Aptitudini digitale pe care le puteți învăța acasă

Cum să obțineți cele mai multe avantaje digitale

Ca majoritatea dintre noi acum blocați acasă, s-ar putea să vă confruntați cu un timp neașteptat de inactivitate. Acolo’nu e rușine să te simți copleșit de această nouă descoperire “libertate.” Dar vestea bună este, acolo’nu aveți lipsă de abilități digitale pe care le puteți învăța pentru a ajuta la trecerea timpului.


Si ei’Voi servi mai mult decât o simplă distracție – noile abilități virtuale vă pot ajuta să vă creșteți CV-ul, să începeți o agitație laterală și, desigur, să vă distrați. În acest spirit, noi’ai identificat patru abilități digitale pe care le poți învăța chiar acum:

Aptitudini de top de învățare

 1. Proiecta – cum să creați o muncă vizuală uimitoare.
 2. copywriting – cum să maximizezi impactul cuvintelor tale.
 3. SEO – cum să optimizați un site web pentru a se clasifica în rezultatele motorului de căutare.
 4. Codificare – cum să înveți elementele de bază fără o diplomă de informatică.

Internetul este plin de resurse pentru toate aceste subiecte, dar noi’Am făcut cercetările și am separat binele de cele rele. Și cel mai important, noi’Am găsit cele mai bune resurse gratuite pentru îmbunătățirea digitală. Lăsa’arunc o privire!

1

Proiecta

Primele impresii ale unui site web sunt de 94% legate de design și aproape jumătate dintre utilizatori citează designul site-ului drept factorul numărul unu care își modelează opinia despre o afacere. În mod clar, designul este o abilitate lucrativă care’nu merge nicăieri – și aceasta este o oportunitate perfectă pentru a vă îmbunătăți cunoștințele despre aceasta.

Tu’Ați auzit despre giganti de design precum Photoshop și InDesign și s-ar putea să fi avut experiență în trecut cu aceste platforme. Dar știați că internetul se târăște de fapt cu resurse de design gratuite pe care le puteți utiliza pentru a vă informa, a vă inspira și chiar a vă învăța noi abilități?

Am cerut proiectanților cele mai bune materiale gratuite pe care intenționează să le profite în timp ce rămân blocat acasă – și am primit un tezaur de oportunități de învățare virtuale ca răspuns.

Institutul American de Arte Grafice a organizat o listă de 16 cărți electronice gratuite pentru designeri pe care le puteți citi în timpul propriu, pe propriul computer. Cărțile oferite acoperă totul, de la designul introductiv al logo-ului, la tipografie, până la simpla inspirație. Și de când ei’ești liber, don’Nu trebuie să fac față acelei decizii de librărie clasică, de a cumpăra – această cunoaștere nu are preț!

Mai mult de un student activ? Și asta funcționează. Academia online DesignDesign.Space oferă ateliere digitale gratuite ca răspuns la blocarea coronavirusului la nivel mondial. Pe parcursul următoarelor luni sunt programate mai multe date și vă puteți rezerva un loc pentru cursuri de tipografie, tehnici de schițare și chiar îmbunătățirea spațiului dvs. de lucru actual.

pagina de pornire designdesignspaceAtelierele DesignDesign.Space constau, de obicei, din mai multe sesiuni și includ un forum online unde elevii pot împărtăși lucrări și pune întrebări.

Dacă, după tot acest nou timp de studiu, dumneavoastră’Suntem încântat să vă punem în practică cunoștințele de proiectare, atunci noi’Am găsit o modalitate excelentă de a face acest lucru. InVision, o platformă de proiectare digitală a produselor cu sediul în New York, oferă kituri de resurse gratuite pline cu icoane și șabloane reutilizabile pe care le puteți utiliza pentru a reînnoi propriile proiecte de design.

Gata pentru a începe? Vezi ghidul nostru la Proiectarea unui site web să începi să-ți pui în practică noile abilități!

2

copywriting

Este posibil ca redactarea copiilor să nu fi fost foarte ridicată pe lista abilităților tehnice de învățat. Dar orice site web bun necesită o copie excelentă, deci, indiferent dacă’reîncepe (sau crește) un portofoliu personal, un site web de afaceri sau un magazin de comerț electronic, acesta’Vă merită să vă îmbunătățiți scrierea. Nu numai asta, dar puteți alege câteva sfaturi noi despre scrierea pe web, în ​​special.

Există câteva resurse gratuite excelente disponibile online, dar mai întâi, noi’ați identificat două sfaturi simple pe care le puteți implementa imediat pentru a crea o copie web mai bună:

 1. Atenție la titluri: 80% dintre vizitatorii site-ului web vă citesc titlurile – chiar dacă doar 20% au citit restul paginii. Din acest motiv, tu’Vreau ca titlurile voastre să le vorbească deopotrivă paginilor și cititorilor dedicați. Puteți face acest lucru asigurându-vă că titlurile dvs., atunci când sunt citite în ordine, să creeze un rezumat exact și interesant al restului conținutului dintr-o pagină. Încercați să le păstrați scurte, specifice și explicative!
 2. Acordați și mai multă atenție CTA-urilor: Apelurile personalizate la acțiune sau CTA-urile convertesc cu 42% mai mulți vizitatori decât CTA-urile nerevendicate. CTA-urile iau de obicei forma de butoane de pe un site web care leagă către o pagină de produs, un formular sau informații suplimentare. Exclamă de obicei lucruri de genul “Cumpără acum!” sau “Află mai multe.” CTA-uri don’nu se aplică doar site-urilor de comerț electronic – orice tip de site web are nevoie de utilizatorii săi să ia măsuri directe. Puteți adăuga unele personalizări la CTA-urile dvs. făcându-le specifice fiecărei pagini – cu alte cuvinte, de ce spuneți “Citeste mai mult”, când ai putea spune “Citiți mai multe despre [introduceți subiectul aici]”?

Acum lasa’vorbim despre unele dintre cele mai bune resurse digitale de perfecționare disponibile pentru redactori în copie.

ConversionXL’s Curs rapid de redactare a site-ului web efectiv este un curs virtual de blocare a lucrurilor, de la efectuarea cercetărilor până la creșterea conversiilor. Citiți acest lucru și luați notițe – it’este la fel de bun ca o clasă personală! Și odată’ve “a absolvit,” puteți folosi KlientBoost’s Planul de redactare a paginilor de destinație. Aceasta’este esențial un cadru pe care vă puteți baza pentru a crea o copie excelentă pentru o pagină de destinație a unui site web.

Vrei să te concentrezi pe copywriting ca costum digital puternic? Vezi ghidul nostru aprofundat la pornind un blog! 3

SEO

În acest moment, știți despre elementele de bază ale designului și redactării, care creează o prezență puternică online. Dar despre promovarea acelei prezențe online? Optimizarea motoarelor de căutare sau SEO este una dintre cele mai importante abilități digitale pe care le puteți învăța pentru a ajuta la conducerea traficului către o pagină web.

SEO este procesul de creștere a unui site web’s-au clasat în paginile cu rezultate ale motoarelor de căutare (sau SERP). Și un clasament bun este de neprețuit: 67% din toate clicurile se duc la primele cinci rezultate organice pe SERP.

Verificați aceste rezultate din Clasificările Web avansate, în care CTR înseamnă rata de clic, iar Poziția exactă se referă la fiecare site web’se clasează pe un SERP:

seo exemplu grafic

Învățarea SEO de bază vă poate ajuta să promovați orice lucru de la un site web la o singură postare pe blog și’De asemenea, este o abilitate din ce în ce mai practică de a se dezvolta pe măsură ce tot mai multă muncă devine în primul rând digitală. Din fericire, există o mulțime de resurse gratuite online pentru a vă ajuta să începeți. Iată câteva dintre preferatele noastre:

 • Compania de software Moz oferă o gamă completă Începător’s Ghid pentru SEO, completat cu șapte capitole și un glosar, furnizat la rookies și care acoperă totul, de la cuvinte cheie la link building.
 • Moz’s Whiteboard Friday seriile video te vor ajuta să rămâi la curent cu noile evoluții și teorii în lumea SEO.
 • Studierea Google’s Ghid de pornire SEO este o modalitate excelentă de a afla despre SEO din cel mai popular motor de căutare de acolo.
 • Compania populară SEO Yoast oferă o versiune gratuită a acesteia Instruire SEO, care acoperă exact ceea ce Google’rolul este, plus sfaturi pentru “victorii rapide” pentru a vă impulsiona site-ul’s-a clasat. Acolo’mai multe cunoștințe oferite cu privire la versiunea plătită a Yoast’Desigur, dar credem că versiunea gratuită este utilă la propriu.

Interesat să obții vizibilitate online? Citiți-ne Cum să îți promovezi site-ul ghid pentru mai multe sfaturi, unele orientate spre SEO și altele din alte domenii! 4

Codificare

Știm, știm – codificarea pare ca un fel de abilitate care necesită cu siguranță o muncă grea sau o diplomă universitară. Și cu siguranță don’nu trebuie să știu niciun cod pentru a crea propriul site web.

Dar nimeni nu trebuie să se îngrijoreze de a deveni un expert autodidact – în schimb, noi’vorbim despre diferitele oportunități gratuite de a lua cunoștință de cod. Un pic de familiaritate vă va permite să adăugați mai multe personalizări pe site-ul dvs. web. În plus, puteți deveni o resursă pentru a ajuta alte persoane într-o situație similară.

Deci, de unde să înceapă? Noi’Am adunat cele mai bune resurse gratuite pentru a ajuta începătorii de codificare să înceapă:

 • Proiectul Odin permite începătorilor de dezvoltare web completă să devină experți în programare. Dacă gândul de a deveni expert te sperie, don’nu vă faceți griji – puteți învăța la fel de mult sau cât de puțin doriți! Domeniul de aplicare complet al acestui proiect este defalcat în module digerabile. De exemplu, cursul de Dezvoltare Web 101 vă va ajuta să explorați limbi precum HTML și CSS, care vă vor fi utile dacă tot ce doriți să faceți este să vă reînnoiți propriul site web.
 • Codecademy este o platformă interactivă care oferă clase în 12 limbaje de programare diferite. Cu Codecademy, ai câștigat’nu iei doar note – tu’Îți voi exersa abilitățile tehnice!

pagina de start codecademyCodecademy este recunoscut pe scară largă ca o resursă excelentă la nivel de intrare.

Utilizarea unui constructor de site-uri web este o oportunitate excelentă de a testa nivelul de confort în creștere cu ajutorul codării. Pentru că nu’nu trebuie să cunoașteți niciun cod pentru a utiliza un constructor de site-uri web, puteți construi un site web de practică înainte de a începe să învățați, apoi să începeți treptat să tindeți cu codul pe măsură ce mergeți. Noi’Deja am clasat primii 10 cei mai buni producători de site-uri din 2020, dintre care doar unul care oferă încercări gratuite sau planuri gratuite – puteți începe să practicați oricând doriți!

Nu sunteți sigur de unde să începeți? Noi’am scris un fel de lucru Codare pentru începători articol pentru inspirație!

Upskilling digital: The Wrap-Up

În epoca internetului, acesta’nu ai fost niciodată mai ușor să te deosebești de concurență învățând ceva nou. Pentru a recapătă, acestea sunt cele mai bune 4 abilități tehnologice noastre de a explora:

Cele mai bune abilități digitale de învățat acasă

 1. Proiecta
 2. copywriting
 3. SEO
 4. Codificare

Cu o mulțime de resurse gratuite și timp abundent, voi’nu ai nimic de pierdut – și s-ar putea să obții un nou hobby sau o idee de afaceri!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me