipping” așa cum nu a făcut-o’Nu am niciunul din propriile sale produse pentru a vinde și a obținut tracțiune prin construirea unei urmări prin Facebook.

Exemple de comerț electronic - depozit de parcuri naționaleFaceți clic pe această imagine pentru a vedea studiul de caz

Reușind construirea unei afaceri de comerț electronic nu’nu discriminați întotdeauna de trecutul vostru. Îți poți controla propriul viitor dacă îți dai permisiunea în acest sens.

EXEMPLUL E-COMMERCE nr. 5: CUM O CONSTRUCTIE CONSTRUITĂ O AFACERIE CU 7 FIGURI CARE ESTE DISPOZITIVĂ DIN YOUTUBE

Majoritatea oamenilor consideră că singurele modalități de a comercializa către potențialii cumpărători sunt prin canale tradiționale de publicitate, cum ar fi reclame de ziare sau reviste.

Ce a făcut această echipă soț și soție, a fost accesat pe YouTube – unul dintre cele mai rapide și populare canale – pentru a vinde produse de extensie a părului.

Exemple de comerț electronic - Luxy HairFaceți clic pe această imagine pentru a vedea studiul de caz

Modul în care au făcut-o a fost prin furnizarea de conținut excelent, de valoare pentru publicul lor, oferindu-le tutoriale video gratuite despre cum să creați un stil de păr glamour (inspirat de celebrități) pe cont propriu.

Acest “liber” modul de marketing este extrem de puternic și eficient. Tutoriale sunt o modalitate excelentă de a construi un brand, o bază de fani și, în cele din urmă, comercializarea de produse utile pentru audiența dvs. pentru a le achiziționa pentru a-și îndeplini obiectivele (în acest caz de studiu, creați coafuri frumoase).

O RESURSE PENTRU GĂSIREA EXEMPLELOR DE AFACERI INSPIRAȚIONALE & POVEȘTI

Când am început să ne construim afacerile, am găsit un site minunat care a intervievat antreprenori de succes. Ceea ce am apreciat despre aceste interviuri este faptul că așa-numitele “succese peste noapte” s-a întâmplat peste ani de lupte și eșecuri.

Pe lângă înțelegerea strategiilor și tacticii modului în care aceste întreprinderi mari și mici obișnuiau să-și dezvolte proiectele, interviurile au intrat în profunzime în psihologia antreprenorilor și cu ce au luptat.

ei’Suntem doar oameni la urma urmei, și ne-am legat cu siguranță de experiențele lor și am constatat că poveștile lor ne-au oferit încurajare și forță pentru a trece prin unele momente de luptă.

Site-ul este Mixergy.com și eu’v-am încuraja cu mare drag să urmăriți sau să ascultați unele dintre interviuri ca tine’Cel mai probabil le voi găsi foarte utile.

CONCLUZIE – CUM EXEMPLELE DE COMERCIALIZARE ELECTRONICĂ VĂ POȚI ajuta să ÎȚI ÎNTREBAȚI SUCCESUL

Acest Ghid a fost util?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me