3 constructori de site-uri incredibil de ușor de utilizat în 2020

cum să faci un constructor de site-uri responsiveNavigarea pe internet cu un dispozitiv mobil este norma în zilele noastre și să știi cum să faci un site web cu răspuns mobil a devenit din ce în ce mai important.


Imaginați-vă dacă cineva a vizitat site-ul dvs. web și arăta destul de groaznic pe dispozitivul mobil, ce crezi că va face în continuare? Pariul meu este că ar putea pleca și să se uite în altă parte.

Aceasta’este destul de greu pentru a obține un vizitator pe site-ul dvs., astfel încât să-i lase, deoarece site-ul dvs. nu a reușit’arata foarte user-friendly pe un dispozitiv mobil este o problemă foarte mare.

Așadar, să știi cum să creezi un site web cu răspuns mobil este de fapt foarte important pentru succesul tău.

În acest articol, noi’Voi explora care este exact un site web cu răspuns mobil (în termeni simpli, care nu sunt geek) și unul dintre cele mai simple și rapide moduri de a crea unul – folosind un constructor de site-uri responsive, cum ar fi Squarespace, Weebly sau 1&1.

1

Ce este un site web mobil mobil?

În termeni simpli, non-techie, un site web cu răspuns mobil este un site web care detectează dispozitivul pe care îl folosește vizitatorul dvs. (un smartphone, o tabletă sau un computer desktop) și ajustează automat aspectul site-ului dvs. pentru a se conforma dimensiunii de dispozitivul care’este folosit.

Tu nu’trebuie să fii un om de știință rachetă pentru a ști că un ecran de telefon mobil este mult mai mic decât un ecran de tabletă, care este mult mai mic decât un ecran de computer desktop / laptop.

Creator de site-uri responsive - comparațieDoriți ca site-ul dvs. web să arate mult mai mult cu cel din stânga, la dreapta?

Dacă încercați să blocați cum arată un site web pe un ecran mai mare (cum ar fi laptopul sau desktopul) într-un mic ecran al telefonului mobil, face cu adevărat dificil pentru vizitatorul dvs. să navigheze în jurul site-ului dvs..

ei’Voi sfârși scuturându-și pumnii în aer, blestemând de câteva ori tare și mergeți mai departe către concurenți’ website.

Sarcasm deoparte, ceea ce face ca conținutul site-ului dvs. să fie ușor de citit pe un ecran minuscul este absolut esențial pentru păstrarea vizitatorului dvs. pe site-ul dvs. în zilele noastre – iar un design mobil receptiv vă poate ajuta să realizați exact asta.

2

Cum vă va ajuta un site web mobil receptiv?

Foarte simplu, ceea ce va face un site web care răspunde de telefonie mobilă, este să-ți aranjezi automat conținutul și bara de meniu, astfel încât să se încadreze foarte bine într-un ecran mai mic.

Bara de meniu este de obicei redusă într-o filă, așa că’s accesibil atunci când atingeți butonul de bara de meniu.

Pe de altă parte, pentru site-urile web cu răspunsuri non-mobile, toate elementele dvs. de meniu sunt de obicei reduse la dimensiunea furnicilor unde’este practic imposibil să le vedeți dacă nu aveți o lupă – nu vă gândiți niciodată să atingeți pentru a ajunge la anumite pagini.

Diferitele secțiuni de conținut de pe site-ul dvs. web sunt aranjate automat într-o coloană verticală, astfel încât vizionarea să fie mult mai plăcută.

Pentru site-urile web cu răspunsuri non-mobile, conținutul / textul dvs. sunt pur și simplu reduse la dimensiuni comparabile cu nisipul (bine, deci un pic de exagerare aici, dar obțineți ideea).

Cum să creezi un site web receptiv - receptiv mobilModelele responsive mobile aranjează automat conținutul pe dispozitivele mobile pentru a fi mai ușor de citit.

Imaginați-vă dacă ați avea 3 coloane cu imagini și text și încercați să blocați acest lucru într-un mic ecran de telefon mobil’Voi fi destul de greu de citit.

Așadar, ceea ce va face automat un site web cu răspuns mobil, este să rearanjați cele 3 coloane într-o coloană verticală, deoarece dimensiunea conținutului / textului este cel puțin lizibilă pe un ecran mai mic.

Acest lucru vă va îmbunătăți în mod semnificativ vizitatorii’ experiențele utilizatorului.

3

Cum să creezi un site web receptiv cu un constructor de site-uri responsive

daca tu’re guru de cod, puteți codifica un șablon care răspunde de telefonie mobilă. Dar 99,9% din întreaga populație nu sunt gururi de cod, așa că don’nu fii atât de greu pentru tine.

Deci, ce poți face?

Cea mai ușoară soluție este să folosești instrumente care să te ajute să creezi un site web sensibil.

Există construitori de site-uri responsive care vă pot ajuta să creați un site fără să știți cum să scrieți o linie de cod.

Instrumentele lor sunt foarte ușor de utilizat – trageți și aruncați literalmente conținutul într-un șablon și puteți să vă publicați propriul site web mobil cu răspuns.

Nu mai trebuie să fii un geniu tehnic pentru a-ți construi site-ul. Zilele acestea au trecut de mult, iar anumiți construitori de site-uri (mai multe mai jos) vă vor ajuta să vă asigurați că site-ul dvs. web este optimizat 100% pentru mobil.

Când vă înscrieți pentru a utiliza unul dintre acești construitori de site-uri, vă oferă toate instrumentele pentru a adăuga conținut pe site-ul dvs. web, iar acestea găzduiesc site-ul pentru dvs., ceea ce înseamnă că site-ul dvs. web poate exista pe internet..

Don’nu știu ce înseamnă găzduire? Ei bine, veștile bune sunt că nu’nu trebuie Acestea se ocupă de toate aceste lucruri tehnice pentru dvs., astfel încât să vă puteți concentra doar pe inserarea propriului dvs. conținut în site-ul web cu ajutorul instrumentelor de drag and drop.

Pare prea ușor, nu? Este.

Tehnologia a făcut cu adevărat ușor să construiești site-uri web prietenoase pentru mobil în zilele noastre. Adică uită-te la Facebook. ei’conectăm sute de milioane de oameni din întreaga lume. Deci’nu este surprinzător faptul că există instrumente pentru a vă ajuta să construiți site-uri web fără să atingeți coduri.

Care sunt unii dintre acești constructori de site-uri responsive?

Există câțiva constructori de site-uri responsive bune pe care le puteți consulta.

Toate includ perioade de încercare gratuite, astfel încât dumneavoastră’nu sunt obligat să plătească niciunul dintre ei pentru a-și folosi instrumentele. Trebuie să vă abonați la planurile lor doar dacă sunteți fericiți că ei’de fapt v-am ajutat.

4

Website responsive cu Squarespace

Squarespace este probabil cel mai bun constructor de site-uri web cu reacție pe piață astăzi.

Acestea permit utilizatorilor non-tehnici să construiască site-uri web frumoase, cu aspect profesional toate șabloanele lor sunt foarte șlefuite și uimitoare.

Vedeți acest videoclip pentru a vedea ce este capabil Squarespace:

Ele se concentrează atât pe design, încât îți poți face vizitatorii să se simtă ca și cum ai fi’Am avut site-ul personalizat construit pentru mii de dolari (dar tu’plătiți de fapt mult mai puțin – aruncați o privire la revizuirea prețurilor în spațiul nostru pentru mai multe detalii).

site web cu răspuns la piațăȘabloanele Squarespace vor seta site-ul dvs. web în afară de concurență, pe desktop, mobil și tabletă.

Squarespace este un lider de piață în crearea de site-uri web responsive, auzim tot timpul experiențe pozitive ale utilizatorilor despre ei.

Nu numai că utilizatorii sunt mulțumiți de modul în care sunt capabili să creeze site-uri web cu aspect excelent, ei’De asemenea, sunteți fericiți că Squarespace oferă asistență 24/7, unde vă răspund la întrebările dvs. de e-mail în mai puțin de o oră.

5

Site web responsiv cu Weebly

Weebly este mâinile în jos, cel mai ușor de utilizat și de a arunca site-ul de constructor web. Deci, dacă vă este frică de moarte de orice tehnologie, ei’e un candidat bun pentru a testa.

Ei nu’nu am la fel de multe instrumente ca Squarespace, dar’sunt intenționate să își păstreze interfața de utilizator minimalist și simplu. Aceasta nu face asta’Nu înseamnă că pot’nu vă pot ajuta să construiți un site web cu aspect bun și funcțional – pot!

construiți un site web sensibil cu WeeblyWeebly este cel mai ușor de utilizat generator de site-uri responsive acolo pe piață.

Doar fi conștient de faptul că, deși Weebly’site-urile web răspund mobil (vezi caracteristicile lor mobile aici), colecția lor de modele nu arată la fel de bine ca Squarespace’s.

Dacă designul este cu adevărat important pentru tine, Squarespace ar fi mai bine pentru tine. Dar dacă simplitatea și ușurința de utilizare sunt mai importante decât designul, Weebly este un candidat puternic.

Asta nu înseamnă că Squarespace nu este ușor de utilizat prin niciun mijloc. Noi’spun doar că Weebly este și mai ușor, dar un compromis este șabloanele de design pe care le obțineți de la Weebly nu arată la fel de profesionist și actualizat ca ceea ce obțineți de la Squarespace.

Un ultim lucru – Weebly nu face’nu am o perioadă limitată de timp. Astfel, puteți continua să utilizați Weebly gratuit atât timp cât doriți, până când sunteți gata să faceți upgrade. Desigur, numărul de instrumente și servicii de asistență la care ai acces ca utilizator gratuit va fi limitat. Însă vă puteți ocupa timpul pentru a construi un site web prezentabil, cel puțin, gratuit.

6

Website responsive cu 1&1

1&1 Web Builder este un constructor de site-uri ușor de utilizat, care are asistență excelentă pentru clienți dacă rămâi blocat. Deci nu vă faceți griji dacă vă gândiți’Am nevoie de un pic de ajutor pe parcursul creării site-ului tău responsiv.

Dar, dacă alegeți 1&1, acesta’e puțin probabil ca tine’O să se sprijine de echipa lor de sprijin, întrucât fac construirea site-ului atât de ușoară, aproape că îi oferă lui Weebly o alergare pentru banii lor (aproape, dar nu chiar)!

Toate 1 și 1’șabloanele sunt prietenoase cu dispozitivele mobile și o selecție bună răspunde. Daca’este un site complet sensibil pe care îl doriți, asigurați-vă că alegeți un șablon cu funcționalitatea respectivă.

1 & 1’șabloanele sunt concepute pentru a crea site-uri web funcționale și ușor de utilizat. Dar daca tu’sunteți totul în căutarea elegantă, Squarespace ar putea fi constructorul de site-uri responsive pentru dvs..

cum se creează un site web responsiv 1 și11&1 au previzualizări excelente de șabloane care vă facilitează să vedeți cum va arăta site-ul dvs. pe desktop și mobil.

Tu’probabil că mă întreb cât de mult 1&1 vă va pune înapoi, nu? Ei bine, este posibil să nu aibă un plan gratuit, dar au câteva oferte speciale deosebite. Dacă vă înscrieți pentru un an, puteți obține 1&1 doar 1 dolar pe lună!

7

Cum să creezi un site web sensibil: concluzie

Deoarece tot mai mulți oameni își folosesc dispozitivele mobile pentru a naviga pe internet, a face ca site-ul dvs. mobil să devină prietenos devine din ce în ce mai important.

Unul dintre cele mai bune moduri de a vă asigura că site-ul dvs. web este gata pentru mai mulți vizitatori mobili în următorii ani este de a crea un site web sensibil.

Crearea unui site web receptiv pentru mobil nu este atât de dificilă cum s-ar putea crede în zilele noastre, ca construitori de site-uri responsive, cum ar fi Squarespace, Weebly și 1&1 v-au făcut destul de ușor, chiar dacă nu sunteți’o tehnologie pricepută.

Dacă aveți un computer, o conexiune la internet și puteți trage lucruri pe ecranul dvs., puteți construi și un site web cu acestea.

Construirea propriului site web nu mai este un proiect foarte scump. Constructorii de site-uri vă percep o taxă lunară transparentă pentru serviciile lor. Deci tu’nu predai mii de dolari unui freelancer întâmplător fără să știi ce anume’te intri în tine.

(Notă: dacă tocmai începeți cu primul dvs. site web, vă încurajez să încercați să construiți site-ul dvs. cu un drag & renunță la creatorul de site-uri de unul singur. De ce n-ar trebui’încă angajezi un designer sau un dezvoltator? Vezi discuția noastră aici.)

Pare prea bine ca să fie adevărat? Este! Și trebuie să-l vedeți pentru voi să-l credeți.

Tu’Ești la doar câteva clicuri de a deține online un site web mobil prietenos. E timpul să le arătați prietenilor și familiei!

Încă un lucru – dacă tu’nu sunteți sigur cum să alegeți modelul potrivit de design pentru site-ul dvs. web, avem un tutorial aici care vă va arăta cele 3 criterii simple pentru alegerea designului potrivit care funcționează pentru nevoile dvs..

Acum știți cât de ușor este să creați un site web responsiv, urmați linkul către constructorul responsiv ales pentru a începe:

  • Încercați spațiul gratuit timp de 14 zile
  • Încercați Weebly gratuit
  • Încercați 1&1 Web Builder

Acest Ghid a fost util?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me